Det händer på Instagram

Hur äter/dricker man en sådan här skapelse? Risken för att alltsammans ska välta och hamna på bordet måste ju vara överhängande. Förhoppningsvis är bordet ordentligt rengjort för jag hade gjort en Rachel och Chandler och ätit den oavsett underlag. ??

Vet någon ifall smetet i Singoallakexet också kommer komma på tub?  I så fall kommer min kostcirkel vara komplett.

Samir behöver vila och återhämta sig från? Att jobba med Talang och planera frierier?

Ett litet tillägg här: Det var längesedan Samir gjorde någonting med den musikaliska duon och har gått vidare med att jobba med andra saker, som Talang. Uppenbarligen är det fortfarande SAMIR & Viktor som bokas men det är alltid bara Viktor som dyker upp för att täcka upp istället för att avboka. Hade jag varit ett fan och sett Samir tillbaka på olika jobb så hade jag blivit jätteledsen om han inte dykt upp på en spelning med Samir & Viktor. Som att han skiter i sina fans och spelningarna eller i alla fall prioriterar dem absolut sist.

Vore det inte snällare mot alla att bara erkänna att han inte längre vill vara en del av ”Samir & Viktor” istället för att Viktor ska tvingas framföra dessa ursäkter som inte riktigt känns trovärdiga längre.


Lisa Anckarmann stylar den superhäftiga Lady Silver och den första looken kan jag köpa, men resten känns mer som att hon klär ut henne, snarare än stylar henne.

Ikväll tävlar Anis Don Demina i Andra Chansen.
Tror ni han kommer ta sig hela vägen till final?

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åker verkligen Samir & Viktors målgrupp/fans på Viking Line-kryssningar…?

      Ja? Är nog rätt många ungdomar i 20års åldern som gillar den typen av musik

        ??

      Sportlov i Stockholm, barnfamiljer åker då.

      Som ovan skriver är det många familjer som åker nu under sportlovet. Såg reklam i t-banan att Viking har ”sportlovsveckor” med extra mycket aktiviteter för barn så är väl därför Samir och Viktor var inbokade att uppträda just denna helg. Oerhört glad att mina barn ”vuxit ifrån” deras musik, annat var det för två år sen. ??

      Vaf-n, varför då fortsätta att ta bokningar som Samir & Viktor?
      Dags för Viktor gå solo och marknadsför sig själv istället.

      Om man som arrangör bokar in Helan och Halvan och bara Helan dyker upp känner man sig nog blåst då konceptet fallerar en aning.

      Även om de inte brukar göra det så kanske de åker för att se Samir & Viktor.

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Men varför så dömande, Camilla? ”Samir behöver vila och återhämta sig från? Att jobba med Talang och planera frierier?”

    Klart det kan vara påfrestande att jobba, och då är det väl bra att han återhämtar sig..?

      Men viking line resan borde väl varit inplanerad för länge sedan eller?

        Då kanske man inte ska boka in massa jobb om man inte orkar?

          Man tror man klarar hur mycket som helst- tills det tar stopp.

            Åh herregud! Naiviteten!

              Jag är nog den ende som åkt en kryssning mellan Skeppsbron till Värtahamnen
              och då med Silja Line… Fullt ös med drinkar och käk. Det tog bara 1 timme.
              Det var endast för resebranschen på 80-talet nån gång.

                ok kram

      Är så trött på att millenials hittar på ursäkter åt andra millenials hela tiden. Har man bokat ett arbete dyker man upp. Finns inga ursäkter. Kan du bara utebli från ditt arbete?

        Ok boomer

      Han bojkottade en annan kryssning under höstlovet. Vi fick info vid båten, lite sent. Stor besvikelse. Lite repris denna gång. De har tydligen lagt Samir&Viktor på is. Söte Viktor kör på solo, han ger 200%, dock är det inte samma sak. Riktigt trist från Samirs sida.

      Väldigt dömande av Camilla, har man varit utbränd eller på gränsen till det så vet man också att det tar låååång tid att återhämta sig och att minsta lilla stress kan göra en dålig igen. Man kan inte riktigt avgöra dagsformen på förhand, allt hänger på hur föregående dag såg ut.

        Håller med! En utmattning behöver inte ens ha att göra med att man jobbat mycket utan kan bero på annan mental stress också, t.ex svårigheter i relationer eller att hantera vardag vilket är vanligt hos folk med adhd som Samir har.

    Onödigt att blanda in frieriet bara för att förlöjliga hans mående.

      Håller med, speciellt när hon var en sådan sucker för sådant….

      Kan man vara med i talang på fredagkväll kan man arbeta på lördagkväll om man bokat det. Man kan inte välja arbetsdag efter den som är roligast. Herregud snöflingor, skärp er!!

      Det var ju ganska löjligt att fria där också.

    Lisas styling är alltid ”street look”. Enorma sneakers, oversized plagg, små solglasögon och gärna en skottsäker väst eller magväska

      Vilket ser ganska töntigt ut på de allra flesta.

      Och halsband för fan! Sex tusen jävla halsband.

      Det var hon som stylade Lamotte till Opinion Live (Sverige möter eller vad det heter nu)

      Ser ut som Isabella L tittar fram bredvid damen.

      Fattar inte varför folk hyllar henne. Tycker det inte ser klokt ut. Och massa polyester, akryl och skit från billiga webbshoppar… ?

        Tyckte det var rätt kul inledningsvis, men nu känns allt bara samma hela tiden. Har tyvärr tröttnat. Tycker dock att Lisa är skönt som person.

      Hennes stilförebild ser ut att vara 50 Cent ed gangsta rapper. Hur kan man ens få kalla sig stylist när man är så fullständigt blottad för talang? Alla hon stylar ser exakt likadana ut och utan undantag är det en förändring till det sämre.

      Det är alltså en fullt seriös styling hon gjort här? Eller?

        Alla får ju samma… och det är hennes klädstil som gäller. Det kallar jag inte styling utan möjligen ”gör om X till mig själv”

          Jaha okej. Jag har inte sett henne styla någon förut, men då förstår jag.

      Ja alla får samma styling… så trist, slutade titta efter några stycken eftersom det bara var samma och jag inte ens gillar den stilen

    Det var väl knappast så att socker ”stood by me” heller.

    Kan vi inte prata om att IL ”ÖVAR” på att gå i tre timmar per dag inför fjällvandringen i sommar. Både i gymnastikskor och kängor minsann! Runt en sjö utanför Mölndal! Kanske dags att tänka på att man behöver klara några höjdmeter och dessutom med en hyfsat tung ryggsäck! Och inte kunna lägga sig i en skön säng och läsa en bok innan hon somnar. I sommar väntar uppslagning av tält, matlagning på Trangiakök, toalett i naturen, knott och sömn på liggunderlag och sovsäck. Hörde jag tvätta hår och kropp i fjällbäck?!

      Vad gör hon i Mölndal?

        Höghöjdsträning.
        Knatar upp till ostkupan och kör trappträning.
        (Iof i gbg, men nära från Mölndal)

        ?

        Hänger med exet som ska med på fjällvandringen.

          Hampus?!

      Trams! Jag promenerar mina hundar några timmar om dagen som enda träning och har fjällvandrat med packning och två hundar vid flera tillfällen. Tycker hennes förberedelser verkar sunda.

        Man bara att uttrycka sina förberedelser som att ÖVA! Som hundägare är du van att gå i timmar. IL har de senaste åren på sin höjd gått några steg i klackar på stan för att få till bilder till inlägg på blogg/insta.

          Det är ju därför hon ÖVAR. Hur kan man gnälla på någon som är ute och går i skogen? Javisst ja, det är ju Isabella….

          Hon måste ju börja någonstans.. finns ju många som tycker att den långpromenad är på 3km….

      Vad ska vi prata om tänker du?

        Det skrev hen ju i sin kommentar. Om du läser den igen så ser du nog. Fast du ville nog bara inte prata om det, vilket är förståeligt, jag personligen är ensam hemma och vill inte sitta och torrsnacka om hennes fjällvandringsövning

          MEN tydligen vill jag sitta och skriva dryga och oinspirerande svar…

          Jag har läst kommentaren och fattar ändå inte. Personen verkar inte tro att IL kommer klara en fjällvandring, men verkar ändå upprörd över att hon tränar inför den. Vilket känns kontraproduktivt.

          En fjällvandring blir dessutom så jobbig som man gör den. Och vill kommentaren att IL övar på att slå upp tält och bada i fjällbäck i februari? I stan?

          Så återigen. Vad ska vi prata om?

            Ja du hittade ju lite där att få skriva om tycker jag. Har själv inte så höga krav på ”samtalsämnena”, ser det inte som någon debattpanel utan mer som lite random svammel och kuriosa.

            Tror kommentatören ville ha medhåll om att IL’s beteende var tramsigt och meningslöst, samt att du blev provocerad av det och ABSOLUT inte kunde förstå innebörden av kommentaren.

      Håller med säger Fjällvan. Men det kanske är en start på kursen bara och framåt våren slår hon upp tält i Humlegården, tvättar sig i plaskdammen på Karlaplan och går med tung packning på Stureplan.

      Min son besteg Kebnekaise häromåret (den ”svåra vägen”, östra leden som måste göras med guide och klätterutrustning). Ingen i gruppen hade vandrat en enda meter innan (däremot hade de klättrat en del).

      De tränade ingenting innan. Det enda viktiga var att de gått in sina vandringskängor ordentligt. Och det gjorde sonen genom att gå runt i dem hemma…

        Ok 1948, så eftersom din son inte tränat alls inför vandringen så tycker du att det är löjligt att Isabella behöver göra det?
        Heja din son, tänk om alla kunde vara som han.

          Va, nej? Vilken märklig tolkning. Jag tycker inte det är löjligt att Isabella behöver göra det. Tvärtom, jag tycker det är löjligt att skriva ”Kanske dags att tänka på att man behöver klara några höjdmeter och dessutom med en hyfsat tung ryggsäck” som 18:26 skrev.

          Det är väl jättebra om Bella går in kängorna?!! Mer behöver man faktiskt inte göra för att klara en vanlig fjällvandring.

        Varför är det bättre att gå in sina kängor hemma än att göra det på annat ställe?

      Jag är riktigt imponerad om hon ska vandra 10 dagar i fjällen och bara sova i tält. Den packningen! Den 5-7 dagen är man inte så kaxig alltså. Härligt men jobbigt!

    Har ALLA glömt att Samir har mått psykiskt dåligt? Depression och utmattning, kan tala om att det tar jävligt lång tid att må bättre. Man behöver tacka nej och ge återbud på saker man tror sig klara av, för det är ju så roligt. Det är liksom inte att man blir mer stresstålig efter att ha mått skit. Uuuusch, på ”åh, stackarn, har hen fått göra det och det, huuur dåligt kan man må för ingenting”.

      Exakt! Kanske bättre då att vara ärlig med hur framtiden för Samir och Viktor ser ut istället för att i sista stund meddela att det bara är Viktor som kommer dyka upp och som verkar göra allt för att inte göra sina fans besvikna.

        I brist på bättre ord: va? Det du säger är alltså att Viktor ”gör allt för att inte göra sina fans besvikna”, medan du säger att anledningen till att Samir inte kommer att vara med (att han behöver återhämta sig) inte är trovärdig. Istället skriver du att det vore ”snällare” att ”erkänna” att han bara inte längre vill vara en del av duon. Hör du ens hur det låter? Du vet väl ungefär ingenting om hur han mår eller huruvida han vill vara en del av ”Samir och Viktor” eller inte. Jag ser gärna att människor tar sitt mående på allvar och inte gör saker som de mår dåligt av i rädsla för att göra någon besviken. Även om detta sker i sista stund.

          Skitsnack! Han pallar tvarbetet men inte annat inbokat arbete. Hur naiv är du??

            Talang är inspelat för flera månader sedan, newsflash – det är inte live! Dessutom kanske han redan hade skrivit på ett kontrakt med tv4 som han inte kunde ta sig ur. Eller så är spelningarna mycket jobbigare för honom med sitt mående än vad tv-inspelningar är. Du vet ingenting. Vi vet ingenting. Snälla låt honom tillfriskna på sitt eget bästa sätt och i sin egen takt. Det är just fördomar och elaka kommentarer som era här inne som gör det så jävla svårt att våga sätta sin hälsa först. Lärde ni er ingenting alls efter aviciis öde?? Snälla uttala er inte om saker ni inte har någon kunskap om, det skadar bara andra.

            Just denna sändningen var väl live men det kan ha varit en så pass påfrestande dag att han var tvungen att ställa in jobbet dagen efter för att inte krascha. Men detta förstår ingen som inte varit där själv, tyvärr.

        Camcam, du behöver inte ursäkta dig. Både du och jag vet att han skrattar hela vägen till banken. Snöflingorna som ursäktar honom vill endast kunna göra likadant dvs utebli från arbetet för att de inte känner för det.

          Fyfan vilken vidrig och empatilös kommentar. Gissar på att du är 50+ och inte fattar ett skit.

            Japp och med gubbk*k.

              Hur gammal är du? Jag undrar på riktigt eftersom du verkar tycka att kuk är ett riktigt lustigt ord att skriva under var och varannan kommentar.

      Om man nu är så himla utbränd hur klarar man då av Talang??

        Han kanske måste välja för att palla med och just nu har han valt talang?

          Precis. Då kan man även meddela att det inte blir något mer Samir&Viktor i stället för att dra sig ur i sista minuten.

            Snöflingorna arbetar endast när de
            Känner för det!

              har du upptäckt ett nytt ord?

    Annica pratar gott om socker?! Största hycklaren

      Varför?Annica har aldrig gjort något för att dölja att hon är en riktig sockergris..

        Nej och hon beskriver inte direkt sitt förhållande till socker som speciellt sunt. Så därav finner jag texten skum…??‍♀️

          Har väl inget med hyckleri att göra?

            Men jo? Hon är ju precis det! Socker är så dåligt, sen nu låter det helt annat enligt texten. Vet ingen annan som vänder så snabbt som hon?

      Det där var nog för att det skulle bli en rolig bild.

    Ledsen Lady Silver, men det var verkligen inte min smak. Tror knappast att det är din heller, för så klär du dig inte på några andra kort.

      Hon blev stylad?

        Är det styling när man bara klär andra i likadana outfits som man har själv?!

      Det var ju inte så att det var så där hon såg ut när hon gick o handlade.
      Någon annan stylade henne.

      Lady Silver med platt rumpa a la lågstjärt.
      Ingen hit.

      ok boomer

    Kan vi inte bara enas, en gång för alla, om att det är otroligt okänsligt och framförallt onödigt att förminska och ifrågasätta beslut som andra människor tar på grund av sin psykiska ohälsa? Det här med att implicit försöka få någon att få dåligt samvete för att den tar sitt mående på allvar känns ofantligt tröttsamt.

      Håller med dig.

      Är väl inte konstigt att folk undrar då han syns i Talang varje vecka?

        Psykisk ohälsa är inte logiskt. Stress och ångest kan vara relaterat till vitt skilda saker. Att du är glad, känner dig bekväm och mår okej i ett sammanhang betyder inte att du mår bra överlag. Ibland måste man, av olika skäl, prioritera ett åtagande framför ett annat och ibland kan man inte åta sig någonting. Det är INTE fel och bör inte ifrågasättas.

        Men helt ärligt, kan ni inte tänka längre? Jag har personligen aldrig varit drabbad eller haft människor i min direkta närhet som drabbats, men det krävs ju inte mycket för att fatta att man kanske kan göra vissa saker men inte allt.

        Men på riktigt, tittade ni på Samir igår på Talang? Tycker det syns i hans ögon att han ej mår bra, oavsett om han var nervös för att fria eller inte.

          Konstigt lägenhet fria i, om man inte mår bra känner jag… helt efter så kort tid

      Fast han väljer ju uppenbarligen talang över att uppträda för sina fans? Oavsett hur man mår eller inte.

        Kanske har med kontrakt att göra. Om man inte kan hantera allt så släck bränder liksom. Hade det varit bättre att han inte gjorde ngt alls?
        Ja, kanske för hans eget mående, men det brukar sällan visa sig förns efter. Och det är lätt att vara efterklok

          Ja men då kan han väl förklara det för sina fans då? Eller blir man stum när man har psykisk ohälsa? ?

            Som du såg att jag skrev, så kanske han inte kan hantera allt i sitt liv nu.
            Vi vet inte.
            Kanske inte han heller vet.

            Han har ju gått ut i media för länge sen och berättat att han måste dra sig tillbaka för han mår inte bra.
            Men han tar på sig jobb på TV, och han skippar barnen på Viking Line.

          I Talang skulle det ju inte spela så stor roll om han var borta. Programmet handlar ju inte om honom. På båten är det folk som har betalt för att se Samir o Victor. Barn som har dom som idoler.

      Skojar ni! Han skrattar hela vägen till banken och kändisskapet. Snälla snöflingor, har man bokat ett arbete får man faktiskt genomföra det.

      Om du menar Samir, så handlar väl det här snacket om att han skiter i Samir o Victor och istället är med i Talang. Där han både får ses mer och mycket troligt får mer betalt.

      Ja, såvida det inte handlar om Isabella Löwengrip – henne får man säga vad fan man vill om

    Kakan Hermansson är väl med lite överallt.

      Anonym 19:16 ; Kakan Hermansson är varken en gamling eller fet. Onödig kommentar!

        Kakan är ganska gammal och väldigt fet. Det var din kommentar som var onödig.

        Så vad är kakan då? Tjock benstomme?

    Herregud. Är man så utbränd som alla försvarar Samir att vara då ska man inte jobba alls. Han har aldrig bett om ursäkt till sina fans. Han skiter i vilket. Han får betalt för spelningar som bara Viktor åker på och kör all-in på Talang.
    Så blir man tydligen av depression, en skit.

      Ska han be om ursäkt för att han mår dåligt?

        Nej men han kan ju i alla fall säga att han tycker det är tråkigt att han inte orkar närvara på sina spelningar? Det är dålig stil mot hans fans som gett han all framgång att inte ens säga ett ord till dom men samtidigt lalla runt på Talang som att allt är fine.

        Nej för att han jobbar på Talang men inte på Viking Line.
        Mår man så dåligt så skippar man allt jobb.

      Är man utbränd / deprimerad så är det väldigt olika vad man klarar av att göra. Man kanske kan jobba under helt andra förutsättningar på ett annat jobb som gör att man klarar dom timmarna. Jag har varit utbränd och deprimerad 3 ggr i mitt liv. De 2 första gångerna skilde sig massor från min 3 omgång i vad jag klarade av. Sen ser ni bara en liten del av tex Samirs liv o vardag. Vi vet inte allt vad som pågår bakom tv inspelningar och instagram foton.

        Exakt!!!

        Trädgårdsmästaren, hur blir man så naiv???

        Trädgårdsmästaren.. Jag arbetar med psykisk ohälsa. Oavsett hur sjuk du är behöver du meddela din arbetsgivare om du ska arbeta eller ej. Jämställ det med att bryta benet, finns väl ingen som under sin rehab som är smärtfri alla dagar. De behöver ändå gå till arbetet eller sjukskriva sig den dagen. Om jag skulle sätta det i system att sjukskriva mig inför en dag med en specifik arbetsuppgift skulle en bedöma att nej, jag kan inte längre utföra mitt jobb. Då får jag byta arbetsuppgifter eller arbetsplats. Men, att påstå att han skulle klara Talang men inte sina egna framträdanden? Då bör han veta på förhand att ”ikväll är det Talang, då fixar jag inte framträdandet imorgon – Jag ringer och säger till så folk får besked innan de kommit iväg, så de OCKSÅ kan avboka” om nu det ändrats.

          Men vi vet inte när han meddelade att han inte skulle komma. Viktor berättade i en podd i slutet av januari att de skulle ta paus.

    Hur gammal tänker du då?
    Och hur fet?

    Snackar vi 80-90 taggare så är de sällan så rörliga om de bär på en stor övervikt, eller fetma som du skriver.

    För HÖR OCH HÄPNA, övervikt är inte att föredra för leder.

      Fett hat är inte att föredra för varken sin egna hälsa eller andras.

        Jag hatar inte fett. Förstår däremot inte varför hen vill se en fet gammal människa. För en överviktig människa som är gammal, alltså 80-90, har garanterat många problem som följer med en övervikt vid hög ålder och det finns ingenting positivt med det någonstans. Hur jag än vinklar och vrider på det så hittar jag inget positivt med äldre överviktiga människor.

    Men Camilla, vänta lite här nu? Vad vet du om vad som händer i Samirs liv? Vad har ens hänt med dig? Innan gick jag in här för att du var rimlig, nu blir det värre och värre att läsa. Det kan väl vara så att de istället hoppas på att Samir blir bättre snart, och därför kör på för att inte svika fansen på så sätt?
    Nej usch, om jag hade lidit av psykisk ohälsa som Samir och sett detta inlägget hade jag mått 110% sämre, istället för att känna motivation att komma tillbaka.

    Men Camilla, vänta lite här nu? Vad vet du om vad som händer i Samirs liv? Vad har ens hänt med dig? Innan gick jag in här för att du var rimlig, nu blir det värre och värre att läsa. Det kan väl vara så att de istället hoppas på att Samir blir bättre snart, och därför kör på för att inte svika fansen på så sätt?
    Nej usch, om jag hade lidit av psykisk ohälsa som Samir och sett detta inlägget hade jag mått 110% sämre, istället för att känna motivation att komma tillbaka.

      Måste faktiskt tyvärr hålla med där.

    Lady Silver är skitsnygg i jeans outfiten!

      Dagens skämt.

    Bryr mig inte om Anus. Mest chockad över hur Loreen ser ut.

    Tycker det om Samir var otroligt onödigt skrivet för att vara ärlig..

      Trädgårdsmästaren, hur blir man så naiv???

      Nora, skärp dig. Han skrattar hela vägen till banken

    Viktor skriver om att det är bokat sedan länge och att han ställer upp för att inte göra fans besvikna vilket jag tolkar som en pik mot Samir. Gissar dock att det är Viktor som är i mest behov av att Samir&Viktor ska finnas kvar? Det enda jag vet om honom är att han hänger med och delar tandborste med Margaux trots att det tydligen gick att packa ner matchande mint badkläder.

    Är det bara jag eller stylar Anckarman alla exakt likadant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.