Alice Stenlöf och Penny Pernevik i premiären av Let’s Dance

TILLÄGG 21 mar 2020 kl. 18:02:
Ni är många som skriver att Bianca la upp en story långt tidigare om Alice än Penny och att den försvunnit medan Pennys låg kvar till efter programmet.
Jag tyckte mig ha ganska bra koll på Biancas flöde men om det stämmer som ni skriver och jag har fel så vill jag be om ursäkt för det, framförallt till Bianca som då felaktigt anklagades för att petitessbråka på Instagram!!!

Igår tog Alice Stenlöf och Penny Parnevik sina första danssteg inför Let’s Dance tittare, om än utan livepublik pga corona.
Enligt Alice ska publikens frånvaro ha dämpat nervositeten en smula men ska ändå ha sett ut att mest vilja kräkas, något som snappades upp av juryns Dermot Clemenger.
Trots det fick Alice både beröm och höga poäng av juryn för sin quickstep tillsammans med Hugo Gustafsson som även han gjorde Let’s Dance-debut.
Här ser du ett klipp på Alices första dans.

Även Penny ska ha varit rejält nervös och blev känslosam när familjen i coronakarantän i USA skickade en videohälsning till henne. 
Penny fick tyvärr inte lika höga poäng som Alice men sa till Expressen att det gjorde henne ledsen men att hon tänkte ta igen det nästa vecka tillsammans med danspartnern Jacob Persson.
Som plåster på såren har Pennys fästman Douglas Murray fastnat i Sverige på grund av rådande reserestriktioner och kan finnas där och stötta henne lite mer än vad som var planerat.
Här ser du ett klipp på Pennys första dans.

Någon annan som visade sitt stöd för Penny Parnevik igår var Bianca Ingrosso, som själv deltog i programmet för några år sedan.
Till den fd. podd-partnern och bästa vännen Alice Stenlöf kom det däremot inget stöd på Instagram från Bianca.
Vad handlar sådant här om?
En person som Bianca, vars uppdateringar på Instagram alltid är både genomtänkta och strategiska, skulle ju knappast ”glömma” att peppa sin bästis med en story samtidigt som hon skriver en till Penny?

Det framstår inte som någonting annat än ett väldigt, väldigt medvetet val av Bianca.
Är hon sur på Alice och tar tillfället i akt att demonstrera det för sina 1.1 miljoner följare på Instagram?

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OMG
    Alice är i kylan

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Fast Bianca la ju upp en story där hon skrev om att rösta på Alice?

      Såg också det där.

      Ja men ellerhur gjorde hon? Är helt säker att det låg uppe ett sånt på hennes instagram igår samt tidigare idag.

        Exakt såg också det på story

        Exakt det låg uppe! För tänkte också både det när jag såg bilden hon posta på Penny ”aha har hon inte postat om Alice”, så jag klickade tillbaka på hennes story och där låg det en bild på Alice 🙂 Så där hade C HELT FEL!!!

      Det stämmer. Camilla utelämnade bara det i orginalinlägget för att det skulle bli en smaskig diskussion. Hon läser alltid in saker där det verkligen inte finns något.

    Kanske drömt, men tyckte jag såg ett ”ikväll röstar vi på Alice” inlägg på Biancas instagram förut idag ???

    Jag har aldrig sett Parneviks så jag kan egentligen ingenting om Penny, men varenda bild eller intervju jag sett med henne så verkar hon så himla glad. Gillar det.

    Vad gäller Bianca så vet hon mycket väl om vilka reaktioner det kommer bli. Men det verkar ha surnat till rätt snabbt och ordentligt mellan henne och Alice, de la väl ner podden med ganska omedelbar verkan?

      Bianca la upp en story om Alice.

    jag missade lets dance helt jag

    Men snälla, hon ha ju upp stories om att rösta på Alice.

      Har hon tagit ner den nu då?

        Den var ljusblå!

        Nej! Det har gått mer än 24 timmar sedan hon postade.

        Antingen har hon tagit bort eller så har den försvunnit men den la uppe under hela kvällen igår samt även ett antal timmar idag.

        Ja, det måste hon ha gjort. Gick in och tittade nu och den finns inte kvar. Märkligt.

          Försvinner efter 24 timmar. Så roligt med folk som skriver ”den och den har tagit bort…” … som om de skulle skämmas för något haha MEN nej handlar sällan om att ha tagit bort utan det försvinner av sig självt efter 24 timmar.

        Den låg flera stories före den på Penny så den åkte ju ner före hennes då. 🙂

        Det märks verkligen tydligt när du inte gillar någon, just nu Bianca, du låter saker och ting stå kvar trots att du blir rättad att Bianca HAR skrivit och peppat Alice innan hon skrev om Penny…
        Varför ens börja ifrågasätta direkt och anta hon har tagit bort det? Tröttsamt.

          Väldigt märkligt att inte rätta inlägget faktiskt…

            Förstår verkligen inte vad hon håller på med…

          För att hon HAR tagit bort det? Eller har du någon annan förklaring? Någon som hackat Biancas Instastory?

            Du är så jävla störd i huvudet Camilla.
            Önskar dig alllt ont här i världen.

              Och du får en frivillig styrkekram med all önskan om medgång, kattungar som pussar på näsan och obegränsat med hallon i sommarens buskar.

            Camilla… alla här skriver ju att hon la upp sin story om Alice tidigare än Penny, så pass mycket tidigare att den storyn försvann mycket snabbare än storyn om penny. De försvinner ju efter 24 h så rätta inlägget istället eller lägg upp ett nytt, annars blir det bara rykten som inte stämmer

              TILLÄGG 21 mar 2020 kl. 18:02:
              Ni är många som skriver att Bianca la upp en story långt tidigare om Alice än Penny och att den försvunnit medan Pennys låg kvar till efter programmet.
              Jag tyckte mig ha ganska bra koll på Biancas flöde men om det stämmer som ni skriver och jag har fel så vill jag be om ursäkt för det, framförallt till Bianca som då felaktigt anklagades för att petitessbråka på Instagram!!!

        Nej hon la upp den innan Pennys så när du tittade på Bianca stories hade det antagligen gått mer än 24h

        Vilken sjuk rättelse… vadå om det stämmer? Det stämmer.

          Jo, men jag har ju inte sett det själv. Då måste jag ju skriva så…

    Där kom det efter en kommentar i föregående inlägg om att det inte uppmärksammats här… men den kommentaren har du tagit bort haha. Grymt av snygga goa Alice! Heja men det lär ju bli Andreas som vinner…pk-sverige, det annorlunda ska det ju såklart röstas på haha.

      Fast Andreas var ju galet duktig? Har inget med PK-Sverige att göra.

        JA han var jätteduktig absolut men menar att oavsett så röstar folk på det för det är nytt med två killar som dansar.

          Om man röstar på något för att det är ”nytt” handlar det knappast om PK, snarare om nyhetens behag.

          Det tror jag verkligen inte. Man röstar ju på den ”kändisen” som man tycker dansar bäst.

      Så Andreas vinner för att ”pk-sverige” röstar på det annorlunda? Vad menar du med det egentligen? Skulle du kunna förklara lite utförligare? Ligger en obehaglig underton i din kommentar. Hoppas jag har fel.

        Du behöver inte tycka att det är något obehagligt nej, har inget emot gaypeople eller att två killar dansar inte alls, och Andreas var bra absolut men menar att folk kommer rösta på det/han oavsett om han är bra eller dålig för att det är nytt, brukar vara så, och ja det ska liksom vara lite pk eller hur man ska säga. Inget obehagligt i det alls.

          Du borde jobba på hur du kommenterar för jag tyckte oxå din kommentar var obehaglig!

          Vad är poängen med att rösta pk när röstsystemet är helt anonymt? Det är inte som att din röst automatiskt publiceras på facebook. Ingen vet vem som röstat på vem, så kaaanske folk bara helt enkelt röstar på den de vill ska gå vidare eller som de helt enkelt tyckte var duktigast.

          Jättefint av dig att förminska hans eventuella vinst med att folk bara gör det för att vara ”pk”. Du är så ute och cyklar att man skulle kunna tro ditt namn är Lance Armstrong.

    Bianca och Alice är goda vänner, det är Camilla som inte riktigt har koll bara. Men vilket mörker att köra lets dance utan publik!

    Glömde skriva en sak! Eller fråga. Camilla kan du inte köra öppet spår varje kväll från 20,00? Det vore toppen tycker jag iallafall.

      det tycker jag också. jag älskar öppet spår

      Kan ni inte hänga på Familjeliv eller annat lämpligt forum? Det här är ju trots allt en blogg om profiler i sociala medier, inte allt möjligt

        Gillar inte familjeliv. Skulle gärna vilja ha öppet spår oftare ?

          Tyvärr, denna blogg handlar fortfarande om bloggare och influencers. Hitta ett annat forum för privatlivet, finns grupper på fb bland annat.

            Men öppet spår finns ju redan, och personen/personerna efterfrågar endast om CC kan tidigarelägga det en timme. Jag tycker din ton var onödigt dryg och elak. Likväl som de kan hänga på familjeliv kan mycket hellre du bara strunta helt i ÖS och frågor som rör ÖS. Som jag gör. Förutom när jag ser någon vara dryg utan legitim anledning.

              De efterfrågade väl ändå ett ös varje kväll? Inte en timme tidigare.

                Ja, det har du rätt i. Såg det nu. Fortfarande onödigt att vara dryg, tycker jag. ÖS finns redan och är således kopplat till bloggen. Sen är det givetvis upp till CC vad hon vill göra med det, men man behöver inte vara dryg mot någon för att de har ett önskemål som man själv inte håller med om.

    Skärpning Camilla! Kommenterar aldrig här, men nu känns det som du skriver ett väldigt ogenomtänk inlägg som dessutom är falskt! Bianca stöttade Alice igår på IG! Gör om, gör rätt? Och sprid inte skit där det inte finns nån..

      Tyvärr gör sånt här att CC tappar mitt förtroende och jag hoppas bara att hon inte blir nästa IL. Det första jag skulle gjort när om jag blivit uppmärksammad på ett sånt här fel är att genast ändra inlägget. Förväntar mig en förklaring för det är inte okej att låta sådana här felaktigheter stå

    Varför togs kommentaren bort i föregående inlägg om att Alice prestation och höga poäng inte uppmärksammats här, att om det vore vissa andra hade det säkert uppmärksammats? Men så hittar du drama kring det, vad du tycks tro iaf, och så gör du ett inlägg då hehe

      Fast vadå, CC brukar lägga upp inlägg som folk tjatar om. Grejen är bara att CC tidsinställer inlägg så de kommer inte direkt efter vilket vissa verkar tro/inte fattar

    Wow, kolla zeinaskitchen på instagram! Använder sin stora plattform för att göra (obetald) reklam åt småföretagare! ? Riktigt fint gjort!

      Zeina är en av de väldigt få influencers som verkar genuint trevlig.

    Jag tänker att det handlar om strategi från Biancas sida – Peny har följare, pengar & status som kan få Bianca vidare i sin egen karriär (på sammansätt som Bianca fört & fått fram Alice, kan ju Penny föra fram Bianca… ). Väldigt medvetet som sagt & enbart för egen vinning såklart 🙂

      Bianca är väl ändå bra mycket större än vad Penny är?

        På ett sätt ja, men Penny har en annan status, så att Bianca får fler köpare av sina saker….

        VA? Tror du det på riktigt?

          Att Bianca är större alltså…..

            Wtf? Klart Bianca är större. Penny är 0 jämfört med Bianca.

      Ni konspirerar om någon slags agenda som inte existerar. Bianca skrev om Alice tidigare innan Penny. Ge er, ni framstår som extremt löjliga och bittra som ska försöka leta minsta lilla fel.

      Till Mia!

      Nej nej, Penny har INGA pengar!!! Hon lever på sina föräldrar och på sin kille! Hon är ingen känd influencer som Bianca och kommer säkerligen inte att bli, finns inget intressant att läsa om ungar som inte har varken utbildning eller gjort annat än levt på föräldrars rikedom..

    Inlägget om att rösta på Penny är också borta nu eftersom det gått över 24 timmar sedan Bianca publicerade det. Så nu är både inlägget om rösta på Alice och inlägget om rösta på Penny borta så vad handlar egentligen det här inlägget om?

    Men, hur sjukt är det inte då att Bianca syntes mer på Alices på-filmklipp än vad hon gjort på hennes sociala media senaste året. Snacka om att rida på Biancas namn… igen. Varför ha med Bianca där om de inte träffas och är vänner. Alla filmklippen var ju över året gamla. Hon Alice inget eget att belysa?

      Men det är ju självklart TV 4 produktionen som har klippt ihop hennes presentation, Alice såg rätt så obekväm ut

        Tror du verkligen att de tvingar på någon en presentation som vederbörande inte vill ha? Det har jag svårt att tro.

      Det är knappast Alice som bestämt vilka klipp som skulle vara med och de är ju fortfarande vänner och umgås även om det inte är lika mycket som förut.

        Hmmmm när såg man senast Bianca i Alice IG eller YT? Inte många sekunder inte senaste året.

      HR alltid sagt att alice har varje millimeter av sin karriär tack vare Bianca. Och tjata inte nu om Biancas föräldrar blabla, man väljer inte vilken familj man föds i, men visst fan väljer man vem man umgås med

        Fast hon hade ju kunnat göra absolut skit och ingenting av att umgås med Bianca? Fick hon skjuts? Absolut, men ingenting kommer gratis.

    Nu får du nog ta o rätta lite i texten, för nu blev det galet. Bianca la ju upp stöd t Alice redan innan programmet startade o därefter Penny (antagligen som tröst då Penny hamnade sist). det finns nog m drama ”där ute”, men denna gng : nääää!

    Jo Bianca la upp de

    Men snälla vad patetiskt haha, kanske läge för en edit? Om du ska skriva om något borde du väl kanske ändå kolla stories samma dag som programmet sänds och inte dagen efter? Det är väl självklart att alla inlägg inte fanns kvar idag längre eftersom det gått mer än 24h sen hon lade upp dem.
    Bianca postade om att alla skulle rösta på Alice tidigare igår och det är väldigt onödigt av dig att försöka skapa drama och spekulationer bara för att du inte kan hålla ordentlig koll och för att ha något ”smaskigt” att skriva om 🙂

      ”PATETISK pate4tisk, adj.; adv. -T.

      fylld l. kännetecknad av patos; känslo- l. lidelsefull; högstämd; som väcker starka l. högstämda känslor; stundom: rörande, gripande; äv. med mer l. mindre klandrande innebörd, övergående dels i bet.: högtravande, uppstyltad, svulstig, dels i bet.: känslosam, sentimental.” http://www.saob.se/artikel/?unik=P_0425-0125.0UkF

    Jag såg Biancas story om att stötta Alice när det var 23h sen hon la upp den. Fattar inte varför du inte tar bort såna här inlägg när du uppenbart har fel

      Hon hatar Bianca, och bryr sig således inte om att rätta sig själv.

        Sluta urvattna ordet ”hata”.

    Bianca är en god och lojal kompis och stöttar naturligtvis sin gamla poddpartner.
    Alice har fortfarande nytta av sin forna poddare Bianca.

    Det är säkerligen så att ”drottningen” Bianca tycks inbilla sig att Alice blivit känd på Biancas bekostnad! Så är det naturligtvis inte. Men Alice gjorde bort sig en gång för alla i deras podd, där hon sa att hennes största önskan är att bli ”rik” och ”känd”. Att Bianca kom långt i let´s dance när hon var med berodde på att då var hon inte jättekänd, och framförallt var hon ÖDMJUK, vilket hon nu vuxit ifrån, nu är hon tuff o gapig och har framstått som synnerligen korkad, idag hade hon aldrig kommit så långt i let`s dance.

    Om Alice vill vinna eller komma långt i let`s dance, så ska hon nog tagga ner lite, inte stå där och skrika ”whooooo whoooo whooo” hela tiden för att få blickar på sig när andra deltagare dansat, när övriga dansare intervjuas efter dansen, då stod de andra dansarna tysta och lågmälda ut, medan Alice som hade kameran mot sig var ett enda stort leende för att alla skulle titta på henne, sådant GÅR INTE HEM hos tittarna, utan man ska vara ödmjuk och lågmäld, och det är de som alltid vunnit tävlingen, de har varit lågmälda, dämpade och spelat att de har ”lite dåligt självförtroende”, och inte stått och gapat whoooooooo whooooo whooooooo, vill Alice vinna måste hon dämpa sig, gör hon det så kan hon bli lika stor influencer som margaux dietz, inte många kände till henne innan programmet, efter programmet blev hon en av de mest anlitade och mest kända influencers, förmodligen är ”drottningen” Bianca som alltid vill vara i medelpunkten rädd för att det ska bli så. Så klart är det frostigt mellan drottningen Bianca och Alice, det har alla kunnat se. Förvånas inte ett dugg om det är Biancas ”assistent” som lagt sig i vänskapen och vill ha drottningen Bianca för sig själv. Tjejer kan inte vara 3!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.