Kissie om Keela: ”Fittigt”

Tanken är att Alexandra ska reagera på sina gamla videos, men det är snarare den nya reaktionen på den gamla videon som hamnar i fokus här.
En popcornsätande ”Kissie” beklagar sig över att ha blivit dissad av ”Keela” på ett sätt som kort och gott beskrivs som ”fittigt”, eftersom det händer EFTER att Kissie piffat sig och gjort sig i ordning för kvällen.
”Fittigt”? Verkligen? Jag skulle snarare säga att det är ”fittigt” att beskriva någon på det sättet från flera år sedan och samtidigt hävda att vederbörande FORTFARANDE beter sig sån.

Keela är föga imponerad och skriver på Instastory att hon trodde att Alexandra var klar med sådant. Kanske är det en ”temporary setback”?
Madeleine på Svenska Bloggare har en teori jag håller med henne om, förutom på en liten punkt.

Men det känns lite som att influencers är rätt uttråkade samt kanske förlorat en del inkomst nu under coronan. För det är inte bara Alexandra som dissar andra influencers utan det är fler som gör det just nu (kommer ett separat inlägg om det senare ikväll). Kanske behöver dom börja provocera för att få fler in på sina sociala medier?

Det verkar inte bara vara influencers som pysslar med detta av pur leda, utan det känns lite som en röd tråd generellt.
Eller vad tycker ni?

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har följt Keela i nästan 10 år, iaf sen hennes tid i KBP (med Caty, Moa Murderess och Johanna). Att alla människor utvecklas/förändras är en självklarhet, men just Keela har ändrats SJUKT mycket. Blev så tydligt att hon försökte nästla sig in hos mainstream-influencers för att bli mer känd själv, efter att ha profilerat sig som någon mer mer ”substans” innan.

  Att Kissie ens nämner något om Keela borde hon vara glad över, för utan personer som Kissie skulle Keela varit bortglömd för längesen.

  Svara

   Varför har du följt henne så sjukt länge då?

   Svara

    🤔

    Svara

    .

    Svara

    Följer inte henne på någon av hennes sociala medier, men eftersom jag följer andra som hon klängt på så ser man henne i flödet ändå. Slutade följa henne aktivt när hon flyttade till USA första vändan, om det nu ska vara så petigt att anmärka på ordet ”följt”.

    Svara

   Keela har alltid varit en ”slacker” som inte orkat anstränga sig utan klängt på andra redan kända personer och så skapat sig ett namn. Nu verkar hon köpt bröst och kör på ”naket säljer” 🙂

   Svara

  Skriv om Kenza istället. Gräv lite där.

  Svara

   Vad är där att gräva om? Ingen större nyhet att det gått dåligt och sen har företaget blivit beviljat rekonstruktion av TR. Dom anställda får sina löner genom den statliga Lönegarantin.

   Svara

     Detta är dock inte Kenzas bolag.

     Svara

    Det var en helt logisk utveckling sedan H&M och Zalando klev av och inte längre pumpar in pengar i Ivyrevel.
    Ivyrevels affär har inte någonsin varit lönsam. Bolaget var på väg att gå i konkurs när H&M gick in med 20 mkr våren 2016 och senare det året ytterligare 5 mkr.

    Svara

    Vill inte betala löner till anställda, pengarna gick i stället för en lyxsemester till Maldiverna.

    Svara

     Företagets och den privata ekonomin är två helt skilda saker.

     Svara

      Oavsett så undrar man var prioriteringarna var!

      Svara

   Vad har hänt?

   Svara

   Hade det varit isabellaös företag det var tal om hade det varit uppe på en sekund

   Svara

    Och hennes töntiga danser på tiktok då🙄 hade blondinbella hållt på sådär hade det hållts en förnedringsfest här

    Svara

     Hon känns inte alls som en tiktok-profil så tyckte också det var lite konstigt när hon började med det. Det känns som hon börjat med det pga att hennes tid i rampljuset är förbi

     Svara

     Alltså jag skäms ihjäl när jag kollar på Kenza-snart-30 dansa bland tonåringarna men kan inte titta bort 👀

     Svara

      Och du är vad? 15?

      Svara

       Nä 26. Blev du stött å Kenzas vägnar?

       Svara

    Skillnaden på Kenza och Blondinbella är ju dock att Kenza inte tar varje sekund i akt att berätta att företaget går bäst i Sverige, att hon har mål att bli en mogul osv.
    Till skillnad från någon annan som har ett extremt behov att hävda sig och visa hur ”framgångsrik” hon är.

    Svara

     Är absolut inte IL anhängare men tror mig ha läst att IL räddare lönerna till anställda genom att sälja huset när bubblan sprack. Kenza väljer då att åka till Maldiverna och struntar i att betala löner.
     Dock är dessa bara rubriker jag sett i div tidningar, har inte fördjupat mig i sakfrågan, förmodligen p g a bristande intresse för dessa två damer.

     Svara

     Har aldrig sett att Isabella varje sekund berättar att företaget går bäst i Sverige, nej, men vissa av hennes bolag gick väldigt bra tidigare och skönhetsbolaget växte snabbt. Att ha höga mål och ambitioner är inte fel, modigt att våga säga det och stå för det. Finns fler som uttryckt sina höga mål t.ex. Bianca och Katrin Z. Margaux också t.ex som ofta spelar ”det går bra nu” för att antyda att hon tjänar mycket pengar. Du gör dina egna tolkningar, alltid negativt om Isabella. Som 17:36 skriver så tog ju IL ansvar genom att sälja hus och aktier för att betala löner till sina anställda.

     Svara

      Tack för din ständigt värdefulla och nyanserade input!

      Svara

      Och du orkar fortsätta..

      Svara

   Alltså är det bara jag som tycker kenza ser så annorlunda ut på bild vs video? Menar EJ att hon inte är fin eller liknande så spare me, menar bara att jag alltid slås av hur annorlunda hon ser ut i rörlig bild

   Svara

    På bild trycker hon ut hakan och suger in kindern. I rörlig bild blir det svårt så man ser sanningen. Fortfarande snygg.

    Svara

     .

     Svara

     Jag tycker hon är extremt alldaglig. Hade aldrig kollat på henne en extra gång.

     Svara

   Ja så går det när de säljer trötta polyester kläder för höga priser, det finns redan stora jättar som kör fast fashion.

   Svara

    Fast H&M gick inte in i Ivyrevel för klädernas skull. Är det något H&M kan så är det kläder.
    H&M ville lära sig mer om internet, e-commerce och olika digitala lösningar för näthandel och detaljhandel.
    Ivyrevel lovade att de skulle bli ”ett digitalt modehus” och utveckla alla dessa moderna tekniker.
    Man ville t ex göra ansiktsigenkänning i butik för att kunna avläsa kundernas beteenden och utforma personliga erbjudanden till dem. Det gillades inte av Datainspektionen m fl.
    Och så ville man lansera ”Coded couture – the Data Dress – en helt personlig & unik klänning designad genom en app som vi utvecklat tillsammans med våra vänner på Google”. Pannkaka det också.
    Folket på Ivyrevel visade sig inte ha mer konkreta idéer än skräddaren som satte på kejsaren osynliga kläder 🙂
    http://kenzas.se/2017/02/06/coded-couture-by-ivyrevel/

    Svara

     okej men summan är ändå pannkaka, det är helt sjukt att de tror på konceptet att sälja 100% polyester toppar för 450kr? folk köper inte det obvs med tanke på hur det går för dem.

     Svara

   de är fan katastrof hur hon åker på lyxsemester som hon säger är deras dyraste semester hittills när hon VET att hennes företag går åt helvete och att hon måste kunna betala löner. Så jävla pinsamt att sen skylla på corona i smset till Aftombladet när Ivyrevel alltid har gått dåligt. Ingen vill köpa polyester från kina som ser ut som trash och kostar 1200kr. Sorry not sorry jag låter hård men de finns inget värre än arbetsgivare som skyltar med alla sina pengar, resor, chanelväskor med mera, när man vet hur hårt pressade de anställda är och när man VET att man befinner sig i en ekonomisk kris sen tidigare.

   Svara

    Samma som Victoria Beckham 😂 och tänk hur mycket pengar Beckham har. Det är i såna här tider folk på riktigt visar vilka dem är. Blir typ äcklad.

    Svara

    Ja, även om vi inte vet vem som betalade resan – Kenza med pengar ur hennes ficka eller IvyRevel. Troligen Kenza med egna pengar eftersom IR inte har några pengar till löner eller utdelning åt ägare. Men eftersom de nu i efterhand har använt bilder därifrån för reklam så kan jag tänka mig att IR fick betala en del av resan genom fakturering från Kenza.

    Svara

  Ränderna går aldrig ur Kissie… Hennes strategier är att använda sig av andra kända och att dissa andra för att själv få uppmärksamhet (det verkar ju funka och finns ju fler som gör så). Hennes ständiga försök till att tvätta bort sitt rykte och sina dumheter.. hon kommer med efterkonstruktioner, bortförklaringar och damage control.. så genomskinligt. Hennes falskhet och vända kappan efter vinden, lajva feminist och kroppspositiv när det passar och klämma fram krokodiltårar när det behövs.

  Svara

   Kissie är samma gamla, hon har inte ändrat sig. Lika elak och ful mot andra som hon alltid varit. Allt hon är, säger och gör är fake. En äkta feminist hänger inte ut andra kvinnor offentligt och kallar dem fittor.

   Svara

    Du menar som Lady Dahmer och Fayme gör i sin podd? Fina svenska feminism!

    Svara

    Vad är det för nonsens att en feminist inte skall kunna säga ifrån om de tycker att en annan kvinna beter sig fel?!

    Svara

  Har aldrig riktigt förstått när människor använder orden ”fittig” eller ”fitta” som en förolämpning, på vilket sätt är en fitta något dåligt? Och hur kan man vara en fitta…man kan självklart ha en men hur kan man vara en?

  Svara

   Grundar sig nog i ett kvinnohat. Att kvinnor skulle vara sämre. Sen har det nog hängt kvar så man knappt tänker på det vid användning.

   Svara

    Oj, kvinnohat alltså? Jag använder mig av termen fittigt, likaså kuka. Då är jag en hatare av bägge könen?

    Svara

   På samma sätt man kan vara ett ”rövhål” eller ett ”kukhuvud”, skulle jag gissa.

   Svara

    Där sa du något klokt … även fast jag håller med om att säga att någon är f*tta och f*ttig är fel och konstigt men orden du nämner är ju lika illa egentligen faktiskt.

    Svara

     Jag använder inte sådant språk i allmänhet. Men jag undviker medvetet att använda kvinnliga ord och kroppsdelar negativt just för att vårt samhälle så tydligt ger negativa associationern till ord som fitta, pussy, kärring, fruntimmer, ”gråta som en tjej”, etc. Replikerar konsekvent bitterkuk när någon säger bitterfitta.

     Svara

  Men buhuhu vem bryr sig. Alexandra har blivit bättre. Hon har dessutom blivit väldigt rolig, som många andra gillade jag henne inte förr men idag gör jag det.

  Svara

   Blivit? Kommentaren om Keela hände nu för några dagar sen inte för flera år sen.

   Svara

    Men wow. Hon skämtade och sa fittig. Vilken big deal. Skulle själv inte uppskatta en vän som bönar och ber att jag ska följa på ditten och datten för att sen ställa in för att hen fick andra planer

    Svara

     Fortfarande onödigt

     Svara

  Vad är det för fel på det?

  Svara

   Katastrof

   Svara

    Förmodligen tusen gånger snyggare än en anonym tönt som dig.

    Svara

     Haha nä hade skjutit mig själv om jag vore så ful

     Svara

      Men ge dig idiot

      Svara

  Om man använder lite mer filter – blir inte bilden helt vit då?

  Svara

  Hon är så ful att hon på riktigt inte skulle kunna bli snygg oavsett hur många operationer hon gör. Stackarn. Och i Sthlm dessutom bland världens vackraste svenska kvinnor.

  Svara

   Men snälla. Kissie ta inte åt dig, du är fin. Inget fel på ditt utseende även om du ser väldigt förändrad ut mot tidigare, du är vacker.

   Svara

    Nej hon är inte vacker. Hanna edwinson, Angelina Jolie, Fanny lyckman är vackra. Kissie, nej, alltid varit fulaste kvinnan i Sverige.

    Svara

   Men gud vilken jävla kommentar. Camilla ta bort det här!

   Svara

   ”Världens vackraste kvinnor” i stockholm??🙈 peee-lease

   Svara

    Svenska kvinnor är kända för sin skönhet, tillsammans med ryska. Det är bara ett faktum.

    Svara

    Ja du inte fan är det araber, turkar, syrianer eller typ kineser som är kända för sin skönhet världen över 😂

    Svara

    Ja svenska kvinnor är generellt good looking, kom igen nu. Männen också. Långt över genomsnittet globalt.

    Svara

   Det värsta är att hon på riktigt verkar TRO att hon är snygg, vilket är ännu mer komiskt. Hur kan man kolla i spegeln och sen inbilla bort det?😂

   Svara

  Idamarieisaksson har återigen smygsamarbete på sina stories för ett företag som fixar fransar. Dessa lyxfruar som gillar att ro om sig själva allra mest Gratis. 👆

  Svara

   Ingen bryr sig Ida

   Svara

  OT
  Kenza drar på ungen skitstora skor som ungen inte alls kan gå i, bara för att få en söt video?
  Alltså den människan. Allt är bara yta och gulligt och så jävla perfekt hela tiden.
  Så står hon och knappt kan andas på nån video iklädd i bikini bara för att dra in magen?
  Inge. Ler. Så. Där.
  Slut på gnäll.

  Svara

   Nä! Va? Gjorde hon? Alltså hon behöver ha internetförbud! Va??!! Att hon kan med! Skor??!! Man blir ju helt häpen!!

   Svara

    Jag måste hålla med Anonym 16.47.
    Har du sett videon? Ungen har på sig tuffa sneakers men på tok förstora vilket leder till att barnet trillar framlänges. Han är inte ens ett år gammal, det är ren tur att han tar i sig med händerna.
    Till och med en mamma skrev att samma hände hennes barn, men hade inte lika mycket tur utan skadade tänderna. Kul va? Och visst, olyckor händer, jag har själv ett barn. Men när man medvetet sätter på sitt barn allt för stora skor som han uppenbarligen inte kan gå i för att han är söt i dem, det tycker jag är vrickat

    Svara

    Var inte ”vanliga” skor. Ungen har precis lärt sig att gå.
    Det är bara fjantigt och idiotiskt bara för att göra content på ungen.

    Svara

     Hon har gjort content på ungen sen hon plussade. Äckligt

     Svara

   Håller med. Det var riktigt onödigt! hon vet att han inte kan gå ordentligt än men ändå skulle chunky skorna på. För en jäkla bild..

   Svara

   Har Kenza asiatiskt påbrå? Tänker på lillen som verkar ha asiatiska ögon, gulligt!

   Svara

    Alltså följer ej henne och har aldrig gjort och menar inget illa, vet bara inget om henne typ.

    Svara

    Nej Marockoanskt.

    Svara

    Ja hennes son har verkligen asiatiska drag! 🙂

    Svara

   Håller med.
   Bara för mamma har fula chuncky sneakers med platå behöver man inte tvinga på sitt barn det för content…
   Öht varför ska ett barn ha sådana platåskor?

   Svara

  Vem är keela?!

  Svara

   har inte en susning

   Svara

  Fast Keela ÄR en fitta haha, det ÄR fittigt att alltid ställa in i sista sekund utan förklaringar

  Svara

   Hon är väll också deprimerad? Mer sjuk än fittig om du frågar mig

   Svara

    Haha! Det var ju inte så att hon stannade hemma, utan hon gick på ett annat event där Alexandra inte var bjuden.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.