Mer kritik mot Love by Lola

Influencern Frida Kummerfeldt har tidigare gjort reklam för bikiniföretaget Love By Lola, som i slutet av april tillkännagav att de tagit in Katrin Zytomierska som ny delägare, och berättar nu på Instastory om sina tankar kring framtida samarbeten med dem.
Företaget, som profilerat sig som inkluderande för kvinnor i alla storlekar, kritiserades för detta då Katrin i sin tur profilerat sig som någon som föraktar alla storlekar som är större än hon själv.
Kombinationen känns alltså inte helt klockren, men trots kritik så hävdar den fd. helägaren Yessica Thor att ”Katrin med åren mognat och lärt sig uttrycka sig mer ödmjukt”, trots att Katrin så sent som oktober 2019 uttalat sig problematiskt kring övervikt. 

Frida Kummerfeldt berättar i sin video att hon fått en ny förfrågan om att samarbeta med Love By Lola och om känslan av att i så fall behöva skicka dem bilder på sig själv i badkläder, samtidigt som hon känner att en av ägarna äcklas av henne.
Att de inte förstår hur mycket det kommer påverka deras varumärke att ta in Katrin säger hon är ”djupt olyckligt” och jag kan inte annat än hålla med.
Jag kan inte tänka mig en sämre person att förknippa ett inkluderande varumärke för ”kvinnor i alla storlekar” med än Katrin Zytomierska.
Det skulle väl i så fall vara 2012 års editon av Dennis M och hans idiotiska utspel om att en person är fet om låren nuddar varandra, men annars, nej.
Katrin ligger högst upp på den listan.

Jag undrar om företaget börjar ångra sin nya delägare, för i det här fallet stämmer sannerligen tesen om att ”all reklam är INTE bra reklam”. 

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT, men det här med #tackförtips, är det verkligen en bra idé? Vilket mervärde tillför den funktionen?

   Nä, den kommer nog ryka…

    Låt den.

    Bra. Men sluta aldrig att försöka göra saker bättre. Det är så man utvecklas.

    Jag tycker det är lite trevligt med ”tack för tips”. Betyder att du läser lägger märke till kommentarers innehåll samtidigt som det finns något ödmjukt att säga att detta är inget jag uppmärksammat själv men värt att göra ett eget inlägg om, tack för det liksom. Det är en kommunikation till läsaren som tipsade och det är väl fint? Behåll tycker jag!

     Står ju alltid tack för tips ändå. Bara inte med #

      Aha, då är jag med.

      Så varför stör sig folk på # för?

   Men snälla, om hon mår dåligt över detta behöver hon verkligen jobba mycket med sig själv.

    Du har inte riktigt hajat va?

    Jag mår ju typ dåligt när jag ser sjukligt överviktiga människor???

  Tror de kommer ångra sitt val!

   Men nu är ju KZ ”de”.

  Det känns ungefär som att Anna Skipper skulle göra reklam för McDonalds ?

   Jämförelsen haltar något tycker jag.

    Ja verkligen…

  1) är det bara jag som irriterar mig orimligt mkt på Katrins spexiga ”hoppsan så tokigt, jag spelar gitarr”-poser?

  2) Är Dennis M en kändis som startat ett varumärke eller tvärtom?

   Han var en bloggkompis till massa bloggare som sen fick lite följare och bestämde sig för att starta en butik som köper in från AliExpress och lägger till 300% på priset. En no one. Modella väl lite också.

    Ah! Tack 🙂

   Dennis har varit med jättelänge men alltid i bakgrunden till andra bloggare.

  Tips Camilla. Är jättesvårt att läsa de små texterna på de tre bilderna. Även om jag zoomar så är upplösningen (?) för dålig för att kunna se. Nu kan jag ju se videon och er kanske bara är för mig det inte går att läsa med att zooma in. Men brukar vara så ofta när du lägger upp bilder från exempelvis en story.

   Samma för mig :).

   Jag satte bilderna ovanpå varandra istället, funkar det bättre?

    Mkt bättre!

    Yes, mycket bättre. Tack!?

  Katrin har gjort så många vidriga uttalanden genom åren att jag knappast tror att någon vill samarbeta med företaget. Hon har inte bara uttalat sig om kroppar som inte är smala utan har även använt n-ordet och även en massa annat strunt, bland annat om folk som inte är rika osv. Hon verkar förakta alla utom typ sig själv.

   I en fungerande värld skulle inte såna som Katrin få så stort utrymme.

   Vad jag minns, så för ett par år sen, skrev KZ att hon blivit kritiserad för att hon hade med sig cykeln in i mataffär i i köpcentret fältöversten, men hon tyckte inte skulle göra något, det var inga människor där, bara pensionärer.

  Bra beslut… Att du inte vill intervju Griploov.

   Jag ställer gärna upp på att intervjua honom! Han hittar mig i internetkatalogen.

   Håller med! Varför intervjua någon som kallar IL för gris, sugga etc etc och har ett helt konto där personen mobbar henne nästan varje dag?

    Ja så äckligt beteende av denne som tror den är något. Tycka vad man vill om IL men det beteendet är inte okej! Usch!

  Var tvungen att gå in och titta på denna influenser (aldrig hört talas om henne innan). Och OMG vilken powerkvinna! Brottsmålsadvokat, vettiga åsikter och supersnygg! ?

  Katrins tjockhat kan mycket väl bli Love by Lolas död, inte mer än rätt. Det ska straffa sig att vara sån mobbare som Katrin är.

   Brottsmålsadvokaten är hon väl inte vad har du för källa på de?

    Hennes blogg.

    Det kan man läsa hos hennes byrå.

    Alltså inte Katrin

    ”BrottmålsadvokatEN” kanske vore lite väl, det finns absolut fler brottmålsadvokater än Frida K. Men hon ÄR brottmålsadvokat. Sorry om det gör dig besviken.

     Men snälla.

     Hon är det på riktigt!

    Hej! Det är jag som är Frida och jo det stänmer, förutom att va influencer är jag även brottmålsadvokat. Kram och trevlig helg

   Frida är en riktig power woman och så himla bra.

   Frida är en powerqvinna delux!

  Det skulle vara jätteintressant om bloggbevakning följde upp hur det går för Love by Lola i år. Jag tror ju att de flesta struntar i vem som är ägare och vem som gör reklam (om man nu ens vet vem som är ägare) om man verkligen vill ha en produkt. Samtidigt så hoppas jag så innerligt att vi konsumenter kan visa att vi kan göra skillnad och att vi inte vill gynna vissa företag/ägare.

   Ja rent generellt har folk, mig själv inkluderat, ofta noll koll på ägarförhållanden. Men i det här fallet nja…kroppspositivismen är en OERHÖRT STARK och drivande organisation med många framgångsrika bloggare och influencers. Katrin är dessutom illa omtyckt av många. Och detta i kombination kan bli ödesdigert för LoveByLola.
   När det dessutom nämns företag på deras egen instagram som har liknande (och snyggare) bikknis så är det ju lätt att göra ett aktivt liv.
   Sen måste jag ifrågasätta deras storlekar när Anna Book enligt både dem och sig själv har S på underdel, då finns inte min storlek då jag drar Xs-s på lindex,hm och liknande när jag köper bikini…och jag är inte lika mager som Katrin Z ens (har bara en extremt platt röv)

   Katrin har ju sålt sina müslis och vad det nu mer är i flera år och det verkar ju gå bra. Hade hon varit så hatad så hade väl de flesta normalt tänkande gjort nåt statement och bojkottat skiten. Kan K föra över sitt sälj på dessa bikinis så lär det gå bra för henne där också.

    Frågan är dock hur många som kontinuerligt köper produkten?
    Ingen jag kö ner har varit nöja med hennes varor. Folk tror att det är hälsosamt och därför går de på nischen. Hon bytte namn när LCHF slutade vara en trend. Skulle det bli en trend att i i injiciera kolloidalt silver skulle hon haka på trenden.

     Jobbar på Ica som kollo-ansvarig och jo grejerna säljer bra! De flesta grejerna är goda och de är hyfsat rena produkter (inte massa märkliga tillsatser och socker) på samma sätt som andra billigare produkter. De är även okej marginaler för butikerna och hennes företag sköter sig väldigt fint mot butikerna och hon har duktiga säljare. Så skulle påstå att hon är en duktig företagare. Sen har jag en släkting som umgåtts me henne en del och han uppskattar henne väldigt och tycker att hon är en rolig och fin person. Jag har bara sprungit på henne på stureplan en gång och sen sett henne på sociala medier och jag personligen uppskattar henne inte alls me sina osköna och icke ödmjuka utspel ??

  OT Nu säger Bellsan enligt Aftonbladet att hon stöttar Trump. Hon saknar väl att vara i rampljuset..

   Bloggare och snart 30, utan någon plan eller innehåll. Vad kan gå bra? IL, välkommen till Märsta-Anna-klubben!

    Vad vet du om hennes planer och innehåll?

   Låt hennes redan avdankade karriär dö ut, hon är redan passé. De enda som läser om henne nuförtiden gör det för underhållningen av att se bluffbella försöka sig tillbaka till rampljuset. Hon är lika intressant som Gunilla Persson.

   Vad spelar det för roll att hon stöttar Trump?

    Ja du.. om det ger rubriker så är det ju inte rätt iaf..

  Hon var ju jävla snygg förr med det svarta håret. Nu blir det bara polsk tant för mig? tycker inte hon rockar det håret

  Alice Stenlöf och hennes kille har gjort slut

   Who?

  Jag fattar inte detta samarbetet från början? Vem
  Tog kontakt med vem? Hur kan ägaren tro att Katrin skulle vara en bra idé? Affärspartner, ja absolut! Tror Katrin är duktig på det. Men lite ansiktet utåt..: njae detta kommer inte gå bra

   För Kz är det ju en möjlighet att få visa upp sin kropp, som hon sliter med, dieter och träning, träning. Med allt slit vill hon visa resultatet, då är ju att vara bikinmodell i eget bolag lösningen.

  @H
  ”Lesbisk pojke”??
  Fetma är ok men inte en pojke som identifierar sig som tjej som gillar tjejer? För att inte tala om det kvinnohat och dessa nedlåtande kommentarer om kvinnors utseende. På den här bloggen i synnerhet. Visa oss ditt eget fula tryne ist!

   Lesbisk pojke? Är det en pojke som gillar tjejer?

    En…. hetero kille alltså..?

   @H
   Jag utgår till 100% på att du har ett riktigt fult tryne.
   ”haha, exakt”! Ät en tårta till, det är ju helg.

  Så trött på alla feta människor som det ska daltas med! Har själv varit det men gjort nått åt det, inget att hitt att sträva efter att få diabetes eller hjärtinfarkt mm lägg energin på ta hand om er hälsa istället!

   Och här är anledningen till att denna rörelse för tjocka behövs. Jag antar att du tror på BMI också ?

    BMI är ett väldigt bra sätt att mäta och följa upp vikt. Det finns faktiskt inget bättre.
    Det är faktiskt vanligast att det slår fel på så vis att personer med för mycket fett på kroppen får för lågt BMI än tvärt om, vilket många tror.
    Har dessvärre inte länk till informationen framför mig, men jag har faktiskt tidigare också trott att BMI var trams, men har fått omgruppera och ändra mig.

     Det är bra för att mäta och följa upp vikt på gruppnivå/samhällsnivå. Dock inte på individnivå.

   Har ni märkt att just denna typ av kommentar alltid dyker upp under inlägg om Katrin. Undrar ibland om det är Katrin själv, hon är ju känd för att triggas väldigt lätt av kritik.

   Det daltas inte med tjocka.

   21:04 Tycker synd om dig. Du verkar ha ett starkt självhat.

    Hahaha nej.

  Har följt Fridas blogg många år. En av de få bloggar jag läser numera. Väldigt läsvärd. Vet att hon vill lyckas som influenser, trots att hon är advokat, och jag hoppas att många hittar dit.
  Så roligt att hon dök upp här.

  Inte så särskilt ”inkluderande för kvinnor i alla storlekar” på deras Instagram sedan Katrin kom in i bilden… Kan iofs bero på att de som inte passar in i Katrins ideal inte längre har någon lust att samarbeta med dom.

   Exakt min tanke också! Kollade och det har blivit precis som alla andra sega företag som gör reklam genom sexiga bilder.

  Vet inte alla redan att Katrin gör allt för pengar?
  Tror att hon högaktningsfullt skiter i vad alla andra tycker
  Tragiskt bara att hon förstör unga kvinnor och barn i sin jakt efter pengar
  Cash is king….

  Jag tror inte att Katrin är något bra ansikte utåt för något företag enbart pga hur tråkig personlighet hon har.
  Hon borde inte heller ge sig på överviktiga på det hatiska sätt hon gör då hon själv varit överviktig, det mest intelligenta vore att försöka hjälpa istället, hon har ju klarat det så hon måste ha massor med bra tips och råd istället för att håna.
  Allt hon gör blir liksom bara fel.

   Hon har ju väldigt få tips att komma med pga att hon gjort så många hemliga ingrepp. I hennes huvud så handlar det om att ha en mentalitet som är inställd på att göra allt som krävs för tappa i vikt. Såsom att lägga sig under både kniv och sug som första steg. Hon hatar sig själv och det hatet spiller över på alla andra.
   Jag tror att det bästa man kan göra är att bojkotta allt som Katrin är delaktig i.

  Hon har ju väldigt få tips att komma med pga att hon gjort så många hemliga ingrepp. I hennes huvud så handlar det om att ha en mentalitet som är inställd på att göra allt som krävs för tappa i vikt. Såsom att lägga sig under både kniv och sug som första steg.

  Hon haatar sig själv och det haatet spiller över på alla andra.
  Jag tror att det bästa man kan göra är att bojkotta allt som Katrin är delaktig i.

  Tror att KZ tycker sig köpt en del av företaget till ett bra pris och då bryr hon sig om företaget även vänt sig de som hon tidigare talat nedlåtande om.

  Katrin är så full med skit. Skulle ALDRIG köpa detta när hon är inblandad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.