51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hahah vad ska man ens med det första kontot till då? ”Nää jag vill inte se ditt real life” 😀

      Ja för inspo etc, samma anledningar som man förr i tiden köpte mode- eller inredningstidningar istället för att läsa biografier?

      Jag följer inte influencers för att jag är intresserad av deras liv, över huvud taget, men jag älskar att drunkna i det aldrig sinande flödet av nya outfits och designergrejer.

        Precis. Vill jag se ’real life’ följer jag mina vänner och bekanta. Följer jag influencers och kändisar så gör jag det för att se annat.

      Ja faktiskt, just exakt så 🙂 Vill ibland kolla på snygga konton med fina miljöer, outfits osv. och bara få inspiration. Bakisselfie, regnet-förstörde-mitt-smink och en kaffekopp som ligger i tusen bitar på köksgolvet ser jag på mina kompisars konton!

    Tycker verkligen om uppdelade konton ⭐️

    Hon har haft ett likadant konto långt innan men glömde lösenordet ? och då började hon med ”swipe for right now” istället, som komplement till snygga inspobilden, typ när hon låg i soffan i mjukiskläder. Så fick man se verkligheten också liksom. Tycker det är jättekul när influensers visar upp den sidan med (på det sättet är ju flödet fortfarande snyggt men när följaren swipear får man se bilder som annars inte hade lagts upp). Mycket ratade bilder från photoshoots haha

    Barbie -skor?

      Foppa-tofflor, med klack.

      Hade exakt ett par sådana där när jag var liten, till mina barbies. Helt värdelösa, trillade av hela tiden!

    Någon annan som stör sig på att Angelica låtsas ha Covid19 och undviker att svara på frågor om hon har blivit testad?

      Angelica vem?

      Man kan ha/haft Covid – 19 utan att ha blivit testad. Fåtal blir testade. Jag blev testad och det gjorde väldigt ont. Jag var positiv.

        Klart man kan. Men man ska också komma ihåg att väldigt många som blir testade inte har corona, och då testar ju vården bara de som faktiskt är rejält sjuka + vårdpersonal. Enligt folkhälsomyndigheten (som jag antar inte inkluderar hedda care, werlabs och liknande tester) har det tagits 148500 tester i Sverige. Av dessa har ca 26.000 varit positiva, dvs ca 17,5%.

        https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/bekraftade-fall-i-sverige/

        Hoppas du mår bättre!

          Flera är dock falska negativa också ?

        Så fult att hon påstår det bara för uppmärksamhet. Hade hon garanterat haft Covid så hade hon visat upp positivt provsvar.

          Hon hade ju såååå mycket covid, andningsproblem deluxe osv, när expressen ville intervjua och det gav likes och krya på dig och styrkekramar. När det gav tråkiga konsekvenser, som att hon visst inte kunde jobba på sjukhuset hänga med syrran och sina barn (som var hos pappan när hon va sjuk, klokt nog), så blev hon mirakulöst frisk på en sekund så hon kan göra allt roligt igen… från ”jag *pust* kan *pust* knappt *pust* andas *pust*” med välsminkat ansikte och ett glatt leende på instagram till ”symptomfri i mer än 48h” på en kvart, otroligt tillfrisknande ändå! Något för historieböckerna. Är säkert något spännande event i dagarna, eller så var expressen inte intresserade av en uppföljare ? hoppas bara inte hennes barn smittar någon vidare, eller att hon börjar jobba på sjukhuset igen, och sprider covid vidare, om hon nu hade det på riktigt och bara inte väntar på att bli frisk…. men det lär hon ju göra, hon är ju 100% symptomfri enligt syrran

      Jaaaaaa och alla jäkla dramaqueen-stories där hon pratar om hur hes hon är, hur dåligt hon andas, sen blundar läääänge, suckar dramatiskt och så öppnar ögonen och ler.

        Hon är ju mirakulöst frisk nu iaf, enligt syrrans blogg.

          Samma att systrarna vill leva på sina bloggar men det kan ibland gå 3-7 dagar mellan inläggen. De uppdaterar stories vareviga minut så varför inte bloggen?

          Får seriöst krupp på deras attentionhori-ga uppmärksamhetstörstande dramatiska stories ???? and I can’t stop watching

      I intervjun i expressen sa hon att hon inte testats!

    Det bästa vore väl om alla la ut bilder från sina ”verkliga” liv. Det är väl mer intressant än att se stylade bilder på inredningar och kläder.
    Vill jag ha ”inspo” om sånt finns ju hela cyberrymden full av miljarder sidor om sånt.
    Eller så kan de väl blanda…

      ”Det är väl mer intressant än att se stylade bilder på inredningar och kläder.” Varför i hela friden ska alla rätta sig efter din specifika smak? ”Det bästa vore väl om alla la ut bilder från sina ”verkliga” liv” men herregud.

      Finns ju miljarder bilder på riktigt liv också på internet..

      Jag vill inte se fula bilder från vardagen faktiskt. Tycker IG är till för fina bilder.

        ”tycker ig är till för fina bilder”.
        Vet du vad namnet Instagram syftar på?

          Jag vet inte men blev nyfiken. Vad?

    Nu kanske jag låter taskig men är det en influenser jag inte klarar av är det henne.. sen tycker jag det är helt sjukt att man inte kan ha med verkligheten på sitt vanliga konto, hon är verklighetsfrånvänd 🙂

      1. Din kommentar blir inte mindre taskig för att du skriver ”Nu kanske jag låter taskig men…”.
      2. Det är inte speciellt sjukt att hon inte har med verkligheten på sitt konto. Kontot är hennes företag och image som andra företag väljer att samarbeta med. Ett stort företag behöver inte och vill säkert inte se om hon söp bort sina skor i fredags.

        Nu har hon ju dessutom under en period utan ett andra konto (hon har haft en tidigare också) lagt upp såna bilder ändå, men inte som första bild. Utan man fick swipea, typ ”hur det igentligen såg ut när jag försökte ta den söta bilden med hunden” 🙂

    Har hon klippt håret? Snyggt!

    Bra idé

    Svårt att hitta samarbeten? Influencers och deras poserande och trutande munnar och putande rumpor känns ju redan helt passé. Så nu ska de gå över till att visa verkligheten och försöka tjäna pengar på det istället. Förhoppningvis så har även de allra mest lättköpta fått nog.

    Journalisten Sara Brännström (SvD) idag:

    ”Vårt intresse för att upprätthålla en god hälsa har ökat ytterligare, vilket i viss mån drivit på den starka sport- och hälsotrenden som var på frammarsch redan före pandemin. Samtidigt har intresset för att upprätthålla en perfekt fasad kommit i skymundan. ”

      Ok

    Varför får man inte skoja on dig?

      Eller ja, MED dig?
      Varför är du så överkänslig?

      Kanske beror på vad det skojas om.
      Du kanske inte alls är rolig utan bara patetisk.

    Kan varmt rekommendera Paytack! (paytack_loyalty) på instagram. En tech startup som är digitala stämpelkort (minska plast-användningen!! och bra för plånboken för alla stamkunder). Finns i Köpenhamn Malmö och lund! tips till alla som bor där någonstans

      ”We simplify the process of identification and authentication through our simple and innovative facial recognition technology.”

      Så istället för att bära ett kort ska man använda facial recognition? Jag vet inte, känns lite läskigt på något vis. Har nog hellre ett litet stämpel- eller medlemskort i plånboken än någon slags Storebrordystopi.

    Vet att Desi Perkins diskuterats här inne, hon är ÄNTLIGEN gravid ❤️ Så glad för deras skull. Hoppas innerligt att allt går smidigt.

      Vem är hon? ?

        Amerikansk youtuber. Hon var typ ”först” (bland stora youtubers) med videos om att man inte bör fråga om någon är gravid osv att personen kanske inte vill ha barn eller nytt fått missfall, kämoat i många år osv
        Hon har diskuterats mycket här förut (tex när kenza gick ut med sin story)

      [Borttagen kommentar]

      Tjena ”Desi”. Ingen vet vem du är vill inte heller veta och det är så jä*la uppenbart att det är du själv som skriver den här kommentaren… skämmigt deluxe!

        Hahahahhaha

        Desi är en stor amerikansk youtuber, tvivlar starkt på att hon kan svenska och hänger runt på den lilla sida.

    Om Löwengripan skulle anamma samma sak som Hanna, undra hur många konton hon hade behövt? ?

    EntrepreneurBella?
    BellasOfferkofta?
    Isabellaskonkurser?
    Bellasmakeup?
    Bellascloset?
    Golfpro_Bella?
    Isabellasresor?

    Något mer?

      ?

    Haha vad sjukt att hon rakt upp och ner erkänner att hela hennes liv är så fake som det kan bli genom att göra en ”riktigt liv” instagram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.