KÄMPA, LINN AHLBORG, KÄMPA!!!!!

”BESLUTET SOM KOMMER FÖRÄNDRA MITT UTSEENDE!” är titeln på Linn Ahlborgs senaste video och på Instagram click baitar hon med att hon ”berättar om sitt stora beslut”.
Så vad ÄR det hon gjort?
Vad är det hon säger är ”det typ största beslutet hon tagit i sitt liv”? Om utseende?
Större än att fylla läpparna?  Större än att operera tuttarna?
Herregud, vad kan det vara? Hur verkar ju sannerligen nervös och spänd när hon pratar om det i videon…..

 

Svaret:
Hon ska sluta förlänga sina ögonfransar.

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    oh herregud..

      Hon driver, kollar man hennes videos så är hon en rätt skämtsamt person. Men klart det ser dumt ut när bara läser detta inlägg.

        Skämtsam*

        Som vanligt då med Cs inlägg senaste tiden..

        Kan nog ändå känna att även detta inlägg är skämtsamt skrivet ?

        Haha kan erkänna jag inte har en aning om vem detta är, eller majoriteten av dom ”nya” influencers är från PT eller youtube.. Är lite kvar på Kenza, stina-lee , blondinbella eran. Läser mest denna blogg av tristess så hade ingen aning om att Linn skämta 😀

          Vad hände med Stina-Lee? Är hon fortfarande i branschen?

            Hon slutade blogga, följde henne på instagram ett tag. På instagram hade hon ett vanligt vardagskonto, småbarnsmamma som jobbar på en förskola, myskvällar mixat med Doula/förlossningsfotograf jobb 😀

    ???

    Hur gammal är människan? Hoppas inte en dag över 20 om detta är det största beslut hon tagit.

      Hur gammal är du själv om du inte fattar att det är ironiskt och en s.k clickbait.

    Funderar alltid på hur en sådan person hanterar ett RIKTIGT stort beslut. Ett som inverkar på livet på riktigt. Eller har man ett få fattigt liv att detta verkligen har en inverkan..?

      Men du ska nog inte ta det sååå bokstavligt och allvarligt ? Klart detta inte är det största beslutet hon tagit.

        Det är uppenbarligen inget lättvindigt beslut för henne, då hon har förlängt fransarna var 3:e vecka i SEX ÅR! Det är extremt många timmar och väldigt mycket pengar. Tolkar man det som ironi så har man inte sett till hela kontexten.

        Hade den tiden och pengarna lagts på samtalsterapi så hade hon troligtvis fått rätsida på sin låga självkänsla vid det här laget. Det är synd att se att yttre förändring anses vara den enda lösningen, då det är en total icke-lösning! Det inre kan man bara få bukt med genom att ta itu med det. Precis som att en person inte uppsöker en psykolog vid ett benbrott, utan får en remiss till en ortoped. Allt annat är kontraproduktivt!

        Hur lång tid tar det ens att göra en fransförlängning… 1-2 timmar?!

        Sätter man det i det perspektivet så blir det en rätt tragisk bild som framkommer.

          Jag är en helt vanlig man som klipper mig var 6:e vecka. Duschar några gånger i veckan. Rakar mig regelbundet. Går på spa ibland, kanske tar en ansiktsbehandling. I förrgår surfade jag runt efter en ny parfym i kanske 2 h utan att ens köpa något.
          Med andra ord – det är en jävla fransförlängning, hon behöver inte må piss för det.

      Finns det inget utrymme för sarkasm kvar i dagens samhälle?

        Det är tråkigt hur utvecklingen gått 🙁

    Man får ju hoppas att det var ett större beslut hon fattade när hon bestämde sig för att opererade brösten än det hon fattat nu…

    En fråga till er som är föräldrar till eller träffar tonåringar då jag själv inte gör det.
    Vad tycker tonåringar generellt om dessa influencers? Antar att det är tonåringar som är största målgruppen? När jag själv ser detta och typ paradise hotel är det lätt att tänka att generationerna som växer upp är ”körda”. Men kan samtidigt tänka att när jag växte upp så kom olika dockusåpor typ big brother å baren mm och att tidningar som Veckorevyn å Frida också fylldes med en del ”blåsta bimbosar” och att det inte påverkade på det sättet.
    Vet inte riktigt vart jag vill komma, men typ hur påverkade blir ”vanliga” ungdomar av detta? Följer dem men mest på skoj?

      Lika påverkad som du blev. Så du behöver nog inte oroa dig.

      Influencers är ju de nya veckotidningarna. Varför skulle de påverka tonåringar mer än veckotidningar påverkade oss?

        Fast VR fick man ju hem en gång i månaden. Influensers är ju tillgång 24/7. Jag tänker mest på ideal… hur matad man blir med tjejer som alla ser likadana ut.

          Men missade du reklamen på tv då du var ung eller? Skvaller om snygga kändisar i hänt extra? Modeller för stora klädföretag? Film?

            Hon kanske var ung/ tonåring innan det var så mycket TV-reklam…

              Reklam har ju funnits länge, vad snackar du om? Om hon hade vr varje vecka så missade hon förmodligen inte reklam och hollywoodkändisar som pamela Anderson.

                Reklam-tv kom när jag fyllt nitton. VR läste jag från 12 års ålder.

                  Så du är 50 år gammal. På din tid fanns det även filmer från Hollywood, reklam, träningsvideos, och till och med hänt extra. Att du själv inte konsumerade något annat än veckrevyn är inte relevant.

                  Icket att förglömma: statyer.

                  Vi har i alla tider beundrat vackra kvinnor, rapporteringen har bara varierat.

      Min dotter är 19 och så fruktansvärt less på dessa influencers och deras typiska fejkade stil. Linn Ahlborg är en av de som faktiskt hade personlighet till en början men som ändrat sitt utseende till att likna alla andra i fårskocken. Jag tror att de lite äldre tonåringarna börjat ledsna och genomskådat hela baletten.

        Personlighet har hon fortfarande? Hon är inte alls som typ Bianca Ingrosso, kommer inte på fler nu bara för det. Men tycker Linn är sig lik, fortfarande störtskön, verkar inte ta åt sig av skit osv. Gillar henne.

        Är btw 28 och jävligt trött på influencers, men det finns vissa som sticker ut och det gör Linn imo.☺

    Pyspunka.. Ballongfjärt.. Luften gick upp i rök.. .. ……Var det allt?

    Tror inte hon har opererat brösten? Eller har hon gått ut med det?

      Jo, det har hon

      Jag vet inte om hon gått ut med det, men det finns ingen tvekan om att de är opererade i alla fall.

        Finns det ingen tvekan? Hennes bröst har sett likadana ut sen gymnasiet ju. Sjukt att göra antaganden baserat på utseende och sprida det som en sanning

          Konstigt att kunna missa det och att det tydligen blivit så vanligt med bröstförstoringar att inte ens tjejer kan se skillnad på naturliga och opererade bröst. Hennes bröst växte fyra storlekar på en månad och hur realistiskt är det att hon på gamla videos har små bröst som rör sig och nu har betydligt större som inte rör sig en millimeter ens när hon hoppar runt utan bh?

          anonym 10.41: du skojar va? Linn va rätt platt innan. Sedan helt plötsligt stora bröst, dessutom har det tyvärr cirkulerat nakenbilder på henne, där har man tydligt sett att det är silikon.

            Okej, jag trodde verkligen det var typ puberteten men jag kanske var lite naiv där

    Vad är det Elsa billgren har skrivit kontrakt på? Och varför äääälskar influencers att teasa med sånt här och lägga upp stories där de blurrar text eller håller ett papper över så man inte ska veta? Det är så… banalt. Berätta eller berätta inte?

      Hon verkar iaf göra ett gäng saker hon inte kan stå för. Bäddar in tveksamma samarbeten med ”personliga historier” som en del av reklamen. Minsta kommentar som inte stryker medhårs/hyllar i kommentarerna ryker. Det måste ta så mycket energi/tid från t.ex. familjen att vara så på sin vakt? Ständigt inloggad? Bättre att kunna stå för det man gör (där man dessutom tjänar pengar på det/sina läsare) .. tänker jag. Eller?

        Jag håller inte med om att det är tveksamma samarbeten. Tycker hon har utvecklats, som man ju gör som människa, över tid.

        Sen blev jag visserligen less på hennes teaser. Snark för teasers.

    Men snälla, om man missar att hon driver i videon kan man knappast ha alla hästar hemma?

    Hahaha, underbart! ?

    OT: vad i hela friden är det som Paolo Roberto har gjort????!!!! På hans inlägg verkar det som att han har typ mördat någon eller liknande allvarlig händelse. Vad händer????

      Undrar också!!! Är extremt nyfiken!

        Blev också nyfiken efter att ha läst era kommentarer, följer inte ens honom och har inget intresse av honom egentligen. Och så läggs ett mystiskt inlägg upp på Instagram…inte stolt över min nyfikenhet!??

      Gick in för att skriva samma sak ? vad kan ha hänt, det lät ju inte nådigt.

      Kolla hans tjejs senaste inlägg, blir så nyfiken!!!

        Vad heter hon?

          @breakitandyouwillmakeit på insta

          Elin, det finns en länk till hennes konto på en av Paolos senaste bilder

      Gick in och läste pga denna kommentar och nu är jag också supernyfiken?

      Oj jäklar!
      Lät ju onekligen allvarligt. Oavsett vad så måste det vara en otrolig vånda som drabbat honom. Jag ”hoppas” att det finns redan hänt och att hans beslut är att dra fram det i ljuset och be om hjälp och att han inte menade att han beslutade sig inatt för att göra något dumt för att rädda företagen? Aja, det lär väl visa sig och hoppas att allt blir så bra som det kan för alla inblandade och drabbade.

      Oj det var verkligen svart, låter som att han varit otrogen tycker jag? Eller gjort ngt dumt på fyllan…

        Hans flickvän har publicerat en bild där hon skrev ”Aldrig känt mig så tom.” så du är kanske inte helt ute och cyklar.

          Men blir man verkligen av med sina företag bara för att man är otrogen? Det skulle väl vara om han typ köpt sex eller gjort något dumt med en minderårig i så fall…

            Ja, tror inte otrohet är så allvarligt att man blir av med alla jobb och tv-kontrakt. Känns ju som att det är skrivet i affekt mitt i natten.

      Om jag får gissa. Något som kan ha med polisen Simon Häggströms senaste inlägg att göra. Kolla insta. Min teori grundar sig i att han sannolikt ej skulle lägga ut det om det ej var ngt han blivit tagen för. Eller kört onykter?

        Ja det låter faktiskt möjligt. Det skulle förklara att han skulle förlora både sitt förhållande och sina företag…

    Därför Linn Ahlborg är bäst, hahaha. Älskar hur hon driver??

    Angående Paolo skulle min rent amatörmässiga gissning vara grov ekonomiskt fiffel….

      Det lär ju vara något som kommer ut iallafall, annars hade han väl inte skrivit ett inlägg.

        Precis. Känns som de lägger upp det här för att förekomma media.
        Varför annars göra det?

    Fast bra beslut, trött på alla fakefransar.
    Sen är det inte direkt bra för kroppen att ständigt ha massa gift på sig.
    Man usätts för daglig skit ändå, och lägg till all hårspray, BUS, naglar och allt smink folk kletar på sig b’varje dag. Och så undrar de varför de får cancer 15 år senare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.