Joakim Lundell, Black Gryph0n – I Don’t Need Your Love

Joakim Lundell i samarbete med Black Gryphon, artisten som enligt skivbolaget Ninetone har multipla sångröster, släpper singeln ”I Don’t Need Your Love”
Black Gryphon eller Gabriel Brown, som hans riktiga namn är, har sannerligen ett röstregister utöver det vanliga.
Hans filmklipp genererar hundratals miljoner visningar och han har över 4 miljoner prenumeranter – du hittar hans konto HÄR.

Enligt Ninetones information till Spotify ser upphovsrätten ut som följer – många kockar för den här soppan, men det kan ju bli bra ändå, eller hur? 🙂
Jag är dock mer intresserad av hur stor del som Jocke faktiskt står för, men för att få tag i den informationen behöver jag nog hacka min gamla arbetsplats och det är aldrig poppis… 😉

Låten är en blandning mellan lite 80-tal, Justin Timberlakes falsettröst och Michael Jacksons signaturavslut på vissa av sina meningar.
En låt som växer för varje lyssning, så ge den mer än en chans om du inte riktigt fastnat för den efter första gången.
Så helt okej enligt mina öron – vad tycker ni?

Enligt skivbolaget Ninetone så har det strulat till sig med releasen, saker utanför deras kontroll men låten är på gång.
Den syns på Spotify men går inte att spela.
Här har ni ett smakprov på den så länge, upplagt med tillstånd av skivbolaget.

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tjatig.

    Med tillstånd av skivbolaget? Inte på uppmaning av skivbolaget eller någon då? Mot betalning? 😉

    Läste att Benjamin Ingrosso fått ngt typ av krisstöd från staten pga uteblivna intäkter. Bra användning av statliga medel.

      Ja, men visst är det bra? Till folk med bolag på flera miljoner… Snyggt Svea!

      Sjukt, som om han behöver det, knappast kris där liksom. Finns väl tyvärr fler som utnyttjar det och låtsas att de förlorat inkomster under corona men där det faktiskt är tvärtom att de tjänat mer och dessutom lyckas få bidrag eller detta stöd då så de kan köpa hus och annat. Men de som verkligen har kris…. Usch. Så dumt.

      Om han har det så är det väl att få uppskjuten skatt alternativt ett bidrag för att betala sina kostnader. Han får ju inte pengar till sig själv heller

        Come again? Vad menar du?

        Eller så tar man ut lön från företaget som man har fler miljoner på kontot som vanligt även om intäkterna inte är det samma som förr. Så gör många andra företag idag.

      Själv jobbar jag som vikarie inom vården, fick corona på arbetstid och får inte ens sjuklön

        Va? Varför får du inte sjuklön?

          Har ju inga pass bokade framåt då de ringer dag för dag.

          Sedan får man som vikarie inte sjuklön om man inte jobbat sammanhängande 14 dagar innan, vilket man har svårt att komma upp i om man inte går på schema. Livet som vikarie är toppen.

            Däremot får du pengar av Försäkringskassan, sjukpenning, om du inte har sjuklön från ditt arbete. Så pengar får du ju.

              Oj, det visste jag inte ens. Ska kolla upp det. Tack!

                Gör det, enklast är om du ringer dit! 🙂

                  Sitter i kön nu men har en snabbfråga bara du som verkar kunna. Vet du om man får sjukpenning för dagar man inte haft bokade men då man varit sjuk och du inte kunnat ta eventuella jobb? Även om man inte blivit erbjuden pass liksom 🙂 för om jag inte varit sjuk hade jag ju varit tillgänglig alla dagar

                    Jag hade timanställning när jag blev sjukskriven, jag fick fylla i de timmar jag brukade få jobba, sen godkände min arbetsplats det och jag fick sjukpenning som om jag hade jobbat de timmarna.

                      Tack!

                    Hoppas det gick bra för dig ?

                      Önskar detsamma och vill hälsa att du kan höra av dig till ditt fack om du är medlem. De har koll på sånt här. Ta hand om dig och krya på dig!

      De har kunnat söka bidrag för förlorade inkomster. Mellan 15000-50000. Varför skulle inte han kunna söka som alla andra? De lär ju förlora mer än så.

        För att han har råd att loosa dom pengarna.

          Fast han betalar väl skatt som alla andra och har bidragit till systemet som vi alla ska kunna ta del av när situationer ändras. Och vad vet du om han har råd att ”Loosa dom pengarna” egentligen?

            Vad är det med ett bolagskapital på fyra miljoner som går dig förbi? Staten kan använda sina pengar till bättre saker.

              Men det är inte 4 miljoner som han har. Han har full rätt att få tillbaka lite precis som alla andra. Han har ju betalat för sin rättighet att få hjälp.

          Men vadå ”han har råd”? Tror du inte han betalat för sig genom den skatt han betalar? Har du ens någon aning om vilka enorma summor i skatt egna företagare betalar? Han har lika mycket rätt till sina pengar som någon annan företagare, eller ska vi börja neka de som du anser har råd annat också? Sjukvård, förskola osv. De kan ju betala själva. Jävla kommunist.

            Vad kallar man någon som tycker man ska ge redan rika bidrag? Idiot?

              Att han har pengar på sitt företagskonto gör inte honom till rik, det är företagets pengar. Tar han ut lön skattar han hälften, tar han ut utdelning skattar han även på det. Varför betalar han skatt då om han inte ska få någonting av staten? Då kan han väl lika gärna flytta till Monaco och slippa skatt istället för att skatta ihjäl sig för att någon missunsamm idiot ska påstå att han inte borde få något av staten trots att han antagligen betalat mer skatt än vad både du och jag någonsin kommer att göra

                Och vem äger det rika företaget? Du är ju bra jävla naiv du.

                  Han äger det vilket innebär att han betalar för det. Genom att han betalar såpass stora summor till staten har han nu rätt till hjälp. Vad är det du inte fattar? Men inte fattat man väl någonting när man tycker att ingen ska få vara rik. Helt sjukt.

                  Han kan ju fortfarande inte hålla på och plocka pengar ur företaget som om det vore hans personliga spargris. Precis som andra har skrivit så betalar han mycket skatt, garanterat mer än dig, bidrar till samhället och har rätt till bidrag och annat som vi andra medborgare. För övrigt lever vi inte i nån jäkla kommuniststat men du får jättegärna flytta härifrån om du inte trivs med att alla har samma rättigheter.

                  Du har uppenbarligen noll koll på hur det fungerar att ha ett eget företag så jag föreslår att du håller tyst innan du framstår som ännu mer korkad.

                  Du blir inte rik om du är okej med förlorad inkomst. ??‍♀️ Ibland är folk så dumma här inne så det är löjligt.

                  Men? Han måste ju ändå skatta på pengarna? Tror du han kan ta pengarna som är i företaget rakt ner i fickan?

              Du tror inte att han har utgifter? ??‍♀️

          Det spelar väl ingen roll? Han har fortfarande rätt att söka bidraget.

    Tycker låten va skön.

    Men snälla. Nu blir de glada när du skickar klick till deras story så de får höga siffror, kanske är du my själv.

    Med tanke på vad han är dömd för borde ingen outa på instagram att de umgås med äcklet.

      Och hur är man funtad när man tar med sig barn till denna familj? My är fan inte klok.

    Låt oss hoppas att det är hans flickvän. Enbart hoppas.

    Reagerade mer på att dom hade en tacobuffe med kokta ägg på. Inte fan äter väl någon tacos med ägg??

      ???

      Jag har banan och jordnötter i min taccos så jag skall inte kasta första stenen.

        Har man kokta ägg eller banan och jordnötter är det inte längre tacos. Mvh gud

      Min bror gör det. Jag har sagt upp släktskapet.

      Kul med alla bilder och film på maten. Det är vanlig tacos liksom. Inget fancy. Förutom mängden guacamole, den var imponerande.

    Jag kollade, han ser ju ut att pussa henne mot hennes vilja. Hon ser inte road ut. Usch vad äckligt han är!!

      Eller hur, nu vet man inte deras relation till varandra men känns sppntant konstigt att lägga upp något sånt när hon uppenbarligen ser sjukt obekväm ut. Blir ju inte roligare med tanke på vad människan är dömd för.

    Löööv it! Den kommer jag lyssna på. Tack för tips, hade inte koll på att Lundell gjorde musik ens så jag hade knappast sökt efter den annars

    Fyfan vilket vider han är

    Varför lägger du upp ett smakprov på låten på din egna youtubekanal istället för att bara lägga upp/länka till låten? Det kan ju bara betyda att du tjänar pengar på det?

      När jag frågade skivbolaget varför låten inte gick att spela någonstans, som ett svar på deras mailutskick så fick jag svaret att det blivit fel någonstans, utanför deras kontroll. Eftersom låten fanns som mp3a i utskicket så frågade jag om jag fick lägga upp en snutt. Det fick jag. Däremot kopplas mitt klipp till deras referensfil och alla upphovsrättspengar går till dem så jag tjänar inga pengar på klippen jag laddar upp på Youtube. Det finns ingen överrenskommelse eller avtal mellan oss utan jag fick samma mailutskick som alla andra som signat upp sig på det. Men tror man, trots det att det rör sig om smygreklam så ska man givetvis anmäla det till RO eller KO.

    A men det är väl My som är tjejen?

      Tar tillbaka, det var det inte. Men visst har A flickvän? Kanske hon som inte rycker om hans spontandans

        Nä, hon ser verkligen ut att tänka ”Herregud, lägg av nu! Suck!”

    Varför inte länka till hela låten?

      Det står i texten att det har varit strul med releasen och därför finns bara ett smakprov

      Nu valde jag att läsa sista delen och undrar inte längre

        ?

      ”Tillstånd av skivbolaget” = avtal med skivbolaget. Camilla tjänar pengar på klippet eftersom hon lagt upp det på sin youtubekanal, hon och skivbolaget har väl kommit överens om att hon får det eftersom de får reklam. Smygreklam från Camilla d.v.s.

        Anmäl då!

    Superskönt låt redan vid första lyssningen ..

    Framtiden:
    ”när jag var ung, då var man en sångare om man kunde ställa sig vid en mick och sjunga sin såg utan massa redigering av rösten”

      sång utan massa redigering av rösten*

        Nu gäller inte röst och musikalitet nu handlar status och framgång om följare som stöttar i allt du tar dig för

    Tänker att de vill ha med hans namn och genom det få hans anhängare att lyssna på låten

      Hans namn= varumärke= ger= fler spelningar= låten säljer= klirr i kassan till alla.
      Stark varumärke säljer, många följare ,behövs inte så mycket mer för att göra succé !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.