Att gå bananaz i någon annans kommentarsfält

 

My Martens skriver ett blogginlägg på sin blogg.
Anna Book får spelet i kommentarsfältet och svarar på kommentarer så tangentbordet glöder och skriver att hon hoppas att läsaren kommer tillbaka till Mys blogg så att hon ser Annas svar.
Har Anna missat att det är Mys blogg hon befinner sig på? Känner hon sig inte lite väl hemmastadd där?

Vore det inte enklare om Anna tog diskussioner som rör henne på sina plattformar?
Eller ska hon sitta och ringa till My om det är så att hon av hennes kommentarer fastnar i moderering? Kanske borde hon bara få inloggning till Mys blogg så hon kan sköta sina diskussioner utan störningar?
Hur tänker hon att det HÄR är ett bra sätt att göra det på?
Hon får väl öppna upp sin egen blogg igen om det kliar så i fingrarna? Kanske vill folk inte diskutera med Anna på Instagram då oddsen för att bli blockerad är minst sagt låga och då passar ju hennes egna blogg ypperligt?
Hon behöver inte ens skriva inlägg, hon kan bara sköta sina diskussioner där i stället för i andra personers kommentarsfält!
Hur bra?

195 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åk ut till Märsta och gör en redig intervju med henne.

      Nemo gjorde ju ett tappert försök till intervju i Nemo möter en vän. Gick sisådär ?

        Berätta mer

      Kämpa Anna. Hon är en kvinna med stil och finess!

      Så många gånger som jag fått sätta mig på fingrarna när det kommer till Tookens Insta. Vill verkligen inte bli blockad då hon är mitt guilty pleasure. Även om du skriver något i all välmening missuppfattas det ju till förbannelse och offerkoftan åker på och det skriks om mobbing. Det går inte att skriva annat än gulligull på hennes konto och det skulle jag aldrig få för mig att göra. Hon är den mest fascinerande människa jag vet. Håller med C helt att hon borde ta sina utspel och diskussioner på egna plattformar istället. Så fort hon ger sig in hos någon annan så kapar hon hela stället. Och inte på ett bra sätt. I mina ögon beter hon sig som 14 snarare än 50. I det mesta hon gör. Traaaagiiiiskt!

        Vill man att ens blogg ska förknippas med Familjen Took?

        Inte ens 14åringar beter sig så där! Hon beter sig som en medelålders i rädsla på att glömmas bort

        Är hon den mest fascinerade människa du vet. Jisses?! ?

        Anna har ju förmågan att missuppfatta de som kommenterar på hennes livesändningar.
        Gör hon något underhållande och någon skickar en skrattgubbe så ser hon inte det förrän långt efter. Hon går igenom/svarar varenda kommentar hon får så när hon väl ser den skrattande emoji så förutsätter hon att det är någon som jävlas med henne. OCH vi vet ju alla vad er innebär! Tooken har garanterat blockat en hel del på detta vis ?

        Plus 1

        Malin och Charlotte, som kommenterat på Mys blogg är samma person. Tror jag. Denna person ville ha lite ’tjafs’. Någon som håller med?

          Malin hör…

          Nej.

          Jag sysslar inte med sånt.
          Du har fel.

            Malin här …

      JA! Camcam och Anna B talar ut!!!

      This is what the world needs right now…

        Låt tramsfrans moderera samtalet!

    Ta det på öppet spår kanske?

    Men vilken tur för My, tänk så bra det är för henne att hon får uppmärksamhet, fler kommentarer och klick genom Anna Book.

      Vilken tur för dem att de hittat varandra, så likasinnade och de kan utnyttja varandra. Friendship goals.

        De är verkligen lika varandra som personer, i sättet, på alla plan… De är som stöpta i samma form. Helt otroligt.

          Det tycker verkligen inte jag. Du kanske ogillar dom lika mycket, men kom inte och säg att dom beter sig likadant.

            Dom beter sig likadant i mycket oavsett om man gillar eller ogillar dom.

      Och det tolererar du ju inte! Alla ska enbart läsa Ljugengrips blogg och skicka styrkekramar till henne i kommentarsfältet!

        Va? Vad är du för en galning? Book, My?

        Men alltså du är sjuk. Det är ju den där be satta… Har aldrig sett att någon skrivit att det ska skickas styrkekramar till den du har ök namn på eller att enbart den ska läsas men däremot att läsa hennes blogg för att veta vad hon verkligen sagt och skrivit, och det är väl klokt. Jobbigt för somliga… G u d alltså.

      Tror verkligen inte att det är bra för My att hamna i samma fack som Anna Book.

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    Men……va? Herregud ? Att nån av dom orkar?!

    Älskar Annas tråd på flashback?

      Den är guld?Mitt pinsamma guilty pleasure. Alltid underhållande när någon använder uttryck här eller på andra ställensom börjat på Flashback och man vet att ”där har vi en annan Stolledano-Took junkie”?

        Haha den enda som vet om mitt anna-missbruk är min syster. Nu mera frågar hon alltid när vi ses ”Vad har Anna gjort sen sist då? Summera det knasigaste för mig!” Så hon får sin dos visa mig.

          Jag ligger lågt med min besatthet… det är AB och 45 som står för dagliga ”måste läsa vad som är nytt sista dygnet”. AB läser jag på kvällen i hemlighet. Mera Anna här tack! Det finns så mycket guld att ösa av, hoppas det blir en realityserie.

      12:11 Hehe! Lika underhållande som systrarna Graf på Flashback…

    Stoledano Took skriver som en femåring i alla fall…

      Anna Book har inte gått ut grundskolan.

    Fun fact när det gäller Anna och Instagram;

    Pernilla Ws yngste son Theo har fler följare (61.8t) än Anna (56.4t) på Instagram, trots att han har låst konto och inte lagt ut en enda bild (medan Anna har öppet konto och snart 7500 inlägg).
    Det måste svida enormt i Märsta-egot.

      Och detta har du koll på

        Inget jag för statistik på, men när jag såg hur många följare Theo hade, så gick jag in på Annas konto och kollade hur många hon har.

          Varför kollar du vad en typ 10 åring sysslar med?

            Åh Anna.. så kränkt. Varför inte gå in på en 10årings konto?

        Är väl inte jättekonstigt att man skulle ha koll på det ?

          Eh – Jo. Jävligt konstigt.

            Nä.

      Fast Anna har ju sjukt stor räckvidd, hon har ju lagt upp statistik som visar att hennes inlägg ses av typ 1 miljon människor/konton per månad eller liknande. De går många som är inne och lurkar utan att följa henne!

        Ja hon har väl blockat lika många som vad hon har följare kvar ungefär. Enda sättet att säkert följa spektaklet är ju att lurka.

        Ja, hon ”följs” av många lurkare. Men av vilket skäl tror du de flesta av dessa följer henne? För att hon är en folkkär artist? För att hon inspirerar?
        Jag törs svara nej på bägge dessa retoriska frågor. Tror dock inte Anna bryr sig själv så länge hon får uppmärksamhet (av vilket skäl kvittar).
        Svaren på varför hon får så många ”views” är tex Flashback och att hon är mångas pinsamma ”guilty pleasure” de inte vill prata högt om. Inget många företag eller liknande vill bli förknippade med dock.

    Ja men det är känt sen länge.

    Öh jaha.. förstår inte riktigt hur det kan vara av intresse att AB svarar på en kommentar om henne?

      Anna svarar inte på kommentarer. Hon fäktas med näbbar och klor. Precis överallt och hela tiden. Bam bam bam!

        Ursäkta mig men vad betyder BAM BAM BAM?

          Anna sa det i Biggest loser efter någon dispyt med Camilla Henemark. Finns på Youtube. Otroligt underhållande☺️

          Det var när hon lurade till sig ett ”jättesuperduperviktigt” telefonsamtal under inspelningen av Vip Biggest Looser, och avslutade sin monolog med ”Bam! Bam! Bam!” + stampa i golvet. De andra i hennes grupp skulle äta upp sig så att Anna Book tappade mest i vikt och då få vinsten att ringa hem.

            Och sen surade hon i evigheter efteråt för att Camilla H inte köpte hennes snack.

    Du kanske borde gå bananas och svara på all kritik riktad mot dig i Forniinlägget? Du som enligt egen utsago inte har några problem att ta kritik.

      Om kritiken var relevant och inte bara trams kanske hon skulle göra det.

        Det var i allra högsta grad relevant kritik i mångt och mycket.

          Nej

    Det är bara positivt för My, hon lär inte direkt gråta över detta. Denna Malin hjälper ju My till fler att få mer click, kommentarer och uppmärksamhet. Kanske har t o m My själv lagt en kommentar om Anna B i sin blogg vid tillfälle i syfte att få igång sitt kommentarsfält. Vad beträffar det Anna skriver, att hon lagt småpikar och andra inte har ryggrad – alltså vad, vad har det de gjort varit isf om inte småpikar och Book har ju gått bananas fullständigt då med personangrepp och ilska. Hon är märkligt minst sagt.

      Ja My brukade lägga upp/släppa fram elaka kommentarer om Anna Book för några år sedan i sin blogg där hon ju modererar/granskar/godkänner kommentarer dvs hon väljer att släppa fram, då gjorde hon det iaf, så varför ville hon släppa fram elakheter om Anna. Kanske för att hon vill ha många kommentarer? Det är väl ett av hennes ”verktyg” som för övrigt är ett ord hon använder mycket i sina manipulationer för att manipulera och tjäna pengar. Obehaglig är hon, osmaklig, pinsam.

        Nu kommer säkert My säga till Anna som förklaring om hon blir ifrågasatt ”men jag släppte fram alla kommentarer” men NEJ det gjorde hon INTE, sånt som inte var positivt för henne själv, ifrågasättanden mot My själv släpptes INTE fram men elakheter om Anna Book släpptes fram.

      Är Malin och Charlotte kanske egentligen My själv?

        Malin här….

        Nej det stämmer inte.

        Charlotte reagerade på min kommentar.

          Charlotte är kanske Malin.. Som är My?

          Vad ska man tro?

      Positivt och positivt…visst får hon några extra klick men i längden är Anna ingen bra PR. My har ju ändå inte bara trafik till sin blogg att tänka på utan behöver ett positivt ”varumärke” ännu mer tänker jag.

    Camilla snälla blocka dom här trollen

      Trollet är ju du!

    Jag skulle önska att Camilla blev bättre på att radera all ot som folk inte har vett att hålla på till öppet spår. Ni har tre dagar per vecka när ni kan diskutera allt möjligt men ändå måste ni klämma in er ot under alla andra inlägg.

    [Borttagen kommentar]

    Vaddå ta det på sina plattformar? Malin tar ju upp Annas namn – då är det väl inte konstigt att hon svarar?

      Jo lite. Haha

      Anna sitter ju dagarna i ända och scannar av hela internet för att hitta vem hon ska svara snäsigt och vem hon ska blocka för att hen gillat en kommentar. Hon lever på drama.

        Oavsett om Anna scannat av Internet eller inte är det väl inte jättekonstigt att svara på en kommentar om sig själv på ett annat forum. Jag förstår inte varför man inte skulle göra det?

          Jo. Det är lite konsrigt att skriva kommentarer som är flera mil långa i någon annans kommentarsfält ? du får gärna tycka att Annas beteende är helt normalt, men jag tycker inte det.

            Anna borde skaffa sig ett jobb! Hon har på tok för mycket fritid!

              Anna är hemmafru. Housewife.

                Nej, hon är ARTIST. Det har hon sagt JÄTTEMÅNGA gånger!

          För att man har annat att göra om dagarna än att sitta och svara på varenda kommentar på Internet?

            Men om hon nu inte hade något annat att göra utan hade tid att svara på en kommentar, är det väl inte så märkligt att hon gör det? Det angår ju henne, hon har väl rimligtvis något att säga om saken?

              Vem stoppar henne? Uppenbarligen är hon ju fri att ägna all sin vakna tid till att jaga bråk på internet?‍♀️

                Ingen har påstått att någon stoppar henne, frågeställningen var huruvida det var konstigt eller inte.

                  Och konstigt är det. Det är inte EN kommentar och EN live där hon försvarar sig mot ingenting.

              Har du läst hennes svar? Tycker du ändå att det är fullt normalt?

        Förstår inte hur hon hinner? Alltså inga korta texter hon skriver. Någonstans. Någonsin.

          Hon har nog all tid i världen, hon har ju typ inget jobb…

    [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

      Ni matar ett troll. Hen vill inte diskutera gängkriminalitet. Då hade hen gjort det på ett lämpligare forum och inte postat länkar på en skvallerblogg om influencers.

    Ja det va ju helt oväntat. Ska jag berätta något allt helt otroligt. Det finns blåbär i skogen!

    Anna Book live nu på insta!

      Åh tack!!!

      ?

      oh dear?

      Hahahaha, mycket kan man säga men Anna är fan helt unik. Blir faktiskt glad för hennes skull när det gäller drejningen. Hon känns genuint glad när hon pratar om det.

      Men gud va speciell och hemlig hon ska vara och berätta om saker som hon egentligen inte pratar om. Ojojoj. Och vad är grejen med smackandet hela tiden? Smack smack.

        Ja, det är ett väldigt typiskt drag hos ”Annor”(tänker inte spekulera i diagnoser här men ni som känner igen ni vet vad jag pratar om) halvkvädna visor och mysterier som andra ska fråga vad som hänt och gulla medan ”Annan” svarar typ ”-Äh, det vill jag inte prata om”. Så trött på sådant och sociala medier flödar av det. Folk som postar kryptiska citat och vaga anklagelser medan de själva har NOLL självinsikt.

      Ja hon var snabb med att starta en live efter att detta inlägg kom upp haha strategiskt. Och så har hon saker på gång, hemliga saker i vanlig ordning och oj så mycket möten hon har och hon visar inte allt hon gör på insta… nej men eller hur haha.

        Roligast är när hon hävdar att hon inte visar allt på Insta…
        När alla vet att hon lägger upp bilder på precis allt, allt, allt. Om hon bjuder en hantverkare på ett glas vatten så måste det visas upp från 15 olika vinklar tillsammans med en halv roman om hur omtänksam och generös hon är.

      Akta!
      It’s a trap.
      Hennes blockfinger kommer att gå varmt nu när hon lyckats locka en massa BB-läsare till sin live och kan ta oss på bar gärning.

        Its a trap ??

    Jag älskar Anna! Där Anna är finns underhållningen!

      Ja! ?
      Älskar när hon rantar loss!

    Tycker inte att det är ett dugg konstigt att anna svarar på en kommentar om henne, det är konstigare att en person skriver i kommentarsfältet att hon är blockad på en annan persons instagram. Man får väl blocka vem man vill? Uppenbarligen har denna person stuckit ut bland alla Annas tusentals följare och blivit blockad, med all rätt är jag övertygad om. Jag tycker att det är anmärkningsvärt att vuxna personer blir så upprörda över att bli blockade att de måste fortsätta älta det överallt. Släpp det och gå vidare.

      Det är ingen hemlighet att Anna blockar hejvilt bland hennes följare. Räcker med att du följer någon som en gång gillade en kommentar av någon som en gång gillade en kommentar där någon frågade vad hon jobbar med för att du ska bli blockad.

        Tror jag inte, jag har sett folk skriva att de inte skrev något elak och sen sett kommentaren. Människor har ingen självinsikt.

          Och de som är blockade utan att ha kommenterat något alls?

          Försvara Anna bäst du vill, men att hon blockar till höger och vänster är väl allmänt känt..!?

          Finns gott om folk som ALDRIG kommenterat ett ord och som ändå blockas-jag är en av dem. Att jag aldrig kommenterat är en 100% sanning-så det finns inget att ”misstolka”. Anna blockar säkert lite slumpmässigt då hon verkar väldigt paranoid och säkert misstänker även de som bara säger snälla saker till henne att egentligen vara ute efter henne. Det tyder på att hon inte mår bra. Men det vet väl de flesta vid det här laget.

            Jag är också en av dem. Men jag följer Pernilla W och det kanske räcker för att bli blockad av vår kära Anna.

              Jo, det räcker definitivt?

        Det gör Lady D och Sindy oxå!

          ”But but.. what about them!!”

      Man behöver inte sticka ut för att bli blockad ? Du har nog missat att detta är en grej Anna gör ofta utan att folk fattar varför.

      Anna är känd av att blocka utan någon orsak. Jag är en av de blockade. Har varken skrivit någon kommentar på hennes insta eller gillat någon annans kommentar där. Anna vill leva i sin bubbla och så må det vara. Det finns ju andra sätt att följa spektaklet.

        Konstigt, jag har följt henne i flera år och har aldrig blivit blockad ??‍♀️ Jag följer även Pernilla och hela klanen.

        Jag rättade faktiskt Booken en gång när hon stavat ett spanskt ord fel. Då rättade hon det felstavade ordet OCH tog bort min kommentar – men blockade mig inte?!!!

        Folk blir alltid lika chockade när jag berättar detta ?

          Det där har inte hänt. Är en populär modern myt som florerar på internetforum.

        Haha, jag med.
        Jag har aldrig skrivit någon kommentar på hennes insta och följer henne ej , bara läst och kollat hennes live MEN jag följer bloggbevakning 🙂

      Fast hon blockar även personer som INTE följer henne.

    Boken token! ?

    Va?? 50??

      Ja visst är det sjukt!? Hon ser ut att inte vara en dag över 30 pga allt sex hon har och för att hon inte dricker alkohol.

        Glöm inte hur mycket hon återfuktar!

          Och använder rena handdukar.

            Och rent vatten. Iskallt.

        Förutom när hon har drinkskola och är på lyset.

      Måste ge henne att hon har väldigt smakfull stil och är bra på att sminka sig!

        LOL

        Ehm smakfull what? Hennes nattduksbord är väl gjorda av spegelglas?

        Det är finaste @semobler som levererat??❤️

    Haha det är ju det folk använder ditt kommentarsfält till:-) Att gå bananaz!

    ??‍♀️

    Jag blev också, som många andra, oförklarligt blockad. Enda anledningen jag kunde komma på då var att jag följde tramsfrans.

      Min mamma blev också oförklarligt blockerad. Hon hänger inte här så hon fattade ju ingenting. ? Mamma gillar Pernilla så vet inte om det kan bero på att hon kanske följer henne. Detta hände dock före deras bråk så vet inte?

        Jag blev blockad av Anna för att jag skrev en kommentar till Läckberg som Anna inte tyckte om.

        Behövs inga logiska skäl. Gilla en kommentar hos någon hon inte gillar och det räcker. Ibland inte ens det. Familjen måtte sova i skift för att ha koll på Annas Instagram och vem som gillar vad och vad dessa personer eventuellt har för samband med Anna eller någon som följer/har kommenterat hos henne. Inte ”normalt” någonstans.

      Jag blev också blockad, utan att ha yppat ett ord inne hos Anna. Kanske för att jag följde Anders Timell? Hon kanske inte gillar honom?

        Kan vi inte sluta tjata om att vi blivit blockade och bara inse att Anna gör så, hon blockar hej vilt och oftast vet man inte varför. Vi kan inte ha 100 kommentarer om det så fort AB gör någonting. Vi släpper det tycker jag.

          Ok mamma

          Var vill du prata om då? Hur Bella skrattar för 1000e gången?

    Jag gjorde generalfelet att kommentera hennes IG. Det var nåt inlägg där hon skrev hur ödmjuk hon var och jag påpekade att det kanske inte var så ödmjukt att skriva så om sig själv.
    Blockeliblock!

    Hon måste ju spendera hela dagarna på att gå igenom folks Instagram för att blocka till höger och vänster. Läsa kommentarer som inte har det minsta med henne att göra och kommentera mindre noveller med påhittat innehåll. Hon kanske borde lägga den energin på nåt vettigt ist.

    Första gången jag såg liven nu. Helt otroligt att en kvinna på 50 år sitter i en livesändning på nätet och svarar på meningslösa frågor ställda av okända. Under flera timmar per dag! Samma frågor! Men tack Anna för att du är en outsinlig källa till glädje och skratt.

      Men folk gillar att kolla så varför inte

      Undra hur det är att bo i den där familjen. Mamman sitter dag ut och dag in och försvarar sig i lives medan man försöker äta lunch strax brevid.

        Nästan vilka tokerier som helst blir ”normala” om man lever i det. Sorgligt men sant.

      Tre gånger har jag kollat när hon har haft en live, men jag klarar bara nån minut – det går bara inte att kolla på nåt så dumt och meningslöst. Jag blockar mig själv, kan man säga!
      Första gången jag kollade svarade hon på en fråga om hon var kristen: ”Nej, jag är inte kristen, jag är katolik. ”
      Andra gången sa hon att hon bara får grått hår vid hårrötterna. Hon behöver aldrig färga längderna, för de blir inte grå.
      Tredje gången höll hon med en som kommenterade att solarium var så bra, för då får man D-vitamin. (Nope, solarier ger inte D-vitamin – däremot cancer och rynkor.)
      Vad jag har förstått håller dessa lives på i timmar ibland. Vem orkar lyssna på en obildad person som sitter och gaggar om allt och inget?

        Är det inte lite så med dom där frågorna att dom är ställda lite ironiskt, men att Anna tar dom på allvar?
        Folk låtsas att dom håller med henne och gillar det hon gör och säger för att dom vill höra vad hon svarar?

        Jag tittar när jag har tid. Det är ju humor på riktigt ?

        Goddag yxskaft som vanligt, men hon fattar det inte själv.
        Intressant att hon påstår sig va katolik. Om påven vetat det så hade hon kanske hon blivit utnämnd som ambassadör för Vatikanstaten. Nu är hon väl fullt upptagen med Sigtuna nu, men han lär väl ringa när ambassadörskapet går ut.

    Såå himla skämmigt.

      S

    … åhh Anna… du förnekar dig aldrig.

    Jag blev blockad av Booken innan jag ens fick en chans att följa hennes konto ? Det var hyfsat snopet.

      Om du blivit blockad: Gå in på
      http://www.picburn.net
      Där kan du söka och sedan se samma som på IG.

      Samma här. Försökte följa men blev blockad direkt. ?

      Använder hellre picuki. Att följa henne är riskabelt(man vågar knappt andas utan att riskera block?), även om du inte kommenterar. Du kan tyvärr inte se hennes lives via picuki etc men du behöver å andra sidan inte registrera något konto där.

    Både Malin och Anna gick bananas, om det är så viktigt för Malin att få följa Anna så kunde hon väl bara bett om en andra chans?

      Malin här …

      Det är inte viktigt längre.
      Min bild av henne har raserats / ändrats totalt.

      Har som sagt inte haft mycket ”koll” på Anna Toledano Book, men följde hennes resa i Biggest Loser. Sen har jag haft mitt instagram lite sporadiskt bara och följt henne där. När jag skulle besöka hennes IG så gick det inte och då förstod jag att jag blivit blockerad. (detta är några veckor sedan) Vilket gjorde mig förvånad, eftersom jag inte är så värst aktiv när det kommer till att kommentera. Och kommenterar jag är det till 99% positivt. Jag lät det dock passera då.

      Nu till varför jag egentligen kommenterade på My´s blogg:
      Jag märkte att samma sak skett på My´s instagram. Jag hade blivit blockerad från My´s instagram. Helt utan anledning.
      Det fick mig att fundera. Så jag frågade My hur detta kommer sig.
      Sen tänkte jag till lite och kom på att dom är vänner. Därav skrev jag: Förmodligen så Anna Book gjort med …

      MEN!
      Min tanke NU är att Anna Book jobbar för My och sköter hennes instagram.
      OBS! Bara en teori som jag själv kommit på. Kanske stämmer den. Kanske inte. Vem vet!

        Anna är en störd person. Jag har mött ett par Annor i mitt liv-haft väldigt nära inpå mig faktiskt. Många får initialt en väldigt positiv bild av dem då de ofta är utåtriktade, pratsamma, översvallande och glättiga på ytan. De höjer nya bekantskaper till skyarna(Anna sitter ju och kallar alla ”bästa”, ”finaste”, ”fantastiska” mm i början), sen åker de ner från piedestalen när de råkar säga eller göra något som Annan inte gillar. Då är samma personer de vedervärdigaste och elakaste som finns, hur mycket ”bääästa” de än var tidigare. Jag blev blockad för att jag gillat en kommentar Anna uppenbarligen inte gillade. Hade aldrig kommenterat själv. Jag har fått någonslags pinsam ”guilty pleasure” i att följa henne då hon påminner en hel del om min egen morsa i mycket av sitt känslomässiga kaos och manipulerande, det är sjukligt intressant ibland tyvärr.

          Det finns förklaringar till personligheter som målar omgivningen i svart och vitt. De har det inte lätt med sig själva och för jättesvårt. Det finns dock ganska bra hjälp att få, om man tar emot det. Jag har också mött några med liknande personligheter. Är mycket svåra att förhålla sig till.

            Jag vill inte komma med diagnosspekulationer-känner till olika förklaringar till detta förstås. Att vara mottaglig för hjälp kräver vilja att bli hjälpt, dvs självinsikt dock. Ibland finns den inte där utan alla problem personen har beror enligt dem själva på andra. Då är det skitsvårt och allt man kan göra är att fly när man faktiskt försökt allt (kanske större delen av sitt liv) för att få relationen att fungera. Vem vill lättvindigt vända en förälder ryggen tex? Tycker synd om Anna men faktiskt ännu mer om hennes familj (speciellt barnen) som blivit medberoende och förmodligen ständigt tassar runt henne för att hon inte ska bli arg.

              Ja precis vad jag menade egentligen. Det jag skrev kom bort. Skulle skrivit att det är svårt för anhöriga att leva med någon som målar världen svart och vit och skyller alla sina motgångar på omgivningen. Det blir till att tassa på tå och hålla med i en vidmakthållande symbios. Skall inte spekulera i om detta gäller för Bookarna men man önskar ju att de fick hjälp på något vis.

                Verkligen. Risken finns ju annars att barnen får liknande störningar, om inte annat att de tar på sig mammas konflikter, ser alla som fiender och paranoia och blir medberoende på ett sätt som blir svårt för dem att komma till rätta med alls.

        Det är precis så, kan bekräfta detta!

        Nej tror inte Anna Book jobbar för My hahaha men de är ju väldigt lika till sättet, väldigt lika som personer, lika känsliga och blir lätt ilskna och båda blockar/raderar för att försöka dölja vissa saker och framstå som bra o ärliga, men de är båda falska.

    Det gör Lady D och Sindy oxå!

      Ok?

    Det är verkligen inte bra för labila människors mentala hälsa att befinna sig på sociala medier. Varför lägger inte bara ATB ner internet? Om jag fick 15 hjärnblödningar om dagen på folk skulle jag sannerligen göra något annat av min tid än att vara där och dammsuga efter saker att dra upp i näsan. Finns det inget mer konstruktivt att lägga tid på?
    Utöver Anna tycker jag att många andra också är jävligt överkänsliga med tråkiga kommentarer, jag bestämde mig iallafall för att acceptera att det finns en del som inte tycker om mig om jag accepterar kärlek och pepp från de andra. Skulle aldrig starta ett drev mot någon som inte håller med mig, skulle inte heller modda i kommentarer. Jag tackar för konstruktiv kritik och svarar inget på de som inte är konstruktiva. Vad är det för problem att någon inte tycker om en eller det man gör? Bekräftelse får vi väl alla mer än nog av på de här arenorna ändå. Sen tycker jag förvisso att det också är helt jävla obegripligt att någon följer folk som de uppenbarligen inte tycker om alls. Kan inte tänka mig en onödigare waste of time. Men om man följer någon man gillar och kastar kärlek men ibland inte håller med, så borde verkligen inte den som följs gå i taket av det. Då tycker jag man kan skita i att ta emot det andra också.

      Nu är det ju svårt att tvinga någon, men Halmpyntet(Roberto alltså, för er som aldrig läst hennes Flashbacktråd) borde sätta ner foten och säga ifrån. För hon måste påverka hela sin familj oerhört negativt med sitt gapande och skrikande på tex livesändningarna. De har kommit att se det som ”normalt”.
      Är man ”kändis, ”influencer” eller whatever så finns det alltid folk som kommer med taskiga kommentarer-eller bara helt enkelt inte håller med. Det måste man ju fan kunna hantera utan att gå bananas varenda gång det händer. Sen lockar hon ju fram ännu mer sånt varenda gång hon keckar ur. Anna borde tagga ner, söka hjälp för sitt mående, satsa på drejningen eller på att läsa in gymnasiet tex, göra sitt konto privat, sluta göra märkliga lives, satsa på ett ”vanligt liv”. För sin egen skull. Men hon skulle förstås gå bananas på Halmpyntet om han försökte säga ifrån.

    Är det för att Pernilla W satt sitt namn på en serie skålar som Anna nu går all in för att dreja och bli the queen of porslin?

      Haha the queen of porslin, som om det inte räckte med tänderna ?

    Tror ni det någon gång kommer komma en serie som Wahlgrens värld fast med Books familj? Vore så jääävla guld.

      Behövs inte så länge Anna livear. Skulle förstöra all underhållning om ett produktionsbolag skulle gå in och klippa.

        Har inte IG men överväger att börja enbart för att följa bookis

          Kolla via pikuci t ex

      Tror det är Bookens högsta dröm men tror inget produktionsbolag vågar ge sig in i ett sådant getingbo.

      Tror tom Kanal 5 har moraliska betänkligheter mot att hänga ut en sådan dysfunktionell tokfamilj.

      Gud – låt det hända..!

    [Borttagen kommentar]

    Hej hå!

    Anna kan inte ta några diskussioner på sina egna plattformar eftersom hon sedan en kort tid endast släpper genom fjäskkommentater. Är nog bra för hennes mentala hälsa gissar jag. Men lite tråkigt som följare att läsa 20 kommentarer fjäsk. Tycker inte alls att hon skall acceptera elaka kommentarer men hennes uppfattning om vad som är elakt är ju lite verklighetsfrånvänt. Enkla frågor om vad som helst kan ju trigga igång henne på 1 sekund. Förövrigt är jag blockad sedan stavincidenten.

    Hehe Anna var snabb på att sänka volymen när hon ringde Roberto på högtalare och han var på sämre humör. Sen när han kom hem stängdes liven snabbt av för att hon skulle vara med honom nu. Passar inte mannens sämre dagar in i den bild hon vill mata ut till följarna?

    Det skriker Hyacinth Bucket… förlåt..Boquet om henne.

      Oj, så han är inte alltid samma rosenskimrande charmör som det hittills framstått som?

    Använd:
    https://www.picuki.com/profile/annatoledanobook
    Så kan ni läsa och se hennes inlägg utan Instagram

    My verkar ha tagit bort Annas svar nu, klokt nog. Kunde iallafall inte se dem längre. Hon borde inte ens låta Anna kommentera på bloggen då det är dålig publicitet för My att ha Anna gå bärsärk i kommentarsfältet…

      Malin här…

      Annas svar till mig är kvar…
      Inte borttagna

        Oj, konstigt. Såg din kommentar men inte Annas svar. Får kolla igen.

        Nu såg jag, märkligt.

        Fast hon ville ju inte jobba där, My ville ju jobba i sthlm. Alltså hon… vad hon ska låtsas.. suck. Varför lägger du upp den länken här förresten ”Malin”?

    Anna Book o Jockiboi är fan de mest oklara denna sida Atlanten. Dom bara måste ha nån gemensam gen i DNAt, för herregud sikket folk – totalt världsfrånvända- på olika vis. O man slutar aldrig förvånas heller, det kanske säger mer om mig än om dom?
    Man blir yr bara.

    Åh. Herre. Gud. ? Så jävla pinsamt och underhållande. Ska poppa popcorn och läsa igen!

    nu säger Anna Book i en kommentar på insta att JA hon använder filter för att slippa anklagas för att va en lögnare haha, jag såg minsann Anna Book Toledano för bara ett par dagar sen…in real life ser man hur mkt filter o dyl hon använder på nätet

      ?????

      Hon måste ju tycka att det är jättejobbig när hon blir taggad i andras bilder där inget filter används och där hon inte själv kan välja vinkel.

    & hon bor inte i Märsta! Hon bor inte i Märsta city. hon bor i Sigtuna som Odensala ligger i. Fattar ni inte det`Är ju glasklart! Sluta reta henne- hon blir så arg…Nej..hon bryr sig inte ett dugg, hon tycker bara så synd om alla som bor i Märsta som blir baktalade av att Anna benäms bo i Märsta. Hon bryr så lite att hon jämt svamlar och skriker och skäller live in och live ut att hon bor i ODENSALA. Roberto måste bromsa framför Odensalaskylten med bilen så alla ska se..(Roberto vägrar, Bra Roberto!) Jag hejar på Märsta-Anna! Hon är så geniun och ärlig- Lyx & Mys!

    Jag upptäckte för något år sedan att Anna hade blockat mig på sin Instagram. Det är ganska roligt, för jag har aldrig (ännu mindre efter att jag blev blockad ?) varit inne på Annas insta och absolut inte kommenterat. Så, jag fattar inte hur hon hittat mig och blockat mig? Jag var ganska kritisk när hon försvarade sin son under våldtäkts-ärendet på en annan insta. Hon måste sett det där, men förstå hur mycket tid hon måste ha om hon går runt på insta och letar efter folk att blockera? ?

    Tror ATB sköter MYs blogg och Insta, skrev vänligt till My att hon borde inte låta Anna ta över hennes socialamedier med sina inlägg, My raderade dessa inlägg från mig, lågt att inte väga svara My

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.