Cissi Wallin och Unni Drougge startar feministisk podd

 

Tidigare har Cissi Wallin haft den feministiska podden ”Penntricket” tillsammans med sin svägerska ”Lady Dahmer”, som egentligen skulle fått en spin-off i form av en föreställning på Maximteatern, som tyvärr ställdes in efter att ”Lady Dahmer” hoppat av projektet av personliga skäl.
Detta var 2017/2018 men fram till alldeles nyligen så kunde man fortfarande lyssna på avsnitten där poddar finns. Det kan man inte längre.

På Instagram har  ”Lady Dahmer” förklarat att alla avsnitt av Penntricket tagits bort på begäran av Cissi Wallin.
När det skedde förstod jag inte riktigt varför hon skulle vilja gör det, så här långt efter, men nu när det står klart att hon ska starta en ny, feministik podd så vill man kanske inte ha någon gammal som ligger och skräpar i hörnen.
Penntricket var för mig en ögonöppnare på många sätt och jag tycker det är riktigt tråkigt att den inte finns kvar.

Fångar Cissi och Unni ert intresse med sin nya podd? 
Vad skulle NI i så fall vilja att de pratade om?

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  De kan ju prata om Södermalmsklubben för inbördes beundran och hur man blir medlem där.

  Åh nej *världens längsta suck* ?

   Åh ja, längtar! Ännu en podd som fokuserar på alla fel män har. Så sugen på att lyssna.

    Haha Slitz-Unni och Wallin… Nej tack!

  Ännu ett Cissi Wallin-projekt med inbyggd pyspunka. Sist var det Gardet som gick i stå, nu en podd. Det finns inte något Cissi har rört vid som finns kvar eller fungerar bra. Inget.

  Tycker en av kommentarerna under instagraminlägget (Cissis) var lite kul – varför kvinnor hellre lägger pengar på platstikoperationer istället för fonder/aktier. Illustrerades bra av Unnis släta ansikte vid 64 års ålder…

   Ännu roligare att CW gillade det inlägget, framförallt eftersom det avslutades med ”Gör dig ekonomisk oberoende av en man” när hon själv blivit ekonomiskt oberoende av just en man.

    Fast på vilket sätt tror du att hon är ekomiskt beroende av honom?
    Hon tjänar ju också bra även om han tjänar mer. Inte som att hon inte jobbar.

     De flesta av hennes jobb är ju rena misslyckanden. Jag tror snarare att hennes jobb kostar henne pengar än att hon tjänar några.

     Kan du precisera vad exakt hon faktiskt tjänar pengar på just nu? Gardet gör hon ju ideellt (därav konflikt då andra inte hade råd att göra det på samma sätt), hennes bok ger hon ut själv och dokumentären hon klipper verkar ingen kanal/annat medie köpt in. I mina öron låter detta snarare som att hon läcker som ett såll, men jag kanske missat något?

     Hon vet att hon ka , och gör, vad fan som helst för att hon vet att hon har pengar i ryggen. Jag kan lova dig att hon hade levt väldigt annorlunda om de pengarna inte fanns där.

     Bara att kolla på priset per dagsbot hon blev dömd till. Minimibeloppet är 50kr styck, vilket är vad Cissi fick. Låg eller ingen inkomst, 100 %.

    Cissi Wallin tjänar inga pengar. Alla hennes projekt misslyckas. Jag tippar att den nya podden läggs ner efter max tre avsnitt. Troligen blir CW ovän med Unni Drougge på kuppen

   Dom lever inte direkt som de lär. Hycklare deluxe 🙂

    Nä varken Cissi eller Lady Dahmer lever som de lär vilket är så jäkla fult för dessa kvinnor kommer ofta med bra argument men själva spelar de ett annat spel där de lever på sina mäns pengar.

     Ellerhur!! Och sen ska dom komma och predika åt arbetande eller fattigt folk hur dom kvinnorna ska leva livet. Eller också ensamstående! Fyfan vad provocerande.

      Fast de predikar väl inte alls kring hur man ska leva. De teoretiserar kring arenor i vår samtid skulle jag säga.

       ”Teoretiserar kring arenor i vår samtid” – vanligt folk kan inte relatera till det språkbruket

       De babblar en massa om feminism och självständiga kvinnor. I praktiken är de traditionella hemmafruar som är helt Beroende av sina mäns pengar.

     Jag lever inte på min mans pengar. Jag är gift, alltså är hälften av varenda liten krona som kommer in i hushållet mitt. Ett hushåll jag möjliggjort, pengar som jag möjliggjort, familj som jag möjliggjort.

     Jag kan lämna honom närsomhelst med en kappsäck full av miljoner. Jag är en fri kvinna med ekonomisk trygghet i bagaget.

     Dessutom är jag den enda som jobbar och tjänar pengar. Min man har sagt upp sig och är arbetslös. Jag drar in tillräckligt för att kunna försörja mig och mina barn om jag skulle vilja lämna.

     Så jäkla bakåtsträvande att hävda att gifta människor med barn och familj lever på varandra. Min man då? Han lever väl i högsta grad på mig och min kropp.

      Hur mycket pengar har du tjänat på egen hand? Att du får hälften av de pengar din man tjänat vid en skilsmässa är inte samma sak.

       Hur mkt av dessa pengar tror du min man tjänat på egen hand? Tror du han haft den här karriären utan mig? Det här livet jag skapat åt honom?

       Kvinnor bär och möjliggör mäns karriärer och inkomster, sen får de otacksamt höra att de är parasiter. Ignorant jävla kvinnohat. Varenda krona han tjänat är tack vare mig.

        Varför skulle han inte kunnat arbeta utan dig menar du? Hjälte du honom fuska på proven i skolan?

         Hur många barn hade han haft utan mig? Hade han haft familjeliv överhuvudtaget utan en kvinna? Hur mkt tid tror du han haft till karriären om han inte hade haft lilla hemmafrun som såg till att allt annat funkade? Om han haft en heltidsarbetande fru och aldrig kunnat jobba den där övertiden eller timmarna som han kunnat de senaste 17 åren? Om han istället varit tvungen att rodda förskola, pappaledighet, ansvar för hem? Hur många beslut han gjort tror du jag legat bakom?

         Det är så ignorant att förminska det som mäns kvinnliga partner möjliggör och enablar. Utöver markservicen så peppar, stöttar, uppmuntrar vi vilket får män att våga, orka, kräva.

          Det är klart att han inte haft några barn utan dig. Men vad hade du haft utan honom? Män och kvinnor är partners. Både kvinnohat och manshat är gräsligt.

           Jag är otroligt glad och tacksam att jag träffade Oskar och att vi tillsammans skapat detta liv.

           Men jag har aldrig nånsin sett nån skriva om Oskar på samma sätt som de skriver om mig. Att han lever på mig. Att han inte klarar sig utan mig. Däremot ser jag ofta motsatsen: som här ovan. Att jag är en kass feminist som lever på min man.

           Jag har aldrig sagt att jag klarat mig bättre utan honom. Det hade jag förmodligen inte. Inte innan vi blev ekonomiskt trygga. Precis som du själv säger: man är partners. Man skapar livet tillsammans. Man bygger upp tillsammans. Man kanske inte gör samma saker, men tillsammans bildar man en enhet. Jag har gett honom lika mycket som han gett mig, men av nån anledning ses jag som en lat hemmafru (sen när är hemmafruar lata?) som utnyttjar honom medan han bara jobbar och tjänar pengar som tydligen bara är hans förtjänst.

          Det gick inte att svara på ditt senaste inlägg så jag svarar här. Jag håller helt med dig. Att föda barn och sköta ett hem är en stor arbetsinsats. Din man hade inte kunnat tjäna sina pengar OCH ha en familj utan ditt stöd. Jag ser inte dig som en parasit. Samarbetet mellan män och kvinnor är det mest framgångsrika i historien. Båda könen vinner på det. Retoriken om könskrig är splittrande och farlig för båda könen.

        Fy fan vad vidrigt att se det här kvinnohatet år 2020 där kvinnor ska skammas för att mannen tjänar mer eller för att hon tagit hand om barn och hushåll! Det finns inget viktigare för världen än vilken uppväxt barn får, det formar hela mänskligheten och samhället. Kom inte och kalla er Feminister när ni hakar på patriarkala värderingar om vad som är värt något och inte. Lady Dahmer har rätt.

      Det är inget fel på en traditionell familj där mannen tjänar pengarna och kvinnan sköter hem och familj. Så har människor levt i tusentals år men detta är feminismen emot. Feminismen vill ha ett annat slags samhälle.

    På vilket sätt menar du att de inte lever som de lär?

     Ekonomiskt beroende av sina män, skönhetsopererar sig etc

      Jag har aldrig gjort några skönhetsingrepp. Inget heller är jag beroende av min man. (Han är däremot beroende av mig).

       Wow narcissism är en sån jävla giftig åkomma!

        förklara på vilket sätt min kommentar var narcissistisk

         ?

         If you gotta ask… självinsikten är inte stor där men självövertygelsen dock

          Låter som att du inte kan förklara och det förstår jag.
          Det är nämligen inte ett dugg narcissistiskt att svara att man aldrig gjort ingrepp eller att man inte är beroende av sin mans inkomst.

       Du har väl lagt massa pengar på microneedling för att hålla dig slät vilket är ett jävla skämt när du är så välfylld till bristningsgränsen att ingen rynka syns..

        microneedling är inte ett ingrepp.

    Nja jag skulle absolut inte kalla dem hycklare, den här typen av frågor har de ju dryftat i Penntricket mer än en gång. Tycker att de har båda varit öppna med hur privilegierade de är finansiellt. Sen tycker jag väl allmänt att det är ett märkligt synsätt att den som tjänar mest pengar så himla lätt skulle klarat sig utan den som tjänar mindre pengar, jag tror inte att det är så okomplicerat. Däremot är det ju enklare att lämna en relation om man kan försörja sig själv (och ev barn) givetvis.
    Jag hade personligen inte kunnat jobba så mycket som jag gör i perioder om jag inte hade en partner hemma som då tog större ansvar för markservicen, då hade jag liksom inte haft några rena kläder typ. När han har tokmycket på jobbet så tar jag mer ansvar. Det känns konstigt att säga att vi skulle klara oss så himla lätt utan varandra, bara för att vi tjänar ungefär lika mycket pengar.

     Nej, starkt stöd på hemmaplan gör det lättare att jobba hårt och tjäna pengar. Dem pengarna måste man dela lika med den som är hemma. LD har jobbat hemma i minst tio år medan hennes man försörjt familjen. Helt ok. Lite märkligt bara att hon bashar män så ofta som hon gör. Hon verkar tycka att alla män (utom hennes egen man) är värdelösa. Se t ex hennes instagrampost idag.

  Fyfaaaan va den här bloggen laggar när man läser kommentarerna, orkar inte ens läsa här inne längre pga lagg och överhettad telefon.

   Inte för mig?

   Håller med! Så jävla tröttsamt! CamCam – gör något! Du har fått ett antal hintar om att problemet förekommer men har inte hört ett ord om åtgärd. Irriterande!

    Fast jo? Läs tidigare kommentarsfält.

     Ja, för det är ju snabbt gjort!

      Köp en ny mobil som inte laggar ihop pga lite scroll då.

       Har en iPhone 11 PRO och har samma problem… så skylla på mobilen är bara bull

        Köp en huawei p30 PRO då, för det funkar för mig.

         Skitkul med ny podd. Penntricket var helt klart den bästa feministiska podden hittills. Cissi glänste där. LD och Cissi är BRA tillsammans.

         Jag tror absolut den nya har bra förutsättningar!

         Jag önskar iaf Lycka till!

   Inte för mig ?

   Inte mig heller?
   Gissar att ni har iPhones som inte pallar trycket.. ?

    Har iPhone och det är inga problem med kommentarsfältet.

     Jag har en gammal iphone 5 och en 6:a och ingen av dem överhettar eller laggar? Verkar vara de nyare modellarna av iphones som laggar ur.

      Har en Iphone 6 och den laggar, låser sig och hettar endast när jag läser denna blogg.

   Har också det problemet här!

   Min mobil blir överhettad efter en stunds scrollande.

  Oj har du försonats med Cissi nu? Tänker att detta inlägg hjälper dem väldigt med att markandsföra sin podd, med att nå ut med den till många menar jag alltså.

   Det är väl en spaning rätt och slätt? Sluta läs in så mycket i allt ?

   Gud vad du läser in en massa!! Men det är klart du gör.. för det är den enda orsaken du är här ??‍♀️ För att hitta fel och kasta skit.

   Nu är det fel när hon skriver ett icke negativt inlägg, och när hon skriver kritiskt är det också fel. Ni är fan aldrig nöjda.

  Ja! Ser sjukt mycket fram emot Haveristernas nästa granskning om hur denna podd gick åt helvete och hur CW skaffat sig ännu fler fiender! Längtar även till Camillas inlägg om CW:s hot i samband med granskningen ?

   På tal om Haveristerna..
   Har ni lyssnat på deras granskning av Fi´s Teysir Subhi(Det är hon som ville shoppa och gå på spa direkt efter ett besök på Auschwitz!)?
   Hon ljuger som en häst galopperar i både sitt CV(säger b.l.a. att hon var juridiskt ombud som 19-åring) och i sina inlägg om rasism på FB.
   Hon hade öppen profil innan granskningen, men blockade folk ganska hårt. Så fort hon fick nys om granskningen tog hon bort möjligheten för folk utanför hennes krets att kommentera, både på Fb och Insta.

   Eftersom jag känner till henne, vet jag också med säkerhet att hon gärna kastar ordet ”rasist” på folk, om de kritiserar något hon värnar om(det kan handla om vad som helst), men själv har hon inga problem med att håna vissa folkgrupper. Hon kommer undan med det i.o.m. att hon är svart.

   Hon är lärare(stackars barn) och vill in i riksdagen, men jag hoppas att Haveristerna fortsätter att gräva i hennes förehavanden och sätter stopp för detta.

    Vad får man göra efter ett besök på Auschwitz? Gå hem och grina?

     Ja, typ.
     Går du på spa efter det besöket är det något fel på dig.

      Sluta nu

     Hej, Tess!

    Vilket avsnitt ☺️?

     Senaste Exclusifa poddavsnittet, nr 39
     ”Ett spännande liv”

  Både Unni och Cissi är läskiga människor. Kommer inte lyssna.

   Läskiga? ?

    Ja. Cissi Wallin är läskig. Unni kan jag personligen inte uttala mig om, men Ts verkar ju tycka att även hon är läskig.

  Vad vet Cissi om feminism? varje gång hon pratar om feminism hör jag bara henne säga ”jag, jag, jag, jag, JAG!” hon pratar bara om sig själv, och gör allt för att få uppmärksamhet. Aldrig hört henne pratar om feminism utan att prata om sig själv.

   Ungefär som Bella.

    Jo, men Bella är ärlig att hennes blogg, instagram, osv handlar om henne. Hon säger aldrig att hon ska göra ett projekt för någon annan och sen får allt att handla om henne.

   Stämmer inte.

    Jo. När gjorde hon något för någon utan att ställa sig själv i centrum?

    Säg 1 sak hon faktiskt gjort för någon annan som inte haft positiv effekt för henne själv?

   Jag kommer aldrig förstå CW:s variant av feminism. Aggressiv och besserwissrig. Förvirrande. Gör mer skada än nytta för kvinnofrågor enligt mig.

  Tyckte kommentaren där personen vill att de ska prata om hur man skapar ett jämställt förhållande, är lite rolig. Cissi lever ju verkligen inte i ett jämställt förhållande eftersom det är maken som står för inkomsten. Cissi har ju dessutom gjort sig ovän med typ hela medie-Sthlm vilket gör att hon är väldigt bunden till maken för att få pengar då hon nog skulle ha svårt att få jobb inom det hon vill jobba inom. Många pratar om att största hindret för kvinnor är att de inte kan ta sig från förhållanden då de själva inte har några pengar, och sen är Sveriges självutnämnde uberfeminist i den situationen själv.

   Anonym i dag
   Glöm inte alla kvinnor som flytrar ihop med första bästa kille så fort de gör slut. Sett fenomenet många gånger på Familjeliv. De tar även med sig barnen in i en relation som inte funkar från början! Borde man inte stötta kvinnor i att känna sig starka när de är ensamma?

   Det är samma sak med Bella, jag är fundersam över vad fenomenet handlar om i grunden. Är det flr att de saknar npgon, vill vara kär, låta någon ta hand om dem?

    Eller så får alla kvinnor göra som dom vill utan moraltanter som ska tycka.

     Angy
     Jag säger inget om det bara är tex kvinnan som flyttar runt. Men när det är med barn i bilden så kan jag inte vara tyst. De kan inte välja vem de ska bo med. Att behöva byta personer flera gånger under uppväxten är inte bra flr dem när de blir äldre.

     Yngre barn mår inte bra när förskola än och skolan byter personal titt som tätt. Då är det viktigt med samma lärare och rutiner. Men de reglerna gäller inte när mamma är nykär och flyttar ihop efter ett par månader för att sedan göra slut och sedan börja om.

     Varför är det viktigt med så lite byta av petsonal på skolan men inte när det gäller vardagen utanför skolan?

      Fast lika många män som studsar in i nytt förhållande,,. Vanligare tycker jag dessutom.

       Men nu prata vi om kvinnor. Och nej det behöver inte alls vara så!

   Har de äktenskapsförord?
   Annars har hon sin framtid tryggad.

    Enligt Cissi själv så skulle de skriva äktenskapsförord innan de gifte sig (se länk). Roligt är också att hon skriver på sin gamla blogg (länk) att hon aldrig skulle låta Linus försörja henne osv. Tror inte hon får inte mer än möjligtvis lite fickpengar nu, så troligen så försörjer han henne vilket hon då skrev att hon aldrig skulle tillåta. Skenheligare människa får man leta efter.
    https://cissiwallins.wordpress.com/2013/10/27/min-jatterika-man-som-skammer-bort-mig-likt-en-prinsessa/amp/

     Gud jag DÖR! Peka på en väska på NK skulle hon skämmas för men att be honom förbeställa massvis med x av hennes bok så attden ska toppa adlibris lista det går bra?! Det är ju görfan SAMMA SAK!

   Är det det enda
   AVBRYTER KOMMENTAR PGA GÅRD INTE ATT SKRIVA PGA LAGG OVH ÖVERHETTNING

    Jag har fått tag på min chefredaktör och informerat honom om problemen.

    För mig kraschar sidan så fort jag går in bland kommentarerna och får ladda om hela tiden = läser inte lika mycket på sajten längre.

     samma här!!!!

  Vilket nummer i raden får detta projekt med Cicci?
  Hon har väl börjat på flera saker genom åren?

   Är det så svårt att lära sig hur hon stavar sitt namn?

    Jag ber om ursäkt, det gick av bara farten och har haft personer i närheten som stavat med två c.

   Hon har många misslyckade projekt bakom sig och inga framgångar. Tur för henne att hennes man har råd att täcka upp ekonomiskt.

  Skulle helst vilja att de inte pratar alls och kommer absolut inte att lyssna på deras skeva åsikter. Eller iofs om Cissi vill prata om sin stand up karriär så ska jag lyssna, för jävlar vad sågad hon är i humorpoddar, det kommer fortfarande upp när de pratar om Sveriges genom tidernas sämsta komiker ?

   Att du inte kommer att lyssna är ju ditt val. Men att vilja förbjuda dem att prata … ja, vad ska man säga?

    Ingen har sagt någonting om förbud, utan att dom självmant skulle välja att hålla käften.

   Vilka poddar? *dreglar

  [Borttagen kommentar]

  Dessa flumtroll kommer bara sprida manshat och kritisera kvinnor som inte lever lika rabiat som dom. Skulle aldrig ödsla en minut åt detta! Hoppas ingen annan gör det heller.

   +1000000000

  ti hi… Two peas in the same cheap pod…

  Trist att de tog bort penntricket. Tyckte om att lyssna på dem. Var väl inget hinder att ha kvar den bara för att de startar ny podd? Ld har ju gjort två(eller fler?) poddserier efter den?

  Kommer inte lyssna. Förstår inte hur en kvinna som lever på sin svinrika man och har opererat brösten ska kunna podda trovärdigt om de föreslagna ämnena.

   Josefine
   Der finns nog en lyxgren inom feminismen.
   Feminismen har flera olika delar/ kategorier/ grenar. Tyvärr förstår inte alla det och ser Feminismen som en enda grupp.

   Oj… Om du tror att det är DET feminism handlar om kanske du borde… tja.. läsa på lite?
   Feminism är otroligt mycket.
   Dessutom lever hon förmodligen inte på honom. Hon tjänar nog rätt bra själv ??
   Att operera brösten vet jag inte vad det skulle ha med saken att göra.

    Feminism är som att jaga spöken. Istället för att hitta logiska förklaringar till att lamporna blinkar och taket knarrar så drar man fram en hemsnickrad mätinstrument och hittar osynliga andar i vinden. Och så säger man till skeptikerna att andar och spöken finns överallt och uttrycker sig i olika former, och det krävs rigorösa studier för att riktigt kunna se dom. Bara du läser på tillräckligt mycket och går med i grupp kvinnor som har dom rätta mätinstrumenten så kommer du se spöken. Du kommer tillslut förstå varför lamporna blinkar.

   En feminist kan väl få operera brösten… har väl inget med saken att göra.
   För mig handlar Feminist om att alla skall få möjligheten att göra som de själva vill (inom lagens gränser såklart)

  Är sjukt nyfiken på varför Lady Dahmer och Cissi har brutit två gånger. Det måste vara en riktigt djupgående konflikt tänker jag.

   Och hur det påverkar familjen med tanke på att makarna är bröder..? Verkar inte som om LD m familj åker till Delsbo längre vilket är underligt med tanke på barnens farmor och farfar. Men detta får vi nog inte veta mer om…

    Att de inte åker till farmor och farfar kanske just nu beror mer på Covid-19 än familjefejd?

    Cissi hade enligt källor snackat skit om LD om hur hon uppfostrar barnen… vilket LD så klart blev tokig på då hela hennes plattform handlar om föräldraskap. Och vissa saker snackar man inte med andra om, speciellt inte som svägerskor. Det är väldigt fult.

    Samtidigt som jag tycker det är kontraproduktivt för deras kamp och prat om familjens betydelse ur ett feministiskt perspektiv att öppet ta avstånd från varandra. Som feminist tycker jag att man ska försöka kunna förlåta varandra, speciellt förlåta andra kvinnor som gör snedsteg i sin familj.

     Precis så! Även om jag inte är största fan av Cissi så tror jag inte LD är helt oskyldig heller..

     Tror LD är en väldigt komplicerad människa att ha och göra med också. Hon ändrar hastigt sina åsikter när det passar henne som bäst.

      Vet inte direkt om hon ändrar åsikter hela tiden, men hon har väldigt mycket av en ”jag har rätt du har fel attityd”. Inte minst när det kommer till viktnedgång. Det kan enligt henne endast ske genom svält, vilket inte alls är sant.

      Hon tenderar också ha en superbästis åt gången. Först var det Cissi, sen Anna ”Apan satt i granen”, sedan Cissi igen och nu är Fayme hennes bäata kompis.

      Minns också att efter hennes och Cissis första stora konflikt kunde hon ändå inte låta bli att gå in och hacka på olika inlägg på Cissis blogg.

       Precis!

       Cissi och jag har ALDRIG varit bästa vänner. Inte heller nära vänner. Vi har varit ytliga vänner (inget fel på det heller, man måste inte vara bff med alla), kollegor och svägerskor.

       Anna är fortfarande en av mina bästa vänner och vi pratar och träffas regelbundet om än mer sällan nu sen vi båda flyttade från stan.
       Att Fayme (som jag bor granne med och jobbar ihop med) är ny i mitt liv innebär inte att de andra slutar existera.

       Mina bästa vänner har alltid varit Intezar (vänner sen 1994) , Anna (vänner sen 2010) och Anja (vänner sen 2008) Jag har aldrig bytt ut dem, bytt bort dem eller haft andra bästisar, till Fayme dök upp för två år sen. Nu är hon en i en liten men fin flock.

       Detta att jag skulle byta bästis är en märklig grej som jag hört tidigare här hos BB men det saknar helt grund.

       Jag träffar däremot mkt folk och ibland hänger man med vissa, och ibland andra. De är dock inga bästisar. Vissa har dock blivit kära vänner (tex Fanny som jag varit vän med sen 2012) medan andra tagit andra vägar.

       Jag unnar alla ett liv med många fina relationer. Hoppas ingen på riktigt tror att man bara kan ha en bästa vän.

        Ber om ursäkt, det var respektlöst och onödigt av mig att spekulera kring något jag inte vet ett skit om.

         Tack. Men man behöver också tänka på att det som syns i sociala medier bara är en del av livet. Jag ska försöka förklara:
         Mycket av det jag visar är ju medvetet, content liksom. Jag visar inte upp mina andra vänner på samma sätt som jag visar upp tex Fayme – för det är inte intressant för mina följare.

         Det är ju främst Anna och Fayme som fått ta plats i mina sociala medier, just för att de själva är personer som andra har intresse för. Samma med Cissi, även om vi aldrig varit nära vänner så har det funnits ett intresse för vår relation från vår gemensamma publik och det har då fått bli mer content än t.ex mina relationer med Anja eller Intezar. Vi jobbade ihop under två vändor och då blev det mycket mer av Cissi i mina medier. När jag bodde i älvsjö och var föräldraledig med tamlin och Anna var ledig med Lovisa så hängde vi varje dag på kaféer. Då visade vi mycket av det.
         Nu bor jag granne med Fayme och jobbar med henne. Då visar jag det.

         men jag träffar ju andra människor också och jag har ju andra relationer. Men de är inte intressanta för offentligheten så då finns behovet av att lägga ut det inte heller.
         Jag medger att jag tar åt mig av liknande kommentarer, inte för att jag mår speciellt dåligt av att andra tror att jag byter ut folk och inte kan behålla relationer även om det såklart känns surt när folk tror det – utan främst för att jag inte vill att nån ska tro att mina vänner är utbytbara. De är en värdefull del av mitt liv och jag vill inte att andra ska tro att jag valt bort dem när jag inte har det. Om du fattar hur jag menar.

          Tror jag förstår hur du menar och ber än en gång om ursäkt. Känner mig skitdum och det är rätt åt mig. Är smartare, d v s borde vara, än att skriva galimatias om folk jag inte känner.

   Cissi har enligt haveristerna ringt runt till folk och sagt att hon varit orolig för LDs barn och funderat på att socanmäla LD. Det är Cissi som är bindgalen, absolut inte LD.

    LD är fan inte oskyldig heller.

  Vad hände med Paows lägenhet hon köpte förra året?

   Fråga Paow?

   Hon fick den av sin far tror jag. Om du menar den vid Mariatorget.

    Den lägenheten på söder är väl en hyresrätt.
    Hon köpte väl en minilägenhet på Strandvägen förra året.

     Ja, just den på Strandvägen! Vad hände med den?

  Det vore trevligt att höra dessa vuxna, utbildade, kloka kvinnor komma med förslag på lösningar på problemen vi har i samhället.

  Är så fascinerad av bellas fransar, dom är så otroligt långa och ser alltid så perfekta ut haha har hon lösfransar hon tar på varje dag eller är de fransförlängning? ?

   fransförlängning som håller på att ramla av, ser ju inte ett dugg snyggt ut just nu!

    Jag tycker dom ser jätte fina och fräscha ut, har lite svårt för fransförlängning där de ser ut som en borste man satt dit haha. Tycker inte det ska va jätte mycket fransar, ser inte naturligt ut då, dock kan jag tycka hennes är lite för långa.

     Rebecka hatar IL så det är klart hon kommenterar negativt. Tycker också hon har fina fransar.

      hata är ett starkt ord. hatar inte bella men hon har fortf fula fransar?

      Oj, lite kränkt över IL fransar där va! Man får väl kommentera sin åsikt utan att behöva hata nån? Så barnsligt

  Nix, lika lite som jag lyssnar på andra skrikiga människors poddar, ex. Gynning lr Zytiomerska/Bingos podd.
  Enligt mig på tok för flippade huvudpersoner helt enkelt.

  Undra hur länge det håller innan stämningen blir kylig

   En till två månader max.

  Cissis förra projekt Gardet somnar in. Inga nya poster på hemsidan och färre än 100 Patreons kvar. Står hennes man bakom 90 av dem?

   Antagligen. Det är väl därför hon har börjat raljera om transfrågor nu. För att bli aktuell igen.

  Felet med att sidan kraschar är när man kommer åt reklamen med fingret när man scrollar. Om man bara tar i sidan ovan eller under kraschar det inte. Nu kanske teknikerna har nåt att gå på.

  Vad har hänt med pengarna som CW samlade in för Gardet? Ett tag hade man 500 Patreons. Det borde ha givit 30-40 000 kr i månaden. Vart tog dem pengarna vägen? Inte så förvånande att de flesta Patreons stuckit.

  Vore ju kanon om Cissi fick in lite spons via podden så hon slipper fortsätta leva på sin mans pengar!!

   Jag tror inte att podden lever längre än Cissis tidigare projekt. Tre avsnitt och sedan blir de dödsfiender.

  Podden verkar nedlagt, som allt annat Cissi Wallin tar sig för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *