Joakim Lundells nya projekt ”Splash”


 

Gillade du programserien ”Wipe Out” – som bland annat blev startskottet för familjen Rosas – så kommer du nog gillar ”Splash”.
Tänk dig ett Oompa Loompa-vattenland för vuxna där det ska tävlas till tonerna av Anis Don Deminas smittsamma skratt och kommentarer, och där Joakim Lundell tillsammans med Antonija Mandir är lekledarna.

Än så länge har det här gänget avslöjats som kommande deltagare.
Vem skulle du mer vilja se? Du kan gå in på Jockes Instagram och föreslå folk, både kända och okända.

Jonna Lundell verkar inte vara mer delaktig än att hon är vattenansvarig för alltsammans, och verkar enligt Instagram redan vara klar med sitt bidrag.
Check på den, liksom.. 😉

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gillar Jocke och Jonna. Tror det blir ett roligt program!

      Usch har du ingen aning om vad Jockiboi har gjort? Hur fan kan någon vettig människa säga att dom gillar det?

        Lägg gärna en lista på top tre värsta grejerna?

          Lagt ut bilder på tjejer han haft sex med.
          Lagt upp ”dagens runk” på sin blogg.
          Smetat in sig med bajs.

            Fast det är väl bara det med jonna som gör han till en jävla idiot. Resten får man väl göra om man vill.

              Så alla andra tjejer han hängde ut är det skitsamma för?

                Visste inte att det fanns fler tjejer, visste bara om jonna. Vad jag menar är att det som skadar andra är det som inte är okej. Att han runkar och lägger ut det eller smetar in sig i bajs får han väl göra om han vill. Det gör en inte till en dålig person.

                  Men… är det vettigt att säga att man gillar det? 🙂

                    Gillar vad? Att smeta in sig i bajs och runka offentligt? Jag skulle inte säga att det är inte är vettigt att berätta om sina sexuella preferenser. Alla gör vad dom vill, jag kunde inte bry mig mindre.

                    Finns dem som har de som sexuella fantasier ja.. om du bara visste.

                      Ja precis. Och vem bryr sig om vad andra har för sexuella fantasier? Så länge ingen far illa tänker jag.

            Det är dock 8-10 år sen han hade sin blogg med ”dagens runk” osv. Människor kan ändra sig & mogna, försvarar dock inte det han gjort men tycker att folk förtjänar en andra chans. Man kan säga vad man vill men han är jävligt duktig på det han gör nu.

              Majoriteten av hans följare är barn. Han utnyttjar detta till fullo genom exempelvis bråka offentligt och skicka sin ”armé” på hen han bråkar med. Han har reklam riktat till barn förut som är olagligt. Han och Jonna har/hade ett dysfunktionellt förhållande, skriker på varandra, kastar saker osv som han visar upp för sina unga följare. Detta är nu, inget han gjorde för 10 år sen utan nu. Skulle aldrig tillåta mitt barn att titta på den kanalen.

          Gjorde inte dem livestream på youtube där dom hetsade barn att ringa in på betalnummer?

            Japp. Till ombyggnationen av sitt hus väl? För att ”fuskbyggaren” tagit så mkt pengar av dem.

            Som att de behövde pengarna.

            Jag kollade på en del livestreams dom hade och dom var faktiskt noga med att berätta att det var ett betalnummer. Inte som Pontus Rasmussen eller fan han nu heter och köra med ”ni blir min vän och kostar nästan ingenting” typ…

            De – inte ”dem”!!!
            Det gäller att vara noga när man kritiserar någon…

          Jag tycker att det att han har kvar tatueringen ”I ❤️ Hoes” säger rätt mycket om homom. Han har ju gjort ett streck över den men texten syns ju än. Fin förebild som går omkring med en tatuering där det står att han älskar horor. Hn hade ju kunnat ta bort den med laser.

        HAR GJORT..Alla har en historia bakom sig. Han är inte densamma som för 10 år sedan.

          Jag vet inte med er, men varken 10 eller 20 år sedan smetade jag in mig med bajs eller hängde ut tjejer på en stor blogg. Har han tagit avstånd från dwn tiden och visat att han förändrats? Obs uppriktig fråga

            *”För varken” skulle det stå

            Anonym 12:49: ja, han har absolut tagit avstånd från det. Han har haft en riktigt tuff uppväxt (inte för att det gör allt okej) och bett om ursäkt för alla han sårat. Jag tror på att han genuint har vänt allt piss till det bättre och att han blivit starkare ?

          Nej. Lex kakan.

        Herregud så spyless jag är på dessa pearl clutching moralpoliser som nu inte längre nöjer sig med att döma ut klandervärda beteenden utan även ska polisa människor som gillar artister/creators som någonsin gjort något ”fel”. Fuck your cancel culture. ?

          Fan vad poppis det blivit att slänga sig med ”Cancel culture” nu.

            Kan ju bero på att det börjar bli ett stort problem på allvar och att den finns överallt?

            En stor ironiker är ju tex Kakan H som samtidigt är en stor förespråkare av cancel culture men samtidigt inte inser att det är just det hon själv råkar ut för efter sin fruktansvärda uttalande ang Malexander. (Nåja, hon drabbades inte så hårt. Blev av med ett bilkontrakt med får sitta i desto fler tv-soffor 😉 ).

              Och Jocke har väl inte drabbats mycket hårdare än kakan. Tvärtom tycker jag att desto fler försvarar honom och tycker att han ska få en andra chans.

              Tror vi generellt dömer kvinnor hårdare. Kanske för att vi förväntar oss att de inte ska göra felsteg från början.

                (Och desto fler uppmanar till bojkott av allt kakan rör vid)

                @14:47

                Min poäng var inte att jämföra någon (allra minst dessa två, det Kakan sagt är enligt mig mycket värre när hon tycker att polisen ska sluta grina för att deras kollegier blev mördade av nasziter) utan att påpeka ett allt större fenomen som sprider sig och hur inte ens de som själva blir drabbade verkar inse vad som händer utan kör på i fullt fart.

                Svar i modd.

        Jag tycker de är roliga 🙂 tyckte inte han var rolig på den tiden han var helt trasig och gjorde massa skit. Men idag inner jag dom underhållande ?

        Jag är inte heller stolt över den person jag var för 10 år sedan. Tröttsamt med denna cancel culture där ingen får en andra chans. Joakim är ju en gift familjefar idag. Programidén låter rolig tycker jag som har saknat whipe out.

          Okej… Intresseklubben anteckningar…
          Jag kommer inte att ge denna ”idé” så mycket som tre sekunder av mitt liv!

        Han har väl ändrat sig? Tycker han verkar väldigt vettigt å driven nu förtiden.

        För hur ska människor som har felat för x antal år sen göra? Ska de bara låsa in sig å inte få en andra chans?

        Och du själv, har du aldrig gjort några fel i ditt liv? Och om du gör det, låter du alltså dessa fel få följa med dej genom hela livet å påverka allt du gör?

        [Borttagen kommentar]

        Vilken vettig person går och ältar det som har hänt. Gjort är gjort gå vidare och väx upp för fan

      Gillar också Jocke och Jonna, tycker dom förändrats och utvecklats. Kommer absolut ge det nya programmet en chans, kanske gillar jag, kanske inte ?

    Låter faktiskt roligt, men deltagarna är väl från den berömda ankdammen allihop? Känner tyvärr inte till den första killen. Ej heller den sista.

      Alla tre är youtubers, ev den sista är lite okänd (känner bara till honom som Jockes kompis) men har sett i videos på Youtube. Är ju inte konstigt att youtubers är med i ett program för Youtube.

      Är det bara jag som är så trött på att så fort de skall göra någonting.
      Som kurragömman eller något av alla deras andra saker så är det alltid deras kompisar som är med.
      Konstiga bloggen, Jonte, Jerre mfl. Alltid samma personer.
      Vore kul med lite nya folk ibland också. Men de kanske bara är jag.

    Är hon gravid igen? Hade de inte jättemycket problem med hennes mående och familjelivet rent generellt med renoveringar och stalkers?

      Hon har varit gravid i 38 veckor så du har haft ett tag på dig att märka det.

        Gick de inte ut med graviditeten väldigt sent den här gången? Känns som att det gått väldigt fort från det att jag såg nyheten på aftonbladets nöjessida tills att hon nu är i vecka 38.

          Jo det gjorde dom pga serien på Dplay.

            Jag läste nånstans att jocke och jonna skulle få flera miljoner för att dplay skulle få filma förlossningen (tror jag det var) och att de skulle få exklusivitet med det mesta krimg graviditeten. Så inte så mycket om graviditeten på youtube etc utan mest i dplays serie. Eller är jag helt ute o cyklar?

        Jag följer inte någon av dem, så ja, jag har missat det ändå.

      Ja hon är gravid och det var planerat 🙂 så de kände väl sig redo för ett till barn nu.

        På tal om att vara redo för fler barn. Bellas senaste boyfriend liknar sannolikheten att han ska byta blöjor på deras potientiella i framtiden barn med James Bond. Alltså att Roger MooreBond inte skulle göra det och därmed inte heller Paul-Robert. Storhetsvansinne någon? De verkar inte vara mogna att ha barn. Bella kör barnen utan barnstol eller barnkudde och det syns tydligt att säkerhetsbältena inte sitter bra på Gillis och Sally. Plus då de farliga placeringarna på Paul-Robets båt. Hur orkar pappa Odd med den oro för barnen hon måste skapa.

          Lugn nu, de anställer väl en blöjbytare till bebisen, det där löser Bella.

            En Bondbrud kanske?

          Hon kanske skulle börja med att ta hand om de barn hon redan har innan det planeras för nya. Försöka klara av en vardag tillsammans med barnen.
          Efter två veckor hos sin pappa vill barnen hellre gå till fritids än vara hemma med mamma. Och Bella tycker nog det är skönt att slippa ta hand om dem. Hela sommarlovet har snart gått och barnen har inte direkt varit prio ett.

    Det är ju ännu fler som avslöjats innan Lisa och co till och med?
    Josephine Qvist, Natti D och Elvis Hamidovic

    Vilken betydelse har ”Splash” i detta fall?
    Ordet har ju massor med mer eller mindre vackra betydelser i daglig engelska (i synnerhet i amerikansk slang).
    Hoppas inspelningarna inte kommer att handla alltför mycket om knivar och blod bara!

      ”Massor” är att ta i…. hur många av deras följare har koll på brittisk gatuslang? Jag bara hört splash användas i samband med knivar och blod i några få traplåtar.

      Antar att jag bor under en sten som inte visste att det fanns alternativa betydelser av ordet… Jag tolkar bara splash som ljudet vattnet gör när det… splashar mot något?

      Det enda du ville med din kommentar 12.48 är att tala om för oss att du kan andra slangord. För oss andra i sverige (och många andra oberoende av land pga engelska) betyder ordet splash ”skvätta” och används oftast i samma mening som vatten. Men det visste du såklart, eftersom Camilla t om lagt upp en bild på ett form av vattenland.

        Mycket av min kunskap kommer från Urban Dictionary.
        Jag har själv väldigt begränsade kontakt med de miljöer där modern engelska talas och utvecklas 🙂

          Jomen du är ju inte blind va? Du borde väl kunna utläsa av bilderna på vattenlandet att det så uppenbart är kopplat till vatten?

          Men wow vad du är allmänbildad! Guldstjärna.

            Skönt att det alltså är vatten och inte blod eller någon annan kroppsvätska som ska plaska 🙂

              Ja skönt att vi rett ut det. Var ju så oklart.

      Varför skulle det ha med blod och knivar att göra? Ser du något i hans text om programmet som antyder det?

      Är du dum eller fattar du på riktigt inte vilken betydelse ordet har i det här fallet?

      Tråkigt att det alltid är samma personer som är med i alla deras videos

    Nu vet vi att MMs katter lämnats hemma ensamma. Book visar att hon går dit och tittar till den. Antar att det är svaret på varför hon aldrig svarar på frågor om katterna.

      Katter kan lämnas ensamma periodvis, om någon sköter tillsynen två ggr per dygn (Länsstyrelsen). Det fixar nog kattjakten galant ?

        Kattvakten

        Tycker det är dålig katthållning generellt när de lämnas så mycket ensamma. Alla liv passar inte i kombination med husdjur.

          Jag jobbar 15 timmars pass idag pga finns inget folk (hemtjänsten). Min man var hemma till 14.30, han jobbar till 23.50 och jag 22.00.
          Jag har såååååå dåligt samvete. Var hem en supersnabbis för att pussa på dom, hämta mat och ladda om inför 7 timmars jobb. Jobbar enbart kväll imorgon och när från jobbet så kan alltid titta till dom om det är så.

      Glöm inte att Anna Book kände att det var nödvändigt uppdatera instastories femtioelva gånger om kattvaktandet samt att tagga My i varenda bild…. Kändes något passivt aggressivt haha

        Plus att hon (roberto) passade på att dammsuga hemma hos my också. Hur länge hade de varit borta för att det skulle behöva dammsugas?

          Ja det var jäkligt skumt! Vem drar fram dammsugaren och ombedd dammsuger hemma hos folk?

            På sin höjd städar man upp om ens kattvaktande stökar ner. Sopar upp kattsand eller torkar upp vatten som spillts.

              Reagerade på att hon dammsög upp kattsand..no no för mig! Den sopar man upp annars riskera man ju fett stank i dammsugaren!

      Är väl många som har nattvakter till sina katter när de är borta…
      En katt mår väl bättre henne än att tex lämnas in på pensionat

    Tycker att Antonija som ska vara programledare tsm med Jocke verkar så driven! Minns när hon var med i ex on the beach och hon om någon har ju verkligen använt kändisskapet ”rätt” eller hur man ska uttrycka det! Har sett hennes youtube-videos och tycker hon är rolig och verkar bekväm framför kameran också!

    Stort lycka till, både till Jocke och Antonija!

      Tycker hon verkar jäkligt jobbig. Följde henne inte ens på instagram men hennes inlägg dök hela tiden upp som förslag i mitt flöde så vart tvungen att blocka.

      Håller med. Jag gillar Antonija väldigt mkt. Hon är en ung tjej som kan lära sig massor för att göra sig en karriär i media. Hoppas att det går bra för henne!

    Varför följer inte mimi och Helen varandra längre på insta ?

      ??‍♀️ Är väl deras ensak

      De följer visst varandra.

    Ser sjukt kul ut! Gillade wipe out, så lär gills det här.

    Gillar verkligen inte Antonija men annars så ser det rätt skoj ut ändå.

    Äääääälskar Joakim och Jonna!! Ja alla ä:na behövdes hahaha !
    Ska bli ett sant nöje att se deras nya produktion. Så länge sedan ett liknande program visades nu så jag är taggad wohoo!
    Pöss och ha det fint alla!

    Försvinn Jocke!!
    Det räcker nu! Va en familjefar istället

    Jag tycker att både Jocke och Jonna har förändrats till de bättre.
    Jätte fina som föräldrar och fokuserar på sitt. Framgångsrika, absolut.
    Alla gör misstag, stora som små- de går inte radera sitt förflutna- de är vad du gör idag som räknas-och väljer att vara en bättre människa- de tycker jag detta par gjort. Detta par jobbar hårt och är drivna.

    Se vissa giriga Youtubers som skor sig på swish donationer och videohälsningar- istället för att leverera content på sina kanaler.
    De orkar inte jobba/redigera utan sitter istället och gör snabba pengar som de säger är för kanalens överlevnad.
    Sedan konstaterar de tar 20.000 varje månad för de klarar sig. Vart hamnar dessa pengar som swish och videohälsningar?
    Inte är det för kanalens utveckling som står still i visningar och absolut inte i kvalité , inget redovisas vart swish och videohälsningarna går?

    Har avslöjat nästan alla deltagare på min Instagram

    @kandisnyheter

    Tror att detta kommer att bli ett riktigt grym och rolig serie ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.