Nicole Falciani är kär igen efter uppbrottet från Eric Saade

Enligt Nyheter24 så föreställer den här bilden mannen i fråga.

I maj skulle Nicole Falciani har gift sig med fästmannen Eric Saade, men bröllopet sköts upp pga coronapandemin. 
Möhippan var avklarad och en bröllopskollektion designad och klar för Bubbleroom när Saade plötsligt meddelar Nicole att han vill göra slut, snarare än invänta nästa möjlighet att få knyta hymens band.

Under sommaren har Nicole gått ”offline” ett par gånger och avslöjar nu på sin blogg att hon funnit kärleken igen.
Vem mannen är avslöjar hon däremot inte, men jag kan inte fly från den där gnagande känslan att det var viktigt för Nicole att avslöja en ny kärlek innan exfästmannen hinner göra det.
Det är en sida av sociala medier som jag alls gillar med sociala medier, att det används som ”vapen” för att trycka till olika typer av ex, lite som Paow gjorde nyligen och som även Benjamin Ingrossos ex Linnea gjorde i en intervju. (något jag inte skrev om).
Kanske känns det naturligt att göra så här om man exponerat stora delar av sitt liv på sociala medier sedan man var riktigt ung, men för mig känns det otänkbart att agera så här, men ni vet ju vad man säger…

Hell hath no fury like a woman scorned.
Fråga bara Anna Book. 😉

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Rebound delux. Jag hade gett mig själv tid att läka innan jag gick vidare.

      Tycker att man inte behöver vara så hård mot Nicole. Att träffa någon ny kan vara ett sätt att läka!

        Det var absolut inte menat att vara hård mot Nicole, öht.

      Han har säkert stor snase. Har själv känt mig upprymd av kärlek vid en sådan banankontakt…

        Sen är det säkert jättetrevligt för N att vara i en relation där hon är efterlängtad. Verkar ju som att Saade velat ut länge, sånt känns ju av även om man inte vill tro på magkänslan

          Varför kan man inte bara skriva ut namnet istället för bokstaven???? Störmoment deluxe

            ”Deluxe” är väl det störigaste man kan säga dock.

            Vi pratar om Nicole. Hur svårt är det då att förstå att N=Nicole???

          Men hon hade ju inte fattat det så det kan hon ju inte känt av?

        ? Ja, alla är vi olika.

        Köttiga fötter, köttig ***

        Enligt empiriska studier

          Eller big hands, big feet, big disappointment ?

            Ja verkligen. Träffade en kille som var typ två meter lång, stora händer, stor allting förutom mellan benen. Vilken jävla besvikelse

              Ge fan i o ligg med någon som du bara ser händerna på.

                Ska be om dickpic nästa gång!

      Ja, det där gick lite väl snabbt. Ibland behöver man en rebound, bara lite synd om den som får agera placeholder tills vidare. Såna relationer blir sällan långvariga.

      Du vet väl inte hur fort Nicole läker. Alla sår är inte lika djupa och en del har ju faktiskt bättre läkkött.

      Det svåra är inte att hitta någon att leva med, det svåra är att hitta den man inte kan leva utan. Word!

    Alltså alla ni som skaffar partner efter partner utan brejk, hur gör ni? Varför kan ni inte vara ensamma? Växa som individer, lära er av era misstag och framgångar? Varför denna extrema behov av att avverka partner efter partner Och sen undrar många varför det aldrig håller?

    Kan någon snälla förklara? Undrar på riktigt!

      Vissa har lätt för att bli kära på nytt helt enkelt och väljer att omfamna det. Inte konstigare än så.

        Nej, vissa är livrädda för att vara ensamma så de tar första bästa som dyker upp.

          Inget fel i det, problemet att knyta an och hålla sig till en och samma verkar vara större. Att se sin partner som en produkt man avverkar för att sedan bytas ut när det börjar bli lite tråkigt är rent sorgligt.

      Det ena utesluter inte det andra. Man kan lära sig av misstag och processa någonting fastän man dejtar någon ny, allting behöver inte vara så svart eller vitt. Med det sagt så håller jag med om att det kan vara sunt att ha en paus från dejting för att känna efter hur det är att vara självständig, men det gäller nog särskilt personer som är lite yngre.

      Jag var själv en sådan som hoppade mellan relationer när jag var 20-25 år, men det berodde nog mest på att jag var omogen och faktiskt inte ute efter att hitta ’the one’ när jag var så ung. Jag pluggade och gick på fester ons, fre, lör så det var så lätt att hitta något hångel man sedan hängde med i 3 månader innan det sket sig. Som sagt, omoget. Men hellre det än att gifta sig och skaffa ungar vid 22 när man knappt vet någonting om sig själv…

        Jag förstår att det har med omogenhet att göra, oavsett ålder egentligen för det är för mig som att byta vänskap var tredje månad. Att varje ny person man träffar är ens nya bästis i två-tre månader tills man går vidare till nästa bästis. Jag tycker det är snarare en reflektion på rastlöshet, omogenhet och en oförmåga att hitta sig själv. Sedan att det hände dig mellan 20-25, men det finns ju folk som gör det i 30-års åldern och uppåt. För mig tyder det på ett omoget förhållningssätt till andra människor, en oförmåga att forma viktiga och djupa relationer för man lyckas ju förbruka de flesta. Man kanske inte vet vem man är och förlitar sig på en partner för att hitta sig själv (typ IL). Inte bara omoget, utan ganska destruktivt ur ett långsiktigt perspektiv.

        Tycker framförallt att det är tjejer som gör detta, vet dock ej vad det beror på. Jag har många killvänner och de säger själva att det är en främmande tanke för dem (anekdotisk bevis, men ändå intressant). Men jag blir iaf alltid mycket suspekt kring människor som snackar om att de har haft typ 5 pojkvänner på 1.5 år, för mig är det inte relationer man formar utan bara sexuella relationer. Så varför inte bara säga som det är, du hade 5 KK under 1.5 år, inte 5 relationer.

          Fast det är också ganska tröttsamt att andra anser att det är ”omoget” eller att man inte kan vara ensam för att man ofta träffat nya eller att partners/dejter överlappat varandra och i vissa fall varit kortvariga. Jag älskar att vara ensam och har definitivt inget problem med det. Tycker heller inte att jag är omogen eller inte ”hittat mig själv” pga det. Jag förstår inte varför andra reagerar så mycket på sånt här, när det faktiskt inte gäller dem själva. Varför stör det er? Alla är olika, alla tänker olika, alla har olika behov osv. Allt är inte skrivet i en mall att såhär är det minsann, alla känner så och så ska det vara.

      Jag är sån person som ogillar att vara singel,trivs bäst i förhållande och har gått vidare till nya relationer ganska snabbt efter att en annan har tagit slut.
      Vi alla är så himla olika, och en kompis sa en fin grej om att trivas bäst i förhållanden : ”Jag har ju så mycket kärlek i hjärtat som jag vill ge!”
      Man behöver inte vara singel för att ”lära känna sig själv”.

        Nej, det är en lögn du tror på för att rättfärdiga dina egna brister. Sorry, men det handlar inte om att du har en massa kärlek som du vill ge, det handlar om att du inte hittar dig själv, du känner endast trygghet när du är i en relation. Det om något bör utforskas, inte en enkel förklaring som ”du har mycket kärlek att ge.” Gå ge den kärleken till behövande, inte till hundra partner på kort tid.

        Nej, man behöver inte vara singel för att lära känna sig själv. Ställ om frågan, varför har du så mycket kärlek att ge? Varför ger du dig själv inte den kärleken? Kan det handla om att du inte vet hur och därmed projicerar det till många kärleksrelationer? Att fylla ett tillfälligt behov som dovar inte går att uppnå?

          …på egen hand?

          Vad roliga ni är, fast övertygade om att ert eget sätt att leva är det bästa. Och ni vill verkligen ÖVERTYGA mig om att jag har ett problem/trauma att överkomma.
          Jag har varit singel i perioder, jag tycker bara att det är himla tråkigt! Och att ”lära känna sig själv”, ”vara snäll mot sig själv och ge kärleken till sig själv” är väll precis det jag gör genom att leva på ett sätt som får mig att må bra? Jag är en extrovert, kärlekfull person. För en introvert lite slutnare människa kanske det är ”self love” att hänge sig åt ensamheten.

            Tror snarare att du lever i förnekelse. Läs om ovanstående kommentarer.

              Kanske dags att sluta vara så dömande och tro så rätt över några få rader på internet.

            Det går inte att argumentera med fyrkantiga människor som tror att det endast finns ett sätt att leva livet på.

          Sluta tro att alla är likadana där endast en universell sanning existerar. Osmakligt att försöka hitta fel och brister på andra bara för att dom har en annan livsåskådning än en själv.

          Vad saknar du i ditt liv som känner behov av att stämpla helt okända människor på internet?

            Fast nu är det så att varje individ på denna jord har fötts med en inhemsk anknytninsmönster. Den påverkas genom livet av vår omgivning, föräldrar m.m.

            Detta påverkar hur vi formar relationer senare i livet, och om du har svårt att vara ensam- då beror det oftast är anknytningsproblematik.

              Det är nog mer komplicerat än så eller mindre ☺️

        Ja du behöver fråga dig själv vem du är, och varför du är rädd att vara ensam med dig själv…

        Varför är du så osjälvständig?

          Osjälvständig? Haha du vet inte ens vad du pratar om. Vissa trivs bäst i relationer och är inte intresserade av singellivet. Handlar inte om att någon inte är självständig för det.

          Vad lever ni i för relationer som anser att leva i relation = osjälvständig?! Jag lever i en relation sedan många år, är i högsta grad självständig.

          Ni kanske borde rannsaka era egna relationer istället om ni anser att man inte kan leva i en relation och vara självständig samtidigt. ?

            Dom har inga relationer, och därför är dom bittra och därav såna kommentarer som ovan.

              Nej, inte alls. Är själv i ett bra förhållande så. Detta är bara ett intressant fenomen!

      Det värsta är väl folk vars typ är destruktiva bad boys som de envisas med att skaffa barn med. Tror vi kan ge Nicole en chans att lära känna snubben innan vi dömer

        Sen finna det något som heter monofobi som fler människor borde söka hjälp för. Oftast hamnar dessa i destruktiva förhållanden som ofta resulterar i barn och överdrivet dramatiska uppbrott.
        Mene..”skam den som ger sig!”

        Jag tänker mest att det var väl en jäklans tur att Eric gjorde slut.
        Både för hans och hennes skull.

      Jag vet inte, kan det vara så att vi människor är flockdjur? Och dom flesta av oss begär en partner? En partner är en plats en bästa vän eller familj inte kan fylla.. Förstår Nicole, även om det inte håller med den här killen särskilt länge så är det ett sätt för henne att komma över Eric och ett ganska så bra sätt också, hon inser att det går att blir kär på nytt, efter denna rebound så kommer hon ha glömt eric.

      kom ur 3 års långt förhållande, träffade en ny efter typ 5 dagar. men grejen är att jag tyvärr i lång tid inte varit kär i mitt ex eller ens egentligen velat vara tillsammans, mer varit det pga trygghet och ekonomiska skäl, tror han känt samma också fast kanske inte till exakt samma grad. (hemskt ja så skippa dom kommentarerna) Jag var liksom redan ”över det” för länge sen i mitt huvud, så för mig var det inte 5 dagar utan typ 10 månader. döm inte så hårt innan du vet vad som ligger bakom folks val hur det egentligen ser ut. för alla i min omgivning ser det ut som 5 dagar, men i mitt huvud är det inte så, och det är de enda som spelar roll.

        Men här handlar det ju om Nicole och hon var ju ute på sociala medier och i press och var helt förstörd, alldeles nyss.

          nej det handlar om kommentaren jag skrev på. alltså trådskaparen till denna tråd

      En reflekterar kanske och växer även i en relation. Om ett break föregås av en längre sämre tid tillsammans finns det ju gott om tid att fundera på vem man är och vad man behöver få ut av en relation. Då kan det nog gå fort om man träffar en person som det känns rätt med. Ett helt annat scenario att bli dumpad utan någon föraning. Slutsatsen är väl att det kan vara väldigt olika hur det känns efter en avslutad relation. Beror säkert också på ålder, hur många längre relationer man har haft osv osv

      https://www.dn.se/livsstil/guide-allt-du-behover-veta-om-karlek/

      ”Personer som befinner sig i en utsatt eller uppjagad situation kommer ha lättare att bli kära i någon som dyker upp just då, förutsatt att personen är av rätt kön, ålder eller uppfattas som relativt attraktiv”

      This ^ Detta kan man märka i tv-programmet ”Catfish” då många av deltagarna blev helt upp över öronen kära, för många beskriver också att de har haft en tuff period precis innan de börjar prata med den andra personen. Detta gäller då också folk som blir singel igen?

        Intressant.

      Jag är precis en sådan person som du beskriver! ? För egen del tror jag tyvärr att det har att göra med min dålig självkänsla och att jag har svårt att bekräfta mig själv. En annan del av det är att jag på något sätt vant mig vid att vara i förhållande och då känns allt annat väldigt otryggt. Under de korta perioder jag varit singel har jag känt mig så vilsen att det ofta slutar med att jag söker efter trygghet i någon annan istället för att försöka hitta den i mig själv. Skriver bara ur mitt perspektiv nu!

        Du är åtminstone medveten om ditt mönster, då är du en bra bit på vägen redan.

          Tack! Det var snällt skrivet 🙂 Jag ska försöka jobba på detta för det vore så skönt att bli lite mer självständig.

    Det är ganska vanligt att bli förälskad snabbt igen efter att kommit ut ur ett långt förhållande. För en del personer är det ett sätt bearbeta. Oftast håller det nya förhållandet inte så länge, verkligheten kommer ikapp.

    Om hon var den som länge varit osäker på förhållandet och sedan gjorde slut hade det varit bättre odds. Nu blev hon lämnad på ett, vad det verkar, chockartat sätt. Det gör att den nya relationen nog mest är ett re-bound. Inget fel i det, hon borde njuta av känslan så länge den varar

      När man är så ung som Nicole och ens första långa relation tar slut så kan det bli en ögonöppnare och ge perspektiv på livet, kärleken, etc. som gör att man inser att han som lämnade fattade rätt beslut för dem båda. Man är hemmablind i en relation som pågått länge. Tror nog detta blir till det bättre för dem båda. All lycka till båda två, livet är nice när det får levas, med eller utan partner ??‍♀️

    Resonemanget nu eller aldrig har väl aldrig varit ett vettigt resonemang att bygga en relation på överhuvudtaget?
    (Syftar på Linnea och Benjamin)

    Sen är det väl inte okej att vela och sätta den andra personen på paus.

    Det sundaste hade väl varit om folk slutade med att dela med sig om sina relationer hela tiden. Men allt för klicks och kändisskap antar jag ??‍♀️

      Alltså det Linnea säger i intervjuer, jag vill göra vad jag vill nu men sen kanske jag vill ha dig… urk!

        Ja jag får känslan av att Benny är ett manipulativt as som kommit undan med mycket pga sin fame och att han har ganska sunkiga värderingar som revolve around his dick and how people can please it

          Så konstig du

          Och vad baserar du denna spännande analys på?
          Vad vet du om hans dick och önskemål?

        Trodde det som åsyftades med Linnea och Benjamin var en intervju med henne som jag läste i någon av kvällstidningarna idag om att hon slutade vilja ha sex med honom och att det endast skedde tre gånger på ett år. Väl blottande enligt mig.

      Ja det är sunkigt och manipulativt

      Jag hade känt samma som Benjamin, känns ju oerhört manipulativt av en partner att säga ”nu vill jag vara singel men kanske vill ha dig sen” till någon som är kär och vill fortsätta relationen? Men är inte så mycket för jag vill ”äta kakan och ha den kvar”-mentalitet heller.

      Tyckte det var starkt av Benjamin att sätta en gräns för vad han tycker är okej, alltför många går med på dylika resonemang med förhoppning om att få tillbaka sin käresta i slutändan, och blir antingen sårade för att de blir utbytta i slutändan, och står där med ett krossat hjärta som väntat och väntat, kanske i flera år, eller att personen kommer tillbaka efter att ha ”levt loppan” och den väntade parten känner sig som det minst önskade alternativet som personen tog bara för att inget av de tillfälliga flingarna blev något. Riktigt assholebeteende av Linnéa. Tänk er samma scenario fast en kille säger det, få hade tyckt att det kändes fair att utnyttja någons känslor på det viset.

    Varför publiceras bilden på hennes kille? Har hon gjort det själv också?

      Ja, den är från hennes story ?

      Han ser lite gangster ut

        Så löjligt.

        Han ser ut som en vanlig snubbe

    Kommer aldrig fatta hur folk kan bli kära om och om och om igen, hur snabbt som helst. Eller så kanske dom aldrig har varit kära på riktigt och inbillar sig att det är kärlek.

      De kanske inte kan skilja på lust/attraktion och kär?

        Eller så kanske alla är olika och allas liv ser olika ut.

          Ja alltså har man velat ha ett romantiskt bröllop med ett kärlekslöst förhållande innan det så är det nog helt otroligt härligt att känna sig nykär med någon som har tid energi och intresse att visa en kärlek. All lycka till Nicole

    Fast du själv använder ju också sociala medier till att tycka till folk t ex ex-vänner osv men jag håller med om att det är ganska läskigt att folk idag kan sprida lögner, kränka, mobba och förstöra livet för andra genom sociala medier, hemskt.

      Som du gör med My Martens t.ex?

        Vad fn håller du på med?! Jag har inte spridit några lögner om henne! Kommentaren var tydligen jobbig för dig, du är obehaglig.

          Det är ju du med stort S och DU härjar runt om My Martens så fort du får chansen. Så du är inte bättre själv ?

            Men lägg ner det där någon gång, galning!

              Du kallar nån annan galning? Kolla dina egna kommentarer stollis.. Inte friskt!

    Off topic: men varför är Antonija Mandir så otrevlig och elak mot Linn Ahlborg??

      När hände detta? Do tell!

      Hon var på ett event eller liknande med Linn, och menade att hon hade varit väldigt otrevlig och uppe i det blå. A hade exempelvis hälsat direkt till Linn och Linn valde att inte svara eller hälsa tillbaka.

      Fast vadå otrevlig(?) Linns kollektion är ju ren kopia av den kollektion Antonija gjorde 2018.

        Fast den designen är ju inte direkt ordinär. Tänker ex panos empirio som har exakt samma design fast på badkläder

          tänkte exakt samma som dig när jag läste Antonijas story

          tänker bara på skims när jag ser linns kollektion

          Är designen inte vanlig? Då är det väl värre om någon annans design är väldigt lik den, än om den varit ovanlig.

        Tycker att hela kollektionen är en kopia av yeezy. Outfiten dark grey är i min mening rakt av kopierad från yeezy season 6. (https://theblast.com/paris-hilton-kim-kardashian-yeezy/)

        Sån bullshit att Antonija blir upprörd när plagget hon verkar gnälla över, svarta toppen med vita axelband, är en kopia på Diors identiska topp från 2017

      För att det är ju trots allt Antonija Mandir vi snackar om ?‍♀️ Sorry men henne tål jag verkligen inte…

    Det finns ju dock alltid två sidor av myntet. Eric var den som gjorde slut, men vi har ingen aning om hur det var mellan dom och om Nicole kanske rent av själv hade gjort slut om inte Eric hade gjort det. Samma med Linnea och Benjamin, hans uttalande att det är ”nu eller aldrig” låter manipulativt och unket för att få någon att stanna kvar – Vi har ingen aning om hur deras förhållande var eller varför Linnea ville lämna i ett helt år innan hon till slut gjorde det, och kanske har mer än rätt att få uttrycka sin glädje över det.

    Eller så hade de båda perfekta förhållanden och blev bittert chockade när de blev dumpade (Benjamin och Nicole that is). Folk är så nedrans snabba på att dömma.

    Det kanske är ett rebound, eller så hade hon bearbetat ett uppbrott inombords långt innan Eric lämnade henne så när det väl skedde så behövde hon inte så mycket tid. WHO THE F KNOWS 🙂

      Fast jag håller inte med, jag hade kunnat säga att antingen försöker vi få relationen att funka eller så går vi vidare. Inte hade jag velat sättas på paus och vara tillhands, kanske, längre fram.
      Och helt ärligt överväger man att göra slut och -kanske det blir vi i framtiden, har man inte rätt känslor utan är bara feg och vill ha ett reservalternativ i framtiden. Men att stanna för trygghet är lika fult sätt mot någon och själviskt

        Eller inte krossa den som fortfarande vill?

        Vi ser väl på saken väldigt olika då helt enkelt 🙂 När man bara är 20/21 och har varit i en relation sedan man var 15 kan jag tycka att det är mer än naturligt att känna att man vill få känna på singellivet, ha ett eget liv, bo själv och bara tänka på sig själv. Tycker rent av att det är jätte viktigt.

        Sen vet vi ju inte om Linnea pratade om ett par veckor eller om 5-10 år, eller sa så för att underlätta processen för sig själv – Även om man vill testa singellivet så kan man fullt ut älska någon och vilja vara med någon, när man känner sig redo för att verkligen satsa allt på att leva resten av livet ihop. Tycker inte att det är något konstigt att säga/känna alls 🙂

      Fast va? Hur kan man backa Linnéa? Helt uppenbart att hon inte är särskilt kär, men han erbjuder ett bra och tryggt liv och hon vill förstås ha honom som back up ifall att hon inte hittar något bättre?

      Jag hade känt exakt samma som Benjamin, antingen försöker vi nu, eller så går vi vidare.

      Känns ju oerhört manipulativt av en partner att säga ”nu vill jag vara singel men kanske vill ha dig sen” till någon som är kär och vill fortsätta relationen? Men är inte så mycket för jag vill ”äta kakan och ha den kvar”-mentalitet heller.

      Tyckte det var starkt av Benjamin att sätta en gräns för vad han tycker är okej, alltför många går med på dylika resonemang med förhoppning om att få tillbaka sin käresta i slutändan, och blir antingen sårade för att de blir utbytta i slutändan, och står där med ett krossat hjärta som väntat och väntat, kanske i flera år, eller att personen kommer tillbaka efter att ha ”levt loppan” och den väntade parten känner sig som det minst önskade alternativet som personen tog bara för att inget av de tillfälliga flingarna blev något.

      Riktigt assholebeteende av Linnéa. Tänk er samma scenario fast en kille säger det, få hade tyckt att det kändes fair att utnyttja någons känslor på det viset.

        Vi ser väl på saken väldigt olika då helt enkelt ? När man bara är 20/21 och har varit i en relation sedan man var 15 kan jag tycka att det är mer än naturligt att känna att man vill få känna på singellivet, ha ett eget liv, bo själv och bara tänka på sig själv. Tycker rent av att det är jätte viktigt.

        Sen vet vi ju inte om Linnea pratade om ett par veckor eller om 5-10 år, eller sa så för att underlätta processen för sig själv – Även om man vill testa singellivet så kan man fullt ut älska någon och vilja vara med någon, när man känner sig redo för att verkligen satsa allt på att leva resten av livet ihop. Tycker inte att det är något konstigt att säga/känna alls ?

          Nej alla är ju fria att säga och känna vad de vill, och att känna så är ju helt naturligt. Men att förvänta sig att partnern ska gå med på det, och prata i media som om det var partnern som inte ville gå med på det som var hemsk/orimlig tyder ju på att man måste vara väldigt egocentriskt lagd.

          Att du precis som hon vänder på det och får det till att det är Benjamin som uttryckt sig ”unket och manipulativt” känns ju väldigt förvrängt. Tror faktiskt inte du hade sagt det om rollerna var ombytta (kille/tjej).

            Ja vi tycker olika helt enkelt 🙂 Tycker inte att kön har något med saken att göra faktiskt, snarare ålder som sagt!

        Tänker som du o idag finns en ny intervju med Linnea där hon berättar om deras frånvarande sexliv sista åren! Vad vinner man på att prata om detta 18 månader senare? Benjamin har vad jag uppfattat inte lämnat ut henne i intervjuer m.m. Snarare pratat om sin sorg efter uppbrottet. Sen tycker jag att det är naturligt att det tar slut, när man träffas i 14-15 års åldern o att man vill utvecklas o prova sina vingar!
        https://www.expressen.se/noje/linnea-widmarks-avslojande-med-ingrosso-jag-ville-inte-ha-sex/

    Det enda jag tänker är: om hon blev kär så snabbt på nytt, hur speciell var egentligen Saade för henne då? Om hon kan glömma honom så snabbt och hitta en ny direkt.

      Hur lång tid måste det ta enligt din bok? Skulle hon motstridigt ha väntat i 6 månader, 4 dagar, 5 timmar och 3 sekunder eller vad är det rätta enligt dig?

        Tillägg: För att alltså bevisa att Saade var så speciell för henne.

        Det handlar inte om vad man måste. Det är ju mer att har man just blivit dumpad av sin kärlek strax innan bröllopet så hade i alla fall jag inte varit mottaglig för ny kärlek på ganska länge.

      Det kan ju ha varit ganska dåligt länge, t.ex. Jag träffade min sambo och pappan till mina barn väldigt fort efter ett rätt långt förhållande.

      Trams.

    Det är nog ingen äkta kärlek det där. Han är nog bara ett tidsfördriv.

    Bianca var väl rätt nära vän med både Linnea och hennes syster tidigare, nån som vet om de fortfarande är det efter uppbrottet? Sånt där kan ju vara lite knepigt, särskilt om man inte direkt skiljs åt som vänner (vilket Linnea och Benjamin väl inte verkar ha gjort).

      Är ganska säker på att Bianca inte är tillräckligt mogen för att fortsätta umgås med någon som gjort slut med hennes bror.

      Bianca har sagt att de inte har någon relation idag.

        Det handlar ju om hennes älskade bror som hon avgudar.. Tror inte B kan va mogen nog att hålla två tankar i huvudet samtidigt.

    Hur kan hon redan vara kär i en ny man, när hon skulle gift sig i maj?!?

      1.Känslor är inte logiskt och bryr sig inte om tidsramar.
      2. Inte vår ensak

      Hon har helt enkelt en massa kärlek i överskott som Eric inte ville ta emot.

    Eller så kanske alla är olika och allas liv ser olika ut.

    [Borttagen kommentar]

    Fast asså, alla här som ba ”man kan träffa den stora kärleken när som helst”. Ni är såna personer som aldrig varit ensamma, som överlappar eller träffar nya partners efter ingen tid alls. Det är liksom inte så att universum ba poff! här är din nya soulmate, det är ni som inte kan vara ensamma utan som fyller hålet inombords med partners. Sorgligaste jag sett, när folk byter partner efter partner. O alla är soulmates, det är som att stå bredvid och titta på en bilolycka och man kan inte göra ngt åt det. Kan man inte leva ensam så är det ngt fel på en, det är inte normalt att inte kunna vara singel ens en kort stund. Ni bara ersätter en partner med en annan.

      Så är det verkligen. Hållet med till 100 %.

      Är väl lika sorgligt att sitta och sura ensam som du.

    Visa är är kär i kärlen men alla lycka till Nu själv har jag svårt att bli kär!

    Känslor kan man inte styra över och även om hon trodde Eric var den rätta så kan nog känslorna gå över väldigt snabbt när man blir dumpad.

    Önskar henne all lycka till med nya kärleken ?

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    Bara orka tycka hur andra ska sköta sig.

    Blir mest less på hur dom redan har hunnit varit på två resor tillsammans?!
    Kom igen. Ta lite ansvar.

    https://www.dn.se/livsstil/guide-allt-du-behover-veta-om-karlek/

    ”Personer som befinner sig i en utsatt eller uppjagad situation kommer ha lättare att bli kära i någon som dyker upp just då, förutsatt att personen är av rätt kön, ålder eller uppfattas som relativt attraktiv”

    This ^ Detta kan man märka i tv-programmet ”Catfish” då många av deltagarna blev helt upp över öronen kära, för många beskriver också att de har haft en tuff period precis innan de börjar prata med den andra personen. Detta gäller då också folk som blir singel igen?

    Också lite OT, men eftersom Booken nämndes: Nu kan man bli granne med henne. Ett hus som ligger lite drygt 100 m bort är till salu. Sen är det väl tveksamt om man vill bo där, verkar vara problem med brottsligheten: sexualbrott, narkotikabrott, stöld och snatterier.

      Men om du älskar att klippa gräs är det huset för dig!

      Oj. Har grannarna redan börjat fly?

    Lite otippat att resa till Albanien på semester. Har hon anknytning till landet?

      Inte så otippat! Albanien är på väg att bli det nya Kroatien i semestersammanhang. Billigare än Kroatien och framförallt inte lika fullt med turister

        Alltså kommer man inte kunna åka dit om ca 5 år när alla influensers bombaderat stället 😉

        Snubben är alban

      Det har varit mycket resor dit i flera år. Så inget nytt. Inget otippat.

      Hennes kille är från Albanien 🙂

        Han heter Adem såg dem på stan och han har nyligen skaffat instagram.

    Kul för henne tycker jag.?

    Hon är ung och har inga barn att ta hänsyn till, ha kul!

    Jag tycker att ni som går från relation till relation är riktigt fascinerande. Hur hittar ni så många människor som ni inte hatar?! ??

      Väldigt intresserad av andra människor och ser gott i folk tills de har bevisat motsatsen I guess 🙂

    Fan vad människor träffar killar snabbt. Snacka om tur att hitta någon som faktiskt tycker om en.

      Inte så svårt när man är både rik och snygg 🙂

        Antagligen inte. Single Forever.

    Can’t relate – jag dejtade inte förrän typ 10-11 månader hade gått sen jag blev dumpad. Fördelen var att när jag sen hoppade in på marknaden igen hade jag verkligen noll känslor kvar för mitt ex och var riktigt sugen på att ligga runt haha.

    Han å andra sidan hade legat runt precis när han dumpat mig och efter ungefär ett år hörde han av sig till mig och sa att han saknade mig. Classic.

      Verkligen ett klassiskt scenario!

      Vem bryr sig

    Nu blev det lite tokigt eftersom att du själv använt sociala medier till att trycka till olika former av ex till exempel tidigare vänner, och annat än bara trycka ner. Du använder ju blogg och instakonton till att ”trycka till”.

      Att du orkar.

    Och alla tycker att IL blir kär fort ?

      Inte kär ”mitt livs kärlek”?

        Den här skulle ju gifta sig så vad är skillnaden?

          ”Den här” har mig veterligen inte påstått att alla män är hennes livs kärlek. Ej heller sagt att hon aldrig har älskat någon man efter att förhållandet tagit slut.

            Det har IL visst sagt!

    Jag förstår ju inte hur man kan lyckas bli kär så jäkla fort och att folk hittar nya partners inte långt efter ett uppbrott..

    Varför fick Saade så mycket skit för att han syntes på samma ställe med någon tjej, som inte ens ha kommit ut om de dejtar(?), men Nicole får inte det?

      Inga problem, man tar den första bästa som visar minsta lilla intresse.

        Eller så tar man någon som legat lågt i bakhuvudet ett tag och marinerats.

        ”JAAG skulle aldrig gjort så SÅ JAAG förstår inte hur någon annan kan göra så?????” så jävla korkade ni är.

    Antonija mandir påstår att Linn ahlborg kopierat hennes klädkollektion

    Min spontana tanke är att jag hade aldrig gått in i en relation med någon som för bara några månader sen skulle ha gift sig med en annan. Framförallt när den har gått ut och starkt berättat om sorgen och hur ont allt har gjort. Jag hade känt det som att personen bara sökte efter en ny trygghet i ett rebound, men tur att alla är olika.

    Bra vågat av killen och jag önskar dem all lycka. N är värd någon som ser henne och hon lyser ju av välmående vilket är himla fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.