”Misslissibell” och Nellie Berntsson har förlovat sig

Men inte med varandra då… 😉

https://www.instagram.com/p/CEHld94hxbp/

 

19-åriga Lisa ”Misslillibell” Jonsson har förlovat sig med pojkvännen sedan 1,5 år tillbaka –  Carl Zentio – och visar glatt upp ringen på Instagram.
”Ungt” kanske många tänker och det är hon ju så klart, men samtidigt började hon livet som offentliga ”misslissibell” för hela 9 år sedan – alltså när hon bara var 10 år gammal. (Vilket jag tycker är sinnessjukt, men det hör inte hemma i det här inlägget)

Så 9 år,  över 450 000 prenumeranter på Youtube och över 550 000 följare på Instagram senare så är ”Misslissibell” alltså Carl Zentios färstmö och då får man ju ta och gratulera!

Även Nellie Berntsson har sagt ja till norska pojkvännen Olavs frieri.
Någonstans i den grekiska ö-världen gick detta av stapeln och nu visar även hon upp sin ring på Instagram.
Precis som ”misslissibell” så startade Nellie sin karriär som barn och har vuxit upp på sociala medier. Idag driver hon ett hästföretag med sin nyblivna fästman och har precis flyttat tillbaka till Sverige efter en sväng i Danmark.

Grattis, grattis till förlovningen!!!

 

 

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dubbelduschmannen gråter ensam i duschen?

      Är det du, dubbeldusch?

        Hahaha

          [Borttagen kommentar]

          Nellie är superfin verkligen hur jäkla fin som helst. Och du är rutten och bitter.

      Thor också ?

    Så märkligt sånt här egentligen, man tänker på det. Man har fått en ring av en man, man har fått bekräftelse på att man duger och är den utvalda, man är lycklig, man har LYCKATS.

    Men grattis ?

      Det var ett tråkigt sätt att se det på ?

      Singel eller hur?

        Nä, sambo sedan 6 år ?
        Ja sambon har ring men pratar om hela företeelsen.

          Är glad att jag inte tänker som du ? känns onödigt att ens förlova sig om man ändå ska ha den där tanken om det.

            Känns ännu mer onödigt att förlova sig utan att gifta sig.

              Tycker du.

              Om man inte planerar att gifta sig är man inte förlovad, vad än alla tjejer med giftasovilliga män påstår.

      Du brukar ju även mannen ”få” en ring i Sverige… tråkigt att den ”svenska” seden med släta förlovningsringar inte är ngt som influenserna har utan den amerikanska modellen….

        Du=nu

        Fast den svenska seden är ju att enbart kvinnan har en fin vigselring. Hur är det bättre?

          Fast killen har ju fortfarande ring… så tycker inte det spelar någon extra roll. De flesta killar är ju inte intresserade av blingiga ringar 😉

            Och jag vet killar som även de har två ringar

              Min exempelvis. Vi har två var.

                Min med. Han tyckte det var orättvist att bara jag skulle ha två. 😛

                  Min man också, tills han såg priset på sin ring. Då var han plötsligt nöjd med en.

                Min med! ??

        Varför är det tråkigt? Det enda man borde bry sig om är väl hur man gör i sin egna relation ? alla andra ska väl inte behöva anpassa sig efter din smak?

          Visst får man göra som man vill 🙂
          Och jag får oxå tycka att det är lite tråkigt 😉

            Tycker det är lite trist när svenska seder ersätts av amerikanska…
            men i det stora hela är det ju inget jag hänger upp mig på

        Här i Norge är det vanligt att både mannen och kvinnan har släta vigselringar (likadana i guld) och inget mer. Jättefint tycker jag.

      Så sant!

      Kanske är man två om det?
      En kvinna och en man som älskar varandra. Han vill visa sin kärlek, det blir en förlovning. Han är stolt över sin kvinna. Och hon är stolt över sin man. Nu vet alla att de älskar varandra, och de kan tillsammans möta livet.

        Märker du vilket fokus du lägger på mannen här, och hans beslut? Det ÄR märkligt att det oftast är mannen som ”ska” fria, kvinnan ska bli såååå förvånad (fast egentligen inte, men hon skulle aldrig kunna tänka sig att fria för det är ju hans jobb), och smickrad över att han vill gifta sig med henne, och så visar hon upp sin ring som hon fått som bekräftelse på detta. Det är klart att det finns kärlek inblandat, men fenomenet med frierier är ofta inte helt jämställt om man tittar på det ur en kritisk synvinkel.

          Bara för man vill ha det på det traditionella sättet, att mannen friar, så betyder det ju inte att ens förhållande inte är jämställt 🙂 Låt folk bara få göra på det sätt som gör dom lyckliga ?

            Jag sa inte att förhållandet inte är jämställd. Jag pratar om hela fenomenet. Prova att lägg upp det en nivå utanför den individuella så förstår du kanske.

              Men säg nej och välj en man som inte vill fria då. Det finns säkert att hitta.

                Swoosh

              Kvinnor är kvinnor och män är män och vi vill att män ska uppföra sig som män. Det kommer aldrig bli helt jämställt (sett ur din synvinkel) och de flesta vill inte ha det så heller.

              Alla människor vill bli älskade. Drar du det vidare vill även alla biologiska varelser föra sitt DNA vidare.

          Men hon har ju alla möjligheter att tacka nej till honom.

      Inte mer märkligt än alla andra av våra traditioner.
      Det är lite märkligt, när man börjar tänka på det, att man blir firad på sin årsdag för när man är född. Man får presenter av närstående, man får bekräftelse på att man duger, är speciell, man är lycklig och man har LYCKATS.
      När den enda bedriften man egentligen gjort är att hållit sig vid liv ett år till och man firar egentligen att man är ett år närmre döden. Till och med födelsen i sig är ju inte heller sin egna bedrift.

      Inte lika märkvärdigt om en dam ger ringen antar jag?

    Sånt här brukar ju gå jättebra.

      Jadå 🙂 finns många som träffar sin partner tidigt i livet och håller ihop. Precis som det finns de som inte gör det.

    Varför visar aldrig männen upp sina förlovningsringar? Känns mycket ojämnställt att kvinnan ska i triumf kombinerad med tacksamhet visa upp ringen. Som en trofé i dubbel bemärkelse. Dessutom finns det en tradition i vissa länder och kretsar att mannen inte bär förlovningsring. Hu så gammalmodigt att bara ringmärka kvinnan.

      Dom borde få en gul lapp i örat istället, som kossorna.

        Eller hur. Svider lite första veckan!

      Normala Svenssons tycker jag brukar visa upp en bild på bådas händer, med släta modeller. I alla fall dem jag känner som förlovat sig.
      Synd att influenserna skall visa upp ngt helt annat.

      Men för fan var glad istället ??‍♀️ Är du samma typ som hänger på ÖS och gnäller om ångest, att vänner fryser ut dig och att du aldrig får en andra dejt? För i så fall förstår jag verkligen varför.

        Känner du dig träffad? Slår vad om att du är gift/har gjort samma sak i dina sociala medier, och så kommer någon och ifrågasätter det. Jobbigt för dig.

          Varför kan folk här inne inte bara diskutera saker i normal ton?!
          Då kanske man hade kunnat ha en vettig debatt och fått fram sin åsikt bättre 🙂

            Nja, då har du kommit fel. Här inne är alla galna.

        12:15 du verkar vara en person som är för att mannen även innan ska fråga tjejens pappa om lov. I Sverige är det väl bara Daniel och Carl-Philip som håller på med sådana otidsenliga manér när de varit sambo i många år.

          Nja. Baserat på hur många kvinnor som vill att deras pappa ska överlämna dem till en annan man vid vigseln så skulle jag nog säga att det lever kvar ganska bra bland vanligt folk också ?

            Att fadern lämnar över dottern är en icke svensk tradition som väl kommer från USA? Svenska kyrkan försökte få Vickan att ändra sig till att hon och Daniel skulle gå tillsammans.

              Exakt.

            13.09 menar du att svenska män vallfärdar till tjejernas pappor för att fråga om de får gifta sig med deras döttrar? Hoppas verkligen inte att så är fallet.

              ”Otidsenliga manér” lever kvar, ja.

      Ja fy! Håller helt med! Så jäkla kasst att hålla på vissa traditioner vi har här i Sverige. Vi borde bli ännu mer kränkta och ta bort allt som kan ses som ojämnställt, det gäller även kärleken.

        Det märks att många av er härinne är ganska oförmögna att göra samhällsanalyser utan att dra in era egna liv i det hela.

          Förhoppningsvis är de unga.

      Att kvinnan ofta är i fokus på bilderna skulle kanske också kunna vara för att det ofta är hon som tar initiativet till fotograferingen? För att ha bilder att kunna visa upp för sina vänner och sin familj.

    Men att hon varit en offentlig person i nio år har väl ingenting med att göra när det är rimligt att förlova sig? Hade hon och numera fästmannen varit ihop i nio år hade det kanske funnits en viss relevans … Annars skulle ju typ Kardashians ungar kunna förlova sig vid 10 års ålder, med den logiken.

      Fast vem bestämmer vad som är ett rimligt beslut i någon annans liv? Om de känner att de vill förlova sig nu så är det väl rimligt för dem. Folk gör olika. Mina föräldrar förlovade också sig när de var runt 19, och de håller ihop än idag ? och även om det inte skulle hålla, så måste man ju leva i nuet.

        Absolut! Men Camilla skrev ” Ungt” kanske många tänker och det är hon ju så klart, men samtidigt började hon livet som offentliga ”misslissibell” för hela 9 år sedan” – så undrar mer vad kopplingen är där.

          Nej märklig koppling. Kanske att hon man tror att hon är äldre än nitton för att hon varit i rampljuset så länge. Men det var ju inte det hon skrev…

          Nej. Med den logiken kanske alla som blir kända unga ska tänka sig att göra allt tidigare. Ta körkort, bli straffmyndiga, dricka alkohol … för om man är känd är man … vuxen?

      Förstod inte heller den kopplingen ?

    Nyfiken på vad det är för ring Misslisibell fått, ser inte ut som en diamant 🙂 pluggar gemmologi och är osunt intresserad av vilka smycken andra har.

      Bilden ser ut att vara extremt filtrerad, swipar man till nästa bild ser stenen vit ut.

      Ser ut som en akvamarin. En mycket vacker sten som nu är på mode igen. Har inte prinsessan Madeleine burit ett vackert halssmycke och tiara med just akvamariner?

      Halssmycket matchar i samma ljusblå ton. För ljusa för att vara topaz. Troligen aquamarin.

        Halsbandet ser dock inte blått ut på andra bilder hon haft det på.

        Finns väldigt ljusa topaser också.

    Är nellies förlovningsring från lilly and rose??? Big ouff….

      Tillfällig ring så du behöver inte ouffa dig.

      Står det någonstans? Kollade men hittade inte. Men ja hon skrev i sin story att den är tillfällig

        Om den är tillfällig kan man då inte vänta tills man fått den riktiga ringen innan man postar om förlovningen? ?

      Min vigselring (har bara en ring) är från Pandora, kostade 30€ och älskar den oändligt.
      Tycker det är löjligt av dig att skratta åt var den kommer från, spelar det verkligen någon roll?

      Min ring jag blev friad till var av tvinnad ståltråd. Så tänk på hur synd det är om stackars mig då.

      Varför ouff?

    Kul ? Vi förlovade oss som 16-åringar (lol), men det gick bra ❤️ Varför vänta, livet är kort! Lisa och Carl är så himla fina.

    Hahaha,
    ”misslissibell” och Nellie Berntsson har förlovat sig!

    Nej, tänkte jag. Så spännande, det gick fort och vad säger deras tidigare pojkvänner.

    Men, det var inte med varandra de förlovade sig insåg jag när jag läste lite mer…

      Haha hann också tänka att dom förlovat sig med varandra ?

      Jag också. Förundrades över att inget hintats om det tidigare.

    Undra vad som har hänt med Molly och Ross. Någon som vet något? Ross följer inte Molly på instagram och han har lagt upp något kryptiskt på sin story. Molly har även tagit bort bilder på instagram.

      Vilka bilder har tagits bort från hennes insta?

        Det var nån som skrev det under förra inlägget här på bb. Jag vet inte själv

        Bilder på henne och Ross som det ser ut.

      Han följer visst henne

        Nu ja, han gjorde inte det i förmiddags. Antingen har de väl blivit sams igen, eller så vill de inte att skvallerbloggar ska spekulera om deras förhållande.

      Han följer visst Molly och även hennes mamma.

    Andrea Brodin gifter sig idag. Blev lite impad av att hon och sambon gör mycket själv och här är det inget flashande med förlovningsringar och inget bröllop med vulgärt brackig lyx. Känns befriande. Visar på stil trots reklamen hon gör för Oslo Skinlabs.

      Hon har ju resan haft ett stort och vräkigt bröllop, vore dålig smak att ha ett till. Det stoppade iofs inte hennes ex-man, men han är ju rätt trashig också så inte så förvånande iofs.

    Ingen i Nellies familj som gratulerat

      Måste man göra det offentligt?!

        Gör man allt annat offentligt så…

      De närmaste brukar väl gratulera på ett mer personligt sätt än via instagram, skulle jag tro.

      Dom har minimal kontakt just nu. Den kontakt som sker sker via sms.

        Jag tror (och hoppas!) att de håller på att försöka hitta tillbaka till varandra i familjen. Det är nog lättare när de bor på skilda håll och kan låta saker få ta sin tid utan att de är i ansiktet på varandra hela tiden. Jag tror faktiskt att de vill bli en fungerande familj igen.

          Har det hänt något i familjen?? Missat helt

    På tal om ältenskap? Har någon sett dear john serien på netflix? Specifikt säsong två, Betty Bradford story?

    Alltså är den gjord för att man ska vara på Bettys sida eller är det jag som har psykopatiska tendenser?

      Tycker den var mer riktad att tycka hon är cray till en början, sen ju längre in så blev jag så ”ahhh fattar henne”. (Obs! Tkr alltså inte att hon skulle mörda dem, MEN inte konstigt att hon blev galen av allt han gjorde.)
      Svar på din fråga: Nej tycker inte du har psykopatiska tendenser. ?

      Jag kände mer och mer att det var rimligt det hon gjorde ju längre serien gick. Han var ju psykopat samt tog barnen från henne. Kanske inte hade behövt döda hans nya, hennes beteende är också vidrigt men inte värt döden kanske. Hade räckt med lite kroppsskada ?

      Jag kände väl att hon kunde ha tagit ut sin bitterhet och ilska på dagboken, skaffat sig ett jobb, accepterat underhållet hon fick tilldelad, gått i terapi, börjat dejta igen, och låtit barnen ha båda föräldrar kvar på varsitt håll. Känns spontant som att alla skulle haft ett lyckligare liv då. Ingen vann på slutet, och allas liv förstördes.

      Jag är med dig!! Hejade så mycket på Betty men hon gjorde det så svårt för sig själv också vilket var frustrerande att se. Hon är smart rolig och snygg. Hade Jag varit hon verkligen försökt gå vidare istället för att vara bitter i all evighet

        Jag hade hämnats men på ett sätt så jag inte åkte fast. Man måste vara smart.

    Rubriken fick mig att tro att de förlovat sig med varandra.

    Rubriken uppfattades som att de två förlovat sig med varandra?

      Exakt det jag tänkte på när jag läste den xD

      Jag vet, det var därför jag kände mig manad att förtydliga under.. ??

    På tal om bilder. Kolla in pussbilden av Blondinbella och Bubbelpaul. Han kysser hennes fejkade tänder! Ser urskumt ut. Ser mera ut som hon ler nedlåtande mot honom i kombo med att han låtsas kyssa henne. Verkar vara ett konvenansförhållande. Senast jag såg ett par kyssa så var de typ 2 till 3 år, barn som ska kopiera föräldrarna.

      Deras förhållande är fake. Han föredrar lite mer maskulina partners om man säger så. Blondinbella vill bara ha NÅGON som hon kan spela spelet med, den enda hon älskar är sig själv (och pengar).

    Off topic: härmar inte Wilma och Emil youtubern Vendela Nilsson som alltid gör ”testar… tex alla marabou, alla ballerina” osv? Känns som de börjat med det nu när Vendela gjort detta så mycket längre…trist!

      Men du. Det är jättemånga som gör det där. Både i och utanför Sverige. Det är ett koncept som man kan haka på.

    Nellie skriver dock att det är en tillfällig ring och att hennes och Olavs ringar kommer om två veckor. Och att denna är för stor.

    Åh vad roligt för dem ❤️ träffade min kärlek som nittonåring och har varit tillsammans i åtta år snart. Inga ringar än, men längtar till den dagen! ?

    Hahah trodde först att Misslissibell och Nellie hade förlovat sig ?

    Vad är ”Misslissibell” känd för? Jag är nog för gammal för att veta vem hon är.

    Men vad roligt för båda. 🙂

      Hon började med youtube som 9 åring! Gjorde smink/hårvideos! Så söt var hon då<3

      Började på yt som 9åring.
      Gjort en självbiografi ”ni vann aldrig” om sin mobbning under skoltiden, psykisk ohälsa och olika typer av mobbning.
      Gjort klädeskollektioner med n-kd.
      Smycken tror jag också.

    Med tanke på hur ultrakristen Misslisibell är så är jag förvånad att förlovningen har dröjt så här länge..

      Måste ju ändå respektera den andre även om man är religiös.

      Tror iofs inte hennes tro är lika ”ultra”’som hos andra i hennes familj. Det känns dock som alla barnen är rätt fria att leva sina egna liv!
      Hon har nog även mjuknat lite i tron efter att hon flyttade hemifrån.

    Haha shit jag är alltid chockad av sånt här, kan inte ens fä ett sms tillbaks från en kille ? helt ofattbart att nån skulle fria till mig nånsin. Kan nån pinpointa vad kan felet vara? (Jag ser ”normal” ut, mellan 20 o 30, rätt rolig enligt mig själv)
    Tänker alltid vad är det för speciellt med dessa tjejer (vet killen räknas också men vadå ändå han som bestämde sig för att fria så måste ju va tjejen som är the prize här s.a.s) är det nån jävla law of attraction? Att jag innerst inne hatar mig själv eller nån sån deep shit? Help a lonely sis out 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.