Hur många timmar har Anna Books dygn egentligen?

 

Anna Book befinner sig på semester i Spanien men tycks ändå spenderar dygnets alla vakna timmar med att finkamma internet efter kommentarer om sig själv som hon inte gillar. Hur många timmar hennes dygn har vet jag inte, men hon verkar ha bra många fler till sitt förfogande än vad alla vi andra har.

Jag fick det här skickat till mig idag. 
En person skriver en skämtsam kommentar inne hos Pernilla Wahlgren, om att Pernilla minsann vet hur man kontrar när Anna Book visat upp att hon byggt en friggebod/gästhus på tomten.
Pernilla har nämligen precis avslöjat att hon ska arkitektbygga sitt drömhus för en del av de pengar hon tjänat på Wahlgrens Värld.
Den här kommentaren måste Anna Book alltså ha hittat och läst, för en stund senare har följaren som skrivit kommentaren på Pernillas inlägg blivit blockad. Av Anna Book.
Sitter verkligen Anna Book – på sin semester i Spanien – och skannar av andra människors konton, där varje bild får hundratals kommentarer,  för att hitta kommentarer om sig själv? För att sedan i preventivt syfte gå in och blocka användaren på sitt eget konto, vare sig de följer henne eller inte?
Det verkar inte bättre…

Det känns fasen inte helt sunt att hålla på så, för problemet med det är att det inte går att bli klar. Hon kommer aldrig kunna känna att hon är klar med det och gå vidare. 
Hon skulle kunna leta igenom Instagram efter kommentarer om sig själv 24/7 år ut och år in och hon skulle aldrig kunna bli klar, för det är dynamiskt och växer konstant i storlek.
Räcker det inte med att blocka tusentals människor på sitt eget konto varje dag, nu ska hon ut och jaga alla som nämner Anna Toledano Book vid namn på ett sätt som inte enbart strycker henne medhårs.

Good luck with that!
Det är nog ett av de sämre sätten jag sett en människa spendera semestern på och då har jag trots allt en kompis som lyckades sätta sig på en sjöborre på fyllan i Grekland.

295 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förstår Anna Book helt, hade också blockat sånt trams

      Kan du inte utveckla hur du tänker kring det? Varför lägga tid och energi på det? Vad är det som triggar med det?

        Det är ett tryck med en knapp typ. Det bör varken ta tid eller energi från någon.

          Och hur mycket tid lägger man ner innan man kommer fram till att kunna trycka på knappen? Sitta och bevaka hur många sociala medier för att kanske eventuellt hitta något man inte gillar? Herregud.

            Du fattar ju själv att man inte behöver sitta och bevaka sociala medier för att blocka en person som lägger en kommentar. Givetvis kollar Anna PWs insta, så inte konstigt att hon såg kommentaren. Det utesluter ju inte att Anna book förmodligen är ganska osund i sitt beteende på sociala medier.

              Nu är det ju inte bara PW insta hon håller koll på.

          Det är inte bara ett knapptryckifrån. Det är att memorera namnet på kommentarlämnaren och gå in i sina följare och söka upp den innan knapptrycket.

            Nä, hon behöver bara klicka på personen som lämnat kommentaren och välja blockera. Behöver ej leta upp hen bland sina följare. Så hon sparar lite tid där ?

            Eller så går man bara in på personen i fråga, klickar på de tre prickarna längst upp till höger och väljer att ta bort den som följare och sedan blockera. Det är inte alls så svårt som ni får det att låta som

              Men inte riktigt friskt. Det är ju det vi pratar om.

                Jag tycker snarare att det låter rätt sunt att blocka någon som uppenbarligen inte tycker om mig

          Anna trycker och klickar och tänker på hur elaka alla är mot henne och bygger på sin ”image” dygnet runt. Klart det tar tid och energi så ini h*lvete!

          Frågan är väl inte främst hur lång tid det tar, utan mer; har människan ingen humor? Självdistans, huh…?

        Hån?

        Precis som alla andra så har Anna Book vissa konton hon följer, eller går in och tittar på lite titt som tätt. Vi vet redan att Pernillas konto är ett av dessa.
        Då är det inte alls så svårt att blocka kommentarer som enbart är skrivna med syftet att håna en själv. Man behöver inte luskamma internet för sådant.
        Jag hade också lätt blockat sådana. De har inget på mitt konto att göra. Och det är varken speciellt mycket tid eller energi som går åt till det.

          Men det var väl inte en hånfull kommentar? Den var rolig. Anna valde att tolka den hånfullt istället för en humoristisk hint om att det skulle finnas en rivalitet mellan P och A. Hon hade kunnat spinna vidare på det och skapat en grej ihop med P där de försöker överträffa varandra med projekt på insta.

            Den finns inte ens kvar på Pernillas sida så till och med hon verkade tycka att den var över gränsen.
            Kommentaren var inte rolig för den var skriven av en person som garanterat var helt 100% insatt i att Anna inte skulle ta det som humor och inte har det mindsetet så att hon kan skapa en rolig grej av det.

            En sådan kommentar skulle bli rolig om den gjordes mot Läckbergs tårtor eller någon annan där man vet att personen kommer att ta det som humor. Nu var det en hånfull kommentar eftersom man vet med säkerhet att föremålet för kommentaren skulle tolka det som hånfullt.
            Det här är liksom något vi lärde oss redan på lågstadiet. Det spelar ingen roll om det var menat som skämt, när mottagaren blir ledsen så är det inte roligt och då säger man förlåt istället för att försöka förklara bort det. Varför är det så många som glömt bort det i vuxen ålder??

              Över gränsen??? Du skämtar?

              Du menar att Anna Book alltså blir ledsen för att Pernilla ska bygga ett drömhus och Anna Book ”bara” har byggt en friggebod?
              Så elaka får vi inte vara så vi skämtar om det?
              Skärp dig!

              Nu vet jag inte, men ett annat skäl till att PW tog bort kommentaren kan vara att hon är tröt på Anna Book-bråk i sina kommentarsfält helt enkelt. Inte minst för att hon vet att AB kan bli besvärlig om någon skojar om henne eller yttrar något som eventuellt kan ses som någon form av kritik.

              Rimligen har väl personen som skrivit den själv tagit bort den eftersom hon/han inte vill bli outad?

              Kommentaren finns kvar, läste den precis

            AB verkar ha svårt med att tolka nyanser i kommentarer. Senast idag var det någon som frågade om man ska steka salami, vilket AB gjorde på videon. Personen skrev typ ” behöver man steka den, trodde man åt den som den var”
            – typ, minns inte exakt. Det skulle inte jag ens med fantasi tolka som hån eller elakt. AB svarade med skrattande emoji och långt försvarstal om att man minsann gör som man vill. Vissa personer misstolkar det mesta och jag tror AB är en sådan person. Om jag hade misstolkat allt hade nog jag också gått i försvar. Måste vara jobbigt.

      Det skulle ta dig timmar att gå genom allt och kommentarerna ligger ändå kvar och alla forum med diskussioner osv men Anna är känd för att blockera alla även om hon inte ens vet vilka dem är

        Gör det någon annan illa? Låt henne göra det i så fall, sunt eller osunt.

          Tänker samma sak.

          Varför denna rapportering om hur Anna är som person och vad hon väljer att lägga sin tid på? Låt henne vara som hon vill och jag tycker inte det hör hemma att skriva om det på den här bloggen.

          Skriv om hennes samarbeten, om hon glömmer att reklam-markera men att nagelfara hennes vad hon lägger sin tid på känns otroligt B.

            Då är det mycket som inte hör hemma här men som det ändå skrivs inlägg om.

            Skriv om det på din blogg då.

              Har gjort. Kommer göra igen.

                Toppen. Då kan ju de som vill läsa om det hänga där och de som vill läsa det Camilla väljer att skriva om kan hänga här.

                  Men kommentarsfältet är fritt så länge man håller sig på mattan och då kan man vädra sina åsikter här också.

                    Hur många gånger har hmm blivit tvärblockad? Förstår inte varför blockeringarna nollas.

        Måste man veta vem personen är för att det ska bli legitimt att blocka?

          Hon blockar ju även folk som skriver snällt, för att hon inte förstår.
          Jag tycker vi släpper AB helt. Vi skiter i att både skriva och läsa om henne. Låtsas som hon inte finns bara.

            Varför? Hon är ju underhållande.

              Det är bara mobbare som tycker att det är underhållande att göra sig lustig på andras bekostnad

                Jag säger att Anna är underhållande. Inte kommentarerna om henne.

    Eller så råkade hon se den inne hos Pernilla bara?

      Jag skrev något hon inte tyckte om inne hos Läckberg. Läckberg svarade surt och efter det var jag blockad hos Anna (som hade kommenterat Läckbergs inlägg så jag vet att hon var där och läste). Jag skrev alltså inget kritiskt om Anna överhuvudtaget, det räckte med att jag var kritiskt mot en annan ”kändis”. Jag var inte heller otrevlig utan skrev om något som jag uppfattade som en dubbelmoral hos Läckberg.

      Tror inte hon bara råkar.

        Vad får du anonym ut av att skriva hos en annan människa du inte känner om dubbelmoral? ? nu vet jag inte vad Läckberg gjort men känns bara löjligt att sitta och skriva till främlingar om vad dem gör rätt eller fel

          Det beror väl på hur man skriver sitt påekande? Brukar det inte heta, att om man är en stor influencer (för det är Läckberg, även om det beror delvis på hennes författarskap) med 267 000 följare (ja, jag kollade 😉 ) så får man tåla lite granskning av det man skriver och påstår? Annars blir det ju som med han Trump, som kastar ur sig det ena bisarra påståendet efter det andra och får stå oemotsagd (till långt senare och då är det för sent).

            *påpekande …

            Haha, att Trump får stå oemotsagd är väl årtusendets överdrift. Halva planeten ägnar sig åt att kritisera honom på daglig basis.

              Anonym 10:45 Ja, men inte där och då, inte när han kläcker ur sig sitt orimliga och ofta helt felaktiga påstående – då borde han OMEDELBART ifrågasättas och avkrävas på någon form av bevis på sitt påstående. Det händer aldrig. Skulle någon journalist försöka ifrågasätta, blir denne omedelbart tystad. När kritiken rasar in är det redan för sent, då har hans påståenden redan spritts och folk tar dem för sanningar. Han skulle aldrig klara av en debatt av den typen som t.ex. Storbritanniens premiärminister får stå ut med varje vecka i Prime Ministers Question Time.

            Valentina du har ingen som helst rättighet att gå in på någons blogg och anse att hon har dubbelmoral. Hur tänker du människa som tror att du har rätt till det?

              Hon har väl all rätt i världen till det? Är det förbjudet? Nej. Inte på något sätt. Hur kan du tro det?

                Det är inte förbjudet men det är inte heller en rättighet.
                Det är inte förbjudet att gå över till grannen heller och tala om vilken dubbelmoral hon har, men dom flesta vettiga människor gör det inte.

          Jag håller delvis med dig. Det är verkligen bortkastad energi att förfasa sig över kändisars trams och gå i svaromål.
          Men i Läckans fall kan det argumentet hållas emot henne också. Hon går ut i fullskaligt krig mot varenda struntkommentar som på minsta sätt är kritisk.

            Japp, hon klarade inte av en fråga kring kroppsaktivism och döttrar som hon gjorde ett inlägg om, detta är säkert 2-3 år sedan. Jag undrade hur hon tänkte krig de många bikinibilder hon publicerat samma sommar och att hon sen slutat lägga upp bilder på sig själv när hon gick upp i vikt när hösten kom (hon gjorde ett inlägg i samma veva om att hon kände sig ful och inte ville ta kort på sig själv).

            Frågade då om hon kanske också då är ett offer för patriarkatet och inte bara tonårstjejerna? Jag menade som en uppriktig fråga och det var många som kommenterade och förstod vad jag menade. Själv gick Läckberg i taket men hon blockerade i varje fall inte!

            Låt bli att kritisera då. Det är ju hennes blogg och hon är inte en President som du måste ifrågasätta.

              De lättkränkta på Instagram kanske skulle ta och sluta skriva öppet istället, men nej, då tjänar de ju inga pengar på det..

                Om du syftar på Läckberg så tror jag hon klarar sig ekonomiskt utan insta.

                  Ja, hon är bara uppmärksamhetskåt.

          Vad då få ut något? Jag frågade hur hon resonerade då jag inte förstod.

          Menar du att man inte får fråga människor som är offentliga, och som har offentliga konton med mååånga åsikter om allt möjligt, hur de tänker kring vissa saker de skriver om? Och var skrev jag att jag talade om för den stora främlingen Läckberg vad hon gjort för rätt eller fel? Jag misstänker att Läckberg svarade surt då det handlade om kroppsaktivism och tonårsdöttrar och det här med kroppen har visat sig vara ett känsligt kapitel hos henne. Detta är alltså säkert två-tre år sedan.

            Svar till Anonym / 10:06

          Har du aldrig hört talas om Hedda Care, vilken planet sitter du på?

        Alltså man får välja helt själv vilka eller vad man önskar ha på sitt forum, sin plattform. Det är inte olagligt eller konstigt eller fel. Om alla som blockeras slutar vara så kränkta och bara gå vidare med sina liv skulle vi slippa diskussioner om detta……

      Du förstår inte. Hon blockar heeeela tiden. Både dom som skriver hos henne och dom som skrivet hos andra. Så hon råkade inte….

        Till 09.07

        Och?

    Det är så uppenbart att Anna inte mår bra. Det hjälper ju knappast att vuxna människor sänker sig till någon slags högstadienivå och gör sig lustiga på hennes bekostnad gång på gång.

    Låt Booken vara. Trots att hon är sjukt rolig.

      Anna Book är väl ett bevis på att alla människor mår bra av att ha ett syfte och en uppgift för att må bra. Att puffa kuddar, sola solarium, passa upp på maken och äta uteluncher måste vara oerhört enahanda och göra vem som helst hyperkänslig av tristess. Den sortens liv fick många av 50-talets hemmafruar att knapra lugnande och skåpsupa.

      Även om man inte ”behöver” arbeta är det en bra idé: man kan jobba ideellt eller på halvtid med något man tycker är kul, för att få bidra och ingå i ett sammanhang. Kan lova att Anna skulle vara betydligt mindre bitter och paranoid av att jobba 20 timmar i veckan.

        Tror inte att det på något vis är hennes problem.

        Problemet är att i Annas Universum finns inget annat jobb än att hänga sig fast vid än drömmen om det stora genombrottet.
        Hon har gång på gång påtalat att hon all tid i världen på sig..
        Hon kommer aldrig att skaffa sig ett riktigt jobb, att sjunga på företagsgig jämnställde hon med att gå på Malmskillnadsgatan..

          Då är det ju jättesorgligt…

          Har hon sagt så?

            Japp.. .Anna sa detta i en intervju med Aftonbladet.
            ”Jag försörjde mig faktiskt ett tag med att stå på loppis, för jag hade ingen lust att jobba. Jag kände mig som en hora och då menar jag att det hade varit bättre att vara hora på Malmskillnadsgatan än den typ av hora som jag kände mig som. För det kändes som att jag bara åkte iväg och sålde mig för 30 000 på ett företagsgig.”…..sagt av Anna Book herself..

              Edit.. Anna tycker alltså att det är bättre att hora på Malmskillnadsgatan och få 1500 kronor i handen, att ha sex med en okänd man och riskera att bli misshandlad än att sjunga på ett företagsgig och få 30 000 kronor för det..

      Värst mår hennes familj (tänk att växa upp med att ständigt tassa på tå runt denna primadonna!), Anna är själv mest arg på allt och alla som inte passar in i hennes universum eller provocerar henne. Hennes dåligmående skiljer sig garanterat väldigt mycket från de flesta andras, som ändå reflekterar över sig själva-Anna deflekterar och projicerar på andra istället. Tycker det är viktigt att se skillnaden, för det är intressant om inte annat. Däremot borde hon ges otroligt mycket mindre uppmärksamhet eftersom hon ju som vi alla vet inte är känd för sitt artisteri utan för sitt kuddfluffande, självberöm, märkliga lives, sina utbrott och konflikter.

      Hennes brist på sysselsättning göder detta, men det är inte huvudproblemet, Anna har inte gått ut högstadiet och med hennes konfliktsökande skulle det bli problem på en arbetsplats. Det är inte bara för henne att ”hitta ett jobb”.

      Nej, det är de närmaste som R som borde satt gränser till att börja med och slutat tassa runt henne för barnens skull. Nu är de fast i Annas Universum och jag hoppas barnen för hjälp att göra sig självständiga och obeoende.

      Nä, men vet du. Min empati för denna människa är long gone, oavsett psykisk hälsa. Hon har gång på gång visat att hon faktiskt är rätt elak. Och det är fan inte okej.

    Nyfiken, har arkitekten ritat ett annat fint hus man kan se?

      https://www.dreamsandcoffee.se/
      Inte Frank Lloyd Wright direkt. Men Wahlgren blir nog nöjd

        Ser ut som allt jag byggde i Sims!

        Ojdå, vräkigt…

        Jösses. En firma specialiserad på nouveau riche?

        Hela huset blir väl sponsrat + att det blir ett nytt program kring husbygget. Suck. Denna konsumtion. Och allt för att folk ser på programmet & köper produkter…

          Tror inte alla kommer springa å beställa arkitektritade hus bara för att detta visas i tv ?.

            Men kanske vilja köpa allt annt huset fylls med. Kök, bad, sovrum, dyra tapeter och inredningsdetaljer. Så medan några få människors plånböcker fylls hamnar andra i kläm med sin ekonomi eftersom många inte klarar av att sålla bland alla intryck och vill bara ha samma lika

              Eget ansvar. Är det bekant?

                Absolut. Men du fattar också vad jag menar.

        Denna typ av hus kallas McMansions i usa.
        Klipp och klistra-hus som ska se ut som gamla pengar men är billiga kopior.

          Ungefär som Eurohus som alla nyrika skulle ha på 80-talet.

        Jösses vilken amatörmässig hemsida.

        Nej, det är inte alla som kan rita ett Edgar Kaufmann house (Fallingwater).
        Där har vi i alla fall något att sträva mot för alla arkitekter 🙂

        Jag tycker husen var fina men texten på hemsidan och sidan i sig kändes amatörmässigt. Dessutom får namnet mig att tänka på en bröllopsfixare inte arkitekt. Men hade jag råd skulle detta vara mitt drömhus fast i en annan färg.

        Jättefint. Men vad ska Pernilla med ett stort hus till? Inte är hon jättebra på att städa, plocka, rensa? Kan inte sätta upp en tavla eller flytta en möbel. Gillar Pernilla, och det är ju inte mitt problem men det här verkar lite tokigt.

          Jag gissar att arkitekten inte begränsar sig till hus på över 500kvm.

            Jag läsre att Pernilla sagt att ”barnen beställt”.
            Benjamin vill ha gym och Bianca tror jag vill ha ett spa. Alla ”barnen” ska dessutom ha egna rum så dom kan komma hem och sova kvar…. så det kommer nog inte bli ett litet hus.

    Ptja. Eller så blockerar hon de som hon anser kommenterar fult när hon dyker på kommentarerna bara…

      Haha eller hur.

      Hon blockar även om man gillat en kommentar, hon måste sitta och leta.

      Du har inte hängt med i anna-svängarna va?

        Du menar spekulationerna kring vad Anna känner och lägger sin energi och tid på hela dygnet runt? Jodå. Ni är ökända ni som sysslar med sånt här.

    Vuxna människor som beter sig som små barn…
    Vad är det ens för kommentarer och synsätt?
    Vad har en arbetslöshet med det hela att göra? Har Pernilla tappat det helt?

      ?

        Vad?

        Jaha det var nog den blockade som skrev den biten ser jag. My bad. But still, vuxna människor…

          Hej och välkommen till internet och verkligheten. Här beter sig folk hur som helst, trollar, blir kränkta och är idioter.

          Och nej det är inte rätt, men det är så vår förstörda värld ser ut idag och det är så mänskligheten ser ut.

      Arbetsskygg men håller med i övrigt.

        Pernilla har ju inte sagt ngt.

          Har inte påstått det heller.

          Magdalena Graaf är på krigsstigen på sin insta.

            …och hänger ut en användare. Så gör man inte.

              Gör man visst om någon kallar en för hora, så förbannat smaklöst.

      Nej, barn är betydligt härligare än AB och PW.

      Vad svamlar du om 09.10???

    Anna Book är avundsjuk på populära Pernilla

    En del offentliga personer kan se förbi sånt här, och Anna själv säger att hon aldrig går in hos andra för att läsa om sig själv och att hon inte bryr sig.
    Men alla vet att hon mår skitdåligt för att hon blivit en offentlig skämtfigur och då gör man sånt här, man lägger onödigt mycket tid på paranoida saker.

    Jag gillar inte Anna men jag tycker det är olustigt och sorgligt att hon verkar må så dåligt och ändå fortsätter vara offentlig. Om hon nu inte jobbar som artist, uppträder eller producerar, då torde hon ju må bättre av att dra sig tillbaka från offentligheten helt och hållet?

      Anna känner ju inte till något annat liv än det offentliga. Tror inte hon vill göra den förändringen. En bortglömd Anna är ju samma sak som att Anna inte finns. Hemska tanke!

      Tänkte också på det – hon är alltså inne hos Pernilla och läser fast hon säger att hon inte bryr sig ett skvatt om Pernilla.

      Sen tycker jag det var väldigt omoget av arkitekten att svara med ett gapskratt. Nivån på vuxna människor alltså.

      Ja, TÄNK om Isabella skulle ta itu med varje negativ kommentar på hela internet … det skulle kräva en arme´ av medarbetare med heltidsjobb! Hon gör rätt i att inte kommentera, inte ofta i alla fall. Jag hoppas att hon inte ens läser.

        ?

      Offentlighet är hennes liv. Hon skulle garanterat inte kunna existera utan uppmärksamhet, hade hon kunnat det hade hon tagit såpass ansvar för sitt och familjens mående pga hennes sociala medier-tjafs att hon insett att hon inte klarar av att tolka nyanser till exempel och därför hade kunnat studera, dreja eller något annat som ger mer positivt än negativt istället. Så hade hon och inte minst FAMILJEN mått bättre. Anna är nog mest arg, hon tycker att allt som går emot henne beror på andra, så hon upplever säkert inte sitt dåligmående som de flesta andra. Att skylla ifrån sig är ett effektivt försvar. Så ja, nog ”borde” hon göra något annat men hon kan inte. Hon vet inte om något annat sedan 1985. Tragiskt är bara förnamnet.

    Vad hände med din bok Camilla?

      Ja borde vara dags snart? Har du ett datum?

      Den blev visst uppskjuten på grund av pandemin.

    Kan det vara så att Felicia ”jobbar” åt mamma och lägger åtskilliga timmar varje dag på detektivarbete?

      Säkert, det, städning och matlagning. F verkar av det Anna publicerar om henne vara mammas alltiallo både praktiskt och mentalt. Hoppas F får stöd att bryta detta och bli självständig.

    Hennes familj lär ju tycka det här är asjobbigt. Varför ber de henne bara inte sluta gå online jämt? Varför vågar dom inte ställa krav?
    Precis som Mys son så märker man att det är jobbigt för honom att alltid bli filmad och tvingas vara med i storys och på bloggen.

    Har dom ingen respekt för sina familjer?

      Jag har en i familjen som är en mikromikroversion av det du beskriver. Jag tror såhär. Kritiserar man Anna blir hon så kränkt och ledsen att det helt enkelt är enklare att stryka medhårs. Man vill inte göra sin mamma ledsen och man vill inte förstöra en god stämning osv. Jag känner mig iaf nästan medberoende till min familjemedlems märkliga utbrott, för friden är det hundra gånger enklare att låta allt passera. Och så tänker jag att deras familjer också kanske resonerar, men vad vet jag… lite sorgligt iaf oavsett.

        Ja så kan det nog vara.
        Både läskigt och sorgligt.
        Jag tror att Roberto vill hålla ihop familjen och försvarar Anna oavsett om hon gjort rätt eller fel. Barnen hålls tillbaka av mamma som inte vill kapa några band alls. Utan sin familj har hon inget och ingen.

      Just när det gäller ATB så är det väl möjligen yngsta dottern som skulle kunna säga till, de andra barnen har rapsheets så inte så mycket trovärdighet. Maken verkAr helt med på alltihop eller ialla fall inte bry sig. Håller med andra i tråden, ATB verkar inte må bra.

      Det är otroligt svårt ju längre man låtit det bero när man har att göra med vissa typer av ”accentuerade personlighetsdrag”(jag väljer att kalla det så här), för det följer stora utbrott om man säger ifrån. Familjen är förmodligen rädd, har lärt sig att stryka medhårs och hålla henne glad.

    Varifrån har CG uppgiften att personen blev blockad efter kommentaren hos PW? Personen skulle kunna ha blivit blockad tidigare för en kommentar inne hos AB.

      Ifrån personen själv. Det står i inlägget

      Kanske inte har kommenterat alls inne hos Anna?

    Kan det inte vara en person som sett kommentaren hos Pernilla som tipsat Anna Book? Skulle själv blocka en sån kommentar ärligt talat.

      Men seriöst, hur cry cry är man inte då? Blockar en person för en skitsak (ja för mig så är detta en skitsak). Har alla gått och blivit lättkränkta helt plötsligt??

        Vad som gör en själv ledsen eller upprörd äger man själv. Det kan inte andra bestämma. Det är dessutom en kommentar som syftar till att håna. Att ATB inte mår bra gör inte saken bättre.

        Har du missat de senaste fem åren på planeten? Lättkränktheten är en dödligare farsot än Corona.

          Att inte säga n****boll har inget med lättkränkthet att göra din jävla idiot.

            När folk blir så pass upprörda som du som tappar all sans och förmåga att uttrycka sig rationellt, då handlar det inte om något annat än lättkränkthet.

          Herregud. Det handlar inte om lättkränkthet. Det handlar om respekt och jävla hyfs. Skämmes ta mig fan.
          Poc dör och du anser att du måste ha rätt att säga n-ordet. Snacka om att vara priviligerad och inte bo i verkligheten.

          Ja hur ska man kunna leva om man inte får följa Anna book på insta?

    Nu visar Anna upp en annan lägenhet i Spanien dit hon och maken åkt för att städa ?! Visserligen är städerskor där också, men vad???
    Och hon visar bilder på den lägenheten inifrån, men ”hennes egen” eller svärfars (?) Den får vi inte se ?

      Verkar som de ska hyra en nya lägenhet, nuestra casa = vårt hem, och det är inte farfars sunkiga lya de visar upp.

      Jag fattar inte hur dom har råd. Bara huset har gett dom skulder över öronen och hon har noll inkomst.
      Det måste vara farfar som skjutit till pengar.

        Ah nej nu såg jag resten av storyn, jag tror det är farfar lägenhet de har städat och tagit in posten åt, oavsett så är det inte deras lägenhet.

        Den som de lånar av farfar/svärfar är rätt gammal och ful, den har bara visats upp några ggr.

          Vilken ynnest och få förunnat ändå att ha tillgång till en lägenhet i Spanien dit en kan åka när en vill. Oavsett ”gammal och ful”.

        Tror det är den lägenhet svärfar själv brukar bo i när han är i Spanien-som de är i nu och hämtar post mm, ”Segunda casa” är väl det han hyr ut till turister när Anna och familj inte är där och som de brukar bo i.

    Men Anna Book åker gärna till någon avlägsen släkting till Pernilla Wahlgren, ett pensionärspar som inte riktgt vet vem Anna Book är, fikar, umgås och kramar dem mitt under brinnande coronaepedemi, det är OK, tycker Anna Book. Va fan är det för fel?

      Väldigt mycket som är fel dessvärre. Gränslöst beteende under lång tid.

      Du menar alltså att paret öppnar dörren och släpper in någon som de knappt känner för en fika?

      Hur nedlåtande är inte du nu mot dem och deras kompetens att fatta rationella beslut?

        Ja, fast nu var det ju inte ett rationellt beslut.

          Inte lite åldersförakt ni har och varför ska Anna fatta det beslutet åt dom? Tror ni man blir dum i huvudet för att man blir gammal?

            Trist kommentar. Pensionärsparet ifråga hade träffat Anna ett par gånger för typ 20 år sedan, och det var tydligt att de inte riktigt kom ihåg vem hon var.

              Hur vet du detta?

                Du får googla själv. Det är du ju rätt bra på.

                  Nej, jag suger på att googla. Det är bara ni som hävdar motsatsen.

                  Önskar faktiskt att jag vore bättre på det. ?

                  Men tack för svar ändå. Du vet alltså inte utan drog bara till med något som du tycker låter bra. ?

                    Sista jävla ordet.

                    Svaret finns på den här bloggen. Leta själv.

              Det var ju PW’s fd svärföräldrar, vet att Anna påstod att en av deras söner (PWs svåger alltså) mordhotat henne en gång (enligt vad hon påstår) men hur som helst är väl inte en pandemi tillfället att återuppta gamla bekantskaper. Tror mest hon gick dit för att reta PW efter ”filterbråket”. Hon tog tydligen bort Instastoryn från besöket rätt kvickt.

            Tycker du själv att Annas besök var rationellt?

        Det är långt ifrån alltid äldre människor fattar rationella beslut, nej. De blev glada över att få besök, ville vara gästfria och tänkte inte på smittrisken just då. Min farmor hade gjort likadant.

      Och nu poserar hon i Spanien med ”coola masker” och är värsta Coronamedvetna efter att ha besökt pensionärer hon knappast känner, kramat och kletat på folk hela sommaren. Anna är gränslös, hon saknar konsekvenstänk och gör det hon för stunden tror gagnar Anna bäst.

        Hon måste ju vara riskgrupp..

          Snart 50 och övervikt-jo.

    Men är det inte lite konstigt att en person, som faktiskt driver med AB, har koll på att hen blir blockad och sen skickar skärmdumpar till Bloggbevakning på sin dissiga kommentar och ba ”Lol, blev blockad av Booken ???”. Och sen att CG skriver ett helt inlägg om det och ba ”Gumman, använd din tid bättre än att blocka personer som retas”? Vilka är det som ska använda sin tid bättre, egentligen?

      Hahaha! JA!

      Skillnaden mellan AB och CC är att CC tjänar pengar på det som AB inte tjänar en krona på.
      AB tjänar ingenting men istället för att skaffa sig ett jobb så sitter hon fast på internet och härjar.

      Bra försök men det sket sig tyvärr

      Hur många som helst har blivit blockad av Anna Book utan att kommentera, det räcker man följer fel person eller gillat fel kommentar.

        Det finns folk som sagt upp bekantskapen med sina vänner bara för att de postat ”fel” grejer på facebook, gillat ”fel” kommentar eller följt ”fel” parti.
        Var ligger skillnaden?

          De du har på Facebook är förmodligen vänner och släktingar och knappast 56k i antalet?

          Annas följare är, för henne, främlingar (förutom en handfull) som hon håller koll på.

          Du ser inte skillnaden här?
          Jag har noll koll på vad mina polare gör på fejjan, ännu mindre på instagram. Inte ens om jag vore arbetslös skulle jag ägna min tid åt att kartlägga mina följare.
          Det är ett rätt stört beteende från Annas sida.

            I mina öron är det ännu sjukare att säga upp bekantskapen med vänner och släktingar än att blocka främlingar från sitt konto.
            Man har ju visst koll på vad polarna gör på facebook. Det syns ju i feeden, både på fb och insta.

            Det är inte alls ett stört beteende att vilja ha ett positivt konto med ett kommentarsfält fritt från massa hån som är riktade till en.

              I min instafeed kommer då inte allt mina följare gillat upp.

                (Och med allt menar jag andra konton, bilder och kommentarer. Sånt som Anna har stenkoll på och blockar för.)

                Vem vet med säkerhet att hon har koll på vad följarna gillat?
                Som redan skrivits längre upp:
                Anna Book har vissa konton hon följer, precis som alla andra. Då är det inte alls så svårt att se kommentarer på någon annans konto som enbart är skrivna med syftet att håna en själv. Man behöver inte luskamma internet för sådant om man heter Anna Book.

                  Hon blockar ju även baserat på vilka konton någon följer. Att man gillar en kommentar av någon som en gång gillade en kommentar osv.

                  Jag fattar, du vill få det att låta som att hon har helt normal insyn i följarnas aktiviteter på Instagram. Visst. Vi säger så.

                    Att blocka gemensamma följare man har med ett annat konto är inte alls så svårt.
                    Jag har inte alls intentionen att låta som att hon har en helt normal insyn. Det jag dock ställer mig frågande till är hur någon kan veta med säkerhet att hon blockar någon som gillat en kommentar som är skriven av någon som en gång gillade en kommentar. Det låter extremt osannolikt och det låter också enbart som spekulationer.

                    Sedan förstår jag faktiskt hennes handlande. Jag skulle också blivit fruktansvärt intolerant för folk som var inne på mitt konto med tanke på allt skit som skrivs på övriga internet om henne.

      Skulle vilja påstå att det är väldigt klokt av Camilla att lägga tid på Book-inlägg.

    Vad smaklöst av arkitekten att svara på den kommentaren med en sån emoji. Hade inte velat anlita henne.

      Exakt min tanke! Får noll förtroende.

        Varför? Hon skickar antagligen inte såna emojis till alla ?

    Den här bloggen börjar bli så jäkla pissig alltså. Är det inte Bella som blir hånad så är det Booken och är det inte hon är det någon annan. Hånen kommer också många gånger från rena spekulationer och utan någon som helst faktakontroll.

    I det här inlägget hade du t.ex. kunnat vinkla det på ett sätt där du ifrågasätter om kommentarer som dessa verkligen är okej. När man gör sig rolig på en annan människas bekostnad, en människa som dessutom uppenbart är hyfsat psykiskt instabil.
    Istället ifrågasätter du Annas användning av hennes tid. Alltså varför?

      Om Anna Book eller Isabella Löwengrip bjuder upp till dans igen och igen och igen och igen, så blir det dans vare sig du vill eller inte.

        Nej de bjuder inte upp till dans. Det var väldigt länge sedan nu som Bella avsiktligen varit så där provokativ där hon uppmanade till reaktioner. Anna Book har aldrig någonsin bett om något sånt, snarare tvärtom va?

        Att ”bjuda upp till dans” innebär att båda parter är med på noterna. Så är inte fallet här.

          Anna Book kastar hela tiden in nytt bränsle, har du sett hennes lives?

            Förstod du ingenting av vad jag skrev eller?

              Om Anna är med på noterna? Ja!
              Hon lever på alla uppmärksamhet, bra som dålig, får hon ingen är hon ingen.

                Nej det är hon inte. Skulle hon vara det skulle vi inte se att hon blockar folk till höger och vänster hela tiden.

                  Jo hon drivs av och lever för det drama hon skapar omkring sig.

                  Anna har själv sagt att hon gillar uppmärksamhet och att provocera, men efter de draman hon skapar kan hon inte stå för dem.
                  Det bästa är att hon fortsätter att puffa kuddar i hemmet och inser att hon får strida 24/7 i resten av sitt liv om hon fortsätter att klänga fast sig vid drömmen att förbli en ö kändis.

                  Den som inte 110% prisar blir blockad, men det beror inte på att Anna vill vara ifred. Anna älskar-som sina gelikar-konflikter och drama. De söker det. Tänk om hon inte fick lite konflikt ibland genom sina ”fiender” och genom dem kunde få fans att tycka synd om henne så hon kan posta deras peppande DM offentligt på sitt konto liksom alla ”taskiga kommentarer” hon får ? Jag tycker inte hon borde uppmärksammas alls egentligen, men jag lovar att hon hellre får negativ uppmärksamhet än ingen alls. Det är enkelt att göra ett konto privat och godkänna följare innan de ser ens innehåll om man vill.

          Anna vill enligt henne själv inte vara känd. Man kan ju undra varför hon inte bara gör kontot privat och släpper in de hon känner då.

            Jag kan komma på minst 10 saker såhär på rak arm till varför hon inte gör det. Kan inte du om du tänker efter? Eller hur är det med empatin?

              Vilka 10 då?

                Få höra dina först så får du höra mina

                  Jag har inte några. Inte efter att ha sett hur hon pratar om kändisskapet i sina lives.

                    Om du inte ens vill anstränga dig så pass lite så kommer du definitivt inte få höra mina

                      Nej jag förstod att jag inte skulle få höra dina?

                      Nåja, hon är motsägelsefull i det hon säger enligt mig. Jag tror visst hon vill vara känd. Att delta i exakt alla lekprogram på teve är ännu ett exempel på det.

              Nej, inte om hon som hon säger inte vill vara känd. Varför då ha öppet konto med tusentals följare? För mig säger det emot sig själv. Hon vill vara känd för det för med sig fördelar som hon vill ha. Exempelvis samarbeten.

                Allt är inte svart och vitt. Det finns extremt mycket som säger emot sig självt. Sjuksköterskor och lärare som tycker att jobbet ”bara är skit”, men som ändå inte byter eftersom jobbet även är så belönande.
                Någon som egentligen vill separera, men stannar kvar pga att fördelarna väger upp för nackdelarna.
                osv osv i all oändlighet

                  De sköterskorna och lärarna behöver också byta jobb om de hatar det de har nu.

                  Att vara i en destruktiv relation är något annat.

                    En relation behöver inte vara destruktiv för att man ska vilja separera

                      Har du hört hur hon pratar om kändisskapet i sina lives?

                  Att jämföra lärare och sjuksköterskor med en Fd Mello deltagare är väl att ta i.
                  Kränkande för dem som är utbildade och jobbar varje dag.
                  Anna har ju i majoriteten av sitt liv varit hemmasittare, utan ett riktigt jobb.
                  Hennes artisteri är stendött, hon är ju numera i samma eländiga liga som Runar, Camilla Henemark mf

                Håller SÅ mycket med dig! Så länge ATB väljer att fläka ut sitt billiga liv i sociala media får hon stå ut med den allmänna granskningen av henne. Hån! Nej det tycker inte jag. ATB är en motsägelsefull person och därför ifrågasätter normala människor henne med samma mynt som hon orerar om i sina lajv. Det senaste; resan till Spanien!

                Att hon säger det betyder inte nödvändigtvis att det är sant eller hur? Samarbeten har hon ytterst få som kan ge någon inkomst, så hon skulle inte förlora inkomst på ett privat konto. Anna vet inget annat än att vara känd, hon ör 50 snart och har varken utbildning eller arbetslivserfarenhet annat än från ”artisteri”, så jag fattar att hon har svårt att få ett jobb men Instagram kan hon inte tjäna många korvören på.

          Nää, Anna har själv sagt att hon vill provocera folk och att hellre få uppmärksamhet än ingenting alls. Ena sekunden kaxar hon sig,svär och kastar skit på folk.
          För att nästa sekund gråta ut och säga att hon känner sig mobbad och att alla är elaka.
          Booken påminner mig om en tjej i min klass som hade asperger, samma svårigheter att läsa av folk,hon hade exakt samma typ av problem som Anna ständigt får.

            Aspergare brukar inte vara så ”sociala” som vår kära Anna, de har svårt att läsa av men brukar inte avsiktligt söka konflikter. Tror mer på annan (blandad möjligen) problematik-känner själv igen från min egen ”mother dearest” bland annat. Finns fler drag som stämmer in på A. Intressant psykologi, men får nog inte diskuteras här tror jag.

              Nej, det är en myt att alla som ligger inom autismspektrat skulle vara asociala. Det gäller speciellt tjejer. Det är en myt att de inte vill ha vänner, de kan få och ha många vänner, men har svårt att behålla dem. Då ständiga missförstånd sliter på förhållanden till andra. Det slutar med att de oftast umgås mest med sina familjemedlemmar. Och man kan ligga inom spektra samtidigt som man kan ha andra diagnoser. Anna söker inte konflikter.. hon reder ut saker, som blir långdragna och tar ut henne totalt då hon tar i ända ner från tårna.

                Tror ändå det är en ”accentuerad” personlighetsproblematik (närmare bestämt N-P-D med drag av B-P-D påminner mycket om Annas beteende) mycket mer än asperger. (Säger inte mer än så eftersom kommentarer med diagnosförslag brukar tas bort) Personer med vissa ”överdrivna personligheter” hamnar ofta i Anna-situationer, känner igen min egen morsa i mycket Anna gör.

                  Problemet är att tjejer inom AST har blivit feldiagnosticerade med just de diagnoser du uppger, specifikt BPD som är lite av en slaskdiagnos.
                  Okunskapen är som sagt jättestor för kvinnor med de dragen. Vilket innebär större lidande och missförstånd och personer landar inte pga alla feldiagnoser.
                  Sedan kompliceras det hela av andra parametrar som tex andra diagnoser som de har samtidigt. Har sett dessa exempel många gånger.

                    Personer inom autismspektrat har enormt svårt att ljuga-jag har ett par personer med AS i familjen och de kan inte ljuga som Anna gör, absolut inte. Anna ljuger ju vanemässigt och därför har jag väldigt svårt att tro att hon har AS.

      Det är ändå bloggbevakningrn men jag håller med om att det är nivå på mobbning kring Anna och Bella. Ärligt talat tror jag iaf att Bella delvis tycker om det (drar in mer pengar)

        Jag tror att Bella har en hatkärlek till det. Hon mår garanterat dåligt över det, men tjänar pengar på det vilket gör att hon kan köpa sig lycka

        Oh gud.. Du vet fan inte vad mobbning är!

    Booken behöver detoxa. Hennes liv på sociala medier är inte sunt någonstans. Att som 50-åring sitta och svara på menlösa frågor på liven i timmar och reta upp sig på allt och alla i tid och otid är tragiskt. Hennes bekräftelsebehov är större än Saharas öken. Att hon benämner sig som ”artist” till yrket säger väl allt. Vilken f d artist som var aktiv på 80-talet fortsätter hävda att man är artist? De har för längesedan hittat andra sätt att försörja sig. Anna lever i en förljugen bubbla. De lever på EN väktarlön. Hela familjen. Hon själv är arbetslös och en stor jäkla latmask helt ärligt som älskar att spendera sin mans (och svärfars) pengar på yta, yta, yta, för att klamra sig fast i offentlighetens ljus med näbbar och klor. Det tragiska i det är att alla andra genomskådar detta och fascineras av henne som person. Inklusive jag själv. Hur hon skapar drama och rubriker av ingenting. En livs levande såpopera som hon själv sänder ut i sina kanaler och bjuder på till allmän beskådan och förfasande. Nä, detox, terapi och att familjen kliver ur sitt medberoende är det enda som skulle kunna hjälpa, men det kommer dessvärre aldrig att hända. Sjukdomsinsikten är lika hög som familjens samlade IQ tyvärr….

      Word!

      Hon kanske får a-kassa eller sjukpenning? Något måste hon väl dra in på något sätt.

        Socialbidrag. Hon har haft det sedan innan hon träffade Roberto.

          Man blir inte berättigad socialbidrag om det finns en lön som täcker upp för existensminimum i hushållet.

            Så du tror att Robertos väktarlön räcker till sex vuxna i hushållet? OK.

              Enligt socialstyrelsen ska det räcka ja.
              Existensminimum ligger på typ 12-14 tusen om jag inte missminner mig. Och jag antar att en väktare tjänar mer än så med tanke på att de får hyfsat bra OB och övertidsersättning.

                Så du tror att Roberto drar in 72 000–84 000 kronor varje månad? Shit, då måste jag byta jobb.

                  12 tusen är för en familj, inte per person

                  Tror du verkligen att man får 12 tusen per person?!?
                  Det är 12-14 tusen per familj man får.

                    Så om familjen består av två eller sex personer, så får man ändå samma belopp? Tänka sig.

                      Barnen är myndiga och förväntas försörja sig själva.

                      11:59, men inget av barnen, eller Anna, eller äldsta dotterns pojkvän, försörjer sig själva. Yngsta dottern får studiebidrag, det är allt.

                      Ja hela hushållet får ju inte 12000kr var

                      Myndiga barn får ansöka om försörjningsstöd för sig själva.
                      Men det finns andra stöd man kan få t ex om man studerar eller a-kassa.
                      Att bo hemma och inte arbeta eller studera är inget som samhället uppmuntrar eller gärna finansierar vare sig det är någon minderårig eller myndig.
                      Det är föräldrarnas ansvar att ta hand om sina barn även om de är myndiga men bara om det är sista utvägen för att de ska ha tak över huvudet och inte gå hungriga.

                Vad antar du att en väktare tjänar?

                  Med några års erfarenhet, typ 25-27 tusen i grundlön. Jobbar man mycket helger, kvällar och nätter antar jag att man kan tjäna 10-15 tusen till.

              Soc beviljar väl inte henne bidrag för att kunna försörja andra vuxna? De går förmodligen på bidrag allihop förutom Roberto och Vanessa som pluggar.
              Men Lucas Antonio och Felicia står ju alla utan inkomst

                Man får ju inte socialbidrag för att man inte har ett jobb.

              Anonym / 11:00

              Självklart så räknas inte de vuxna barnen och inneboende in i hans underhållsskyldighet.

          Det kan omöjligen stämma. En fullt arbetsför, gift person boende i villa blir inte försörjd av samhället. Att få försörjningsunderstöd kräver betydligt sämre förutsättningar.

            Då skulle hon nog bli placerad i någon form av ”aktivitet” eller få börja studera-att få jobb som 50-åring utan full grundskolekompetens ens och utan erfarenhet är nästintill omöjligt.

          Hon är inte berättigad socialbidrag. Roberto har för hög inkomst, två av barnen är myndiga.
          De menar de skulle ha rätt till barnbidrag för att en snart 30 årig dotter Bor hemma?
          De äger hus, har precis köpt ny bil. Så nej, inget social bidrag.

            Alla tre är väl myndiga..? Eller?

              Alla sex är myndiga. Bara en jobbar.

                Och ingen klipper gräset.

                  Oj, nu skrattar jag orimligt mycket! Ha. Ha!

            Roberto har försörjningsplikt för henne iom de är gifta, men inte för F och pojkvännen naturligtvis. Vet inte hur det är med fastighetsägande och bidrag men om R inte kan försörja henne är det väl sälja kåken som gäller och flytta till hyresrätt?

              Precis.

        Sjukpenning pga smärta skulle jag gissa på

          Definitivt inte sjukpenning eftersom hon gör tv-program och liknande som hon får betalt för

            Anna kanske har sjukersättning enligt de gamla reglerna då får hon ju jobba upp till ett visst antal timmar.

          Kan man ställa upp i Biggest loser och Fångarna på fortet och samtidigt få sjukpenning på grund av smärta? Ehhhhhhhhhh …

            Biggest loser – ja
            Fångarna på fortet – nej

      Jag tror hon måste hitta nåt för att kunna släppa artistdrömmarna. Hon vill så gärna vara det att hon liksom inte kommer vidare i livet. Hon definierar sig fortfarande som artist och kan inte inse att tåget har gått.

      Bästa för henne va ju om hon gjorde nåt annan. Utbildade sig inom nåt hon tycker är kul å börjar identifiera sig med det ist. Då tror jag faktiskt att det skulle bli så mkt bättre för henne.

      Har ni hört podden med hennes dotter förresten. Fint men så sorgligt att det känns som att hon måste förklara att AB faktiskt har gjort annan än ABC. Å det har hon, men som för så många andra så blev det inga hitar

      Galet bra skrivet.

        Till Tookerier.
        Varför hamnar svaren så långt ifrån?

      Instämmer helt. Om hon är lat eller inte ska jag låta vara osagt, som många sagt har hon inte ens fullföljt skolplikten och saknar vanlig arbetslivserfarenhet-är nästan 50. Hon är säkert livrädd för ”ett vanligt liv”, hon tycker nog att hon är en stor stjärna som råkat bli lite förbisedd men som snart kommer få ett stort genombrott. Hon har fastnat mentalt i den ålder hon blev känd, dvs 14. Bäst för barnen borde vara att bara få flytta bort och ha väldigt lite kontakt med henne. De behöver detoxas, R har inte vuxit upp med henne och borde ha bättre förutsättning att själv detoxa sig.

    Anna hade haft sina knäppa beteenden även om hon hade haft ett jobb. Så arbetslös har egentligen inte mycket att göra med det, hon hade ändå blockerat och spenderat ledig tid till att skriva som hon gör kanske mindre tid men vissa vill måla ut det som hon är arbetslös och det är roten till alla hennes dåliga beetenden

      Tror att anledningen till att Anna inte jobbar, vare sig med musik eller något annat, är att hon är omöjlig att ha att göra med på en arbetsplats.

        Hon har inte ens gått klart högstadiet heller. Extremt svårt att hitta jobb då, speciellt om du saknar vanlig arbetslivserfarenhet dessutom. Konfliktsökandet är ju en ”bonus” som gör att det är föga troligr att hon kan få ett vanligt jobb.

    Anna hade betett sig såhär arbetslös eller inte arbetlös, det är hennes personlighet dem flesta normala gör det inte ”normala”

      Hade hon haft tid då?
      Jobb, städa och bädda sängen med tusen kuddar? Bädda reeeent och bada flera ggr om daaagen och lukta gott hela tiiiiden. Laga mat till sin ääälskade familj osv.

      Icke att hon hade haft tid.

    På tal om Anna book
    Ni som går in på till exempel Isabellas eller Annas blogg och skriver kommentarer som är helt klart passivt aggressiva även om ni inte skriver rakt ut något elakt, hur känner ni er egentligen? Tycka vad man vill om Anna eller Isabella men att skriva kommentarer om dem på deras bloggar säger väl mer om er? Ert liv kanske inte är så innehållsrikt heller?

      Du tog dig tid att slå ner på denna sorgliga grupp som ev. har ett fattigt liv. Då kan man ju undra hur härligt ditt liv är. Varför sitter inte du på en strand med vänner denna underbara sommardag?

        Förstår inte din kommentar? Jag kanske sitter på en Strand med vänner och kommenterar här? 🙂
        Och har aldrig sagt jag har ett rikt liv heller , vad jag säger är att folk som känner ett behov att attackera andra dem INTE känner har nog det ganska innehållslöst i sitt liv. Du verkar känna dig träffad?

      Anna Book har ingen blogg, och hennes Instagram är fullt med bara fina kommentarer…så vilka menar du?
      Dom hon själv eller kompisar hittar på och som ingen hinner/får läsa för att skapa drama?

        Anna Books insta innehåller ju bara fina kommentarer för att hon jobbat hårt för det. Det är ju det hela undermeningen i det här inlägget handlar om.
        Så fort någon kommenterar något elakt blir denne blockad och kommentaren blir raderad. Det borde många fler ta efter tycker jag. Den här bloggen är ju en av de som har mest behov av sånt.

        Har du inte läst hennes Flashback eller 90 procent av alla kommentarer på alla bloggbevakningens inlägg ? Jag försvarar inte henne: tycker bara det är löjligt när folk attackerar en människa dem antagligen inte ens sagt hej till. Anna hade en blogg innan

          Och precis hon rensar hårt, sparar bara ren avgudning av henne

            Det är väl inte alls så jäkla konstigt om man tänker efter? När övriga internet ser ut som det gör när det kommer till henne

    Hittar inte kommentaren hos PW. Kanske hon också tyckte den var onödig och tog bort den ??‍♀️

      Den ligger kvar.

    Om bianca och Benjamin hade gjort samma brott som Annas barn tvivlar jag starkt på att Pernilla hade lagt upp massa stories och bilder på dessa två, vad förväntar Anna sig? Beröm? Ska dem som är offer för Annas ”barn” få ta del av detta med?
    Känns verklighetsfrånvänt
    Man får älska sina barn oavsett om det är så man är lagd, men man måste inte låtsas som ingenting

    Anna är helt klart avundsjuk på Pernilla Wahlgren, och verkar ständigt bevaka henne

    Anna försöker redigera världen omkring sig så att den blir som hon vill att världen skall vara. Det går inte att skapa en ogenomtränglig bubbla hur hon än försöker.
    Så det bästa hade nog varit att Anna släpper det, låter bli att reagera på dessa oskyldiga (om än retsamma) kommentarer, slutar blocka alla som på något sätt skaver hos henne.
    Jag tror att det skulle bli lugnare då, för det är ju det här beteendet som gör att så många roar sig med att reta upp henne.

    Haha fan vad alla här inne var kränkta å Annas vägnar?

      Alla är här inne för att man vill ha bevakning och mindre skvaller av sociala medier.
      Vi vill inte ha dagliga uppdateringar om vissa influencers personligheter. Vi vill inte läsa om ifrågasättanden om hur de väljer att distribuera sin tid. Det finns så otroligt mycket annat mer intressant att skriva om än att Anna ännu en gång har valt att blocka en idiot som inte vet hur man ska bete sig på internet.

        Vad är mer intressant? Att någon influencer än en gång gjort smygreklam? Att Bella än en gång filmat sin kille göra något pinsamt? Att Bianca än en gång släppt ny makeup?

        Du kan väl inte bestämma vad vi andra vill läsa om!

          I sådana fall skulle jag vilja hävda att Camilla kommer med falsk marknadsföring. Då det uttryckligen är ”Mer bevakning, mindre skvaller” som är beskrivningen.
          Ja, granskning är en del i det hela också. Men det kan inte på något sätt innebära att en av våra nöjesprofiler som råkar ha ett instagramkonto hela tiden ska bli granskad i sömmarna. Personlighetsdragen och prioriteringarna ska ständigt ifrågasättas.

          Kom igen, det räcker nu.

            Men nu vet du det och kan hitta något som passar dig bättre?

        Jo det vill jag läsa om. Men tack för att du vet vad jag vill läsa om.

      Du kan inte se skillnad på att vara kränkt och att vilja motverka mobbning?

        Jo.

    Men vilken otroligt löjlig kommentar, och vilket löjligt inlägg. Du är ju inte bättre än Anna Book, du gör ju samma sak själv – blockar och länsar nätet. Hur många timmar har du själv på ditt dygn?

      ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

    Vad gäller Pernillas hus så ska det nog byggas som ett samarbete och som kanal fem betalar för för att få filma processen, så bra för Pernilla, ungefär så som Lundells skulle jag tro. Sen ska väl Bianca få ett lyxhus också.

    Känns som att ”Det känns fasen inte helt sunt att hålla på så, för problemet med det är att det inte går att bli klar. Hon kommer aldrig kunna känna att hon är klar med det och gå vidare. ” är ett råd som kan appliceras på fler än Anna.

    Känns som att detta ”Det känns fasen inte helt sunt att hålla på så, för problemet med det är att det inte går att bli klar. Hon kommer aldrig kunna känna att hon är klar med det och gå vidare. ” kan stämma in hos flera…nytt försök då mina förra kommentar ej dykt upp.

      Den dök visst upp…sorry

    Hon verkar känna sig jagad och missförstådd. Tur att jag inte är känd, hade nog känt och i värsta fall gjort likadant. Förhoppningsvis valt det bättre alternativet; inte läst något negativt alls, dvs blockat hela internet så jag inte kunde läsa och fortsatt leva mitt eget liv, haha.

    Anna Book tror jag ägnar tiden åt till att kolla sina instagram följare. Vilka konton de i sin tur följer och hur de kommenterar där.
    Jag tror också hon blockar folk som följer henne om de skriver nåt olämpligt på nån av hennes kompisars bloggar.

    Det är ju lätt för de där ”gängen” att sitta och kolla signaturer och ip nummer och sen besluta sig för att ”den blockar jag”.
    Jag tror ärligt det var så i mitt fall, jag har aldrig skrivit nåt negativt om Anna hos Anna, gjorde bara ett påstående en gång, men i samma veva råkade jag vara positiv i en kommentar hos nån Anna uppenbarligen inte gillar.
    Då rök jag!
    Inte för att det spelar nån roll. Vill man se hennes inlägg kan man ju göra det på andra ställen.
    Vilket trist liv hon måtte ha som tydligen bara vill ha ”älsk-kommentarer”.
    Vilket trist liv att inte kunna ta minsta fråga eller annan åsikt och svara i vettiga ordalag.
    Näe, jag betackar mig för sånt.
    Att inte tåla ett skämtsamt inlägg hos nån annan .

      Ja, jag håller med.
      På ett sätt tycker jag synd om AB, hon verkar ju inte må bra av sociala medier. Hon vill tillrättalägga och kontrollera sociala medier på ett sätt som hon aldrig kan göra. Det är en kamp som hon inte kan vinna.
      Å andra sidan tycker jag att hon i högsta grad är medskapande till skriverierna om sin egna person. Hon söker konfrontation för allt. Blockar, hänger ut följare, skäller ut, skriker och svär i obalanserade lives… Om hon hade förmågan att låta något passera, så skulle det inte bli så här för henne. Trollen, som hon kallar de som vågar yppa något som inte är beundran och medhårs, skulle ge upp till slut. I alla fall de flesta av dom.

    Tänk så många som skulle må bra ja rent ut sagt friskna till om de skaffade sig ett liv där man lägger fokus på verkligheten och sitt. Att hela tiden ha det behovet att synas och höras och bara vill ha tummar upp för allt man lägger verkar göra folk kollega. Nej, skaffa ett jobb och bidra till något bra istället för att hela tiden leva på nätet. Fast å andra sidan finns det nog ingen kunskap hur man lever ett lyckligt liv med sig själv:)

      Min mamma är ett ganska bra exempel 🙂 när vi ska sitta ute på en middag åker kameran upp och det ska fotas, upp på instagram/Facebook allt för Lajks så fokuserad på bekräftelsen av att vi ser ut att ha det bra så det faktiskt inte fokuseras på att bara vara bra

    Göra folk stolliga!

    Jag kan förstå Anna. För så mycket skit hon får är fasen inte ok.
    Oavsett vad hon än gör så är hon en måltavla för all ondska

      Hon får ju bara svar och återkoppling på skiten hon häver ur sig både bokstavligt och bildligt!

        Lägger hon upp en blomma så får hon fan skit för det också.
        Rimligt? Nej!
        Kritisera trevligt istället för att häva ur sig en massa elakheter. Vem vinner på att vara elak?
        Sen vet jag att hon också hävt ur sig dumma saker, den som inte gjort det kan ju höja handen men oavsett så får människor tametusan lära sig att vara trevligare. Konstruktiv kritik är bra!
        Resten är bara elakheter!

    anna vill lägga fokus på allt annat nu inför den 25/8,

    [Borttagen kommentar]

    Men stackars sjöborren! ?

      Gott med sjöborre i munnen ej på rumpen!

    Jag brukade gå in på Annas insta för att jag tyckte hon var underhållande.
    Har aldrig kommenterat, aldrig gillat något inlägg eller någons kommentar.
    Blev blockad. Troligtvis för att jag inte skrev något under hennes ”lajvar”.
    För hon kunde ibland säga;
    ”Nu ska vi se vilka som är inne…varför skriver så få?”
    Så bara för att jag var blyg nog att inte skriva något, så blev jag blockad.
    Orimligt.
    Förstår att hon är less på alla som skriver illa om henne. Men som man bäddar får man ligga. Ogillade jag henne inte innan, så gör jag det nu.

      Så du ogillar henne för att du blev blockad?
      Verkar ju inte sunt för fem öre

        Men varför blev jag blockad?
        Bara en rubbad person sitter väl och blockar totalt oskyldiga personer. Och jag är en av flera tusen hon gjort likadant mot.
        Ja, jag ogillar henne för det. Punkt.

    Men snälla, vad är skillnaden? Anna Book blockar och Magdalena Graf hänger ut folk på IG.

      Alla hänger ut folk! Inget nytt!
      Men Isabella & Anna är måltavlan för ren och skär ondska!
      Men karma kommer till dom som är elaka!
      Kanske inte idag men den kommer!
      Personen som skadade mig rejält illa psykiskt och fysiskt samt mina barn är numera en grönsak. Karma? Absolut. Det tog bara 18 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.