Alexandra Nilsson om sin fd. poddkollega

Av någon anledning går det inte att ställa in så videon startar mitt i, men det jag ska skriva om startar 18 minuter in om ni bara är intresserade av att lyssna på det.

I sin video pratar Alexandra Nilsson om sin fd. poddkollega och det är inga trevliga saker hon har att säga om henne.
Hon vill försöka berätta för tittarna om den här situationen utan att vara en drama Queen och det är väl upp till er att avgöra om hon lyckas eller inte. Jag tycker hon är hyfsat framgångsrik på den punkten faktiskt…

Alexandra menar i sin video att poddkollegan är avundssjuk på henne och att hon velat klippa banden med personen sedan en tid tillbaka.
Trots det så försökte de att prata igenom saken men när de lagt på luren så kändes det ändå inte bra för Alexandra.
Hon menar att kollegan har ljugit för henne och bara sagt förlåt för sakens skull, att hon pikat henne, klankat ner på hennes ”Instagram vs reality”-inlägg och förlöjligat henne och är alltså inte alls så ”girl power” och inkluderande som hon verkar vara utåt. Att det är någonting som sägs bara för att plocka PK-poäng och för att få andras godkännande.
”Säg inte att du är för girlpower om du sen ska gå och snacka skit om alla som du känner är konkurrerande mot dig.” säger Alexandra i sin video och berättar vidare att kollegan snackat skit och ljugit om henne till gemensamma vänner och säger att hon genuint är för gammal för att ha falska vänner i sitt liv, som inte unnar henne det som händer i hennes liv mm.

Jag har frågat poddkollegan om hon tänkt bemöta eller kommentera det Alexandra säger i sin video och hon meddelar att hon inte kommer göra det.
Av den erfarenhet jag har av Alexandras poddkollega så låter det här extremt annorlunda från det intryck jag själv fått av henne, men samtidigt förstår jag inte varför Alexandra skulle säga det här om det inte var hennes upplevelse?
Det är någonting den ”gamla Kissie” skulle kunna ha gjort, enbart för att få reaktioner, men att Alexandra gör det nu?
Det känns också osannolikt.

Osannolikt vs osannolikt för mig alltså. 

137 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror Alexandra vill ha lite uppmärksamhet tyvärr. Hon pratar ju om personen på ett sånt sätt så man vet vem det är, och även fast hon beepar namnet ser man ju på läpparna vad hon säger eftersom det är ett annorlunda namn. Lite tramsigt av A kan jag tycka, tror det kan vara lite hämndaktion för att hon fick skit för den där insta vs reality-grejen.

      Tror också det. Så sorgligt när man snackar skit om någon man känt så främmande människor hör. Allt för uppmärksamhet. Men förvånad på Alexandra är jag inte.

        Vad är det för d-a dravel hon håller på med. Tror många influensers skulle behöva åka på retreat och då jobba som vårdbiträde eller lokalvårdare.

          Kissie höjer sig själv till höjderna. Tyvärr blir många c-kändisar väldigt vilse i sina egna jag.

      Lika goda kålsupare båda två! Den första snackar skit till kompisar, den andra snackar skit på Youtube. Återigen visar Alexandra att hon inte alls ändrats och mognat, hon är precis som gamla kissie.

    känns sååå typiskt ”poddkollegan”. Hon känns verkligen rakt igenom falsk och har aldrig uppfattat henne som genuin.

      Men eller hur. Team A helt klart.

      Jag har haft den bilden av ”poddkollegan” väldigt länge. Har själv sett när hon kritiserat Alexandras insta vs reality bilder. Hon verkar som sagt gilla att plocka PK-poäng!

        Vad har hon skrivit om Alexandras insta vs reality bilder?

          Försökte hitta det igen för några dagar sedan men hittade det inte. Så jag antar att det borttaget eller så var det i en story.

            Det var i story men C har skrivit ett inlägg om det: https://bloggbevakning.se/2020/07/14/instagram-vs-realty-del-2/

    Tror 100% på Alexandra. Hon får inte uppmärksamhet av detta.

      EXAKT!
      Och detta är såååååå vanligt beteende hos tjejer( oftast yngre) så jag tror henne.
      Jag har sett det så många ggr. Antingen mot mig eller hört om andra.
      Det kan vara att de inte är så snygga å då ska de snacka skit om precis alla som råkar vara det.
      Det kan vara att de aldrig får de killar de vill ha så de snackar skit om alla tjejer som träffar mkt killar.
      Det kan va att de har en ”personlig/ egen stil å är såååå fria” å då snackar de skit om alla som ser ”vanliga” ut.
      Det kan vara att de är tjocka (och säger att alla ska få se ut som de gör, alla storlekar vackra osv) MEEN de snackar skit om alla som är smala eller vältränade eller lever hälsosamt osv

      Så jäkla tröttsamt. Tror det bottnar i att människor söker sig till grupper, de vill passa in, hitta sin klick, särskilt när man är osäker. Då ” blir man nån”. Då tappar man förnuft, kan inte se saker ur andra perspektiv än sitt eget, aldrig förstå att man kan tänka/ göra annorlunda. Alla andra är dumma/fel/förstör

        Men gud tönt, lär dig om hierarkier och makt.

          ?

          Oj var det en öm tå?

    Jag klarar inte av hennes yt-videos. Kan inte sätta fingret på vad det är bara

      30 årig barnrumpa med fejkad tillgjord röst som alltid gråter, Bläh! ? väx upp

    Varför är det osannolikt att Alexandra kan göra detta för att gynna sig själv? Det är väl det enda dom vill? Att allt ska se så jävla bra ut från deras perspektiv.

      Hur gynnar det henne att snacka skit om en kollega? Inte så att hon behöver mer klick och dessa skulle bara klicka in en gång för drama och sen dra vidare.

        Exakt inte så hon har har skrivit i rubriken ”drama med influencer!!”, nej det blir team Alexandra!

        För att det får ju henne att framstå i bättre dagar? Allmänt jättefjantigt att ens prata om detta? Herrgud, om hon nu är så falsk och hemsk så ge henne inte mer uppmärksamhet då. Den större personen är alltid den som går vidare och inte den som sitter och försöker vinna massa sympati.

          Exakt

    Jag tror på Alexandra. Hon säger ju också att poddkollegan snackar skit om henne till gemensamma vänner så skulle det gå så långt får väl dessa gemensamma vännerna stå för det och försvara sin vän Alexandra.

    Är någon ens förvånad? Hela fd poddkollegas Instagram-persona är FEJK.

      Trodde alla influencers var fejk…

      För ”Kisse” är ju så genuin och ärlig….

      Vad är det som är fejk, alltså jag har inte följt de här personerna men det verkar väl vara mer vanligt än inte att ha lite nyanserade uttryck om sitt liv

    Och allt, exakt allt, ska tas offentligt….

      Men absolut inte kritik mot influencern själv för då är det näthat och mobbing och den som kritiserar ska hängas ut och offentligt förnedras…

    Vem är poddkollegan?

      L-M

        Är det hon som visar rumpan stup i kvarten ?

          Det där gör ju knappt urvalet av influencers mindre…

            Haha!

      Sök bara på kissies podd

    Alexandra har rätt till sina känslor men väldigt dåligt att hänga ut kollegan offentligt.

    Jag håller på Alexandra alla dagar i veckan!

    Bryr mig inte jättemycket i vad som är sant och inte men tycker allmänt att det är en mer mogen approach att välja att inte kommentera detta öppet.

    Väldigt moget att sitta och ta detta i en YT video. ?

      Ännu mer moget att hålla på med vuxenmobbing, eller hur?

        Haha men liksom ?

    Skulle vara intressant att höra er åsikt, vad tycker ni om skitsnack? Jag bryr mig verkligen inte om en kompis säger något dumt om mig bakom min rygg om jag tror att personen egentligen inte menar det.

      Jag tycker man ska ha respekt mot den man har en relation med, oavsett partner vän eller familj. Man ger och tar liksom. Dom man respekterar pratar man väl inte illa om? Då ska man kunna säga det åt personen i fråga isåfall.

      Skulle väl mer tycka att det var tråkigt att min kompis känner att hen inte kan säga det till mig direkt. Jag hoppas och vill ha det så tryggt och öppet med mina vänner att vi kan ta upp sådant som skaver eller irriterar också.

      Beror på vad det handlar om för min del. Är det samtidigt blandat med missunnsamhet så vill jag absolut inte ha en relation till den ”vännen”. Vänner vill man väl, annars är det inte vänskap. Handlar det om att hen tycker att min nya tröja är ful, att jag varit tråkig en kväll eller liknande så kan jag inte bry mig mindre, ibland behöver man bara ventilera sig.

      Beror på vad det handlar om, till vem, osv, typ om hen känner sig frustrerad över något jag har gjort och berättar det för andra just då vs. om hen regelbundet säger elaka saker om mig för andra eller berättar saker som jag hade velat hålla privat.

    Man behöver ju inte prata om det offentligt det är ju bara för uppmärksamhet räcker väl om man bara slutar umgås med den personen då som hon säger

    Min spontana känsla är att detta bekräftar magkänslan jag haft kring ”poddkollegan”. Det finns en viss typ av människor som bygger upp en fasad av gulligull, glädjetårar och bilden av att vara en underdog – allt för att dölja att man egentligen har en grandios självbild som behöver bli matad med smicker och uppmärksamhet för att hållas i schack.

    Det är lite liknande det Blondinbella gör. Hon är så inne i sin egen verklighet att hon fullhjärtat tror på att hennes verklighetsbild stämmer. Men för att upprätthålla den går de emot hela den persona de byggt upp (fast bakom kulisserna då såklart); allt för att folk ska se de som offer i alla lägen. Tror det är lite samma med ”poddkollegan”.

    Hade detta inte varit sant över huvud taget så hade hon kunnat dementera detta på sina kanaler direkt. Hon har den plattformen och fan-basen. Men, här har Alexandra trängt in henne i ett hörn eftersom det uppenbarligen finns gemensamma vänner som kan reagera starkt på ett förnekande ifall det Alexandra påstår är sant.

      Tillägg:

      Alexandra har jättemycket att förlora på detta ifall uttalandet ”landar fel”. Hon har jobbat hårt för att sudda bort bilden av sig själv som en provocerande bråkstake, så det finns ingen rimlig anledning till att hon skulle rasera det och riskera sitt nuvarande varumärke för en lögn eller osant drama.

      Det första stycket du skrev – SÅ himla sant, precis min bild också. Däremot så blir det väldigt dubbelmoral när A ska snacka om att vara en äkta vän då hon själv har väldigt lätt för att prata dåligt om andra, som dessutom grundar sig i avundsjuka, been there med henne.

        S :

        Jag känner ju inte Alexandra som person, men om det är din upplevelse så tror jag dig!

          Fast den ser man ju även offentligt? Hennes avundsjuka på sina ”podd kollegor” b.l.a. Missunnsamhet, tycker hon får kämpa mer, bla bla. Dubbelmorelns dubbelmoralare a.n

            Jag svarade ju utifrån att S avslutade sin kommentar med ”been there med henne”

    Extremt löjligt av ”poddkollegan” (vet vem det är) att attackera Alexandra för att försöka göra något positivt med reality vs instagram, även om Alexandra har en norm kropp har det även fått mig som vuxen att inse att mycket är vinklar även för snyggare vilket jag faktiskt inte förstått eller velat förstå, varför ska det kritiseras? Kan man inte få försöka göra något rätt?

    Sen samtidigt visar Alexandra sin gamla sida igen.: inte har hon ändrats mycket hela deras podd var genomsyrat av deras mismatch mesighet och elakhet

      Skulle varit ett eget inlägg.. sorry om det kom som svar till dig

      Tycket hon la fram sina känslor kring det hela bra och vettigt

    Uglyy?

    Alexandra är inte guds bästa barn själv. Hon om någon borde hålla tyst.

    Klarar inte av poddkollegans yt-klipp. Är något jag stör mig på med henne bara. Känns inte genuin. Tillgjord.

      Håller helt med. plus att hon klagar i varje video. vet inte hur många videor hon gråtit ut i om hennes himla fingrar

        Om hennes fingrar? Haha.

          Hon bröt några fingrar (på båda händerna?) när hon skulle svinga sig ut i ett red från en båt i samband med en resa tillsammans med någon ”feel good” facebookgrupp eller hur det va. Vet inte om hon hetsades att svinga sig i repet eller om de sen aldrig hörde av sig efteråt för att kolla hur det var med henne. Hon har gjort minst två videos om sina fingrar iaf.

          Var och varannan video ??

        Asjobbigt o ja problem med händer eller fötter, du har ingen aning om hur det är om du inte själv har det!

    Fast Alexandra är inte och har aldrig varit genuin och trevlig. Lyssnar man på vad hon säger och hur hon tänker så är det fortfarande det värsta i världen att gå upp i vikt, att ”känna sig tjock” (det är en kroppsform, inte känsla). Jag hade ALDRIG orkat vara vän med en sådan person. När man då dessutom jobbar för det kroppspositiva och att tjocka ska bli mer inkluderade, normaliserade och respekterade så fattar jag om man lackar på någon som Alexandra som opererat sig och gjort diverse ingrepp och sedan försöker med sina insta vs reality, hon är ju ett av de största problemen. Hon redigerar varenda bild, en liten insta vs reality, där reality är FEJK också pga hennes diverse ingrepp är inte rimligt. Kollegan (cams edit) är med största sannolikhet INTE avundsjuk på Alexandra, utan snarare less på hur Alexandra håller på med dubbelmoral och ständiga pikar samt upprepat visar att hon inte bryr sig om någon annan än sig själv. Det är väl bara att kollegan (cams edit) kanske är för konflikträdd för att rakt av säga upp bekantskapen med Alexandra med rädsla för just DRAMA.

      Tycker hon är så barnslig. Och ytlig.

      håller med och det känns ofta som att hon är väldigt nöjd över att få ta upp att denna fd kollegan (och även andra människor) har ett problem med att hon som har ”normkropp” (vilket hon inte har…. men ja….) inte ska få lägga upp sånt. Hon vill liksom hela tiden ta upp att hon skulle vara så snygg och smal osv men väver in det i ”det är så jobbigt när folk klagar på detta” men man vet att hon bara blir så glad när folk inte tycker hon är tjock nog att göra såna inlägg.
      Hoppas det jag skrev makes sense haha

        Ja alltså. Hon har tyvärr inte en normkropp och hennes ansikte ser hemskt ut 🙁 helt opererat och fult

          Jag hoppas du är max 14 år som uttrycker dig sådär.

            Spelar ingen roll. Hon är inte norm någonstans med de där flytvästarna till pattar och sitt halvdana försök att se ut som fd Natasha Peyre (numera Elena Belle).

        Fast va? Hon har väl ändå en ”normkropp”?

          Jag är förvirrad över att folk verkar tycka det. Vet inte om det är för att jag tittar på hennes videos på youtube och ser hennes kropp mer i det formatet (lite mer ”irl”) eller om vi bara verkligen tycker olika. Normkropp enligt min uppfattning är mer typ… Kenza/Bianca/Chloé Schuterman/Janni Delér/Lovisa Barkman

            Fast de du räknar upp har väl snarare en ”idealkropp” än en normkropp?

              Vad menar du är skillnaden? Normkropp= den kropp som anses vara idealet

                Man har en normkropp om man inte är varken överviktig eller underviktig (iallafall inte extremt) eller har någon funktionsvariation och inte möter motstånd på grund av hur kroppen ser ut/fungerar. En idealkropp är mer en kropp som ses som ”perfekt”. Så jag skulle absolut säga att Alexandra har en normkropp.

                  Jag håller inte med haha:/ Det du kallar normkropp är vad jag kallar normal kropp. För mig är normkropp= idealkropp.
                  Alexandra har en fullt normal kropp, men inte en normkropp

                    Norm och ideal är inte riktigt samma sak. Normen är det som förväntas, som alla ”ska ha”, minimikravet. Idealet är det som överträffar förväntningarna, det som man strävar efter.

    Till en helt annan upptäckt idag. Flunsorna gör verkligen reklam för anyfin idag. Bla Therése. Tråkigt.

    Kan ju även vara så att A upplever situationen på ett sätt som inte poddkollegan upplever den.
    Däremot tror jag A har mer att förlora än att vinna på att säga att den andra personen snackat skit om henne till gemensamma vänner osv osv.
    Så kan mycke väl vara så att skitsnack är gjort.
    Att kollegan klandrat A:s instagram vs reality har man ju dessutom sett, å har för mig du gjorde ett inlägg om det. Sen att hon inte skrev att det va riktat mot A behövdes ju inte riktigt..

    Så löjligt att ta detta i en youtubevideo.

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    Hallå, det är omöjligt att lyssna på podd/musik i mobilen utan att det ska bli tyst och webbläsaren spelar upp ljud från en reklam istället. Sjukt irriterande! Har Chrome och android.

    Alexandra Nilsson har en nästintill paranoid syn på sin omgivning. Hon tolkar andra människor utifrån hennes egna extremt dåliga självbild. Det är inget fel på Alexandras fd poddkollega. Its just Kissie being Kissie. Grow up!

      Tror inte du kan veta det till hundra procent jag är väldigt säker på att Alexandras ex podcast kollega inte är så oskyldig som hon vill ge sken av

    Till er som undrar vem det är kolla upp Alexandras Nilssons senaste podcast med vem hon drev den med , hon har ju själv avslöjat vem det är det eftersom det tar sekunder o googla
    Även videon innan sa hon saker som gjorde man kunde förstå Vem det var

      Förstår inte varför det ska vara hemligt i inlägget vem hon är?

    Haha det mest komiska i det hela, det är att folk har trott att Alexandra har förändrats….

      Om du inte märkt skillnaden från då till nu så vette tusan om du följt henne alls

        Ja, det är säkert skillnad då från nu, men enligt mig försvinner aldrig hennes elaka sida så länge som hon fortsätter att jobba med detta. Hon har bara varit ”smart” och visat sitt elaka sätt på ett annat vis.

    >Det är någonting den ”gamla Kissie” skulle kunna ha gjort, enbart för att få reaktioner, men att Alexandra gör det nu?

    Kunde gamla Kissie så är väl ”nya” Alexandra också kapabel till det.

    ” Att det är någonting som sägs bara för att plocka PK-poäng och för att få andras godkännande.”
    Och det är inget som Kissie själv sysslar med eller? ?

    Tror pa Alexandra.

    Kan säga att jag känner folk som jobbat med L.M och hon är extremt osäker på sig själv. Även på sin kropp. Så har alltid tyckt att hon varit falsk när hon lägger ut power-shit. Man märkte att hon tyckte sin vikt var jobbig.
    Det märks jättetydligt i vissa jobb-sammanhang. Man tyckte synd om henne.

    Låtsades vara självsäker fast man märkte att hon mådde dåligt. Lite påklistrat och förljugen kroppspostivism. Många gånger sa hon också att hon hellre varit normalviktig osv… tråkigt.

      Det osar avundsjuka om dig, hatar du din egen kropp och sprider lögner pga det?

      Kan hon inte få försöka må bra? Säg en tjej som är nöjd med sig själv kommer aldrig ske men vi försöker!

      Man kan också se det som att hon försöker kämpa mot osäkerheten och peppa sig själv och andra ”när hon lägger ut power-shit”.

      Hon kan göra något åt saken men allt som har med övervikt att göra är så ”inne” nu.
      Är inte smal eller tjock. Ligger lite över det normala men inte grinar jag ut över det.
      Det dallrar lite här och där men det är helt ok ?

      Känns som många fettaktivister egentligen inte tycker om sina kroppar. Har sett en fd kroppsaktivist prata om det med. Hon pratade om att aktivismen är falsk och sitt tidigare matmissbruk. Kroppspositivism är fint och ingen borde bli retad för sin kropp. Men att odla en offermentalitet och försöka kontrollera hur andra lever och vad de säger om sina kroppar gör inte världen till en bättre plats för någon.

    Det enda jag tog med mig efter att ha sett det där var att hon inte kan dricka ordennklitt

      ?

      Det var en ny variant på ordentligt…

    Alexandra pratade om poddkollegan i Woodie & Qvist-podden också.

    100% Alexandra här.

    Ni kan väl inte köpa att Alexandra ändrat sig ändå? Hon gör bara allt för att passa in också varför hon ville ha en pod med sin motsats pk poäng

    Talade idag med en kollega som gillar Bella skarpt. Hon nästan avgudar henne. Hon vill så gärna åka på golfresan bara för att träffa sin idol. Hennes sambo tycker inte och har hittat info om att Portugal tillåter max 20 personer med 2 meter mellan. Munskydd obligatoriskt. Vet någon hur många som får plats på resan?

      Fråga Bella.

      Hon svarade i kommentarerna till inlägget om golfresan att de blir max 40 pers.

    Alexandra hade bara podden med sin ”kollega” för att vinna poäng, hon skulle aldrig gjort det med sin motsats annars. Hon har aldrig ändrat sig sedan kissies tiden

    Alexandra har blivit sårad och fått kniven i ryggen av så kallade vänner mer än en gång så det hon säger är definitivt sant. Hon får inte ut något av att ljuga om det och jag har alltid sett poddkollegan som falsk som vatten.

      Hon får skapa drama, vilket hon älskar. Sannolikt tröttnade poddkollegan på hennes stil, dumpade henne och nu är hon sur

        Fast poddkollegan är ju som en bebis.

        Men kolla kollegans YT..
        länka en endaste video där hon inte gnället eller visar sig halvnaken

      Har reflekterat över en grej. Om en person upprepat får ”knivar i ryggen” och dessutom måste berätta det offentligt – medan andra aldrig eller sällan får det. Säger inte det mer om personen som upprepat blir sviken då? Kan det vara något i den personens beteende som gör att andra ledsnar och drar?
      Och nu menar jag inte de som blir mobbade eller så, det är självklart inte deras fel.
      Men när vi pratar exempelvis Alexandra som upprepat blir sviken av vänner – samtidigt som hon själv gett hintar om vad som kan få andra att ledsna på henne (inte kommer på träffar, fester, event som hon sagt att hon ska på etc, är sen för att träffa vänner, avbokar för att hon har nåt roligare för sig etc) så är det så konstigt? Bara det att den personen kallar det ”kniv i ryggen” när någon kanske rådfrågar en gemensam bekant om hur denne hanterar personens problematiska beteenden (inte skitsnack enligt mig), vad man ska göra eller säga osv? Det finns ofta en anledning till varför vissa inte har långvariga vänner medan andra har det – de behandlar dessa vänner dåligt vs bra.

        Men hallå, snacka om att skuldbelägga offret. Jag tror att vi är många som känner att vi har blivit svikna av f.d vänner och ex-pojkvänner, framför allt när man var yngre och det är väl klart att det sitter kvar som ärr på huden.

        Det är väldigt fult sagt. Så vi som har fått knivar i ryggen är det fel på menar du? Inte de som ljuger och baktalar?

          Läste du ens innan du kommenterade? Vad är det som säger att någon ljuger om det upprepat är om EN person. Kan kanske den personen ha dålig självbild? Tänka att denna är en snäll och omtänksam person när personen konstant säger elaka saker till personer i sin omgivning? Jag har nämligen känt flera sådana människor som jag idag har raderat ur mitt liv. Får dras med 2 tyvärr. Men de fattar ALDRIG varför deras ”vänner” låter kontakten upphöra efter ett tag. Jag fattar det 100%.

        Bra att fundera kring ändå.

        Jag tror att de som beskriver situationerna som att de fick en kniv i ryggen per automatik drar till sig dramatiska situationer också…

    Så sjukt patetisk video. Snälla människa, du vill bara ha uppmärksamhet och det märks tydligt att du avskyr personer som inte är smala. Så brukar det gå då man föraktar sig själv och måste skapa drama och klanka ner på andra. Förstår SÅ bra att poddkollegan inte vill ta i det här med tång ens.

      Värst vad du kommenterar mycket då. Nästan så man tror att du är en av de inblandade.

        Värst vad du följer med, ”anonym” 😀

    A är så fake. Det är jämt Andreas som säger åt henne vad hon ska skriva och säga då A inte är så smart.

    Fast är A ens vän med någon i influencervärlden? Är kanske henne det är fel på

      Hon är vän med en hel del personer. Hon väljer väl helt enkelt inte att visa upp allting. Sen har ju Corona varit så alla hänger kanske inte på samma sätt.

    OT men Alice Stenlöf har haft frågestund på stories och lagt upp en bild på sig och en kille som svar på frågan ”har du börjat dejta”? Någon som vet vem han är och om det är en dejt eller bara en kompis?

      Jireel tror jag

      Inte Jireel på bilden. Och tror knappast hon dejtar han på bilden

    Jag vet att min åsikt inte spelar roll men så här tänker jag:

    Jag håller med majoriteten av kommentarer om att kollegan verkar aningen falsk, och känner med Alexandra. MEN. Gillar inte alls hennes ”insta VS reality” – bilder. Tanken är jättefin men det faller ganska platt när en smal tjej visar upp en posad bild bredvid en bild då hon gör en min och framkallar dubbelhaka, eller sitter så att hon får små veck på magen. Att bli av med veck eller dubbelhaka genom att sträcka på sig är inte en lyx som tjocka har.

    Kanske hade det varit annorlunda om hon publicerade ”osmickrande” bilder på sig själv utan att göra en hel grej av det?

    Nu vet jag inte vad exakt som kollegan kritiserade med bilderna, men jag är inte överförtjust i att smala tjejer försöker ”ta över” kroppsaktivismen och blir ÖVERRÖST med beröm samtidigt. Dock gillar jag Alexandra, men det finns något som skaver.

      Men vad har tjocka personer med hennes insta vs reality att göra? I mina ögon belyser Alexandra att alla snygga bilder på instagram inte visar verkligheten. Om det så gäller celluliter, finnar, hur kläder sitter, veck på magen etc. Det har ingenting med övervikt att göra. Varför får inte normsmala personer vara kroppsaktivister?

      Handlar inte kroppsaktivism om att normalisera att det finns ALLA typer av kroppar och att man ska känna sig bekväm i den kropp man har oavsett storlek eller hur den ser ut? Eller är det bara okej att driva denna aktivism när man är överviktig? Det finns ju en uppsjö av kroppar – smala, tjocka, långa, korta, sneda osv. och jag tycker inte att det enbart ska vara så att det bara är okej att posta Realty vs Insta bilder eller driva kroppsaktivism om man överstiger ett visst antal veck på magen….

      Jag fick iallafall större förståelse för att alla behöver vinklar och kämpa för att få lite snygga bilder man ser ju stor skillnad på vad som är klassiskt snyggt och vad som inte skulle kunnat läggas upp annars utan kritik

    Jag tror att A säger som det är och poddkollegan är precis så som A beskriver. När jag lyssnade på deras podd märkte jag ibland att kollegan var dömande i tonen och A vågade inte säga allt ibland. Men jag tror också att A kommer ångra att hon pratar om det i sin youtubevideo. Blir svårt att ta tillbaka detta !

      Jag tror inte ett dugg på att A är rädd för sin kollegas åsikter, tvärtom.: kollegan är rädd för A
      Sån mesighet och elakhet kombinerat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.