När influencerlägenheterna förvandlas och får nya syften…

Om det var någon som trodde att en lägenhet bara var en lägenhet, think again.
Två av våra toppflunsor visar i videon här nedan att en lägenhet kan ha SÅ många fler syften än att bara vara ett boende.
Molly verkar stennöjd med sin multifunktionella lägenhet som hon kan sladda runt i, medan Bianca verkar en smula mindre glad över vad hennes lägenhet kan knäcka extra som den närmaste månaden.

Hade jag mötts av samma syn som Bianca, och fått samma insikt av att ”kan jag verkligen bo här” så hade jag behövt maratonandats i kvadrat.
Eller behövt klappat väldigt många kattungar, väldigt snabbt.
Hade jag däremot försökt återskapa Molly lilla rutin så hade jag behövt sockiplastgummi på klackarna, annars hade de halkat åt olika håll likt Bambi på hal is och jag skulle riskera att bjuda på en splitt a Elin Härkönen, fast ofrivillig.
Smala klackar på halt golv är livsfarligt.
Do not try this at home, kids!

[bbw id=”3900915″]

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag fattar absolut noll av detta inlägg. Va?

      Here we go again.

      Molly använder sin lägenhet som catwalk, och Bianca’s fönster ska bytas.

        Så vad ska biancas lägenhet ”knäcka extra som”?

          Oklart 🙂

            Står i videon. Men ja, otydligt.

          Själva grejen är ju att Biancas lägenhet inte kan extraknäcka som något just nu. Förut var det en snygg kuliss, en kuliss som skrek goalzzz. Nu osar den mest byggdamm och astma och är ingenting man kan visa när man ska presentera senaste samarbetet med Nelly/NAKD/Boozt/Whatever

            Skrek den verkligen goals? En satans massa bråte överallt alltid. Men ja köket är ju fint.

          Det är det som är frågan. Jag kommer då inte på nåt mer än slakthus. Plasten finns redan. Snälla Molly, kan du och alla andra bara sluta dra upp ärmarna på klänningar, tröjjor o blusar. Det ser ut som jag vet inte vad, så himla fult.

            Jag tycker att det är snyggt när man drar upp ärmarna. Smaken är som baken ??‍♀️

      Inte jag heller. För rörigt.

      Lol trodde de var mina tre öl som kickade in men jag förstår absolut ingenting heller

    Poor rich girl! ?

    Mollys parkett kommer gå åt h-e när hon trippar runt på sina stilletos.

    Varför gör inte Bianca som Schulmans och tar in på en Grand Hotell svit i en månad?

    Men alltså, Rustas, är hon bara en hålldam? Hon gör ingenting annat än lägger ut översexiga bilder men tjänar inga pengar. Lätt obehagligt att se 2020.

      Klarar inte av henne mer sen hon ändra sin livsstil (när hennes kille med pengar kom in i hennes liv).

      Hur vet du att hon inte tjänar pengar?

      Har hon varit med och betalat 25miljoners lägenheten?

        Hur lite kan man betala för att ha varit med och betalat?
        Räcker en procent eller ska det vara fem kanske?

        Förmodligen inte, så mycket kan hon inte tjäna på att visa rumpan på Instagram. Men so what? Om han vill betala och hon tycker om det så är väl det upp till dem? Jag skulle dock vilja vara gift i den situationen, utan äktenskap har hon ingen säkerhet och han kan byta ut henne när som helst. Då är det inte så kul att ha vigt x antal år åt att vara någons hemmafru istället för att ha en egen bostad, karriär och inkomst.

          Tänker just på det där att de inte är gifta tex. Det är han som har övertaget. Vad händer om det tar slut liksom? Även om det vore asnice att få bo i en sån lgh hade jag varit väldigt nojig om den inte är ”min” eller ens ”vår”.

            Har lägenheten införskaffas för gemensamt bruk och de inte har ett samboavtal så har hon rätt till halva. Men

              Bra med kunniga människor här – så är det ju. Men förmodligen har han krävt ett samboavtal, det skulle i alla fall jag ha gjort om jag stått för fiolerna till en så pass dyr bostad.

          Som LD då alltså! ”Alla” feministers förebild..??

      Förstår inte heller hur hon kunnat ta ledigt hela sommaren(hennes blogg har varit helt tom, knappt något på youtube och instagram rätt dött) och nu även köpt tomt i Spanien

        Fast det förstår vi ju nog egentligen. Har man en rik kille behöver man väl inte jobba 😉

      Ärligt talat, lägg ner med den där typen av kommentar. Otroligt onödigt och bidrar bara till ett sämre klimat på internet.

      Jag blev nyfiken och sökte på Molly Rustas på allabolag, kom inte upp någonting. Är hon skriven utanför Sverige, eller heter hon egentligen något annat? Eller misslyckades jag bara totalt med min sökning…?

        Okej hittade henne till slut. Hennes enskilda bolag är passivt och avregistrerat. Trodde att hon bodde majoriteten av tiden i Sverige men det kanske inte stämmer? Om någon har koll på hur det ligger till så hojta gärna

          Såg inte det här innan jag skrev typ precis samma sak längre ner, sorry! Men är också orimligt nyfiken över det här.

          Hon har inte enskild firma 🙂 hon har aktiebolag 🙂

      Patetisk människa som skrev denna kommentar!

      Att köpa sig en lägenhet tillsammans med sin pojkvän samt inhandla dyra väskor som
      Hon köpte innnan hon blev tillsammans med honom är INTE gratis – så kan denna svenska typiska avundsjuka sluta! Hon gör samarbeten med bland dom största varumärkena av alla Influencers – så det är bara patetiskt att läsa denna kommenterar då alla förstår att du är avundsjuk och bitter ?

        Kaffet slut?

        Men du kan ju inte jämföra att någon gång köpa väskor för 30-50k med att köpa lägenheter och hus för flera miljoner. Molly har dessutom redan sagt att det är Ross som bland (mycket) annat betalar för deras privatflygningar och då dem hyr Yachts för att det är så dyrt… Hur kan du då tro att hon är med och finansierar saker som är bra mkt dyrare än en hyrbåt?

        Och nä, det behöver ju inte vara avundsjuka för det. Jovisst vore det kanske trevligt med en sådan livsstil, men inte om den inte går ihop. Dessutom kan man vara skeptisk och kritisk gentemot någon UTAN att vara avundsjuk eller jante… Jag avskyr när folk drar avundsjuke-kortet direkt det är kritik riktat mot någon med god ekonomi men när det är mot någon med normal eller dålig ekonomi så är de bara befogat att va kritisk??

    Kan du inte förklara i texten vad molly och biancas lägenheter kan användas som utöver boende så man åtminstone har en chans att förstå inlägget? Vad hade du behövt maratonandas i kvadrat av? Vad är mollys rutin?

      Du måste kolla videon för att få svar på dina frågor.

        Det är just det. Dels att texten kommer först och videon sen, blir bara förvirrande och man måste läsa om. Dels att man måste titta på videon öht. Borde inte vara förutsättning för att förstå texten och borde bara komplettera. Eftersom det är en blogg.

          Kan tillägga att jag personligen sällan har möjlighet att titta på video eftersom jag inte vill ha på ljudet. Så har fortfarande inga svar på mina frågor.

            Buhu

              Sista meningen var skriven med glimten i ögat… 🙂

                Mmm okej

              Vaddå buhu. Videoformat är bara jobbigt. Videor kollar man på när man har tid, en blogg vill man kunna läsa när man behöver tidsfördriv. Inte alltid man vill dra igång en video på tuben.

              Tönt

                Menar till personen som skrev ”buhu”

      Tydlighet är inte blogginnehavarens bästa gren.

    Molly går runt och visar kläder i sin lägenhet. Bianca har fått alla möbler inplastade och flyttade från fönstren och alla fönster inplastade eftersom alla fönster på fastigheten ska bytas och undrar om hon kan bo kvar under tiden. Och det var allt.

    Vad ska biancas lägenhet knäcka extra som?
    Eller va?

    Läste texten och fattade typ ingenting. Tittade på videon och blev något klokare. Men förstår fortfarande inte vad det finns för koppling mellan Biancas fönsterbyte och att ”knäcka extra”.

      Mordplats där man kan stycka folk eftersom allt är inplastat höhö (alltså inte mitt skämt utan i videon görs en koppling till Dexter).

    Gillade Molly tidigare när hon fortfarande var ihop med Kevin och fortfarande var som en ”vanlis”. Har så svårt för henne nu när hon ska vara någon sorts hollywoodlyxfru vars enda uppgift är att vara sexig och lägga ut utmanande bilder. Vi hade samma favorit lunch ställe förut så sprang in på henne ganska ofta och hon betedde sig precis som vem som helst, har svårt att tro att det skulle va likadant i nuläget.

      För att hon har mycket pengar nu eller? Jesus, väx upp och kom ut ur fattigbubblan.

        Vadå mycket pengar? Man blir inte per automatik rik själv för att man har en rik pojkvän ??‍♀️

        Det kanske snarare är du som behöver växa upp eftersom du verkar tro att man per automatik blir rik själv för att man dejtar en rik kille. ?

        Handlar inte något om pengar utan att hon gick från att ha personlighet till att inte ha personlighet när hon träffade sin nya.. sen som sagt tvivlar jag också på att hon är rik utan snarare hennes kille ?

          Derbyseger hon fortfarande ?

      Fast Molly har ju gjort samarbeten med olika företag, haft egna kollektioner osv.
      Jag tycker det är tråkigt att många tror att dessa unga kvinnor inte jobbar hårt för att kunna leva det livet dem gör.

      Tycker det är väldigt roligt att dem alla – främst Bianca som har flera olika bolag och uppdrag, visar att många starka kvinnliga entreprenörer kommer.

      Varför måste man alltid dra likheten med att unga tjejer endast väljer äldre rika snubbar för pengar? har vi inte kommit längre i fördomarna

        Om man ser till det reella så är det inte en fördom när tyvärr fortfarande majoriteten sällar in i den verkligheten (ung tjej och äldre rik partner som genererar en bekvämare livsstil för tjejen).

        Även många samarbeten med företag under ett par år och ”egna” kollektioner som är knutna till etablerade företag genererar INTE pengar som kan investeras i våningar i 25-miljonersklassen och år efter år av lyxsemestrar (som inrättas flera ggr. per år)! Det står inte i korrelation överhuvudtaget till det lövtunna argumentet ”har vi inte kommit längre i fördomarna?”!

        Det tycks däremot vara samma retorik som används för att tysta det som inte uppskattas att höras:
        -har vi inte kommit längre
        -kan det verkligen stämma
        -det är avundsjuka
        -man vill inte att tjejer/kvinnor ska lyckas
        -personliga påhopp
        -Andas
        -Är du full/drogpåverkad

        Synlighet är inte detsamma som faktiskt aktivitet fullt ut i moderbolaget! En enkel frågeställning är också, vem uppvaktade vem (vem som är i faktiskt maktposition)!

        Är en person genuint intresserad av att diskutera ett samhällsämne, så måste man vara kapabel att se det ifrån ett strukturellt perspektiv, och inte dra ner det till subjektiva reflektioner som mer än oftast landar i ett avståndstagande till ämnet och total affekt.

        Det finns inte en endaste bank som hade gett ett lånelöfte till en person som lyfter de summorna som M. Rustas (definitivt inte vid en ökad inaktivitet affärsmässigt vilket tycks vars fallet om man slänger ett hastigt öga på hennes bolag). Möjligtvis för en våning värd 20-miljoner mindre!

        Vad är poängen med att argumentera utifrån föreställningar?

        Du kan stötta en person, men även vara verklighetsförankrad i könsroller, ekonomi, bolagsstyre, de strukturella aspekterna m.m.!

        Plocka bort alla personer som gör grovjobbet i t.ex. B. Ingrossos bolag så hade hennes privata bolag inte fått trevliga bokslut. Det går inte att driva lukrativa bolag utan att du antingen själv, eller kopplar samman dig med personer som har stenkoll på alla aspekter inom bolagsstyre. Detta är absolut inte för att förringa den andra kontexten, vilket är mastodontjobbet B. Ingrosso gör som är kopplat till marknadsföringen genom sina kansler på sociala medier och hennes uppenbara kunskap om produkter som mycket har kommit ur ett genuint intresse. Men var sak i rätt kontext. Nu smetar personer ihop CAIA-bolaget, Biancas egna bolag, och henne som person och fäktar hejvilt för att få in poänger utan reell förankring. I princip ingen diskuterar bolag uppkomst, och styren! H

        Det är en uppsjö människor bakom bl.a. B. Ingrosso som du troligtvis aldrig kommer höra namnen på! Vänd blicken mot unga kvinnliga företagare som agerar i motvind och som får öppna dörrarna själva dessutom (finns en del som sökt stipendier hos svenska stiftelser, ansökningar som har gått igenom, då banker gett dem avslag). Kvinnliga företagare som dessutom är framgångsrika har vi gott om (även om det är kul desto fler som ansluter). Det är bara en promille som du ser genom IG och Youtube, för min föreställning om dig (utifrån det du nämner i din kommentar), att det är där du tittar och får din uppfattning om hur marknaden ser ut bolagsmässigt när det gäller tjejer/kvinnor.

          Oj vilken PK-Nisse som trillade in här ?

          Du verkar ha 0 verklighetsuppfattning eller insyn i Influencers ekonomi, jag som har en kompis som jobbar som Influencer och som inte är ens hälften så stor som Bianca eller Molly och tjänar riktigt bra med pengar och får lån till lägenhet etc. Så sätt dig in lite mer i branschen innan du uttalar dig eller så glädjs du bara åt andras framgångar utan att leta fel eller trycka ner varenda jäkla framgångsrik kvinna.

          Det är tröttsamt, SÅ tröttsamt.

    I senaste podden med Carina Berg och Carolina Gynning. Jag har senaste tiden tyckt att deras engagemang trutit. Men allvarligt talat. Detta sista avsnittet var så osmaklig och skulle aldrig fått sändas. Jag älskar Gynning och går i försvar för henne när andra talar ner hennes personlighet. Men i sista avsnittet, det är i
    Inte friskt att uttrycka sig så som hon gjorde kring sex med djur. ??
    Har gillar podden men nu vill jag inte höra mer ?

      Vad sa hon?

        Svårt att återge i korta ord men att hon ville ha sex med en dobberman, att en dobberman var sexig mm
        Å så var det ngt om att hönorna i hönshuset visade snipporna för Nichti.

        Asså det lät faktiskt inte helt sunt om man säger så

          Haha, låter festligt! Gillar inte Gynning men tycker det är kul när folk är oförutsägbara (inom rimliga gränser) och lite galna.

    Är någon här sugen på att köpa Bubbelgubbens tavla på en flytande Bella?? Det var en himskans massa stories om den idag.

      Fortfarande inte nej. Vem vill betala för de amatörtagna fotot? ????‍♀️

        Vaddå inte nej.

    Kan förstår att Bianca är upprörd. Kan man verkligen göra så? I en månad? Betalar man en full månadsavgift då eller får man reducering/bidrag att bo på hotell? Frågan gäller väl snarare om det skulle hända oss vanlisar. För Bianca är det ju inga ekonomiska bekymmer direkt……

      Dom gör ju så för att det behövs. Och troligtvis kommer dom få bättre fönster som gör så att energiförbrukningen går ner för alla hushåll vilket gör det billigare för alla ägare att bo.

      ”Kan man verkligen göra så? ” Underhåll av fastigheten är väl en självklarhet, eller?

        Man ska inte byta ut fönster utan renovera de befintliga istället. Det vet alla med minsta kännedom om fastigheter.

          Exakt! Tror inte, och hoppas verkligen inte dom byter bort handblåsta sekelskiftesglas till något modernt (isolera själva fönstret bättre isf).

            Men de handblåsta sekelskiftesglasen finns inte kvar i det huset. Och var nog inte av högsta kvalitet ens från början. Huset byggdes av Stockholms arbetarehem 1893, vars vd Lärarinnan Agnes Lagerstedt ville att arbetare skulle bo bättre. Små lägenheter, små kök (så man inte kunde hyra ut rummen och själv bo i köket) och enkla material. Hon bodde själv i huset och såg till att ”superi inte förekom”. Har tittat på lgh där, det är tunna väggar, lyhört och ingen känsla av kvalitet över huvud taget. Plus läget, för nära Valhallavägen. Ingen Östermalmskänsla, mer Sibirien i Vasastan. Väldigt fin, stor innergård och bästa pizzerian CiaoCiao nära också.

          Och det är väl också därför som det tar så lång tid med fönsterbyten. Om det bara var att sätta in nya fönster hade det tagit några timmar per lägenhet.

            Jag var precis med om fönsterbyte (alltså helt nya fönster.) Skulle rensa 2 meter runt, men själva bytet tog 2 dagar för 11 fönster.

      Ska fastigheten ha kvar gamla dåliga fönster tills de ramlar ut av sig själv då tänker du?

        Ja såklart smartskalle.

      Styrelsen kan fatta beslut om nödvändigt underhåll av fastigheten. Avgifterna går bl a till sådana utgifter.
      Normalt ska man inte behöva lämna lägenheten om det är endast fönster som ska bytas, målas eller tätas.
      I synnerhet om jobbet utförs annat än under vintermånaderna.
      Först vid stambyten brukar det bli aktuellt med evakuering på grund av oväsen och eftersom man inte kan bo kvar om avloppet inte fungerar 🙂

      Hon bor i bostadsrätt så hon är ju indirekt med och betalar för fönsterrenovering precis som de andra i huset. Men det är sjukt drygt att bo i lgh under fönsterrenovering, kallt som fan blev det när vi gjorde det (hade givetvis skydd för, och det var i september, men såklart en rekordkall september).

      Det är ju trist med stambyten/golvslipning/valfri mer eller mindre nödvändig renovering också men herregud, att klaga över en renovering som tar normallång tid? Dessutom när du har råd/möjlighet att bo någon annanstans under tiden. Och ditt boende får en högre standard efter renovering. Vad gnäller ni om?

      När de bytte i vår bostadsrätt tog det två dagar (i just vår lgh) för själva fönsterbytet så det låter ju märkligt om det tar 1 månad i Biancas? Vår var en trea på 5:e våningen ?

      Var själv med om fönster och fasadrenovering i bostadsrätt. Skönt nu när det är gjort om jag ska sälja och sådana stora renoveringar är gjorda. Helt överjävligt dock under de 6 månader jag var utan fönster alltså inplastat, som till viss del inträffade sommaren 2018. Kunde alltså inte vädra :))))))

      Jag levde med förplastade fönster i ca 2 månader pga fasadrenovering och det var samma avgift till föreningen ??? hade visserligen normalt inomhus men det räckte för att gå bananas att inte kunna se ut/få in ordentligt dagsljus

      Okej vad bra att alla hade svar på tal då, men tar det verkligen en månad att fixa alla glasen? Och måste man plasta om överallt direkt? Jag vet hur det går till i en bostadsrätt och under sommaren har de målat om hos oss, men inte fan satte de upp målarställningar runt hela huset direkt under den tidsperioden? De hade ju bara ställningar när de jobbade där.

      Ställer mig frågande till varför de plastar i klädkammaren och i köket (dvs på två sidor av huset) och om det verkligen tar en månad att byta/renovera fönstrena? Tycker det låter som ett märkligt upplägg, men hey vem är jag att dömma? ??‍♀️

        Om man renoverar fönstren (vs att byta), så tar det typ en månad.

          Det tog en halv dag i min brf att byta våra fyra fönster. De gick från lägenhet till lägenhet. Stor förening, så jobbet tog flera månader, men bara några timmar/lägenhet. Riktigt dåligt upphandlat om man ska behöva leva med det eller förplastade fönster i flera månader.

      Jag fick en vattenskada efter att grannens vattenläcka spritt sig i väggarna ner till min lägenhet. Fick hela badrummet uppbänt (samt halva vardagsrumsgolvet) och en torkfläkt som skulle vara på dygnet runt i 4 månader. Var genast på föreningen och försäkringsbolaget om det men båda hävdade att lägenheten var beboelig trots att vi inte hade dusch. Fick betala full avgift och skyhög elräkning pga fläkten.

    Förstår inget av inlägget. Men förstått av kommentarerna att den ena lägenheten ska vara plats för en modevisning, och den andra ska byta fönster…

    Men extra knäck osv…?

      Du är inte ensam om att inte förstå ?

    Alltså man kan tro att den som skrivit det här inlägget är påverkad av något… förstår ingenting? Sladda runt, knäcka extra?

      Molly kan knäcka extra i sin lägenhet genom att använda den som catwalk och visa kläder åt företag. Däremot oklart vad Bianca kan extraknäcka som med inplastad lägenhet, kanske styckmördare då det finns mycket plast. Ett skämt gott folk, ett skämt!

    Tycker ändå det är skillnad på den haul som Molly gjort om man jämför med Kenzas trötta samarbeten med fem olika samarbetspartners från samma spegel i vardagsrummet. Varför har hon gjort sig själv till en sådan B-influenser?

      Kanske känner att slutet som influenser närmar sig möjligtvis? Vare sig på grund av förändrande klimat eller att hon själv vill ut. Och därmed kränger så mycket hon kan för att maximera, typ som Zlatan som började göra en himla massa reklam när karriären började gå mot sitt slut.

    Blir förvirrad av att Molly bara verkar ha en enskild firma regad på sig, som är avregistrerad för f-skatt och moms. Men har samarbeten på insta ändå? Behöver man inte ha det för att kunna fakturera?

      du kan fakturera som privatperson också.

        Du menar typ frilans finans? Känns ändå märkligt att avrega sin enskilda firma för att börja köra frilans finans om man gör det man gör på heltid? Plus att det är så mycket bättre att ha ett AB oavsett? Nä förvirrande

    Alltså Jana Heinrici som har förespråkat hur hon har kämpat för att vara där hon är idag och hur vissa influencers kan ha mage att köpa följare och inte följa reglerna? Själv skriver hon aldrig ut betalt samarbete och gör smygreklam exakt hela tiden..

    Att denna blogg fortfarande finns kvar är ett under och alla människor som är här inne och kommenterar elaka saker, ni borde ta tag i era liv. Mobbing och avundsjuka är vad det är. Vi lever på 2020, bättre kan ni. Båda dess tjejer har jobbat hårt för att ta sig dit det är idag, ser ni inte det så tycker jag att ni ska försöka göra bättre själva. Det finns en anledning till varför dom har hundratusentals följare och får samarbeten med gigantiska företag – ni tror inte de företagen betalar för sig?

    Tänk ett steg längre och sluta avundas över andras framgång så kommer ni längre 🙂

      Ändå är du fortfarande här. Det blir väldigt motsägelsefullt!

      Fast då ska man väl göra rätt för sig? Har aldrig sagt att influencers inte kämpar?

    Camcam, kan du stänga av autoplay alternativt ”play next video”-funktionen? Hinner fan aldrig läsa klart ett inlägg innan videon som ligger efter texten spelat klart och hoppat över på en gammal video. Nu handlade det här inläggets video om Anna Book t.ex.

    Camilla kan du snälla bara återberätta saker som de är och sluta krångla till dina inlägg/slänga in massa personliga anektdoter och referenser/försöka vara lustig. Ofta faller det platt och blir svårläst bara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.