Alice Stenlöfs hemlighet var…..

BLÄÄÄÄ!
Ingen hemlighet ALLS!

GUD så tråkigt!!!
Kunde hon inte ha rappat en snutt ”hippedihopp” ändå? Ensam eller med en vän?
En vän…som faktiskt KAN rappa? (till skillnad från vissa andra – ingen nämnd, ingen glömd :-))

Det är inte bara jag som är missnöjd med den uteblivna hemlisen, utan följarna kallar det för click bait och som tid de förlorat och aldrig kommer få igen.
Härligt drama queenigt!

Vad skulle ni veta för hemlis? Eller ”hemlis”?
Typ vad som ledde upp till vissa saker som man aldrig fått veta…
”How did it happen liksom”?

Min är:
– Vad hände före att Isabella Löwengrip började raka benen i Bentleyn hos bilhandlaren?
Hur förklarade hon att hon skulle krypa in där i baksätet med en fotograf?
 

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför måste du få in Isabella i alla inlägg?

      För att hon inte har nåt liv

      För att det är hennes blogg? För att störa er? Ni har tjatat om samma grej i flera år nu

        Det är ändå jävligt konstigt hur mycket det än är hennes blogg.

      För att hon skapar ett fullt kommentarsfält?

      För att hon är besatt. Sök hjälp Camilla.

        Du är besatt på exakt samma sätt – av Camilla. Sök hjälp.

          Varför tror du att jag skulle vara besatt av Camilla?

          Och du är besatt av den som är besatt av Camilla. Sök hjälp.

          Det är lite kul att det alltid är folk här som försöker komma med såna här comebacks ”Det är du som är besatt” eller ”Det är du som dum” baserat på en enda kommentar, och när man ber om en förklaring på varför man verkar besatt eller dum etc så får man aldrig nåt svar…

            håller med, så patetiska. En person skriver att camilla är besatt och de blir som galna. Och självklart tror de alltid det är en och samma person. Vi är nog många som tycker c verkar vara långt mer besatt av blondinbella än någon läsare är av c

              Ja eller hur, undrar vem det är som kommenterar att någon skulle vara besatt av c? Hon skriver ju sällannom sig själv här

    Clickbait är väl lite segt.
    Men på ngt sätt så får folk lite skylla sig själva om de kollar på någon bara när det skall avslöja något ”smaskigt”.
    Följ och titta på dem du är intresserad det mesta hos, så behöver du inte känna att det är waste of Time 🙂
    Sen om det är ngt spännande så brukar ju nyheten dyka upp överallt inom någon timme

      Ps. Hon skrev ju inte ens att hon skulle avslöja hemligheten!!
      Med den thumpnailen och titeln så är det ju rätt självklart att ingen hemlighet kommer avslöjas

        ThumBnail

          Nödvändig rättstavning.

            Ja

              Tack du 😉 vet hur det stavas… en bokstav som blev fel. Oj vad farligt!!!

                Ingen har sagt att det var farligt. Har sett felstavning lika ofta som ”preventinmedel”. Ibland är det najs att veta hur det ska stavas, istället för att säga/skriva fel hela tiden.
                Ledsen om du känner dig obekväm med rättningen.

                  Nejdå inte obekväm… bara allmänt trött på alla här inne som alltid påpekar folks stavningar eller fel som uppenbarligen är en felskrivning eller telefonens autocorrect. Så blir det en diskussion om språkpoliser istället för det inlägget handlar om.

                    Håller med 16:10
                    Ingen gillat en besserwisser. Detta är ett kommentarsfält inte ett högskoleprov.

    Åh hon är såååå tråkig Alice. Utan Bianca som draghjälp är hon inget tyvärr.

      Verkar ju gå OK för henne trots allt. Var ju länge sen hon lämnade Bianca.

        Vad hände egentligen mellan Alice och bianca?

    Men vad sa hon i videon då??

    Alltså jag har ingen aning om vem människan är men börjar verkligen fundera på varför Bellsan måste nämnas så frekvent här på bloggen. Är inget fan av henne men föraktet som genomsyrar så många inlägg här gör mig lite förundrad. Har man en blogg som heter bloggbevakning så bör man väl inte ha kelgrisar och hatobjekt vilket jag verkligen tycker att du har.

      Eller så handlar det om dragplåster?
      Inlägg om Bella engagerar många och får igång kommentarsfältet på ett sätt som få andra klarar. Det är väl hon och Book-Token. Så det är inte så konstigt och handlar nog mer om det än om kelgrisar/hatobjekt.
      Cam vet vad som säljer, så enkelt är det.

      Är du ny här? Menar inte det på något elakt sätt men har du varit med ett tag inser du att denna blogg är allt förutom neutral bevakning.

    Men herregud hur löjlig och sjukt besatt är du av Isabella!? Innan var det fel, trist och cringe med att rappa och nu är det vad du tycker Alice borde göra ööhhh… Ja många kör med clickbaits och ska avslöja ”hemligheter”… Du själv har väl en del ”hemlisar” som du inte vill avslöja om dig själv men som vissa vet.

      Och du nappade på betet och skrev en kommentar! 1-0 till cc 🙂

    Alice är sååå pinsam! Usch!

    Jag hade velat veta vad din personliga vendetta mot Isabella är sprungen ur. Så mycket bitterhet och hat är inte normalt eller friskt om man inte har en personlig relation till personen, och denna gjort något totalt gränslöst.

      Jag har med undrat, är verkligen det som gör det så pinsamt att läsa här. Att jag följer den här bloggen är fan min hemlis. Hade varit så cringe om någon jag respektar fick veta det om mig. Så jäkla låg nivå, plus all mobbing. Usch jag vill inte ens tänka på hur du får mig att framstå som läsare av din skit mellan varven, cam

        Kom ju upp på tal på ett öppet spår en gång där nästan alla som svarade menade att de aldrig skulle tala om för någon att de läste den här bloggen. Säger ju en hel del..

          Varför skulle man inte säga det?
          Det är väl inget att skämmas för?

          Fyra av mina kompisar följer för övrigt Bloggbevakning på Instagram (det gör inte jag eftersom jag valt att följa endast människor jag känner privat och öppna konton kan man ju ändå gå in och besöka när man känner för det)

            haha jag hade bara blivit nojig över om mina kompisar är några av bitterfi****** här inne som är elaka mot exakt allt och alla och letar fel.

              Ingen av dem tillhör kategorin bitterfi******
              i något annat sammanhang i livet så det är ingenting jag funderar över ens.

        så länge du inte är med och bidrar med skitkommentarer behöver du nog inte skämmas så mycket

      Fast jo… Även om man inte känner personen så finns det saker man kan ogilla. T.ex. är man en ambitiös men ärlig person så kan man bli riktigt förbannat på sådana som Bella. Kan meddela att det pratats en hel del om BB på bl a Handels ett tag. Just pga hennes sätt att ta sig fram. Så jag förstår verkligen varför. Unga tjejer som tog den ’riktiga’ vägen med utbildning, volontärarbete, etc. Och så kommer det en Bella som fuskar sig fram.

        Men snälla, det finns ett mellanting mellan att ogilla någon och bli förbannad och att spendera hälften av sina dagar med att skriva skit om folk, antingen i kommentarsfält eller inlägg som c gör. Det skadar bara en själv i slutändan och säger mer om dig som person än vad det säger om den andra personen. Och förlåt, men dessa tjejer på handels behöver en verklighetscheck. Det finns tusentals människor som klättrar på karriärstegen på alternativa sätt – kontakter, sex, eskort, tjänster, osv. Men hade de börjat tänka på det hade de väl blivit helt rasande med tanke på att blondinbella rör om det i grytan såpass.

          Absolut, men nu har Cam gjort den typen av bloggande till ett arbete. Och ett framgångsrikt sådant. Jag har själv följt BB ett bra tag men det var verkligen störande att hon raderade alla mer eller mindre ifrågasättande kommentarer. Det var anledningen till att jag kom hit. Och en del av dem jag känner. För att kunna säga sitt på ett respektfullt sätt men utan att bli blockad för det. På tal om Handels så var det bara ett exempel. Många ogillar BB just för hennes fuskiga sätt. Helt ok att klättra i karriären genom vad som helst men få inte det att framstå som något annat som BB gjort.

      Håller med. Camilla och många som skriver här pratar som att hon sårat eller skadat den personligen. Huruvida hon ljög om sin statistik eller inte skadar väl ingen annan än möjligtvis företagen hon påståtts har lurat, och jag har väldigt svårt att tänka mig att det är dessa företags styrelseordföranden och chefer som sitter här och kommenterar.

        Men jag tycker att det är ok att man vägrar att hålla med om att det är så det skall gå till. Många jobbar och sliter på ett ärligt sätt. Och så kommer det Bella och ljuger sig fram. Visst är det orättvist.

    Alice, en av Sveriges vackraste kvinnor! Så himla tråkigt med click bait dock. ?

      Hon har så stort ansikte

        Om man går en bit bort ser det mindre ut 🙂

      Nej utan smink är hon alldaglig deluxe!

      På riktigt? Hon är söt men vacker, en av sveriges vackraste? Wtf, inte i närheten.

      Förstår dock inte vars folk ser hennes vackra drag?

      Jag tycker hon bara hennes ansikte ser intryckt ut och näsan + eyelinern får henne att se ut som en örn…

    Haha Kenza ska starta bloggen igen nu när hon kan tjäna pengar på graviditeten/nästa barn. Fräscht.

      Men åååh, who cares. Bara smart av henne att mjölka pengar, så kan hon ge barnen allt hon vill. 🙂 Jag hade gjort samma sak, så hade jag inte behövt oroa mig över pengar. Betyder knappast att hon älskar sina barn mindre fastän hon tjänar pengar på att människor är intresserade av hennes graviditet.

        Självklart kommer hon att skämma bort sina barn, försöka gynna dem så mycket hon kan, liksom alla egoistiska människor gör? Vad har det med kommentaren innan att göra?

    [Borttagen kommentar]

      Hur dum låtsas hon vara när hon under år har använt sig av clickbait som anspelar på sex & naket, och satt i den där podden och nekade ?

      Fast hon skrev dock att hon inte kommer göra några betalda inlägg på bloggen. Verkar sakna att kunna skriva av sig.

      Snippa? Är du ett barn?

        Framstjärt heter det väl?

          FITTA

        Vad säger man om man är så vuxen och sofistikerad som du då?!

        Underliv.

      Såg du videon? Jag tyckte att det hon sa om blygdläppskirurgi var vettigt.

        Vad sa hon? Säga vad man vill om therese men hon är extremt oproblematisk och verkar vara en genuint fin tjej som pratar om många viktiga ämnen. Jag följer inte henne men om hon nu pratat om att hennes fiffi inte ser ut som de i filmerna och att hon valde att inte operera sig ändå är ju bara positivt och absolut något som dagens unga behöver höra.

      Det är inte clickbait, videon handlar ju om att hon trodde hon behövde förminska sina blygdläppar pga att de inte såg ut som i porrfilmer.

        Av alla 10 saker valde hon såklart underlivet. Alltid clickbait med underlivet.

    Vad sa hon att den där lilla ”vattniga” highlightergrejen var för någon?

    Alices hemlighet är att hon dejtar artisten Jireel. Varsågoda folket, inget clickbait!

    Ursäkta för för OT men i en bostadsansökan, kan man skriva att man söker lägenhet pga ändrade levnadsförhållande eller blir det tokigt? Vill skriva så kort och koncist som det bara går utan att vara för personlig.. Tack 🙂

      Någon som vet hur man installerar diskmaskinen jag köpte igår?

        Fråga Ove, han vet säkert.

        Jag håller på att byta kamrem till min Ford Mondeo -99 här i garaget men glömde göra en markering på hur kolvarna stod när jag plockade bort den. Någon som vet hur kamaxeln ska vridas för att det ska bli rätt?

          3 klick åt höger

          Skrattade alldeles för mkt åt detta

        Ring polia

      Har aldrig hört om att man skriver nåt i en bostadsansökan? Eller är det andrahand?

        Men för att svara på frågan, nej det låter vettigt att skriva så, vedertaget.

        Privat hyresvärd som veta allt och inget, de vill helst ha referenser också.. Hade ingen att fråga här i min ensamhet men tack att nån var trevlig iaf 🙂

          I så fall ska det vara ändrade levnadsförhållanden, dvs ”förhållanden” i plural.

          Du menar att du hittade absolut inget annat forum på internet att ställa en sån här random fråga i, förutom denna blogg där ägaren specifikt sagt att hon inte vill ha OT i kommentarsfältet?

            Men att du orkar vara så jävla otrevlig mot en människa som skrev en random kommentar. Herregud!!

              Men GUD ni är så känsliga. Det var inte otrevligt, det var lite sarkastiskt. Det får man ta. Camilla har ju sagt att hon inte vill ha OT här men folk skiter i det ändå?

              Men här får du ett tips TS: gå med i facebookgruppen What do you need help with today buddy? Det är en svensk grupp där man kan fråga precis vad som helst. Folk är väldigt hjälpsamma.

            Har varken sociala medier eller allmänt något socialt så jag ber så hemst mkt om URSÄKT för mitt lilla OT som så många verkar ha roligt åt.. Och om detta skulle störa Camilla så får hon gladeligen radera det bäst hon vill, jag frågade bara snällt och bad om ursäkt i förväg men kunde tyvärr inte invänta ÖS imorgon

            PS; Har du inget snällt att säga så säg inget, det kan ett antal kottar härinne behöva ta till sig! Kram poch fredens liljor på er! Och mången ros till er som är trevliga och schyssta, det gillas å uppskattas! ;D

              Jag tror det här är helt fel forum för att 1. BE OM EN TJÄNST 2. Förvänta sig ett snällt svar tillbaka 3. Inte bli utskrattad på.

              Här samlas (mestadels) smyg-mobbare som själva mår dåligt men göttar sig i att kommentera anonymt för då kan dom äntligen ge igen för allt jobbigt dom varit med om, eller inte varit med om i livet. DESSUTOM drivs det av en mobbare själv, vad kan man förvänta sig. Väntar på att denna blogg ska bli ifrågasatt på RIKTIGT. Men det är inte ditt fel, du ställde bara en fråga. <3

                Ändå är du här?

          Jag tycker absolut du kan skriva det. Men pga levnadsförhållandeN som någon annan skrev 🙂 Jag hade förstått det som att du ska separera eller något sånt. Men iaf, det låter bra, du behöver verkligen inte bli mer privat än så.

      Det tycker jag absolut att man kan!

    Alltså rappen är ju pinsamt dålig. Men inte så att man känner att den måste nämnas i exakt alla sammanhang.

    Lyssnade på Rebecca Stella & Vanz senaste podd, vilken låt spelas när Rebecca berättar om tandläkarbesöket där hon fick lustgas? Så sugen på att lyssna på låten men har glömt bort både artist och låttitel :-p

      Lyssna på podden igen och kör appen SoundHound eller shazam så får du veta.

      Den podden är väl den jobbigaste som ens går att välja att lyssna på. Det är så pinsamt att höra dessa vuxna kvinnor hålla på med ”gumman”, prata med tillgjorda löjliga röster osv osv. Usch.

        Håller med och alltså rebecca stella och hennes pinsamma ”L.A-persona” och fula sätt att prata på. orkar inte.. hon leker kim k alldeles för mkt.

    Jag tycker att du håller på med mobbning och är väldigt barnslig. Du är inte snäll.

      Men sluta läsa här då

        Ja det är ju ett fantastiskt sätt att stoppa mobbning på. Om jag ser någon bli mobbad ska jag också bara gå därifrån.

        Du ber alltså ”Anonym” att titta bort, och inte säga ifrån, när hon tycker att det pågår mobbning?

    Vad tror ni om Bianca och Philips relation? Är de dem trots allt, eller blir det ny separation?

    Jag tycker B kan hitta bättre match, men men…

      Stannar man med en kille som Philippe så är man verkligen helt körd i huvudet.

        Jo, men med den pappan är det inte konstigt att Bianca tror att relationer ska vara dysfunktionella och fulla med bråk och dramatik.

      Det var länge sedan han syntes i hennes kanaler nu, bor dom fortfarande ihop?

      Är det dags igen? Att dom ska hålla på till varje pris.

      Jag hoppas hon är smart nog att INSE att han inte är bra för henne. Hennes framgångar kommer aldrig spela någon roll så länge hon har honom vid sin sida. Hennes beteende i L.A berodde helt och hållet på honom. Han är en skit, har alltid varit det och hon har bara inbillat sig att han inte är det. Om det han gör är att älska vet jag inte vad man ska kalla det män som älskar på riktigt gör? Seriöst.. att älska någon, dumpa varje år, sätta på andra är kanske att älska när man är 15 år och inte vet bättre, men de flesta fattar ju att det inte funkar så i vuxen ålder. Vet dock inte om hon är tillräckligt smart för att inte stanna med honom och skulle inte förvåna mig om de skaffar barn och lever ”tillsammans” i några år till, just eftersom att det verkar vara ett alldeles för svårt mönster för henne att bryta och allt hon vet. Sen verkar hon ju vara måttligt besatt av hans utseende också, vilket jag inte förstår men alla har sina preferenser.

        Vad hände i LA?

        Att inte klara av att lämna en destruktiv relation har ingenting med intelligens att göra. Det handlar inte ens om att man inte ser människans beteendemönster, för det gör man. Att man stannar ändå är ett resultat av så otroligt många faktorer, vissa rent biologiska, och jag lovar dig att precis vem som helst kan trilla dit. Här har du en framgångsrik, intelligent, social person med ett stort nätverk av vänner och familj som inte klarade av att lämna på sex år och fyra år senare fortfarande lever med fysiska och psykiska men efter det trauma jag utsattes för. Så frågan är inte om hon är ”tillräckligt smart”, det är oerhört förminskande mot alla kvinnor som misshandlats av män.

        Obs – Vet såklart inte om det är det som pågår här, skulle aldrig slänga sådana anklagelser omkring mig utan insikt i relationen. Men reagerar på att så många envisas med att lägga skuld på Bianca för att hon stannar med honom.

          Amen. Bianca mår väl inte så bra. Ätstörning, psykisk ohälsa, kritik i medier, pms. Han är väl någon sorts trygghet för henne trots att det inte är bra. Det är svårt att lämna. Blir värre innan det blir bättre.

      Usch, tål inte honom!!! Den där vloggen där hon ber honom köpa vindruvor och han inte ens kan göra det men ska ändå gå handla, snåla jävel! Och han lever på HENNE! Herregud, jag kan säga att jag är sugen på typ choklad mitt i natten och min man kommer springa och köpa det åt mig, och aldrig någonsin låta mig betala. Det hon har är en blodigel. En blodigel som badat i skit och som faller av när den sugit åt sig tillräckligt med blod. Stackarn vloggade och var ledsen halva sommaren då hon kände sig ensam, vad är det ens för skitman som gör att hon i ett förhållande känner sig ensam? Jag säger inte att det inte går MEN jag tror att en stor del av hennes dåliga upp och ner mående inte alls beror på jobb osv utan att hon har en partner som hon är ensam bredvid. Det finns inga psykologer som kan råda bot på det, det enda som behövs är en detox från det som får en att må dåligt.

        Hon sa i sin senaste blogg att hennes arbete tar kål på deras förhållande.

        Men klippet från wahlgrens värld, där hon skämtar om att Lovisa och Phillipe är kåta på varandra… VEM skämtar så?
        Där tyckte jag Bianca var väldigt onödig.

          Fast va? Du har nog inte sett vloggarna från L.A där lovisa och phillipe håller varandra i handen och kallar varandra för älskling. Folk reagerade på det då i kommentarerna men Bianca sa då att det bara var på skämt, men det är ju uppenbart att det tryckte på något hos henne. Antagligen pga hennes tidigare erfarenheter med honom

            Nej, jag har inte sett de vloggarna.
            Jag skulle INTE tycka det är okej att min respektive håller min bästa vän i handen.

            Det hela verkar vara ganska konstigt, varför åker man på en sån lång resa med partner och en till tjej? Jättekonstigt! Känns som att det bara var för att få ”content” som skapar snack och är uppseendeväckande, till vilket pris som helst. Tror att det generellt är väldigt svårt att få ett förhållande att hålla i denna kontexten, när hela ens jobb och existens går ut på att vara underhållande och få ”klick”. Med det mediebrus som finns måste man ju bli mer och mer extrem i vad man gör. Inklusive åka på resa med sin kille och en tjej till. Oavsett om inget varit mellan dem innan vet man ju inte vad som kan hända när man umgås 24/7 under lång tid. Att hela ens liv är en show kostar nog på ibland, speciellt vad gäller nära förhållanden.

          Fast va? Du har nog inte sett vloggarna från L.A där lovisa och phillipe håller varandra i handen och kallar varandra för älskling. Folk reagerade på det då i kommentarerna men Bianca sa då att det bara var på skämt, men det är ju uppenbart att det tryckte på något hos henne. Antagligen pga hennes tidigare erfarenhetermed honom

      ”Är de dem”. Vad menar du?

    Har Engla bytt efternamn? Står Engla Kovacic. Hon hade väl ett vanligt -sonnamn?

      Vart? Hon heter/hette Pettersson

        Om man söker efter hennes namn på Instagram. Hinner dock ändras till hennes vanliga användarnamn innan man ens skrivit färdigt namnet.

      Hon kanske har en ny man?

      Står contact: englakovacic@hotmail.com på hennes Instagram bio.. konstigt!

        ny man… jugge

          Haha känns mer som att hennes insta varit kapad?

            Ja håller med, hon har ju ingen ny man? SKUMT

    Absolut, men nu har Cam gjort den typen av bloggande till ett arbete. Och ett framgångsrikt sådant. Jag har själv följt BB ett bra tag men det var verkligen störande att hon raderade alla mer eller mindre ifrågasättande kommentarer. Det var anledningen till att jag kom hit. Och en del av dem jag känner. För att kunna säga sitt på ett respektfullt sätt men utan att bli blockad för det. På tal om Handels så var det bara ett exempel. Många ogillar BB just för hennes fuskiga sätt. Helt ok att klättra i karriären genom vad som helst men få inte det att framstå som något annat liksom BB gjort.

    Nu ser man att företaget heter ”A DSGN”. Så hon ska förmodligen designa kläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.