Kenza startar upp bloggen igen

Vet ni vad, jag har funderat och funderat och blivit peppad av mina nära och kära att ge bloggen en till chans. I april när jag bestämde mig för att ta en paus var jag så trött på det. Nikola var i en väldigt krävande period, jag hade svårt att få ihop min “mammalediga” vardag med allt jobb och måsten och varje gång jag gick in här möttes jag av så jäkla tråkig stämning.
[…]

Men jag saknar ju såklart bloggen!! Jag saknar er och jag saknar verkligen att skriva. Och jag saknar att ha mina dagar, månader och år nerskrivna här. Jag saknar att ha något mer att göra utöver instagram. Därför tänkte jag såhär: jag ger det en till chans, på nya villkor, och ser om nya varianten passar mig bättre och gör att jag tycker att det är kul igen.
[…]

Vad vill ni att nästa inlägg ska handla om? Kanske……att det bakas en till bebis i min mage? <3 // Kenza

Jag tror nog att den här sista meningen slår huvudet på spiken – att hela anledningen till att Kenza startar upp sin blogg igen är för att hon är gravid.
Om det sedan är för att bloggen är en bättre plattform att skriva om det på – än exempelvis Instagram – eller om det är för att kunna tjäna mer pengar på bebis och gravidrelaterade inlägg får ni avgöra själva, men jag vet vad jag tror….
Jag är en cyniker som skrivit om blivande influencermammor så pass många gånger att jag tror mig kunna identifiera en strategi när jag ser en.

Vad tror ni?

192 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Eller så vill hon bara börja blogga igen för att hon saknar det? Det kan ju faktiskt vara så enkelt.

      Ja, så kan det ju vara. Hon har saknat att ha något att blogga om.

      Håller med dig. Det har varit hennes sammanhang i så många år.

        Vilket var precis vad hon angav som skäl för att sluta blogga.

      Speciellt nu när det säkert är massa känslor och tankar. Bloggen har väl fungerat som dagbok i alla år också, så känns ju logiskt att vilja skriva av sig och ha kvar den här perioden i bloggen.

    Det står dock i inlägget att hon inte kommer lägga upp några betalda inlägg?

      Fast hon kan ju ändra sig.

      Hon tjänar ju ändå pengar på annonser (sidvisningar) och eventuella ad linka. Och kanske håller sig mer relevant bland följarna.

        Precis, hon kommer också kunna leda in läsare till instagram där hon kan peppra på med samarbeten om hon vill.

      Hon sa också under graviditeten med Nikola att dom kommer att vara väldigt försiktiga med att visa hans ansikte, dom kanske att göra det ”ibland” men vill inte exponera honom för mycket.

      Hela Kenzas instagram är bilder och videos på Nikola i både bild och videoformat, inget fel i att ändra sig, men det är väl just det som är grejen… Kenza säger en sak nu, men kan mycket väl ändra sig sen för rätt belopp pengar 😉

        Hon är EXAKT same shit som alla andra influencers. Uppmärksamhetskåt som få och noll integritet (tror inte ens man kan ha det som influencer). Vilken människa som påstår sig vara så jävla privat postar ens sin förlossning för hela världen att se? Nej nej nej, stackarn. Dessa influencers kommer aldrig att ses som riktiga kändisar då de flesta riktiga kändisar gör allt för att hålla sitt privatliv privat medan dessa töntar bara fläker ut det ena och andra för att tjäna pengar. Pinsamt

          Det beror naturligtvis på att de flesta riktiga kändisar är kända för att de är bra på något.
          De kan t ex vara skådespelare, musiker, artister, författare, filmskapare osv.
          Klart att de är noga med att skydda sitt privatliv. De har inte behov av att fläka ut sina privata delar på internet.
          (Såg på Wahlgrens värld nu senast vad dessa turer i Los Angeles går ut på idag. Förut visades stjärnornas hem upp för turisterna men idag visar man bara upp hus där någon död filmstjärna bott för femtio år sedan).
          Influencers är inte kändisar. De är bara uppmärksamhetssökande nollor som tror att de är bra på något annat än att visa upp sponsrade grejor och påstå att de är bra.

            15:35 håller med till 100 procent.

        N har ju ett väldigt specifikt utseende (obs otroligt söt men utvecklade ansiktsdrag, färgerna, håret osv) och kommer antagligen se ungefär likadan ut om 2-3 år så det är förvånande att de vågar exponera honom på det viset, många kommer känna igen honom när han tex är på utflykt med förskolan.

          Precis! Det är en av anledningarna till att jag verkligen inte förstår varför man vill ”fläka ut” sitt barn på det sätt som influencers gör?!

          Visst finns det alltid stollar som kommer att luska fram någon bild på barnet, eller folk som känner igen föräldern irl, men man behöver ju inte GE stollarna barnet i handen? Har för mig att Calle Schulman fick säga ifrån någon gång för att folk (vuxna!) hade kommit fram till hans dotter när hon var ute med förskolan osv.

            Det handlar ju inte bara om att barnet kan bli igenkänd, det är 8ckså barnets integritet. Influencerbarn har inte valt att vara i rampljuset och kan varken säga ifrån eller förstå vad det innebär att hela ens liv finns dokumenterat på nätet. Många lägger även upp väldigt privata grejer, som hur pottröningen går, saker barnen sagt och bilder när barnen sover. Ingen respekt alls för barnens privatliv och integritet.

    Förut hade jag inte barn. Tyckte det var astråkigt att läsa om graviditeter, förlossningar, småbarnsliv osv. Har nu ett barn. Tycker fortfarande det är skittråkigt. Typ som att lyssna på drömmar. Kan inte alls relatera till att vilja läsa om att nu är bebisEN som en squash. Är det verkligen bara jag som
    Känner så??

      hahaha! squash.

      Jag tyckte en del saker var intressant när jag var en ny mamma, typ höra om förlossningar och sånt. Nu när mina barn är 4 och 8 har jag verkligen inte det intresset längre. Alla som får barn går ju igenom liknande saker, snark!

        Samma!!! När mitt barn var bebis var jag nästan lite besatt av att läsa om andra mammor och deras barn. Började följa ett gäng mammainfluensers intensivt på alla plattformar tillgängliga.
        Nu närmar sig mitt barn 3 år och ALLA mammainfluensers jag började följa har avföljts och glömts bort… Följer ett enda konto om föräldraskap (Vildabarn på instagram <3) men that's it.
        Har exakt noll intresse av att ta del av sånt innehåll längre, det behovet har växt bort i takt med att barnet växt, och att jag själv växt in i min föräldraroll.

      Känner 100 % samma (har också ett barn). Otroligt tråkigt med fruktjämförelser och ÄNNU tråkigare med ”Xx 3 mån”- uppdateringar.

      Känner likadant, dessa ”månadsuppdateringar” är såå trist att läsa. Men uppenbart så finns det ett stort intresse hos många. När jag själv var gravid kunde jag titta lite föelossningsvideos osv men nu finns noll intresse för andras graviditeter, förutom att få se hur bebisen ser ut när den väl kommit.

      Vad skönt att höra att ni tycker så! Tycker alla med barn verkar så besatta av allt med andras barn (online och i verkligheten). Men tydligen inte! ??

        Men grejen är ju, att de var ju det. När de själva var i samma position och kunde relatera till det på ett annat sätt. Och nej, jag är inte annorlunda, har idag två tonåringar och ett vuxet ”barn” och känner inget behov av att läsa om graviditeter. Dock är jag väldigt glad att Kenza startar igen, jag har följt henne i flera år och tycker om henne. /L

          Men jag menar folk som har barn som är allt från två till femton år, både på internet och på t.ex. jobbet. Som är jätteintresserade av andras (även eventuella) graviditeter och bebisar.

            De här ovan låter heller inte så besatta i sina beskrivningar av hur de var.

            Har barn i mellanstadieålder. Kan tycka det är intressant att läsa om nån som har barn i samma ålder, läsa om vad barnen har för sig på fritiden, kanske höra om andra som kämpar med att få ungarna att göra läxor, se vad de köpt i julklapp till barnet, med mera, alltså lite igenkänning/inspo.

            Men är fullkomligt ointresserad av att läsa om en treårings ”bravader” , någons graviditet osv. Extra fånigt när någon nybliven förälder hyllar sin man och skriver att han minsann är ”världens bästa pappa”! Ja det är ju inte så svårt att vara förälder till en nyfödd/ettåring – då handlar det bara om att tillfredsställa barnets behov.

            Kom igen x antal år senare då det är fotbollsträning en regnig kväll, matlagning efter jobb, packa gympapåsen inför morgondagen, reda ut tjafs med kompisar, se till att det finns rena kläder (eller för den delen att det ens finns kläder inköpta som passar) tjata om att städa rummet och allt annat som hör föräldraskapet till. Det är då man ser om ens partner verkligen är ”världens bästa”. Ursäkta för rant. Men en helt vanlig graviditet och förlossning är nog mest intressant när man själv är på samma stadie.

      Men tack. Är själv gravid med första barnet och vet inget tråkigare än då alla ska prata om sina barn/graviditeter etc

      Mamma-influencers är det tråkigaste som finns!!! Typ Michaela Forni’s ”13 månaders uppdatering – så här sover han nu”. Snaaaaaaaaaark. Har så oerhört lite intresse för att läsa om influencers barn. Exakt som att lyssna på folks berättelsers om drömmar, så fruktansvärt ointressant. Och att de alltid tror de är unika i sitt moderskap. ”Vet du vad, man behöver inte vara en perfekt mamma, det är ok att vara trött på sitt barn. Här kommer min nya mammabok som är utan pekfingrar och ger bra tips, som jag verkligen själv hade velat läsa när jag väntade barn, otroligt unik, inte alls som de 10000 andra mammaböckerna som finns”.

      Revolutionerande information, tack tack. ?

        Men det är ju också för att hon skriver så tråkigt.. en del får ju till också såna grejer lite kul.

          Nej. ?

      Du är inte ensam! Dessa liknelser med frukt och grönt gör mig dessutom så förvirrad, ordningen på dem motsvarar inte min bild av deras verkliga storlek. Växer och krymper bebis från vecka till vecka? Orkar inte. Hälsningar från v 30 ??

    Hon ba tråkig innan barn 1, lika tråkig med barn 2

    Handlar väl bara att hon ska få spons från olika företag till nykomlingen ??

    Jaaa!! Älskar att hon sätter igång bloggen igen, MEN förr eller senare kommer ett sponsrat inlägg…

    ”Jag vet att jag skrev att jag inte skulle ha NÅGRA sponsrade inlägg, MEN jag bara ääääääälskar denna nappen, sängen, vagnen, flaskan etc etc etc”

      Och möjligheten att kunna sälja samarbeten som ”unika”..

      haha, det där låter verkligen som något hon skulle kunna skriva

      Hon var dessutom exakt likadan under första graviditeten. Exponerade sig till fullo på insta, youtube, bloggen, var med i Nyhetsmorgon och startade en podd som BARA handlade om graviditeten. I exakt samma stund som barnet kom dog både podd och blogg, och i samma sekund hon är gravid – hej bloggen!!! Fattar väl att det är skitkul att få spons från 2000 olika ställen men kul att vara så förutsägbar….

    OT – Booken fyller 50 imorgon. Vad tror ni, vankas det stor kändisfest på Casa Blanca?

      Skulle det vara konstigt att någon har fest när dom fyller femtio?

        Om hon har ja, hon har sagt att hon absolut inte ska ha någon fest.

          Kan ju bli överraskningsfest…

            2

      Nu är det ju så att något som heter ”Corona” kom ”i vägen” och då får man inte ha stora tillställningar.

      Tråkigt nog för Anna Book som annars hade varit såååå uppvaktad av kändissverige.

      Så det blir en helt uuunderbar dag med ääälskade perfekta familjen i deras älskade hem i Sigtuna! ❤️⭐️?❤️✨✨❤️??????❤️✨?????

        Så det är DÄRFÖR jag inte fått någon inbjudan till balunsen? 🙂

      Hon har ju sagt i såååå många lives att hon INTE ska ha någon fest. ??‍♀️??‍♀️

      Myggan hade väl ngn ursäkt till utebliven 30-årsfest.

    Väntar med spänning på inlägget om den superbekväma/ultrasnabba/transformers- syskonvagnen som förstås är betald helt ur egen ficka…

      ”Vi behöver ju en syskonvagn nu så jag frågade vännerna på Bugaboo om jag kunde få testa några olika modeller för att hitta den som verkar bäst”
      Read my lips.

        Svårt att läsa läppar i text.
        Mark my words, är det uttrycket du är ute efter?

          Orka va så sjukt petig. Du förstod vad hon menade.

    Ja kul tycker jag! Tycker vissa är så överdrivet ilskna mot henne.

      Låter ilsket

        Verkligen ilsket. Och avundsjukt.

          Hahaha, alltid ”aaaavundsjuk”. Vet du, man kan ha åsikter ändå.
          /en annan anonym som inte har några speciella åsikter om Kenza

      När du spytt färdigt kanske du kan läsa om din kommentar och förhoppningsvis upptäcka motsägelsefullheten i den på egen hand.

        Du vet att man kan ha en sån åsikt utan att vara ilsken? ???‍♀️ Men det är klart man inte ska få ha en så hård åsikt om Kenza, hon är helig här inne..

          Om någon kom fram till mig och sa att jag var dryg, snackade bullshit, var en diva, trodde jag var bättre än andra och att personen ville spy på mig FINNS det en liten risk att jag skulle uppfatta den personen som något ilsken. Som en inte helt harmonisk människa liksom. Just sayin!

          Haha helig jag dööör ??? bästa jag läst

    Nä Kenza måste inse att hennes varumärke begravdes över en jävla natt. Det där poddavsnittet där hon tjatar om att andra inte ska få glädjas åt sina graviditeter ändrade på folks inställning till henne HELT.

      Hade jag varit hennes gravida kompis hade jag haft på mig en tröja där det står bitch dont kill my vibe och klappat på magen hela dagen, bara för att hon är så missunnsam

        Fy fan va elakt.

          Nej, det är inte elakt, det är att vara på samma nivå som hon. Om hennes kompisar behöver trampa på tårna runt henne för att de råkar vara gravida och vet att hon inte kan glädjas för deras skull bara för att HON inte kan få barn så skulle jag ge tillbaka med samma mynt. Varför är hennes misär större än någon annans glädje förstår jag inte? Visst, jag säger inte att kompisen skulle skuttat runt av lycka och förstår absolut att man kan tona ner det, men att hon säger att hon på semestern inte ens kunde kolla på sin gravida kompis och var otrevlig och inte kunde glädjas åt henne är inte normalt beteende. Ska hon förpesta andras tillvaro får hon väl stanna hemma.

            haha jag menar såklart tippa runt på tå

            Men hör du inte dig själv? ”EN VÄN KAN INTE FÅ BARN OCH HAR SVÅRT ATT GLÄDJAS, SÅ DÅ SKA JAG KLAPPA ÄNNU MER PÅ MAGEN”. Fy fan vilken rutten vän.

            Jag kan inte få barn och det i sig är en jävla sorg. Blir självklart såååååå jäkla glad åt vänner eg, men de vet hur jobbigt det är för mig. De är världens finaste som säger att om jag vill veta något så får jag fråga helt enkelt. De vet hur glad jag är men att jag tycker att det är jobbigt.

            Om mina vänner hade gått runt och bara ”äh tänker klappa o prata ännu mer om det” så hade jag sagt hejdå. Vilka usla vänner som inte kan respektera en sån sorg. Deras bebis kommer ju ändå.

            Det med semestern är inget jag hört, men jag har full förståelse av sorgen att se en gravid kula när det är det man kanske mest av allt önskar sig själv. Tror inte hon missunnar någon, men för att rädda sig själv från att krossas ännu mer.

            Mina vänner har meddelat mig innan de gått ut med det, för de vet hur ledsen jag blir (och de respekterar det och det är jag så jävla tacksam över). En vän igår fick veta kön på sin bebis i magen. Hon berättade ingenting. Utan jag frågade självmant, för igår va jag stark nog att orka. Och jag vill ju veta, jag är så överlycklig för deras skull!

            Men för min egen, så blir jag än en gång påmind om att min kropp inte funkar som den ska och det sårar mig oerhört. Och jag inser nu att jag är så sjukt tacksam för mina vänner som bryr sig om mig och förstår att är glad ävennom jag blir ledsen.

              Tråkigt för dig, helt ärligt jättetråkigt. Men alltså du får ju folk att känna sig nervösa kring dig, att dom inte får vara sig själv kring dig pågrund av din egen sorg.

              En stor sorg i mitt liv är att jag aldrig fick en bra relation med min mamma som var heroinmissbrukare från att jag var 5 tills hon dog av en överdos vid 45. Jag har aldrig fått ha dom där fina jularna, morsdagsfiranden eller midsommarfiranden med familjen samlad pågrund av henne. Jag har haft hemska födelsedagar och känt ångest och sorg kring varje jul i flera års tid, för att jag aldrig fick det där fina.

              Men jag skulle aldrig få för mig att få folk kring mig, mina fina vänner och min sambos familj att känna sig obekväma kring mig kring högtider för det. Dom älskar ju högtider och vill fira, vem är jag att få dom att tippa på tå kring mig? Så egoistiskt.

                Tror du på riktigt att folk som Kenza, och andra som inte kan få barn, medveten vill få andra att må dåligt? Är man en så kass vän att man lägger ännu mer sten på bördan genom att i princip säga att ”det är faktiskt så jobbigt för MIG att höra om din sorg” förtjänar man fan inte ens att kallas vän. Sjukt okänsligt. Du skriver att man borde kunna dela någons glädje men någons sorg ska man bara ignorera o leva som det inte finns?

                  Det är klart man ska ha förståelse för någon annans sorg men man ska inte behöva ändra sitt liv pågrund av någon annans sorg. Allt handlar inte om mig och min sorg. Precis som allt inte handlar om dig och din sorg.

              Jag som skrev att jag hade klappat mig på magen skrev inte 18:37. Som du kanske ser skrev jag ”visst, man kan tona ner det”. På dig låter det inte som att du är otrevlig mot dina vänner som är gravida och vägrar prata med dem men ändå åker på semester med dem? Det låter heller inte som att du förväntar dig att de inte säger ett ord om sin graviditet? Där finns alltså förståelse från båda Sidor och självklart kan den gravida vännen då tona ner sig. Men hade någon varit otrevlig mot mig och vägrar prata med mig, och indirekt tvingat mig att vara nedstämd för att hon råkar vara infertil hade jag klappat på med min t shirt

      För att sedan själv gå helt bananas med graviditet och bebis i alla sina kanaler?!

        Verkligen. Fattar inte vad man är för människa om man nästan passivt aggressivt är otrevlig mot sina vänner på en semester bara för att de är gravida. Herregud.

          Fast det där är ingen nytt med Kenza, hon är en avundsjuk person, på allt. Alla som är snyggare än henne, mer fertila osv..

            +1000!!!

        Håller med! Att först gå och knappt kunna glädjas med kompisar för att sedan spotta ut sig mag och barn-bilder, då glöms andra som har det svårt helt plötsligt bort lixom. Slutade inte många läsa hennes blogg just Pga av för mycket barnsnack förresten? Jag har barn men pallar ju inte läsa om enbart barn för det, saknar hennes blogg där snygga bilder, kläder etc tog mer plats, men så kanske inte alla känner iofs.?

      Vilket avsnitt?? Vad heter det, eller vilket nr? Måste lyssna ?

        Avsnitt 2, ”allt om våra graviditeter”. Även där hon berättar att hon inte kommer visa upp barnet i social medier…

          Men oj, gick det utför för henne redan i avsnitt två… Stackare!

    alltså förlåt men spyr på folk som säger att de ”bakar” en bebis. Blä

      Ja fy ?

      Eller folk som säger ”vi är gravida”.

      Själv avskyr jag ”bebisverkstad”.

    OT. Matilda Djerf, vad är det för operation hon genomgått som tycks va så hemlig att hon inte kan skriva vilken operation men ändå visa upp tejp som skyddar snittet? Och ja, ta selfies på sjukan för att också visa att hon opererats.

      Vart ligger snittet?

        Strax under naveln. Sen om det finns fler vet jag ej men det man ser.

      Utomkveds kanske?

        Fräscht att spekulera ?

      de va väl blindtarm eller

    Money, money, money! Det handlar bara om pengar. Det ni glömmer är att för bara en vecka sedan fick hon en fråga i en Q&A på sin Instastory om hon ångrar att hon la ned bloggen? Hon skrev- absolut inte, bästa beslutet jag har tagit. Alla blåögda kan gå lägga sig med sina ursäkter. Hon gör det här endast för pengar. BARA!

      Vänta what?! Skrev hon på riktigt så? finns det någon site där man kan hitta gamla instastories?

        Yes, det är 100% sant. Jag reagerade på det för jag trodde att ah ja, hon har väl på riktigt gett upp bloggen. Så nej, det här är inte för att hon har *verkligen* saknat att skriva, dokumentera yada yada yada. Det är väl bara hennes sätt att vinna sympati från sviktande läsare/följare. Det är 100% för att hon vill tjäna pengar på barn #2, eller som hon skrev, 2under2 :-B

          Ååå tom en hashtag färdig 🙂

          Ja alltså om det är nåt som Kenza verkligen är, så är GIRIG. Och iskall egoist.

      läs inte hennes blogg så kommer hon tappa intresset när läsarna sviktar och samarbeterna uteblir 😉 😀

      Men jisses. Hon kan ju fortfarande tycka att det var ett bra och rätt beslut! Just då!

      Så?! Det är ett jobb för henne… som hon uppenbarligen vill ha tillbaka

        Ja. För att hon är gravid och hon vet det genererar pengar. Hon är sjukt girig!

          Vem fan jobbar inte för att få pengar?

    Du har missat för mycket camilla. Gynning inlägg med alla hennes kopior sida vid sida med originalen. Biancas bråk över lovisa och phillipes beteende mot varandra (ta dock med det som var i vloggen också och inte bara WV-avsnitten). Ja det var två saker haha men det finns nog mer.

      Ja, gynnings konst! Varför kommer det inget riktigt inlägg där du gör ett stort avslöjande?

        Hon kanske samlar lite info innan hon publicerar?! Är väl bra om hon samlar så mycket kunskap som möjligt innan hon gör ett ”stort avslöjande”. Först att hitta alla alster hon kopierat och sen kanske försöka få en synpunkt från Gynning eller någon vara bilder hon använt.

        Det är ju redan skrivet flera inlägg om det där.

      Redan gjort, lades upp länkar under inlägget igår:
      https://instagram.com/flunsdoden?igshid=3f1x6jznxtm6

      Vad var det mellan B och L?

    Varför ska hon alltid kääääämpa med att puta ut magen så det ser ut som att hon har en stor mage efter sin senaste graviditet, hennes kropp är fan exakt likadan som den var innan gravditeten.
    Okej just nu kanske magen är lite större i.o.m. att hon är gravid igen, syftar mer på innan denna graviditet.

      Och låtsas ta ”spontana och naturliga” bilder på en ”vanlig” kropp – fast i minimal spetstrosa…

        Den är ändå bäst. Hennes ständiga spetstrosor som hon medvetet sätter på sig för att verka lite så där ”sexy och gullig.” Så genomskinligt.

          hon är inte sexig.

            Håller med. Kenza har aldrig utstrålat sexualitet.
            Även om hon visat sig på tusentals bikinibilder genom åren.

              Öga igenom hennes kommentarsfält eller flaskback-tråd så förs det snart i bevis att det finns EXTREMT många (främst män) som finner henne väldigt sexig.

                Män tycker generellt sett att det mesta med puls är sexigt så det där tar jag med en nypa salt.

                  Så.. kvinnor måste tycka man är sexig för att man ska räknas som det?

                    Jag tycker för övrigt absolut hon var det. Och jag är
                    kvinna (bisexuell).

                Väldigt få män tror jag som anser henne vara sexig. Hon är söt men osexig.

                  Hahahhahaha åh herregud. SLUTA. Varför är det så viktigt för dig att ”tro” att killar inte tycker hon är sexig? Varför bryr du dig? Om du tror att ingen kille tycker det så har du så extremt höga krav på hur en sexig kvinna ska se ut, och att endast du kan avgöra hur en sexig kvinna ska se ut?

                  Vad fan händer?

                    Fast hon har ju aldrig haft en ”sexig” image. Jag får tycka att hon är osexig. Visst finns det folk som finner henne sexig men jag menar bara att hennes sexighet inte direkt utsöndras och att hennes utseende inte är sexigt utan sött. Sen är ju problemet att du blir jävligt stött över att jag säger att hon är osexig. Varför är det så viktigt för dig att du (eller Kenza) ska benämnas som sexiga? Helt sjukt

                      Jag är inte ute efter att hon ska benämnas som sexig, själv skiter jag i. Jag förstår att killar tycker att hon är sexig. Mitt problem ligger hos dig och din kommentar. Jag förstår verkligen inte, eller jo jag förstår varför du skriver som du skriver. Du stör dig på henne och kan inte se till hennes utseende utan att blanda in din egna känslor kring hennes person i det. Och sen är det viktigt för dig att killar inte tycker att hon är sexig (vad du, anonym tjej, tror).

                      Det är bara så konstigt. Mer konstigt än att jag reagerar.

              Kanske just därför…

      Eller hur. Hon kan få en bild på oss som ständigt lever med uppblåst mage a la 8 månader dag ut och dag in.

    Tja,
    har man fört dagbok på nätet så kan det nog kännas lite tomt att inte göra det…

      De senaste åren har Kenzas blogg varit väldigt torftig.
      Det var länge sedan hon förde någon dagbok på nätet.
      Opersonlig har hon alltid varit men de senaste åren (före Nikola) har bloggen bara innehållit reklam och hundratals bilder på Kenza i bikini och solglasögon.

      Man kan ju dock föra dagbok bara för sin egen del, inte för att andra också skall läsa. Då kan man ju dessutom vara lite mer sann

        Exakt. Hon vill bara ha mer pengar, väldigt enkelt.

    Något jag tänkt på många gånger är hur tacksam jag är över att vara en vanlis. Att få vara mammaledig i nästan 2 år och bara ägna sig åt bebisen och familjen utan att lägga timmar på sociala medier. Så skönt och kanske den enda lediga tiden man får under sitt yrkesverksamma liv.

      Nästan två år?

        Ja, en del har råd med det/kan och villl prioritera så. Inte så länge egentligen…

    Måste medge att jag är lite avundsjuk, jag vill så gärna ha ett till barn men pga olika anledningar så kommer det troligen inte bli så. Men glad för deras skull. Förstår inte varför det ska gnällas hela tiden.

      Varför skulle det inte vara friskt menar du? Klart man kan vara avundsjuk på att andra får/upplever sånt man själv önskade uppleva.

      För att hon inte är så sjukt snäll och ödmjuk som folk vill få till det. Och för att hon säger en sak, och gör en annan. Det handlar inte om att hon väntar ett till barn.

    Nu hoppas jag att hon återupptar poddandet också ???

      Nej snälla, dina bittra kommentarer är inte till för att kommenteras

      Hahahaha

      Jag med!! Va kul att ha något att störa sig så mycket på ?

    Man kan faktiskt vara avundsjuk utan att vara missunnsam. Klart det känns ledsamt att inte kunna få ett andra barn om man vill det.

    Jag har inte följt Kenza tidigare, undrar varför så många är bittra över henna? Vad har hänt?

      Hon lanserade ett klädmärke stort som hon inte skötte bra. Gjorde reklam/kollektioner med konkurrenter. Företaget har typ gått i konkurs och hon skyller på Corona.

      Dubbelmoral gällande hur hon exponerar sin son.

      Uttalande i sin gamla podcast om andras graviditet.

      Hennes konstant resande. Många tycker att hon borde lagt pengarna på att rädda sitt företag och anställa istället för att lägga pengar på lyxresor.

      Tydligen ska hon vara väldigt falsk också.

      Har även hört att hon är väldigt otrevlig att arbeta med och har en bild utåt som inte stämmer internt.

        Ja, kan bekräfta. Har träffat och pratat med henne och hon är ingen trevlig person. Full of herself och inte på ett härligt sätt. Verklighetsfrånvarande och berättigad, det är ingen underdrift.

          Berätta mer! älskar sånt här hahaha

      Bara att folk har insett hur fejk hon är, att hon har precis samma dubbelmoral som andra influensers och att hon inte är så speciell. Det började när hon började podda och hennes image rasade när det kom fram vilken entitled bitch hon är. Hon är ingen “girl next door” snarare the bitch next door. Sen har hon blivit mer desperat vilket märks oerhört. Folk tröttnar när man är en vandrande reklampelare med en dryg och berättigad personlighet.

        Vet du vad berättigad betyder?

          HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH VET DU? Herregud. En googling bort!

          En betättigad personlighet. Det är ett narcisstiskt drag. Varsågod I brought google to you.

            Okej, vet du hur berättigad ANVÄNDS? Inte som du skrev det iaf. /Inte samma anonym…

        Och du låter inte som en bitch själv, inte alls…. Du och Kenza kanske kan bilda en bitchclub?

          Långsamma applåder.

          Åh, vilken tuff comeback!!!

            Mer givande än din kommentar iallafall.

    Men vem bryr sig om hon mjölkar pengar… Bara smart av henne att tjäna de pengar hon kan, så kan hon ge barnen allt hon vill. ? Jag hade gjort samma sak, så hade jag inte behövt oroa mig över pengar. Betyder knappast att hon älskar sina barn mindre fastän hon tjänar pengar på att människor är intresserade av hennes graviditet.

      Ingen som har sagt att hon inte älskar sina barn. Folk diskuterar hennes dubbelmoral och pengakåthet.

        Och en massa annat skit som ni antar en mängd saker kring. Bittrare gäng får man fan leta efter…

          Det handlar inte om man är bitter eller inte. Man kan tycka att människor beter sig illa utan att vara bitter. Jag är säker på att du tycker folk beter sig illa och du är inte bitter för det?

          Åh, Kenza är ett känsligt ämne för dig va? Och nu ska du få höra nåt nytt! Man är inte bitter för att man har en åsikt.

    Kenza är inte kul att följa längre och det här märkts i flera år att hon inte tycker yrket är kul längre. Just nu lever hon på att hon är en OG i branschen. Hon gör det enbart för pengarna och det här är enda sättet hon vet/kan tjäna pengar på. Har noll förtroende för hennes samarbeten och förra året sa hon det rakt ut (eller om det var året innan) ”det kommer vara mycket reklam i december då jag inte jobbat så mycket under året”.

    Sen har hon slutat hålla det hon lovar. I söndags sa hon att hon skulle frågestund om graviditeten, det blev inget och det har ännu inte kommit upp.

      Jag tror hon hade trivts bättre i en annan bransch. Tex satsa på modellyrket igen eller jobba bakom kulisserna i den branschen. Min syster var med sin kompis när de sökte modeller till modelljakten och det är ifrån henne jag fått informationen om att Kenza är sjukt otrevlig. Redan då 2010-2011. Men att hon levererade som fan och var driven i att få fram det bästa. Sen att programmet floppade var nog snarare produktionens fel ?

      Har inte följt henne på länge. Hon har ingen snygg klädstil eller glammigt liv längre. Och varför gör hon alltid grisgrimaser? Vem vill se det?

        Håller med, rent stilmässigt känns hon som Gina Tricot 2012.

        För hon försöker visa att hon är skön och rolig. Men det blir bara krystat och onaturligt.

    Vad var det Alexandra Nilsson hade glömt redigera bort i sin senaste video?

      Yttre blygdläpparna.

        Haha vänta va??
        Haha th

    Vill hennes följare verkligen läsa om barn o graviditeter, eller vill hon skriva om dom?

    My säljer ju pt och kostrådgivning. Men hon sk nu få kostråd och träningsprogram av en PT ? varför kan man undra. Och hon vägrar visa bilder på ”sin” studio. Och tränat aldrig för. Mystiskt (hahaha omedvetet roligt ord)

      Hon är väl knäpp om nån tycker jag

      Säljer hon kostscheman oxå?! Trodde hon sagt att hon inte var dietist, men hon kan väl iofs fått hjälp av ngn.
      Är väl inte ovanligt att man tar hjälp av andra inom samma bransch om man kört fast sjölv och behöver hjälp. Kan ju vara till nytta för egna kunder också

    Jag har en kompis som nästan började gråta när Kenza gick ut med sin graviditet och är helt lyrisk nu när hon ska börja blogga igen. Jag känner mest att jag inte riktigt bryr mig och dessutom känns det som att influencers nästan skulle kunna kopiera en redan skriven graviduppdatering från någon annan. Alla skriver ändå bara samma saker ju

    Ni som talar om att Kenza är pengakåt. Är ni inte det själva? Handen på hjärtat, vem här hade tackat nej till att tjäna som Kenza och kanske vara ekonomiskt oberoende inom några år?

      Självklart vill alla vara ekonomiskt oberoende men jag skulle ALDRIG vilja tjäna pengar på oetiska samarbeten som t ex Dubai och ”sälja med kropp” och ”sälja med barn” som Kenza gjort/gör och får kritik för.

      Med mina barns integritet som insats? Aldrig

      Jag föredrar att vara fattig framför att vara en uppmärksamhetskåt och integritetslös influencer som lever av att fläka ut sitt liv, sin kropp och sina barn för allmän beskådan. Skulle aldrig kunna göra det oavsett hur många miljoner jag fick!

      Håller med. Mycket dubbelmoral i detta kommentarsfält. ”Jag har hört att Kenza är bitchig/pengakåt/falsk/otrevlig”. Hur många här inne är inte otrevliga och bitchiga? ?

    Jag stör mig PÅ att jag stör mig på Kenza för jag vill inte känna negativ energi. Framförallt inte om en influenser. Men…

    … efter att hon skyllde hennes företags nedgång på Corona, lever lyxliv med lyxresor, planerar att åka till Maldiverna igen även efter att hon bett följare att stödja hennes företag ekonomiskt, använt sin son i betalda samarbeten sedan han föddes, gör reklam för sina konkurrenter, uttalade sig själviskt i sin podd om att inte gynnas åt andras graviditeter, sa att hon skulle ge svar på kritiken om hennes Dubai-samarbete men viftade drygt bort svaret på att hon inte behövde förklara sig, säger (för att det ska låta unikt) nu att ”babies just dont happen to us” vilket inte stämmer för Nikola blev till naturligt efter att hon slutat tänka på IVF (vilket hon själv sagt), all obesvarad ifrågasättande om hennes miljöpåverkan, i hennes senaste blogginlägg försökte hon få det att låta att hon fått mycket hat när mycket av ”hatet” var ifrågasättande och kritik mot henne som företag, och alla bilder som hon tar där ALLT är iscensatt – en blomma i munnen, fixa i ordning Nikolas lugg innan bilden tas, ha blommor i cykelkorgen och gör en falsk picknick under ett träd där hon ska se sexig ut medans hennes son sitter bredvid. Ja, hon är vacker och ja, jag önskar att jag hade hennes utseende (vilket jag känner om många andra kvinnor) men det finns sååå många saker som jag stör mig på hos henne och jag gillar verkligen inte falskheten och bekräftelsebehovet som hon och andra influenser delar. Jag förstår att man lätt blir på ett visst sätt när man jobbar inom denna bransch men jag tycker att det är sorgligt att man styrs så pass mycket av dopaminet som man får av antal likes och följare att man bestämmer att till och med ens nyfödda bebis ska synas på ett särskilt sexigt och säljande sätt för hela världen på internet osv.

      Word!

      What hen said

      Så sant!

      Glöm inte alla ”amning =power ” – bilder som en ursäkt för att posta massa bilder på sina boobs… ?

      Lägger dessutom på massa filter och bar färgade kontaktlinser för att få så mkt ljusare ögon och hår och redigerar sina ansiktsdrag för att få ett mjukare utseende

        Det var den värsta perioden när hon påstod att sååååå många sa åt henne att skyla sig när hon ammade och började då fläka ut brösten på varje bild. Ingen sa nåt om hennes jäkla ammande. I så fall letade hon med ljus och lykta för att hitta en sådan kommenta för att få chansen att vinna PK-poäng.

        Angående amningsbilderna håller jag inte med dig. Som ammande tyckte jag att det var skönt att någon med inflytande tog upp detta då jag per automatik just då skämdes över att amma offentligt.

        Men jag håller däremot med dig om filtret. VARFÖR använder man ens filter så mycket? Man fattar ju att personen i fråga är osäker på sitt utseende.

          Ja, precis!

          Så kul att se hennes videos ibland där filtret kommit bort några sekunder och man hinner se the real Kenza ?

      Om jag hade *

      Hade gärna haft Kenzas kropp.

      /En som faktiskt har skelettkropp

        Hon är ju ett skelett, noll kurvor

          Det får man väl ändå säga att hon har. Men alla ser ut som de gör. Alla kan inte ha en jätterumpa som är modernt nu, är ändå ute om nåt år.. (men ni som har det är fina ändå såklart). Låt alla kroppar va.

        Du är säkert jättefin med, skulle gärna vara väldigt smal/rak (är kraftig). Man vill kanske ha det man inte har…

      Åh nej, inte du igen. Ingen går på att du skulle valt självmord framför en enligt dig osexig kropp, det är ju sjukt. Jag är tvärtom från ”skelettkropp”, ganska tjock och inga män vänder sig efter mig på stan på stan vad jag vet (skönt). Men mitt och mitt livs värde hänger ju inte på det, det hoppas jag ingens gör.

      Tydligen Aleks, jag menar, hur blev barnet till? ? (Och säkert många fler).

    FINNS DET INGET ATT SKRIVA OM BOOKEN.

      Nej, hon verkar ha haft några lugna dagar. Det är bra, tror jag. Det kändes inte sunt som hon höll på. Förhoppningsvis har någon nära tagit ett snack med henne och fått henne att förstå att hon bara triggar alla som vill vara elaka och driva med henne. Hon behöver en paus (en livslång) från sociala medier.

    En trasig barndom är svår att reparera, ens med ett framgångsrikt vuxenliv.

    Håller helt med. Kan inte vara bra för karriären att aldrig behöva kämpa för något.

    Men är det så himla fel då? Kan vi inte unna henne det? Alla måste inte ha haft det kämpigt och jävligt för att ha rätt till ett fantastiskt liv.

      Då ska hon heller inte behöva bete sig som hon gör.

    Jag är nyfiken på vad hon tjänar pengar på nuförtiden? Kan tänka mig att det är stora belopp för ett samarbete på tex Instagram (ACO nyligen tex), men vad händer med Ivy Revel? Vad är hennes roll där? Vad händer med företaget? Jag har testat en del kläder i deras butiker men tyckte att storlekarna var minimala (har 36/38…), syntetiska billiga material och överpriser… Mode & kläder är hon ju bra på (även fast en sopsäck skulle se fashion ut på henne pga så vacker), men kanske ska hitta en annan väg inom området?

    Hennes Instagramföljare sjunker hela tiden och gjort under en längre period nu. Klart hon tar tillbaka bloggen för att hitta en väg tillbaka mot toppen.
    Dock tycker jag det kan sluta spekuleras i att hon skulle ha ett så perfekt liv när ingen vet om det verkligen är så. Ingen vet om hon levt räkmacka. Ingen vet hur hennes relation till hennes man är (man behöver inte vara född igår för att veta att kärleksrelationer framställs inte alltid rätt på sociala medier). Hennes psykiska mående osv. Vet vi heller inget om. Hon är inte direkt öppen om sitt liv på samma sätt som andra influensers. Att vara lycklig och att inte vara öppen om allt är ju inte direkt samma sak.

    Vad är det du antyder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.