Cissi Wallin galna utspel på Instagram – igen!

Idag hade jag möte med Nyheter24 om att bland annat implementera en bildbläddrare för inlägg som detta. Jag kan på förhand varna för att det innehåller massor av bilder, men förhoppningsvis är det sista gången det ser ut så här.
Jag kommer för det mesta lägga upp dem två och två för att inte få ett 7 km långt inlägg.
Vissa av bilderna är omdelade på andra konton men jag ska försöka förklara så gott jag kan.

………………………………………………………………………………………

Så, vad har hänt?
Jo, Cissi Wallin har – återigen – utmålat en kvinna som bat crap crazy och påstått att hon är någon typ av besatt stalker som nästan tvingat sig på Cissis familj för att ”tvångstomta” hos dem på ett hotell i Göteborg.

Kvinnan heter Jennie och så här skrev Cissi om henne på Instagram för att inleda:

Här tar Jennies story vid:


Vad Cissi skrev på Instagram / Jennies version av det hela efter att ha läst Cissis inlägg.


Cissi efterlyser en tomte på Instagram för att lussa på ett hotell i Göteborg där familjen är pga att Cissis mamma är sjuk.
Jennie svarar och så här utspelade sig konversationen.


Efter att Jennie varit tomte (och tvingat sig på Cissis familj) bjuder Cissi in henne till att bli en del av Gardet / Något som intygas av Karin ”Kajjan” Andersson, fd. medlem av Gardet.


Karin ”Kajjan” Andersson fortsätter med att skriva så här på Instagram.


Fler exempel på vad Cissis skrivit om Jennie, efter att hon publicerat sina storys / Karin ”Kajjan” Anderssons kommentar

Alla fyra bilder är skrivna av en person som tidigare beundrat Cissi Wallin men som nu kritiserar henne istället.


Skrivet av samma person, där hon taggar @haveristerna som tidigare granskat Cissi Wallin.
Läs mer om det HÄR.

Vad Cissi skrev till personen efter att hen taggat @haveristerna

Cissi slår ifrån sig på Instagram och ”tänker inte sänka sig till samma, låga nivå”.


Samma kvinna visar att Cissi Wallin, inte bara raderar och begränsar kommentarsfältet utan tar även bort och blockerar följare.


Paula – @vardagsrasismen på Instagram är en fd. medlem av Gardet och hon skriver så här om Gardet och Cissi Wallins senaste utspel.
TERF” (” trans-exclusionary radical feminist”)

Hanna Bergwall – fd Gardetmedlem – kommenterar Cissis agerande, ett agerande hon är MER än bekant med.

Och så slutligen ger sig då även Haveristerna in i leken och meddelar att de kommer ägna morgondagens avsnitt till Cissi Wallin och hennes lögner.

Ja, hur många är det egentligen som hoppat av Gardet?


Två ”nya” medlemmar som meddelar att de redan lämnat Gardet igen.
En med öppen och en med stängd profil, därav den svarta rutan.

Vad mer göra än att invänta Haveristernas nya Wallinska granskning?
Det här är en sammanfattning, slutsatser och annat får ni komma fram till själva. 🙂

323 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  kan någon sammanfatta vad som har hänt:D

   Tror tyvärr att det är alldeles för mycket under alldeles för lång tid för att sammanfatta. Tips är att klicka dig in på hennes tag här på bloggen och läsa i arkivet.

    Eller menar du precis just det här så måste du nog räkna med att en sammanfattning ändå blir lång tyvärr. Läs inlägget. Bättre sammanfattat än så blir svårt.

   En kort sammanfattning av en del: Cissi kritiserade att doulor förespråkade hemförlossning i vissa fall. Jenniestinksrok är en doula och sa emot. Cissi tog upp att Jennie var en galning som tvingat på hennes familj sin make genom att han tomtat för dem på Gothia hotel. Jennie lägger ut en konvo som visar att de var överens och att det hela kom sig av en efterlysning av Cissi efter tomte på julen 2018.

    My god, CE klarar alltså inte av en meningsskillnad om doulor utan att allt urartar på sociala medier för henne? Hon måste vara extremt lättkränkt. Och osmart, när personen hon ger sig på lätt kan fiska fram några skärmdumpar som visar hur kommunikationen såg ut när det begav sig.

     Tankarna går till andra som CW har hängt ut på tveksamma sätt, med förödande resultat. Hon kallar sig feminist men resultaten blir antifeministiska osv.

      CW sitter i detta nu och munhugger i sina kommentarsfält. En kvinna som påpekar hennes självmotsägelser börjar hon håna pga sitt yrke – som man hittar via en länk i kvinnans annars låsta profil, och som också är det enda hon kan veta om denna person. CW sitter alltså och gör detektivarbete för att sedan skriva:

      ”Har du ens en aning om vad jag gjort och gör för utsatta kvinnor sedan många år? Häromveckan skänkte jag t.ex 100.000 till Roks kvinnojourer där jag också tänker volontärarbeta. Vad gör du, sätter i löshår?”
      och
      ”ah du är synsk psykolog/psykiatrer! Varför jobbar du då med att sätta i löshår hela dagarna?”

      Det är ju såååå mycket mer nobelt att vara miljonärsfru och donera pengar till välgörenhet än att vara frisör? Fräsigt att trycka till folk med lite klassiskt klassförakt.

       En miljonärsfru har kapital och tid över till välgörenhet och fundera på volontärarbete, och vad gör den där frisören då??? Just ja, jobbar med oviktiga saker som hår, för det behövs ju inte och Cissi Wallin besöker aldrig en frisör.
       Jag väntar med spänning när hon börjar på Roks. Kan inte bli annat än en succé.

    tack!:D

    Tack! Jag utelämnade faktiskt den delen då jag trodde det skulle bli för rörigt, men du lyckades ju sammanfatta det bättre än jag hade gjort. ?

     Eller så utelämnades den delen för att det är till cissi wallins fördel? Det är väl HELT RIMLIGT att kritisera trenden att föda hemma? Min granne födde hemma och bebisen dog pga navelsträng runt halsen. Hade klarat sig på sjukhus.

      Eller för att den var helt irrelevant till det som hände sen – den sk ”tomte-gate”- där Cissi spårar på riktigt?
      Det var bara hennes avstamp och anledning att attackera den här kvinnan, ingenting annat.

      Varför är det rimligt? Det är väl kvinnans val? Precis som det är kvinnans val att döda sitt barn (abortera sitt foster” vad man än vill kalla det) och är det nte rimligt att kritisera det så är det väl inte rimligt att kritisera vart och hur en kvinna ska föda heller. ”hade klarat sig på sjukhus” hur vet du det? Bebisar dör på sjukhus också. Många föder helt utan problem eller hjälp o då behöver man faktiskt inte befinna sig på ett sjukhus om man inte vill.

      Otroligt sorgligt med din granne, Bengt.
      Det finns dock flertalet studier som visar att planerad hemmafödsel är lika säkert eller säkrare än sjukhusförlossning. I Nederländerna föds ca 30% av barnen hemma planerat.

      Barn dör ju på sjukhus också pga att personalen gör fel?

      I vilket land bor du Bengt? I Sverige har inget barn dött vid hemförlossning sedan 90-talet (bortsett från de sällsynta tragiska fall då mamman dödat bebisen i samband med födseln).

      Bengt, det vore också HELT RIMLIGT om vi kunde diskutera alla de komplikationer som framkallas av förlossningsvårdens ingrepp?
      Det som gör att många VÄLINFORMERADE kvinnor söker alternativ och lösningar som inte sätter effektivitet, platsbehov och vaktskifte före deras och deras barns liv och hälsa.

   En tomte klev in på julafton och förstörde allt. Cissi blandar och tar, nu e det rörigt.

    Största tomten är ju Cissi.

   Kan någon sammanfatta kommentarsfältet tack???

   Cissi är en självupptagen, maktgalen haverist som gift sig med en kvartsmiljardär och kan därför veva mot allt som rör sig utan att oroa sig för konsekvenser. Grattis gumman! Så feministiskt av dig 😉

    Hon verkar varken ha insida eller utsida, varför vill en så rik man ha med henne att göra?

     Han var en ful, osäker nörd som lekte med datorer när de andra pojkarna drack öl, gick på fest och fick kyssa flickorna.
     Sen blev han stor och tjänade ihop en massa pengar. Då blev plötsligt de coola bönorna intresserade.
     De som tidigare försökt få ihop det med de coola mediasnubbarna som skulle hjälpa in dem i mediabranschen.
     Men de där coola snubbarna var oberäkneliga.
     Nörden var dock tacksam att få hennes uppmärksamhet. Voila!

      Har CW varit cool? Svårt att de det men.. ok. Skrämmande

      Blanda inte in honom, det här gäller endast henne. Vad vet du om vad han var? Vem har rätten att bestämma vad han var ”på den tiden”?

       Alla har rätt att spekulera och skriva vad de vill. Om du har problem med yttrandefrihet föreslår jag att du flyttar till Nordkorea.

        Du har skrivit det du ville skriva, någon höll inte med dig. Det betyder inte att den personen vill begränsa yttrandefriheten, så sluta döda alla diskussioner med såna påståenden.

      Fast nja, så gott ställt hade han väl inte när de träffades.

      Räcker det inte med att hålla sig till fakta som finns utan det måste skrivas också?

       Håller med. De träffades innan pengarna när C var bästis med Lady dahmer man behöver inte hitta på saker när sanningen ändå är galen.

       Hahaha jo han hade gott ställt. Miljoner i utdelningar från företaget under flera år. Direktörslön. Stor lägenhet på Södermalm. (Den de bor i nu). Han kanske inte hade en kvarts miljard på banken men fett hade han det.

      Varför är det okej att skriva att han är ful? Det är ju aldrig okej att säga något om en kvinna!

       ?

       Cissi Wallin är också ful. Bättre så?

    Att han är kvartsmiljardär är en sanning med modifikation, pengarna ligger i ett AB så för att få ut dem måste man antingen betala skatt, antagligen 50% men det beror ju på hur mycket man tar ut under ett år, samt arbetsgivaravgift på 31,42% på uttagen lön, eller ta det som utdelning med 20% skatt. För att få ut en högre utdelning än förenklingsregeln, i år ca 177.000:- så måste man ha tagit ut lön förra året på 618.000:-.
    Så klart blir det många miljoner kvar att leva för, men när pengarna ligger i ett AB så betyder det inte att det är ens ”egna” pengar, utan de ska skattas för och betala arbetsgivaravgift på uttagen lön.

     Utdelning…

      Ja, precis som jag skrev.

     Du vet ju fan inte vad du pratar om, din jävla amatör.

      Det gör hem visst. Vilket moget svar?!

       Hen

      Läs på lite så får du se själv. Driver för övrigt eget AB som redovisningskonsult.

     Bröderna med fruar verkar också lite för upptagna för att se till så att redovisningen sköts, den enas Årsredovisning kom in för för sent till Bolagsverket och den andres kom in sista dagen och kompletterades sedan en vecka senare.
     (Man har alltså 7 månader på sig innan Årsredovisningen ska vara inne på Bolagsverket)

      OjojOJOJOJ vilket scoop!

      lite off topic – men brödernas föräldrar lyckades verkligen kamma hem färgstarka svärdöttrar …

      Antagligen använder de sig av en firma som sköter alla miljoner. Sen kan man ju bara spekulera varför den inte gjorde sitt jobb i tid.

     Den lön som måste tas ut för att kunna ta ut utdelning över schablonbeloppet på 177.000kr per år baseras inte bara på hans lön utan har du fler anställda så räknas även den lönen in. Du kan alltså plocka utdelning till väldigt stora belopp som ägare till låg skatt . Men det är mycket att ta ställning till; alltså löner utbetalda av bolaget samt bolagets utdelningsbara medel.

   Cissi Wallin är osams med Tomten.

    Då blir det ingen jul i år då?

     Han får nog ledigt i Corona-tider… han borde ju vara i riskgruppen

      Hehe ?

    ?

    Hur kommer det sig att feminister är den enda gruppen på Instagram som bråkar och hatar varandra istället för att lyfta och vara positiv mot de som är likasinnade?

     Enda gruppen? Det är ju verkligen inte sant.

      Nämn någon mer grupp för bland de jag följer på Instagram är det bara feminister som bråkar och smutskastar andra likasinnade.

       Vilka fler grupper följer du?

      Ok. Bland de jag följer är det bara denna gruppen.

       Hehe snygg räddning

        Nej jag menar det. Jag följer alla möjliga typer av konton och har aldrig upplevt så mycket bråk och konflikter andra emellan.

         Jag håller med, jag följer många andra grupper/konton, tex smink, hårvård, cyklar, sy och sticka, matlagning med fler och inte i nån av dom kretsarna bråkas det som det görs mellan feministkontona. I alla andra grupper är alla supertrevliga och stöttande mot varann, även om nån tex skulle göra en ful sminkning ger man positiv feedback på det bra och ger tips för att förbättra det mindre bra.

          Kanske för att hudvård och stickning inte är några direkta åsiktskonton… vad ska man tycka olika om? Vilken typ av häl man föredrar på strumporna man stickar?

           Exakt! Analysen är ju inte på topp hos vissa..
           Ena gruppens diskussion hänger ihop med halva befolkningens rättigheter, överlevnad och förtryck, den andra om pigmenttäthet och skimmereffekt i ögonskugga.. ..eller strumphälar och såsredningstips.

           Men alltså det bråkas ju inte om politik eller feminism feministkonton emellan. Hade det varit det dom bråkat om hade jag köpt era argument men det är ju bara en massa sandlådetjafs mellan dom, ”hon sade” hon gjorde” ”hon började” ”hennes man tjänar mer” blablablabla. Hade dom argumenterat om politiska frågor så ja klart det är skillnad på feminism och stickning då, men det är ju inte alls det som bråkar om, bråken verkar mer finnas till för bråkandets skull?

          Du kan ju inte jämföra hobbykonton med politik…

           Såå konstigt att det ’bråkas’ mer om placering av gruvor, kraftverk och raffinaderier än om nagelfilar och garnnystan!

  Förstår inte dessa kvinnor (ja, alla inblandade) hur pinsamma de är med sitt krigande på instastories ??‍♀️

   Känns som att många bör logga ut ?

   Men detta alltså. De pratar om att de är traumatiserade och det känns som om att mitt huvud ska sprängas.
   Att de orkar, allihop. De är precis lika goda och beter sig som priviligierade små ungar. Skämmes ta mig tusan.

    Håller med. Skriker om vem som är mest psyksjuk åt olika håll. Lös det internt, går det för långt, polisanmäl. Men alltså att dom största kontona ska sitta och hänga ut folk till höger och vänster, det går liksom inte att få osagt sen. Kan inte glömmas bort pga internet. Hatar vår samtid.

     För övrigt tycker jag dom skriker psyksjuk på ett sätt som också förminskar alla människor med psykiska diagnoser. Vi är inte alla Linköpingsmördaren ?

      Skrattade orimligt mycket åt din kommentar Eh ?

       Hahahaha ?

    Håller inte med. CW drevar mot alla som inte håller med. De andra har först provat med att vara tysta men säger till sist stopp. Det som är sjukt är att vi ska låtsas som om CW är feminist, hon som skulle bränna varenda jävel Som inte nickar medhållande på bål om vi levt i såna tider. Hon har fått osunt stark röst i feministdebatten, eftersom de flesta hon sparkar emot är andra kvinnor. Samma sak i podden med Unni -I VARJE avsnitt ägnar de tiden åt att fäkta mot andra kvinnor. Vi kommer inte att krossa något patriarkat på det viset, de är det mest osysterliga jag kan föreställa mig.
    Med det sagt -det är på tiden att de som blivit orättvist behandlade säger stopp och det är mer än okej att de säger det så högt att det ekar bland galaxerna.

     Detta har ju hållt på i en evighets evighet. Det känns som att det är samma människor om och om och om igen. Som Eh skriver, kan de inte lösa det internt? Vad blir bättre av att de smutskastar varandra? Detta gäller CW plus allihop. De hugger som kobror på minsta lilla och ALLA i det gänget smutsar ner feminism.
     Ingen av dom gör min feminism och ingen av dom är kvinnor att se upp till.
     Förstår du hur priviligierade de är? De flesta är arbetslösa/ arbetar hemifrån/ sjukskrivna och har mängder med tid att sitta och dreva.
     Gör något vettigt av er tid.

      Jag tror att det ganska säkert är såhär. Cissi börjar kasta och ingen svarar upp, då tar C det som om hon kan fortsätta och gör det på ett konto med 100 K följare och eftersom ofta andra feminister är måltavla, så går det naturligtvis inte obemärkt förbi feministkretsar. Och då är tyvärr alla andra forum värdelösa att gå i svaromål och bevisa att det är fel. Läser man inläggen kors och tvärs så ser det kanske ut som om alla kastar på samma sätt. Jag är dock ganska säker på att det i de flesta om inte i alla fall är CW som startar. Och tro mig, när man blir baktalad där och inte svarar och bevisar påståenden som falska så känns det inte gött alls. Varför ska någon som ljuger som affärsidé få stå oemotsagd. Kajjan mfl var tysta alldeles för länge, många är fortfarande tysta för att de inte vill uppfattas som ”likadana” Vi kan inte ha det så, att ingen kan säga emot för att då riskera ett drev -och om ett drev kommer inte få bemöta det för då är man likadan. Den som blir anklagad felaktigt måste få bemöta och bevisa motsatsen.

       Jag hör dig men jag kan inte se vad detta ger? Det verkar finnas två läger och de som tror på CW gör väl det oavsett vad andra säger? Från min synvinkel så verkar de bara elda på CW och hjälpa henne att sätta sig i en offerroll. Ghosta skiten ur henne, ”dina” vänner och de som rör sig utanför CWs kretsar fattar ju ändå att hon pratar skit.
       Det blir smutsigt och löjligt när vuxna kvinnor håller på som 14-åringar på skolgården. Jag kan inte ta dom på allvar och det skadar feminismen.

        Fast hade CW smutskastat mig som labil stalker inför sina 100000 följare, och jag sitter på skärmbilder som berättade sanningen hade jag nog också postat dessa. Du med skulle jag tro.

        Undrar hur det går för tantMona som klickade sååå bra med CW.
        Har varit där på middag osv.
        Vänner blev dom, kanske tom bästa vänner.

         Tant Mona vågar inget annat,trots att hon tycker nått annat.

         Jo men hon är fortfarande kompis med Cissi. Jag läste förr Charlotta Flinkenbergs blogg/krönikor men efter att ha insett att CF är kompis med Mona och Cissi är jag mycket tveksam…

          Jag förstår dig.

     Hon är en mullvad utsänd av patriarkatet!

    Privilegierade stavas det.

     Men allvarligt..

  Med tanke på att CW gör såhär så förlorar hon tyvärr trovärdighet för mig vad gäller FV. Eftersom det är samma MO.

  Sen tycker jag det är trist med all sandlåda bland dessa feminister.

   Det tycker inte jag, en helt annan grej och man ska va försiktig med att ifrågasätta sånt. Sen har han så jävla låg trovärdighet själv, de som känner till honom vet ju, riktigt äckel.

    Efter femton liknande stories med CW ifrågasätter jag även detta….

    Och ja man ska vara försiktig med att ifrågasätta kvinnor som berättar om övergrepp. Och ja FV hat skitlåg trovärdighet.

    Samtidigt det är nästan precis samma mönster. Om och om igen.

     Fast det är inte bara cw som berättat saker om honom.

      Jag tvivlar inte på att han är ett svin.

       Svin.. ja eller våldtäktsman. Det är fler som berättat som sagt.

       Frågar man en 14-åring om hon vill ligga mot praktik kan man inte beskrivas på annat sätt.

        Ja men det är ju ännu värre grejer han anklagas för. Av flera.

        Men det var ju inte så, journalisten (som hon senare blev) har ju dementerat, kan vi skippa detta osanna rykte en gång för alla?

       Burgscki: En tanke och fråga väntar i modd (pga ett ord jag använt. Vet vilket. 😉 ) ?

        Visste att du skulle invända ?… Länge länge länge har jag trott på CW. Men när hon gång på gång helt plötsligt går på en människa med historier om att denna människa varit besatt av henne försökt komma henne nära för att sen göra något hemskt så undrar jag om detta är något hon satt i system? Som hämndaktion när hon inte får som hon vill.

        Sen kan det vara så att hon utsattes för våldtäkt såsom hon beskrivit det och allt annat är något slags upprepande av detta trauma.

        Jag tycker bara att det är intressant att sättet hon gör det på följer nästan precis samma mönster.

         Fast jag invänder inte så du hade lite fel. 😉

         Jag tänker att det börjat någon stans. Och att ha blivit utsatt för det hon blev efter att hon berättat kan ha gjort att hon nu agera som hon gör idag.

         Och som du dessutom nu själv säger så kan allt vara ett upprepande av det traumat när knappt var 20 år och att det och vad som följde efter det upprepas om och om igen.

         (Och han har ju dessutom erkänt delar av det, samt att och han gick på knark och flera kvinnor som också har varit utsatta.)

    Varför det? Ljuger man om det ena så kan man ljuga om det andra. Där tappar man trovärdighet.

   Tänker att det är viktigt att skilja på sak och sak. FV-historien är en sak, detta är en annan. Jag tror på det hon säger om FV, men jag tror också hon har fuckat up med gardet, tomten osv. Båda kan vara sanna samtidigt. Men det är ju trist som hon vevar, eftersom folk ju uppenbarligen inte tror på att hon blivit våldtagen då, och det missgynnar ju hela me too-debatten.

    Jag håller med dig att det är olika saker. F verkar ha varit ett svin. Dock är jag inte säker på om C talar sanning då hon ljuger om allt annat. Men jag tänker inte att det ska ifrågasättas ändå.

    Jag tror också han var/är ett äckel, och jag betvivlar extremt sällan kvinnor som säger sig blivit utnyttjade, men jag kan inte för mitt liv tro på en människa som INTE MINNS vad som hände/har blurriga minnesbilder och som sen hävdar med 100% säkerhet att det HAR ägt rum. Det är inte hållbart.
    Jag kan inte heller gå på samma linje som en människa som seriöst tror att en dom för förtal har att göra med att ”man berättat vad man blivit utsatt för och av vem och det fåår man ju inte i det här samhället”. Som hon upprepar 1000 ggr i veckan. För det handlar för fan inte om att man aldrig får öppna munnen utan på vilka grunder och på vilket sätt man gör det samt vilka som påverkas av det. Ingen vet ju om det folk påstår är sant om man inte varit där själv, så hur skulle det vara ok? Om det var omvänt och någon själv skulle drabbas av ett fruktansvärt förtal som vänder upp och ned på hela ens liv så skulle man ju ha gått i taket. CISSI skulle ha gått i taket om någon yttrade sig felaktigt om henne!
    Hon är ju så trög. Hur kan man inte förstå hur ett rättssamhälle funkar? Herregud. Det är som alla nötter som rasar över folk som får milda domar eller släpps fria för andra brott. Vem som helst kan väl hålla med om att det känns förjävligt ibland men intelligenta människor förstår ju att man inte kan döma människor om vissa saker inte går att bevisa. Det är ju exakt så det ska vara, hur skulle det ha sett ut annars?!

     Ännu värre att hon får skriva krönikor i en av landets största tidningar och på så vis får ännu mer ”kredd” och uppmärksamhet. Det sänker deras trovärdighet… (ja jag vet att tidningarna ibland är som värsta skvallerspalterna, men de har också mkt seriös bevakning)

    Vad är det du tror då? Virtanen berättelsen har ju ändrats så mycket att det finns väldigt olika versioner av den. Blir lätt så när man ljuger.

   Håller med helt. Inte konstigt att hon inte togs på allvar. Ja, det är ett problem att kvinnor inte tas på allvar när de blivit utsatta men denna människa verkar vara helt sjuk i skallen på riktigt. Vilken osund människa och dålig energi, hon känns som smutsig, och då menar jag liksom i själen. Noll karaktär, noll integritet eller tanke på andras integritet. Känns som en människa som hade kunnat smutskasta precis vem som helst, det är läskigt

   Burgscki: Jag tänker så här, hon var ung när det med FV var aktuellt. Så som hon bemöttes då, svartmålades etc, kan mycket väl vara det som färgat henne och vara orsaken till mycket av hur hon interagerar med andra människor idag. Vad tänker du?

   Burgscki: Jag tänker så här, hon var ung när det med FV var aktuellt. Så som hon bemöttes då, svaaartmålades etc, kan mycket väl vara det som färgat henne och vara orsaken till mycket av hur hon interagerar med andra människor idag. Vad tänker du?

    Jag tror du är fel ute.

    Personer med mycket makt tenderar att ofta missbruka makten för egna syften.

     Ja?! Och på den tiden så var det FV som hade precis alla makt och CW hade noll.

    jag skrev det ovan, hade samma tanke att en förklaring kan vara just detta du föreslår…hon upprepar ett trauma hon själv utsatts för.

    nu menar jag inte att detta på ngt vis är CWs ansvar men jag funderar ofta på hur hans andra offer (om det nu finns men jag minns tolv berättelser som samlats och dessa jag syftar på) känner sig när detta utspelas sig på det här viset…

     Det kan man fundera på. Eller så förstår det precis varför CW blivit som hon har pga varit igenom samma sak?

      Herregud vad du anstränger dig.

    Natten hos FV inträffade i maj/juni 2006, hon messade med honom under två år därefter, kallade honom ”the good guy”. Hon pratade m kompis 2008 om det hela och kom fram till att hon blivit våldtagen, hon har skrivit på blogg att hon var aspackad och inte kom ihåg ett skit, mådde allmänt dåligt ( vem skulle inte ha gjort det att slockna hos en gammal gubbe), minnesbilder kom fram i terapi ( bortträngda minnen är stendött som begrepp numera). Under dessa år har hon spridit det hela vitt och brett, berättelsen har ständigt ändrats. Till slut bad FV henne via sin advokat att polisanmäla vilket hon gjorde. Vad hon sa i vittnesmålet kan alla läsa på nätet, hon säger i efterhand att förhöret inte är rätt transkriberat trots att hon hade med sig en advokat. Polisutredningen var gedigen med vittnesförhör och lades ner då det inte fanns grund för åtal. CW hävdar att ett stort antal kvinnor anklagat FV för våldtäkt/övergrepp vilket inte stämmer. Det handlar om en handfull kvinnor som uttalat sig om ett svinigt beteende typ verbalt och kanske tafsande. De backade ur när CW ringde runt och skulle ha med dem i sin vendetta. Eskilstunakvinnan beskriver hur förskräckt hon blev när CW drog in henne på hennes Instagram. CW + ombud åkte till E-tuna och förmådde henne att göra polisanmälan trots att hon inte hade ngn minnesbild av våldtäkt vilket hon berättade inför förtalsrättegången. Hon hade också blivit stenpackad, kvicknat till när FV försökte klä av henne, hon raglade därifrån och hade svårt att hitta ut fr hotellet. I mina öron låter det som en dyngfylla, sjukt obehagligt. Det här är ett exempel då CW för eget syfte, att stärka sin anklagelse vinkla andras vittnesmål till ngt de aldrig sagt.

  Du hade mig vid hallå….

  Irriterar mig på ordet TERF, slängs hot och dit hela tiden. Dessutom, hur kan Maria Engelwinge va det, är hon inte en transkvinna själv??

   Själva termen terf är motsägelsefull bara i sig, då radikala feminister inkluderar transmän i sin gren av feminism. Terf används bara av människor som tror att jorden snurrar runt män och tycker att det skaver när kvinnor vägrar gå på knäna för dem.

    Vilket extremt oförstående.
    Jag vet själv vad jag tycker om män och hur jag ställer mig till dem. Och jag vet vad jag tycker om terfs.

    Men du tycker väl antagligen att transrättigheter är så viktiga. Med din urholkande tolkning av terf. Gissar på att du blivit kallad terf.

     Typiskt kulturmarxister. Slåss med näbbar och klor om petitesser samtidigt som ni förlorar helhetsbilden.

      Kan faktiskt tyvärr inte annat än hålla med. /Nån slags marxist

      Kulturmarxism? Läst för mycket högerpropagandan?
      Jag är för allas rättigheter men är dock feminist för kvinnor och våra/mina rättigheter. Jag har ingen lust att slåss för alla och avsäga mig min identitet som kvinna för att någon säger att det inte existerar. Jag har blivit kallad terf och om det är radikalt att anse att kvinnor får sätta sig själva i det viktigaste rummet, så fine men det visar också hur feminismen har kapats av de som som vill utesluta och styra kvinnor.

    Som någon som blivit kallad TERF hit och dit – transmän inkluderas inte i egenskap av män utan i egenskap av att vara födda som kvinnor. That’s that.

   Eller vänta, blandar jag ihop henne med nån?

    Engelvinge fejkade ju att vara trans eller ickebinär ett tag för att använda TF i frågan.

   Ja, hon är cis, tror du en transkvinna skulle skriva det där transfobiska dravlet?

    Jag vet inte vad hon skrivit. Hade för mig hon var det men måste blandat ihop med nån annan som förekom i feministiska sammanhang förut.

     Du blandar nog med Johanna Marseille.

  Alltså, kan inte låta bli att tycka att detta instagram-aktivist-communityt är SÅ toxic (ber om ursäkt för svengelskan).

   Jag håller med.
   De skriver som om de hade forskat i varje ämne de tar upp och omges av en massa ja-sägare. Jag tycker det är en farlig utveckling när så många tar deras ord för en sanning. Ofta finns det även andra perspektiv som de bortser från.

  ”När hon hörde av sig som en galning och promt ville att hennes man skulle vara jultomte” ???

  Vad är det för fel på Cissi egentligen? Seriöst.

   Nu blir man väl uthängd på hennes insta inom kort eftersom hon är HÄXAN INGEN KAN BRÄNNA, osv

   Ja hur jävla skevskruvad är man inte i huvudet när man förvrider verkligheten sådär mycket för att den ska passa sin agenda och sin bild av rättfärdighet. Och som Cissi menade på själv, det kan fan inte vara lätt att ha så många följare. faktum är att det kan vara en anledning till att Cissi inte kan hantera någonting som en vanlig människa längre

    Ännu mer skämmande-Tänk om CW faktiskt ser världen så och det inte är en medveten manipulation av vad som faktiskt skett?

   Hon kan i alla fall stava till prompt.

   Ja, det problemet har vi nog alla haft. Att folk prompt ska tvinga sig på ens familj på självaste julafton för att de så gärna vill tomta runt. Jag menar, folk brukar ju ändå inte ha så mycket för sig på julafton. Och att leka tomte inför en främmande familj är höjden av lycka för alla. Så, ja, jag förstår problemet. Kanske något för regeringen att ta tag i, fler restriktioner vad gäller tomtande så vi slipper dessa problem i framtiden?

    Speciellt alla dessa teaaaatertomtar från våra institutionsensembler som bara inte klarar att ta jullov, utan måste missbruka själva tomten för att få sig lite gestaltningsendorfiner. Sjukt!

  Hon är en riktig intrigmakare.

  Tolv råd till dig som tänkt samarbeta med Cissi Wallin.

  1) Räkna inte med att projektet blir någon framgång, oavsett hur stora ord som används. Det finns inte något projekt Cissi Wallin varit inblandad i som finns kvar och fungerar bra. Inget.

  2) Du kommer med intill visshet gränsande sannolikhet att komma på kant med Cissi Wallin. Ordentligt. Det spelar ingen roll hur goda kollegor ni är just nu, det kommer att gå åt helvete ändå.

  3) Spara alla mejl. Spara alla SMS. Ta skärmdumpar på det ni säger till varandra på sociala medier. Du behöver spara materialet i flera år, för Cissi Wallin är ökänd för att göra puré av tidigare samarbetspartners som inte längre faller henne i smaken.

  4) Lita inte på det Cissi Wallin säger. Never ever. Glöm muntliga överenskommelser. Skriv ordentliga kontrakt på papper om ni ska samarbeta. Ta hjälp av en affärsadvokat ett par timmar; de pengar du lägger ut på det får du tillbaka mångfalt i form av mindre kaos i framtiden.

  5) Pengar. Om det på minsta sätt är likvida medel inblandade i projektet du är en del av, så måste du vara ytterst varsam. Det har hänt att pengar flyttas mellan olika konton (som med Gardet), lösenord till konton ändras eller går förlorade, pengar försvinner; någon annan än Cissi Wallin får skulden och får sedan leva med ett rykte om att vara en bedräglig människa.

  6) Har du något solkigt i din bakgrund, ja, då riskerar du att Cissi Wallin anlitar en privatdetektiv för att hitta något hon kan använda för att trycka till dig om du inte passar dig.

  7) Var beredd på att Cissi Wallin använder sina omfattande sociala media för att trumma fram en trollarmé som gör allt för att svartmåla dig. Spelar ingen roll om du är man eller kvinna, har en stor närvaro i sociala media eller inte, är minderårig eller vuxen.

  8) Allt är patriarkatets fel. Det kan handla om att Cissi Wallins bok inte blivit vare sig uppmärksammad eller uppskattad, att hennes ”pet project” Gardet eller något annat tankar, att det regnar, bussen är sen. Om du inte ställer upp på att är så, ja, då får du skylla dig själv.

  9) Cissi Wallin är utrustad med ett sällsynt formbart minne. Spelar ingen roll vad som hänt när, var, hur, med vem. Var beredd på att få höra saker som inte alls stämmer överens med din egen minnesbild eller är dokumenterat på något annat sätt.

  10) Att ljuga om det mesta för att skapa en bra story är inget populisten Cissi Wallin bangar för. Skit samma att hon blir påkommen gång efter annan, det finns alltid något hon kan skylla på.

  11) Om du stör dig på att Cissi Wallin inte drar sig för att betala svarta pengar för ”hushållsnära tjänster” och sedan tjafsar om en hundralapp som skickades till fel barnflicka, så kanske du ska fundera på att säga ”Jag ska tänka på saken”, och sedan låta pratet om samarbete rinna ut i sanden.

  12) Du är bränslet i Cissi Wallins narrativ; allt handlar om Cissi Wallin. Det är du som blir bränd, utbränd, förbrukad.

  Lycka till.

  S.

   Wow. Har haft lite med CW att göra ang en transaktion. Det var kaos och jag tror du har rätt på varenda punkt.

    Man undrar ju varför hon snillar åt sig pengar, strular så att andra far illa. Det kan ju inte bero på någon ekonomisk misär i familjen. Vill ha makt? Kanske. Mer att hon är väldigt rörig i skallen.

   Vad gör hon på fritiden? Kokar kaniner?

    Mmm, kaningryta! Passar bra så här när hösten knackar på dörren och vill komma in på en litet tête-à-tête för att diskutera hur det står till med finfeminismen på hipster-Söder. Servera gärna en Chateau Larrivet Haut-Brion 2016 till det; druvorna plockas för hand av noga utvalda anarkofeminister.

   Wow! Det här borde ligga fastnålat längst upp i denna bloggen, så att det är det första man ser.

   Stämmer med allt hon hittills tagit sig för.

  Hur de har tid och ork för allt detta är för mig en gåta.

   Tja… vi har ju tid att läsa om och kommentera det?‍♀️

    Läste inte ärligt talat men det räcker med att förstå att de ”bråkar” på instagram. Skulle aldrig ha tid och ork för sådär långa monologer om ditten och datten.

    Det går ju inte att läsa, det är alldeles för mycket material ?

  Tomte-gate ?

   Saker man inte trodde var möjliga ? HON TJATADE HÅL I HUVUDET PÅ MIG ATT HENNES MAN SKULLE FÅ VA VÅR TOMTE SHES CrAZyYYYy

    Hur gick den konversationen?

    J: min man kan tomta hos er!
    C: nä, men det behövs inte.
    J: jomen kom igen, han är skådis och vill så gärna få praktisera sitt yrke. Vår ungar går inte på det, känner igen honom direkt och han tappar sina repliker då, det tär på hans manliga ego, snälla help a sistah out. Annars blire ingen julkorv för mig sen..
    C: jag hör vad du säger, och det låter tufft för er som familj, men mina ungar fattar ingenting så det vore bortslösade PeNgAr för oss…
    J: alltså, han kan göra det gratis!!
    C: Gratis?!?!?!! ??? okej, här är instruktionerna, har ni egen julklappssäck och tomtedräkt?

     Vad säger tomten om det hela? Och hur mår han?

      Två års förberedande teaterskola + fyra år på Teaterhögskolan och så får man bli CWs tomte…

       Ändå en omtalad prestation, 2 år senare är det ännu på tapeten

        Cissis familj lär inte va med på tomterundan denna jul?, dålig stämman.

         Haha, ja CW kommer aldrig mer att få tag i nån tomte!
         Kan riktigt höra den totala tystnad och folk som flyr i panik åt alla håll som följer nästa gång hon slänger ut frågan om någon kan tomta för hennes barn…

      Tomten mår under omständigheterna bra, men önskar naturligtvis att hans renommé inte dragits i smutsen på det här viset. I skrivande stund trimmar han skägget och gör sig redo för natten. Han har också blivit tvingad att ta en dusch för ikväll är det inte Rudolf tomtemor vill rida på, if you know what I mean… ?

   Så galet att jag inte finner ord, tomte-gate kan bara hända 2020 ?

    Hahahaha bästa sen diadem-gate

     Åh, vill ha en tidslinje med alla gates!

      Jaaa jag med ?

  Jag har en känsla av att Cissi är en person som man bör hålla på ett mycket stort avstånd. Helst ska hon inte ens veta vem man är, för tydligen kan vem som helst råka ut för hennes påhopp.
  Jag har haft en sådan person i min omgivning och för att komma undan, flyttade jag och blockerade personen på alla sociala medier. Personen befinner sig nu 50-60 mil bort, tack o lov.

   Har hon typ borderline eller

    Jag har borderline och kan inte se en enda likhet mellan mig och henne. Narcisitisk personlighetsstörning är nog mer troligt

    Ja snälla sluta använda ”borderline” som förklaring på varför en del kvinnor (aldrig sett någon hobby diagnostisera en man med borderline för att han beter sig som en galning) beter sig idiotisk. Har också haft borderline och är idag friskförklarad. Cissis beteende är inte heller något jag känner igen mig i.

     Oj ovanligt! Har förstått det som att man kan mildra symptom och få ett ganska normalt liv men att det är väldigt ovanligt att bli helt ”frisk”.

      Också friskförklarad, så det går.

       Betvivlar inte det ni säger, men undrar om inte det kan vara så att ni blivit fel diagnostiserade från början? Så som jag förstått så är borderline en personlighetsstörning och dessa har man. Eller har jag fattat fel?

        Det finns ingen medicin mot borderline men man kan lära sig att hantera problemen som diagnosen innebär.

        Du kan lära dig leva med en personlighetsstörning som borderline, och på så vis friskförklaras (att man inte uppfyller minst 5 av 9 kriterier), sen kommer man ju alltid ha en viss sårbarhet.

        Är inte jätteovanligt att friskförklaras från EIPS så länge man har fått behandling för den.

  För fan är det ingen som kan stoppa Cissi nångång. Vad är det för jävla tönt till man hon har som inte kan sätta ner foten. Hon är läskig den kvinnan.

   internetförbud utfärdat av typ tingsrätt borde vara en grej.

   Skulle han våga det…?

   Är lite nyfiken på vad han och hans bror dom är i hop med LD är för typer… måste ju vara ganska märkliga för att stå ut?

    Ja eller så har de inget val. Cissi är fullblodspsykopat och hennes man backar alltid upp henne. LD är alltid väldigt tyst när det brakar kring Cissi, gissningsvis för att hon är livrädd. Tänk att ha den där galningen i familjen, bland sina barn.

     Eller så respektera LD sina barns kusiners mamma och sin mans brors fru och bara är tyst.

     Vi är fler som har svägerskor vi knappt tål men av respekt för familj så håller man truten.

      Jag tänker mer så här:

      ”It takes one to know one!”

     LD och Cissi delar samma åsikter i det mesta. Bara att LD inte törs stå för sina. Dessutom har hon ju Fayme nu så hon skiter i vilket typ.

   ”Sätta ner foten”? Tycker det är så märkligt att i varje diskussion om CW och även LD, så uttrycker sig folk här så om deras män. De lever förhoppningsvis i vuxna förhållanden där de inte behöver uppfostras eller läxas upp av sina män…

    Tror du på allvar att CW lever i ett vuxet förhållande?

    Näe, de BEHÖVER bara deras pengar för att kunna gorma å domdera som tokar..

  Det är sällan man ser en person med så tydligt uttalat syfte som Cissi Wallin som samtidigt är till så stor skada för det syftet.

   Spot on!

   Jag håller verkligen med. Exakt så.

   Kapten Klänning glömd?

    Det är väl han och FC Barcelonas president Bartomeu jag kommer på.

  Hon är galen och skyr inga medel och det är inte första gången. Så sorgligt bara att hon profilerat sig som en feministisk ikon (eller vad man ska säga). Hon drar ner den femenistiskakampen i smutsen.

   Det som är synd är att folk låter henne dra ner kampen i smutsen. Feminismen är sååå mycket mer än Cissi. Men det känns som att många som är anti använder henne som en anledning att kunna såga feminismen.

  ”Varje gång jag ser cissi ge sig på en till kvinna blir jag återtraumatiserad. Jag känner trycket över bröstet, minns känslan. Det var värre än alla manliga förövare jag träffat”

  Skrattade rakt ut. Snacka om att njuta av att vara ett ?~*~offer~*~?

   Säger bara någon som aldrig haft CW efter sig. Lovar att det inte lämnar någon oberörd. Värre än alla män jag stött på också, mer hänsynslös och skyddad under feministflaggan och med så mycket makt att det på riktigt är obegripligt. Jag blev dock möjligen lite bitter men inte traumatiserad. So far…

    Tell us more ?

   Hanna, vidrig kommentar.

    Jag tror att Hanna reagerar på hur överdrivet folk beskriver sina reaktioner. Traumatiserad, tryck i bröstet osv. Herregud, hur skulle de här människorna klara en riktig livskris?

     För många är det nog en livskris att bli uthängda som tjuvar inför 100.000 människor och få advokater efter sig. Nu vet jag inte vilken typ av liv du lever och vad du är van vid, men jag skulle iaf tycka extremt obehagligt.

     Du vet uppenbarligen inte hur det är att ha en NPD-människa inpå sig.

   Varför fick det dig att skratta?

  Dagens underhållning detta. Men inte mer än rätt att hon får stå till svars för sitt beteende!

  Men alltså det här är SÅ stört! Människan har ju grava problem. Vad sysslar hon med??

  Kul att du skrev om det jag tipsade om ?

  CW är den sjukaste människan någonsin. Jag fattar inte att hon inte ger sig?? Jag tror på riktigt att det är något psykiskt fel på henne. Hur kan folk fortfarande se upp till henne?? Hon är en sjuk människa som behöver hjälp.

   Hur friskt är det att ge sig på att återge detta svammel? Det bör väl ha tagit Camcam någon eller några timmar som hade kunnat användas till något vettigt!

    Det är hennes jobb? Och det är en bra sak, att samla CW:s ageranden. Kan förhoppningsvis få en del människor att lära sig att undvika människan (och därmed slippa få sina liv förstörda av den samma).

   Sjukaste någonsin? Sjukare än seriemördare, våldtäktsmän, pedofiler och kvinnomisshandlare?

  Tycker alla är så barnsliga, pinsamma som håller på att bråka och hänga ut varandra på nätet. Skulle inte vilja umgås med någon av dem, med risken att bli uthängd på nätet om man har en konflikt med varandra. De alla älskar uppmärksamheten så de passar väl egentligen ganska bra ihop.

  Vem orkar engagera sig i detta? Låt dem hålla på. Scrollade förbi hela rasket – det är mer givande att ägna tid åt att titta in genom luckan i tvättmaskinen medan tvätten snurrar.

   Det verkar iallafall som att just du orkar engagera dig eftersom du lämnat flera kommentarer med samma typ av innehåll kring detta 🙂

  Hennes inställning till att kvinnor kallas för galen, psyksjuk, psykotisk, farlig mm verkar ganska….. ambivalent?
  Alltså på så sätt att när Cissi blir kallad sånt så är det pga kvinnohat, offerkoftan åker på direkt. Men själv får hon gärna kalla andra kvinnor samma ord?
  Man får väl bestämma sig, handlar det om kvinnohat och man inte sympatiserar med sånt och inte vill bli kallad såna ord själv, så låter man bli att kalla andra kvinnor såna ord. Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad.

  Jag ser sjukt mycket fram emot Haveristernas granskning!

   Jag ser också fram mot Haveristernas granskning.

  CW har absolut ingen trovärdighet i någonting hon gör eller säger. Tror inte på FV historien även om FV kanske inte är eller var den bästa mannen. ???

   Nej, hennes trovärdighet är verkligen lika med noll. Med tanke på hennes upprepade lögner år ut och år in är det inte konstigt att hennes trovärdighet sjunker hela tiden.

    Tror inte ett ÖGONBLICK på FV grejen numera, pratar jag med det med mina kompisar är det liksom bara himla med ögonen. Tråkigt att vi har hamnat här liksom.

  Läste första två bilderna med text. Tänker ”ho f*ck det tar aldrig slut..? Here we go again, boooooring” *skroll vidare liksom * detta var inne typ 2015.

  VEM bryr sig om detta Egentligen?!?!?! Nu ska jag laga mat! 🙂

   Konstig kommentar

  Hyckleriet hos Wallin… Hon om någon har väl varit fixerad och spridit ut lögner? Hon blev ju faktiskt tillochmed dömd för det förtalet. Och det hade hon blivit vare sig det är sant eller ej. Hon spred det därför att hon ville trycka till fredrik efter X antal år (!)
  Jag försvarar definitivt inte Virtanen, han är en skitstövel. Men jag är ganska säker på att Cissi ljugit om honom hela tiden i alla dessa år. Fixerad är väl hon om någon?

   Att hon blev dömd för förtal betyder ju inte att hon spred lögner.

    Att hon blev dömd för förtal betyder ju inte att hon talade sanning.

    Alltså… förtal räknas det som vare sig set är sant eller ej. Sprider du något om annan person i syfte att smutskasta någon är det förtal. Sen är det skitsamma om der är sant eller inte. Och i det här fallet har hon själv kommit med så många versioner, att jag är övertygad om att hon ljuger. Även om det kan finnas spår av sanning i det hon berättat.

    Det räknas som förtal oavsett sanningshalt, om du sprider något i syfte att skada en persons anseende.

  Cissi Wallin skulle må bättre utan sociala medier.

   Sociala medier skulle må bättre utan Cissi Wallin.

    Det blir ju effekten isf 😉

  Cissi om du läser det här: skriv in dig på närmaste psykiatrisk mottagning. Du är en fara för dig själv.

  Men snark. Vem bryr sig? Att du är besatt av CW är ju sen gammalt,

   Precis! I am the crazy one here! 😉

    Bat ”crap” crazy?

   Inte längesen hon blev anklagad för att hålla CW bakom ryggen

  Inbördeskrig i vänsterfemenist-träsket…IGEN!

   ’Vensterfemenest’ om du ska vara konsekvent.

  Jag blir ”fascinerad” och undrar hur denna kvinna är att leva med. Hur fungerar hon i vardagen men sin man och barn? Det värsta är att ju att i hennes huvud är säkert allt (hennes versioner då) detta med tomten, gardet, föelorade pengar etc sant. Man märker hur hon sätter sig själv på någon typ av piedestal och verkar väääldigt ofta vilja påtsla sin status som offentlig och därmed väger hennes ord eller ’sanning’ tyngre… slug slug människa det där. Hoppas hennes strumpa åker av i skon för resten av livet.

   Påtala sin status som offentlig, påtala sin utsatthet för DREV (fast 90% av det är hennes eget fel), påtala att hon (läs: han) har pengar. Allt handlar om Cissi Wallin! ???

   Man hör ju mängder med vittnesmål om hur hon beter sig ute med familjen, det är väldigt tydligt vem som ser sig som något slags överhuvud i den familjen. Hennes labilitet tränger igenom hela tiden också.

    Berätta!

    Mängder? Var hör man det?

     Hennes man är faktiskt väldigt trevlig, har dock bara träffat honom 2 ggr. Båda gångerna tillsammans med Cissi. Hon tar garanterat mer plats och pratar mer och hörs mer, men så är det ju i många förhållanden. En är mer utåtriktad och social och den andra mer introvert. Jag känner inte Cissi personligen, men min kusin är nära vän med henne. Det enda jag tyckte var att hon var rörig och glömsk och gärna ville höras mest i konversationer.

   Ja, man undrar ju.

  Den uppenbara NPD:n (googla) gör verkligen 2020 lite mer uthärdligt.
  Denna cirkus har väl egentligen pågått sedan hon fick sin start i media? Hon påstår att det är kvinnohat, internaliserat och externt, gällande alla ställen som kickat henne av diverse anledningar men hon var ju bränd i mediebranschen långt innan hon gifte sig megarikt, smidde metoo-järnet medan elden var varm samt skaffade en okritisk publik på instagram (krönikör på Metro, hennes längsta gig, var ju känt som i princip en gravplats för skribenter).
  att hennes dokumentär inte fick sändas på SVT är ju bara undantaget som bekräftar regeln.

   Påminner sjukt mycket om min pappa som har NPD. Djupt obehaglig person.

   Googlade och fan detta stämmer prick in på Nellie Berntsson!!!!

    Eller hur. Nellie spot on. ”people with NPD typically value themselves over others, to the extent of openly disregarding the wishes and feelings of anyone else, and expect to be treated as superior, regardless of their actual status or achievements”

     Socially, the person with narcissistic personality disorder usually exhibits a fragile ego (self-concept), intolerance of criticism, and a tendency to belittle other people, in order to validate their own superiority.

  Jag lämnade en kommentar på senaste skriverierna på gardet, att jag fick dålig magkänsla av den där svenska extrem feminismen som slår sej fram igen andra utsatta grupper, att CW skammar hemmafödsel och doulas, och att ett inlägg som hyllar Canadas president är kvar trots massa kritiska kommentarer. Att jag söker mej annan stans. Antar att det var nämndet av CW som gjorde att kommentaren plockades bort eftersom andra kommentarer som var mkt mer kritisk än min är kvar. Oh well lägger min energi på arbete för jämställdhet som känns bättre för mej ☺️

  Förra gången med Gardet-gate så var jag mer på Cissis sida, det var inte i mina ögon lika självklart vem som hade rätt eller fel. Men i detta fall så är det ju glasklart. Jag kommer ihåg annonseringen om jultomten, och det faktum att Jennie lagt upp meddelanden från det gör det trovärdigt. Kan dock ha lite förståelse OM det nu är så att Jennie under ett års tid har lagt upp storys och pikar/mess hela tiden att man blir irriterad, men svaret på det kan ju inte vara att ljuga ihop en historia. Nej, här sjönk hon. Kommer dock fortsätta följa pga d~r~a~m~a.

   Samma här men nu börjar det bli omöjligt att ignorera de uppenbara beteendemönstrena. hon måste sluta hata på kvinnor om hon ska kalla sig feminist.

  OT men nån som såg Anna Books live nyss? Roligt när hon sa att polisanmälningar inte hjälper i Sverige, man får ingen hjälp här (hjälpte ju dock vid brotten några hon känner väldigt väl begick…) Rättsväsendet ägnar sig bara åt att sätta dit oskyldiga enligt henne (!) ?

   Men kära NÅN, Anna! A c c e p t e r a att dina barn begått brotten de blivit fällda för. Om du inte gör det, om du fortsätter förneka sanningen så håll iaf tyst. Detta är fan bara pinsamt.

   Det finns ju skrämmande stora likheter mellan Anna Book och Cissi Wallin. Man borde sammanföra de två och njuta av att se hela skiten implodera!

  Hon är psykiskt sjuk och får mig att aldrig vilja kalla mig för feminist. Livrädd för såna sjuka människor, usch. Stackars hennes man och familj

   Hon behöver ett jobb!!!

   Hennes man är en vuxen människa. Man får hoppas att han har konsekvensanalys.
   Barnen är dock oskyldiga och kommer växa upp med hennes skeva värderingar.

   Du väljer bort en hel rörelse på grund av henne?

   Exakt! Svårt att säga att man är feminist när det kopplas till en galen person …

    Jag är stolt feminist!
    CW är INTE feminist!

  Nått står inte rätt till där #koko

  Nog för att jag tycker det känns som att hon totalt förvrängt sanningen här, så är ändå vissa av kommentarerna här om hennes psykiska hälsa/påståenden om sjukdomar/störningar verkligen inte okej. Tycker det inte känns shysst att sitta och spekulera i sånt! Oavsett att hon helt klart verkar ha fel i det här med tomten.

   Håller med, det är inte vår sak att diagnostisera människor.

   Fast det är inte bara det här fallet, det är ett mönster, som har hållit på sedan hon var ung, hon ljuger, manipulerar, vrider sanningen så den ska passa hennes agenda och lögner. Smutskastar och skadar andra människors känslor om och om igen utan att bry sig.
   Folk som blir utsatta måste få se att det är CW som är problemet, att man ser igenom hennes lögner, att ingen längre tror på hennes lögner.

  Nej, nu är måttet fan rågat även för mig.
  Den här kvinnan är en psykopat. Att hon får utrymme i medierna är skrämmande.
  Att folk ens vill ha med Cissi Wallin är tragiskt.

  Usch o fy fan.

  Rörigt. Haveristerna meddelade för övrigt att de varje avsnitt kommer att ta upp CW. Axel sa nog rent ut att CW kan hota honom så mkt hon vill. Tomtesambon var lite väl eager men att därifrån bli stalker är steget långt.

   Haveristerna har havererat sedan Myra försvann

    Inte alls. Jag tycker Sanna är roligare än Myra. Myra är väl bra men jag har aldrig fattat det där med att hon skulle ha så vansinnigt skarpa analyser osv.

  Hur orkar någon hänga med i det här dramat?

  Vad är det för enad front här i kommentarsfältet??
  Det hela började med att cissi kritiserade trenden med hemmafödsel vilket är helt rimligt? Precis som hon kritiserar andra moderna påhitt bland vänsterfeminister vilket är BRA. Hon har helt okontroversiella åsikter kring kön men ändå vill folk typ strypa henne för detta.
  Tjejen i bråket ovan har uppenbarligen rätt kring tomte-delen men vi vet inget om vad som hänt därefter? Uppenbarligen är hon vän med Hanna, kajjan osv som hatar CW. Bara det känns ju sådär?

   Håller med dig. Krävs inte mkt för att kvinna ska kallas psyksjuk och galen.

   Hon kritiserar inte, hon säger att alla som inte tycker och gör som henne har fel, det är inte kritik.
   ”Hon har helt okontroversiella åsikter kring kön” förut om den punkten där hon hatar alla män och skyller alla problem på alla män.
   Har man fel kanske man inte ska hänga ut en oskyldig kvinna?

   Har du sagt till CW att det hon säger om Jennie inte är okej att säga om andra människor? eftersom du inte vill att folk i kommentarerna här ska säga elaka saker om CW kanske CW ska börja sluta ljuga om elaka saker om andra människor?

   Vad CW sagt om Jennie:
   * Galning
   * Kvinnan behöver terapi
   * Hon uppvakta kända svenska feminister på ett osunt sätt
   * Hon är en dåre, som en besatt hök
   * Hon är gränslöst lögnaktigt obehaglig

   CW säger också till en annan tjej att man ska vara tyst om man inte har tillräckligt många följare på instagram.

   Men att kalla CW sjuk i huvudet, det är inte okej, men CW får säga vad hon vill om vem hon vill?

  Nån som såg Annas live på insta ..kom in på slutet . Hon var för omväxlings skull arg ??? någon som vet varför?

   Fan! Jag kollade influera timmar men missade såklart slutet. Dramat.
   Som alltid.

  Men orka. Alla verkar besatta på sitt sätt. De har för mkt tid.

  Älskar att följa Wallin

   Varför publiceras bara kommentarer som är kritiska mot Wallin?

    Cissi Wallins trollarmé orkar inte längre försvara sin idol. De fick nog nog, och drog.

     Vad är en trollarmé?

      Som en tomtearmé (https://www.youtube.com/watch?v=2UqSLGNaupA) – fast troll.

  Jag vet att ot inte är tillåtet och snälla hoppa bara över om ni blir störda men jag provar ändå då jag vet att det finns kunniga människor här ibland. Gäller en lägenhet som var uppe till försäljning fram till idag I Malmö. Jag var aldrig på visningen. Lägenheten hade ett väldigt lågt utropspris trots att det låg mycket bra till och var i mycket fint skick. Liknande lägenheter hade en massa budgivare medan detta objekt hade två (!). Jag försökte under hela förra veckan komma i kontakt med mäklaren via Mail, sms, telefon. Han hörde aldrig av sig och återkopplade aldrig. Han svarade heller aldrig i telefon/på Mail. Nu ser jag att lägenheten är såld för ett skämtpris. Jag har kontaktat mäklarfirman och de är helt förundrade över att mäklaren inte svarat mig alls och förstår ingenting. Jag anar ugglor i mossen. Vad tror ni det här beror på?

   Mäklaren har väl sålt lägenheten till en släkting eller vän. Solklart.

   Mäklaren kanske fick pengar svart för att hålla lägenheten till någon. Något mygel verkar det ju vara.

   Pengatvätt, ring aina och expressen

   Ok tack hörn, är glad att jag inte var själv med att tänka i de banorna.

   Gud vad dåligt! Tror också det är något fuffens, kan du anmäla detta någonstans tro?

   Anmäl mäklaren!

    Till vem ska jag göra det?

     Är det till fmi?

     Vilken mäklare är det?

   Om det du ville var att komma på en privat visning kanske det inge gick att ordna pga ägaren till lägenheten?
   För om du inte ens vart på visningen har jag svårt att se hur du ska kunna bjuda på lägenheten?
   Sedan kan det finns en orsak att säljaren väljer 2:an eller 3:an som vinner budgivningen istället för 1:an. Tex att inflyttningsdatumet passar bättre, att deras plan med fastigheten passar bättre, mm.

   Upplevt samma! Även i Malmö. Mäklaren struntade helt i att svara och boendet såldes för 100.000 under utgångspris. Blev så sjukt förvånade, då vi ändå var villiga att läge en rejäl slant.

   Dessutom var vi tvungna att ha lånelöfte som vi kunde visa upp vid dörren om nu vi skulle vilja gå på visning. Vet ej om det är ett vanligt krav, men det har jag aldrig stött på innan – vi hade (såklart…) inte lånelöftet klart, men det var inga problem då både jag och partner har goda löner och tillsvidareanställda.

   Anmäl mäklaren och kontakta alla hens chefer! Det gjorde vi.

  Prognosen är väl ett storbråk mellan Cissi och Unni inom kort. Det ser jag fram emot!

   Om någon kan ta Cw så hoppas jag det är unni

   Varför ser du fram emot det?

    För att det kommer bli one hell of a fight såklart!

  Cissi W liksom, knappt frisk hon??‍♀️

  Nämen ÅH herregud! Vilken skandal detta är. Och allt är tomtens fel ??‍♀️

  När kommer 05.30 och 21.00-inläggen tillbaka?

   Den 31 september.

    Blir ju svårt då sept bara har 30 dagar :))))

     Swoosh på dig …

   Det finns ingenting bestämt än, men min förhoppning är att de SKA komma tillbaka men just nu är det fyra inlägg per dag som gäller. 🙂

  CW är sjuk i huvudet. Skäms på riktigt över att jag såg upp till henne för några år sedan, innan hon på riktigt visade sina sanna färger. Hon behöver hjälp och internetförbud, 100%.

  Så jävla rörigt med alla skärmdumpar. Och Haveristerna har ju havererat så de kan man ju inte lyssna på längre.
  Det enda jag kan tycka är ju att CW är jävligt tragisk. Hon har misslyckats med precis alla projekt hon har startat.
  Förutom att vara en helt värdelös feminist har hon ju blivit publikt utskrattad på svensk stand-up. Så pinsam.
  Fattar inte hur hennes man står ut och undrar hur hennes barn kommer tycka när de är stora nog för att läsa allt bajs hon sprider

   Finns hennes standup att ta del av någonstans? Har nog missat den karriären

    Har ingen aning, har inte letat, bara hört i komikers poddar om att det var pinsamt dåligt.

   Utskrattad på standup? Är det inte det som är grejjen?

    Skillnad på att skratta åt, och bli utskrattad.

   Roligast (eller kanske mest tragiskt) var väl ändå när hon trodde att hon skulle lära amerikaner/New York om sociala medier.

    Var inte det Blondinbella?

     Världens goaste Cissi Wallin har också tänkt sig att flytta till New York. Nu när hon är dömd för ett brott får hon inte något visum till USA. Ack ja, hon kan ju flytta till Polen när Sverige är utnött.

  En sak undrar jag. Hur visste tomtens flickvän på förhand att CW bodde på gothia? Det framkommer ju i efterhand att det är info som kommer ut sen enligt dumparna?

   Hört talas om mobiltelefon?

    Går att ringa med, inte bara messa.

    ? Utveckla. Det är ju ett scenario som inte finns med.

     Alltså för att förtydliga. Om man nu ska utgå från att tomtens flickvän (TF) är på och dryg. Så finns det ju mycket att utläsa mellan raderna.

     TF säger att hon erbjöd sin kille som tomte för att de bodde nära CW’s hotell.

     Men enligt dumparna kommer den platsinfon fram långt senare i konversationen. CW skriver ”gothia” . Vilket pekar på att TF inte visste vilket hotell hon bodde på ifrån början. Hur kan TF då säga att det var anledningen att hon erbjöd sin tomtekille?

     Har CW delat sin plats innan? Eller har TF lurkat upp hennes plats?

      Antar att hon gjort ett inlägg eller checkat in på IG på vart de befann sig..

      Bor man i Göteborg, i vilken som helst av de mer centrala delarna samt också Hisingen och egentligen också samtliga förorter, så bor man nära Gothia. Det är inte som vissa megastäder som det tar flera timmar att köra igenom.

       Det är ganska mycket konstruktioner i efterhand som låter osannolika. Att TF formulerar sig att de bor nära hotellet, är ganska konstigt sagt i det sammanhanget.
       Hon hade ju kunnat bo på nåt värdshus ute i skärgården också och dit tar det tid att åka. Gbg är inte stort men det är inte litet heller och stan och dess utkanter kryllar av hotell.

      CW:s hotell på svenska, inte CW’s hotell.

      Hört talas om instagram?

       Ja absolut. Men det är ju det jag efterfrågar. Förklaringar kring hur TF kunde veta och varför då ens CW skriver ut Gothia. Ingen har sagt nåt. Hittills som klarar upp den situationen.

     Den feministiska kampen förs på arbetsplatser, inom partipolitiken och ideella verksamheter – inte på instagram.

     Tycker samtliga inblandade är pinsamma, ut och jobba på riktigt.

   Cissi gillar ju att dela allt i sin story så förvånar mig inte att hon la upp något därifrån ??‍♀️

   Hon hade lagt upp inlägg som visade vilket hotell det var

   Hon skrev väl det i inlägget där hon sökte efter någon som kunde komma till deras hotell och spela tomte?

  Vilket bra inlägg!! Hade bara sett en bråkdel av allt detta innan. Mer sånt här ?

  Det jag tycker är lite roligt och löjligt med CW är att varje gång någon motbevisar henne och hon inte har något mer att komma med så är det alltid ” Suck jag har inte tid med sånt här. Jag har rätt och personen är ett troll som bara är arg för att jag har rätt och folk är så hatiska mot mig för att jag säger sanningen så nu stänger jag av kommentarerna så går vi vidare och glömmer det här.” Sen så glömmer folk bort det här och hon fortsätter med sina projekt tills hon antagligen inte har fått uppmärksamhet på länge eller inser att hon håller på att glömmas bort och kommer med en ny kontroversiell åsikt. Jag förstår verkligen inte hennes grej att hon måste alltid ha rätt. Ja, hon får absolut tycka att Doulas inte ska finnas eller är farliga men varför tillåter hon inte en saklig debatt istället? Måste hon alltid gå till personattack? Hon förstår väl att det finns andra som inte tycker som hon?

  Alla dessa lögner, den grandiosa självbilden, att hon tror sig själv vara ofelbar och att hon kräver av omgivningen att de är lojala mot henne no matter what (annars blir det uthängning)… Hon är verkligen Sveriges Trump. Och så är hon transfob dessutom. Människan förstör för feminismen men tror ändå sig själv vara alla kvinnors räddning. Ju mer man får ta del av om henne, desto mer framstår hon som rent ut sagt elak. Jag är så besviken, för jag brukade tycka att hon verkade ganska vettig.

  Hon får mig att känna mig maktlös. Jag skulle gärna säga emot henne, ifrågasätta och försöka få henne att inse att hon beter sig på ett sätt som inte är okej. Men när hennes MO är att hänga ut meningsmotståndare, förnedra dem och ljuge om dem, ja då blir man ju inte så sugen på att försöka nå fram till henne.

  Hon har en helt jävla snevriden verklighetsbild. Hon borde gömam sig under en sten.

  Jag har läst om det där och jag förstår faktiskt inte hur och varför du och andra gör så långtgående tolkningar över orsak 1 och verkan 2? Det troliga är väl att det hänt en massa mellan tomte-erbjudandet/-efterlysningen och det som Cissi W sedan diskuterade med en följare? Förstår heller inte det här lurpassandet som är över henne hela tiden. Tycker det är obehaglig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *