Bättre eller sämre?

 1. Skärpning alltså!
  Det är en sak att kritisera My i hennes yrkesroll om man så önskar, men kan vi inte lägga ribban på aningens högre nivå än ”bullfitta” och att kritisera hennes vikt? Tycker man att det är avgörande för en PT – att hen är fit som satan oavsett vad som händer i livet – anlita en annan PT än My, men att gå på hennes vikt när hon varit så öppen med sin situation och vad hennes förändrade utseende beror på är ruttet.
 2. Hur har en ”bullfitta” någon som helst relevans här i huruvida någon är kompetent i sin yrkesroll eller inte?
  Absolut, mängden underhudsfett på venusberget kan säkerligen öka och minska med viktupp eller nedgång men jag tror ingen gjort ett calipermätning på sitt venusberg för att kunna följa utveklingen.
 3. Tror ni dessa erfarenheter som My radar upp gör henne gott eller ont som coach?
  Gott, skulle jag säga.

181 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inlägget är ju visst skrivet för att få sympatier. (inget fel på det, men ljug inte)
  Kräks dessutom på störtfloden av bilder där kvinnan sitter och spänner sig så att inga valkar ska synas och i bildtexten så är det något snyftigt om den egna ickeperfekta kroppen som man ändå väljer att visa (insert handhjärta). Du har inga valkar. Du är solbränd och filtrerad. Håll käften.

  Svara

   Ja det är sorgligt.. Endast de som verkligen får anstränga sig för en liten valk på magen, lägger upp en bild på lill-valken i något märkligt försök att ”keeping it real” – önskar att folk bara kunde vara normala, sluta lägga upp bilder på sig själv utan kläder i tid och otid (oavsett kroppsform, inte fan springer jag runt i kvarteret i bh hela dagarna o ba titta på miiiig) och BARA VARA MÄNNISKA. Kan kvinnor någon gång börja prata om vad vi GÖR och inte hur vi SER UT blir tokig!

   Svara

    Precis!
    Känns som att ju mer folk pratar om kroppar desto sämre mår folk. Kan man inte bara lägga ut de bilder man vill utan att hålla ett brandtal.

    Svara

     Göra det till bara en normal grej att man ser alla sorters kroppar!!

     Svara

      Kolla på min jävligt normsnygga kropp i bikini!! Tror hon på riktigt hon uppmuntrar folk som bryter mot denna norm att älska och acveptera sig själva? Nä så jäkla privvat inlägg. Du vet fan inte vad livets hårda innebär. En student från den skolan skulle inte bli influencer. Punkt

      Svara

       Yes! Hon må vara rundare än hon brukar vara men faller väl ändå innanför ramen för normen.
       Men att hon då skall få komentarer om att hon skulle vara stor är ju också galet!!!
       Folk skall inte kommentera folks kroppar.

       Punkt

       Svara

        Ingen har skrivit att hon är stor, det hittar hon bara på. Hon tjatar om hur naturlig hon är, sedan vet vi att hon gjort både bröst, rumpa, läppar, mage, hårextensions och annat som inte har nämnts.
        Näthatskortet drar hon när hon inte har hållit reda på vad hon skrivit och lögner uppdagas.
        Hon har inget bevis på att hon är licensierad PT och kostrådgivare, då får hon nog räkna med att folk tvivlar. My är bra på att upprepa sitt ”livets hårda skola, hon har knappt levt 1/3 av livet ännu men låter som en 70-åring.

        Jag förstår att hon stressar mycket, så mycket hon ställer upp och gör reklam för så har hon fullt upp med att kladda och kleta och byta kläder titt som tätt.

        Nej My, upp till bevis att du faktiskt har den utbildning du säger…

        Svara

         Den här storyn återkommer ju lika ofta som konkurs, otrohet, flytt, utbrändhet. Människan går så jävla mycket på repeat. Om hon inte ljög så förbannat skulle hon få ner stressnivån. Och detta tjat om mammakropp.

         Svara

          Exakt, ingen har skrivit det hon påstår och det är inte första gången hon gör ett sånt här inlägg när hon behöver få upp besöken och likesen, då drar hon vikt- och näthatskortet. Dessutom behöver hon nu marknadsföra sig som coach för att på pt-kunder. Det är hittepå som vanligt och samma tjat och snyft med ett syfte att tjäna pengar. Synd att Cam hjälper henne med det, så blåst. My ljuger och manipulerar och har ingen licens.

          Svara

           Klart att hon har fått det… har du inte sett vad dolk skrivit här inne?! Så otroligt att Inget av det skulle nått fram till henne.

           En helt annan sak att hon håller på att älta samma saker om och om igen!

          Precis, om hon inte ljög så mycket så skulle hon nog få ner stressnivån som hon påstår att hon har. ”Livets hårda skola” var något nytt, det uttrycket har hon inte använt innan när hon malt på med detta och återkommer med denna typ av inlägg för att få mer besök och sympatier. Det blir alltid värre för varje gång, det bres på mer så snyftet ska få mer tyngd. Stressutslag nu också, tidigare har hon kallat det rosacea, och tappat hår påstår hon plötsligt, märkligt eftersom hon nyligen skrivit att hennes hår blivit så tjockt pga Bobbys pil ler. Nej My är falsk och fejk. Tröttsam. My är inte att lita på. Blir mörkrädd av henne.

          Svara

           Hon skulle nog behöva släppa det som varit och sett framåt istället

         Och du tror på riktigt att hon inte får en enda dryg kommentar om sin kropp och pt-jobbet?

         Man har ju hört kommentarerna här inne om precis det, plus att folk säger att det är det som sägs på fb.

         Svara

          Så klart att hon har fått någon dryg kommentar som alla andra men det är Mys strategi att dra upp detta emellanåt för att tjäna på det. Konstigt att inte Cam ser det mönstret som många andra ser och förstår, och det blir lite dubbelmoral med inlägget eftersom att det verkar okej härinne att vissa kallas vad som helst och får diverse påhopp på utseende. Säg att t ex IL hade skrivit ett enda sånt här snyft-inlägg om att hon får näthat då hade Cam blivit arg och raljerat om exelark och strategier men hur ser hon inte Mys strategier, manipulationer och ark. Väldigt märkligt. Sedan är det ingen som påstått att ev bullf*tta har något som helst med bra el dålig coach att göra. Så löjligt. Ifrågasätt istället om My har licens och annat som hon påstår.

          Svara

          Klart att hon har fått någon dryg kommentar som alla andra men det är Mys strategi att dra upp detta emellanåt för att tjäna på det. Konstigt att inte cc ser det mönstret som många andra ser och förstår, och det blir lite dubelmoral med inlägget eftersom att det verkar okej härinne att vissa kallas vad som helst och får diverse på hopp på utseende. Säg att t ex I L hade skrivit ett enda sånt här snyft-inlägg om att hon får näthat då hade cc blivit arg och raljerat om exelark och strategier men hur ser hon inte Mys strategier, manpulationer och ark. Väldigt märkligt. Sedan är det ingen som påstått att ev bullf*tta har något som helst med bra el dålig coach att göra. Så löjligt. Ifrågasätt istället om My har licens och annat som hon påstår

          Svara

           Jo men nu svarade jag på det att det påstods att hon inte aaaalls fick påhopp Om att hon inte kan vara PT och vara tjock samtidigt!

           Ältandet skadar henne helt klart!!

        Hon får ta mycket elakheter från dumma människor. Att dom inte skäms.

        Svara

         Hon får inte mer elakheter än andra och att folk ifrågasätter hennes lögner och metoder är inte konstigt. Hon borde själv sk ämmas för en del hon sysslar med, och det verkar som att hon gör det ibland och därför behöver komma med bortförklaringar, snyft och hävda sig.

         Svara

          Det är ju inte rätt att någon skall få ta emot elakheter!!!
          PUNKT

          Svara

   Men hon var väl jävligt tydlig med att så inte va faller! Har alla lässvårigheter??
   Hon skrev vad hon varit med om, vad folk har skrivit till henne! Kanske få människor att tänka till innan dom skriver något korkat/elakt och dumt!

   Skärpning för fan

   Svara

  Alltså jag har såå svårt för folk som ser det som en merit värd att framhålla att man ”gått i livets hårda skola”. *Tänk Tabita som har unnat sig hela natten.*

  Svara

   Jag önskar ibland att jag var Tabita och hade förmågan att vara nöjd med det jag har och unna mig hela natten.

   Svara

    Asså, är livets hårda skola en vandring eller ett livsöde? Fattar aldrig det där, vanligtvis är det väl tandlösa a-lagare och high school-drop outs som claimar de gått den ”utbildningen” vilket oftast innefattar en karriär med ekonomiskt bistånd framför lön. Alltså kanske inte en merit att plita ner i sitt cv? Menar inte att skamma någon som levt på soc, men undrar helt enkelt vad man vill åstadkomma med att hävda livets hårda skola som en bedrift att räkna med? Vad innebär det?

    Jag är utbildad djurvårdare, det innebär att jag läst mikrobiologi och djursjukvård. Det är ju ändå en riktlinje för ALLA djurvårdare med examen.

    Vad innefattar livets hårda skola, i praktiken? Vad säger det om en person?

    Svara

     Jag vet inte, jag är bara här för att försvara Tabita (som dessutom har två jobb, ett på äldreboende och ett som tatuerare) eftersom hon utstrålar en nöjdhet och självsäkerhet jag avundas.

     Svara

     Dåliga föräldrar, diagnoser, dålig skolgång, missbruk, dåligt umgänge, dåliga relationer… Ja allt som är dåligt och gör livet hårt helt enkelt 😅

     Svara

     Livets hårda skola är ju sånt man lär sig av att leva istället föratt studera, ofta genom att lära av sina misstag. Livets hårda skola ger inga färdigheter inom mikrobiologi, men kan ge andra värdefulla färdigheter. Vi har väl alla gått i livets hårda skola i olika omfattning. Du kan lära dig mikrobiologi på högskola, men aldrig hur det känns att få en hästspark i magen.

     Svara

      Åfan då har jag dubbel-examen då, djurvårdare och livets hårda skola (blivit sparkad och brutit käkbenet på 3 ställen)

      Svara

     Jag tolkar det som att man varit mer eller mindre tvungen att lära sig att ta hand om sig själv och lära sig hur man klarar sig i ett hårt klimat på egen hand, då man inte fått (eller kunnat ta emot) stöd från familj, närstående, skola, etc, som någon med en vad vi klassar som en ”normal uppväxt”. Kanske har man haft missbrukande, psykiskt sjuka, eller bara elaka föräldrar, och ingen annan vuxen att ty sig till och därför hamnat snett, typ kan kanske inte grammatik eller känner till man bakar surdegsbröd, men vet hur man säger ifrån när det kommer en a-lagare som försöker sno ens ciggpaket. Med det sagt kan det ju likaväl vara någon som hamnat på villovägar i tonåren/vuxen ålder, kanske börjat missbruka droger eller hamnat i kriminalitet, och liksom fallit utanför skyddsnätet, och levt så så länge att man inte ”vet något annat”, t ex. någon som aldrig haft en anställning men typ pantar burkar så den klarar sig ändå . Men detta är bara min högst personliga tolkning av begreppet.

     Svara

  Hur tusan har hon blivit känd? Tråkigare och fulare människa får man leta länge efter.

  Svara

   Lägg gärna ut en bild på dig själv så vi får se hur ful du är.

   Svara

    Man kan ha en ful insida. Då spelar det ingen roll hur fin och söt man är på utsidan.

    Svara

     Man har per automatik en ful insida om man känner ett behov att påpeka att andra är fula.

     Svara

      Jaja men har ju ingen claim to fame heller annars hade det ju med varit relevant. Om jag varit känd lär det ju vara pga min attitydiga humor, såklart. Durå?

      Svara

       Du är ju uppenbarligen inte känd för den heller. Ful och tråkig. #livetshårdaskola

       Svara

   Jag följde henne ett tag. Efter ensam mamma söker. Kommer nu inte längre ihåg varför… men vet att jag tillslut tröttnade på att hon minst en gång i månaden drog upp livshistorian mm.

   Svara

    Jag har läst henne länge och måste säga att det är nog tyvärr inte bara Anna B som skulle behöva riktigt bra professionell hjälp.
    Att My får kommentarer som hon nämner förstår jag inte riktigt då man ju aldrig hinner läsa dessa.
    På Flashback ( den hemska sidan) kan man läsa en del men det kan man ju iofs göra om de flesta.
    Vad jag tror folk stör sig på hos My är hennes sätt att hela tiden älta om allt hon varit med om och hur sjuk hon varit / är.
    Sen ska hon försöka skaffa sig klienter men tar själv hjälp av andra både vad gäller träning och kost.
    Det går inte ihop.
    Det går inte ihop heller att dra upp att det är hennes kropp för som många skriver är det en köpt kropp.
    Mycket av den i alla fall.
    Personligen skulle jag inte anlita henne för vare sig det ena eller det andra utan rekommendera henne att berätta för det fantastiska team hon har att hon nog mest behöver hjälp med psyket.
    När hon kommer rätt med det då kan hon fortsätta med sitt.
    Hon är så ung och har haft en stor tur att hon blev en av de ensammammor som folk vill läsa om och som fått till en plattform där hon tjänar pengar.
    Det ska hon vara tacksam för.
    Hon bör låta läsarna ta del av även de hemska kommentarer hon säger att hon får.
    Hon ÄR inte trovärdig och trots allt hon rabblar upp så har hon en bit kvar innan hon ens hamnar i ”livets hårda skola”.
    Skulle mer än gärna skriva nån bloggrad om jag finge betalt för det för då skulle ni fått höra och se en som verkligen fått gå igenom den skolan.
    Hon kan fortsätta skriva sina dubbla inlägg där hon hela tusen lovordar sig själv och hon kan minsann ta hand om och hjälpa andra för att i nästa inlägg själv ha anlitat nån coach eller tränat på nåt annat ställe än sitt eget och reklama för en massa produkter man egentligen inte borde behöva om man är kostrådgivare som hon säger hon är.
    Det hon gått igenom och hela tiden ältar om gör inte henne gott alls och det börjar faktiskt märkas på alla kommentarer hon får.
    Folk går inte på det där längre.
    Men att hålla på ( om det nu är så) att folk kallar henne för saker, det ÄR inte OK!
    För oavsett vad hon betalt för att förändra kroppen osv så ser hon fortfarande väldigt bra ut till skillnad från andra ensammammor.

    Svara

  Hon överdriver som vanligt, det gör alla som gått livets hårda skola.

  Svara

  Åhh, så nyskapande. Absolut första gången ett inlägg som detta. Fortsätt kämpa i motvind.💪

  Svara

  Älskar bullfika!

  Svara

   Det som skriker lite dubbelmoral är väl att hon sytt ihop magmusklerna så att magen är helt platt oavsett +18 kg eller inte.

   Bröst och läppar är fixade.

   Hon lever inte som hon lär, motsäger sig själv, överdriver och både hon och sonen är ofta sjuka.

   De äter pulver, brus och piller.

   Pga det väljer jag en annan PT.

   Svara

    Absolut fritt fram att välja den PT man vill.
    Dock vet vi ju inte hur hon är som just PT

    Svara

     Vi vet att hon ljuger en massa för att tjäna pengar i alla fall, det räcker för att INTE anlita henne. Har någon någonsin sett någon licens? Har hon någon licens som hon påstår? Varför har den aldrig visats upp? Får man verkligen påstå det när det handlar om att tjäna pengar på det? DET kunde inlägget handla om istället för att hon skulle vara en bra coach och eventuellt fått någon elak kommentar vilket jag inte tror hon fått men folk har däremot ifrågasatt hennes ”licens” och matvanor osv och då kör hon med att det är näthat för att flytta fokus och vända det till positivt för henne. Hon gör dessutom alltid ett inlägg om näthat emellanåt och det är en strategi för att få upp besökstatistiken och få hyllningar och sympatier. Funkar varje gång.

     Svara

      Håller med 100%

      Svara

    Känner att jag vill säga det med en bitter finsk brytning: pulver, pruuus och piller!!

    Svara

     Prytning 🙂

     Svara

      Pitter prytning

      Svara

     Eller säg påse finska.

     Svara

    Ingen som som frågat dig om hon ska vara din pt heller…

    Svara

   Vill påminna dig om, att på söndag är det Kanelbullens Dag.

   Svara

  Ett inlägg som handlar om hur mycket elakheter människor vräker ur sig på nätet.. och så det här kommentarsfältet hittills…

  Så härliga människor som samlas här.

  Svara

   Ja helt bedrövligt. Undrar vad vad deras familj och vänner skulle säga…

   Svara

    Dom har dragit för längesen… sitter här i min ensamhet. Den är iaf vald, bara inte av mig… 🙁

    Svara

   Sjukt! Men vi får se till att sprida ännu mer glädje istället ❤️

   Svara

  Bullfixxa är vackert!

  Svara

   Är ju galet att det skall vara något att kritisera 😮

   Svara

    Jo men det handlar även om hur man framhäver ”den” på bilder också. Utan att skämmas.

    Svara

     Va! Skall man skämmas nu oxå?!

     Svara

   Ja och de flesta killar bryr sig ju inte om det i alla fall. Och de som gör vet ju inte ens vad en bullfitta är för något.

   Svara

    Vad har killars åsikter ens med det att göra?

    Svara

     Exakt! Tror ju mer på att det är andra kvinnor som kommenterat kvinnors kroppar på det sättet!!

     Svara

    12,43. Vilken sorglig kommentar. Du fattar att hela din verklighet utgår från mannens blick. Tydligare än så blir det inte. Första steget mot feminism är att fatta just det. Fortsätt resan 🙂

    Svara

     Jag är tjej och älskar att kolla in snygga, attraktiva killar. Ögongodis.

     Svara

     Hela min verklighet utgår verkligen inte från mannens blick. Jag menar självklart att ingen annan än du själv bryr dig om din bullfitta. Det var olyckligt att jag formulerade mig fel 😉

     Veva mot någon annan hörru!

     Svara

  Då borde hon även skriva att hon fettsugit magen opererat brösten etc etc.
  Sen undrar man ju var allt detta skrivs? Hon skriver att hon raderar, men ingen har sett..

  Svara

   Hon borde inte behöva skriva något alls om sin kropp eftersom att den inte angår någon annan.

   Svara

    Jo om hon ska säga att hon kämpar med sin vikt etc så ska hon även berätta att hon fixat sig. Ingen med den övervikten kan ha en platt mage och fasta bröst! Därför ska hon säga det. Inte bara välja vissa bitar. Blir ingen trovärdighet alls

    Svara

     Så överviktig är hon inte och det finns visst folk som kan få vikten jämnt fördelat över kroppen

     Svara

     Så är det ju mycket därför som folk irriterar sig på My. Vad gäller utseendet.

     Svara

   Det är på Flashback det står om bullfitta och varför hon käkar så mycket pulver, jämt är sjuk och varför hon behöver PT när hon själv är en. Sen har det varit en del kommentarer om hennes hälsa och pulver här inne också. Så hennes källor är med största sannolikhet Flashback och BB.

   Svara

   Det är på Flashback det står om bullfixa och varför hon käkar så mycket pulver, jämt är sjuk och varför hon behöver PT när hon själv är en. Sen har det varit en del kommentarer om hennes hälsa och pulver här inne också. Så hennes källor är med största sannolikhet Flashback och BB.

   Svara

    Är väl dock absolut inget ovanligt att man går till en annan PT när man är en själv?!

    Svara

     Så om jag är bilmekaniker så åker jag till en annan bilmekaniker trots att jag själv kan laga bilen?
     Japp helt logiskt.

     Svara

      T.ex. psykologer måste gå till en annan psykolog, de kan inte hjälpa sig själva. Bilmekaniker är en helt annorlunda yrkesgrupp än PT.

      Svara

       Samma med läkare.

       Svara

       Jämföra pt med psykologer😂👍🙈

       Svara

        Alla vet ju att pt-utbildningen är svårare än psykologprogrammet? Det går inte att jämföra. Va pratar du om?

        Svara

      Man går ju till någon annan yrkeskunnig för att få andra perspektiv och nya kunskaper. Bara idioter tro att man är fullärd bara för att man har en licens.

      Svara

     Man kan ju behöva pepp utifrån precis som alla andra. Dessutom kan man ju lära sig nya saker och få nya idéer.

     Svara

   Finns det något som heter bullsnopp? tror jag inte. Typsikt av en babianhane att göra ner en kvinna med ordet bull…..

   Svara

    Vad är det med ordet bull jag inte fattar?

    Svara

    Varför tror du att det är just män som slänger sig med ordet?

    Svara

    De har ju pläp tex.

    Svara

     Vad är det?

     Svara

  Allt för att få sympatier. Sorry men jag kan inte ta henne på allvar. Hon lever inte som hon lär.

  Svara

   Det är nog få människor som lever som de lär, tyvärr.

   Svara

   Det gör du säkert inte heller, inte många som gör.

   Svara

   Jag har noll förtroende för en PT som inte är vältränad och skulle aldrig anlitat henne. Skulle aldrig gå till en frisör med risigt hår. Det är som att gå till en tondöv musiklärare. De kan teorin men resultatet blir inte bra när de inte har förmågan att praktisk utföra sin kunskap.

   Svara

    Så en frisör klipper sig själv eller vad menar du? Du kan heller inte träna Zlatan om du inte själv kan göra en bicycleta? Att coacha och att utföra är inte samma sak.

    Svara

     Nä men sköter ev om det själv och skulle t.ex kanske inte göra hemmablekning med medel från mataffären.

     Svara

  Hon kör ett tycka synd om inlägg med jämna mellanrum. Hon behöver mer pengar och hennes trovärdighet är nere på botten.

  Svara

   Helt rätt Vicky nu duggar reklaminläggen tätt 😁 för vita tänder m.m

   Svara

  hmm… jag får alltid känslan att någon som säger att denne gått ’liveta hårda skola’ inte har haft många motgångar alls.

  Svara

   My har väl bott på fosterhem e.dyl. i sin ungdom, samt blivit lämnad av pappan till sitt barn när hon var gravid. Han hade en annan kvinna som också var gravid med hans barn samtidigt. Låter ganska tufft.

   Svara

    Jag fick barn som ensamstående för 29 år sedan. Inte ett dugg tufft. Man fixar det man måste.

    Svara

     Blev du bedragen och lämnad du med och gick ändå visslandes och glad efter det?

     Svara

     Man fixar det man måste men det betyder inte att det är lätt för det. My har all anledning att kalla hennes erfarenheter för tuffa! 🙂

     Svara

    Eller var det hon som var andra kvinnan

    Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Har du inte lärt dig att man inte ska spekulera i graviditeter? Ge fan i det!

   Svara

    Alltså det är ju hon själv som bjuder in till det.

    Svara

     Hur då?

     Svara

     På vilket sätt gör hon det?

     Svara

     Så länge hon inte säger ”jag vill att ni gissar ich spekulerar om jag är gravid eller inte” så ska ingen gissa och spekulera.

     Svara

   Kan du lägga av nån jävla gång? Kan du inte typ skaffa dig en hobby istället för att posta samma kommentarer om och om igen både under vanliga inlägg plus ÖS? Det är fult och oartigt att spekulera kring huruvida någon är gravid eller inte.

   Svara

    Va? Då är vi flera som undrar samma sak…

    Svara

     Ge fan i att undra då!

     Svara

      Har du missat att denna bloggen diskuterar andra bloggare?

      Svara

     Visst….

     ”DeT äR fÖrSTa GåNgeN JaG KoMmEnTeRaR deTtA…”

     Svara

      Ja faktiskt.

      Svara

   Hur fasiken fick du det till graviditet?

   Svara

   Det är fult att spekulera om andra människor och speciellt om barn. Om nu barn skulle vara relevant för Sandra så låt henne gå ut med det och SLUTA TJATA.

   Svara

   Hon skriver i kommentarerna att hon inte är gravid. SÅ slutdiskuterat.

   Svara

    Visar alltså att hon skrev något som kan tolkas som det 🤷‍♀️ Ganska vanligt att bloggare hittar om saker hit och dit för att öka kommentarer och besök. Sandra verkar inte annorlunda.

    Svara

     Ja eller snarare att hon skrev något slm NÅGON tolkade så?

     Svara

  Det enda jag tycker är intressant är att hon är så ung! 32 liksom. Hon borde hänga med Bianca på stan istället för Booken i Märsta 😅

  Svara

   Alltså…en av mina bästa vänner är 28, jag är 43. Men vi har samma intressen och befinner oss på ungefär samma plats i livet så varför skulle vi inte kunna umgås? När man väl kommit upp i vuxenlivet så är åldern irrelvant. De jag verkligen inte har något gemensamt med är de som har barn och är mitt upp i det.

   Svara

  What, är My bara 32?

  Svara

  Känns som att det där inlägget har kompisen Anna Book författat…

  Svara

  Det är verkligen ett bottenskrap av mänskligheten som kommenterar folks utseende och som är elaka, bara vill trycka till. Nollor.

  Svara

  Hon drar ofta upp den där obalansen i nervsystemet som hon påstår orsakar hennes övervikt. Men vad är det för något rent konkret? Borde finnas något mer specifikt namn på diagnosen om det är något som läkaren fastställt? Struntar egentligen helt i hennes vikt men man börjar undra över den här mystiska obalansen hon gillar att prata om.

  Svara

   Och att varje gång man är lite piggare dra igång hårdträning igen… hon borde ta det lugnt med kroppen och bara vara ute och röra på sig

   Svara

   Det finns ingen sån sjukdom, neurologiska sjukdomar ger helt andra och mycket allvarligare symptom än viktuppgång. Tjock blir man av att äta mer än man gör av med, det borde en PT vara väl medveten om.

   Svara

    Man kan gå upp i vikt av vissa mediciner om man har en neurologisk sjukdom, speciellt under fasen då neurologen försöker finna rätt medicin och rätt dos. Sett det i förstahand. Och jag vet, alla är olika och alla går inte upp i vikt.

    Svara

     Fast skriver man inte vilken sjukdom det handlar om/ vilka mediciner man tar? Om man nu är så himla öppenhjärtig med allt kring kroppen och vikten.
     Det här låter mer som hittepå.

     Svara

      Ja det är hittepå och hon har ju gått upp och ner i vikt i många år nu. Men hon har bortförklaringar på allt. My är så falsk. Inte konstigt för övrigt att man går upp och ner när man går på kostscheman och hårdtränar i perioder, blir ju så då. Slutar man träna går man upp eller om man äter mer. Hon kan ju aldrig hitta en balans. My är så manipulativ och så fake, obehaglig människa.

      Svara

      Håller med

      Svara

   För ett tag sedan hade hennes nervsystem lagt ner helt, så nu har hon i alla fall ”bara” obalans😉

   Svara

   Haha jag älskar bullar och älskar inte att träna. Har jag också en nervskada då?

   Svara

   Obalansen i nervsystemet? Hah, ja det ska jag med börja kalla mitt sockersug för!!! 😅

   Svara

    usch ni borde skämmas. uttala er inte om sånt ni inte har en aning om! obalans i nervsystemet finns i allra högsta grad. och det man går upp av i vikt är stresshormonet kortisol.

    Svara

     Och bullar, pasta och latte tillexempel

     Svara

   Ja och hur lyckas hon ändå sen gå ner i vikt genom kostscheman, pulver och hårdträning. Märkligt det där. Hon har förklaringar och bortförklaringar på allt. Ena dagen får hon inte träna hårt, nästa tränar hon hårt. Ena dagen älskar hon sina kurvor för att samtidigt göra allt för att förändra kroppen och sen erkänna att hon inte trivs med sin kropp efter viktuppgång. Sjukt obehaglig människa den där My, så manipulativ och ändrar sina historier allt efter hur det ska gynna henne bäst och passa agendan.

   Svara

  Det här inlägget hon skrev skulle kännas mer relevant om det inte illustrerades av en slät Photoshoppad mage….

  Svara

   Den är inte Photoshoppad, den är opererad

   Svara

   Så tänkte jag med….. Det syns rätt tydligt att magen är utslätad på nåt vis. Dessutom utsträckt – vill man visa en vanlig, äkta kropp med valkar och putmage så visa en sån. Inte en uppsträckt och photoshoppad. För det är väl detta det handlar om, en helt vanlig rundad kvinnokropp med allt vad det innebvär?

   Svara

    Syns på naveln med.

    Svara

     När man gör en sådan bukplastik så skapas en konstgjord navel, just för att man drar ner huden på magen och då åker det gamla navelhålet med. Därför ser naveln inte ut som en naturlig navel. Eftersom huden dras nedåt så skapas också en släthet som spänner över magen. Inte konstigare än så. 🙂

     Svara

   En vanlig mammamage enligt My, i en av många bikinibilder 👙
   Hon fick delade magmuskulatur efter graviditeten, inte ovanligt. Förutom att åtgärda dem så har magen även fettsugits och överskottshud tagits bort. När fettceller tas bort så kommer de inte tillbaka vid viktuppgång. Så en inte helt vanlig mammamage😄 Om den även är Photoshopad är svårt att avgöra.

   .

   Svara

   Man ser det på bikinitoppen också, den vänstra, hur den är ”vågig”.

   Svara

  Jag tycker att hon är en jättedålig förebild om nu någon följer henne för att lära sig om kost, hälsa, motion. Hon äter bara flytande pulvershakes, otroligt dåligt för hälsan med sånt.

  Svara

   Skulle hon bara äta det skulle.hon inte vara knubbig 😂😂😂

   Svara

   Och nej det behöver inte vara dåligt att äta flyttade, det gör du en månad innan gastric sleeve och du får i dig allt du behöver!

   Svara

    Absolut inte! Man går inte på flytdiet en månad. Man gör det ett par veckor för att minska på fettlevern inför operationen så att riskerna ska bli mindre.
    Att ha som livsstil att leva på pulver och Shakes som My gör är extremt osunt på alla sätt.

    Svara

   Du glömde små torra kycklingbitar med antingen lite potatis eller ris därtill.

   Svara

    Glöm inte äggen!!!

    Svara

  Eftersom majoriteten av hennes läsare inte vet vad det är för kommentarer tycker jag inte hon ska dra dit dessa. Svara de som skriver (fast de skiter i det) och lämna de vanliga läsarna utanför.

  Svara

   Hon kunde ju låta de inläggen ligga kvar en dag så vi fick se hur det ser ut…nä det går inte eftersom hon inte ens får det på bloggen. Hon läser så klart Flashback och går efter det.

   Svara

    Sover skitdåligt och ligger därför på nätterna och kollar på diverse bloggar. Har aldrig sett allt näthat hon nämner.
    My kanske har ”ett team” som sitter och raderar dygnet runt.

    Svara

     Samma här, och är dessutom vaken tidigt på morgonen också. Aldrig sett detta, men kommentarer om hennes uppenbara lögner raderar hon. Eller när hon får frågor som hon inte vill svara på.

     Svara

  Hennes navel ser ut som ett nyckelhål.

  Svara

   När man gör en sådan bukplastik så skapas en konstgjord navel, just för att man drar ner huden på magen och då åker det gamla navelhålet med.

   Svara

  Men snälla, hur vet du ens att någon skrivit det till henne?! Detta är så My jobbar, kommer alltid ett sådant inlägg emellanåt när hon behöver få upp antal likes och besök på bloggen, och du hjälper henne med det, idag igen. Det är hennes strategi för att få sympatier, hyllningar och mer klick. My manipulerar och hittar på. Hon ljuger ständigt. Granska i stället om hon verkligen har licens för PT och kostrådgivare som hon påstår. Ganska säker på att hon inte har det nämligen och det är väl bedrägeri.

  Svara

  Can du borde skriva om Kenzas smygreklam på bloggen. Hon är slug som fan och kommer undan rejält utan granskningar.

  Svara

   Vad för smygreklam? Säga att man har på sig en klänning som är slutsåld? Det ger ju mycket försäljningar…….

   Svara

  Jag läser hennes blogg då och då. Har aldrig sett någon kalla henne ful, tjock eller andra fula namn. Hon kan väl inte sitta o radera 24/7. Sett att hon raderat andra kommentarer.
  Sant att en knäppgök kallat henne kön för Bull….. den kommentaren låter hon stå kvar?
  Klart man funderar över alla hennes omstarter med sockerfritt, kostscheman m.m som aldrig verkar hålla i sig särskilt länge. Varvas sedan med mycket fet utemat, glass etc. My påstår att hon sedan i februari till några månader senare skulle ha gått upp 17kg, verkar vara en smärre överdrift. Syns att hon gått upp i vikt men måste vara väldigt länge sedan hon vägde 17kg mindre.

  Svara

   Just hennes vikt gick ju att jämföra med en bild hon manipulerat, en smal bild i rutiga byxor framifrån och sedan i samma byxor bakifrån på avstånd. Det togs även upp på hennes blogg att hon hade photoshoppat den bilden hon själv la upp. På den bilden bakifrån på avstånd från förra året var hon redan lika kraftig som nu.

   Svara

    Tänker du på den där båtresan med hälsoinriktning? Hon såg inte klok ut när hon skulle representera Rosenserien. Getingmidja, halvt halsband mm. Stod vid en stolpe som hade en photoshoppad kurvighet. Sen nån naturlig bild mitt i fejket under träningspass. Ingen lyckad dag om man vill framstå som ärlig.

    Svara

     Det var den, hon var lika kraftig som nu på den resan.
     Konstigt att hennes bekanta inte tycker det är konstigt när hon försöker lura läsarna om hur hon ser ut, ser man henne på riktigt är ju sanningen ute.

     Hon gör som Anna Book med bilderna, och alla vet hur dom ser ut på riktigt utan all fix med bilderna.

     Svara

      Konstig värld de lever i. Mina vänner skulle skicka mig på läkarbesök eller börja plana ut bekantskapen om jag bar mig åt så. Vad tycker fröken skitviktig att man förmedlar till sina barn. Snabb att hacka på andra, men som vanligt ingen självinsikt.

      Svara

   17 kg är det hon brukar köra med varje gång, skumt att det är exakt lika stor viktuppgång vare gång hon gått upp och dessa inlägg kommer. 17 el 18 kg är det varje gång. Märkligt.

   Svara

  Men jag hade heller inte anlitat en rund manlig pt, det ser helt enkelt inte seriöst ut, sorry

  Svara

  När livet känns tungt – tänk på Myggan som alltid har det värst.

  Svara

  Okay.

  Svara

  Umgås man med Anna Book så har man avsagt sig rätten att bli respekterad. Sorry cause its true.

  Svara

   Det ser ut som de gått samma skrivkurs på Livets hårda skola 😉

   Svara

    😂👍

    Svara

  Någon som vill hjälpa till att sticka? 👚

  Svara

  Vet någon hur många år obalans i nervsystemet kan pågå?
  som verkar ge så många olika symtom. Fick My obalans i nervsystemet på grund av sin utmattningsdepression eller var det tvärtom?
  My har fått hjälp av sitt rehabteam bestående av läkare m.m. under flera år. Blir man inte återhämtad efter så lång tids oavsett sjukdom/diagnos är min erfarenhet att man brukar bli föreslagen att söka sjukersättning. Dvs de bedömmer att man inte kommer att klara att fungera fullt ut och att jobba 100% ( detta efter x antal bakslag). My har tidigare sagt att hon inte har råd att sjukskriva sig så hon kommer nog inte heller att söka sjukersättning.
  Då sjukvårdens resurser är begränsade måste de idag prioritera hårt. Så intressant att följa hur länge hon bedöms ha rätt till den vård/rehab hon idag har tillgång till.
  Betalar hon privat för det så finns förståss ingen tidsbegränsning.

  Svara

   Tror inte hon har något rehabteam, det där är påhitt för att det ska låta intressant, vadå rehab. Tror igen förbjudit henne att träna under flera månader, nej men hon kunde ju inte träna då de var hemma isolerade pga ev crorona. Hon skrev för något år sedan att hon har sveriges bästa läkarteam runt sig haha. Hon har ljugit och hittat på om läkarbesök flera gånger. Råd har hon definitivt också, hon är inte fattig vilket hon vill få det att låta som emellanåt när det behövs snyft och sympatier. Hon tjänar närmre en mille om året på sitt manipulerande.

   Svara

   Hon har troligtvis inget rehabteam utan det är ett sätt att skapa intresse och få sympatier genom att prata om ”rehab”. Tidigare har hon skrivit att hon har sveriges bästa läkarteam runt sig haha. Hon har ljugit om diverse läkarbesök. Fattig är hon inte heller, hon har råd, tjänar nästan en mille men vill gärna låtsas vara fattig emellanåt också när det behövs snyft och sympatier.

   Svara

    Tror ingen förbjudit henne att träna i månader, nej utan det kunde hon ju inte för att de var hemma isolerade pga ev covid/sonen hade feber. Men att snacka om reehab och inte fått träna låter ju bra. Asså My… tomanen. Yrkeslögnare typ. De åt ju mer skräpmat under den perioden dessutom och när folk här påpekade att sonen åt mycket för att vara så sjuk i såå hög feber så skrev hon direkt sen att ååh han vill inte äta, han har blivit så smal, måste åka in…

    Svara

  Kära Camcam!

  1) Det är yrkeslögnaren My Martens själv som inte kan hålla isär begreppen och behöver skärpa sig – inte de som kommenterar, varken på hennes blogg eller här.

  2) Vad bullfitteriet beträffar, så är det MÅNGA som fettsugit venusberget. Irrelevanta kommentarer kommentarer kring detta, är det väl dock lämpligast att nonchalera – även av dig, Camcam.

  3) Vilken tandläkare känner du mest förtroende för – den med bruna stumpar i munnen istället för friska tänder?

  Svara

   Yrkeslögnaren My var bra haha precis så är det ju. Sedan vad gäller bullf*tta så är det väl ingen som påstått att det skulle ha något att göra med ifall någon är en bra PT och coach eller inte, det där vara bara konstigt av Cam, hur tänkte hon där?

   Svara

   Jag FATTAR inte varför man ska fettsuga venusberget!!! Det verkar lika bisarrt som att fettsuga brösten så de blir platta. Det är väl FINT med ett rundat venusberg? Platt skulle se … osexigt och … PLATT ut!

   Svara

  Tycker verkligen synd om My, Anna, och Isabella, de är bloggvärldens hackkycklingar hela tiden.
  Det komiska är att alla tre verkar väldigt lyckliga i sina liv, trots allt som skrivs om dem.
  Bra tjejer, stå på er ! 💖💖💖
  Den svenska avundsjukan är i världsklass!

  Svara

   Vad gäller detta med den svenska avundsjukan, så är det väl dags att sluta hänvisa till den, liksom även till Jantelagen. Båda begreppen är påhittade – den sistnämnda dessutom ett norskt påhitt i en roman med titeln ”En flykting korsar sitt spår.

   Och om vi nu tittar på de tre omnämnda damerna: Vad finns det att avundas dem?

   – Ingen av dem är nöjd med sitt utseende utan botoxade, fyller ut, förlänger och står i

   – Alla tre har blivit ensamstående mammor i unga år

   – Alla tre är mediekåta och gör vad som helst för att inte glömmas bort

   – Alla tre har misslyckats i sina så kallade karriärer

   – Alla tre är licensierade lögnare som far med så mycket osanningar att de inte ens själva kommer ihåg vad de ljugit om

   – En har tre vuxna barn plus en svärson boende hemma hos sig. Ingen av dessa fyra bidrar ekonomiskt till hushållet. Tre i familjen är dömda för brott. En familjemedlem visar tydliga tecken på psykisk ohälsa.

   – De är alla oförmögna att rota sig på en plats, utan flyttar ständigt till nya boenden

   – Ingen av dem förmår förstå att de finns i ett socialt sammanhang, utan de tänker enbart på sina egna behov

   Samt och slutligen: Vilken vettig människa avundas detta, svensk eller inte?

   Svara

   Tycker du My verkar lycklig och tillfreds med livet? Och arga Anna som går i polemik med precis allt och alla heeeela tiden? Och Isabella som gång på gång går ut med hur dåligt hon mått och hur hon behandlats för sin psykiska ohälsa med elbehandlingar och medicinering? Väldigt lyckliga, hahahahahahahaahhaaa.
   Din kommentar är i världsklass!! 😂😂😂

   Svara

   För övrigt har jag bott i två andra länder och kan intyga en sak; den sk svenska avundsjukan är en myt och en skröna vilket alla något så när beresta människor brukar kunna intyga. Människor är väldigt mycket mer lika varandra än vad man kan tro. Har hört och sett minst lika mycket avundsjuka runt medelhavet som här i Sverige.

   Även om jag tvivlar på att folk är avundsjuka på My, Anna och IL.
   Man får nog leta länge för att hitta någon som skulle vilja byta med dem….

   Svara

    Åh fy hemska tanke haha! Att behöva fläka ut intima detaljer till allmän beskådan och lägga upp och planera hela sitt liv in i minsta detalj så det blir ’instagramvänligt’, och samtidigt gärna lägga in lite provocerande detaljer/åsikter för att skapa drama och få följare… phu jag blev alldeles matt bara av att skriva det där 😅

    Svara

  Så otroligt dubbelmoral när hon skriver som svar på alla kommentarer: Hon är king! Min idol! Jag vill se ut som henne!” Okej lätt gjort! Sluta träna, är det du vill och sluta köp dyra kläder så är det gjort i ett nafsande nafs.

  Svara

  Tycker hon ser fin ut i kroppen ändå (:

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.