Hur jävla olagligt av Bingo Rimér?


Klicka här för videon på Bingos Instagramkonto.

Som att be om att bli ”soc-anmäld”…
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

(Förtydligande: …med tanke på att Katrin och Bingo blivit anmälda för betydligt mer triviala saker än så här tidigare….)

110 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Äh, fast det är väl inte så farligt… Jag är uppvuxen på landet (född 91) och har kört fyrhjuling och snöscoter på den egna gården sen jag var 6 år. Såklart inte ute i trafiken.

  Svara

   Du ser kanske att videon är filmad i Gustaf Adolfsparken? Det är inte på landet utan precis bredvid en av Stockholms mest trafikerade gator. I parken finns mycket hundar och barn bl a. Känns det samma som att åka snöskoter på en egen gård utan folk omkring eller?

   Svara

    Men verkligen? Hur kan man ens jämföra det med att köra en fyrhjuling i skogen lol

    Svara

     Well, i skogen finns väldigt många träd man kan krocka i, rötter man kan halka på osv osv.
     I mina ögon är det mycket säkrare att köra på en stor tom gräsplätt än i en skog.

     Svara

    Men nu kör han ju inte på någon trafikerad gata utan på en gräsmatta. Ser du några barn eller hundar i närheten? Snälla. Det var inte så farligt utan helt okej faktiskt.

    Svara

     Jo hans andra som Ringo kör ute i trafiken!

     Svara

     Helt ok 🙄

     Svara

   Låter vansinne att låta en 6 åring köra snöskoter 🙈. Sen spelar det ingen roll hur folktomt det är på landet. Träd finns väl och stenar.

   Svara

    Hur kan det låta vansinnigt? Också uppvuxen på landet och det var inget konstigt alls att köra bil, traktor osv när man var väldigt liten. Givetvis inte på vägen då.

    Svara

     Fast rätt mkt av det vi gjorde på landet var ”inget konstigt” i betydelsen ingen blev förvånad och alla gjorde det – betyder ju inte att det var vettigt, lagligt eller säkert.
     Sättet vi körde skoter, var med på jakten, drack hembränt, åkte bil till fester/dans trots att alla hade druckit osv osv. Inget konstigt alls! Men inte så jävla bra heller…

     Svara

     Finns väl ändå en anledning till åldersgräns på körkort och utbildningar på övriga motorfordon. Man har inte mognad att köra. Och du kan skaffa dig själv .

     Svara

      Skada

      Svara

      Men det här barnet har inte som mål att varken ta körkort eller ensam kunna ta en moppe till och från skolan. Det här är liksom en rolig aktivitet som de gjort tillsammans.

      Svara

       Hur kan folks läsförståelse vara så dålig som din?

       Svara

        Försöker du missförstå med flit eller?

        Svara

     Lite skillnad med ”på landet” och mitt i en park i storstockholm!?

     Svara

   Ja men om du är 90-taklist och gjorde det då är det ju så klart ok.
   Bor man på landet så blir små barn automatiskt lämpade att framföra motorfordon.
   Idiotin.

   Svara

   Skillnad på två hjul och 4. Eller snömedar. Inte lika lätt att tappa balansen och drutta ikull

   Svara

   Veckans bebishjärna går till bingo! Hur i hela ** tänkte han där.. kiddot kan ju åka rakt ut i vägen o bli påkörd. Barn är så förtvivlat impulsiva att det så lätt kan hända en olycka.

   Svara

   Han lät även äldre sonen köra elmopeden i stan på gatorna hem efter de hade varit och kört på en parkering på kvällen……… är de också okej? De var på hans story och han skrev.. Han kör väldigt försiktigt! Jo visst…. handlar inte om att köra försiktigt!

   Svara

   Ganska stor skillnad på det faktiskt! Dessutom fick hans andra son köra hem i trafiken på kvällen med sin elmoped… också inget att bry sig om eller?

   Svara

  Svenska pojkar behöver lite sånt här för att överleva i den feministiska demokraturen. / mamma och 90-talist

  Svara

   Ja ska det klara sig i de nya samhället med en stor andel machomän söderifrån så får de nog steppa upp. Annars fixar de inga brudar.

   Go Rambo!

   Svara

   Aj, stackars dina barn som har dig som mamma…

   Svara

    Tack för omtanken! Hoppas din vecka började med lite morgonsex för dig också ♥️

    Svara

     Hade varit finare om du fokuserade på att uppfostrade din son till att bli en vettig modern ung man med respekt för det motsatta könet istället för att lägga dokusåpa ditt morgonsol. Men du är väl en sån där ”ung modern” mamma som ska leka lite tvärtemot. Gud nåde ditt barn om han skulle bli jämställd i hemmet.

     Svara

      Jävlar vilken patriarkatpullare du är då. Hoppas din son växer upp till att bli ultrafeminin hyperbög. That’ll teach you!

      Svara

       Teach me vadå? Skulle inte ha något emot det eller snarare vara heelt neutral till det.

       Svara

       Om det är det värsta du kan föreställa dig att någon kan bli har du allvarliga problem. På riktigt.

       Svara

       Vad fan ska det betyda?! Det enda man vill är väl att ens barn ska växa upp till fina, lyckliga personer? Vad dom har för sexuelläggning har ingenting med någonting att göra. Usch, stackars, stackars din son.

       Svara

     Eeew wtf, vem drar in att den haft sex på morgonen i ett samtal, som om det dessutom skulle göra en gladare att få sex på morgonen. Blä, kan folk hålla sitt sexliv för sig själva.

     Svara

      Ja det är ju bara så pinsamt. Som att man skulle bli avundsjuk på det 😂 Själv prioriterar jag min sömn, vill folk hellre ligga så fine men sjukt opassande kommentar i diskussionen.

      Svara

      Verkligen. Åh nej! En homofobisk mamma fick sex på morgonen! Jag dör av avundsjuka.
      😂🤮

      Svara

       Det komiska i situationen är ju att det verkar vara en kille som skrivit kommentarerna. Annars är det en manhaftig mamma som uttrycker sig väldigt grabbigt. Väldigt okvinnligt, vilket är fantastiskt roande
       😂😂😂

       Svara

        Ja, för kvinnor kan inte svara som ovan, menar du?

        Svara

     Du kanske ska fundera lite mer kring nästa generations väl o ve och nuppa lite mindre 🤔

     Svara

  ändå förvånande att cam blir så chockad som är född och uppvuxen i Emmaboda! på lessebosidan av länsgränsen körde i alla fall jag min pappas motorcykel och mina vänners fyrhjulingar och ibland traktor haha, det var aldrig med livet som insats.. det blev folk av mig till slut ändå tro det eller ej 🙂

  Svara

   Jo för en 6åring är verkligen mogen att framföra ett fordon på allmän plats! Den som anser det är verkligen inte lämplig att ha barn.
   Jag är både uppvuxen och bor fortfarande på landet och tycker extremt illa om kulturen att låta små barn framföra fordon bara för att det är så cool och för att man bor ”på landet”
   Som sagt, det säger mer om föräldrarnas IQ än om barnets mognad….

   Svara

    well det kanske inte är rekommenderat, men tycker man drar på lite stora växlar när inlägget avslutas med att det är ”som att be om socanmälan”.

    förmodligen har du kanske mer rätt än en annan här dock, för jag har varken barn eller är intresserad av att skaffa.

    Svara

     Vad bra att du inre har planer på det🙌

     Svara

    Håller med! Är också uppvuxen på Lessebosidan (om det nu är relevant) och mina starkaste negativa minnen är klasskompisen som lekte med traktorn och lyckades skada sig så illa att hen fick amputera benet. Sedan var det ett yngre barn i skolan som åkte ett motorfordon hen inte hade åldern inne för och dog. Landet eller staden, en olycka händer lätt.

    Svara

     Tänkte samma när jag såg alla ”det är väl inte farligt ” kommentarer. En av våra återförsäljare förlorade sin 7-åring härom året när sonen körde ner i ett litet dike med en fyrhjuling. Den välte framåt och sonen fick fordonet över sig så illa att han dog.

     Svara

   Idioter som låter sina småbarn köra fordon

   Svara

   Det är sådana här kommentarer som får mig att skämmas över att vara född ”på landet”. Ja, vi gjorde massa grejer när vi var barn som var riktigt puckat. Man kan då
   1) Vara lika trög och intelligensbefriad som tidigare generation eller
   2) Lära av andras misstag och anpassa sig efter nuvarande kunskap och insikter som en normalintelligent person.

   Svara

    Haha ja. Och man hade liksom inte bälte eller bra bilbarnstolar förut heller.. då är kommentaren alltid ”vi klarade ju oss bra”. Så jävla bra logik för de som inte klarade sig kan ju inte argumentera emot 👍😂

    Svara

  Han har privat konto så jag kan inte se videoklippet.

  Svara

  Idiot till förälder. Men har man inget innanför pannbenet så låter man ungen göra så.

  Svara

   Allt låta en sexårig kille köra lite vespa på en gräsplätt, notera med hjälm! OMG😬

   Återgå till era blöjbyten istället.

   Svara

    Spelar väl ingen roll om han har hjälm eller inte. Han har inte den motoriken och huvet att bedöma en snabb situation. Han är ett BARN.
    Och skulle jag ha en unge så skulle jag uppfostra den till vad som är rätt och fel.

    Svara

     Har du varit på lådbilslandet någon gång, barn kan mer än vad du tror?

     Svara

      Sen kanske man även oroar sig för andra runt omkring. Om han skulle tappa kontrollen är det ju inte bara för Rambos skull utan alla andra runt i parken typ barn, djur, äldre etc som kanske inte ser en vespa komma..

      Svara

      Lådbilslandet?? Hahah snälla rara sluta med era sjuka jämförelser. Vet du hur en park i Sthlm brukar se ut? Massa människor, djur, barn, gamlingar. Jag skulle bli LIVRÄDD om jag satt i en park med mitt barn och såg en 6-årig åka runt på en moped.

      Svara

       Jovisst vet jag det! Men du beskriver något som inte va.

       Skulle Bingo låtit sin son köra runt i hög hastighet mitt i sommaren, mitt på dan en söndag.Solen skiner☀️. Barnfamiljer fick fly från parken, filtar flög, barnen grät och mammor fick spräckta lösnaglar. Allt var hemskt!!!! Jag ser inte det i bilden

       Svara

        Någon av dom körde på en väg , ringo kanske

        Svara

        Jo hans andra son Ringo körde på trafikerad väg!!

        Svara

  Föer fan anmäl inte till sov. Tro mig, jobbar bland annat med att ta emot anmälningar och socialdekreterarna har fullt upp med ”riktiga” problem. Barn som blir misshandlade, bor med psykotiska föräldrar som tar droger, som svälter, som blir instängda i källare etc.
  Det enda som kommer att hända är att de ger han en rekomendation om att det är väldigt oansvarigt gjort, men annars går det knappast nöd på Rambo.

  Det är väl för fan dagligen folk låter sina ungar cykla utan hjälp, eller cyklar själva utan hjälm medans barnen har hjälm där
  Bak i stolen.
  Med tanke på hur många svåra cykelolyckor som sker så är det nog de föräldrarna som borde anmälas om några.

  Men nej, för er som tar allt bokstavligt. Gör inte det heller.

  Men om man ska vara sån.

  Svara

   Sorry föe stavningen, sitter på tåget.
   Men vänder mig till er som är intelligenta och ni förstår ändå.;)
   Ni andra… say no more.

   Svara

   Word!!!

   Svara

   Så bara för att andra barn lever sämre och har det uselt så ska man bara skita i en ”rikemans son”? Att HAN ska få fortsätta låta ungen leva farligt?

   Svara

    Nej, men eftersom det är olagligt kan det vara lämpligt att i första hand vända sig till polisen om man är upprörd och göra en anmälan dit. Ett samtal från polisen hjälper i detta fallet säkert bättre än ett samtal med socialkontoret.

    Svara

   Klart man inte ska, men det händer ju Katrin och Bingo titt som tätt för betydligt mindre allvarliga saker.

   Svara

  I den här parken finns parklekar och förskolor samtidigt som det är en social park där barn springer omkring med föräldrarna på eftermiddagen och hundägare möts. Staden har lagt ner mycket pengar på gräset för att det nöta mycket på grund av högt användande. Om de som hävdar att det är helt normalt att låta ett litet barn åka omkring på ett kraftfullt motorfordon, skulle ni kunna ta till er att övriga variabler pekar på att risken är hög för att andra barn och djur kommer till skada?

  Svara

   Parklekar? Va?

   Svara

    Dialekt. Andra säger lekparker eller lekplatser. Gungor, rutschkana etc.

    Svara

     Ah. Jag såg framför mig att det stod ett gäng nånstans och lekte under hökens vingar kom, typ. Är inte 7.23 men har heller aldrig hört parklek.

     Svara

      Parklekarna har nog försvunnit helt idag. Förr fanns det bemannade lekparker som kallades Parklek.

      Svara

       Åh jo, det finns massor av bemannade lekparker i Sthlm som kallas för parklek.

       Svara

      Åh, under hökens vingar kom! Vad glad jag blev att läsa din kommentar och komma ihåg gamla minnen. Tack 🥰

      Svara

       ”Vem är rädd för svarte man?” 😂

       Svara

    Lekparker i innerstan som Stockholms stad förvaltar har de namngett ”parkleken”, exempelvis ”Observatorielundens parklek”. Ibland bemannar Stockholms stad även dessa med personal.

    Svara

    Stockholms stad Klaar de stora lekanläggningarna som finns i kommunen för parklek.

    Svara

  Om han nu skiter i ifall hans barn blir skadat kan han låta barnet köra där det är folktomt. Andra människor kanske inte tycker det är så kul att bli påkörda i parken ifall barnet tappar kontrollen.

  Svara

  Jag bor i ett litet samhälle i Norrbotten, där är vi ”uppväxta” med att barn kör/åker farligt på fordon, jag har själv gjort det som barn tyvärr. Ser bl.a. våra grannar köra runt med deras barn i traktorskopan, på flaket på bilen, osv. Blir helt förskräckt faktiskt, för det första så är det ju 100% föräldrarnas ansvar att ta ansvar. Barn har inte fullt utvecklat konsekvenstänk så dom ser ju bara det roliga. Vi bor inte ens på landet, utan detta sker mitt i en by. Tänk om dom krockar när barnen är på flaket? Även om föräldrarna bara kör 10 km/h så skadar dom ju sig… Och även hissar upp traktorskopan så högt det går medan barnen står där i, och dom är typ 6-7 år 🙃

  Svara

   Ta bort soc-meningen. Detta är mer ett fall för polis eller ordningsmakten. Vad finns för regler i parken? Och för fat-glider? 15-årsgräns?

   Soc anmäler manhålet andra saker till.

   Svara

    Det är per automatik fall för båda.

    Svara

     Nej, det är det inte. Visst, han brister i sitt omdöme, men om barnet inte far illa på några andra sätt eller inte ständigt utsätts för säkerhetsrisker så finns det inget socialtjänsten kommer göra åt en sådan enskild händelse. Polisen däremot kan ju utreda om ett brott begåtts, de anmäler också till socialtjänsten om de anser det nödvändigt.

     Svara

    Klart det är 15 årsgräns det är en vanlig moped ingen fat-glider. Det är väl dessutom 15 år på en sån med.

    Svara

  Det är nästan som att du uppmanar folk att anmäla honom till soc. Tror du dom skulle omhänderta pojken för detta eller vad?
  Nä soc har fullt upp med viktigare fall än detta att lägga sin knappa tid och resurser på! Skämmes på dig vuxna kvinna!

  Svara

   Den som ska skämmas är han som låter det 6åriga barnet köra olagligt. På ett ställe där det finns andra människor. Så lätt att det händer en olycka.

   Svara

   Nu gör ju soc så mkt mer än att omhänderta barn. Man kan få stöd och hjälp som förälder och kanske skulle bingo behöva en kurs…

   Svara

   Är du ny här?
   Jag brukar raljera om idiotin i att socanmäla saker till höger och vänster, vilket hänt Bingo och Katrin mer än en gång. Därför tänker jag att han borde vara väl medveten om riskerna att det händer igen när han postar sådana här inlägg. Som att ”be” om det…

   Svara

  Ja detta var ju omdömeslöst, men att anmäla det till soc är nog det dummaste jag hört.

  Svara

  Irriterar mig mest på det där urdumma citatet som Pippi aldrig sagt och Astrid Lindgren aldrig skrivit men folk ändå ska felcitera överallt.

  Svara

  Min man förlorade sin 9 åriga bror i en olycka när de skulle köra gocart. På en bana t o m. Jag fattar inte att man tar så lätt på det här.

  Svara

  Ser ju ut att gå bra!

  https://alifeexpedition.blogspot.com

  Svara

  Snälla sluta släng med att folk ska anmäla till socialtjänsten. Vissa kommer ta det ordagrant och onödiga resurser kommer slösas. Finns barn som på riktigt lever i utsatthet och där socialtjänsten ska prioritera sin tid på. Kontakta polisen istället om någon instans ska få en anmälan.

  Svara

   Är man _uppriktigt_ orolig ska man anmäla. Så får soc eller polis (vilka samverkar när det handlar om minderåriga) avgöra om det är något att gå vidare med. Men att anmäla för att endast jävlas med Bingo och inte utav oro för hans barn känns inte helt bra.

   Svara

  Den enda som förlorar på Bingos uppförande är hans barn. Det är barnen som kommer tvingas ha kvar arvet av hans idioti i bildformat. Och det är hans barn som kommer få leva med eventuella skador om de faktiskt skulle slå sig. Så jag förstår inte varför han utsätter dem för för en sån här fara om det inte är för att provocera folk.

  Sen finns aspekten att hans idioti kan skada andra. Ungen hade ju kunnat skena ut rakt i trafiken där någon hade kunnat köra på honom. Kul för den bilisten som råkar köra på en unge för att föräldrarna är pantade.
  Vill han låta ungen köra fordon så låt han börja med motorsport. Finns säkert någon förening han kan gå med i eller tigga spons av.

  Svara

  Ok nu blev det sjukt mkt stavningsfel på tåget. Skulle stå: ”istället för att lägga ditt fokus på morgonsex”.

  Morgonsex kan väl nästan vem som helst i ett förhållande få. Vissa tycker kanske att ditt fokus borde ligga på lite annat efter din kommentar. Kändes inte så ”modern”.

  Svara

   Att något inte känns ”modernt” är inte övertygande argumentation. Det finns mycket som är modernt som är alldeles uppåt väggarna. T.ex. att uppfostra barn med märkliga genusteorier och utsuddade sociala ramar. Men alla får ju göra som de vill och sedan skörda frukterna 20 år senare. Lycka till med dina barn.

   Svara

    Fast ni valde du ju att fokuset fel. Du förstod ju i sammanhanget vad jag menade. Sen har du fel, det är inte bara föräldern som får skörda 20 år senare utan det är fler som drabbas när en individ får en litet bakåtsträvande uppfostran.

    Svara

  Är väl något polisen men absolut inte soc!

  Svara

  Men hallå! Det är väl inte okej, varken i storstad eller på landet!? Ute på lantbruken slarvas det tyvärr en hel del på säkerheten när det kommer till barn och fordon. Olycksstatistiken visar att ca 400 barn skadas lindrigt, 60 barn får svåra skador/men för livet och 2-3 barn omkommer varje år i lantbruksrelaterade miljöer. Ofta är någon form av maskin/fordon inblandat.
  Den gamla klassikern ”När jag var liten…” tycker jag känns förlegad. Bara för att jag åkte bil utan bälte, cyklade utan hjälm eller inhalerade tobaksrök från de vuxna runt fikabordet betyder inte att jag kommer låta mina eventuella barn göra det samma.

  Svara

   Exakt så!
   Finns få saker jag avskyr så mycket som när folk som var unga på 70-talet ska berätta att de minsann cyklade utan hjälm och åkte bil utan bilbälte osv. De visar bara hur korkade och obildade de är med tanke på hur annorlunda det såg ut i trafiken på den tiden och hur mycket vi utvecklat säkerheten sedan dess. Det är extremt vad barndödligheten har minskat sedan dess. Antal dödsfall i trafiken minskade också rejält när det blev lag på bilbälte även i baksätet.

   Svara

  I parken går väl an men idioten låter ungen köra cross i trafiken mitt i city. Helt galet!

  Svara

  Han är en närvarande pappa i allra högsta grad men dessvärre inte så smart vilket detta är ett bevis för.

  Han är otrolig löjlig när det kommer till hans lägenhet som han propsar på måste kallas mancave. Hela jävla lägenheten består av hängande sexleksaker och snusktapeter som han stolt visar upp..

  Han förlorade min respekt när han sket i att komma hem till barnen för ett knull.

  Svara

  Min sexåriga dotter har egen motorcykel som hon älskar över allt annat. Hon kör den förstås bara med fullständig skyddsutrustning och med pappa en meter bort, så jag ser det inte alls som livsfarligt.

  Svara

   Kanske är en sån liten anpassad för hennes egen storlek och ålder då, och hon har skyddsutrustning skriver du ju?

   Svara

  Bingo = en bäbis i en Kalles Kaviar vuxen mans kropp.

  Svara

   Kalle Kaviar ser inte ut som en flinande serietidningshäst.

   Svara

    Jo det gör han faktiskt, som vuxen!

    Svara

    Jag fattar faktiskt inte de här personangreppen på utseende.
    Det kan man väl ändå låta bli även om man uttrycker sin motvilja mot personen?

    Eller är det lika okej om jag berättar vad jag anser om stora kroppshyddor, krulligt hår och fula glosögon på kända kvinnor? Förmodligen inte, eller hur?

    Svara

   Bingo ser ut som den där tecknade serietidningsfiguren med stor mun, vad heter han nu igen… Mad! 😸

   Svara

    Alfred E. Neumann-
    Hans motto passar ju bra också, ”What, me worry?”

    Svara

  Bingo måste vara världens osexigaste man

  Svara

   +100000

   Svara

   Men va?! Han som älskar långa förspel och att ge kvinnor fotmassage 😂
   Det är väl ändå jättesexigt 😅

   Svara

  Ja ävem om det inte är farligt just där ger det helt fel signaler

  Svara

   Barn och fordon/maskiner är alltid en kombo som kan vara farligt.

   Svara

  Han lät även äldre sonen köra elmopeden i stan på gatorna hem efter de hade varit och kört på en parkering på kvällen……… är de också okej? De var på hans story och han skrev.. Han kör väldigt försiktigt! Jo visst…. handlar inte om att köra försiktigt!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.