Ljuger Cissi Wallin om oavlönade praktikanter i sin podd?

Cissi Wallin hävdar i det senaste avsnittet av sin podd som hon har tillsammans med Unni Drougge, att hon ALDRIG haft en oavlönad praktikant i hela sitt liv och visst, med lite bakåtkullerbyttor och knutslagning på sig själv så kan det kanske stämma. Att hon inte fått tag på någon som gått mer på att jobba gratis för henne.
För hon har ju FÖRSÖKT skaffa sig obetalda praktikanter vid ett fletal tillfällen, men visst, fick hon inget napp så då stämmer ju hennes utsago även om den är HÅRT vinklad.

Så här många gånger har Cissi Wallin sökt efter obetalda praktikanter på sociala medier till sig själv eller projekt hon drivit (och det finns förmodligen fler om man letar lite till).
Kan man verkligen uttala sig som Cissi gör i podden här ovan med facit i hand?
Är det inte en sanning med modifikation å det GRÖVSTA att påstå att det aldrig hänt att man haft en oavlönad praktikant, när man samtidigt sökt efter en vid ett flertal tillfällen med ljus och lykta?
Är det inte bättre att försöka dementera saker som VERKLIGEN inte har hänt?

Haveristerna var först med att ta upp det här när de gjorde två avsnitt om Cissi 2019, och videon här ovan kommer från deras Instagram.

179 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Att människan CW orkar ljuga och förvränga det mesta hon gör och säger. 🤮🤮🤮

  Hur många tror fortfarande på henne om FV hittepå historien? 😬😬😬

  Svara

   Hur kan man inte tro på en kvinna som blivit våldtagen?

   Svara

    Ehhhhh, det är Cissi Wallin som är dömd. Missat det?

    Svara

     Hon är ju inte dömd för att ha hittat på. Hon är dömd för förtal.

     Svara

      Är FV dömd? Nej.

      Svara

       Han är inte fri från misstanke heller

       Svara

        Båda var pangfulla. Cissi Wallin ändrade sin historia huuuuuur många gånger?

        Svara

         Man brukar vilja ha sex när man är avdäckad?

         Svara

          Cissi Wallin ville det.

          Svara

          Men vilken osmaklig kommentar. Oavsett vad som hänt så vill ingen bli utsatt för övergrepp, och att skriva att nån ville bli det när hen sover är ju rent horribelt. Vad är det för fel på den som skriver så?

          Svara

        Jo det är han.
        Annars skulle en åklagare leda åtalet till domstol.

        Svara

         Då kan du ju länka till domen som säger att FV är dömd.

         Svara

         Nej det är han inte. förundersökningen lades ner pga bristande bevis vilket gjorde det omöjligt att undersöka om ett brott begåtts.
         Han är inte dömd men han är långt ifrån friad och han är fortfarande misstänkt.

         Svara

          Ja det fanns alltså inte ENS tillräckligt med bevis för åtal. Därför lades förundersökning ned. Dvs. det fanns till och med mindre bevis än vad som funnits om han åtalats och friats.

          Svara

           Det kan att ha att göra med att anmälan kom in flera år efteråt. Att inget rape kit hade gjorts osv osv.
           Det har ingenting med trovärdigheten att göra

           Till nedan om rape-kit m.m. Det du säger innebär per se att det inte fanns tillräckligt med bevis för åtal. Dvs. Mindre bevis än gör en person som åtalas och frias. Varken han eller Cissis trovärdighet har blivit bedömd av domstol. Är det vi folkdomstolen som bedömt hans trovärdighet?

           Kan även tillägga att en förUNDERSÖKNING innebär att polis och åklagare undersöker om brott har begåtts.

          Fast om domen är nedlagd är du ju friad??? Vi lever ändå i ett samhälle där man är oskyldig tills man är dömd, sen tycker jag de funkar SKIT när de kommer till våldtäktsdomar mm.

          Svara

           Domen är inte nedlagd, anmälan är. Och hur ni en stångas för att hävda hans oskuld så är det fakta att en nedlagd anmälan inte är ett bevis på att brott inte begåtts.

           Det är inte heller ett bevis på att brott begåtts.

          Han är inte misstänkt, förundersökningen lades ner då det saknades grund för åtal. Man kan inte bli friad från något man aldrig blivit åtalad för. Läs FUP:en som är grundligt genomförd med flera vittnesmål. Cissi har ändrat sin version sedan dess så många ggr att det saknar motstycke.

          Svara

        Hört talas om ”oskyldig tills motsatsen bevisats”?

        Svara

       Mindre än en promille av våldtäktsmännen döms…

       Svara

        Så mindre än 1 på 1000?

        Har du någon källa på det?

        Svara

         År 2019 anmäldes totalt knappt 23 200 sexualbrott. 8 820 av dessa rubricerades som våldtäkt. Personuppklaringsprocenten för våldtäkt ligger på 15%. Det vill säga, det är bara i 1310 st våldtäktsfall som man faktiskt kommer fram till vem våldtäktsmannen var. Det är dessa 15% som faktiskt går vidare till rättegång är det enbart 224 stycken som blir lagförda för våldtäkt.
         https://www.bra.se/statistik/statistik-utifran-brottstyper/valdtakt-och-sexualbrott.html

         Så nej, det kanske inte ligger på mindre än en promille. Men knappt 2,5% är ändå uruselt och helt oacceptabelt.

         Svara

          Och sen så får man tänka på att enbart en liten del av alla våldtäkter anmäls. Så där sjunker procenten ännu mer

          Svara

          BRÅ menar att ca två av tio övergrepp anmäls, det finns lite olika siffror på det, men i så fall döms ca 0,5% – eller fem promille.
          Som du skriver anmäldes 23 200 sexualbrott medan det anslås begåtts 482 000 brott inom kategorin, dvs 4% anmäls. 1370 lagförs, vilket motsvarar att två promille döms.

          Svara

           Sant. Den färskaste siffran jag hittade var att BRÅ kommit fram till att ungefär det är 30.000 våldtäkter som begås varje år. Varav 8 820 av dem har anmälts och enbart 224 blir dömda.
           Det är verkligen katastrof.

           Ja, synd att det går 685 000 våldtäktsmän fria varje år.

           685000? Hur får du fram den siffran?

           öööh, 685000*0,002 enligt tidigare text

           Men vad är det egentligen för matte du gör 16:01??
           Vad är det du räknar på? Jag fattar inte

           Alltså 2 promille blir det om man räknar med alla sexualbrott.
           Ett sexualbrott behöver inte vara våldtäkt. En våldtäkt är det grövsta sexualbrottet, men det finns många fler inom den kategorin.

        Min våldtäktsman blev aldrig ens förhörd. Anmälde 2018 och han vet fortfarande inte om att han blev anmäld. Allt bara las ner

        Svara

         ❤️

         Svara

       Men gud vad skönt! Då blev jag inte våldtagen eftersom min våldtäktsman aldrig dömdes! Fan vad skönt, då släpper jag det nu, stort tack!

       Svara

        I lagens ögon saknas bevis för att han våldtagit dig.
        Men din känsla och din upplevelse kan ingen ta ifrån dig, och du har allt rätt att söka psykisk hjälp för att lära dig hantera ditt trauma och kunna gå vidare i ditt liv, oavsett om personen blivit dömd eller inte

        Svara

    Det finns många exempel på kvinnor som har anklagat män för våldtäkt som en hämnd eller för att förstöra någons liv. Självklart så ska man inte misstro kvinnor för det, men man ska passa sig för att automatisk tro att alla anklagelser är sanningar.

    Svara

     Men du kan väl inte komma här och blanda in fakta i Instagram-feminismens narrativ? Hur skulle det se ut, någon kan ju bli kränkt.

     / Kan innehålla spår av ironi.

     Svara

     Många exempel? Länka dessa många exempel tack. Fan vad less jag blir på det här! När ska man börja tro på kvinnors berättelser???

     Svara

      Det finns många exempel, det är bara att googla. Sedan så är det precis på samma sätt som med våldtäkter att det är svårt att döma någon för falsk tillgivelse om ord står mot ord vilket gör att det också finns ett mörkertal. Man måste i stort sett erkänna brottet om det inte finns ren teknisk bevisning.

      Jag förstår att det är ett känsligt ämne att beröra då det riskerar att göra så att kvinnor kan bli misstrodda, men det är riktigt farligt att förneka detta också. Det finns tyvärr en del kvinnor som använder sig av dessa medel för att förstöra andras liv.

      Svara

      Om du vill ha exempel så kan man ju börja med Justin Bieber. Han blev anklagad av två personer (som visade sig vara en person) vars anklagelser visade sig vara falska efter att det kom fram att typ 10 personer var med han den natten (till och med Selena Gomez vouchade för han trots deras historia), kvitton på deras AirBnB + papparazzi och fans som lade upp bilder på han från varje timme den natten (för att inte nämna alla motsägelser i hennes berättelse). Sedan kan man ju ta KJ Apa, Cole Sprouse och alla andra som från ingestans blev anklagade nästan samtidigt vilket också fort bevisades vara falskt. Det händer hela tiden. Absolut att majoriteten av alla kvinnor som påstår att de blivit våldtagna talar sanning men att säga att kvinnor aldrig ljuger är att vara för godtycklig.

      Svara

       Fast att peka på galna fans till hollywoodkändisar är inte så lite långsökt.
       Kan du referera till något som hänt ute i verkligheten tack

       Svara

        Det händer väl lite nu och då, vet två stycken som blivit falskt anklagade. Självklart jobbigt på individnivå. Men alltså kvinnor våldtas, misshandlas och mördas fan hela tiden. Tycker ändå att alla som måste dra upp det kan hålla käften.

        Svara

         men snälla varför fokuserar vi på det???????? Är det ett problem?
         Jag personliugen tyvker ju att problemet är att män våldtar.

         Svara

      Jag har blivit anmäld för våldtäkt som jag inte begått. Var i Båstad under Båstadveckan. Vi hade fest på vår båt och bjöd över några tjejer. Jag hånglade med en av tjejerna nere i hytten men hon ville inte göra mer så vi valde att gå upp till de andra på däck.
      Efter en stund kommer de tillbaka med sina killkompisar och frågar om de med kan komma ombord på båten men vi var redan för många så de gick igen. Någon timme senare kommer 3-4 civilklädda poliser och spärrar av båten som en brottsplats och tar med sig mig.
      Dagen efter tar tjejen tillbaka sin anmälan. Vet inte varför men jag förmodar att det var en mix av hämnd för att deras killkompisar inte fick komma ombord på båten och alldeles för mycket alkohol.
      Majoriteten av anmälda våldtäkter har självklart ägt rum men det finns även gott om påhittade våldtäkter tyvärr.

      Svara

       Snarare att killarna inte fick komma på båten kanske det var att tjejen råkade nämna för sin kille(?) att ni hånglat, vilket killen inte accepterar varpå tjejen säger att hon blev våldtagen. Händer ibland med svartsjuka pojkvänner eller föräldrar med hederskultur som är väldigt pryda och inte accepterar tjejens relationer med andra.

       Svara

     Är så fkn trött på det argumentet. Jaaaaa det händer att folk kommer med falska anklagelser. Det händer att folk blir träffade av ett jävla flygplan också men det betyder inte att det är vanligt.

     Typ ingen som faktiskt våldtagit någon blir dömd för det, kan vi inte lägga problemet där.

     Svara

      Man måste kunna hålla två saker i huvudet samtidigt. Känner två personer som har råkade ut för detta och bägge har fått gå igenom ett rent helvete. Den ena som är min bror vara sjuka ex kommer med anklagelser från den ena dagen till den andra om att han har utnyttjat sitt egna barn. Men visst det är säkert som att bli träffad av ett flygplan enligt dig.

      Svara

       Vet också två, och ja det är jobbigt på individnivå självklart. Men kvinnor våldtas hela tiden, sluta ta uppmärksamhet från det verkliga problemet. Det behöver inte nyanseras.

       Svara

        Tycker inte man ska dra in huruvida man tror Cissi har ljugit eller överdrivit till någon slags generell debatt om ifall kvinnor ljuger om våldtäkter för att hämnas/få uppmärksamhet.

        Cissis förtroende är i botten pga alla hennes lögner, men det ska väl inte påverka debatten alls. Förmodligen tillhör hon den lilla promille som är villig att gå så långt som att förstöra en annan människas liv för att själv få uppmärksamhet.

        Svara

       Detta är ju ändå sååå märkligt! Nästan alla känner någon som utsatts för övergrepp, men ingen känner någon övergripare. Däremot känner flera upp till flera falskeligen anklagade.. ..hmm?

       Svara

        Ja om man känner en person som blir utsatt för lögner och ser vad det gör med personen så vet man att det är en oskyldig människa tro mig!
        Jag vet två män som i år tagit sitt liv pga av detta. Inte okej.
        ( är engagerad i stödförening)

        Svara

       Var du där och bevittnade våldtäkter som aldrig ägde rum eller hur vet du att dessa två män är oskyldiga?

       Svara

      Fast att människor kommer med falska anklagelser ÄR just VANLIGT.
      Det är ett stort problem, Narc som har ett narrativ enbart för att skada en människa. Sluta va så naiv det är ni som gör att de kan fortsätta.
      Jag är med i en stödförening och vi är inte direkt få som har blivit utsatta för fruktansvärda saker av människor som ljuger. Det är ett fruktansvärt övergrepp många lever med.

      Svara

     ”många exempel”, lol, tror att det är lika många män som blir dömda för våldtäkt somlika många kvinnor felaktigen anklagar män för våldtäkt. Alltså inte ens värt att prata om.

     Svara

     Jo alla brukar ju citera Blackstones: ”Det är bättre att tio skyldiga personer undkommer straff än att en oskyldig person tar skada”.

     Men var går gränsen för när man bör döma istället? 100 skyldiga mot en oskyldig? 1000 skyldiga mot en oskyldig?

     Då det uppskattningsvis är såpass få som ljuger om en våldtäkt tänker jag att man bör fälla så länge inte den anklagade inte har ett alibi.

     Svara

      Oj blev dubbel negation där på slutet… men ni fattar.

      Svara

    Slaveriet är avskaffat. Har man jobb ska man ha lön!!!

    Svara

     Om det är jobb, ja. Men en praktikplats är ju inte riktigt jobb i samma bemärkelse som anställd. Förutsatt att praktikplatsen faktiskt är en praktikplats som du har för att lära dig, så har du ju inget reellt ansvar och det du gör är i övningssyfte. Dock blir det ju naturligtvis skillnad om man har ansvar på ett annat sätt, men då är det ju heller inte praktik. När man går på högskolan har man praktik, på t.ex. skola, vårdcentral, äldreboende osv. och jag tycker inte det ska vara betald praktik. Du är där för att öva och iaktta. Lön får du när du blir anställd.
     Skillnaden (om jag förstått rätt) är väl att influencers ’fulanvänder’ praktikanter som riktiga anställda, när de i själva verket ska lära upp dem.
     Jag känner att jag kanske var lite otydlig nu. Fattar ni hur jag menar ändå?

     Svara

     Är du skön eller? Slaveriet är inte ett dugg avskaffatt.
     Förra åter uppskattades det finnas 40 miljoner människor i världen som fortfarande är offer för någon slags slaveri. 25% av dem var barn och över 60% användes som tvångsarbetare.

     Svara

      Du kunde inte gissa dig till att personen syftade på i Sverige?

      Svara

       Läs tidningar så får du reda på att det finns många människor som hålls som slavar i Sverige. Hur har du missat det ? Horor , restaurang arbetare, byggarbetare, städare osv

       Svara

    För kvinnor kan inte ljuga. De är väna och omhändertagande. Madonnor. Kan vi inte samtidigt förpassa dem till hemmet och upprätthålla alla strukturer som vi försökt slå sönder de senate åren.

    Svara

    Man ska väll ändå tro på de som är alla offer.

    Inte alla kvinnor.
    Även män kan vara offer. Även offer för en narc. Vilket innebär en person som använder gaslightning och gärna och ofta gör sig till ett offer.

    Vem som är ett offer i denna historia saknas helt bevis för. Därför ska alla ta ett steg tillbaka och sluta anklaga. Tänk om det är han som faktiskt är ett offer? Tänk tanken.

    Svara

    Haveristerna är det vidrigaste skit som har drabbat det här landet. Vilken människa med någorlunda vett i behåll har 75543345 skärmdumpar sparade sen 257 år tillbaka?

    De är självgoda och pompösa båda två (3) Myra gjorde helt rätt som avgick.
    Kajjan kommer tydligen väldigt bra överens med dem. Not surprised. Hon är så jävla hämndlysten. (It takes two to tango)
    Även S.W, LD följer dem. Aww systerskapet ändå.. in my ass
    Aldrig i helvete att jag skulle följa nån snubbe som snackar skit om mina vänner.

    Snälla, kan vi vakna nu.

    Svara

     CW är väl en av dom som sparar skärmdumpar, tar hellre haveristerna alla dar i veckan än CW och hennes ”säkerhetsteam”

     Svara

   Har hört att Cissi helst ringer folk nuförtiden så inget skall fastna i skrift/print screens. Är nog läge att ladda ner inspelningsfunktion till mobilen om man skall ha med henne att göra.

   Svara

  När Cissi Wallin tjafsar om en hundralapp som skickades till fel svartbetald nanny (och sedan lägger ner timmar på att ljuga om det) visar det på hur illa det är ställt med saker som etik och moral. Fy fan, vilken människa.

  Svara

   Hon som är så rik borde väl kunna bjuda på något ibland.

   Svara

    Med risk för att framstå som dum om jag inte förstår eventuell humor:
    gäller det enbart om man jobbar svart hos rik person, eller om man är vitt anställd t ex i en rik kommun? Eller bara om man är anställd i en fattig? Hur som helst är det ju faktiskt någon annans pengar – rik eller fattig. Sen borde ju dessa pengar Cissi Wallin och barnflickan avtalat som lön ha skattas på, men sådant trams sket dom ju båda i. Skulle jag anställa någon att vakta mitt barn skulle jag förmodligen anställa någon jag fann lik mig själv i värderingar etc eftersom denne ska vara en vuxen jag och mitt barn litar på och tycker om. Bara menar på att kaka söker maka, eftersom historien om den felswishade hundringen dyker upp frekvent. Jag förstår andemeningen – Cissi är en snål hycklare, men varför ska hon bjuda en ”anställd” på extralön?

    Bara för att förtydliga: jag tar inte Cissi eller hennes handlingar i försvar. Cissi är #inteminfeminist alls. Jag hoppas hennes skepp går på grund utan internet på livstid…

    Svara

  Rent tekniskt ljuger hon väl inte. Sen är det dåligt att utnyttja människor dock så otroligt vanligt i mediebranschen. Det är en norm. Till och med stora tv bolag gör så, TV4 är ett av dessa.

  Svara

   Har jobbat för både SVT och TV4 för mindre uppdrag och det är väsentlig skillnad. TV4 gör allt för att få folk att jobba gratis för att ”få synas” och har massor av oavlönade praktikanter. SVT är så mycket proffsigare att ha att göra med.

   Svara

   Hon ljuger då hon säger att hon aldrig haft praktikanter, se ingressen då hon rekryterar till egna projekt, refererar också t att nuvarande praktikant ska sluta osv, alltså inte rekrytering t TV 4 el dyl

   Svara

  Cissi är obehaglig på riktigt.

  Svara

   Kämpa Cissi!💪

   Svara

  Detta var typ 9-6 år sedan. Man kanske hinner ändra uppfattning och inställning till saker. Tar ingens parti, men börjar avsky när saker någon sa/stod för ett halv decennium sedan ska dras upp och ”granskas”.

  Svara

   Precis som Bella. Dom är ganska lika ändå. Samma psykiska störning men som uttrycker sig på olika sätt 🙂

   Svara

    Vadå för psykisk störning?

    Svara

   Vad yrar du om? Hon har ju letat praktikanter? Knappast som hon inte har gjort det bara för att det har gått ett par år.

   Svara

   Ändra uppfattning? ”Jag har aldrig haft en praktikant i hela mitt liv.” Det är ju ett påstående som antingen är sant eller falskt. Hon skriver i två inlägg att hon har både @diskrepans och @elinbladh som praktikanter. Antingen så blev det plötsligt inte alls av med praktik för någon av dem, eller så ljuger Cissi. Det är inte en uppfattning.

   Svara

   Fast det är en sak. Ljuga är en annan.

   Svara

   Absolut kan man ändra sig! Saken är dock den att man då kan välja att stå för och bemöta det istället för att blåljuga och förneka det hela.

   Svara

  Såklart, hon är ju mytoman.

  Svara

  Patologisk lögnare. De som fortfarande stödjer hennes vidriga propaganda måste vara obotligt korkade.

  Svara

  Ändra uppfattning? ”Jag har aldrig haft en praktikant i hela mitt liv.” Det är ju ett påstående som antingen är sant eller falskt. Hon skriver i två inlägg att hon har både @diskrepans och @elinbladh som praktikanter. Antingen så blev det plötsligt inte alls av med praktik för någon av dem, eller så ljuger Cissi. Det är inte en uppfattning.

  Svara

   Skulle vara svar på en kommentar ovan.

   Svara

  Hon skriver iofs uttryckligen bl a att det är ideellt arbete det handlar om.

  Svara

  Cissi Wallin gillar att leka bidragsentreprenör. Undrar hur mycket skattepengar som betalats ut till alla hennes havererade (fniss) projekt genom åren. Man kan bara hoppas att hon och hennes polare är för inkompetenta för att lägga vantarna på alltför många av skattebetalarnas kronor.

  Svara

  Såå trött på denna obehagliga människa så slänger in en OT – Allas våran Ljug-Elin har just ’designat en ny kollektion’ för Molimenti… dvs hon har köpt in ett nytt parti från samma lager som Ali Express.

  Svara

  Vad är problemet med en praktikant? Har inte lyssnat på någon av podarna om just detta, så kanske togs upp som någon form av problem? Förstår inte heller vikten av att betona att det rör sig om obetalda praktikanter, praktik är väl oftast oavlönat🤔

  Svara

   Grejen är att Cissi själv propagerat för att unga tjejer skall få betalt för det jobb de gör osv. När det gäller henne själv och hennes journalistjobb tex. Då är det viktigt att ”vi står upp för vårt värde”.

   Men när det gäller andra skall de helst jobba gratis för henne eller få låg svart lön. Att hon sedan ljuger om saker som lätt går att bevisa är ju bara så onödigt men tror inte Cissi kan hjälpa det, det bara blir så här gång på gång.

   Svara

    Precis, i och med att hon ofta söker uteslutande tjejer så bidrar hon till att kvinnor utnyttjas på arbetsmarknaden.
    Dessutom har hon flera gånger kört med ”börja gratis så kanske du får betalt om vi får bidrag”

    Svara

   Cissi (m.fl kanske) lät ju göra en hemsida för GARDET för typ 150.000 kr som när den var färdig ”inte funkade”. Då tog de in en tjej som gratis gjorde en ny hemsida till dem. ”Kvinnor måste backa kvinnor” osv. Så mycket dubbelmoral och ett sådant utnyttjande av unga tjejer.

   Svara

    Usch! 😞

    Svara

   Problemet är väl att praktikanter utnyttjas som gratis arbetskraft. Vissa annonser som influencers lägger ut ställer höga krav på förkunskaper hos praktikanten men ingen lön utbetalas. En praktikplats är för att lära sig inte för att jobba gratis.

   Svara

   Det är irrelevant om det är ett problem eller ej med att vara praktikant, problemet är att hon ljuger om att hon har haft det. Hon hade lika gärna kunnat ljuga om att hon drack apelsinjuice imorse.

   Svara

  Undrar också vad problemet med praktikant är ? Gjort praktik för mitt yrke, 12 veckor uppdelat på hälften, alltså 6 veckor åt gången helt oavlönat. Var ändå heltid alla dessa veckor.

  Svara

   Antar att du gjorde din praktik på ett seriöst ställe? Inte hos en person som inte avslutat ett enda projekt, alltså ingen chans till anställning.

   Svara

    Ja men min tanke var mer att praktiker ÄR obetalda oavsett vad dem leder till. Praktiken är ju en del i utbildning oftast

    Svara

   Det är Cissi som talar om att det är dåligt med praktikanter eftersom det handlar om att utnyttja folk. Samtidigt ser hon till att skaffa praktikanter själv. Hon är själva definitionen av dubbelmoral.

   Svara

   Då kanske du under tiden fick lära dig mer om ditt yrke, som du utbildade dig till? Jag har också haft praktik och då fanns en plan för vad man skulle lära sig under tiden, man skulle ha en mentor etc.

   Det här luktar mer som försök att utnyttja gratis arbetskraft…

   Svara

  Hon är obehaglig!
  EN gång har jag lämnat en kommentar ang henne på insta, kan ha varit hos Haveristerna eller Alltinghandlaromcissiwallin, och hon svarade på min kommentar. Sen kollade hon upp mej, antagligen via Facebook, så nu tillhör jag hennes haters(?) tydligen och hon kallar mej för tanten som håller på AIK. En kommentar hörrni, en kommentar!

  Svara

   AIK är bäst

   Svara

    De randiga (vitt-grönt) har finaste färger och outfits.

    Mvh/en som har noll koll på sport

    Svara

   Varför har Katrin Z låst insta, får mycket skit?

   Svara

    Den var nog efter Bingos nakenbilds/reklam inlägg

    Svara

     Var stängt redan innan det vid ett tillfälle

     Svara

    Har vart stängd länge nu. Jag som brukar tjuvkika 🤭

    Svara

   Hon kör uppenbarligen en hel del snokande och stalkande på socmed för att kunna ta meningsmotsåndare på personliga saker. Nu sist genom att på ett nedsättande sätt insistera på att personen hon hoppade på ju ”bara sätter i extensions hela dagarna” för att devaluera det hon sa i diskussionen. Mycket obehagligt!

   Svara

    PS: personen hon debatterade med skrev från privat konto utan särskilt mycket info, men där ett firmanamn var synligt. Söker man på detta firmanamn kommer man till ett konto som lägger ut före/efterbilder på hårbehandlingar. CW måste alltså ha jobbat lite, samt gjort några grova antagelser och satt allt sitt klassförakt och förutfattade meningar i spel, för att använda detta mot personen.

    Svara

   En kommentar säger du som att det vore en mänsklig rättighet att sprida elakheter om människor online. Om du inte känner en människa och dessutom inte tycker om den så är det väldigt enkelt att ägna sin tid åt något/ någon man tycker om. Du är väl en vuxen människa som kan bete dig? Du blir ju själv kränk över att Cissi nämnt dig men fortsätter att kalla henne för obehaglig. Är den här nivån på människor det nya normala? Det om någonting är obehagligt.

   Svara

    När blev det fel att påtala när andra ljuger och utnyttjar andra människor? ”Men åh tänk om den som ljuger och utnyttjar andra människor blir kränkt!” Så trött på dravel som ditt.

    Svara

    Vad säger dig att jag skrev något elakt och att jag känner mej kränkt?
    Att läsa in felaktigheter och försöka göra det till sanning… varför gör du så?

    Svara

   Får jag fråga vad du skrev?

   Svara

    +1

    Svara

    Ska se om jag hittar det, isåfall lägger jag in det här.

    Svara

   Hahaha måste ändå älska hennes dedikation

   Svara

   Åh fy!!! Värsta någon hade nånsin kunnat kalla mig, AIK-are 😖
   Förstår att du är upprörd! Försök att inte ta åt dig.

   Svara

  Tänkte precis skriva det också! Kul ändå att det faktiskt leder till åtal ibland. Är Bella näst på tur?

  Svara

   Varför det? Förstår ni inte varför han gör det?

   Dessutom så har hans val förmodligen lett till att han betalt högre skatt och inte försökt fippla med en lägre kommunalskatt eller andra bidrag. Varför är ni nöjda? Hade det inte varit bättre att se till att han kan skydda sin identitet pga sannolikt att det råder ökad risk för brott mot honom så slapp han bryta mot lagen.

   Svara

   Invändning i modd om varför det skulle vara bra.

   Svara

    Varför måste du meddela att något är i modd? Vi kan läsa när din kommentar släpps fram. Blir väldigt mycket onödiga kommentarer imo.

    Svara

  Nu är väl det ändå frågan om hon har haft en praktikant typ som personlig assistent, så som influensers har, eller om det är ett projekt som sökte en praktikant, eller?

  Det och överdrifter som dessa i bästa svart/vit-anda…
  ” Är det inte en sanning med modifikation å det GRÖVSTA att påstå att det aldrig hänt att man haft en oavlönad praktikant, när man samtidigt sökt efter en vid ett flertal tillfällen med ljus och lykta?”

  Nej detta är inte det grövsta, och det kan dessutom ha varit så att de lyckades skaka fram en lön till dem iaf i slutändan vilket de är tydliga med är deras avsikt. Och som sagt, jag uppfattar det som att det sökts praktikanter till ett projekt och inte till personen Cissi och att det är här invändning ligger och jag håller med om att det är en rätt stor skillnad. Dessutom uppfattar jag det som att hon vi några tillfällen sökt åt någon annans vägnar, tex radion, men att hon hjälpt till pga når ut till många.

  Detta känns i vilket fall som en märklig hang up, framförallt från Haveristerna.

  När vi ändå är inne på transparens. Har du och Haveristerna någon sorts samarbete just nu? Du nämner dem i din blogg och de dig i sin podd inom samma tidsram.

  Personligen kan jag inte förstå hur man promotar dem lika lite som att promota Griplööv. Faktum är enligt hur jag ser det är Haveristerna värre.

  Tycker att generellt har du gjort ett bra uppryck på sistone men fin upprensning bland kommentarer och tonen i inläggen, så inlägg som dessa känns så onödiga.

  Svara

   Lite klarsynthet, tack!

   Svara

   Nej, vi har inget samarbete.

   Svara

   Så fint att du levererar dina tankar om vad som är rätt, låt vara att många tycker att du svamlar. Bry dig inte om alla som tycker att du borde bli totalblockad, de förstår bara inte vilket viktigt arbete du lägger ner genom att kommentera här.

   Svara

    sarkasm?

    Svara

     Nähä?! 😵

     Svara

      Så jobbigt tramsigt av er i så fall.

      Svara

   Älskar Haveristerna, de har alltid kött på benen och räds inte att granska Dagens mediala makthavare!

   Svara

    Har inte hört alla avsnitt, men de jag har lyssnat på så har de haft allt annat än kött på benen utan de har tagit ett korn och vridit och vänt på det samt slängt det i en gryta tills det har förvandlats till ett popcorn.

    Saken är den att de svamlar så mycket i flera timmar att folk glömde vilka sk fakta de börjar att bygga sin tes på och att lyssnarna sedan glömmer vad som hänt och sagts och sedan köper rakt av deras vinliga väg till deras märkliga slutsatser som dessutom är den mest populistiska som deras följa vill att de ska dra. Deras åsikter köps som fakta. Så märkliga och det ligger väldigt sällan någon logik bakom det de tycke heller.

    Vilka de själva är som har dessa åsikter är dessutom otroligt intressant i sig.

    Svara

     Det är ju poängen med podden, de snackar fritt om det de tar upp. Allt de säger är inte ren fakta utan deras åsikter som de sen argumenterar.
     På tal om kött på benen rekommenderar jag att du lyssnar på avsnittet om Linnea. Det är de mest välgjorda med bra ”bevis” och vittnen.

     Svara

      Jag ska ge det en chans, men om det håller samma kvalitet och samma typ av vitten som mot CW så ligger de inte bra till.

      Problemet för mig med Linnea blir dock att jag aldrig har följt henne och kommer såldes inte ha någon rimlig möjlighet att veta vad och hur mycket som stämmer när man tar med den andra sidan.

      Sedan så kan det mycket väl vara så att de träffat rätt en eller två gånger, men generellt nej.

      Som sagt problemet är att folk köper deras åsikter som fakta om som du här, som att de har kött på benen.

      Svara

       Har du verkligen lyssnat på alla avsnitt om CW? Kan du peka ut något de sagt om CW där du tycker att ”bevisen” är bristfälliga?

       Svara

     Haveristerna är grymma, älskar deras ”ton” och innehåll

     Svara

   Haveristerna värre än Griplööv? Haveristerna är ärlig med vilka de är och backar upp sina påståenden med fakta, sen förstår jag att en del har svårt för den grova tonen och deras gåpåiga sätt men hallå, värre än ett anonymt trollkonto på insta? Really?

   Svara

    Ärliga med vem de är och vad de gjort? Really!? 😂

    Svara

     Och ja, jag tycker det är värre med folk som är posörer som utger sig för att ha rättframma avsikter utan dolda motiv. Griplööv ser iaf 99% rakt igenom direkt vad han håller på med samt det är iaf bara ett objekt han har snöat in sig på till skillnad från Haveristerna som fäktar hej vilt åt alla håll samtidigt.

     Svara

     Ja, det är de. Men man behöver ju lyssna igenom deras avsnitt för att ha hela bilden om dem. Något du erkänner att du inte gjort.

     Svara

      Så du tycker att Myra och Henrik var ärliga hela tiden, eller blir de kanske tvingade att bli lite mer ärliga?

      Och ovan är bara en liten del som trion hållit hemligt än lång, lång tid.

      Svara

       Säg rätt ut vad det är du tycker att de är oärliga med istället för att hinta sådär 🙂 fattar fortfarande inte hur du kan tycka att de är värre än griplööv.

       Svara

        Det överlåter jag till CamCam att göra. Honfår tycker jag bestämma själv vad hon vill ska stå på hennes blogg.

        Men du som vet allt om hur pass ärliga de är, alltså vet du också vad jag pratar om, kan så länge svara mig på om du tycker det varit ärliga samt hur rätt att det var Myra som tagit ”paus” från bloggen istället för att Henrik gjorde det.

        Svara

         Bloggen? Menar du podden?

         Svara

         Sista jävla ordet.

         Svara

          Always!

          Svara

          Men svara istället för köra med din one-liner. Tycker du att de varit ärliga och öppna ang allt och tror du isf att alla runt dem kommer tycka samma sak?

          Det kan väl inte vara så svårt att svara på?

          Svara

           Men varför ska jag ha bevisbördan för något du svamlar om? Du har uppenbarligen väldigt mycket fri tid, så du kan lyssna igenom de avsnitt som handlar om Cissi Wallin och återkomma med en sammanställning.

           Så trött på din besserwisserattityd du inte har täckning för.

           Haha, men ge dig. Bevisbörda. Det är ju du som påstår att de är rättframma och öppna om allt.

           Det är du som svamlar.

           Jag har täckning för mitt påstående att trion många gånger har varit allt annat än ärliga och rättframma och inte förrän de har blivit avslöjad har det erkänt något, och inte ens då alltid.

           Jag ger dig ett exempel ovan där ingen normalt funtad person kan hålla med dig om att de har varit ärliga och du vägrar att svara på vad du tycker i det specifika fallet. Inte något om bevis, vad du tycker.

           Du behöver inte bevisa någonting, men tycker du att de var ärliga ”där”? Och tror du att de som finns nära runt dem kommer att hålla med dig isf?

           Och vad tycker du om moralen att det var Myra som fick lämna podden och inte Henrik?

           Tre enkla frågor som inte kräver några bevis eller någon bevisbörda utan enbart din åsikt.

           Shoot!

           Har du ens lyssnat på avsnittet där Cissi Wallin själv är med? Bästa besserwisser, berätta för mig vad som var fel i det avsnittet. Och du blandar in Myras avhopp som något slags bevis för att du har rätt. Vad är är det för fel? Taskig självkänsla som gör att du ständigt går in i alla möjliga inlägg och förklarar för oss att du har rätt och andra har fel? Har du ingen självinsikt? Du har ju blivit både blockad och ombedd att inte komma tillbaka hit.

           Svara nu på mina frågor istället.

           Har de enligt dig allt varit ärliga och öppna?

           Sluta upp och förflytta fokus från där konversationen började.

           Är du en ny anonym, flytta dina frågor till en annan tråd tex under kuken där du redan fått svar på det du skriver om ovan.

           Kom igen. Svara. Vad tycker du.

        Vill ba flika in att jag skrev kommentaren 14.36 och sen verkar tråden ha levt sitt egna lilla liv. Nackdelen med att skriva under ”anonym” 🙂

        Svara

         Haha 😊👍

         Japp så är det. Dock nyfiken på vad du tycker om mitt exempel ang hur ärliga, öppna och rättskaffens de är tex i det här fallet.

         Svara

   Fast projekten i fråga är Cissis personliga projekt. Hon drar igång projekt, lurar till sig lite folk som får jobba oavlönat och gör sig sedan osams med dem och förtalar dem på nätet. Det är hennes signum. Det ÄR _hennes_ projekt det är frågan om. Gardet exempelvis är Cissis personliga projekt, det är hon som är i centrum. Det var hon som startade det, och det är hon som trängt ut alla andra inblandade. Medlemmarna byts ut i samma takt som hon gör sig osams med dem. Så är det i alla projekt Cissi startat, och har alltid varit. Det är något allvarligt fel i hennes beteende mot andra människor.

   Svara

    Har inga invändningar där. Något fattas henne och jag skulle tänka mig för innan jag startade upp något och ha många säkerhetslinor spända innan jag skulle våga.

    Men det är vad de väljer att klandra henne för som blir mina problem. Och varför. Vissa saker hade kunnat varit extremt klandervärda om de kunde lägga fram bevis för det och inte som nu där det blev till ett; Du sade hon sade.

    Och det är nog ingen som tror något annat än att hon betlat barnpassning svart. Och det är ju inte fint. Samtidigt så är hon inte heller någon som är har ett jobb där det är avgörande, som tex ang Mona Sahlin. Dessutom så är sakerna som de granskar henne för en västanfläkt i jämförelse vad de själva har gjort genom åren. Tex olaga hot. (Bryr mig inte mot vem det riktades) Finns värre saker.

    Det och motivet bakom till att de gör sina sk granskningar. Det är så himla smutsigt och allt annat än nobelt och dessutom går det ut på exakt de sakerna som du klandra sina objekt för. Att tjäna fula pengar och vinna makt och status.

    Svara

    Visst medhåll men också invändning i modd.

    Svara

  Ja du skrev det

  Svara

   Va?

   Svara

  Lady Dahmer måste verkligen sitta på händerna för att inte göra en egen orosanmälan mot Cissi.

  Svara

   Ja undra vilka hållhakar de har på henne för att hon inte ska spilla allt hon förmodligen sett på nära håll de senaste åren. Längtar tills hon flippar!

   Svara

    Det kallas att deras makar är bröder. Det är en hållhake i de flesta familjer.

    Svara

  Dwayne Johnson? För vad?

  Svara

  Har hon företag i New York??

  Svara

   Nej, bara ett i raden av misslyckade projekt.

   Svara

  Ja hon ljuger. Hon ljuger hela tiden. Måste vi verkligen ifrågasätta det?

  Svara

  Har du precis börjat lyssna på haveristerna? Det här känns som old news.

  Svara

   Och för att ge igen på CW för gammalt groll.

   Svara

  Jag har aldrig ätit en hamburgare.

  Tror du inte på mig? Jag menade såklart att jag aldrig ätit en hamburgare i USA, så vips, nu är det sant.

  Jaha, du tycker fotfarande inte mitt första påstående är sant, men inså fall har jag aldrig sagt det, du hittar på eller blandar ihop det såklart. Gud vad du är tjatig och virrig.

  Svara

   👏

   Svara

  Hon skriver iofs uttryckligen bl a att det är ideellt arbete det handlar om.

  Svara

  Har hon företag i New York??

  Svara

   Hon hade. Eller tveksamt om det någonsin ens kom igång. Det nämndes iallafall. Antagligen blev hon osams med övriga inblandade och lade ner projektet, som alltid.

   Svara

  Vem är Cissi egentligen ? googlade lite & jag fattar inte? Gift med en speltillverkare och var med i en film för 100 år sen ( tjenare kungen) Men varöfr är hon känd (ish)

  Svara

  Jag tror att varje gång Cissi öppnar käften så är det 93% chans att hon ljuger.

  Svara

  Jag har in i det längsta trott på CW i detta, men ju mer som framkommer om hennes personlighet(sstörning), ju svårare blir det ju. Gång på gång på gång framkommer det hur hon ljuger om de mest basala sakerna för egen vinnings skull. Kan vi vara 100% säkra på att hon inte ljugit även om våldtäkten? Nej. Förtjänar alla våldtäktsoffer att bli trodda? Ja. Cissi Wallin gör det extremt svårt genom att bete sig som en person som inte skulle dra sig för att ljuga om något sådant.

  Svara

  Det här lurpassandet på Cissi Wallin hela tiden är sjukt. Någon eller flera dammsuger internet för att hitta saker hon sagt/skrivit för 10 år sen och relaterar till idag. För att inte tala om omdömena som Haveristerna använder: ”miljonärskan” osv. Tycker det hela är fett obehaglig! Förstår faktiskt inte hur hon orkar med det.

  Detta med tomtehistorien var ju också absurt. Jag förstår faktiskt inte hur och varför du och andra gör så långtgående tolkningar över orsak 1 och verkan 2? Det troliga är väl att det hänt en massa mellan tomte-erbjudandet/-efterlysningen och det som Cissi och en följare pratar om.

  Svara

  Har Cissi judiskt påbrå?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.