Haveristerna: Gardets redaktör aktiv på nazistiskt nätforum

Uppdatering kl 11.48:

 

Förra veckan publicerade Cissi Wallins radikalfeministiska plattform Gardet en text, skriven av en av sina redaktörer, som direkt anklagades för att vara transfobisk.
Nu har podden ”Haveristerna” släppt ett poddavsnitt, exklusivt för Patreonföljare, där de kopplar ihop samma redaktör med det nazistiska forumet nordisk.nu.
Uppgifterna ska vara läckta från forumets databas och kopplar samman redaktören med en väldigt aktiv användare som uttryckt sig antisemitiskt vid upprepade tillfällen. Redaktören ska även ha raljerat över förintelsens offer och till viss förnekat att den ens ägt rum så som historien förtäljer.

Uppgifterna om redaktörens aktivitet på Nordisk.nu är daterade ungefär 10 år tillbaka i tiden och under samma tid går även redaktörens man att återfinns bland de aktiva användarna.
Han ska ha erkänt att han befunnit sig på forumet men att hans avsikt varit att debattera med ”vitmaktskräken” som han kallar dem.

Jag har lyssnat på Haveristernas avsnitt som finns tillgängligt här för den som är eller vill bli Patreon, men jag har även fått tillgång till hela den databas som Haveristerna baserar sitt avsnitt på och efter att ha läst igenom stora delar av det så bedömer jag att Haveristernas information stämmer, så vida de fått korrekt information från sina källor.
Redaktören och hennes man är relativt enkla att identifiera baserat på materialet då deras namn och andra uppgifter av identifierbar karaktär är ständigt återkommande. Bland annat återfinns ett telefonnummer i materialet med anknytning till redaktören och hennes man.

Gardet förnekar konsekvent att deras redaktör skulle ha någonting med Nordisk.nu att göra och har stängt av kommentarsfunktionen på detta specifika inlägg, och på hela kontot under natten så att ingen ska skriva någonting de inte kan kontrollera/radera på en gång.

 

Om materialet Haveristerna fått från sina källor är korrekt så har Gardets redaktör absolut gjort sig skyldigt till precis allt som påstås i poddavsnittet.
Jag har en känsla av att det här bara är toppen på isberget vad gäller den här härvan, så jag får väl säga – på återseende i detta gardade haveristland.

264 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Cissi har ju lagt upp klandervärda rasistiska och transfobiska memes i slutna facebookgrupper så mjölet i den påsen är ju knappast rent.

  Svara

   Jag önskar dock jag hade kvar mina skärmdumpar från en av de roligaste trådar jag startat alla forum och kategorier på nordfornt. Jag minns inte mitt nick, men jag började som en intellektuell fascist och fick beröm. Sen spårade jag mer och mer och tackade för stödet (jag inte fått mer än extremt indirekt och innan jag berättade om min agenda) för att jag gjorde rätt när jag slog sönder min tioåriga lillebrors FIFA för att han spelade Roma och älskade Francesco Totti. Förrädare som ungen var.

   När jubelropen tvärstannade, så kallade jag dem för posers, som valde familjefrid. Och blev utkickad.

   Svara

    Ha ha ha, minst 20 % användare på NF trollade växelvis där och på socialism.nu.

    Svara

     Även jag har troll-postat på nordisk.nu men undrar om det inte var tidigare än när M och H var aktiva. Jag var dock öppen med att jag inte var nazist utan bara häcklade dem. De tolererade mig tills jag valde en profilbild där NSFs dåvarande partiledare hade fixats till med glättig rosa bakgrund och en stilig keps. Det blev för mycket. Det blev banning. 🙁

     Svara

    Forza Roma!

    Svara

  Men snälla gardet, stäng ner hela sidan bara 🤦🏻‍♀️ Har NÅGON något förtroende kvar…

  Svara

   Gardet är så misslyckat så stäng bara ner

   Svara

    Ja de har ju förlorat följare och patreons i rasande fart så det är väl bara en tidsfråga.

    Svara

     Nere i 64 patreons. Det går bra nu.

     Svara

      Hur många blir det om man tar bort de själva?

      Svara

       Cirka minus sju stycken.

       Svara

      Vet du hur många de haft som mest?

      Svara

       Kan tyvärr bara se från mars 2020 men då hade de 171 patreons. Dock startade deras patreon redan maj 2019. Då lär de haft fler.

       Svara

       Inte helt säker men jag har för mig att de var uppe i strax över 400.

       Svara

   Sekundärskäms för Gardet

   Svara

    Ä va fan. Skriva på ett nazistforum kanske inte är så farligt. Jag tycker retoriken passar bra för Gardets historier. Det är rent av positivt!

    Svara

  Cissi Wallin, du går från dåligt till sämre, hela tiden. Helt makalöst vilka insatser du gör för en sämre värld. Vad är det för fel? Fattar du inte bättre? Stäng av internet, skaffa dig ett jobb (nej, inte i ”media”).

  Svara

  Hur orkar någon engagera sig och tjafsa om Gardet?
  Lägg ner skiten och skaffa er ett liv! Ett tips till Gardet-människorna alltså.

  Svara

   Inse att det är ytterligare ett projekt (som hade potential från början) som gått rakt åt skogen 🌲

   Svara

  Gardet

  Finns det någon i detta forum som kan återberätta något positivt de presterat- det borde finnas menar jag.

  Svara

   Finns det någon som kan återberätta något överhuvudtaget?
   Finns det ens folk som följer vad de gör?

   Svara

    Gör de ens något?

    Svara

   Patriarkatet tackar så mycket för Gardets insatser, och ber dem fortsätta på samma spår.

   Svara

    Ja, där så du nått!

    Svara

   Vissa medlemmar har visat sidor som gjort att jag som feminist lätt kan välja bort dem som förebilder och då inte heller introducera dem för andra, exempelvis mina döttrar. Och det är ju positivt, att de själva hjälper till så att man kan välja bort menar jag.

   Svara

  Vilket scoop!

  Svara

  Har aldrig fattat varför hon/hennes konto blev så hyllad ett tag av flera feminister. Bland annat Lady Dahmer. Minns när många tipsa om kontot hon hade. Men sen mådde hon väl dåligt och tog bort sitt konto?

  Svara

   Kontot hette SomligaFetaKvinnor och gick mer eller mindre ut på att hon la ut nakenbilder på sig själv. Det blev hyllat för att hon inte hade en normativ kropp. Typ dåtidens svar på kroppsaktivism. Hon kallade sig även ickebinär också i omgångar. Väldigt luddigt 😅

   Svara

    Var inte hon kompis med Stina Wollte? Skulle gärna vilja veta vad hon säger om allt. Står alltid upp för transfobi, rasism och funkofobi.

    Svara

     Står upp MOT menar du? 😅

     Svara

      Hehehe jaaa😬

      Svara

     Varför ska hon svara för vad hennes ev. Kompis gör?

     Svara

     Tror nog inte de är vänner längre. Skulle nog förstöra hennes varumärke då hon fokuserar på frigörelse och kroppen. Det är inte det Garder fokuserar på.

     Svara

   Det var ett bra, tänkvärt och ofta roligt konto. När hon gjorde penntricket med pringelsburkar tex, tyckte jag var jätteroligt. Hon provocerade, ofta humoristiskt, med bilder på sig själv och tänkvärda texter om kroppshat, psykisk ohälsa och feminism. Visade hur hon med ett trollkonto som man bluvit annorlynda bemött i diskussioner med män, jämfört med likvärdiga diskussioner som kvinna. Jag kan inte minnas att det fanns tillstymmelse rasism osv. Sen vet jag inte vad som hjänt, hade glömt bort henne tills nu och är jätteförvånad.

   Svara

    Hon fick väl ett litet barnbarn som bor på Västkusten, hon kanske insåg att det inte skulle bli så roligt för det barnet med en naken provokativ mormor på Instagram

    Svara

    Måste hålla med. Somliga feta kvinnor var ett lite annorlunda, ganska kul instagramkonto. Jag tyckte flera inlägg var bra. Hon verkade absolut inte nazistisk eller rasistisk.

    Svara

     Nu när jag sett bilderna på dumparna så är jag hyfsat övertygad om att detta är hennes sätt hur hon hånar dem och deras åsikter.

     Hon raljerar helt enkelt över vad de sagt och hon är ironiskt. Jag har sett henne skriva på detta viste många många gånger förut om dem som hon anser tycker fel mm. Och att hon skrattar betyder att hon skrattar åt deras dumheter och hur de kan vara så korkade. Samma med att de/hon inte skulle få se sina favorit-tv-program. Hon raljerar över dem.

     Ni kan gå in på LDs bloggarkiv så kommer ni se henne utrycka sig precis så här ang tex män eller bara enskilda individer som är inne hos LD som hon vill sätta dit och göra sig lustig över.

     (Lägg dock märke till att jag inte har gillat hennes retorik när hon gör så då den inte tillför någon utan skapar bara mer klyftor)

     Men bägge bilderna här på Bloggbekvaning anser jag med hjälp av tidigare vad jag sett, är sättet hon skrivit på betyder att hon tycker raka motsatsen enligt mina erfarenheter av henne.

     Dessutom så omtolkar Haveristerna Gardets dementi att hon förnekar att hon skulle ha skrivit där. Det är inte det Gardet säger. De förnekar att hon skulle haft dessa sympatier samt att hon skulle skrivit dylikt tankegods. Det är inte samma sak som att förneka att hon lagt inlägg där. Bara att förnekar att hon skulle skriva inägg som sympatiserar med dem. Återigen så tolkar H saker som det passar dem eller så förstår de inte bättre finessen med att utrycka sig väldigt specifikt och utelämna annat. ??

     Svara

      Åh vad skönt att du berättar hur det egentligen är. Igen.

      Svara

       Eller var det bara jobbigt att jag hade en annan möjlig sida hur det kan ligga till som inte stämmer med hur du vill att det ska vara? ☺️

       Dessutom, jag säger inte hur det är. Jag säger vad jag uppfattar det som samt att jag har en gedigen erfarenhet av att debatterat mot henne inne hos LD i flera år.

       Samt, den enda som vet hur det egentligen är ”redaktören själv”.

       Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

         Du har blandat ihop det lite här. Jag ogillar inte LD. Det är hon som ogillar mig.

         Att hon gör mig frustrerad med jämna mellanrum är en helt annan femma. Men jag känner ju inte henne, så varför skulle jag ogilla henne? Hon har dessutom flera fina sidor som tex att nästan alltid vilja bättre sig och ta in nya kunskaper. De är egenskaper som jag värderar högt. Sedan har hon andra egenskaper som jag värderar lågt. Men är inte alla människor en sammansättning av det? Bra och dåligt. Dock väger vissa över mer åt ena eller andra sidan. Men LD väger för mig rätt jämt av det jag sett på nätet.

         Bara för att någon ogillar mig betyder det inte att jag gör samma ska tillbaka. Det tycker jag är rätt barnsligt och dessutom också osakligt.

         Du missuppfattar också vad det är jag gör här. Jag försvarar varken min gamla motståndare ”redaktören” som jag har rykt ihop med så att både det ena och det andra for runt i luften, eller Cissi.

         Men rätt ska vara rätt.

         Jag har ingen ”sida” som jag ställer mig på eller en falang som jag tillhör. Jag skiftar efter sakfrågan och jag har noll lojalitet till en person eller en grupp som jag ju aldrig har träffat, bara utbytt åsikter med på nätet. Stor skillnad. Och allt annat vore barnsligt och omoget av mig.

         Samma gäller Cissi. Många gånger som jag har kritiserat henne och det hon sagt även om jag andra gånger håller med henne. Men jag känner ju verkligen inte henne, så varför vara lojal mot en främling?

         Men hur finkat jag då? Jo jag försvarade också ”redaktörens” rätt att inte vilja kalla sig för feminist när hon fick kraftig kritik i de egna leden som att hon ar en svikare, när hon hade mycket väl motiverat varför hon inte längre ville kalla sig för feminist. Hennes grunder var samma som mina bara att min reaktion blev raka motsatsen att jag började kalla mig för feminist för att en sorts röst inte ensam skulle få ha äganderätten till titeln eller åsikterna. Detta försvar som jag gav henne var efter åratal av att hon hade hånat mig för mina inlägg ang medicinsk forskning och vad den egentligen säger. Bl.a. Jag struntade alltså i att vi inte var på samma sida tidigare, för här var det hennes person som angreps på mycket märkliga grunder och jag märkte att det fisk henne att må mycket dåligt.

         Varför jag då ofta ställer mig på Cissi sida här är på BB för att denna bloggen lyfter fram illa saker om Cissi och för att det sällan görs på ett rättvist eller neutralt vis. Inte för att jag gillar Cissi eller allt hon gör, för det gör jag inte. Utan för att den här bloggen och dem som kommentarer här ofta är otroligt ensidiga och för att de, till skillnad från mig, har valt sida efter person.

         Jag väljer som sagt inte sida efter person, jag väljer sida efter sakfrågan.

         Svara

          Men hur funkar* jag då?

          Svara

           Ja, det är såklart fina sidor att LD kan ta in ny kunskap och vara öppen för att lära och tur att du inte är så ensidig och inte valt sida som pöbeln här inne gjort. Du verkar vara en ödmjuk person iaf :)!

          Din framfart i lds kommentarsfält tyder på annat😆😆😆

          Svara

           Nej det gör den inte.

           Jag har gett mig på saker som hon sagt och gjort som jag ogillar och jag blev förbannade på hennes omotiverad personangrepp och påhopp på mig här på BB som jag på inget vis förtjänade och som helt grundades från hennes egna sidor som hon har dåligt självförtroende i, och det efter den respekt som jag visat henne här på BB.

           Hon fick helt enkelt veta vad jag tyckte, och det var illa, om hur hon agerat samt jag ville inte låt henne få komma undan med sitt dåliga beteende utan att låta henne veta vad jag tyckte om det. Det var allt.

           Men bra försök. 😊👍

          [Borttagen kommentar]

          Svara

           I så fall så har CamCam valt att lägga upp bilder som inte stämmer med att hon skulle ha dessa åsikter. Hon har lagt upp bilder som säger motsatsen och hur hon brukar raljerar.

           Om du läser Anonym kl 14:30 längre ner så stämmer detta precis in på hur hon brukar göra. Det ska vara svårt för de ”dumma” att se att hon raljerar och bara uppenbart för de ”intelligenta”, dvs otydlig för alla andra. Det och att bygga förtroende för att få veta mer och avslöja dem och kunna hänga ut dem senare.

           Jag har inte till övers för hennes tekniker eller sätt att argumentera på, tvärtom så har jag skällt ut henne för det flera gånger. Men jag har sällan missförstått vad hon verkligen tycker och jag har aldrig sett något som skulle stämma in på att hon skulle vara eller ens experimentet med att vara nasse. Det närmsta jag sett henne är att hon var intresserad i mitt jobb mot hedersförtryck och att hon liksom jag ogillar religösa symboler ute i det offentliga samhället. Men att hon skulle sätta en ras över en annan tror jag helt enkelt inte på. Hon var dessutom övertygad om att jag har iransk bakgrund.

           Jag förstår vad du menar. I sammanhanget inlägget om förintelsen berättades i podden så får det en större effeckt än när det läggs ut här.

           Jag har också haft mycket med henne att göra, hon var rätt aktiv på min förra blogg. Och jag känner igen hur hon är när hon är kontaktsökande så som hon är i de PM som hon har skrivit (om det nu är hon, det finns ju ff en möjlighet att allt som läckt är ngn slags förfalskning).

           Ja de är duktiga på det, Haveristerna. Att låta övertygande. Men när man stanna upp och spolar tillbaka så stämmer ofta inte deras eget uttalande med vad de själv sade för 1 minut sedan som de hävdar att deras objekt sagt.

           Kommer enbart lyssna om de släpper det från att man måste betala för det. Vägrar att stötta dem.

           Och jag håller med. Detta är hon. Det tvilar jag inte på. Frågan som jag tvivlar på är med vilka motiv hon skrev.

           vi får se vad hon själv säger. om hon nu gör det.

        Men vilken tid det tog för dig att komma med ”fakta” i frågan, flera timmar. Har du börjat tackla av med att googla fram underlag till dina kommentarer? ☺️

        Svara

      Du kommer inte att bli hörd här inne. Inläggen om Cissi är skrivna för att människor ska få hata obehindrat. Det fulaste i människan kommer verkligen ut under dessa inlägg som inte är menade för varken dissektion eller god stämning.
      Inläggen om bla Cissi påminner mig om boken ’jag skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå’ av Jack Werner och varför källkritik är så viktigt.

      Svara

       Hej cissi 🙂

       Svara

        Jag heter Linnea men hej på dig 🙂

        Svara

       Ja, Cissi Wallin är ju känd för att alltid vara källkritisk. Eller inte.

       Svara

      Men ja! Jag följde M.E sedan första inlägget och även i olika forum. Jag instämmer helt med din analys.

      Svara

      Fast om du lyssnar på avsnittet så framkommer det mycket, mycket mer som gör att din analys inte håller.

      Svara

      Men om du lyssnar på haveristernas avsnitt om detta så förstår du att ME har skrivit hur många inlägg på det här nazistiska forumet som helst där hon också vädrat sina nationalsocialistiska åsikter och dessutom diskuterat sina egna privata problem med andra nazister. Det råder för mig absolut ingen tvekan om att ME har varit en aktiv nazist. Hennes man har dessutom skrivit nazistiska artiklar på andra nazistiska hemsidor. Det här är inte troll och det är extremt obehagligt att inte det här tas på större allvar än vad jag tycker det har gjort! Det går inte förklara bort.

      Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

      The Real Hmm önskar jag kunde gilla din kommentar 100 gånger. Jag blir helt matt, stänger kakhålet och skakar på huvudet när dessa konversationer kommer upp. Så tack för att du sätter ord på det jag inte orkar formulera.

      Hoppas du får en fin dag! 😊

      Svara

      ”Ok” Cissi.

      Svara

    känner mig alltid utanför som överviktig kvinna, bland annat pga har små bröst (har noll former utöver på mage/rygg) och aldrig kunnat göra penntricket. 😀 de kroppspositiva konton jag följer på IG visar nästan uteslutande kvinnor med fyllig rumpa, fylliga bröst, fyllig överallt. så ser inte alla överviktiga ut. så säg till om ni vet något konto där jag inte får fylliga tuts i flödet hela tiden 🙂

    Svara

   Hon blev väl hyllad pga fet.

   Svara

    Nej, på grund av att hon var rolig och hade intressanta analyser. Ingen blir hyllad på grund av att den är fet. Någonsin. Man måste ju göra något annat också. Att bara vara fet är ju inte så unikt.

    Svara

     Jodå, på insta räcker det gott att vara riktigt fet, lägga ut nakenbilder och använda en liten blomma som caption. Instant förebild som bör hyllas 🙏

     Svara

      Tyvärr lite för sant, man förstår tanken nånstans, men det stöttas vad som helst verkar vara på egna sidan

      Svara

  Det är svårt att komma med frågor när hälften av inläggen hamnar i något sorts slumpmässigt spamfilter…

  Svara

   Menar du här eller hos Gardet?

   Svara

    Här. Jag ställde en fråga om om Gardet som hamnade i Bloggbevaknings berömda spamfilter eller nåt.

    Svara

  Har alltid haft extremt svårt för den här människan och hur hon uttrycker sig. Det är alltid nedlåtande och oförskämt och jag tror hon med glädje trycker ner ungefär vem som helst i skorna. Tror också det är därför hon hoppar på grejer som Gardet, för att få en anledning att vara elak. Obegripligt att någon vill förknippas med henne. Glad att min kompass verkar fungera i alla fall.

  Svara

   ME var vädligt intensiv i kommentarsfält. hon var inne hos mig och strösslade hjärtan som gjorde mig obekvöm även om vi höll med varandra i mycket. eller hon med mig. men det var liksom den där grejen för några år sen, alla feminister skulle bli superpolare och man hade sedan inte utrymme att inte hålla med dessa medfeminister utan att det blev tjafs. väldigt mycket lojalitet i centrum och ideologi kom på andra plats.

   Svara

  Har alltid trott att det är hon som är The real hmm, haha!

  Svara

   Haha. Nog för att de är besserwissers båda två men TRH är väl lite snällare i alla fall😅

   Svara

   Haha, då har jag suttit inne hos LD och ”bråkat” med mig själv. 😅

   Svara

    Skulle inte förvåna mig.

    Svara

     Klart det inte skulle förvåna dig. 😬

     Svara

      Du har ju redan överbevisats med att svara på dina egna kommentarer här inne, eller har du slutat med det? 😬

      Svara

       Lägg av det gör hon inte alls!

       Svara

        Finns bevis på att Hmm har skrivit gillande kommentarer till sig själv. Inte bra att glömma ta bort sitt nick när det egentligen skulle stå ”Anonym”. 😵

        Svara

         Nej det finns inga sådana bevis.

         Svara

          Jo, jag har själv sett dig svara på en av dina kommentarer, där du glömde att vara ”Anonym”. Det var ett tag sedan, men det har hänt.

          Svara

           Nej jag det har inte hänt annat än att mitt nick har blivit utloggat och jag inte märkt att jag skrev som anonym förrän jag postat men då rätta mig själv 9 gånger av 10 med nick, men ibland orkade jag inte, och eller om jag varit blockad.

  När jag går in på nordisk.nu får jag upp någon kultursida om konst etc? Fattar ingenting, är det rätt sida? Någon som kan förklara

  Svara

   Tror inte forumet finns kvar

   Svara

   Är det batikhäxor som har kapat sidan?

   Svara

    Vad är en batikhäxa?

    Svara

     Något som ME, CW Och UD

     Svara

     Nedsättande benämning på en kvinna

     Svara

  Sån jävla ångest. När gardet var nytt så tyckte jag det var sån grym idé och dom uppmuntrade folk att skicka in sina berättelser. Jag skickade in min. Jag var i ett förhållande med en man som min psykolog tror har en empatistörning. Han är polisanmäld på tre punkter varav 2 är av sexuell karaktär. Jag har alltså mailat från min Mail med namn och bild och allting. Är fan livrädd att det ska läcka ut nu, eller att dom ska använda det på ett sätt som identifierar mig. Tack gardet era jävla sopor, förtroendet för er är så skrämmande lågt 😫

  Svara

   Och inte fan vågar man ju maila dom heller och be dom radera mitt mail…..

   Svara

   Till alla som läser här: ha aldrig med Cissi Wallin att göra. Det blir bara tråkigheter längre fram.

   Svara

   Tror inte du behöver oroa dig. De verkar ju mest ägna sig åt att skriva egna krönikor nu.

   Svara

    Tack ❤️ Aja lesson learned i guess…

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Tack ❤️

      Svara

      Genuint ond är hon kanske inte. Hon kastar en ju endast under bussen om hon själv känner sig oförättat eller om din förövare skulle vara någon som hon ogillar.

      Svara

       Eller om hon bara får feeling

       Svara

    Nja. De översätter andra krönikor från engelska till svenska också

    Svara

     Men ursäkta så himla mycket då. Notera också att jag skrev ”verkar ju MEST ägna sig åt skriva egna krönikor nu”.

     Svara

      Haha lugn… tror Vivis kommentar var kritik mot Gardet 🙂

      Svara

       Jävligt onödig kommentar under en TS som är orolig.

       Svara

       Ja det är också en kritik att de faktiskt lockade in historier från utsatta människor och använt dem som hållhake på folk. Snacka om att inte leva som man lärt.

       Svara

      Jag menade inte att vara otrevlig. Jag syftade på att de faktiskt inte bara skriver Egan krönikor. Att översätta andras texter från ett språk till ett annat är inte eget material.

      Till OP. Du behöver nog inte oroa dig. Däremot så spara alla mejl osv om de faktiskt skulle höra av sig. Skulle de dock använda något av sitt material utan din tillåtelse så var förberedd med att ha en advokat osv

      Svara

       Förlåt, jag hade en dålig morgon och det hade givetvis inget med dig att göra och det var oschysst av mig att låta det gå ut över dig.

       Svara

        Gör inget 🙂

        Svara

         Tack🤗

         Svara

   ❤️

   Svara

  Fattar imgenting och orkar inte lägga min dyrbara lördagstid på att sätta mig in i det heller! 😛

  Svara

   OK.

   Svara

  Ot

  Eftersom det alltid ska snackas om kvinnor
  Bingo, jag stör mig lite på hur han ska visa sig med yngre kvinnor hela tiden och sen ska han skratta och se nöjd ut över att dem vill umgås med honom MEN dem umgås bara med bingo för han är känd och har pengar. Dessa kvinnor hade aldrig satt sin fot hos bingo utan allt glitter som är runt honom, samma sak som när
  Han sa att tinder var en bekräftelse, folk matchar när dem ser det är en kändis.

  Jag är själv en kvinna och inte fulare än genomsnittet, så stör mig mest.

  Svara

   Bingo har alltid haft en vidrig kvinnosyn. Jag är inte förvånad över att han inte vill synas med kvinnor i sin egen ålder nu när han själv blir äldre.

   Svara

   Allt man skriver om Bingo blir raderat eftersom det rör grova företeelser, inte småskit, men värre än PR är han i alla fall.

   Svara

  Otroligt olämpligt, oförlåtligt och oacceptabelt.

  Men Cam, vems ärenden går du? varför ens uppmärksamma den här soppan. Någon har ju skickat det här till dig, vad är deras motiv och vad vinner du på att publicera detta?

  Svara

   Stor plattform och många läsare?

   Kunna kritisera influensers klandervärda beteende.

   Alla bör ju vinna på att kunna läsa information om inflytelserika människor som beter sig för jävligt?
   Tycker personligen det är förkastligt att Gardet (Cissi) gång på gång hyllas när det är så käcka mycket skit i kulisserna.

   Svara

   För ett par år sedan gjorde Cissi misstaget att försöka hota CamCam genom att hänga ut henne som skaparen av en blogg som innehöll anklagelser och vittnesmål från och mot tredje part. Camilla wasn’t having it och sedan dess är hon blixtsnabb med att lägga ut när Cissi betett sig tokigt.

   Svara

    Det där var en jävligt förskönad bild av vad som egentligen hände. 😂

    Svara

     Vadå vad menar du hände då? Jag tycker att 1020s förklaring var ganska korrekt?

     Svara

      Det är väl ganska relevant på vems uppdrag bloggen startades också.

      Svara

       Att cissi bad henne menar du?

       Svara

    Hmm jaa riktigt så enkelt var det ju inte.

    Svara

   Deras motiv är antagligen att de vill att detta ska komma ut. Camilla och alla vi andra vinner kunskapen om vilket pinsamt projekt Gardet är. Perfekt! (Även om det inte direkt var någon hemlighet innan)

   Svara

   Nu är Hmm här som ”anonym”. Går så där, hördudu.

   Svara

    Nej, det är hon inte.

    Svara

     Hur vet du det Camilla? TRH har ju sagt sig ha vpn och du kan omöjligt ha koll på ett obegränsat antal ipnummer?

     Svara

      Tvärtom. Jag har sagt att jag inte har ett VPN.

      Sedan kan det ju vara så att anonym har skrivit en längre tid från samma ip och flera andra kommentarer som bevisar att det inte är jag, eller hur? Dessutom så säger jag att det inte är jag som är anonym.

      Svara

       Och vi litar så klart på det du säger. Absolut.

       Svara

   Hej Cissi! 🙂

   Svara

  Tänk vad Gardet skulle kunna ha varit vid den här tiden om någon rimlig och kompetent människa hade startat det.

  Svara

  Fyfan vad vidrigt… hela Gardet måste stänga ner. Har aldrig sett en sån här soppa förr. De smutsar ner allt som har med feminism, professionalism och förtroende att göra.

  Svara

   Det kommer aldrig att vara annorlunda inom svensk feminism idag. De kvinnor som har tid att sitta på internet på heltid och instagramma om patriarkatet, har den tiden pga att de har psykisk ohälsa och inte kan sköta ett arbete.
   Alla vi med sunda feministiska tankar sköter samtidigt våra arbeten och agerar därmed feministiskt i verkligheten = är frigjorda kvinnor.
   Internetfeministerna är beroende av sina män eller av bidrag och lever inte som de lär.

   Svara

    Så bra skrivet!

    Svara

    Exakt så!

    Svara

    Alltså psykisk ohälsa och osunda feministiska tankar hör inte ihop. Jag vill iaf tro att mina feministiska tankar är sunda, men kanske är det en illusion pga min psykiska ohälsa?

    Vi bör absolut inte använda begreppet ”psykisk ohälsa” på det här sättet. Ca 1,4 miljoner svenskar lever med psykisk ohälsa, trots det är det fortfarande stigmatiserat. Sunda feministiska tankar betyder visst inte en allmän medkänsla till sina medmänniskor. Eller?

    Svara

     *hör inte automatiskt ihop, kanske jag skulle ha skrivit. Psykiskt sjuka människor har olika tankar och åsikter, precis som er andra.

     Svara

     Att ha psykisk ohälsa gör en varken mindre vetande, mindre värd eller oförmögen att ha vettiga åsikter. Sluta minera marken människor med psykisk ohälsa står på.

     Svara

    Det låter som Lady Dahmer! 👍

    Svara

    Ja precis. Det feministiska arbetet eller utvecklingen pågår inte på instagram eller på gardet. Utan människor som engagerar sig politiskt, jobbar inom den offentliga sektorn eller den privata sektorn och inkluderar gender equality i sina arbeten.

    Jag arbetar inte direkt med feminism, men jag har gender som eget prestationsmål i vårt HR-system med tydliga indikatorer på min (manliga) chefs inrådan. Jag samarbetar med vår gender group och vi engagerar nu events för 16 Days of Activism i november. Vi har nyligen genomfört en gender parity-undersökning på vårt jobb med tydliga punkter var vi måste förbättra, inte enbart på vår arbetsplats utan även de projekt vi driver med andra parter.

    Det pågår hur mycket arbete för jämställdhet som helst och väldigt lite är influerat av tjafs på instagram.

    Svara

     Men du jobbar väl inte i Sverige?

     Svara

      nej. pratar vi enbart om sverige nu?

      Svara

       Sverige gör ett fantastiskt arbete vad gäller jämställdhet. Har pratat med sydkoreanska tjänstemän som i detalj studerat vår föräldraledighet för att kunna få upp barnafödandet i landet 😁. Inom utvecklingsstörning är det känt att Sverige som givarland har ett starkt fokus på kvinnors och flickors rättigheter. Jag har även vänner som arbetar direkt med att främja jämställdhet i Sverige på kommunal och riksnivå. Det sker hur mkt som helst. Det instafeminister kan vara bra på är att påverka opinionen. LD gjorde det ett tag med debattartiklar om jag minns rätt. Jag skulle kunna tänka mig att LD skulle vara en jättebra opinionsbildare för närvarande föräldraskap och barns rättigheter och CW för sexualbrottsoffer. Men då krävs ett mer enat budskap som inte alltid fokuserar på dem själva som personer. Och sen skippa alla konflikter.

       Svara

        Utvecklingssektorn*

        Svara

  Bästa Gardet. Ni tar avstånd från allt som har med nazism, rasism och främlingsfientlighet att göra. Låter så fint, så fint, hörni. Men tar ni också avstånd från transfobi, offentliga uthängningar, lögner, utnyttjande av praktikanter, underbetald och obeskattad arbetskraft, hemliga styrelser (det är inte ens lagligt)? Tacksam för svar.

  Svara

   Nästan exakt den ”frågan” ställde även jag mig igår… hoppas vi får svar och tack för delningen

   Svara

    Rätt. Lyfte fram det här för en större spridning. Kan gissa att Gardet läggs ner innan årsskiftet. Efter det borde Cissi Wallin rimligen inte kunna starta fler projekt.

    Svara

  Kontot vardagsrasismen belyser Cissi Wallins transofobi och rasism på ett väldigt bra sätt
  https://www.facebook.com/651719881580651/posts/3411175912301687/

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Ja, om man tycker att nazismen bara var ett socialt experiment, så …

   Svara

    Men lägg av, misstolkar du med flit eller?

    Svara

   Då kan man ju hoppas att hon kan visa upp några slags bevis på hur hon använde det hon fick ut av att spela nazist.

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Eller så är det ett sätt att försöka dölja att man är ett antisemitiskt as. Det finns sociala experiment och så finns det att gå över gränsen bara. Nazistiska sympatier är ALDRIG okej att yttra, ens på skämt. Det är oförlåtligt och oacceptabelt.

   Svara

    Fast jag uppfattar det som att hon driver med nazzarna. Men oavsett är det märkligt att hon inte varit tydligare med vad hon och maken pysslat med på ett nazistiskt forum.

    Svara

     Min poäng är ju dock att jag inte tycker att det är okej oavsett. Det kan man tycka olika om såklart. Ifrågasätter också nödvändigheten i det om hon nu skojar. Varför hänger man i nazistiska forum och låtsas vara sympatisör? Vad ska hon med det till? Hon är knappast en under cover polis eller journalist.

     Svara

      Av alla de konversationer jag läst av hennes och hennes man så finns det inte en enda som skulle kunna räknas som ”argumenterar med nazister” eller liknande. Inte en enda, men visst… jag har bara läst ett drygt hundratal.

      Svara

       Du kanske kan utveckla lite?

       Svara

        Ja! Ge exempel på kommentarer?

        Svara

       CamCam, det du lade upp här på BB är inte att argumentera med dem men precis så som hon gör när hon raljerar om någon.

       Jag har god erfarenhet av det då jag själv varit utsatt för det.

       Men visst, allt annat som du har läst har jag inte sett då jag inte är medlem i Hs grupp. Men då valde du här att lägga upp här på BB dåliga exempel. Förmodligen pga att du inte är bekant med hur hon brukar vara eller har stött på henne tidigare. ??

       Att hon skulle ha de sympatierna är så otroligt märkligt med tanke på allt annat hon har skrivit sagt och gjort på nätet och isf är hon mycket skicklig på att gömma och dölja sig på andra forum där det inte är ok att tycka så. Schizofrent skulle jag vilja påstå.

       Svara

        Jag har fått läsa igenom databasen från Nordisk.nu och bildat min uppfattning därifrån, med brasklappen ”OM det stämmer” då det inte är mina förstahandskällor.

        Svara

         Ok. Om du tycker att dina val som du lagt upp är de som är bäst representativa för hur det låtit i tråden så vill jag mena på att detta är hur hon raljerar och att du har lagt upp bevis som mer tyder på att hon inte är en nasse.

         Samma med den tecknade serien. Jag gissar på att hon ville visa på hur befängt argumenten från trans lade fram i sina debatter genom att jämföra det med hudfärg istället.

         Jag ogillar det som sagt skarpt och tycker att det bara bidrag till infekterad debatt, men det visar inte på att detta är vad hon tycker utan vad hon tycker är dumma argument från hennes motståndare hon vill dra dem till sin spetts och på så vis avslöja dem.

         Det är så hon resonerar och detta är hennes teknik (som jag på inget vis ställer mig bakom).

         Fråga henne själv.

         Svara

          det är inte en tråd hon skriver i gällande förintelsen utan en privat konversation.

          Svara

           Hur ska vi andra kunna skapa oss en uppfattning när det är någon annan som tolkat in saker som sägs i den här privata konversationen?

           Ok. Menar du på att det förändrar något?

           ja att hon inte har någon åskådare till konversationen på samma vis som när man trollar på en blogg.

           grejen är att både hon och maken var väldigt öppna med sina kontaktdetaljer och personuppgifter och så. och berättade om sig själva och sin psykiska ohälsa. visst kan det varit för att bygga förtroende, men när man har att göra med människor med vit makt-åsikter och om man vill göra detta för att förlöjliga hade jag åtminstone varit väldigt försiktig med att röja ngt om min identitet. det känns konstigt att de inte tänkte på detta.

           Ok.

           Enligt min erfarenhet så är det inte viktigt för henne att hon har stor publik utan att det når fram till rätt person.

           Men alltså just detta att hon är öppen med vem hon är gör att jag ännu mer tror på trollande. Hon har aldrig varit försiktigt och aldrig varit rädd för att ”få stryk” om det är från rätt personer. Hon har väl snarare uppmanat till det. Se på hennes meddelande till Alex tex. Det var ju inte precis fint och verkligen att utan dem att ge sig på henne.

           Det hon är rädd för att hennes egna inte ska gilla henne. Men de andra är hon nöjd med om de hatar henne. Till en gräns iaf. Sedan tar hennes ohälsa över.

           Jag har ännu inte sett något som går emot hennes natur och hur hon bukar agera mot sina motståndare.

           Det var ju inte precis fint och mer en uppmaning till dem att ge sig på henne.*

           The real hmm, det är helt okej att du inte vill stötta Haveristerna. Det är helt okej att du inte har hela bilden. Men kan du då acceptera att du inte har hela storyn och ge fan i att uttrycka dig stensäkert för en gångs skull?
           Du sitter på riktigt och hävdar att du inte har tagit del av materialet, inte har för avsikt att ta del av materialet, men du tror inte på materialet?
           Ett tips: man måste inte ha åsikter om exakt allt.

           Du menar alltså att jag inte kan ha en åsikt så här långt om det som folk skriver om här eller som ligger öppet?

           Jag har inte sagt att jag inte tror på materialet. Jag har sagt att jag från det jag tagit del av hittills så har de inte övertygat mig om att hon skulle varit nasse. Om något motsatsen. Jag kan ju omöjligt tro varken åt ena eller andra hållet ang det som jag inte sett.

           Du har inte heller hela storein eftersom att allt du har är det som H har lagt ut och inget från den andra sidan, eller hur?

           Och Hs agenda mot Cissi är de ju oroligt öppna med, så knappast neutral eller hur. C är väl dessutom orsaken till att M och Hs lilla kuckilurande blev offentligt, så att de har hämnd som motiv borde stå bortom all tvivel, tillsammans med redaktörens lilla meddelande till Alex.

           Men du läser som en kråka på mer än ett sätt och bygger mig mer än en halmdocka. Jag har inte sagt att jag inte tänker ta del av materielet. Jag har sagt att jag vägrar betala för det.

           Är det ok med dig att jag har en åsikt om en person som jag har debatterat med under en lång tid, både vänskapligt och fientligt? Framförallt eftersom att de verkar rätt grunt här med folk som är villiga att ens försöka vara objektiva, eller ingår det under kategorin ”allt”?

           För att du riktigt ska förstå vad jag säger så tar jag det en gång till.

           Jag vet inte hur det ligger till med var hennes sympatier har legt.

           Det vet inte heller Haveristerna, eller du.

           Den enda som vet det är hon själv och kanske en eller två till.

           Det som visas öppet utanför betalväggar visar mig på motsatsen till att hon skulle haft några sympatier. Samma med det som redovisas från dem som har hört podden. Inget som övertygar mig där heller.

           Men detta betyder inte att jag vet hur det ligger till.

           Det enda det betyder är att jag ser alla tecken baserat på mina tidigare erfarenheter från henne att hur det ligger till är raka motsatsen till vad H vill få det till.

           Är det ok med dig att jag tycker det?

           Jag menar att du inte kan ha en åsikt om materialet om du inte har tagit del av materialet. Resten av din textvägg orkar jag verkligen inte läsa.

           Ok, då menade du ingenting för det har jag inte sagt något om.

           Tack och hej!

          Jag fick inte databasen för att själv lägga ut, men för att kolla igenom inför en eventuell publicering. Alla exempel som publicerats är de som Haveristerna valt ut, men jag skulle rekommendera att lyssna på podden för att själv bilda sig en uppfattning.

          Svara

           Ok. Kommer att lyssna när och om den släpps från betalväggen.

           Men av det som ligger öppet än så länge finns där inget som övertygar mig om att hon skulle varit en nasse.

          [Borttagen kommentar]

          Svara

        Du har för mycket fritid. Testa att googla ”driftkucku”.

        Svara

        > Att hon skulle ha de sympatierna är så otroligt märkligt med tanke på allt annat hon har skrivit sagt och gjort på nätet.

        Näe, det är det verkligen inte. Dels för att hon är transfob (och troll), dels för att folk sällan är konsekventa på det viset.

        Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        Såg nu.

        Svara

   @ 🙄

   Instämmer helt se mitt inlägg längre upp. Detta är helt i stil med hur hon brukar debattera med dem som hon ogillar. Jag har själv råkat ut för det. 😁

   Varför skulle man bemöda sig med att säga något mer ang det som Haveristerna vill insinuera? Varför ge dem den credden att de skulle ha något att komma med? Det är inte precis som att det är DN eller SVT utan snarare ett forum som helt saknar alla from av pålitlighet. Att bemöta dem vore att ge dem erkännande att de skulle vara seriösa.

   Svara

    Så du menar att CamCam inte klarar av att hantera informationen i den databas som Haveristerna baserar sitt avsnitt på? Och sedan göra bedömningen att Haveristernas information stämmer. Du är rolig, du. 😂

    Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    sofie: precis min tanke. jag vill gärna tro att det är någon slags infiltration….men det är svårt att argumentera för den linjen. vi får se vad de själv har att säga.

    Svara

    Men vad var syfte med bloggen? Att slå hål på teoriererna eller att hålla med dom?

    Svara

     Bloggen är antisemitisk.

     Svara

      Hur vet du det? Det finns inget kvar av den mer än rubrikerna.

      Svara

       Finns det visst! Här har du ett litet trevligt utdrag ”This, I sincerely believe is the key to anti-Semitism’s future success in that rather than trying to change the name of anti-Semitism , by re-branding it as anti-Zionism or anti-Judaism, what is needed is to change the perception of anti-Semitism. This involves making an honest, non-conspiratorial and intellectually convincing case against the jews as a people. ”

       Finns mer info hos haveristerna och fler sidor!

       Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

         Enligt honom själv eller finns det oberoende källor? Förresten är det inte ovanligt med hot, misshandel osv mellan nazister som blivit osams eller hamnat i olika grupperingar. Nazister är ingen homogen grupp

         Svara

          Men oberoende källor påstår att de är nazister?

          Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Varför ska du få det du vill se om det inte är sanningen? Sanningen kan vara att dom trollade och det har dom gjort förut.

     Svara

      För att alla säger olika? Somliga säger ”nej men det där är VERKLIGEN hennes åsikter, lyssna på avsnittet” och somliga säger att hon trollar..? Varför säger inte Gardet då att hon trollade i avsikt att granska istället för att skyffla det under mattan? Lol

      Svara

  finner inga ord 🤮🤮🤮

  Svara

  Lägg ner skiten!!!

  Svara

  Det känns rätt klart vilken av parterna som är mest tillförlitlig här. Inte så bra betyg för Gardet när man genast tror på den som kritiserar dem, och jag är verkligen inget fan av Haveristerna men jag kanske måste ge dem en chans till.

  Svara

  Tycker det ”vadragsrasismen” skriver är löjligt. Orkar inte bryta ner det men håller verkligen inte med i hennes analys.

  Svara

   Åh kan du inte orka ändå? Är nyfiken (på riktigt alltså). Jag tycker själv att hon läser in en hel del som jag inte uppfattar nämligen.

   Svara

   Jag gillar inte henne.

   Svara

    Nej inte jag heller. Vet dock inte riktigt varför för jag följer henne inte och är inte särskilt insatt. Men får känslan av att offerallen är rätt stor på henne? Hon påstår sig vara trans också om jag inte missminner mig?

    Svara

     Har samma känsla som 13.45….dessutom var inte hon med i Gardet? Nu är hen en av de första att snacka skit om CW Haveristerna-gruppen. Det kanske är förståeligt men samtidigt väldigt osnyggt. Borde hon itne anat ngt innan hon gav sig in i prokektet?

     Svara

      prokektet ahahah sorry.

      Svara

      Ja exakt, så osnyggt. Samma sak med karinkajjan. Hennes agg mot Cissi är nästan fascinerande. Hon avskyr Cissi med hela sitt väsen och låter henne ta så mycket av hennes energi. Om hon inte släpper ilskan snart kommer bitterheten slå klorna i henne för livet.

      Svara

       får lite samma vibbar som hon med rullstol i fucking åmål.

       Svara

        Ja det har du rätt i!

        Svara

     Jag har själv mörk hy och ”borde tycka” att hon gör ett bra jobb. Men det är något som verkligen skaver med henne. Visst har hon sina poänger, men jag håller verkligen inte med om allt.

     Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Wow vad spännande det blev nu! Jag är en av dem ovan som tror att det tyvärr rör sig om nazistsympatier men eftersom hennes man uttalar sig med sån säkerhet blev jag inte lika övertygad plötsligt. Hoppas självklart att haveristerna har fel. Vore intressant om de gjorde allvar av en förtalsanmälan.

   Svara

   Var skriver han detta?

   Svara

    Antar på FB.

    Svara

   Personer som infiltrerat grupper och ska försöka komma åt hemliga grupper/konversationer, raljera över folk på en sån nivå att idioterna inte ska fatta att det rör sig om en infiltratör- riskerar alltid att blandas ihop med dessa grupper och själva bli ifrågasätta. Det är en balansgång. Jag vet inget om detta fall/dessa personer mer än vad som står i detta inlägg. Dock: som jag tolkar det som står här är det en person som försöker driva med dessa personer på en sån nivå att de inte ska fatta, men att intelligenta människor som läser det som skrivits, fattar. För att vara trovärdig infiltratör måste man ju, i alla fall skenbart, anamma en hel del av de åsikter och uttryck som gruppen har. Annars kan man ju inte få tillgång till de hemligaste konversationerna och man kan inte få dessa personer att öppna sig. Frågan är vad de ska ha all denna info till, när de ifrågasatt sin egen trovärdighet.

   Svara

    Exakt så gör hon.👆

    Svara

    Läs Günter Wallraff och Ester Blenda Nordström. Inte du, Hmm, du kan googla upp något som liknar faktabaserade kommentarer till nästa inlägg.

    Svara

     Haha, men va? Instämmer du med att hon kan ha wallffrat eller inte?

     Svara

      Är det något fel i att wallraffa? Du kan ju alltid googla fram din åsikt, som du brukar göra.

      Svara

      Och efter 10 år fortfarande inget skriftligt resultat av hennes ”wallraffande”, inte ens ett blogginlägg på alla år? Och varför går dom inte ut med att de körde dubbelspel isf? Hennes man verkar ju lovligt förvirrad och erkänner ibland och förnekar ibland. Gardet verkar ju också helst av allt vilja lägga locket på..

      Svara

       Alltså. Jag roar mig själv online såhär. Måste det presenteras på något sätt för att vara äkta?

       Svara

        Drar man till med Wallraff eller Nordström så ska man ju producera något i annat fall är benämningen ”trolla”. Lite vä magstarkt även om man trollar att använda antisemitiska uttryck och bre på med sådana åsikter 🤦‍♀️

        Svara

    Nu ar ju maken lagt ner väldigt mycket jobb genom att bland annat skriva långa texter på en annan plattform med tvivelaktiga rubriker (inläggen finns inte kvar, inte ens cachade).

    Svara

     Men det kan man ju inte dömma från. En rubrik. Det fattar du väl själv?

     Svara

      rubrikerna var intressanta. tydligen handlade det om judiska konspirationsteorier….min poäng var att han verkat lagt ner oerhört mycket tid. och så nu är bloggarna borta?

      Svara

       Och?

       Svara

       Nej de finns väl cachade och ligger på haverisyernas patreonsida

       Svara

        Tack! Såg kommentaren längre upp.

        Svara

     Men vad var syfte med hans blogg? Att slå hål på deras teorier eller att hålla med om dom?

     Svara

    Och är man tex psykiskt skör och/eller osäker i sin identitet, kan det hända att man nästan ”lurar sig själv”, man anammar dessa åsikter så mycket att man nästan tror på det själv. Men oftast bara nästan. Säger INTE att det är så i detta fall, men man kan ju jämföra med tex skådespelare. När de verkligen går in i en roll, för att vara trovärdiga, måste de ju verkligen sätta sig in hur rollkarakrären tänker, känner, agerar. Man måste på något sätt ta till sig karaktären, tycka om den en aning och själv gå in i, bli lite av karaktären. Kan vara på samma sätt när man infiltrerat en extrem grupp. Utan den aspekten, risken att förstå dem lite väl mycket, blir man inte särskilt trovärdig och kan således inte få den inblick i gruppen man vill.

    Svara

     15.42 ja jag har tänkt lite i samma tankegångar.

     Svara

  Cissi måste vara en genuint besviken person, och nu tar hon hämnd på alla som svikit henne.

  Svara

  Och vilken diagnos ställer du på henne? ADHD är hon ju väldigt öppen med och det kan svara för bristen på konsekvenstänk och att hon ofta tycks reagera i affekt. Men du verkar veta nåt mer?

  Svara

  Detta är ju helt sjukt! Saknar ord..

  Jag är så trött på alla feministiska konton, avföljt de flesta som är fulla av förakt, hat och negativitet.

  Tar tacksamt emot tips på feministiska konton där kvinnor lyfter kvinnor? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Svara

  Expressen, hur kan ni ha kvar Cissi Wallin som krönikör när hon lägger upp en bild som den här?

  https://m.imgur.com/sXgQHJ6

  Svara

   Ge dig

   Svara

   Själva poängen är väl en kritik mot att man ska kunna kalla sig vad man vill för att det bygger på en inre känsla, typ jag känner mig som en svart person (fast ja är kritvit). Alltså en kritik mot transaktivister som tycker att det räcker med att man upplever sig tillhöra ett visst kön.

   Svara

    Precis så uppfattar jag det också. Att de ville dra det till sin spetts för att visa på en poäng om hur tokigt ett argument kan bli när man lyfter in det i en likande situation.

    (Sedan håller jag inte med om hur de gör det, men jag förstår iaf att det är det de menar och missförstår dem inte avsiktligt som vissa verkar vilja göra).

    Svara

    Medhåll i modd.

    Svara

     Sorry Camilla jag var lite för hetsig och otålig. Kan bero på att jag druckit lite viiiiiiiiiiiin. I sådana lägen ska man sätta alkolås på tangentbordet. Ha en bra fortsatt bra helg och tack för din roliga/intressanta blogg!!

     Svara

     fast karikatyren driver både med transpersoner och svarta på ett rätt otrevligt vis. det är en plump ”bild”. och dålig timing av CW att lägg ut den nu

     Svara

      @ burgschki : Instämmer även med det att det var dåligt gjort och dålig timing. Bara att om man inte fattar poängen så väljer man att missförstå. Jag skulle själv aldrig välja att driva min tes på det viset. Otroligt onödigt och kommer inte leda till något annat än medhåll från de redan frälsta samt såra andra.

      @ anonym: Haha, skål på dig! 🙂

      Svara

       He he sover ruset av mig, men vaknade tillfälligt..😣😎

       Svara

      @ burgschki: Medhåll till även dig i modd. 🙂

      Svara

      Hur driver Cissi/den bilden med svarta? Den svarta personen fick stå som exempel för en jämförelse, ungefär som att jag hävdar att jag känner mig jättetjock fast jag är pinnsmal. Hela grejen är att jag ska kunna hävda att jag är vad som helst p.g.a att jag känner så. Det är alltså en känga till transrörelsen där många hävdar att kön sitter i huvudet. Må så vara att det är fel, men det är det som är jämförelsen.

      Svara

       Stor muskulös aggressiv våldsam?

       Svara

        Såg nu att den lagts upp i augusti och inte nu. Och gruppen plockat bort den direkt.

        Svara

       Att använda ordet Nigger på ett humoristiskt sätt för att göra ett statement av en vit person. Dessutom ha med nidbilder är väldigt rasistiskt. Folk som inte förstår det behöver lösa på lite om vad ord betyder. Tar 2 minuter att kolla på NE (Ne.se)!

       Svara

   Hon gör det för att göra ett statement!

   Svara

   Du kanske ska fråga expressen och inte bloggbevakning?

   Svara

  Eh

  Svara

  Du blockar alltså vissa åsikter? Eller?

  Svara

  ”Hon gör det för att göra ett statement!” Wow kommentaren kom igenom. Sedan är det bara frågan om man vågar skriva vilket statement det var och utan att det ska ses som min åsikt.

  Svara

  Vem är den där Sanna i Haveristerna? Har inte lyssnat sedan Myra slutade så har ingen koll, och de är inte direkt tydliga i presentation

  Svara

   Hon är partener till en god kompis till Alex och Henrik.

   Svara

    Du som vet allt om Haveristerna och hur fel de alltid har (dela gärna med dig av ett exempel när de haft fel i en granskning förresten) vet alltså inte ens att han heter Axel? Du har skrivit Alex på flera ställen nu.

    Svara

     Hmm skriver gärna väldigt många och långa kommentarer för att dölja att innehållet är rätt fattigt. Klassisk rättshaverist.

     Svara

  Men hon driver ju uppenbarligen med idioterna på nordisk.
  Hon skickade ju några videos till ena snubben i haveristerna också, finns på deras insta. Samma typ av ”humor” där. Men det fattade inte haverist gänget heller. Hon driver med er.

  Svara

   Antar att du inte lyssnat på avsnittet? Det är extremt långt ifrån uppenbart nämligen.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Ba hela kommentarsfält gör….

    Svara

  Det är guldet i hennes kommentarer. Att det Är extremt långt ifrån uppenbart. Har följt henne i åratal. This is perfektion!

  Svara

   Och hennes transfobiska..ursäkta kritiska text på Gardet då? Var det också att trolla?
   Guldet blir lätt till sand.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.