Gruppen Radikalfeminister tar avstånd från Cissi Wallins rasistiska och transfobiska inlägg

Cissi Wallin och Gardet har hamnat i blåsväder mer än en gång den senaste veckan, bland annat när det uppmärksammades att hon i augusti publicerade en rasistisk och transfobisk bild i gruppen ”Radikalfeminister” på Facebook. 
Gruppen har nu uppmärksammats på att bilden och gruppen kopplats samman, bland annat på ”Vardagsrasismens” Instagramkonto (av en Camilla som inte är jag) och de har valt att ta avstånd från alltsammans.
Admin för gruppen är också tydliga med att de inte står bakom Cissis bild och att de inte vill få rykte om sig att sympatisera med sådana åsikter när gruppen handlar om så mycket annat.
De har raderat alla inlägg om Cissi och Gardet då de inte verkar vilka förknippas med dem alls, vilket är lite intressant då Cissi om-profilerat, både sig själv och Gardet som just radikalfeministiska. Aj, aj, aj…
Cissi Wallin och Gardet gör sig mer och mer omöjliga att förknippas med.

Så vad borde de göra i ”Operation krishantering?”
Lägga locket och vänta på att stormen drar över?
Attack är bästa försvar?

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det var nån i första inlägget om gardet för några dar sen som menade att feminism utövas bäst i verkligheten, inte på sociala medier. Det tycker jag var en bra idé.

  Svara

   Jag är så trött på hela soppan. Orka läsa mer om det och jaaaa jag kan scrolla förbi

   Svara

   Problemet med sociala medier-kamper är att kampen allt som oftast är sekundär, det primära ligger i att synas själv.

   Svara

    👆Exakt detta. Och att tjäna pengar på det.

    Svara

     Pengar, men också godhetspoäng, ryggdunkningar, makt och kändisskap.

     Svara

   Panhurst, what you said 👏

   Svara

   Låter som en strålande idé. Cissi skriver ofta om och hånar folk som ”lägger för mycket tid på nätet”, trots det finns det ingen annan som lägger lika mycket tid på nätkrig som Cissi.

   Men hon har väl mycket tid, hon lever ju på sin man.

   Svara

  Ni som följer Cissi på Instagram, hur bemöter hon allt detta?

  Svara

   Kommentarsfältet är avstängt både hos CW & Gardet.

   Svara

   Genom att stänga av kommentarsfältet och sura över att folk inte är källkritiska. Typ

   Svara

   ….nu kommer snart ett nytt patreonavsnitt tydligen som handlar om CWs samröre med en dömd våldtäktsman som sägs ha trakasserat haveristerna….och det är anledningen till att CW postade en story om att hon chattat med våldtäktsmän för att förekomma eller något.

   Många är väldigt väldigt arga på varandra. Men som tur är är feminismen fortfarande i centrum…. Eller inte😏

   Svara

    Patriarkatet slår tillbaka🥊🥊

    Svara

   Fast har du läst inlägget där både Maria och hennes man försvarar sig? Jag tycker att det låter rimligt och jag skulle inte vara förvånad om det stämmer. Jag förstår att man tycker att gardet är ”problematiska” men varför kan man då inte bemöta det genom att gå på saker som man faktiskt vet och stämmer? Att påstå att Maria och hennes man är nazister är så överdrivet och skiftar fokus. Är gardet transfobiskt? Inte enligt mig. Drar de till sig transfober som äntligen kan vädra sina åsikter? Ja. Jag tycker att man har all rätt som människa och kvinna att föra vilken kamp man själv vill och ha vilka separatiska rum man själv vill. Det kan finnas mer än ett rum.

   Svara

    Fast uppenbarligen har maken skrivit nästan 9000 inlägg på stormfront. Hans påstådda nick omnämns även i en amerikansk studie om detta forum. Allt jag tagit del av tyder på att de varit väldigt aktiva där och trollningen är inte heller uppenbar…. Nu verkar ju maken skarva om bredden av sitt engagemang och då undrar man ju vad annat han ljuger om. Frågan är väl snarare om det är viktigt för folk att veta detta och om spridningen av uppgifterna kan rättfärdigas.

    Svara

     För mig är det uppenbart att de inte är nazister. Herregud.

     Svara

  Hjälp!
  Jag behöver snabba tips nu
  Vad från Ica Maxi kan jag köpa i inflyttningspresent till någon som redan har allt?

  Svara

   Men sluta.

   Svara

    Vad? Det är en uppriktig fråga.
    Jag har panik!

    Svara

     Får du panik av att behöva köpa en inflyttningspresent?

     Svara

      Tuffa tider. Jag föreslår du köper curatäcke, sista dan idag på 30% och ben&jerrys glass, extrapris sista dan idag. Bra presenter!

      Svara

      Men ja det får jag. Har du problem med det?
      Jag fick 15 minuter på mig att köpa någonting. Kvart i sju en söndagkväll liksom. Vill inte komma tomhänt och jag är en sån som tom får beslutsångest när jag ska välja vilken form av pasta jag ska äta till middag

      Svara

       Och då väljer du att lägga den tiden på att fråga i en blogga kommentarsfält? Herreminje…

       Svara

        Men LÄGG AV!

        Svara

         Mwn jävligt legit fråga, helt sjukt prioriterat

         Svara

        Sidan var uppe. Det tar inte många sekunder att skriva frågan medan man väntar på att håret ska torka.
        Och det tar mycket snabbare än att googla sig knäpp för att gå igenom sidor från typ coolstuff som listar 500 grejer där ingen av dem finns att köpa på Ica maxi

        Svara

       Blommor och några fina kryddor och/eller oljor?

       Svara

     Köp blommor. O kanske några ljus.

     Svara

   Massor med olika ljus! Olika kryddor och oljor!

   Svara

   Doftljus!

   Svara

    Tack! Det blir det 😁

    Svara

   Hur varm ska ugnen vara när jag lagar mat i den????

   Svara

    Vilket rum ska ugnen stå i??

    Svara

   Gör en delikatesskorg! Marmelad, chark, frukt, kex

   Svara

   En blomma?!

   Svara

   Tyckte denna kommentaren va intressantast i detta inlägg! Fattar fortf.inte vem alla dessa människor är😂😂😂!

   Svara

    Just i detta fall var det en människa som använde kommentarsfältet som ett effektivare google.
    Och jag fick ju ett jättebra tips på under 5 minuter 😀

    Svara

  Tycker inte att det verkar handla om att ta avstånd från Cissi och Gardet. Snarare handlar det om att inte vara Haveristerna behjälpliga. Vilket jag definitivt förstår.

  Svara

  CW är skum, men i transfrågan har hon i alla fall helt rätt!!

  Svara

   Äh håll truten

   Svara

   Japp helt rätt

   Svara

   Var kommer alla jäkla transfober ifrån?
   Och nej, inget tjafs om att man kan ha sådana åsikter utan att vara transfobisk.
   Det är höjden av transfobi att hålla med Cissi.
   Fördomar och fobiska åsikter är aldrig acceptabelt

   Svara

    Är det transfobiskt att anse att det finns två biologiska kön men att man kan känna sig som både man och kvinna och allting däremellan?
    Är det transfobiskt att säga att en person som varit man hela sitt liv biologiskt och i samhällets ögon, inte kan förstå förtrycket som kvinnor utsätts för dagligen?
    Snälla förklara på vilket sätt hon är transfobisk.

    Svara

     Det är inte transfobiskt. Det är kvinnohat att påstå någonting annat. Hela kampen har handlat om hur kvinnor har haft det genom historien, allt vi har kämpat för och emot och att synliggöra strukturer. Nu är det transfobiskt att nämna strukturer och prata om kvinnohistoria. Varför är det ok att en rörelse ska få ta en stor känga och radera hela vår historia och pågående kamp? Existerar det inte längre för att några identifierar sig som oss? Om vi inte existerar vad identifierar de sig som då?

     Svara

     Inte nödvändigtvis. Men om man som självutnämnd jämställdhetskämpe aldrig nämner transpersoner annat än i sammanhang där man försöker misstänkliggöra dem alt. raljerar kring deras existens så ger det lätt intrycket av att man inte är särskilt välvilligt inställd. Likaså om man om och om igen lyfter mycket marginella eller hypotetiska scenarier (PENISAR I OMKLÄDNINGSRUM!!!) och ständigt drar fram de absolut värsta personerna tillhörande gruppen trans.

     Cissi har liksom inga problem att kalla någon för kvinnohatare för att denne typ kritiserat henne eller skrivit en vagt sexistisk kommentar på insta, men epitetet transfob eller terf ska vara exklusivt för folk som säger rakt ut att man vill utrota transpersoner. Lite dubbla måttstockar där.

     Svara

      Är du kvinna? Jag hade helt ärligt tyckt att det hade varit jobbigt om en biologisk man befann sig i samma omklrum när jag byter om. Biologiska män har penis, därför antar jag att hon just använder ordet penis.
      Vad jag förstått likställer hon inte en transkvinna med en biologiskt född kvinna då dessa olika ”grupper” genomgått olika SLAGS förtryck. Inte därmed sagt att transkvinnor inte upplever förtryck. Men VARFÖR ska en biologisk född kunna byta om i samma omklrum när hen har en penis. Kan du inte förstå den problematiken? Förstår att det är SVINjobbigt för transkvinnan som liksom hamnar i något ”ickefack” och varken platsar hos damerna eller herrarna. Men det ÄR inte kvinnors problem. Vi har tillräckligt med problem och nej. Jag vill faktiskt inte byta om med en penis. Det är obehagligt, läskigt och jag blir obekväm. Det har INGET att göra med att jag är fobisk. Jag är, efter mååååååååånga års förtryck gentemot min grupp (kvinnor), RÄDD för MÄN. Och någon med penis är för mig fortfarande en man, oavsett om hen KÄNNER sig som kvinna.

      Svara

    Folk får väl tycka vad de vill, det har ingen annan med att göra. Vadå aldrig acceptabelt? Man uppför sig däremot i olika miljöer och i mötet med andra människor.
    Men vad en annan tycker är inget någon bör lägga vikt vid, mer än att eventuellt ta upp debatten utan att skicka en massa epitet och diagnoser på meningsmotståndaren. Det heter att det råder åsiktsfrihet här i Sverige, men knappast.

    Jag aktar mig väldigt mycket för folk som kallar andra för tex transfob och rasist. Jag misstänker skarpt att det är en kommunist som gör den typen av uttalanden och det gör mig livrädd att de ska få mer makt här.

    Svara

   Och i nazistfrågan också.

   Svara

  Cissi beskylls för att söka bråk och drama, men vad f-n håller inte dessa insta-feminister på med då? 47464 stories om hur hemsk Cissi är, Haveristerna som harvar vidare och gapar i sin töntiga podd. En podd vars innehåll är mest svordomar och prata skit. Spekulationer om vissa personer är psyksjuka osv? Snacka om sten i glashus.

  Svara

   Ja podden är vidrig!

   Svara

    Älskar Haveristerna!! Men saknar Myra, även om jag börjat komma över det nu.

    Svara

     Varför lämnade hon?

     Svara

   Det är väl snarare Cissi som kastar Sten i glashus som inte har rent mjöl i påsen, gång efter gång, efter gång efter gång. Alla offentliga personer ska granskas och det är vad Haveristerna gör. Sen att deras jargong inte faller dig i smaken gör inte deras granskning och grävning mindre trovärdig. Snarare tvärtom. Vågar man använda annat än silkeshandskar och samtidigt ta fram trovärdig information så har man i min mening lyckats!

   Svara

    Stackars Sten 🙁

    Svara

     Men har du tänkt vara allvarlig eller? Ytters fjantigt att hålla på så här!

     Svara

      Haha plocka kvastskaftet ur röven

      Svara

      Men det var roligt ju. Man får bjuda på sig själv ibland Vivi!

      Svara

    Som att gorma Horunge varannan mening…

    Svara

     De säger n-ordet med? Är det något mer du vill hänga upp dig på?

     Svara

      Är det något mer vidrigt du vill försvara? 😂 kvinnan som är med har aldrig sagt något sånt. Inte den tidigare kvinnan som var med heller. Men medelålders män får sitta och gorma vad fan dom vill utan konsekvenser. Två stora jättebebisar till män.

      Svara

       Du verkar tycka mkt men lyssnat lite eftersom du inte ens vet vad kvinnan heter. Hon heter Sanna. Eller menar du Myra som var med tidigare? Hon kunde bli rejält arg hon också.

       Svara

        Så för att jag inte benämner folk vid namn har jag inte lyssnat. Så fint att du vet vad jag lyssnar på och inte! Berätta mer 😂
        Arg absolut. Men har aldrig hört någon kvinna där (Sanna eller Myra så du förstår vilka jag menar) använda skällsord som gubbarna gör 🙂
        Hoppas du förstod nu hur jag menade!!

        Svara

         Ok, jag har iaf hört det.
         Vad olika det kan vara med hörseln!!

         Svara

          Verkligen! Väldigt olika!!

          Svara

          Du skriver med ett troll, ignorera.

          Svara

           Men lägg ner nu, allvarligt. Mår du så dåligt att du måste hålla på? Vi tycker olika om vad transfobi innebär. Acceptera det och sluta kalla folk här inne för troll.

       Va? Både Sanna och Myra är på samma nivå som killarna.

       Svara

    Jargong? Att 2 vuxna karlar skriker om kuk och horungar ser inte jag som jargong utan rent barnsligt . Hade jag inte vetat att dem var vuxna så hade jag gissat på de var 13-åriga skitungar.

    Svara

   Men någonstans i svärorden och förolämpningarna har de ju, till skillnad från Cissi och co faktiskt hårda fakta att backa upp sina påstående med. Man kan beskylla dem för mycket men inte för att kasta sten i glashus.

   Svara

    ”Hård fakta” 😂😂😂 snälla..

    Svara

     Har du några bra exempel på motsatsen?

     Svara

   Så du menar att man inte ska granska influencers? För de är jobbigt med tjafs? Så himla BRA att ngn gör de, ska CW få hålla på som hon gör?? Och dessutom tjäna skitmkt pengar på de?? För att du inte orkar höra tjafs.

   Svara

    Det är inte att man gör det. Det är hur man gör det och i vilket syfte.

    Svara

     Exakt!!!

     Svara

   @A: Jag gissar på att Haveristerna gick för långt den här gången.

   Svara

   Håller med till 100 procent. 2 vidriga män som verkar hata kvinnor och feminism överlag och en kvinna som får ”haka på”. Näe fyfan sämre podd och sämre innehåll har jag aldrig tidigare hört. Riktiga mobbare! Hoppas dom blir anmälda för förtal. Men män blir ju aldrig det… glömde!

   Svara

    Om man ska tro på vad som sagts och skrivits idag så är de anmälda.

    Svara

     Bra! Det värmer mig att man inte kan sitta och ösa ur sig vadsom.

     Svara

      Att bli anmäld betyder ju dock ingenting? Jag kan anmäla min granne på 94 år för förtal eller vilket brott som helst.

      Svara

    Hatar kvinnor och feminism? Har du ens lyssnat?

    Svara

     Nej det är därför jag berättar min åsikt nu. Men tack så mycket för din härskarteknik. Allt som du hör och tolkar är ju rätt. Ha en fin kväll. Idiot

     Svara

      Du borde nog inte hänga på internet, du verkar inte kunna hantera det.

      Svara

       Vilken tur att du kan det! Du är säkert helt underbar! Snälla berätta hur du gör 😂

       Svara

    Har du gått på Cissis kvinnohatar-narrativ?

    Svara

   Ja jag håller med, jag har aldrig varit ett fan av Cissi. Men så som vardagsrasism, kajjan, Hanna etc håller på är också skrämmande. Synd för jag gillade Kajjan.

   Svara

  Ja men exakt. Snälla nån liksom. Alla gafflar om att man inte ska beblanda sig med Cissi, men jag skulle inte ta i haveristerna, karinkajjan, hanna bergwall och vilka fler det nu är, med tång. Trevligt öde man går till mötes om man stöter sig med dem liksom.

  Svara

   Skulle vara svar till A.

   Svara

   Jag blir i alla fall uthängda med befintliga påståenden än flaska som Cissi hade kommit med 😅

   Svara

    …va?

    Svara

     Än falska*

     Svara

     Varför detta behov av att låtsas som man inte förstår?

     Svara

   De är hysterikor allihopa.
   Cissi Wallin är åtminstone en modig person och i transfrågan har hon fullständigt rätt.
   Övriga bjäbbar på i kör och är fruktansvärt ängsliga över att göra minsta felsteg från den rätta pk-vägen, Cissi är ändå rätt tuff som vågar stå för sina åsikter även när andra gapar om att hon dödar och är farlig.

   Svara

    Men bara lägg av

    Svara

     Du kanske kan komma med ett konstruktivt inlägg i debatten istället för att säga åt folk att hålla truten och lägga av.

     Svara

      Verkligen… 🤦🏽‍♀️ pinsam

      Svara

    Håller helt med. Också så mycket enklare att bråka och gorma om man är del i en grupp. Cissi står mer eller mindre ensam och backar ändå inte från en åsikt hon tror på, så ja hon är modig.

    Svara

    Fast så tuff är hon ju inte med tanke på att hon inte alls står för allt vad hon gör och säger utan ist bara blir defensiv och börjar ordbajsa som ”försvar”

    Svara

    Åh en till transfob! Härligt!
    Nej nej inga protester, håller du med Cissi så ÄR du transfobisk och har en del att jobba på.

    Svara

     Hahah så fint att du kan bestämma vad alla är och inte! Du känner alla du ellerhur? Din tolkning är den enda rätta?
     Wow personer som du är verkligen underbara…

     Svara

      Nu kan man ju dock inte tycka vad som är transfobi och inte, antingen har man sånna åsikter eller inte. Som att gå runt och häva ur sig rasistiska åsikter och samtidigt hävda att man inte är rasist.

      Svara

       Vi har nog väldigt olika åsikter om vad som är transfobiskt och inte. Du har inte tolkningsföreträde där även om du gärna önskar att du hade det. Tror jag vet bäst själv vad jag är och inte. Precis som alla transpersoner. Eller ska jag gå runt och säga till en biologisk man som känner sig som kvinna att hen är en man och inte kvinna? För så ÄR det ju?? Antingen är man en man eller en kvinna?
       Nej exakt. Då flippar ju sånna som du. Extremister. Men att göra tvärtom är okej? Bara hävda att alla som inte tycker exakt som du är transfober… kasta mer sten i glashus.

       Svara

        Har du tagit något? Det där var ett väldigt konstigt svar på kommentaren.

        Svara

         Du klarar inte att sluta med härskartekniker va?
         Mm jag är hög för att jag ifrågasätter dina argument. 🤦🏽‍♀️ Är du alltid lika trevlig? Du kan inte ha så många vänner som hela tiden sätter etiketter på vad folk är och inte. Som om din åsikt är den enda rätta.

         Svara

          Håller med ovan du ska nog stänga ner webbläsaren för idag.

          Svara

           Då är det bäst att jag gör det för att du tycker det. Tack så mycket för dina ord.
           Jag tycker du ska läsa på lite om vad transfobi innebär och sluta hetsa upp dig för att alla inte tycker likadant som du. Du kommer må bättre då, lovar 👍🏼

     Din åsikt är inte facit 😘

     Svara

    Håller med Cissi har stigit i mina ögon. (Skulle fortfarande inte vilja ha något med henne att göra dock, och tar mycket av det hon säger med en nypa salt). Men de andra har sjunkit som en sten.

    Svara

  Var tog Gardets ord om att de inte låter sig tystas vägen? Redaktören som visat sig ha varit aktiv i åratal på nazistforum har nu lämnat Gardet. Oskyldig, hm… Saken är ju den att Haveristerna har utelämnat personliga delar i vad hon skrivit på forumen, de avstår fr de delarna då det inte är relevant. Att hon har skrivit om sina personliga bekymmer visar ju dock att hon inte trollat, utan att det är hennes uppriktiga åsikter. CW försvarar henne och påstår att det är lögner, där kanske hon sänkte Gardet för gott.

  Svara

  Cissi Wallin, det räcker nu. Inse att ingen längre vågar ha med dig att göra. Du kan skrika allt du orkar på dina sociala media, du har ändå tappat all kredd. Imagen som Sveriges främsta feminist är så totalkörd i botten, folk skrattar åt dig. Sluta.

  Du har ändå ett bra driv. Använd den energin på något annat än att tävla i vem som kan gapa högst. Du behöver inte Instagram, stängda FB-grupper eller konstiga flumprojekt som ofelbart kantrar. Plugga, skaffa ett jobb, gör något för dig själv. Då kan det bli bra. Riktigt bra.

  Svara

   Hon kommer säkert sluta nu. Bra att du sa ifrån. Hon brukar ju lyssna på anonyma töntar 👍🏼

   Svara

  förlåt men haveristerna är verkligen Sveriges töntigaste podd

  Svara

   Håller inte med. En frisk fläkt 🌪

   Svara

   Håller inte alls med. Tycker de behövs. Gillar inte alltid hur de lägger upp saker, men de håller iallafall inte tyst.

   Svara

   Håller med. Två stora medelålders mansgrisar som pratar om hur ”klandervärda” alla är, en stackars kvinna som hakar på bara för att det måste vara en kvinna med i podden för att de inte ska verka alltför kvinnofientliga. Det enda konstiga är att…. det är i princip bara feministiska kvinnor som ”granskas” av dessa grisar.
   Har ni hört att Cissi har anlitat en nanny svart tex!!! Åh heeeeerrregud vad fan ska vi göra?!?

   Svara

    Nej det är verkligen inte bara ”feministiska kvinnor” som granskas? 🙄 Hur många avsnitt har du lyssnat på? Har du exempelvis lyssnat på avsnittet när de pratar om vilken kvinnohatare Bard är?

    Svara

     Hahahahah ja!!!! De kunde lika gärna pratat om sig själva 😂😂😂

     Svara

      De säger ju h-runge osv nästan varje avsnitt 😂 Så jävla komiskt. Men låt oss granska Bard… som ju kallade Bianca jaa… h-ra 👏🏼😆

      Svara

       Horunge-grejen är ju ett skämt. Att man förr kallades horunge om föräldrarna inte var gifta när de fick barn – då hade de begått hor så att säga. Men det har du säkert koll på, du som lyssnat så mycket. Är det därför du skrattar så du gråter hela tiden kanske?

       Svara

        Gud vad roligt! Alla som blir kallade det tycker säkert det är superkul! Kanske ska hålla det förr då. Känns knappast aktuellt att kalla människor för det i var och varannan podd som medelsålders gubbe.

        Svara

        men det är så jävla TÖNTIGT!! horunge är det töntigaste ordet vi har

        Svara

         Älskar det ❤️ Använder det varje dag

         Svara

    Du har ju inte ens lyssnat på dem haha. De har granskat många män. Nanny grejen med Cissi var ju att HON ljög om det i avsnittet.

    Svara

     Åh herregud LJÖG hon?!?! Vad ska vi gööööra. Låt oss göra ett avsnitt ala Haveristerna om vilken klandervärd h-ra hon är!! Feministiska som de är 😂👏🏼

     Svara

      Men ge dig med dina skrattsmileys nu och lär dig skriva. Du är överallt i tråden och skriver att du hatar dem (helt okej) fast du uppenbart inte hört mer än max fem minuter.

      Svara

       Jag ska lära mig att skriva exakt som du. Ge dig med dina äckliga härskartekniker. Du älskar gubbar som kallar kvinnor för hora! Vi fattar!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

       Svara

        Det är skillnad på horunge och hora hörru

        Svara

         Hahah åh herregud. Är det skillnad på neger och negerunge också?

         Svara

  Är så trött på haveristerna, gardet, CW och allt däremellan. Förvuxna dagisbarn hela högen. Hela deras agenda verkar vara att kasta paj på varandra på sociala medier. Barnsligt och omoget. Synd bara, att de inte verkar lägga sin energi på att förändra på riktigt.

  Svara

  Jag fattar ingenting och det är nog lika bra! Sån himla tur att jag är inte med i någon konstig feministisk klubb. Som många har sagt här : feminism utövas bäst i livet, genom att kräva jämställd lön och genom att försöka ha jämställda relationer, genom att uppfostra sina barn till jämställda självständiga individer. Inte genom att driva verklighetsfrånvända Konton på sociala medier och bli försörjd av sin man. Hycklare

  Svara

   Precis!

   Svara

   Nej bäst hon skiljer sig från honom… Man kan ju inte vara med en man som tjänar pengar. Då är man ju ingen feminist… 🤦🏽‍♀️

   Svara

   Bra formulerat.

   Allas insats är viktig, hellre att alla tog ansvar på privata planet än att ha Cissi som vevar med knytnävarna i riktning mot den som senast synade hennes bluff.

   Svara

  Vilken j-a röra!
  Är självklart feminist, men med dessa människor känner jag exakt noll förtroende och samhörighet. Dessutom ger de ammunition till antifeminister.

  Svara

  ”publicerade en rasistisk och transfobisk bild i gruppen ”Radikalfeminister” på Facebook. ”

  Snälla den är inte rasistisk och transfobisk.

  Svara

   Att säga att den inte är något av det är att stretcha det jäkligt mycket. Inte fan är den respektfullt utformad.

   Svara

  Men vilka fan är haveristerna?

  Tröttare människor får man ju leta efter. Skäller och gapar som småbarn. Elaka med sexistiska skämt. Så jävla tråkigt.

  Cw är inte transfob. Inte de som håller med henne heller.
  Skulle man vara transfob skulle man inte säga att folk får kalla sig vad dom vill.

  Vad är det med er? Kan ni inte tänka logiskt?

  Svara

   Jo det kan vi.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.