Elin Molimenti – ”Jag har fått PTSD av sociala medier”

 

Mycket utav det som hänt under det senaste året har skapat en posttraumatisk stress för mig och det är något jag kämpar med varje dag. // Elin Molimenti

Jag vet inte, men om man vill att ens inlägg ska tas seriöst, vore det inte en idé att INTE göra två olika typer av reklam samtidigt i det då?
Elin menar – inbäddat bland reklamen –  att hon inte passar in i dagens sociala medier.
Klart att det var bättre innan hon började bli granskad och hon kunde fiffla med sina svindyra Aliexpress/Alibaba-diadem i skymundan, men har man rent mjöl i påsen så välkomnar man en granskning, eller hur?
Och klarar man inte av att bli granskad så passar man nog inte in i dagens sociala medier som är en miljardindustri. Tror ni hon köra samma bölfest till Skatteverket om hon skulle råka bli utvald för en slumpmässig granskning av dem?
Det är sådant som ingår om man arbetar som entreprenör – om man arbetar som en seriös entreprenör.
Då knäcks man inte av det, utan svarar på kundernas frågor istället för att stoppa huvudet i sanden som en annan struts och blockar alla som undrar om allt från design och priser till fabriker.
Elin blockade alla som så mycket som nämnde Ali och vad var det hon kallade fabriken nu igen?
En magisk fabrik i Kina” – visst ja, så var det!

Men hon har en poäng. 
Klarar hon inte av att granskas och ifrågasättas när hon håller på som hon gör och får PTSD av det, nej då ska hon kanske inte vara en entreprenör som marknadsför sig på sociala medier.
Där håller jag helt med henne.

 

110 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    tips elin; sluta ljug och bedra andra så kanske det känns bättre 🙂

      Hon krälar verkligen utanför alla ramar

    Hon avslutar inlägget med att hon fått ”pannben” efter alla år på sociala medier.
    Men ändå klarar hon inte av att granskas eller få kritik för hur hon bemöter kunder.
    Köpte hon pannbenet på samma magiska fabrik eller?

    Alltså detta överanvändande av termen PTSD… Ses överallt. Folk som har PTSD av att ha varit överviktiga, ha blivit dumpade, ha genomgått en röntgen, blivit kallade ”glasögonorm” i mellanstadiet m.m. Allvarligt? Nu var det iofs 10 år sedan jag pluggade psykologi men då fick vi lära oss att PTSD uppstod efter traumatiska händelser såsom krig, tortyr, vara offer för terrorbrott o.s.v. Jag fattar att det kan kännas hemskt att göra MR när man har klaustrofobi, eller få hjärtat krossat av någon man planerade framtiden med, men… Really? Är vi så klena idag att vi får tunga psykiatriska diagnoser efter sådant som de flesta faktiskt stöter på 1-2 ggr i livet…?

      ++++++++++++100000000000000

      Har själv ptsd och nämner det sällan, just för att det överanvänds och används ungefär som depression, panik(ångest) och liknande när de råkat ut för ett telefonsamtal vid fel tidpunkt. Trist att de utnyttjar och förminskar verkliga diagnoser vilket också är ett handikapp för individen på olika sätt.

      Hade tänkt skriva ungefär detsamma! PTSD äe en psykiatrisk diagnos på ett tillstånd som kan uppstå till följd av traumatiska händelser där det varit fara för mitt liv eller där jag bevittnat något där någon annans livvarit i fara. Det är respektlöst att använda termen PTSD för att beskriva att man haft det lite jobbigt, även om det säkert beror mest på okunskap när folk använder termen hejvilt.

      Precis som överanvändandet av ångest, ont i magen osv.
      Är vi så tomma inombords att vi så desperat letar efter så dramatiska känslor som möjligt att fylla oss med? Vet folk ens hur ångest känns?
      Vet folk ens hur det är att leva med ptsd?
      Det är en ny trend, precis som när adhd vart en trend bland flunsor.

        För att inte tala om utmattning/gått in i väggen vilket var och varannan person har gjort idag.

          Ja blir galen på överanvändandet och skäms att säga att jag har haft utmattningssyndrom utan att jag själv märkte det och då jobbade jag även som läkare på Psykiatrisk avdelning…Drabbades efter åratal av psykisk misshandel, dumpad av maken efter förlossningen, flera år av jourer för att umgås med barnet dagtid och pappan vägrade skriva under för ansökan om förskola….flera turer i rätten och gick klart läkarprogrammet som höggravid och 1 år kvar så jag kämpade på …bodde hos mina föräldrar och fick hjälp med det praktiska men även emotionellt stöd…min pappa låg på IVA i 3 månader efter frontalkrock ( klarade sig mirakulöst)…ja efter åratal av hög stress och allt möjligt så hittade jag inte vägen hem, fick minnesförlust och kunde inte uppge sonens personnummer, kände mig likgiltig inför patienter och då reagerade jag…ringde Ersta sjukhus som då var till för psykisk ohälsa för de inom vården… ja då blev jag diagnostiserad med utmattningssyndrom och en del dagar orkade jag inte resa mig ur sängen, inte lyfta koppen för att dricka vatten på natten utan kopplade samman flera sugrör för att slippa lyfta huvudet då jag ville men inte kunde..ramlade för trappen, krockade bilen ( inte mitt fel men ändå)…satt på en stol i badrummet och min mamma hjälpte mig att tvätta håret…ja och när alla andra är utmattade så tror folk att man är ”lite trött” så jag nämner helst inte detta..

            +1

        När jag hamnat på sjukhus efter ångestattacker, blivit sjukskriven, fått mediciner och träffade en psykolog flera gånger i veckan sa min kära moder ”ja, jag vet hur det är, jag får också ångest när jag är i provrummet och provar byxor.”

          <3

        Ont i magen är ju ett ganska brett uttalande

        Alla människor känner ångest eftersom det är ”inbyggt” i oss, men jag tror inte att alla vet NÄR de har ångest, utan blandar ihop det med att vara nedstämda.

        Ångest upplever jag dock mer finns på en större skala, och de flesta med ångestdiagnos kan nog intyga att vissa dagar är ångest ett obehag inombords medan andra dagar gör ångesten att man ligger och skakar på golvet. Jag har haft en ångestdiagnos, och någon period var jag sjukskriven medan en annan fungerade jag relativt väl i arbete och i privatlivet trots att jag kände av ångesten. Min egen teori är att ångest är något de flesta drabbas av, men av olika skäl. Om du får höra av din läkare att den där knutan i ditt bröst inte känns bra och nog behöver undersökas akut NU – Då känner du förmodligen ångest inombords. Men absolut, som någon skrev, att känna ångest för att rumpan ser stor ut i provrummet nej är nog inte helt troligt? Hoppas detta är logiskt, menar inte att trampa någon på tårna, men får ändå för mig att ångest är en mer vanlig mänsklig företeelse. Men just PTSD ska vara kopplat till en traumatisk händelse och sedan när är blivit dumpad eller fått en elak kommentar på nätet ett TRAUMA? :/

          Alla känner ångest, men det är oerhört okänsligt att jämföra ett obehag inför sin kropp med panikångest där man ligger på golvet och tror att man ska dö.

          Känslan av ångest och ångestsjukdom är två helt olika saker. Alla kan uppleva känslan av ångest eller typ nedstämdhet, men det är långt ifrån samma sak som att lida av en ångestsjukdom eller depression. Folk verkar inte fatta detta!!! Samma med ätstörning som totalt vattnats ut. Bara för att man har skev kroppssyn och skev relation till mat så har man inte automatiskt en ätstörning… Blir så trött. Varenda en har nu ”nån sorts ätstörning” i dagens samhälle.

      Klena var ordet. Och de ska ta hand om framtiden för jorden och mänskligheten.

      Hahaha efter att ha röntgats, love it

        Haha ja på riktigt, jag har en vän som menar hon fått PTSD på grund av en MR-undersökning för ”det var så obehagligt att vara fast därinne”. Eh jaha… :/

        Som klaustrofobiker är jag dock rädd för MRI. Blir svettig av att tänka på att vara fast inne i ett rör i en timma, hur töntigt det än må vara.

      Instämmer till fullo! Och omgivningen gör inte de här personerna någon tjänst när den går med dem i det där snacket. Tror det börjar komma lite andra strömningar nu, tack och lov. Flera psykiatriker och psykologer som börjat ifrågasätta att helt vanliga känslotillstånd görs om till psykiatriska problem och diagnoser, hoppas det blir mer av sådana samtal i samhället framöver istället för att det ska tyckas synd om alla hela tiden.

        Verkligen på tiden. Att känna att livet är hopplöst när pojk/flickvännen gör slut är nåt som nästan alla är med om. Definitivt ingenting som psykakuten ska behöva lägga resurser på.

      Ja tycker också tunga diagnoser inte ska sättas för lätt. Våldtäkt tex är ju ett trauma som däremot ger ärr i själen i många år. Jag är utsatt själv för det.

        ❤️❤️❤️

        Det kan jag tänka mig är enfullt rimlig anledning till PTSD och att många i den situationen är rädda för sitt liv. Kram på dig <3

      Att folk diagnostiserar sig själva eller sina barn tycker jag blir allt vanligare. Att påstå att man lider av posttraumatisk stress för att man fått kritik efter att ha påstått att man själv designat billigt Kinakrafs och försöker sälja det till skyhöga priser är att håna de som faktiskt har PTSD efter att ha varit med om verkliga trauman. Du är inte sjuk Elin, du har ångest för att du betett dig illa och blivit avslöjad. Det kallas för samvetskval.

        Haha, ja – tänk att inte mentalt kunna skilja mellan pinsamheter man själv utsatt sig för och psykisk sjukdom.
        Tror jag ska sjukskriva mig från alla föräldramöten hädanefter då jag har ångest och ptsd efter att jag råkade säga en pinsamhet till en annan förälder en gång och påminns av detta varje gång jag ser hen..

      En ganska arg följarskara hoppade på henne efter dissen mot Ida Warg. Inte bara vanliga personer men också ”kollegor” i branschen har säkert vänt henne ryggen. Tycker alltid lite synd om influencers som är ”mindre” och får ta överdrivna lass med skit för att dom sagt något kontroversiellt/dumt och ska ställas till svars offentligt. Hade det varit lilla jag som kritiserat ett schampo hade ingen brytt sig… och hade jag mot alla odds blivit uthängd inför en skara av hundratusentals följare med ett efterföljande drev hade jag blivit jätteledsen.

      Ptsd var helt fel uttryckt men hon känner sig säkert nerstämd, ångerfull och bortgjord. Kanske mobbad, suicidal och hotad. Vad vet vi egentligen. Det är så kallt klimat online, behövs verkligen skitstormen och ältandet om hennes diadem när hon säger att hon inte mår bra? Jag vet inte, hon är ju influencer och ska bete sig som en seriös aktör men kan ändå tycka att hon verkar lite omogen/oerfaren, ska man verkligen bara ösa på kritik då? ?
      Är lite hormonell pga mens så kanske skriver lite orimligt…

      Tycker faktiskt det är fruktansvärt hur löst detta begrepp används. Det är en gedigen utredning bakom en PTSD diagnos och inte bara något en psykolog slänger ur sig. Extrema återkommande mardrömmar, panik av vissa miljöer eller situationer, ångest som var vissa triggers osv, återkommande flashbacks över traumat.
      Folk vet inte ens vad PTSD är för något men de älskar att använda det ordet för att beskriva att de känner sig stressade eller utsatta.

      PTSD kan även inträffa efter fler händelser än krig och tortyr.

        Ja, vid tex våld/övergrepp/psykisk misshadel upprepat under en längre period. Särskilt den funnits under barndomen

          Även vid svåra skador och traumatiska händelser där man blir utsatt för olika saker. Finns egentligen ingen exakt mall mer än att personen chockats svårt och traumatiskt

            Fick ptsd från jordbävningen på nya zeeland 2010. Men det märkte jag först av på riktigt i slutet av 2012 då hela min värld plötsligt rasade samman och jag inte kunde lämna sängen.
            Det är ju inte så att man veckan efter ett trauma inser själv att man nog fått sig ”en släng av ptsd” för är man på riktigt traumatiserad så är man i chock ganska länge och känner kanske ingenting under en lång period pga att hjärnan stänger av för att du ska ’överleva’

        Självklart, men nu är ju inte Bloggbevakning en användarmanual för psykiatrin så att lista allting som eventuellt kan leda till vissa diagnoser känns inte helt lönt…

          Tack Mila din kommentar gjorde hela skillnaden.

      Jag har PTSD, men tycker man kan skämta om det. Vissa gillar inslag av humor i sorg eller tvärt om 🙂

        Det är väl ändå skillnad på att skämta om det och att diagnostisera sig själv på fullt allvar efter en liten motgång.

      Inte PTSD, men lider av depression och Borderline och hatar när någon säger dom är ”så deprimerad” för att deras pojkvän gjort slut / en tröja går sönder / planer ställs in osv. Har man depression på riktigt är det helt annorlunda och jag hatar hur lätt det används in dagens samhälle.

      Om jag nämner min diagnos blir jag oftast mött med ”jag var också deprimerad för några år sedan då jag inte kunde gå ut på två veckor”. Åh vad jag önskar vi tog mentala sjukdomar mer seriöst.

      Omg jag blev jagad av en ko i somras och nu är jag livrädd och pulsen stiger bara av att åka förbi en kohage. Jag bara mååååste ha ptsd!?

      Skämt åsido, jag är livrädd för kossor men inte har jag ptsd för det. Jag förstår inte varför alla hela tiden ”måste” ha en diagnos. Det verkar typ trendigt.

        Ja eller hur? Man kan ha ångest och oro, vara jätterädd för något, utan att slänga sig med ”PTSD”!

      Jag har diagnos ptsd (ja på papper och har gått på lång behandling) och har blivit utsatt för upprepade traumatiska händelser med dödsfall inblandat och jag kan bara hålla med. Vet inte hur många gånger jag fått höra ”jag tror också att jag har ptsd” som att det är något var och varannan människa får för minsta lilla!

      Ja tror att korrekta termen skulle vara stress, komplex eller kris. Ptsd får man väl först diagnostikerat om ett trauma efter 6 månader inte har släppt. Och trauma diagnosen får man enligt psykologiguiden om man inte klarat sig ur krisen själv.
      Men somsagt ja sökte efter andra ord för att använda… När man är ledsen nedstämd, deprimerad pga händelser i livet. Mjeh svårt.

        Jag är ganska säker på att jag fick diagnosen PTSD långt innan det gått 6 månader ?

      Jag lever med ptsd efter ett kidnappningsförsök. Det går inte att förklara hur sjukt livet blev efter den dagen.
      Elin har EJ ptsd av att hänga för mycket på sociala medier. Hon mår möjligtvis dåligt av det och blir stressad, men hon har inte fått ptsd av kritiska kommentarer på Instagram.

        Låter fruktansvärt att ha varit med om. 🙁 Hoppas du får hjälp och får må bättre. Kram

      Nu tycker jag faktiskt att ni är lite orättvisa. Hon KRIGAR ju faktiskt på salongen flera dagar i veckan! Hur ofta kriga ni? Nej just det, klart hon har ptsd!

      Jag har diagnosen GAD, som tyvärr många verkar tro innebär att man har ”vanlig” ångest, dvs ångest känsla. Har hört läkare och psykologer också diskutera hur lättvindigt denna diagnosen används. Folk i min närhet verkar inte förstå hur en ångestsjukdom kan påverka livet, det är så jobbigt att ständigt leva med oron att inte bli tagen på allvar, eller dömd, om man exempelvis ställer in något pga ångesten. Folk förstår inte hur det förstör ens liv, att ha ständig, konstant, extremt intensiv oro och stress. Vilka längder man går för att undvika katastrofer och sin ångest. Det är så mycket planerande, panik, undvikande och distraherande. Och ändå ligger man där på köksgolvet mitt i natten och panikringer pojkvännens grannar för att man är rädd att han har dött i sömnen bara för att han inte ringde och sa godnatt på kvällen. Typ så. Eller kan inte ta beslut för att man är rädd för eventuella ”onda” konsekvenser. Detta är IRRATIONELL ångest och det värsta är att man är medveten om hur jävla stört det är, men man vågar inte ta risken att ”leva som vanligt”, dessutom går det ju inte, då ångesten är en sjukdom. Blir lite trött, bara..

    Det är väl för väl att hon har den där oversized varma koftan i höst när mr molimenti är upptagen under closing friday och inte kan värma henne.

    Oj så märkligt.” Snyft snyft… erhm köp mina produkter utan tjafs.. snyft snyft..”

    Det som är så märkligt med hennes inlägg är, det är helt ok för henne att kritisera, vara rak och ärlig som hon uttrycker det men när någon annan gör samma sak och hon blir granskad då är det inte ok. Jag förstår inte, hur går det ihop för henne egentligen?

      Precis så!

        Fast rak och ärlig om andras produkter betyder ju inte ett skit när man är myglande och oärlig om sina egna..
        Jag hade fan med skämts ögonen ur mig om jag blivit påkommen i samma sits.
        Så glad att jag inte är en skrytsam kändiswannabe som gift sig med nån jävla showtime clown i för liten kostym.
        Så jävla glad.

      Hade vart lite småkul om det kom ett liknande inlägg från Ida Warg efter Elins ”påhopp” om hennes produkter…

    Okej men ärligt, vad tror vi om Elin och många liknande influensers på sociala medier? När jag läser hennes text så får jag en känsla av att ”gud, hon känner verkligen såhär”. Hon är allvarlig i sitt ömkande. Hon är allvarlig att hon ”får så mycket hat” (läs: kritik) och att hon ”inte förståååår varför alla hatar mig så mycket *snyft*”. Okej ja, hon har säkert fått ”hat”, men det ordet är så urvattnat av alla verklighetsfrånvända c-kändisar som enbart använder det så fort de får regelrätt kritik. De bemöter inte kritiken, men de bemöter ”haaaatet”. Är de verkligen de ömtåliga, världsfrånvända snöflingor som de får sig själva att framstå som? Observera att de också verkar saknar självinsikt å det grövsta. Elin skriver i sitt inlägg att hon minsann är det svarta fåret i influenser-världen (men hon ser däremot ut exakt som alla andra massproducerade ig-kändisar) för att hon vågar säga vad hon tycker, hon har en åsikt (!!!!). Och då är det tydligen fine att ha en åsikt och säga vad man tycker, men när DE blir mottagarna av andra åsikter samt AV REGELRÄTTA IFRÅGASÄTTANDEN OCH KRITIK AV DERAS VARUMÄRKE, SAMARBETEN OCH FÖRETAGANDE så är det haaaaat?

    Läs del av snyfttexten nedan. Hur många tror hon på riktigt fått diagnosen PTSD förresten? Följande saxat från 1177 ”Det kan vara svårt att må bra igen efter att ha varit med om skrämmande händelser som olyckor, krig och sexuellt eller fysiskt våld. Du kan få symtom som mardrömmar, ha svårt att koncentrera dig och vara lättretad.”

    Från Elin:
    ”Men tiderna förändras och kan jag få hat, trakasserier och fruktansvärda påhopp utav ett litet schampo – (läs) ETT SCHAMPO så känner jag att dom tiderna är förbi. Jag är jätteledsen för det men tyvärr så har jag tappat tron om mänskligheten. Jag tror att alla vill mig illa. Mycket utav det som hänt under det senaste året har skapat en posttraumatisk stress för mig och det är något jag kämpar med varje dag. Varje gång jag får en notis eller hör ett plingande någonstans låser sig allt för mig och jag får panik.”

      +1!
      Exakt så. Mycket märkligt att hon har rätten att tycka och basunera ut sina åsikter till höger och vänster men när hon själv får kritik för några diadem – DIADEM så är det hat. Eller en fråga som inte passar in med svaren hon är villig att ge, då är det hat och hon är svarta fåret.

      Hon skriver själv att hon inte är annorlunda om man träffar henne i verkligheten. Kan ju vara därför hon inte verkar ha speciellt många vänner heller. Visst att hon är mer privat nu, men det var sällan hon la upp något från kompis-häng förut också. Dessutom tycker jag det är lite märkligt att hon inte verkar ha några barndomskompisar eller vänner från sin hemstad alls?

        Hon stack från Gävle direkt efter högstadiet. Gick frisör i Halmstad och flyttade sedan till Stockholm. Vi gick i högstadiet tillsammans och vad jag vet umgås inte med någon alls från den tiden..

        Det är många som inte har barndomskompisar, det är en typiskt småstadsgrej. Reser man och flyttar runt glider man lätt ifrån gamla skolkompisar och hittar nya vänner

          Fast hon har 0 vänner.

            Jag kan tycka att hon borde tona ner sitt ärliga och raka sätt för det tycks inte ha lett till så värst mycket bra. Hon blev ovän med Annica, hon gjorde sig ovän med tjejen som designa platsbyggda hyllor och nu har hon väl gjort sig ovän med folk i sin bransch.

            Och påtal om inget. Hur mycket kan man blåsa upp sitt företag? ”Säljrekord efter säljrekord”… Är det hennes clowngubbe som förklarat för henne hur man gör? Snart kommer väl ”closing friday” på hennes blogg.

              Tänkte också på det, säljrekord säger ju ingeting om hon inte går ut med hur stora volymer hon tar in. Köper hon in 100 hårsnoddar är det ju inte superimponerande direkt.

    Det är exakt det här som gör att jag har NOLL respekt för den här branschen. Att kunna ta kritik är en del av ett jobb. Jag får det på jobbet och då borde även en influenser kunna ta det. Att de valt att ha sin person och sitt jag som sitt jobb är ett val de har gjort. Jag själv hade inte orkat med det men det är bland annat därför jag har ett helt vanligt kontorsjobb

    När jag fick min diagnos PTSD var det efter år av mått fruktansvärt dåligt psykiskt pga olika trauman från min barndom. Jag har gått i traumaterapi för att bearbeta övergreppen jag var med om som barn. Jag säger inte att en måste ha vart med om liknande för att få diagnosen men att hävda att man skulle fått PTSD pga att folk har vart ifrågasättande på socialamedier…. i call bullshit

      Känner samma. Också ptsd här efter att min dotter höll på att dö. En gång, typ 5 månader senare, var jag hos tandläkaren och hon hade samma ljusblå tangentbord som dom hade där min dotter låg inlagd. Fick en sån Flashback att jag bara grät och grät, kändes som min dotter skulle dö, kunde inte tala om min adress osv. Är inte flashbacks ett diagnoskriterie? Menar hon alltså att hon får det? Tycker det låter självdiagnostiserat. Jag kunde inte gå hemifrån på 10 månader, absolut inga sociala umgängen eller fester fixade jag. Tycker inte hon känns så illa däran..

      Ja. Det är fruktansvärt ignorant att använda sig av PTSD sådär. Jag har lyssnat på människor som på riktigt genomlevt de sjukaste helvetena: krig, tortyr, amputationer, se sin familj bli mördad, bli kidnappad och våldtagen, sexuellt utnyttjad som barn osv. DE har PTSD, INTE någon skör prinsessa som trodde att hennes introduktion i influenser/entreprenörvärlden skulle bli perfekt och leda till direkt framgång och hejarop, utan som istället synades för sina försköningar, priser, företaget och bluffande.

      Jag är också ledsen för det du fått uppleva i din barndom. Finns inget värre än människor som utsätter barn för trauman ❤️

      Håller med. Visst, vi har ju inte hört hela historien. Men ptsd är allvarligt tillstånd som behöver behandlas av kunniga vårdpersonal.
      Läs gärna alla kriterier innan man använder sig sig av det ordet.

        L
        Vilken sorts traumaterapi gick du, och hjälpt av det?

          Exponering och EMDR, tyckte väl egentligen inte att några hjälpte där och då, mådde fruktansvärt efter, men eftersom jag mår bra idag så kanske det hjälpte, men tror mitt mående är en kombination av år av bearbetning på många olika vis, blivit förälder själv, och kommit till insikt med saker som rör min barndom. Men som sagt skiten sitter kvar, blev triggad så sent som i somras, vilket resulterade i fullt utblommad panikångest och kunde inte lämna sängen på en vecka. Det är det som är jobbigast tycker jag, att efter alla dessa jävla år, trots att jag har ”alla redskap”, trots att jag har ”stor insikt” osv osv så kan jag fortfarande bli helt ställd inför nått nytt, och allt bara går sönder igen.

            Men åh hjälp… Samma för mig, dock bara gått kbt två gånger. Men alltså jag har alla redskap, jag vet hur jag ”ska” tänka men jag är totalt oförmögen att reagera enligt någon jävla regelbok. *tankens kraft* alltså förlåt men jag blir så arg.

    Fuskar.
    Blir påkommen.
    BUHU vad det är synd om mig.

    ” Men snälla. Du har inte PTSD. Du är kränkt för du är en människa som antagligen inte upplevt RIKTIGA motgångar i livet och därav tål du inte kritik utan upplever det som ett personligt påhopp. Du pissar på alla med en riktig PTSD-diagnos. Skärpning.

    Tror ni min kommentar på Elins blogg kommer släppas igenom? Det tror inte jag.

      Jag skrev den här
      ” Svara
      Sandra 5 oktober, 2020 kl. 21:29
      Din kommentar inväntar granskning.

      Ptsd får man inte av kritik på internet.
      Man får det av plötsliga trauman.
      Som tex ett grovt fysiskt överfall med skador som följd.
      Krig.
      Trafikolyckor.
      Katastrofer.

      Inte kritik på internet.

      Vem har satt din diagnos? Du själv?
      Jag fick min av en psykolog ett år efter att jag blivit utsatt för grovt våld mot huvudet.
      Med sprucket skallben som följd.

      Vad blev dina skador? Ett sårat ego?

      Förlåt men jag blev skitbesviken av det här inlägget. Sluta trivialisera allvarliga tillstånd.”

      Jag vore sjukt förvånad om det släpptes fram ?

        Herregud.
        Hennes svar på era kommentarer ??‍♀️

      Hon svarade;

      ” Elin Molimenti 5 oktober, 2020 kl. 21:46
      Hej på dig!
      Vilken otroligt vidrig kommentar du väljer att lägga här. VAD vet du om mitt trauma eller vad jag varit med om?! Vem är du och ska förminska mitt mående? Vart har du fått att jag har fått ptsd pga av kritik på nätet? Det här handlar om MIG inte om mitt företagande. Jag förstår inte. Har du läst inlägget eller har du följt mig ett tag? Hoppas du inte behandlar fler såhär illa som du gör nu mot mig! Mer kärlek åt folket känner jag här”

      Mitt svar;

      Din kommentar inväntar granskning.

      ”Det är inte en vidrig kommentar, det är du som upplever den vidrig.
      Jag vet exakt det du skriver, inte mer, därav reagerar jag på det du SKRIVER. Tål du inte det? Skriv inte om din ”PTSD” då.
      Du försöker få människor att tycka synd om dig så att fokus dras ifrån det faktum att du säljer AliExpressprodukter för överpriser.
      Och du, ingen behandlar någon illa genom att skriva sanningen, det är du som inte kan ta den.”

      Nu råkade jag nämna AliExpress så den lär inte släppas igenom. ?‍♀️

        Hahahahahaha. Hon skriver ju själv att hon har PTSD i samband med ”Shampoo-incidenten”?? Och att hon då fick ”hat” och tappade tron på mänskligheten hah. Ja, det var säkert jättejobbigt att sitta där och få alla emot sig FÖR INGEN HÅLLER MED DIG ELIN. Logga ut eller lär dig hur man hanterar kritik utan att få PTSD (haha). Tänk om jag betett mig sådär varje gång jag fått kritik över hur jag betett mig, eller i skolan när vi haft opponering, eller i arbetet när jag gjort något fel. JISSES.

    Posttraumatisk stress my ass. Ett jävla hån mot oss som haft det.

    BRA inlägg Cam. Du har verkligen ryckt upp dig på sistone.

    Ja bra inlägg camcam. ?

    Ett slag i magen för oss som lider av ptsd och knappt klarar av vårat liv men okej Elin stackars dig som blev påkommen med att sälja från Ali express

      Men toppen att du följer trenden med psykisk ohälsa 🙂

    Jag fick ptsd till följd av att jag hittade min älskade pappa på köksgolvet en dag när jag kom hem. När polisen kom ut ur lägenheten (jag klarade inte av att vara där inne samtidigt) och gav mig beskedet att ”Tyvärr. Det är för sent.” då stannade hela min värld. Och någonstans har den stått still sedan dess…

      Massor av kärlek till dig ❤️❤️❤️

      ❤️❤️❤️

      ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Själv så lider man av ptsd efter år av prostitution men Elin har det såklart säkert värre. Stackarn

      ❤️❤️❤️

      Som du själv utsatt dig för..

        Vad vet du om det?

        Tips: podden systrar

        Vad fan vet du?

      Varför ska det alltid sluta i en tävling i vem som har det värst? Finns de som har det värre än du också.

    Influencerjobbet är tyvärr ett lockbete för människor som vill ha för mycket uppmärksamhet o i detta tron på stora cash. Inte bra för flertalet OM de inte har ett stort nätverk att landa mjukt i…som Bianca.

      Bianca verkar väl knappast ha landat mjukt med sina ätstörningar och destruktiva relation?

    Jaha, då har frisörerna som Anna varit hos tagit ansvar och två av dem måste vara hemma nu, en är ägaren. Det kan vara ren katastrof för ett litet företag att få boka av kunder som de måste göra nu. Ok om hon gick dit utan symptom men att gå dit med förkylningssymtom är så respektlöst.

      De skriver att de har tagit ett prov och är hemma tills de får provsvar och provsvar får man på högst ett par dagar. Kan ett prov som tas direkt efter man träffat någon med Covid verkligen ge utslag så snabbt? Är inte risken att de får negativt för att viruset inte hunnit utvecklas i kroppen ännu? Ska man inte vara hemma under en längre period?

        Det tar i genomsnitt 2-5 dagar från att man har blivit smittad tills infektionen bryter ut i kroppen. Alltså är det inte helt osannolikt att testet kan visa negativt om man tar testet för tidigt. Och som en parentes så kan jag tillägga att om man uppvisar symptom ska det dessutom gå 48 timmar tills man ska ta testet för att vara helt säker på att resultatet är 100% tillförlitligt.

    Jag tror att det är hela grejen med att De är produkten som är problemet. Det finns ingen tydlig gräns mellan person och företag och därför tar så många influencers saker alltför personligt.

    Kan någon nämna en enda flunsa som klarar av att ta kritik utan att gå i taket?

      Anna book

      Säga vad man vill om Blondinbella, men kritik verkar hon kunna ta. Kanske eftersom hon skriver om en påhittad person och inte om sig själv, men ändå.

        Nja hon har väl försökt skylla ifrån sig och ljugit ihop om elchocker, föräldrar som struntade i henne m.m, hängt ut folk…

      Det har jag svårt att tro. Dom är väldigt lättkränkta!

    To seek the best Speech Writing Services for those working on professional speech writing services, it is important to hire an award winning online speech writing help services.

    Jag fattar inte nu när hon får kritik för hon vet ju exakt vad hon gör med dom där diademen lurar folk så hon borde verkligen bara vara tyst?

      Jag menar tycka synd om sig själv och komma med ursäkter

    Hon mår dåligt för att vi synat hennes bluff. Vad trodde hon, ’Älskling, jag har kommit på en jättebra affärsidé. Vi köper in billigt krams från Kina, sätter vårt fina italienska namn på det, lägger på 300% påslag och låtsas att det är jag som har deeeesignat skiten, smart va!’.
    Det hon kanske inser nu är allt detta ljugande reflekterar på hennes frisöryrke. Vem fasiken vill gå till en frisör som beter sig så här? PTSD my ass, skam kallas det.

    Undrar varför Therese Lindgren är vän med henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.