Alice Stenlöfs smått oklara reklambilder

Alice Stenlöf har i några dagar nu postat om att hennes klädmärke A-DSGN ska släppa en tröja, hennes favoritplagg, så klart.
Varenda plagg som släpps i dessa flunskollektioner är alltid deras absoluta favoritplagg i heeeela världen, oavsett vad.
Men jag tänker så här, även om det är Alice favoritplagg som hon designat, sett och burit i flera månader nu så behöver de potentiella kunderna fortfarande kunna se hur plagget ser ut innan de lägger en beställning, oavsett hur urskillningslöst fluns-följare verkar shoppa deras produkter.
Någonstans har konceptet ”se hur plagget ser ut innan beställning” tappats på vägen för det går inte att urskilja någonting från bilderna på den svarta tröjan, förutom att plagget något så när följer kroppens form, menhur lång den här går inte att se eftersom den bärs till ett par lika svarta byxor.
Så för att se hur den svarta tröjan ser ut så fick jag gå i och titta på den vita, där jag upptäckte att den här tröjan nog kommer vara ganska genomskinlig, ävenom den inte kommer vara lika genomskinlig som den vita, där man till och med kan skymta de, på Instagram så förbjuda NIPPLARNA!

Kanske kan vara dags att tänka om ljus och redigering till nästa omgång svarta plagg?
Eller köper folk på måfå, bara för att det är en flunsa som står bakom?

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    500pix för en tunn polyestertröja?!?
    Den ser ut som nått hm/gina/cubus mm säljer för en hundring under kategorin basic.

      Verkligen helt ohållbart…. 100% polyester. Vem vill ens ha på sig det?

        100 % polyester, alltså jag ryyyyyser…

      En tight polyestertröja med för långa ärmar. Ännu värre än ”bara” en polyestertröja. ?

    Så dumt fotograferat. Varför passade man inte på att ta tillvara på modellernas hudfärger och se det som en tillgång att vi alla har olika nyanser? Men den vita tröjan kanske hade varit för genomskinlig för någon med mörkade hudton? Platt fall i alla fall!

      Man kan bära alla färger oavsett hudfärg.

        Jag har väl inte påstått något annat heller. Ibland undrar man om folk har gjort det till en sport att missförstå med flit.

        Jag hade inte tyckte det var praktiskt med en reklambild på en svart tofs i ett svart hår heller.

        Jisses människor.. hur orkar ni fäktas om precis allt? ?

          Folk är inte riktigt kloka ?

            Nä men så är det.
            Folk är inte så dumma som du tror, de är dummare. Och glädjen i att missförstå är den sanna glädjen. För många, oav sett hudfärg.
            ✊?✊?✊?✊?✊?

            Dom, dom, dom, dom, dom

          Men problemet i bilden är ju inte att tröjan och huden har samma färg. man ser ju vad som är hud och vad som är tröja.

          Problemet är ju att bilden är så kass att man inte ser en enda detalj på tröjan och man ser inte skillnad på arm och byxa och om tröjan är längre baktill etc. Det hade du inte sett på en vit modell heller.

            För min del handlar det om kontrasterna som uteblir. Givetvis inte enbart om hudfärgen, men den gör ju inte saken bättre i det här fallet.

          Hur orkar man ens kommentera hudfärg och känns behovet att jämföra så FORT en svart modell dyker upp någonstans! Nej. Onödig diskussion öht. När diskuterades det senast om hur dåligt detaljerna syns på svarta plagg ur en kollektion med endast vita modeller liksom ?‍♀️

            Exakt! Problemet är att svarta kläder är svåra att få till på bild så att detaljer syns bra. Och det gäller även om modellen är vit eller svart eller allt däremellan.

              Ja så är det, men jag uppfattar att den som skrev kommentaren tycker att modellernas skönhet också hade kommit fram på ett annat sätt med andra färgval. Jag tycker till exempel att hm är jättebra på att matcha kläderna med modellernas hudton och färger i övrigt, på ett sätt som gör mig sugen att köpa plaggen de bär.

              Det problemet har jag eftersom jag är vit då är det svårt att bilda sig en uppfattning hur kommer det där plagget se ut på mig. Om modellen är svart vill säga.

                Har du sett en svart tröja på dig själv någon gång? Så kommer den se ut.

      Menar du att man hade sett detaljerna på svarta tröjan om modellerna hade bytt kläder? Har nog snarare med ljuset att göra och främst den svarta färgen på tröjan (och byxan). Och det ändras knappast med annan hudfärg på modellen.

      Tror att Anonym 09:12 menade att den mörkare modellens nipplar hade synts ännu mer genom den ljusa tröjan, än vad de gör på den vita modellen

        Varför skulle man ha sett hennes bröstvårtor tydligare?

        Hur väl man ser dem borde väl bero på hur mycket mörkare bröstvårtorna är jämfört med huden runtomkring..? Eller…?

          Men snälla sluta vara så jävla… vet inte ens vad…. Har du sett nakna kvinnokroppar? Har du sett att kvinnor med olika hudfärg även har olika färg på bröstvårtor och vårtgårdar? Eller är det rasistiskt?

            Jag säger verkligen inte något om rasism.

            Jag menar precis vad du säger att bröstvårtor har olika färg även om man har samma hudfärg. Och ens hudfärg avgör ju därför inte hur väl det syns genom kläderna.

            Utan det bör väl rimligtvis bero på hur mörka vårtorna är och att det är större kontrast mellan hud och vårta (igen, säger inget om vad som gäller en viss hudfärg). En ljus modell med ljusa vårtor syns inte lika väl som för en ljus modell med mörka vårtor osv.

            Jag frågar alltså uppriktigt kring varför andra modellens bröstvårtor borde synas mer.

            Jösses.

              (Och en mörk modell som har mörkare vårtor än huden syns bättre än en mörk modell med vårtor i samma nyans som huden.)

              Nej men SLUTA! Nu börjar kommentarerna gå helt överstyr.

            Det är ju precis det som står.. hur får du det till en rasistisk kommentar?

            Men Herregud…

            Hon sa väl inte att mörkare bröstvårtor än hud endast gällde för den blekaste hudfärgen? Chilla.

            Frågan är ju relevant oavsett hudfärg på den andra modellen. Men du kanske vet hur hennes bröstvårtor ser ut och vet därför att det var av den anledningen de satte den vita tröjan på den ljusa modellen?

            Så svara på frågan i stället. Varför skulle man ha sett den andra modellens bröstvårtor tydligare?

            Läs frågan igen. Den har inget att göra med att ena modellen är mörk och hade varit lika att ställa även om bägge modellerna var vita.

            Är du på krigsstigen idag?

        Inte nipplarna utan hela tröjan hade kanske fått en annan färg än vit. Jag syftade på att man kanske vill försöka dölja att den är så genomskinlig som den är.

          Ok. Vill man dölja att den är genomskinlig borde de ha redigerat bort hennes bröstvårtor från bilden bara ?

            Jag vet inte? Jag har inte sett tröjan i verkligheten, men den ser väldigt genomskinlig ut, vilket kanske speglats tydligare om den burits av en person med mörk nyans på huden. Jag har inte spekulerat om nipplarna överhuvudtaget, det är ni som pysslar med.

            Att redigera bort nipplarna för att dölja hur genomskinlig den är hade ju varit ännu värre. ?

              Att de redigerar bort saker på reklambilder sker hela tiden så vet inte varför de inte gjorde det här. Utan bröstvårtorna hade man inte sett att den var genomskinlig och kunnat tro att hon hade bh under bara.

    Köper folk det här?

    Tycker dock att man ser relativt tydligt på första bilden var tröjan slutar, då man ser modellens hud mellan tröjan och byxan. Men jag kan dock förstå att det kan missas om det bara är på En bild.

      Bazinga

        You get me my friend

    Helt sjukt hur hon kan hyllas och folk kommenterar hur mycket den behöver denna tröjan i hennes inlägg på insta…
    det är en helt vanlig svart tröja, det finns i varenda butik och onlineshop!

    En kommentar var något i stil med ”har letat efter en perfekt svart tröja så länge”. Hoppas verkligen det var ironi….

      Haha ja! Är folk såhär lättlurade? På riktigt – det är skrämmande!

    500 spänn för 100 % polyester, uuuh jag tar två!!

      Tusen kronor jämnt!

      Massa plast för pengarna!

        Mer microplaster till haven, hurra!

    Är det nån som har lite inside information om såna här influenser-släpp. Hur mycket produkter tar de egentligen in då allt säljer slut direkt?

    Tycker det är svårt generellt med helsvarta kläder. Är ute efter en aftonklänning i svart men vill inte ha en helt enkel modell utan gärna någon volang, spets eller annan detalj men det är så svårt att se på bilderna när den är svart. Funkar ju om den kommer i någon mer färg så kan man se detaljerna på den färgen men annars är det svårt.

    Så tycker inte bara att det gäller klänningen i det här fallet.

      Förlåt, tröjan i det här fallet menar jag.

      Håller med, jag brukar alltid kolla om plaggen finns i andra färger och klicka upp dem för att se hur de ser ut och ev detaljer.

      Med det sagt, den här bilden på svart tröja på svart modell mot grå bakgrund var nog den sämsta jag någonsin sett.

        Tror inte att man sett tröjan bättre på en vit modell dock.

          Det tror jag absolut att man hade. Och så hade man kunnat ha en vit tröja på en svart modell istället.

            Med en duktig fotograf och andra byxor så skulle man kunna se det på vilken modell som helst.

              Eller så byter man bara kläder på modellen. Plätt-lätt. Hade mycket hellre sett hennes egna mörka färger i kontrast mot ljusa kläder.

                Fast det gör ju inte att du ser detaljer i tröjan. Där krävs det en fotograf som kan ta en bild som återger det. Även om modellen är grön.

                  Min åsikt är att svart på svart blev katastrofalt på den här här bilden, men vi delar tydligen inte uppfattning så släpp det nu.

                Hur mycket av hennes egna färger ser du? Ansiktet, halsen och händerna är det jag ser. Har du problem med att se hur kläderna ser ut pga hennes hudfärg rekommenderar jag att du håller en tumme över hennes ansikte.
                Är du på riktigt?

            Hudfärg på modellerna, färgerna på tröjorna är helt irrelvant eftersom bilderna är dåliga. Dåligt ljussatta och dåligt redigerade.

            Hur hade du bättre sett var tröjan slutade mot den svarta byxan för att modellen var vit? ?

    Iofs bra att man ser redan på bilden att den är genomskinlig så blir det inte en tråkig övervakning när man får hem den.

      Ja, det är en ärlig varudeklaration så man vet vad som gäller 🙂
      Man får också veta att materialet är plast och att tröjan ska tvättas i max 30 grader så det gäller att inte smutsa ned den för mycket.
      Bra köp? Tja…

    Tycker visst att man ser hur den ser ut samt hur lång den är, man ser ju glipan mellan tröjan och byxorna på båda modellerna.

      Men om man måste kisa och vända bilden, förstora samt höja ljusheten på mobilen aå är bilden dålig. Det är dålig reklam och gör mig inte det minsta köpsugen

      Håller med! Fick dessutom extremt köpsug på den vita. Så snygg med typ hög kort kjol till?

      Det är en SKITDÅLIG bild.

    Samma sak med Sanne Alexandras ”kollektion”. Basic plagg som finns överallt. En basic beige tröja beskrivs som den absolut bästa, mest unika och skönaste tröjan i hela vida världen. Allt i polyester såklart till överpriser…

    Tycker man ser längden på tröjan samt dess form med lite vidare ärmar i slutet. Dock ser man inte själva strukturen på materialet så bra på bilden. Men det är ju alltid svårt med svarta kläder? Där kanske man hade kunnat ljusa upp någon bild eller ha plagget också hängandes utan att sitta på en modell där sådana detaljer framkommer bättre.

      Modellens hudfärg har inget med hur väl man ser tröjan. Modellen står mot en grå bakgrund, armarna hänger rakt ner mot lika svarta byxor så man ser ju ingen kontrast där. Dessutom är bilden dåligt ljussatt och skulle behöva ljusas upp rejält i redigeringen. Får mest känslan av att fotografen inte har koll för bilderna på den vita tröjan är lika dassiga och grå.

        Bakgrunden är inget problem då den är ljust grå. Mörkt grå eller gråsvart hade varit ett problem.

        Jag nämnde inte personens hudfärg heller.

    Varför vill man ha tröjor som är för långa i ärmarna?

      Men om ärmarna inte är för långa hur ska alla influencers kunna ta myyyyyysiga höstbilder där de kupar en myyyyyyyyysig kopp med händerna täckta av sin myyyyyyysiga #sponströja?

        ??

      För att torka sig om näsan och sen vika in?
      Perfekt näsduk.

      Tycker det är mysigt!

        Det är fånigt med så länga ärmar. Dom är i vägen vad du än ska göra. Dessutom är det fult.

      Så alla wt-människor utan vantar kan vira in händerna i tröjan när det är kallt.

        SÅ praktiskt när man leker på gatan!!!! ?

          Men det blir istället ganska kallt om magen.

    Har man en genomskinlig tröja och hoppar bh/nipplecovers så vill man väl att nipplarna ska synas åtminstone skönjas?
    I annat fall kan man ju ha en tjockare tröja kan man tycka.

    Influncers kommer att blir våran undergång. De släpper o säljer skit varje vecka och bidrar med noll. Allt de säger och gör är enbart för att få följare o tjäna pengar.

      Klart de gör allt för att tjäna pengar.
      Till skillnad från Zlatan som genuint älskar Volvo och Henrik Lundqvist som gör reklam för mjällschampo för att folks problem med mjäll är hans hjärtefråga.

        Va?! Har Zlatan släppt Volvo och är det Henke som tagit fram mjällschampot?
        Nej, just det… Volvo grundades 1927 och Head & Shoulders grundades 1961.

        Till skillnad mot influencers som SLÄPPER NY SKIT exakt hela tiden. Nya kollektioner hit och dit. För att inte tala om alla produktsläpp Caia gör…

          Så det är bara när man tar fram och släpper en produkt som man gör det för pengarna? Brukar inte låta så när influencers gör reklam och sammarbeten.

          Men ok.. Zlatan gör underkläder, inte för att tjäna pengar utan för att han brinner för att folket ska få ha bekväma underkläder av kvalitet! Hans parfym? Inte för pengarna där inte..

          För övrigt ifrågasätter jag hur mycket en influencer faktiskt är med när en produkt tas fram och ”designas” av dem. Inte mycket mer än att de sätter sitt namn på förpackningen skulle jag tro.

            Du missar totalt vad jag försöker säga. Etablerade stora internationella varumärken är en annan sak än när kändisar ska ta fram egna skitprodukter som de hysteriskt försöker sälja på sina fans (som också är den enda målgrupp de har och riktar sig till). Du behöver inte dela den åsikten, men det är vad JAG tycker.

            Och nej, influensers har naturligtvis inte tagit fram ett skit själva oavsett hur mycket de försöker påstå att de jobbat så hårt och så länge med produkten. Det fattar väl alla?!

            Det jag ifrågasätter mest av allt är vad det är för lättlurade pantskallar som faktiskt vill köpa dessa skräpprodukter och inte att stora världsmärken som Samsung använder kända profiler som Zlatan i sin reklam.

              Ja och jag gav då exemplet med hans egna produkter som parfym och underkläder. Det är väl inte etablerade stora internationella varumärken som Samsung eller Volvo utan något han tagit fram för att kränga på lättlurade pantskallar som gillar honom. Dvs för pengar. Så som de flesta som tar fram något som de vill sälja. Få tar fram en produkt som de skänker bort gratis av välvilja. Bara målgrupperna av pantskallar som skiljer sig åt.

                Men nu handlade det ju om Volvo och mjällschampo?!
                Ingenstans skriver 09:52 någonting om egna produkter som parfym eller underkläder, utan bara om samarbeten med stora världsledande företag som funnits länge.

                Då skulle Anonym 09:52 nämnt Zlatans egna produkter och jämfört med dessa och inte samarbetet med Volvo.

                  Hon gjorde ju det längre ner i tråden

                  Om du får gissa själv.. Varför gör Zlatan reklam för Volvo?

                  Här—> ”Men ok.. Zlatan gör underkläder, inte för att tjäna pengar utan för att han brinner för att folket ska få ha bekväma underkläder av kvalitet! Hans parfym? Inte för pengarna där inte..”

              Det är ju ingen som har ifrågasatt varför Samsung använder Zlatan i sin reklam, frågan är ju varför Zlatan väljer att göra reklam för Samsung. (Läs det sakta en gång till..)

              Är det av någon annan anledning än att de betalar honom? Knappast.

          Äsch ny skit och gammal skit. Same shit, different name! Det finns säkert någon som tjänar pengar på att influensers är ansiktet utåt för sina produkter, precis som Henke och Zlatan. Fullt jämförbart!

        Liksom Persbrandt brinner för att folk ska bränna sina pengar på nät-Casino.

          Och Dolph Lundgren

        De är ju också influencers. Skillnaden är att de blev kända för något annat innan de började använda sitt kändisskap till att sälja saker. Men kändisar har i alla moderna tider använts för att influera konsumenter till köp.

          Den största skillnaden är väl ändå att etablerade varumärken använder kända profiler för att sälja en redan etablerad produkt. Till skillnad mot influensers som försöker hitta ännu lite mer att kräma ur sina fans.

          Samsung och Volvo säljer sina produkter oavsett om Zlatan gör reklam för dem eller inte. Nespresso är stora även utan Georg Clooney. En jäkla skillnad mot influensers släpp…

            Ja men varför gör Zlatan det? Antagligen för att Volvo betalar honom för det, eller hur!?

              Orkar inte argumentera med någon som så totalt saknar läsförståelse och inte kan förstå en skriven text.

                Jag förstår vad du skriver men håller inte med ditt resonemang?‍♀️

                Varför skulle bara etablerade varumärken få göra reklam, de har väl inte mer existensberättigande än något annat varumärke. Det är inte som att Volvo uppfann vaccinet mot polio. Och om de sålde som smör oavsett vad, skulle de inte behöva använda sig av exempelvis Zlatan. Eller är det välgörenhet, då han har så liten inkomst ??

            ”Allt de säger och gör är enbart för att få följare o tjäna pengar.”

            Vilket stämmer för Zlatan och Clooney också. De skulle inte göra reklam för Volvo och Nespresso gratis direkt.

              Du har ett par år kvar i skolbänken va? ?
              Volvo och Nespresso är redan etablerade varumärken och säljer ändå – över HELA världen. Kan du inte be din lärare förklara det här för dig på rasten? Så kanske polletten trillar ner och du slipper tjata om samma sak hela tiden.

                Jag pratar inte om Volvos och Nespressos anledningar till att ha med Zlatan och Clooney i reklamen utan Zlatan och Clooneys anledningar till det.

                Men visst. Varför tror du själv att Zlatan för reklam för Volvo?

                  Jag håller med dig, dessutom förstår jag inte hur det skulle vara mer legitimt att marknadsföra sig med kändisar om det inte är egna produkter, utan ”etablerade varumärken”.

                När argumenten tar slut kan man alltid försöka med lite härskartekniker… ???

                Anonym 10:28 det är typer som du som gör det här kommentarsfältet så otrevligt. Personen du argumenterar mot har en annan åsikt än dig men istället för att hålla en trevlig ton eller lämna diskussionen så väljer du att förolämpa hen. Varför?

                  Synd att hon inte tänker på val av material..

    Men seriöst, sämsta reklambilderna på länge. Jättemörka, trista, tagna mot någon ojämn vägg. Varför inte kosta på sig en riktig studiofotografering om man nu vill skapa ett eget klädmärke?

      Det kostar reda pengar, och det har inte influencern inte råd med. Fotografen nöjer sig inte med ett IG-inlägg eller två.

    Flunsa. Gud vilket fult ord ?

      Ordet passar vad det beskriver.

    Varför släpper de plaggen ett i taget?! Hoppas att de inte tar ut fraktavgift!
    Men onödigt att skicka då många olika paket om någon köper många plagg tillslut

    Jag vill se hur plagg ser ut med bh under pga har man ett ”normalt” arbete skulle man aldrig kunna gå klädd med fria nipples sådär. Verkar vara främst influencers som kan gå runt så på jobbet (Alice, Lovisa Worge mfl).

      Jag har ingen bh när jag jobbar och jag har ett vanligt jobb. Har aldrig fattat varför kvinnors bröstvårtor ska vara så skamfyllda? Vill du förklara varför ”man aldrig skulle kunna” gå klädd där bröstvårtorna syns?

        Kan det ha något att göra med att man inte vill genera andra människor?
        Tycker du om att provocera kan du åtminstone ha en t-shirt med någon av texterna ”Do My Nipples Offend You?” eller ”No Bra Club”. Då kan omgivningen slappna av och den som vill kan titta.

          Men är man så känslig över kvinnliga bröstvårtor? Fler borde sluta med bh så det blir normaliserat och folk kan lära sig att slappna av. Jag är inte typen som vill provocera. Vill helt enkelt bara gå klädd så som jag tycker är bekvämt och praktiskt.

            Jag vill helt enkelt inte se dina nipples.

        Anonym 10:49 här. Svar på din fråga Röllekan:
        För att jag aldrig vill att någon ska tänka på mina bröst. Jag vill undvika att bröstvårtorna syns precis av samma anledning som jag inte vill ha urringning. På arbetsplatsen, och i andra situationer där jag är bland människor. Min uppfattning (säger inte att det är livets sanning) är att människor då noterar MINA BRÖST. Och det vill jag gärna undvika. Jag går tex inte runt och tänker på männens olika typer av ”bröst. Och även om det är ett gäng trötta gubbar som noterar mina bröst, och att jag verkligen inte borde bry mig om det och samhällets hemska baksidor och patriarkatet etc, så vill jag inte bli definierad av mina bröst.

        Männen visar inte bröstvårtorna varför ska kvinnorna göra det? Det ska vara jämlikt.

      Jag har aldrig bh och har nog vad de flesta skulle kalla normalt yrke. Däremot har jag inte genomskinliga tröjor, så den här tröjan är inget för mig.

      Hmm.. mina bröstvårtor syns även om jag har bh, alltså formen av vårtan inte färgen. Men det är för att jag kör med tunna bhar utan massa ”stoppning”. Råkar någon se min bröstvårta så får de väl se den.

      Beror väl lite på tröjan. Är den riktigt tjock och pösig kan man väl gå utan BH, men tunna tröjor på gränsen till genomskinliga, nej nejnej, inte på jobbet oavsett F eller A kupa.

        Går aldrig i genomskinliga kläder men tunna t-shirts/linnen absolut. Även på mitt jobb. Vad är problemet med att man upptäcker att någon har bröstvårtor under ett plagg? Är man rädd för att bli kåt eller vad är egentligen problemet?

    OT – Blondinbella ska enligt egen utsago vara med i ett morgonprogram idag. Någon som såg? Varför säger hon inte vilket? Vill hon inte att folk ska titta?

      Var säger hon det, enligt egen utsago? Hon skriver inte att det är ett morgonprogram, det är en inspelning kanske. Du får ge dig lite till tåls så får du nog veta så småningom.

      ”Jag tänkte gå lägga mig tidigt för imorgon ska jag gästa ett stort tv-program.”
      Vad är ett stort tv-program?

        Betyder ju inte att det sänds ”imorgon”….

        Skavlan

          Eller i morgonsoffan hos Jenny Alversjö. Hon gjorde en så fin intervju med Isabella för något år sedan.

    Alice är stereotypen av vit tjej som känner sig ”woke” & inkluderande genom att använda sig av en svart modell då hon nu dejtar sin första kille med annan hudfärg än sig själv.

      Du la verkligen den!

      Svarta modeller är ju ingenting nytt för i år direkt. Hade hon haft en rullstolsburen modell hade man kanske kunnat göra någon poäng av det.

      Men hur ska hon göra för att göra rätt? Ska hon fortsätta bidra till att det mestadels är vita modeller och få kritik för det istället? Det viktiga är väl att modeller i alla olika former, färger och storlekar visas upp i sånna här sammanhang.

      Hur man än gör har man tydligen rumpan bak.

        Ja vill man hitta fel så kan man. Verkar som att vissa verkligen vill det.

    Stör mig OTROLIGT mycket på Alice nu för tiden. På alla bilder och stories hon lägger upp posar hon och gör allt för att se snygg ut. Tycker hon har blivit så fruktansvärt intetsägande och tråkig?! 0 personlighet! Allt det återspeglas ju också i hennes absolut dötrista och alldeles för dyra kollektion

      Håller med dig! Hennes kollektion är kass och dyr. Hon ser ”billig” ut , så motbjudande.

    alltså jag är jätte glad att folk börjar använda andra modeller än vita men det känns lite fake.. som att de gör det för att det passar in i dagens samhällsklimat bara

      Så hur vill du att man ska använda svara modeller då för att det ska kännas rätt?

        Svarta*

      Jag tycker den här tankegången är så problematisk. Det är väl självklart att det görs för att passa in i dagens samhällsklimat? Varför skulle det vara negativt? Det har varit en jättestor grej under 2020 med BLM och då vore det väl fruktansvärt sorgligt om man inte såg mer av färgade personer där man tidigare ”bara” sett vita. Om alla hela tiden tänkte ”jamen jag kör på som jag brukar, annars verkar det som jag bara följer en trend” så skulle ju aldrig någonting förändras.
      Du skriver att du är jätteglad att folk börjat använda andra modeller än vita, varför kan det inte bara få vara punkt där? Folk (inklusive jag själv, inte minst) lär sig hela tiden, därför måste man få bryta sina egna mönster utan att bli kritiserad. Jag sa n**erboll när jag var lite, jag slutade inte säga det för att det var en trend att sluta, utan för att jag fick lära mig varför det var fel att säga.
      Jösses, nu hamnade allt detta i ditt knä, ta det inte allt för personligt, det är mer en reflektion på den tankegången som syns lite här och var i detta kommentarsfält. Peace out!

      Knappast.
      Svarta modeller har alltid funnits och använts av stora etablerade märken. Inget nytt precis.

    Hehe, angående halvdana produktbilder inom modevärlden: fnissar ofta när ja tittar på Zaras webbbutik där det faktiskt kan vara svårt att ens avgöra vilket plagg det är som säljs! Modellerna står ofta i underliga ställningar och passformen får man helt enkelt chansa på. Men dom har fina saker om man letar lite 🙂

      Hahaha, JAAA! Stör mig också på det! Konstigast modellpose vinner, typ? 🙂

    Tycker själv såhär; Nej det har inget med modellernas hudfärg att göra (absolut inte), däremot är samtliga bilder underexponerade.
    Länkar gärna med ett par bilder så som jag själv gillar det ?
    •https://www.instagram.com/p/CBOgbJGDUF7/?igshid=1xwnoj21i7pby
    •https://www.instagram.com/p/CCrFX3RhhfV/?igshid=6272a7f2yuhl
    •https://www.instagram.com/p/CBLjYGwA63O/?igshid=1ojwkr4vc49xp
    •https://www.instagram.com/p/B_29fTzgmxm/?igshid=1t4u4qe0m8n5y

    Hoppas det var okej att länka 🙂

    Hade också satt reklambilderna för plaggen i ett sammanhang, inte inne i en studio, uppställda emot en vit vägg. Minimalistiskt behöver inte vara tråkigt. Eller hur hade ni självs gjort? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.