Ny serie – Alexandra Nilsson söker jobb

Alexandra Nilsson har hintat ett tag om att hon hållit på att spela in en ny satsning på Youtube, och nu har släppt det första avsnittet.
Serien heter ”Alexandra söker jobb” och går helt enkelt ut på att hon ska testa på lite olika arbeten, eftersom hon aldrig jobbat som någonting annat än influencer.
I det här första avsnittet får vi se Alexandra mjölka kor, smaka på nymjölkad mjölk, valla får och plocka ägg. Allt, precis som en riktig bonde! 🙂

Alexandra är bjussig på att bjuda på sig själv så jag tror det här kan bli riktigt roligt att titta på, men nog har hon varit lite inspirerad av Paris Hilton och Nicole Richies ”The Simple Life” när hon spånade fram, i alla fall det här första, konceptet?
Jag vill se Alexandra Nilsson i nästa säsong av Farmen, jag tror hon skulle kunna gå långt!!
Vad tror ni om det?

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns som det redan är gjort.

      Varför pratar hon med dialekt? Typ dalmål? Är inte hon född och uppvuxen på Kungsholmen?

        Hennes kille är väl från Dalarna, tror jag. Kanske blivit ”smittad” lite.
        Min och min mans dialekt har blivit mer och mer lika med åren. Man blir som man umgås.

          Han är från Hälsingland. Dalarna tänk Tony Rickardsson.

            Sorry, är inte så bra på varken dialekter eller geografi. Jag tror bara jag läst på hennes blogg för länge sedan att de åkt upp till Dalarna för att träffa hans släkt och drog slutsatsen att han var därifrån.

              Det gör absolut inget, hoppas du inte tyckte jag var en dryg person som rättade bara! Jag är från Dalarna och har släkt i Hälsingland. Hade jag inte haft det så hade jag inte haft koll heller. ☺️

                Nejnej, tyckte inte det var drygt alls. Som smålänning boende i Skåne har jag väldigt dålig koll på allt över Jönköping 😛
                Jag tycker själv att det är lite ignorant och pinsamt att typ två tredjedelar av Sverige är ”Norrland” för mig. Jättebra att få information när man har fel 🙂

        Man blir som man umgås. Jag är själv som en svamp när det kommer till dialekter. Helt normalt. Men fnissade också lite, speciellt första repliken i videon.. då va de verkligen märkbart ?

      Det gör väl inget?

    Med kändisar som ska prova på olika jobb, eller flytta in hos andra kändisar.

    Alexandra går från klarhet till klarhet.

      Hej Alexandra eller Andreas hehe

        Haha nej, ledsen att göra dig besviken men det finns fler än Alexandra och Andreas som gillar Alexandra ?

          ” ”

    Hon verkar må så mycket bättre nu med Andreas. Det märks att hon känner sig trygg, vacker och bra. Otippat att vi idag, 2020, tycker om Kissie och stör oss på Kenza.

      Haha ja, det har du väldigt rätt i. Förr i tiden fick Kenza knappt en enda kritisk kommentar. Alla fullkomligt älskade henne på 2010-talet!

        Hon skulle hållt sig till text. När hon öppnade käften så gick allt käpprätt åt helvette haha.

          Öppnade käften? Menar du hennes youtube ??

            De tycker att hon var otrevlig i sin podd.

              fast var hon verkligen otrevlig i podden? Minns inte att jag tyckte det nämligen, däremot lite egocentrisk, men aldrig otrevlig..

                Nej jag tyckte inte det heller, därför jag skrev de. Är ju det alla tjatar om. För mig lät hon bara som typ alla mina tjejkompisar gör när de är bekväma och pratar med oss vänner.

      Vi? ”Vi tycker om Kissie och stör oss på Kenza”? Det där är väl ändå individuellt, sedan kanske Kissie tar bort kritiska kommentarer mer än vad Kenza gör. Kissie jobbar hårt på att tvätta rent sitt rykte vilket inte alla andra gör, och sånt bär ju frukt. Hon är aktiv med sånt som hon fått beröm för, hon fortsätter strategiskt med t ex det där reality vs instagram. Ja Andreas verkar bra för henne.

        100 gillningar dock så många håller med.

        Spelar ingen roll vad hon har för intentioner, hon är rolig, bjuder på sig själv, vågar visa upp sin verklighet och är ärlig med sitt mående. När jag skrev vi så menade jag inte varendaste människa på hela planeten, menad oss som faktiskt tycker om den nya Kissie och stör oss på den riktiga Kenza.

        Jag uppskattar att Kissie är glad, rolig och icke-falsk, även om det är en roll. Hellre denna roll än den gamla provocerande, elaka och mobbande Kissie.

      Samma med Isabella (blondinbella) och Kissie. Kommer ihåg när Isabella och Tyra hade med Kissie i deras show och Isabella frågar om inte Kissie snart ska lägga ner sin provocerande roll och Kissie svarar nej. Ombytta roller nu.

    Önskar bara hon hade kunnat haft ett eget koncept ja influencers snor från varandra men in princip allt hon lägger upp känns som mer eller mindre en kopia av vad någon annan redan lagt upp :))

      Aah du menar hela youtube/tiktol då.
      Det är inget unikt av just Alexandra att göra något någon annan redan gjort.

      Cirkeln är sluten och i den här gruppen är det inte frågan om att uppfinna varken hjulet eller evighetsmaskinen, mjölka några kor och då är man originell och intressant. God natt!

    Zzzz snark

      Håller med zzznark …flunsorna har inte så mycket nytt att komma med så därför bjuder de på sånt här eller som Lojsan – upptäcka Stockholm och tar sig så långt som till Kungsholmen och Djurgården…oh my god va äventyrliga de är eller som de skulle sagt själva – crazyyy!

        Men kan alla (speciellt Camilla) SLUTA kalla dom för ”flunsor”
        Får fan rysningar varje gång kag läser de jävla ordet

    vad är det för dialekt hon har? Vart är hon uppvuxen nånstans?

      Kungsholmen väl?

      Ja jag tycker också hon har dialekt när hon pratar, tänkt på det många gånger men hon är väl uppvuxen i Sthlm så fattar inte ?

        Haha va? Så att vara född i Stockholm innebär att man _inte_ har en dialekt?

          ?

          Nja, beror på vart i Stockholm. Mycket rikssvenska. En del har 08 dialekt. Poängen här dock var att Alexandra har tagit sin killes dialekt och låter alltså inte som om hon är från Stockholm.

            Nej. Man pratar INTE rikssvenska i Stockholm

      Hon har nog tagit efter Andreas dialekt, han är norrifrån

      Hon brukar säga själv att hon har tagit efter Andreas dialekt. Hälsingemål.

    Jag vill se icke kändisar i Farmen. ?

      Ja!! ☺️

    Ungefär en sådan serie jag tänkt att någon tv-kanal borde göra med Isabella L.

      Gjorde inte Bella och Tyra något där de skulle prova att arbeta? Har ett starkt minne av att ha sett dom båda i Max-uniform.

        Var väl Kenza och Tyra. Bella och Tyra satt väl bara i en studio. Fast de kanske gjorde sånt också.

        Tänkte samma! Konstigt att inte fler har reagerat över det… Men sen har kanske inte alla hängt med i +10 år heller ? De var brandmän, komiker (Bella ställde in) mm i sin Youtubeserie…

    hon verkar ha blivit trevlig i alla fall.. hon var ju sjukt vidrig förr

      Jag har så svårt att se att hon har varit någon annan än den hon är nu. Jag har bara följt henne i 3-4 månader så för mig är hon Alexandra. Jag har aldrig läst hennes blogg. Vloggar har jag tittat på men då kanske två år tillbaka bara. Var hon verkligen elak? Hur var hon?

        Haha ja hon provocerade sjukt mycket, typ hetsade mot folk som inte hade mellanrum mellan låren osv. Uppenbart idag att hon gjorde det for the fame, men mitt 17-åriga jag RASADE!!!!11

        Hon var extremt elak mobbade andra osv

          Gör ju folk här inne dagligen också.

            Blir det okej då helt plötsligt eller?

              Ha nej men Alexandra har ju iallafall slutat med det, till skillnad från här inne.

        Hon gjorde en grej av att bli känd genom att hoppa på andra och provocera om allting. Men det är länge sen.

          Vad skönt att hon har mognat! Tack alla för svaren ❤️

      Hon la ut IL’s nr har jag för mig. Kallade henne miss piggy. Fatshaming och bråkade till höger och vänster, hon höll på som paow gör idag (och som
      Paow gjorde då ?)

        vilken ironi att hon mobbade blondinbella som är tio gånger vackrare än vad hon själv är..

          eh va?

    Nu är det väl inte så riktigt så att Alexandra söker jobb haha utan bara provar på men visst bjussar hon på sig själv, och tjänar pengar. Hon är bra på att clickbaita, och på framhäva beröm hon fått. Kul att du är mer positivt inställd till Alexandra nuförtiden efter att hon uttryckt sig ganska så kritiskt mot dig flera gånger. Även andra som gjort det är du mer positiv till, typ fjäskar för 😉

      antar att det är strategi du har för att ”omvända” vissa personer och få dem att gilla dig för att slippa få mer offentlig kritik typ.

      Om du läser beskrivningen till videon så står det ”Alexandra söker jobb” i hennes egna ord 🙂

    Men hallå? Bete dig

    Hon ÄR snygg.
    Och om du inte tycker det, varför skulle det vara synd om henne, tror inte hon bryr sig att du inte tycker hon är snygg ?

    Är det bara jag som ser igenom allt detta? Hur hon helt plötsligt har förändrats? Känns bara som ett PR-trick? Försök till att vara PK?
    Nä jag köper det inte.

      Känns väl mer som att det är så att hon nu är vuxen. Hur man beter sig som 16åring versus 30åring är ju en betydlig skillnad.
      Tänker att det hade väl varit mer konstigt om hon fortsatte som hon gjorde när hon var yngre?

        Ja kanske. Hoppas det.

        Hon var lite väl elak var inte bara att vara ung

          Fast hon har ju förklarat varför hon var det.

      Äsch, var ju många år sen nu hon var ”Kissie” och konstant bråkade och provocerade. Move on!

    jag vet att det är OT men ingen lärare är tillgänglig nu. Jag går företagsekonomi C och ska börja skriva min C uppsats nu. Det är alltså sista kursen av 180 hp. Kan jag ta ut en examen nu när jag är klar med c uppsatsen eller måste jag skriva ett examensarbete nästa termin för att få ta ut en examen? Hjälp, sista ansökningsdag ikväll. Jag trodde c uppsats och kandidatuppsats var samma sak?

      c-uppsats och kandidatuppsats är samma sak. Examen kan du ta ut när du tagit alla poäng som behövs för att ta en examen. Där ingår en kandidatuppsats, om det är en kandidatexamen du vill ta.

      C-uppsatsen och kandidatuppsatsen är samma 🙂 Lycka till!

      Det är samma sak 🙂

      Examensarbete = C-uppsats

      Examen kan du ta när du fullföljt samtliga 180 hp, i dessa 180 hp ska ett examensarbete/C-uppsats ingå.

      Du bör alltså vara klar för att ta ut examen efter du skrivit klart ditt arbete.

      tack till er alla!!!!!!!

    “Jag är stagad och hoppas att ni också är det.”

    Alltså är jag dum i huvudet? Vad är stagad?
    Nu när jag skriver det ser jag att det kanske ska vara taggad? Men frågar eftersom jag är notorisk för att läsa rätt ord fel haha.

      Kanske en direktöversättning från engelskans settled? Mycket engelska som krälat sig in i det svenska språket på senare år.
      I Skogalholms nya reklam så säger rösten ”spenat, KALE och spirulina”. Heter ju grönkål på svenska.
      Samma i recept där de alltid säger ”ADDERA en liter vatten” visst kan det funka men förr sa man alltid ”tillsätt” . Trist tycker jag som inte ens är etnisk svensk men sånt är väl livet…

        Ja men om det vore engelska så tänker jag på staged. Svengelska(?) staged = något är stage-at/uppsatt och det passar ju inte heller riktigt in i den meningen hon skrev ?

          Meeen, det ska stå taggad. ”Jag är taggad”.

      Stadgad? Har du aldrig hört det?

        Fast det står ju stagad inte stadgad 🙂

          Uppenbarligen är det väl stadgad som menas? En enkel felskrivning.

            Taggad fattar ni väl att det ska stå.

              Ja ju skrev ju det i min kommentar att det möjligtvis skulle vara taggad.

              Så ”Ja taggad är nog rätt” hade ju då vart ett rimligare svar 🙂

    Så gulligt ju! Älskar detta.

    ”Bjussig på att bjuda på sig själv” Hmm kanske dubbelkolla det man skriver innan man publicerar? Blir det dubbelt det där. MVH sorry jag är språkpolis, jobbar själv med att skriva så delvis jobbskadad.

    Hehe kolla dyngbaggegalans story

      Dyngbaggens story +10

      Ett guldkorn!

        Guldkorn… Ha ha…

    Åååh vill ochså men testa jobb som polis
    Eller Sos operatör.

      Det mesta man kan göra i sin jobb är att gå bredvid, askultera. Man kan som lekman inte kliva in på en larmcentral och börja ta samtal. Eller åka ut på en husrannsakan.

      I USA kan man ju boka tid och åka med poliser under ett pass. Det borde vi ha här också!

        Det borde vi verkligen inte ha!! Mvh polis

          Varför inte?

    Jag tror inte att bönder mjölkar för hand längre…

      Eller hur. Skulle vilja se henne inseminera en ko, separera kalvar från sina mödrar eller sätta en bultpistol i pannan på en gris. Sån är verkligheten:)

        Men vad fan. Ta det lugnt. Avliva en gris går nog snabbt och smärtfritt om det görs på rätt sätt och på en ordentlig gård.

          Haha nja. Vill inte förstöra det roliga för dig men finns inget snabbt, eller smärtfritt (Hur kan bli dödad vara smärtfritt?), inom slakt. Det är oavsett hur du gör det ett stressmoment för djuret med skrik osv innan. Och ja jag slaktar själv.

            Hur kan du då slakta själv? Är du känslokall?

              Lika känslokall som alla som äter köttet.

          Nej, det går långt ifrån snabbt. Det vanligaste är att man samlar ihop en grupp grisar i en gaskammare där man bedövar dem med koldioxid. De kvävs alltså, men bara till den grad att de blir medvetslösa. Koldioxiden framkallar även stark dödsångest. Dessutom är koldioxiden så pass koncentrerad att det gör väldigt ont att andas in.
          Efter det så avblodar man grisen och det är då den faktiskt dör. Det är ganska mycket tid det tar och bara gasningen pågår i flera minuter, vilket med kraftig dödsångest måste kännas som en och en halv evighet.
          Men innan allt det här händer kan grisarna få vänta upp till 24 timmar de får komma till gaskammaren.

            Ångesten jag känner av att läsa det här alltså… :'(

        Grisar bultas inte de gasas..

          Jodå, man får bedöva grisar med bultpistol, kulvapen, hagelgevär, elektricitet eller koldioxid

      Jodå, i självhushåll när man bara har några få. Men annars nej.

        Självhushållning är väl inte ett jobb direkt, och nu skulle hon testa olika jobb som finns i samhället.

    Överdriven contouring är ute. Man ser bara smutsig ut i ansiktet.

      Verkligen, ser ut som har stora sträck på kinderna. Inte bra gjort. ?

    Men nej, vem skulle ta det seriöst när det ska styras upp med att regisseras och sedan full makeup på och stort stylat hår när hon ska pröva på att vara bonde. Springer ju bara runt och flamsar och skrattar. Nej vad pinsamt och vad bra det hade kunna varit om det gjorts seriöst istället.
    Nu blev det bara parodi med en tillgjort dum blondin vilket det inte alls hade behövt bli.

      Hur seriöst hade det varit om hon låtsades vara någon annan än sig själv då? Nu är det ju hon som testar på olika saker. ??‍♀️

    Skulle hellre se att folk testar typ äldrevården och skolan. Jag kommer från en släkt där många är bönder så jag kanske är lite präglad av det, men det känns som om det är så trendigt nu att vilja testa sånt. Men den här typen av storstadstjejer borde verkligen testa att vara vårdbiträden för en vecka tex. Kanske svårt om de ska filma, med sekretess, men nyttigt!

      Tycker det borde vara som en slags värnplikt för alla, att i ung ålder under en period utföra den typen av arbete där man tar hand om andra eller gör något annat samhällsnyttigt. Man lär sig mycket om sig själv och om ansvar, man blir ödmjuk, man inser att världen inte handlar om en själv osv.

        Det gör de flesta i ung ålder, prao kallas det.

        Har inte Tyskland något sånt system? Att unga får antingen göra värnplikt eller samhällstjänst?

      Jaaa för Alexandras SERIE kommer ju handla om att hon är på exakt samma ställe och testar exakt samma jobb i varje avsnitt…

      Skulle aldrig få för mig att testa ett jobb inom vården så dåligt som de verkar ha det enligt media. Fattar inte att folk stannar kvar på sina jobb, jag hade sagt upp mig. När varken chefer eller befolkningen uppskattar ens jobb och tar det seriöst. Som nu när folk lever på som vanligt under en pandemi, hade gett alla fingret (allmänheten) och sagt klara er bäst ni vill.

        En del kan inte ”bara säga upp sig” då det krävs pengar för att leva, om du nu har missat det.

        Ja att bara lämna alla äldre och sjuka vind för våg löser ju verkligen problemen…

    Nej jag kan inte lyssna när någon pratar en dialekt som ”dom tagit efter”. Min man har dialekt och jag har aldrig tagit efter den. Det känns mer som att man vill vara lite märkvärdig med något nytt än att det naturligt kommer att byta dialekt. En nära vän är skåning utanför Skåne med familj som ingen av dom pratar skånska, inte ens barnen. Så nej; jag har jättesvårt att titta eller lyssna när jag vet om det ??

      Det är oftast människor som är väldigt språkligt begåvade som anammar dialekter… Det är sällan nåt man väljer att aktivt göra. Det blir bara så.

    Tycker hon är så himla tråkig och förutsägbar. En tjej som alltid behövt mycket uppmärksamhet. Förut var det ”all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet”.
    Eftersom hon var världens mest omogna och elaka person fram tills hon var 25 år så tycker alla att hon är såååå duktig och har förändrats sååå mycket nu. Gud hon e så modig som visar valkarna på magen och sina breda lår.
    Alltså allvarligt. Skaffa ett riktigt jobb istället.

      Ja jag tycker tvärtom faktiskt. Tycker hon verkligen visat att hon vill ändra på sig och jobbar med sina tidigare kroppskomplex mm. Att hon kämpar emot det som hon tidigare omfamnade.
      Tycker även att hon är så otroligt vacker nu, att det verkligen syns på henne att hon hittat en trygghet som kommer innefrån och inte i hur fixad hon är. Avslappnad och rolig och bara rent av snygg.

    Jävlar vad nytänkande!

    Är det på allvar nån som är intresserad av att se ett sånt program? Har så jäkla svårt att se målgruppen. Är det tonårstjejer som ”ser upp” till fanskapet, el har jag missat nån parameter?

    förlåt men jag kan inte ta henne seriöst.. uppenbart att hon bara mobbat folk för hon själv alltid fick höra hur ful hon var, och att det typ skapade elakhet. Men oavsett, finns icke-snygga människor som inte är elaka.. hon var liksom på en helt annan nivå och då läste jag aldrig hennes blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.