Cissi Wallin har haft frågestund

Det här är ett väldigt intressant svar av Cissi Wallin, särskilt som intrycket är att VAD SOM HELST som är kritiskt mot Cissi Wallin skulle kunna vara ett hot i hennes huvud. 
Att jag skriver de här raderna – är det ett hot? (Eller att bete sig hotfullt?)
Att jag inte lät mig utpressas av henne – är det ett hot? (Eller att bete sig hotfullt?)
Att man ifrågasätter henne – är det ett hot? (Eller att bete sig hotfullt?)
Att man sympatiserar med någon som kritiserar henne – är det ett hot? (Eller att bete sig hotfullt?)
Att man gillar ett konto som ifrågasätter henne – är det ett hot? (Eller att bete sig hotfullt?)
Att man inte blint köper alla hennes utsagor – är det ett hot? (Eller att bete sig hotfullt?)
Att man tar allt som kommer från henne med en nypa salt – är det ett hot? (Eller att bete sig hotfullt?)
Att kalla henne ”teft” – är det ett hot? (Eller att bete sig hotfullt?)
Att kalla henne gränslös – är det ett hot? (Eller att bete sig hotfullt?)
Att tycka att hon inte är en bra förebild – är det ett hot? (Eller att bete sig hotfullt?)

Listan är oändlig…

Skiter i? Samtidigt som hon bussar sina säkerhetsbolag på de som uppfattas som hotfulla mot henne?
(Se bild 1)

Skönt ändå att hon inte svarade på samma sätt som Anna Book, som skulle jaga Roberto till världens ände eller något liknande…

Borde inte svaret vara ”att jag inte blev rikare tidigare så jag kunnat vara hur kompromisslöst självtänkande och gränssättande tidigare utan att riskera några som helst konsekvenser”?

Ett svar, inte helt utan sanning i sig. =)

Är det här ett hot? (Se bild 1)

Förhoppningvis inte för att jobba på Försäkringskassan sen?

Om man utsätts för ett brott av Cissi Wallin då? Får man fortfarande berätta om det eller gäller den här nya lagstiftningen enbart brott som HON utsatts för?

Ps. I come in peace.
Det är redan fullt i buskarna utanför mitt hus av Kevin Schillingford och hans ”kompisar” så något säkerhetsbolag får inte plats att spana på mig, för att eventuellt gräva fram någon skit på mig för att Cissi uppfattar mitt inlägg som ett ”hot”.

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det var väl rätt mycket tjafs om Gardets pengar som slussades in på Cissi Wallins privata konto, där Cissi Wallin satte en privatdetektiv på att gräva fram skit om en person som kunde bevisa hur det förhöll sig?

  Svara

   Och om PD inte hittar något så fabriceras det! Något annat finns inte när narcissus ska fram med sin jefla golgatavandring. Helig som helvete & ständigt nynnande på hjärta & smärta psalmer.

   Svara

    Hej Camilla! Stå på dig vad gäller Cissi- du är en av få som vågar ifrågasätta och även kritisera henne. Det är jättestarkt av dig och något du förtjänar massa beröm för 💛💛💛.

    I princip alla som Cissi gett sig på offentligt på ofta fula sätt, och som till slut även svarat henne offentligt, anklagar hon för att vara allt ifrån bindgalna till egoistiska, oprofessionella och mediakåta. (Ofta kvinnor som hon bakom kulisserna behandlat illa, och sedan kastat under bussen i syfte att på ett eller annat sätt framhäva/försköna bilden av sig själv). Detsamma med den övriga fåtaliga tappra skaran som vågat sig på att kritisera något hon gjort.

    Kanske har hon nu insett att den taktiken inte längre fungerar eftersom hon använt den på tok för många gånger nu. Inte många tror på henne längre.

    Är förmodligen därför hon nu hotar med privata säkerhetsbolag- för att ingen ska våga kritisera henne. Cissis beteende är verkligen sjukt på riktigt. Sjukast av allt är att hon på riktigt inte förstår hur hon framstår, när hon på fullt allvar hotar med att bussa säkerhetsbolag på folk vars enda ”brott” är att ha kritiserat något Cissi sagt eller gjort.

    Svara

  Teft?

  Svara

   Ja, vad är det?

   Svara

   Ska nog vara TERF – Trans exclusive radical feminist

   Svara

    Lite som graderna i Dantes Inferno.

    Team Rowling ftw

    Svara

  CWs Cv visar att hon gång på gång bryr sig mest om sig själv men gärna använder behövande som sköld för att skaffa sig mer uppmärksamhet.

  Svara

  Asså Cissi blev ju inte feminist förrän hon märkte att karriären gick åt heelvete. Innan dess var hon PK på heltid.

  Svara

   Och nu när feministspåret är kört i botten satsar hon på barn som exponeras i sociala media. Lätta pluspoäng till en mediakarriär på deken.

   Svara

    Hennes barn exponeras inte i sociala medier. Vad pratar du om?

    Svara

     Var det inte cissi som rasade på bloggen över att förskolan ville ta in specialpedagog till hennes barn?

     Svara

     Eh, konstant gnäll och bilder på ungarna. 🙄 För att vinna sympati.
     ”Hej! Jag är ingen sociopat. Sa sociopaten till psykiatrikern.”
     Alltså snälla.

     Svara

     Handlar nog om Cissis senaste krönika som handlar om exponering av barn på sociala medier

     Svara

     Vad menar du med att hennes barn inte exponeras i sociala medier? Hon har ju lagt upp över 1000 bilder/stories på sina barn?

     Svara

     Hej Camilla!!
     Äntligen någon som på allvar vågar ifågesätta hennes vidriga lömska samt sjuka beteende där hon missbrukar sin makt. Deplatformar alla som inte passar hennes sk feminism. Jag har stått på CW sida när hon gick ut om hur hon utsattes för övergrepp, jagtrodde på henne. Men så här i efterhand har man verkligen sett vem hon är. En mycket hemsk, maktgalen och egoistisk människa som kan gå över lik för att härska. Att hon använder feminismen är bara ett verktyg, och många har hon lyckats lura. Men hennes handlingar talar sitt tydliga språk. Drama, hot, kontroll, härskartekniker och sist men inte minst hur hon missbrukar sin makt position. Med samma medel som hon utsattes för utsätter hon andra. Och nu äntligen kan någon sätta stopp för det. Hon talar inte för den jämställdheten jag står för, min röst har hon inte. Hej dig och stå på dig.

     Svara

   Fast, feminism är väl extremt mycket inom PK-genren?

   Svara

  Låter lite som hur scientologikyrkan bussar sina säkerhetsvakter på de som är ett ”hot” mot kyrkan (i.e. är öppet kritiska).

  Svara

   Jag tror inte att de lägger så mycket pengar på säkerhetsstyrkor. Jag kan tänka mig att en veckas insats kostar 30 000, jag tror knappast att Cissi, eller snarare Cissis make, lägger hundratusentals kronor per år på att jaga nättroll. Cissis beskrivning av säkerhetsarbetet är ju inte så avancerat heller, lite registersök på offentliga domar??? Det finns databaser som kostar ett par tusenlappar per år, det låter snarare som att det är en sån som används.
   Newsflash: det blir riktigt tråkigt att sitta och läsa om folks liv efter ett tag.

   Dessutom är polisanmälningar hemliga för alla utom anmälaren/målsäganden, så får hon ut dem på något vänster så är det någon inom polismyndigheten som kan vänta sig åtal och avsked!

   Svara

   Att bussa privatdetektiver för att gräva fram skit om meningsmotståndare (dvs kritiker av scientologin) är en specialitet. Och hittar de inget så fabriceras det och inte sällan och sedan publiceras det upp på en egen hat-webbsida. (se leah remini tex)

   ”Bikten” med emeter innehåller ofta många händelser som en fd medlem yttrat i förtroende, men scientologikyrkan har inga gränser utan använder gärna detta materialet för att skrämma andra fd medlemmar från att säga vad de tycker.

   Svara

  Som jag minns det så upplevde jag inte det hon skrev till dig som ett hot, jag tolkade det mer en förklaring på att hon blev besviken på att lojaliteten inte var ömsesidig. Jag upplevde absolut inte som utpressning utan som sagt en förklaring till varför hon blev besviken på dig. (Sedan valde du själv att gå ut med att du starta bloggen så du kommer aldrig veta vad hon vkleigne skulle ha gjort).

  Och kom igen. De kommentarer ang henne och FV som du låter stå kvar…. jag förstår henne fullt ut och jag förstår inte hur det är mer förtal att namnge en person som är dömd (nej jag pratar inte om FV) än att låta det stå kvar att någon skulle ha ljugit om sitt övergrepp.

  Kan du veklingen inte någon stans förstå hennes meddelande till dig och på vilka grunder det skrevs?

  Svara

   Men vad DU upplever är väl jävligt ointressant?

   Svara

    Vad är det där för jäkla otrevlig attityd?
    Gå och lägg dig

    /Hälsningar INTE trh

    Svara

     Är du säker på att du inte är Hmm?

     Svara

      Har det blivit någon form av titel eller?
      Är det inte fortfarande en specifik läsare?

      Svara

    Sluta gå på TRH. hon har lika rätt som alla att kommentera vad hon känner.

    Svara

     Nä, hon har MER rätt än alla andra att kommentera, för hon vet bättre än alla andra.

     Svara

      Nu vill du bara provoceras med flit

      Svara

       Är bara jävligt less på en besserwisser som tar sig an rollen som moralpolis.

       Svara

        Och hur tänkte du att ditt utbrott skulle förbättra situationen?
        Det är oerhört svårt att förändra andra. Det enda man egentligen kan göra är att förändra sig själv, sina reaktioner och sitt egna synsätt.

        Svara

         Förstår vad du menar, men vända andra kinden till finns inte längre kvar som valbart alternativ.

         Svara

          Så då försöker du röka ut personen?
          Hur fungerar det för dig tycker du?

          Svara

           Det är ganska roligt. 😁

           Det var inte ett svar på frågan.

    Det börjar bli väldigt elakt när man ger sig på någon som bara skrivit sin uppfattning i ett kommetnarsfält där alla skriver sin uppfattning. Ingen annan som kommentar det här inlägget med en åsikt får samma bemötande?

    Okej jag förstår att ni stör er, jag är inte heller ett fan av trh diskussionsteknik. Men det är inte ett okej beteende att försöka mota bort henne genom att bemöta allt hon skriver med aggresiva svar när hon inte inte kan beskyllas för något värre än att ha varit mästrande i andra inlägg, hon har inte varit elak ens. Mobbing-varning att gå på henne så.

    Svara

     Kommer man med påståenden som inte kan beläggas får man kritik, oavsett vem det gäller.

     Svara

      När hände det sist att hon inte kunde belägga ett påstående?

      Svara

       Nu.

       Svara

        Hur då?

        Svara

      Du menar att hon behandlades precis som vem som helst i den här tråden? Att hon fått samma svar om hon skrivit den kommentaren anonymt?

      Det stämmer ju inte, de värkar snarare handla om uppdämd irritation för att hon är besserwissrig överlag, inte just i denna kommentar.

      Svara

       Det finns ingen annan som har den frekvensen av moralpolisinlägg som Hmm har.

       Svara

        Precis alla här inne är moralpoliser hela tiden. Trh tycker bara inte samma som dig.

        Svara

   Varför skulle inte Cissi Wallin kunna ljuga om ett påstått övergrepp?

   Svara

    Klart hon kan. Men varför låter man dessa spekulationer stå kvar på sin blogg och varför räknas det inte som förtal?

    Svara

     Seriöst, på vilket sätt är det ett förtal? Googla fram något bra nu.

     Svara

      Var så god!

      https://bloggbevakning.se/2019/11/10/cissi-wallins-forsok-att-tysta-aven-mig-genom-hot-far-mig-att-lagga-alla-kort-pa-bordet/

      Grattis till att hitta något om utpressning och grattis till hur man inte skulle kunna tolka det som att hon är besviken.

      Du kan ju så klart tolka det hur du vill, men det är definitivt en fråga om att vilja inte att läsa vad som står där ordagrannt och bestämma sig för att hon menar något annat än det hon säger.

      Svara

       Jag instämmer bl.a med nedan…..

       ”Essgren / 2019-11-10 15:04

       Herregud människa! Snacka om att urvattna begreppet hot. 😒 VARTI ligger hotet? Det är väl för fan fullkomligt rimligt att CW vill ge blanka fan i att ha din rygg när du pissat henne i ansiktet. Knappast orimligt. Det är ett tydligt ”varför ska jag bry mig om dig, när du obv ej gör detsamma.”

       …..”

       Svara

       Jag har en tydlig minnesbild av att hon blev utpressad, men vill du tro något annat är det fritt fram för dig att göra det. ☺️

       Svara

        Var är dina bevis för att hon blev utpressad?

        Svara

         Vad av ordet ”minnesbild” är det du har svårt att förstå?

         Svara

          🍼👶🚼

          Svara

           😊

       Cissi till CamCam: ”Men nu är det så att jag varit oerhört lojal och skyddat dig i en rättsprocess. Vill du att jag ska fortsätta göra det – ring upp mig så snackar vi mer.” Underförstått: ”Ring mig, annars sätter jag dig i skiten!”

       Svara

        Du kan ju citera allt hon skrev när du ändå är i farten fast vi vet ju bägge att det ser bättre ut om du klipper av det där.

        Men nu kan alla som vill själv gå in och läsa, och som vad vissa skriver till mig, vad som är underförstå för dig kanske inte är så himla intressant framförallt inte när du väljer att fultolka.

        Svara

         Ja, det är klart att du är bättre än någon annan på att hitta lämpliga citat som backar upp din tes. När andra gör likadant för att visa på något annat än det du tycker, då blir det så klart fultolkning. Moget. Som vanligt.

         Svara

          Men bara sluta. Det är exakt samma citat som du tog som jag syftar till bara att du inte skrev allt hon sade.

          Men du vill bara käfta nu, så det får du pyssla med själv. Jag har gjort det jag ville och få sagt och gett en länk så kan folk själv får avgöra.

          Svara

           Ah! Folk får själva avgöra utan att du visar vägen till sanningen? Är det sant?

       Du svarar inte på frågan. På vilket sätt är det ett förtal?

       Svara

        Om man skriver något i syfte att det avses att utpeka någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller annars lämna uppgifter som är ägnade att utsätta denne för andras missaktning så är det förtal. Framförallt när det får en stor spridning. (Sanningshalten är mer eller mindre helt irrelevant)

        Svara

        Du har ett svar som väntar, gissa var. 🙂

        Svara

         I modd! Jag visste det!

         Svara

       2019-11-10 20:46: ”Hur svårt är det att skapa en blogg? Känns som Cissi bad dig göra detta för att ha någonting på dig?”

       Nej, nej, nej, det passar inte in i ditt narrativ. Så klart.

       Svara

        Jag gissar på att detta är till mig?

        Självklart kan Cissi planerat att ha en hållhake på CamCam. Men här spekulationer vi bara och vi var inte där och har bara hört en sida av den teorin.

        Men man borde kanske ändå förstå att när någon begår mened för att skydda den andre att den blir lätt besviken på vad denna sprider om en, eller vad tycker du?

        Och för en gångs skull instämmer jag med Haveristerna analys av Cissi. Hon är inte särskilt strategisk och tänker inte framåt utan agerar i stundens hetta, vilket alltså talar mot planerad hållhake.

        Haveristerna menar också på att hon verkligen hade förmågan att tänka tre steg framåt så hade hon varit mycket farligare för dem. (Vad de nu menar på med farlig).

        Men som sagt. Allt detta är obevisade teorier.

        Svara

         Bara hört en sida av den teorin? OK. Vad lägger du då för tyngd i det Cissi säger? Hur kan du inte se att det finns ett hot i det?

         Svara

          Börja du. Berätta hur du ser ett hot så ska jag berätta varför jag inte ser det.

          Underförstådda egna tolkingar räknas inte. Framförallt som den som skrev meddelandet redan förutsåg att det skulle feltolkas och därför bedyrade att det inte var ett hot.

          Tänker du nu svara på min fråga som jag ställde kl 20:09?

          Svara

           Du blandar in något Haveristerna har sagt någon gång i någon av sina många poddavsnitt för att ge bränsle till din tes att Cissi inte har hotat CamCam? Förstår du inte hur du gör bort dig? Stark rättshaveristvarning på dig.

           Om du är en annan anonym, sluta och kapa tråden, starta en ny och skaffa nick.

           Om du är samma så är vi färdiga här för du svarar inte utan matar bara på och jag inte intresserad av den typen av trådar.

           Du skriver små noveller varje gång, det gör det svårt att hänga med. Antag att du är inblandad i en pågående rättsprocess. Antag att du har någon som skyddat dig i den processen. Antag nu att den personen säger till dig ”OBS! Detta är inget hot, men om du inte ringer mig så slutar jag skydda dig i rättsprocessen”, hur kan du inte tolka det som just ett hot?

           20:59

           Förutom att det inte var det som skrevs. Det var er omtolking av en frågeställning som ställdes.

           Tycker du verkligen inte med tanke på omständigheterna att Cissis frågor var fullt rimliga? Och borde inte CamCam lyft på luren?

           Nu talar du om vad som är rimligt för CamCam göra?! Ringa upp en rättshaverist som CW och försöka ha ett givande samtal med henne för att inte CW ska sluta skydda CamCam i en pågående rättsprocess? Herregud, har du ingen som helst självinsikt? Du verkar inte må så bra. Du kanske ska meditera i stillhet ett tag.

           Som sagt, du matar bara på och svarar inte på några av mina frågor.

           Men det vet vi ju båda varför du inte gör, så vi är färdiga här nu va?

           Hur ser du på att du uppfattas som en rättshaverist?

       Fast om inte detta handlade om en situation där CW dragit in CC i sin egen agenda mot FV (dra igång en blogg) hade jag kunnat tolka henne välvilligt. Men här tycker jag att undertonen är ett hot (skärper du dig inte kommer jag inte fortsätta hålla rygg på dig gällande ngt jag har bett dig om) Sedan tycker jag att CC verkar undflyende och pratar via bloggen istället för att prata ut med CW vilket är jäkligt irriterande.

       Sedan får man ju även titta på hur hon gör i andra fall som med hon doulan eller gällande de ursprungliga garderisterna. Hon gör ned folk på ett hänsynslöst vis.

       Svara

        Fast vi vet inte hur det gick till, eller hur? När bloggen skulle startas. Kanske erbjöd CC sig. Och har CC varit helt ärlig med att de två bara är bekanta. ??

        Men självklart är det det hon säger. Varför ska jag begå mened för dig när du tillåter karaktärsmord på mig. Är detta verkligheten inte rimligt?

        Men det är inget hot. Det är att förklara en konsekvens.

        Och mellan de två ligger en stor skillnad. Att man sedan får berättat för sig att konsekvensen är något negativt för en är inte samma sak och också något man bör tåla.

        Och hur hade ni ställt er till om CW inte först kontaktat CC utan enbart agerat utan att låta CC veta i förväg? Då hade vi istället kunnat snacka om att hämnas utan att ge CC en chans.

        Och jag håller inte med. Man får döma varje fall för sig. Visst kan försiktigt man gå på tidigare beteende om det saknas annat material, men det gör det inte här.

        Och som sagt. Att någon berättar en konsekvens av ens handlande är inte samma sak som att hota. Och konsekvensen som lyftes var fullt rimlig och inte något som kan liknas vid en hämnd.

        Svara

         Jag uppfattar det som hotfullt skrivet. Hon låter CamCam veta att hon har en hållhake på henne. Vad skulle egentligen hända om det kom fram att CC hjälpt henne med bloggen? Förmodligen ingenting och jag undrar även om någon verkligen frågat CW om hon startade den där bloggen ensam.

         Att hon själv skriver: detta är inget hot. Gör det hela så mycket mer självklart att det handlar om det. Hon uttrycker att hon har en makthållhake och ber CamCam ringa upp.

         Att du tolkar det annorlunda och varför förstår jag. Men för att något ska räknas som trakasserier så behöver det inte finnas något uppsåt, utan det är hur det uppfattas som är det viktiga (brukar man snacka om när det handlar om arbetsmiljö) . Här tycker jag samma gäller. Det uppfattas som hotfullt och än mer självklart när man ser till CWs vanliga modus operandi. Och hade någon skrivit så till mig hade jag sagt ifrån på direkten på det skarpaste vis som jag har tillgång till.

         Mig hotar man inte.

         Svara

          Fast du svarar inte på vad hon skulle gjort annars…

          Man hotar inte mig heller.

          Men man är inte heller illojal mot mig utan att jag slutar att vara det tillbaka. Tillåter du skit om mig, varför ska jag inte berätta sanning om dig?

          Igen, det Cissi ”hotar med” är sanningen. That´s all! Och jag hade i hennes sits gjort exakt samma sak. Ingen sätter sig på mig.

          Och jag tycker det är rätt fair att man berättar i förväg att det är så man känner och kommer att agera.

          Svara

           Fast det finns tusentals bättre sätt att formulera sig på så det inte uppfattas som hot. Ungefär som: ”polisen har frågat mig om bloggen och jag har inte nämnt dig men när du sitter och tillåter skit om mig i ett KF undrar jag varför jag ska fortsätta med detta”

           Jag uppfattade din fråga som retorisk. Jag tror inte mkt hänt ifall hon berättat att camcam varit med och startat bloggen annat än hon kan styrka att CW hade som intention att sprida dessa vittnesmål om FV. Det är ju inte så att camcam har en historia av att förtala FV. Och det vet nog CW också och det passade därför bättre som hot.

           Att berätta om konsekvenser på det viset CW gjorde är för mig samma som hot. Just detta: jag skulle kunna och det är upp till dig att välja hur det ska bli.

           Otroligt obehagligt.

           Ungefär som när hon bråkade med ngn på twitter och hintade om att dennes kille jobbade för hennes man. Hon gör ofta så, dinglar med sin makt framför ögonen på folk

   Hur kunde du INTE uppleva det som utpressning?

   Svara

   Inlägg som detta bekräftar ju bara att bloggbevakning inte håller högre nivå än Cissi Wallin.

   Svara

   Fast hur kan man tolka ”jag har varit oerhört lojal mot dig i en rättsprocess, vill du att jag ska fortsätta vara det så ring” om det inte är ett klassiskt ”glöm inte att jag kan skada dig”???

   Svara

  socionom???

  YYYYIIIIIIISSES

  Jag ÄR socionom och hon kommer att få kämpa under utbildningen, att inte explodera. För hon kommer att lära sig att det är skillnad på att vilja förändra världen och att jobba socialt. Vi har oerhört många lagar att förhålla oss till och kan inte freebasa bara för att våra hjärtan säger att vi ska göra på ett visst sätt. Har för mig att hon sagt att hon vill hjälpa utsatta kvinnor och barn, då vore det faktiskt bättre att hon blev jurist. För till syvende och sist så är socionomens arbete bara att gå ärenden till socialnämnden *S* tja inte riktigt så illa, men visst kan hon börja arbeta på tex ett boende för utsatta kvinnor men då vore det bättre med en behandlingspedagogutbildning eller socialpyskolog. Undrar om hon ens vet vad en socionom gör.

  Svara

   Hon kommer aldrig gå en socionomutbildning.

   Svara

    Klara av 3,5 års heltidsstudier (inte tid att driva sin egna agenda på sociala media), klara av att samarbeta i grupp, klara av sista halvåret med att göra som handledaren säger åt en? Ha, ha, ha! Kommer aldrig att fungera.

    Svara

     MÖJLIGT (men knappast troligt) är att hon kommer påbörja en utbildning men likt exakt allt annat hon tar sig för så kommer den absolut inte slutföras, det kommer hon inte klara av en massa olika anledningar.

     Svara

   Jag läser just nu till socionom och min mardröm är att hamna på socialtjänsten. Har noll förtroende för socialtjänsten (egna erfarenheten sedan barnsben) och jag vill inte vara en del av den cirkusen. Så att arbetet som socionom handlar om att gå ärenden till socialnämnden stämmer ju inte riktigt. Finns oerhört många arbetsplatser där du inte behöver förnedra dig själv med att jobba på socialtjänsten (så som socialtjänsten ser ut just nu. Kanske mirakel sker innan jag går ut. Hoppas.)

   Svara

    Håller med. Har själv jobbat på socialtjänsten men två år räckte. Om ni visste hur många illvilliga människor det finns som vill själpa istället för att hjälpa. Tyvärr.

    Svara

     Hur menar ni de beter sig? Bara försöker förstå vad ni menar.

     Vad jag förstår ska soc väga alla fall och hjälpa de som mest behöver det, dvs det ingår i jobbet att säga nej – men menar ni att de är illvilliga eller skadeglada?

     Svara

      Du behöver absolut inte be om ursäkt. 🙂
      Det är inte fel på människorna som jobbar på socialtjänsten (rötägg finns i alla yrken) utan det är fel på hela systemet som socialtjänsten är byggt efter. Jag kan absolut tycka illa om en myndighet även om jag kommer behöva ha med de att göra. Och för mig är det en förnedring att jobba för socialtjänsten.

      Svara

       Mina svar hamnar fel hela tiden

       Svara

      Tex försöka förhindra hjälp i dett längsta för att spara pengar. Och blunda och inte se verkligheten.

      Svara

    Förlåt men det verkar helt galet att läsa till socionom och ha inställningen att man förnedrar sig genom att arbeta på socialtjänsten? Även om du inte kommer arbeta där kommer du som socionom med största sannolikhet ha med socialtjänst att göra , som samverkanspartner eller uppdragsgivare.

    Svara

     Är också socionom med egna negativa erfarenheter av socialtjänsten från uppväxten. Har inte varit intresserad av att arbeta med något annat än just socialtjänsten. Ja, systemet är på många sätt kasst men som handläggare har man ett jäkla stort utrymme att göra egna bedömningar och fatta egna beslut, man får inte vara feg och lat bara. Och alla passar inte för tung myndighetsutövning, så är det. Men är man duktig vill de inte bli av med en även om man är lite besvärlig 😉

     Svara

      Har man verkligen så stort utrymme att göra egna bedömningar? I slutändan är det väl chefen som gör den slutgiltiga bedömningen?

      Svara

   Jag är också socionom och håller med dig. Eftersom Cissi är stenrik så tror jag att det bästa för henne vore volontärarbete i någon form.

   Svara

    Jag tror inte att hon är så bra på att ge. Cissi är en sån som tar och tar och tar …

    Svara

    Det är ju dock inte Cissi som är stenrik, utan hennes man.

    Svara

   För jurister har inte lagar att ta hänsyn till eller🤷‍♀️?

   Svara

    Tror de menar att åklagare eller försvarsadvokater är menade att jobba så hårt som möjligt för att den åtalade ska bli dömd eller friad. Dvs hitta mest skit i motståndarens förklaring, vilket Cissi kanske är flink på.

    Nu kanske jag har kollat för mycket på film men typ som i Devil’s advocate.

    Svara

  Är det inte väldigt barnsligt med dessa influencer som har frågestunder?Man vet ju inte ens om det är de själva eller andra som frågar.Ännu värre är de löjliga ja och nejfrågorna med rutor på instastorys där man inte ens kan tryck på ja eller nej. 🙂 Jädra stollar är vad de är.

  Svara

  Jag läser just nu till socionom och min mardröm är att hamna på socialtjänsten. Har noll förtroende för socialtjänsten (egna erfarenheten sedan barnsben) och jag vill inte vara en del av den cirkusen. Så att arbetet som socionom handlar om att gå ärenden till socialnämnden stämmer ju inte riktigt. Finns oerhört många arbetsplatser där du inte behöver förnedra dig själv med att jobba på socialtjänsten (så som socialtjänsten ser ut just nu. Kanske mirakel sker innan jag går ut. Hoppas.)

  Svara

   Tråkigt att du känner så. Jobbar själv inom socialtjänsten och har inte alls den uppfattningen. Visst finns det personer som man tänker borde byta yrke men vi är väldigt många som gör vårt yttersta för att hjälpa människor.

   Svara

   Du kommer att hamna på socialtjänsten förr eller senare 😂 hade massa kursare som absolut inte skulle göra det men nu stöter jag på dem hela tiden på olika socialkontor. Är liksom den största arbetsgivaren och när folk börjar skaffa barn och hus är fast anställning mer lockande än att jaga timanställningar på olika boenden.

   Svara

  Hon ger sig på grupp efter grupp och svansen hänger på. Npf-ungar, kvinnor som föder hemma och nu är det transpersoner. Om hon får kritik så är det ”ptja” (vad fan betyder det ens?) ”analyyyyys” ”problematisk” ”galen häxa” osv. Hon är som en papegoja på tjack.

  Svara

  förtalslagen…

  Svara

  På tal om personer som plötsligt börjat studera så såg jag Sooraan Issmaaail igår. Han hade tappat mycket hår och gått ner i vikt. Han undvek folks blickar.

  Svara

   Hoppas han skäms.

   Svara

  Är jag den enda som inte fattar hur mkt Bella sålde sitt hus för i artikeln på aftonbladet?

  Svara

    Hon förlorade väl ingenting? Det var en plus/minusaffär egentligen. Hon köpte huset för 26,5 och sålde det för 27.

    Svara

     Ah okej, fick för mig att det var mkt dyrare när hon köpte, men då är jag med. Tack!!

     Svara

      Det var för att hon avrundade några millar uppåt.

      Svara

    Hon gick väl 500 tkr i vinst om jag förstod rätt, köpte för 26,5 mnkr och sålde för 27 mnkr.

    Svara

     Vinsts och vinst. Hon byggde en pool innan försäljning…

     Svara

   Kan du inte förstå hur någon kan betala så mycket, eller förstod du inte vad det var för summa? Vad var det du inte förstod?

   Svara

   27 miljoner? Framgick tydligt tyckte jag.

   Svara

    Det var belånat långt över skorstenen, så någon större vinst gjorde hon inte.

    Svara

     Speciellt inte eftersom hon köpte huset för 26,5 och under tiden hon bodde där la ner en hel del på poolbygge, möbler etc.

     Svara

      Möblerna var spons och ingick i köpet, poolen blev aldrig klar.

      Svara

       Bara för att poolen aldrig blev klar betyder ju inte det att den inte kostade något.
       Hur som helst så måste hon ha haft mäklararvoden och andra kostnader i samband med försäljningen osv som definitivt inte var spons.

       Svara

        togs väl ur rätt mycket pantbrev vid köpet om jag inte minns fel.

        Svara

   27 mill enligt rubriken. Och artikeln.

   Svara

  Varför är Kevin mfl i dina buskar?

  Svara

  Är det inte sociapatutbildningen hon ska gå?

  Svara

   Den har hon redan gått klart.

   Svara

  Cissi visar om och om igen hur ”woke” hon är. Jag skrattar ihjäl mig åt hennes haverier, så vansinnigt komisk människa!

  Svara

   Hennes senaste krönika var ritktigt bra

   Svara

  Varför frågade man kring hennes tankar om kvinnor med autism? Vad har jag missat?

  Svara

   Jag antar att det är för att hon är kvinna och öppet berättat om sin adhd (som är en diagnos inom autismspektrat)

   Svara

    Då är jag med! Tack!

    Svara

    Nej det är det inte. Däremot är det båda neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

    Svara

     Ibland känns det som om Offerrollsfeminismens Golgatavandring gått för långt redan från början. I mina ögon har Cissi iinget med Feminism att göra, hennes effekt förefaller vara den rakt motsatta. Cissi skapar skarpa antifeminister och verkar själv inte veta vad feminism är annat än till ytan av ordet.

     Svara

      CW ger feminismen ett riktigt dåligt anseende. Hon är antifeministernas favorit.

      Svara

     Precis så. En del har dubbeldiagnoser som ADHD och Asperger

     Svara

    Nej, adhd är inte en diagnos på autismspektrat.

    Svara

  Klickar inte längre på något som ger Cissi credit.

  Svara

  På tal om Sindys ex, vad sysslar knivmicke med nu för tiden? 🧐

  Svara

   Svara

    Stackars tjej som fick sitt ansikte förstört av honom 🙁

    Svara

    Men gud, jag hade glömt bort att han träffade henne också! Har inte sett eller hört något om honom sen han och Isabelle strömberg gjorde slut 🙄

    Svara

  Alltså jag går emot alla Cissi-haters och säger bara ”you go girl, att du orkar är för mig en gåta”!
  Heja Cissi!

  Svara

   Att haverera i vad man än ger sig på är ju inte särskilt jobbigt. Det orkar nog de flesta. Bara att ge sig på nya haverier!

   Svara

    Du menar tvärtom väl?

    Svara

  Du har glömt öppet spår igen!!

  Svara

   Så livstrött

   Svara

   Jag tror att vi skulle fastna här…

   Svara

   Japp! Väntar här med frågor!

   Svara

   Vi kör på med öppet spår här istället!

   Svara

  Jag har en fundering angående vaccin mot vanlig säsongsinfluensa. Jag är ingen riskgrupp och kommer därför inte att ta någon annan persons plats just nu men så småningom kanske man kan vaccinera sig.

  Frågor:

  – hur mycket minskar man risken för att bli förkyld om man vaccinerar sig?

  – hur länge är man skyddad?

  – finns en risk att man blir förkyld av vaccinet som sådant?

  Svara

   Du blir skyddad denna säsong, och du blir inte skyddad mot förkylning utan mot influensa (38 grader feber, sängliggande i flera dagar och känsla av att ha blivit överkörd av ett tåg)

   Svara

   Hej! Jobbar med vaccinationer! På vaccinationscentraler kan alla vaccinera sig, riskgrupperna får vaccinet gratis men annars får man betala, kostar typ 300 spänn. Där jag jobbar finns vaccinet redan inne. Vaccinet skyddar inte mot förkylningsvirus utan bara mot influensa. Hur bra det skyddet blir varierar lite från år till år då det varierar vilken influensastam som cirkulerar och hur väl matchat vaccinet är. Men man säger ca 60% – alltså ska man vara medveten om att man kan få influensa trots vaccinering! Däremot brukar man då få en lindrigare sjukdom.

   Man är skyddad i en influensasäsong och måste alltså ta vaccinet varje år.

   Vid alla vaccinationer kan man få lättare sjukdomskänsla/feber i någon dag efter. Men det är vanligare att man inte känner av något speciellt.

   Svara

  Fyfan, läste inte länktexten utan tryckte bara och tänkte att det skulle vara något kul. Varning, gör inte mitt misstag om du är känslig 🤢🥴

  Svara

   Det är ett avhugget huvud på bilden för er som undrar. Skippa att trycka på den och hoppas kommentaren tas bort.

   Svara

  Ska vi köra Öppet spår här istället? Det kan blir många kommentarer att rensa bland för Camilla imorgon 😂

  Svara

  Hårkatastrof! Min naturliga hårfärg är väldigt mörkbrun, till och med nästan svart. Har slingat det lite ljusare i ett år och valde idag att slinga det lite mer ljusare. Jag är dock missnöjd och vet inte hur jag ska gå tillväga nu. Frisören blekte slingorna som vanligt men använde nog en annan nyansering/toning eller vad det nu heter. Vet inte om jag bara är ovan men Vid första intryck så känns det inte som jag klär i så ljusa slingor.

  Har ni några tips??

  Svara

   Har du en bild?

   Svara

    Ja det har jag. Men hur ska jag visa den här?

    Svara

   En ide är att gå tillbaka till frisören, visa en bild på dina tidigare slingor och fråga om hon kan korrigera.

   Svara

    Hon är ledig på söndagar och som jag känner nu vill jag inte ens åka till jobbet såhär hehe

    Svara

   Känner redan att mitt hår är extremt, vill inte göra det värre 🙂 är tyvärr en sån som dessutom inte skulle klä i rakat

   Svara

  Du menar att hon behandlades precis som vem som helst i den här tråden? Att hon fått samma svar om hon skrivit den kommentaren anonymt?

  Det stämmer ju inte, de värkar snarare handla om uppdämd irritation för att hon är besserwissrig överlag, inte just i denna kommentar.

  Svara

  Vad har ni gjort idag?
  Jag är sååå trött på helgerna nuförtiden att jag undrar om andra orkar göra något överhuvudtaget.
  Jag har varit på en uppfriskande höstpromenad för att det var så soligt idag och nu är jag bara trött som vanligt och orkar ingenting.

  Svara

   Jag har varit hos frisören. Men annars är jag som dig, har ett krävande jobb och orkar inte göra något under helgen för att jag är så jävla trött. Jag gör det som behövs men har ingen ork till mer

   Svara

  Vad händer inget Ös

  Svara

   Öppet spår är bara en social konstruktion. Samtal människor emellan kan uppstå var som helst. Välkommen!

   Svara

  Ta bort det här inlägget Camilla! Respektlöst

  Svara

  Hon är så vidrig. Hoppas att hon åker in snart.

  Svara

  Hon har råd med säkerhets-hjälp men betalar nannyn svart?
  Haha Cissi påstår att hon är ofarligt? hon älskar ju att ljuga och vrida och vända på sanningen för att förstöra andra människors liv, och om någon på riktigt hotade henne tror jag det enda hon skulle göra är gnälla om det på nätet och kasta skit på polisen som inte gett henne 20 livvakter.

  Skiter högaktningsfullt i random personer? vad hände med alla hon hängde ut för bara ett par veckor sedan? och hur gick det när någon kommenterade ”hur kan du ens leva med dig själv” det kunde hon inte skita i?

  Man kan ha ett vanligt liv och en vanlig hobby trots adhd, alla med adhd är inte galna som Cissi….

  Ja ändra förtalslagstiftningen så FV kan gå ut och sprida hur CW spridit lögner, förstör hans liv, vilken farlig och hemsk människa hon är, för det är hon nog enligt hans åsikt, men han håller tyst för om han sa allt han tänkte skulle hon direkt dra honom inför rätten. Om man ändrar en lag gäller det liksom åt båda hållen.

  Svara

  Vad fan är ”teft”?

  Svara

  Vid anställning som socionom görs kontroll i belastningsregistret. Cissi kommer att finnas med där i minst 5 år, troligtvis 10 år. Det kommer inte bli lätt att få en anställning.

  Svara

   Hon kommer aldrig att börja den utbildningen eller någon annan utbildning för den delen. Så länge hon är gift kommer hon inte att ta ett riktigt jobb heller.

   Svara

  Vad betyder att man är teft?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.