Är det bara fattiga människor som kan vara nöjda med sig själva?

Jag skulle väl säga som så att människor som inte har råd eller vill lägga sina pengar på skönhetsingrepp kanske jobbar hårdare på att acceptera sig själva, medan Paow mer verkar lägga sig under kniven för att det är en rolig sak att göra?
Hon opererade ju inte näsan för att hon var dundermissnöjd med den, utan för att hon tyckte det verkade kul.
DET är helt sjukt enligt mig.
Att inte inse att varje operation innebär en risk, och att inte inse sin egen roll i det hela, alltså att hon är en reklampelare som ska försöka förmå fler att operera sig ÄR sjukt!
Hon får ju inte alla dessa ingrepp gratis för att kliniken är snäll, utan för att de vill använda henne för att påverka följarna att också vilja operera sig.
Att inte inse sin roll i detta, efter att ha arbetat som influencer sedan tidiga tonår är höjden av idioti. Höj blicken lite, se helikopterperspektivet eller gör en snabb googling på vad som skiljer ett varumärke från en privatperson?

Att använda finansiell utsatthet som medel att trycka till de som ifrågasätter henne är under all kritik, särskilt som huvudpersonen själv deltagit i Lyxfällan eftersom hon inte kunde hantera sin ekonomi på egen hand. 
Det är väl ändå en liten liten sten i det lilla lilla glashuset ändå?

Men…
Efter alla saker som Paow mer eller mindre okynnesopererat så kan jag dock förstå att hon nappar på det här erbjudandet. Hon HAR varit öppen med sitt komplex för sina tänder och hur hon som liten, både försökte slå ut dem med en tegelsten och dra ut framtänderna med en tång.
Det jag inte gillar är hennes sätt att argumentera för sin sak. Är det något hon faktiskt kan argumentera för med sakliga argument så är det väl för ett samarbete för att fixa tänderna?
Av alla hennes samarbeten gällande utseende så är detta det som känns mest genuint, trots att jag fortfarande är emot samarbeten som bygger på att kapitalisera på människors osäkerheter vad gäller utseende.
Att Paow sedan skulle inse sin roll i det hela vad gäller influencer marketing är kanske att hoppas på för mycket, but a girl can dream, right?

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon är så jävla blåst

      Jag tror vi får ta hänsyn till att Paow vuxit upp med att bemöta arga kommentarer och ”troll” sedan hon var typ 14, idag är hon väl typ 27? Hon har inte samma sätt att tänka när det kommer till att besvara kommentarer tror JAG.. kan ha fel, men hela hennes liv har ju ärligt gått ut på Svar på tal och Kaxigast vinner :/

        Tror du har rätt i att hon lever I sin egna värld… och har fått x antal kommentermom sitt utseende…
        Synd är det dock och hennes svar på saker är ju bara så knasiga. Finns ju folk som är bra mycket rikare än hon som inte fixat tänder

      Det är bara fattiga människor som mitt i en pandemi åker till en lågprisklinik i Turkiet (!) för att fila ner sina tänder.

        Blir ledsen när jag hör att folk som hon, influenser, verkligen inte förstår att den här dödssmittan även kan ta livet av dom. Inte bara fattiga människor…..

      Jo. Kan man inte skilja på de och dem (och inte då väljer det säkrare ”dom”) är man nog inte den vassaste kniven i lådan.

        Ja år 2020 fungerar ordet ”dom” alldeles utmärkt i enklare talform. Nu när ändå alla skriver fel. 😉

          Det var ju det hen ?? sa? Men Paow har inte skrivit ”dom” utan dem när det ska vara de.

    Tror inte hon ska uttala sig. Var inte hon med i lyxfällan?

    Känns inte som att hon tillhör de som anses vara de smartaste förebilderna men tyvärr ser nog många unga tjejer upp till henne.
    Jag är hellre fattig och accepterar min näsa än rik och ständigt missnöjd med mitt utseende. Mina tänder har jag iofs fixat, men de var helt sönder efter en olycka.

    Helt sjukt kul att opera näsan! eh.

      De flesta gör fillers idag stället, i sina näsor alltså.

        Du skämtar?! Fillers i näsan? Har du några före/ efter bilder som exempel?

        Liksom, vad är det som ska fyllas igen? Näsborrarna?

          De fixar till sina krokiga näsor, va har du aldrig sett det?

          Eller att man vill ha mer markerad näsa, som tex Kardashians.

            Jag hade ingen aning! den här utvecklingen blir ju bara mer och mer bisarr, vad blir nästa ansiktsdrag som ska fixas?

          Om du går in och kola på Antonija Mandir instagram så är hon ett bra exempel på att lägga in fillers för att få en rak näsvinge.

      3 killar från uk åkte till Turkiet, alla låg i koma en vaknade aldrig. Skulle fixa sina tänder

        Källkritik tack.

          Fast det skrevs det en hel del om på de seriösa nyheterna i UK, så det är inget påhittat.

          Stod i tidningen i veckan, antar att det bara är att googla

            Men dessa tre nissar från Belfast blandade väl läkemedel/droger med alkohol i mängd?
            Har inget med tandblekningen att göra.

              De fick något läkemedel inför blekningen

                Som inte ska tas med alkohol ja.

          Jag menade det jag skrev, att jag tycker man ska vara källkritisk. Jag bad alltså inte om en källa. Nu verkar det ju stämma (?) trots allt så Marre har väl redan varit källkritisk.

          Hahah ”källkritik”? Av alla ord att välja… Hej Paow!

            Vad skulle passa bättre? Det är jätteviktigt att vara källkritisk när man läser.

              Källa? Eller källhänvisning?

                Jag sökte inte efter källa? Jag menade att man skulle tänka källkritiskt.

          Stod i tidningen idag om en fitnessinstruktör från Ukraina som varit i Turkiet, och nu är han död.

    Är så jävla less på att dessa blåsta och otrevliga människor får så mycket utrymme och uppmärksamhet.

      Det är konsumenterna som ger uppmärksamhet.

        …utifrån vad tidningar och TV presenterar…

          Är du konsument utav dessa tidningar och tv, så är du konsument.

          Eller vi som läser på en blogg om just dessa blåsta människor.

            Ja men så är det. Det är i slutändan vi som konsumerar dem som ger dem plattformen.

            Klickar vi inte på dessa sidor ger det inga intäkter och den typen av nyhetsvärde tappar just sitt värde.

            Så vill vi inte medverka till att någons plattform skall växa, så ska man inte klicka på det.

      Fast de får de inte. Det är du som väljer att söka upp dem. Om du inte läser denna blogg som fokuserar på ’blåsta och otrevliga’ människor’ så slipper du dem. Inte som att DN eller Svenskan skriver om dem.

    Rich or poor, kan du inte skilja på de och dem så spelar det ingen roll hur mycket du än står och dumflinar i dina fake fasader. Ingen tar dig seriöst iallafall.

      Ett bra språkbruk ger extra tyngd till ens argument. Om fler förstod det skulle nog också fler bemöda sig med att lära sig att använda de/dem på rätt sätt.

      Och blandar man svenska och engelska är det ingen som tar en seriöst heller…

    Sluta ge dessa idioter en plattform.

      Paow har redan en plattform.

    Hon har rätt i det hon säger. Väldigt intelligent och mogen tjej. Det behövs fler som Paow!!

      ?

      ? ? ?

    Classy tjej det där.. not.

    Kan inte Michaela Forni bara inse att barn sover dåligt ibland, och så är det?? Hon beter sig som om hon har det värsta barnet i världen. Testa att inte lämna bort honom flera nätter i veckan så ska du se att det blir bättre.

      Verkligen. Fattar hon inte att det hör ihop??

      Testa att inte vara så dömande!

        Små barns behov anpassar sig inte till de vuxna, man är inte dömande för att man påpekar att kontinuitet i omsorgen om ett barn är viktig för barnets välmående…

      Hon kan ju testa att va hemma längre med sitt barn än ett år.

      Hennes son är väl ändå över året, att inte få sova på så länge är ju verkligen jobbigt, de flesta barn i den åldern brukar ju ändå som regel sova hyfsat. Med det sagt så kan det nog ändå vara en bra idé att försöka minimera nya intryck och hålla hårt på rutiner och se hur det går, speciellt om han precis börjat fsk, det blir ju lätt oroligt om det blir för mycket nytt och de inte kan förutse vad som ska hända, inte vet var de kommer vakna upp nästa gång etc. Å andra sidan, har man möjlighet att få hjälp vissa nätter så förstår jag att man tar den när det är jobbigt. Vilket kan bli till en ond spiral. Inte helt lätt alltså. Om jag vore henne skulle jag låta barnet sova hos mor/farföräldrar en hel helg och bara vila, ingen utgång, ingen alkohol. Sen köra en riktigt lugn månad utan att ta med barnet på luncher med folk ute etc och bara köra samma lekpark etc, strikt rutin på allt. Se om det blir bättre. Kanske, kanske inte. Men jag är ju inte hon.

    Vilken dåre

    Det här är ju psykisk ohälsa. Eventuellt bra att det lyfts för allmänheten men personerna drabbade mår ju skit.

      Nej det är det INTE. Det är idioti.

    Vad exakt innebär ”samarbete” här? Får hon det gratis, får hon rabatt? Tänker att en ”rik” kanske inte behövt varken gratis eller rabatt…?

    Hon betalar ju inte ens för ingreppen själv. Att påpeka andras ekonomi när hon själv inte betalar är skrattretande.

    måste man gilla allt med sig själv? Som diskussionen nedan om psykisk ohälsa, måste man Alltid vara lycklig? kan man inte få ha lite småfula tuttar, lite småful näsa eller småfula läppar, måste de göras om så att man gillar ALLT hos sig själv? Kan folk inte stå ut med att ha nått som är lite småfult? Att ha grova komplex är ju en annan sak såklart men jag tror inte att alla som fixar till sig har komplex över allt de gör…

      Håller verkligen med. Man ser ut som man gör, helt enkelt. Behöver inte gilla det men är ju skönt om man kan acceptera det iallafall. Detta ideal med att man måste vara perfekt måste försvinna! Uppskatta era brister istället, de gör er intressanta.

      Men eller hur? Kan man inte få prioritera annat framför att fixa bröst och näsa? Jag lägger mycket hellre pengar på något roligare som inte är skadligt dessutom..

      Kollade in Paows Instagram och den iclinic hon taggade. Gick in där och kollade på bilderna och känner mig fan uppgiven… vad SYSSLAR vi med?!? Oftast unga eller medelålderskvinnor som fixar än det ena än det andra. Läppar, kinder, haka, käkben, botox, ögon/ögonbryn. Rumpa. Stört stört stört. Alla ser de massproducerade ut. Drömmer väl om att bli stora på ig? Blir så uppenbart att så många är fejk – samtidigt är de med och normaliserar det ”perfekta” som det nya idealet – ett ideal knappt ens en ofixad modell kan uppnå. Dessutom – de sjuka summorna pengar?? Tror ju knappast alla kvinnorna på deras ig är höginkomsttagare ändå har de råd att lägga säkert 8000 per år på att upprätthålla sitt onaturliga utseende. Pengar som hade kunnat investerats smart. Sorgligt.

      Jag funderar alltid på vem som bestämmer hur mitt utseende ska vara för att jag ska se ”snygg” ut? När jag tittar på dessa sprutfyllda, utsugna, påklistrade och upplyfta kvinnor i alla åldrar så blir jag bara livrädd att jag också ska tvingas bli en dålig kopia av mig själv. Naturligt vackra är de som har utstrålning och en personlighet som inte bara ägnar sig till navelskådning. Måtte denna influenser pandemin ta slut.

    Var det dummaste jag hört

      Du menar det dummaste dem hört ??

    Prata om klasstillhörighet 2020, allvarligt?

      Det är precis det hon själv gör.

      Klyftorna växer i det här landet och de utjämnande och kompensatoriska faktorer som fanns för, tex en bra skola och en stimulerande fritid till alla barn, finns inte alls på samma sätt längre. Så det är väl väldigt relevant att prata om klasskillnader 2020, det är rätt deprimerande att barn går ut grundskolan utan att kunna läsa eller räkna, än mindre skilja på de/dem.

    Hon kallar folk wt och sosse, men kom igen. Hennes pappa äger ica-butiker, och om man får vara sån, hennes utseende och beteende är ju arketypen för wt? Tror hon att hon upplevs som classy? ?

    Men suck…

    Hela svenska folket vet att Paulina INTE tillhör de rika och berömda. ?‍♀️ och att hon förmår sig att kalla folk fattiga är ju ytterligare ett kännetecken för att hon tror att 100lax på kontot gör en rik. Kan inte hon bara avgå alla hennes uttalanden är så sorgliga nu när hon ändå räknas till vuxen. ?

    Hon är ju med i höstens säsong av PH, säkert någon som kommenterat hennes tänder och därför hon kände behov av att fixa det, kan inte folk bara snälla sluta kommentera andras utseenden?

    Jag är arbetarklass men kan skilja på de OCH dem

      Samma här. Arbetarklass är ju verkligen inte lika med anti-intellektuell. Det är korkat att tro det. Hon kanske inte är arbetarklass (fast hon är ju typ det? Hennes mamma jobbar ju med hemtjänst va och hennes pappa äger nån ica-butik) men hon är sjukt wt.

      Det kan de flesta människorna, och därför ser man skillnad när folk inte kan det. Det tillhör allmänbildningen.

    Det är främst ”influencers” och dokusåpadeltagare som inte kan skilja på de och dem.

    För övrigt så undrar jag hur hon resonerar kring barn och om hon vill ha det i framtiden. Nu är hon ju väldigt omogen för sin ålder men…alla som har döttrar vet hur tufft det är att stärka och få dem att tycka om sig själva i dagens utseendefixerade samhälle. Vad säger man som förälder till sitt barn som är missnöjd med något i sitt utseende när man själv har gjort flera ingrepp? Acceptera och tyck om dig själv?

      A la Gynning

        ”Det är främst ”influencers” och dokusåpadeltagare som inte kan skilja på de och dem.”

        + En massa folk som skriver här.

    Nej sådanhär förebilder … NEJ det funkar inte alls för mig. Det känns mer som efterblivna förebilder (ursäkta mig men får man vara ärlig?)

      Ärlig får man vara men använda ordet ”efterbliven” som du precis gjorde bör man avstå från pga funkofobiskt

    Men snälla alla är inte avundsjuka på dej Paow, det finns folk som är nöjda/accepterar sej själva och tycker det är tragiskt när man opererar sönder sej själv pga samhällets fuckade normer

      Nej jag känner faktiskt ingen som skulle lägga sig under kniven. Hon har en riktigt skev verklighetsuppfattning.

      Vem skriver du till?

      Det här är Bloggbevaknings kommentarsfält bara så du vet?

      Ditt svar är som om du svarar Paows instagram ? LOL

        ”LOL”

          Nej, LOL ???

    Hur mkt tror ni hon tjänar egentligen? Typ i snitt i månaden

      Vet ej, men en dag kommer det att ta abrupt slut. Hon är ju inte anställningsbar annat än i dokusåpor, och där har man ju verkligen ett bäst före-datum.

        Jag följer inte Paow men läser ju om henne här ibland. Man måste ju försörja sig och jag känner stress å hennes vägnar. Vad ska hon göra efter 35? Vissa lyckas ju komma med i PH även precis efter 30 men absolut inte långt efter det. Hur människor tjänar pengar via sociala medier tror jag också kommer se annorlunda ut inom några år. Undrar verkligen vad det kommer blir av henne.

          Hennes pappa äger affärer så hon kan nog jobba där.

          Det är vi skattebetalare som kommer behöva försörja henne inom kort

      Enligt Ratsit hade hon en årsinkomst på typ 269 000 under 2019, 3 kr i inkomst av kapital och så betalningsanmärkningar.

        3 kr i inkomst av kapital..
        Eftersom räntan (oftast) är 0% nu för tiden har alltså Paow ett oändligt stort kapital.
        Eller också är hennes kapital ”inte definierat” som jag vill minnas det hette när jag läste matte 🙂

          Beviset för Paows förmögenhet är trivialt och lämnas som en övning åt studenten.

          Haha! ”Eftersom räntan (oftast) är 0%” ? Hopp tillbaka till skolbänken med dig!!
          Inkomst av kapital innebär t ex utdelning på aktier eller vinst vid försäljning av värdepapper eller fastigheter.

            Vilken skolbänk hade du suttit i nu igen? Inkomst av kapital omfattar absolut även ränteinkomster från t.ex. banktillgodohavanden, se 41 kap. 1 § och 42 kap. 1 § IL.

    Min spontana känsla är att det är ”fattiga” som opererar sig mest. Att rika människor ser sitt värde ändå. MEN jag kan ha fel. Min känsla kanske snarare grundar sig på att det finns fler ”fattiga” än rika så de syns mest.
    Med ”fattiga” menar jag lågutbildade med dåliga löner men ändå med kapacitet att ta lån till sina ingrepp.

      Jag håller till viss del med.

      Men kanske är det så att de med mindre pengar gör större förändringar så att det syns mer och de med mer pengar har en kultur att det inte ska synas och gör mer diskreta förändringar?

      (Nu pratar vi Sverige, för i resten av världen verkar det vara mer jämnt med externa op oavsett inkomst om man har lust och tillfälle till det.)

        externa skulle vara ”extrema”

        Så kan det vara.

        Förmodligen, jag umgås med studenter och bor inneboende i ett av Sveriges dyraste bostadsområden. Noterar aldrig någon som är opererad där, bara att många kvinnor i området jag bor är sjukt snygga. Men när jag hamnar på lågprishak och typ åker på semester i svenska småstäder ser jag sjukt mycket gjorda läppar etc.

      I alla fall dom som är rika för att dom åstadkommit något på riktigt.

      Ja det finns en annan syn på plastikoperationer hos akademiker, där ses det som skabbigt och inte fint att ha silikon i kroppen.

      Är du korkad eller? Tror du alla operationer syns? Det är ju det som är grejen, att bra operationer inte syns. Det är såna kirurger de rika går till.

        Folk fattar aldrig att alla ”naturliga” kändisar och modeller har gjort flera ingrepp.

        Beror väl på hur stora brösten eller läpparna ska vara. Storlek megastor är nog svårt att få att se naturligt ut, hur duktig den som gör ingreppet än är.

    Herregud, ge inte denna människa uppmärksamhet. Vem är hon ens utan PH? Mer tragisk och trashig person får man fan leta efter.

    Paow är trasig , trashig , sliten inga pengar i världen kan få henne att se bra ut. Hon borde fokusera på sitt inre , göra något åt sitt liv istället för att leva rövare på tv.

    O ska hon snacka som var med på lyxfällan HAHAHAHAHAHAHA

    Pågår ”värsta sms fighten” mellan ph deltagare och Marcelos tjej gällande hans pengar i PH. Från ingenstans hoppar Paow dessutom in…

    Skrämmande hur folk beter sig idag som är så kallade influencers och är förebilder för kidsen…

      Screenshots på instagramkontot exonphspoilerse

        Jag hamnade nog fel för det verkade vara ett fankonto för Nicki Minaj.

        Hittar inte?

          Nånstans bland de sexhundra stories…

    Hon vill ju bara provocera, det är ju så hon tjänar pengar eftersom hon inte kan något annat. En dag kommer det ifatt henne och då hjälper det inte med en perfekt näsa och fina tänder.

    I detta fall är jag en glad fattiglapp då, eftersom jag ändå inte har råd att operera mig får jag leva med det jag har istället för att ständigt fixa och hitta nya saker som är fel 😀

    Paow måste vara så arg över att hon inte blev programledare för PH…

      Hon hade gjort sig bra som programledare för ph, helt klart.

        Känns tyvärr som om hon är svår att jobba med…

        För hon är ju så pålitlig och professionell?

    Comfortzone_botched på insta för att se hur det ser ut när det går fel

      Comfortzonesurgery_botched*

        Fyfan det var det sjukaste man kunde titta på medan man äter en budapest-bakelse

    Jag HATAR hur mina tänder ser ut, men skulle aldrig i livet riskera att få ont för livet i dem pga hur de ser ut. De är ju också rätt bra att ha..

      Svensk tandvård må kosta lite mer, men vi har ju (kanske mycket tack vare de mänskliga experimenten på bla vipeholm) en gedigen vårdgaranti med beprövade och kliniskt testade metoder och material där du får hjälp om något går fel. Lägger hellre några kronor extra för den tryggheten. Nu har jag fina tänder utan skador eller hål, men om behovet finns i framtiden så känner jag mig trygg med svensk tandvård

        Haha svensk tandvård är den sämsta i hela Europa. Så efter och jag ska inte ens börja med det estetiska. Det märks att ni aldrig satt er fot utomlands

          Är det så? Det har jag aldrig hört förut. Var har du läst det?

          Du menar eftersom svensk tandvård är bunden till lagstiftning och förordningar och därför inte kan ta genvägar eller ge godtyckliga behandlingar, skriva ut antibiotika i förebyggande syfte och köper in dyra material som är testade i olika instanser och alltså inte bara kör på billigaste möjliga i snabbaste filen?
          Fortsätt du med din tandvård utomlands. Och när du drabbas av komplikationer, var så snäll och belasta då inte den svenska sjukvården.

            ????

          Är du tandläkare eller hur vet du att svenska tandvården är sämst? Jag som är tandläkare kan berätta att svenska tandvård har väldigt gott rykte i hela värden.

    Patetisk hon är ?

      Hon patetisk är.
      Är patetisk hon.
      Patetisk är hon.

    Hon är och förblir en wt billig madrass ! Inget att se upp till ? Dessutom ser hon minst 10 år äldre ut än vad hon egentligen är!

      Trevlig du var då.

    Hon är och förblir en wt billig madrass ! Inget att se upp till ? Dessutom ser hon minst 10 år äldre ut än vad hon egentligen är!

    Jag blev förkyld i onsdags och har testat negativt för Covid. Fortfarande lite snorig och hostig. Kan jag gå till jobbat imorgon?

    1177 sa att jag skulle fråga min chef, men jag vill inte störa honom på en söndag.

      Ring ikväll. Det är fullt acceptabelt.

      Men snälla någon….

      Nej du kan inte gå till jobbet folk kommer naturligtvis bli sura om du kommer dit hostig oavsett, hade du velat bli sjuk covid eller inte? Använd lite vett snälla

        Tack för ett tydligt svar. Önskar du jobbade på 1177. Hann tyvärr redan dra iväg ett sms till chefen men såvida inte han säger annorlunda gör jag som du säger då.

          1177 bestämmer inte om man går till jobbet sjuk med eller utan covid 19. Vanligt vett säger man inte går med symptom till jobbet. Om du var symptomfri hade du kunnat gå dit

    Jag hade haft råd att operera mig men nej tack ? man kan fixa sig ganska mycket utan att aldrig sätta en kniv i sig också ?

    Blir lite pinsamt när paow säger detta då hon med alla sina ingrepp ser 10 år äldre ut än sin ålder ? jag är samma ålder som henne och har inte gjort något men jag ser ut som min ålder. En del saker har med gener och göra men mycket ingrepp mycket smink m.m kan orsaka att man får en motsatt effekt, samma sak som folk som fyller sig med botox och fillers föör tidigt det kan bli effekt av att man ser ut som man är mycket äldre och försöker dölja det typ.

      Samma med Annica Englund. Sag jattebra ut i borjan, men ser nu lite konstigtut. Kanske blir det sa att man anvander vissa andra muskler i ansiktet lite for mycket om resten ar forlamade?

    ComfortZone har dessutom fått hemsk kritik. Fanns ett instagramkonto som hette comfortzonebotched som en svensk tjej hade, men det verkar vara borta nu. Fanns många liknande historier där kliniken inte tagit hand om patienter med infektioner och ljög om patienter osv.

    Ni som har sämre tänder ni måste inte göra livsfarliga ingrepp och byta ut varenda tand typ som marcelo, och marcelo hade redan fina tänder ..

    Ni kan bleka och skaffa tandställning m.m, det finns massa saker man kan göra åt det. Sedan snälla tänk två gånger typ ingen har ett kritvitt Hollywood leende egentligen, jag tycker själv det är mer attraktivt med naturligt vitt vilket betyder det kan gå lite mot gult utan att vara gult (itne för det spelar någon roll vad jag tycker) men tror inte jag är ensam om att känna så. ?

    Vad rik hon måste vara själv då som väljer att göra sina operationer med hjälp av spons från oseriösa kliniker i Turkiet 😛

    Problematiken ligger väl i att hon skriver att de bara är fattiga människor som skriver så som inte har råd att fixa de dem inte gillar hos sig själv när hon själv inte betalar ett endaste jävla öre ?‍♀️
    De känns ju så fruktansvärt smart att skriva en sådan sak när en själv får de gratis, hade ju varit en annan femma om hon nu faktiskt hade betala operationen vilket jag inte tror hon skulle ha råd med.

      Det!

    Kolla comfortzone botched på Insta…

    Jag skulle aldrig åka dit.
    De förstörde dessutom en svensk tjej ganska ordentligt..

    https://www.expressen.se/nyheter/angelica-21-efter-skonhetsingreppet-min-kropp-ar-forstord/

    Men jag håller ändå med. Avundsjuka för att man inte själv har råd skapar mycket hat och konflikter.

      Många vill inte heller operera sig ?

    Hopp.. Än en gång man skakar på huvudet och önskar innerligt att svärmor INTE får nys på ännu en artikel / idiotiskt drag av Paulina.. Min sambo är kusin med hennes mamma. Min svärmor är alltså en gammelmoster till Paulina..

    Den människan är så otroligt SJÄLSLIGT fattig så det är sorgligt….fy faen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.