Isabella Löwengrips sanning är lika föränderlig som sanden i ett timglas


Skärmdump från Aftonbladet.

Jag stannade en månad och varje helg fick jag genomgå de här behandlingarna. // Isabella Löwengrip


Skärmdump från Isabellas blogg.

”Jag stannade en månad och varje helg fick jag genomgå de här behandlingarna” har alltså blivit den gjordes på en fredag och inte på en helg”. 

Så ECT-behandlingar varje helg under den där månaden hon var inlagd för att överhuvudtaget kunna släppas ut igen (vilket även varit två, tre och fyra veckor, beroende på vad som passat Isabellas agenda) har alltså blivit EN behandling på EN fredag.
Jag är inte så bekant med behandlingsmetoden så jag leta reda på lite information på nätet om hur ECT brukar gå till.

Det är inte så mycket kvar av Isabellas dramatiska inläggnings och behandlingsmånad på Danderyd nu, så frågan är ju vad som blir kvar av Isabellas intervju med Martin Wicklin på P1, som av någon outgrundlig anledning blivit nominerad till Guldörat?
Det ska bli intressant att se hur den här nomineringen står sig om det visar sig att Granskningsnämnden för press, radio och tv håller med Isabellas mamma i hennes anmälan, och faktiskt fäller avsnittet.
Ärendet ska upp på bordet snart och jag kommer meddela utfallet så fort det offentliggjorts, vilket SKA vara före Guldörat delas ut.

Jag tror det finns lika mycket sanning i Isabellas påstående att hon fått ECT-behandling som det fanns i påståendet om hotlappen på sin bil, som hon skulle fått pga min granskning av hennes statistiklögn.
Inte ett skit, men jag ser som vanligt fram emot att bli motbevisad av Isabella, någonting som hittills aldrig skett. 😉

324 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men hon har sin klocka iallafall.

  Svara

   ”After all, tomorrow is another day”

   Svara

    Ja, men guud va tröttsam Isabella löwengrip är med all sin falska lollipop

    Svara

   En stor händelse att Isabella fått en dyrbar klocka av sin pojkvän. Iallafall om man ska tro Expressen.

   Svara

   It is not only only!

   Svara

   Dags att IL a nmäler dig för f örtal nu C. Borde hon gjort för längesen. Du vet att hon fått e c t men att hon är otydlig och så klart inte menar endast en fredag. Sen var hon väl inskriven under behandling cirka en månad även om hon inte var där hela månaden. Du vet att de berättar om det i poden, du vill bara försöka sennka henne och få folk tro att hon ljuger. SÅ lågt.

   Svara

    Isabella ljuger.

    Svara

     Va, Jaaaaaaa! Lika säkert som att vi inte kommer få se solen idag. Jävla dimma.

     Svara

      Här skiner solen starkt ☺️

      Svara

       Solen sennka oss ljus

       Svara

        Förtal? C har bara ifrågasatt sanningshalten i det IL berättat. Förtal är något helt annat och du bör googla betydelsen av ordet innan du använder det i framtiden.

        IL ljuger om allt, och nu om ECT, vilket jag tycker är vidrigt. Det är en behandlingsmetod för personer som är väldigt sjuka. Att hon påstår att hon har blivit behandlad med det för att vinna sympatier är för mig oförståeligt… Nej, hon är absolut inte skyldig att berätta detaljer, tycker inte hon ska släppa in allmänheten för mycket när det gäller hennes psykiska ohälsa. Dock måste hon sluta påstå att hon har genomgått det hon påstår för att vinna sympatier.

        Svara

         Det är du som bör googla Nathy. Hjälper dig, Med förtal avses att utpeka någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller annars lämna uppgifter som är ägnade att utsätta denne för andras missaktning (5 kap. 1 § 1 stycket BrB).

         Svara

         Det är du som bör googla N, försökte hjälpa dig med det stoppas , går inte fram här.

         Svara

          Med f*rtal avses att utpeka någon såsom br*ttslig eller kl*ndervärd i sitt levnadssätt eller annars lämna uppgifter som är ägnade att utsätta denne för andras mi*saktning.

          Svara

           Du har plockat ut en mening i hela delen i brottsbalken som behandlar förtal. Om du inte vill verka korkad läs på och prata med sakkunnig.

           Jag vet betydelsen och förstår vad ordet betyder. Tycker ändå inte att det är förtal. Att insinuera att jag framstår som korkad för att inte håller med dig i ett forum på internet… Ja.

          Vad tycker du att jag ska googla? Jag använder inte ord som jag inte behärskar.

          Svara

           Det har C inte gjort. Hon ifrågasätter sanningshalten. Det är inte olagligt.

         Om hon inte ljög, hade inte hennes historia haft någon form av röd tråd? Varje gång hon berättar något om det har hon ändrat sin version. Personer som talar sanning ändrar inte sin version så många gånger. Visst att man kanske säger något eller utelämnar info för att man inte vill berätta hela sanningen, men Bella gör mer än så.

         Svara

         Har man blivit ertappad med att ljuga en gång för mycket är trovärdigheten borta.
         Bella har dessutom förklarat att det som står på bloggen inte nödvändigtvis är sant utan är anpassat till det människor vill läsa.
         Om du väljer att tro på allt trots att Bella själv säger att det är påhittat får stå för dig och säger en del om dig.

         Svara

    Sennka?! 😂😅

    Svara

    Ja det tycker jag verkligen att IL ska göra, då kanske sanningen kommer fram 😂

    Svara

    Förtal att säga att någon INTE är så psyksjuk som hen själv påstår?

    Svara

     Hahahahahaha yass!!

     Svara

    Anmäler Bella C för förtal så kommer även hennes egna grova lögner avslöjas så detta lär aldrig ske….

    Svara

    Inläggen om IL är tråkiga. Kommentarerna ör tråkiga. Det ör samma ältande under varje post. Ingen kommer med något nytt och ingen ändrar sig i frågan. Tycker vi kan klubba igenom en paus från Bella och gå vidare med nästa ämne på agendan.

    Det här fenomenet är precis det som jag hatar med svenskar. Bara snack och ingen verkstad. Alla klagar och gnäller men ingen vill ha förändring. Hellre älta samma gamla än att lyfta blicken och se något mer intressant.
    Det här är så gjort.

    Svara

     Såhär skriver du endast- för att du inte vill att Bella ska synas i sömmarna och avslöjas som den lögnerska hon är! Sorry. Hon ska inte få komma undan med sina lögner och så enkelt är det. Lögn i helvete. Och vedervärdigt att använda sig av detta, när det finns så många som mår dåligt på RIKTIGT och genomgått detta på RIKTIGT! Lika vedervärdigt som när hon påstår sig vara ett maskrosbarn! Vilken oerhört tragiskt figur hon är.

     Svara

      Hur menar du att ni inte låter henne komma undan? Hur påverkar det här henne? Det är ju eran tid som slösas undr varje inlägg…

      Svara

      Hon bryr sig nog jättemycket om vad du tycker om henne…

      Svara

     Har du ältat klart nu?

     Svara

   Åh, älskar Svenska tjejer

   Svara

   Sluta nu Camilla, du går för långt (för din egen skull). Är det här tredje inlägget på en vecka där du medvetet fultolkar något hon sagt för att kunna påstå att hon ljuger? Tycker du ska visa lite ansvar, de av dina läsare som har svårt för kritiskt tänkande och egen textläsning tror ju blint på vad du skriver. Sansa dig.

   Svara

    Kritiskt tänkande verkar just vara den röda tråden i många av de inlägg som handlar om att exponera Bella halvsanningar, virriga efterkonstruktioner och rena lögner.

    Svara

    Nu börjar det bli dags att sluta sparka nedåt. Dags att sansa dig lite, du har ingen rätt att få samtliga detaljer i hur någons psykriatriska behandling har gått till.

    Det om något är privat och hon väljer ju själv vad hon berättar och inte. Och även om du tycker du granskar ett varumärke så tycker jag du på riktigt måste börja refektera över hur du pushar dina egna gränser i en galen jakt på… ja vad?

    Svara

     Det är privat och inget jag tycker någon bör berätta för allmänheten. Nu är det ju dessvärre så att Isabella själv har valt att berätta väldigt mycket om sig själv, vilket har visat sig vara osanningar då alla utsagor går emot varandra. Hade hon talat sanning och inte använt psykisk ohälsa som ett verktyg för att få medkänsla hade det hon valt att berätta inte varit så motsägelsefullt hela tiden.

     Det är vidrigt att hon använder psykisk ohälsa som ett hjälpmedel på detta sätt. Att genomgå en inläggning och/eller ECT är ingen bagatell och därför inget man ska ta lätt på.

     Svara

     Sparka nedåt känns väl inte som helt rätt ordval? C är väl ändå inte Bellas chef eller?
     Tror nog att många borde sansa sig en smula här och börja fundera på gränsen mellan fiktion och verklighet. Bellas blogg är i mångt och mycket fiktion och man undrar ju hur det är ställt med alla de stackare som tar det för sanning.
     Däremot är Bella en smula gränslös och frågan är om hon själv klarar av att hålla isär vad som är påhittat och vad som är verkligt.

     Svara

     På sanningen…. såklart. Och den SKA fram, så det så, STOLLIS!

     Svara

      Ojj, vilken come back du fick till! Jag blev mållös. ”Stollis” liksom. Hur jag än anstränger mig kommer jag inte lyckas nå upp till din debattnivå så du får inget svar här, du är för bra & kvick helt enkelt.

      Svara

  Jag tror Isabella menar ”den” som i den behandlingen, inte som du Camilla tolkat att det ska ha varit ett behandlingstillfälle.

  Svara

   Eller hur, jag tolkar det också så. Men Cam läser ju ILs ord som Fan läser Bibeln …

   Svara

    ”Och varje helg fick jag genomgå de behandlingarna…” säger hon ju till P1.

    Svara

   En fredag då?

   Svara

    Samma där och jag skrev det redan igår.

    På en fredag istället för på en lördag, dvs en hänvisar till veckodagen och inte till enheten ett.

    Svara

     Jag srkev det fröst! 😚🤪

     Svara

      Tänkte mer att det här inlägget var helt onödigt då det redan hade blivit förklarar för CamCam hur det ligger till, men visst jag var också först. 😂✌️

      (Eller inte 😉 För allt vad jag vet har någon annan också redan påpekat detta före mig då jag såg en som kommenterade precis alla inläggen den senaste tiden ang Bellas kommentar för att CamCam garanterat skulle se det ☺️)

      Svara

       ”den gjordes på en fredag och inte på en helg”

       Det står DEN gjordes på EN fredag. Det betyder att det är ett enskilt tillfälle hon talar om.

       Svara

        Det är inte den tydligaste mest korrekta av meningsbyggnad men den är inte heller inkorrekt i förhållande till vad hon tidigare sagt.

        Hade detta varit första gången som hon sade något hade jag hålla med er. Men eftersom att maningen skrevs som ett förtydligande till vad som tidigare sagts så får jag det lätt till att det är så här hon menar.

        Jag är mer förvånad att ni inte hugger på att hon fått livlinan här inne på från oss som kommenterar bloggbevakning till att det rör sig om fredagar och inte på helgen som hon tidigare sagt. Inte första gången som saker som sagts här inne som möjlig tolkning till det hon berättat som varit mycket tveksamt, sedan blivit till hennes ord på hur det var. 😉

        Svara

         Fast du skriver ”dvs en hänvisar till veckodagen och inte till enheten ett.” Hon talar ju uppenbarligen om ETT tillfälle om du läser meningen igen. Går ej att tolka på annat sätt.

         Svara

          Precis och väldigt få verkar ställa nästa fråga som konfronterar fru Löwengrip med vad hon sagt tidigare. Vi måste nog lära oss att konstatera att Isabella Löwengrip är en mytoman som förefaller skadar andra när hon drar fram från början med Spotlife och de egna bloggarna och rätt ut i framtiden.

          Hon kan dock vara glad att inte behövt bli stämd för alla sina lögner och falska förespeglingar till företag.

          Svara

          @ va fan

          Ändå lite kul att en som stavar som en kratta kan mer om grammatik än du kan. 🙂

          Svara

           Mvh/Trh

           Nej!

          Inte så överraskande att Trhinte förstår skriven text.

          Svara

   Jag håller med. Jag gillar granskningen av IL men ibland missförstår Camilla med flit känns det som.

   Svara

    Om budskapet från början hade varit klart, precist och korrekt skulle man slippa försöka uttolka vad som menades.
    Men Bella är som Oraklet i Delfi dvs hon talar i gåtor och dimmor som bjuder upp till varierande tolkningar.
    Medvetet eller omedvetet.

    Svara

     Exakt. Det hade inte varit några som helst problem för Bella att redogöra för sin behandling (om hon nu hade fått en sådan) på ett tydligt sätt som inte går att misstolka. Hon är ju inte fem år gammal, klart hon kan om hon vill. Men antingen blåljuger hon ihop alltihop eller så är hon medvetet vag och inkonsekvent för att skapa buzz kring sig. Personligen tror jag hon ljuger.

     Svara

   Hade Blondinbella skrivit ”dock gjordes den på fredagar” hade jag hållit med dig. Nu skriver hon ”en fredag”, bestämd form, och då blir betydelsen att hon gjort EN behandling och att den enda behandlingen skedde på EN fredag. Sen om det är det Blondinbella menar eller inte lär vi aldrig veta.

   Svara

    Hon är otydlig, det är hon ju tyvärr ofta och hon har minnesbortfall under den perioden vilket man måste förstå och som hon också berättat flera gånger. Hon HAR ju gjort det, ingen tvekan och det vet de flesta här… någon vill bara j-vlas med henne, vill ha många kommentarer och verkar m-nisk och är minst sagt elak och besatt.

    Svara

     Hur kan vi veta att hon HAR gjort det? Vad finns det för bevis (bortsett från vad Isabella själv säger/har sagt)?

     Svara

      Sheila säger det också, som någon skriver längre ner.

      Svara

       Och som vi sa igår, IL kan ha ljugit för Sheila också.

       Svara

     Gå och lägg dig Stollis.

     Svara

      Kan vi banna ”stollis”

      Svara

       Tycker att alla människor inte ska behöva stå ut med öknamn bara för att de är av en annan åsikt än mobbaren nr 1 härinne.

       Svara

        Tycker du är jävligt skum, ”That lady”, med dina kommentarer sista tiden.

        Svara

     Med detta sagt så vill jag tillägga att jag inte vet något mer än någon annan om Isabellas situation.
     Tack för att ni kom till mitt TED talk, haha.

     Svara

    Det är fullt korrekt språkbruk för att förtydliga vilken veckodag det handlar om och visar inte på antalet gånger hon fick behandlingar. Dvs det skedde på en fredag och inte på en lördag.

    Svara

     Jag splear innebadny vajre vekca – på en osndag!

     Svara

      Men herre gud, kollar du inte igenom det du skriver innan du skickar iväg det? Hur stavar du egentligen?

      Svara

       Omg glöm min kommentar 🙈

       Svara

      The real Hmm som är katastrofal på både språkbruk och stavning kliver in och berättar vad som är korrekt! Yes!

      Svara

      Jag älskar dig.

      Svara

      * på onsdagar är korrekt grammatik till din menning. Inte en onsdag.

      Svara

       Mitt svar var till Ƭĥrem Hear lm .

       Svara

       Det var nog just den poängen som skulle fram. Du missade den bara.

       Svara

   Hon lade ju upp ett instagraminlägg i februari där hon skrev ”they did a ECT on me”. ETT tillfälle låter det ju som, även där…

   Svara

    Nej även där så syftar ”a” till enheten behandlingen en sorts behandling, inte antalet tillfällen hon blev behandlad.

    Svara

     Tja, det är öppet för tolkning. Luddigt som alltid, men själv skulle jag inte säga att jag hade gjort ”en ECT” om det var flera tillfällen.

     Svara

      Nej inte på svenska och det finns väl bättre sätt att utrycka sig även på engelska, men det är en rimlig tolkning.

      Svara

       Helt rätt a, eller an som det egentligen borde stått, är en obestämd artikel och används i engelskan när man vill ange något för första gången och eller om man refererar till ett begrepp. Översatt blir budskapet kort och gott att hon genomgick etc behandlingar.

       Svara

        Men seriöst, med tanke på Bellas urusla kunskaper i engelska språket, tror du verkligen att hon har koll på sådant?

        Svara

         Nej, också varför hon skrev a och inte an.

         Svara

         Helt ärligt tror jag att de flesta som gått i svensk skola fattar att om jag säger – Let’s buy a dog. Så fattar alla att det handlar om djuret hund men säger inget om när man köper, ras, hur många osv. Att hon gjorde fel på att det är an är inget ovanligt fel. Många bommar detta framförallt när det handlar om a university eller a unicorn. Det är inte bokstaven som styr utan ljudningen av bokstaven.

         Svara

          Meeeen, det är sant det du skriver att man kan säga ”let’s buy a dog.” och att det inte omfattar vilken ras eller när köpet kommer äga. Det betyder fortfarande ”en” hund. Ordet ”dog” är singular, således kan man dra slutsatsen att personen troligtvis kommer köpa ”en” hund. Men meningen förklarar inte när eller vilken ras. Om man ska köpa flera säger man ”let’s buy dogs?” Eller, lite bättre: ”let’s buy a few dogs.”
          Men att säga ”I did an etc” säger inte hur många, då etc är både i singular och plural form. Man säger ”jag genomgick en etc” och ”jag genomgick två etc.” man behöver en helformulerad mening för att ta reda på hur många. Som exempelvis:
          ”I did an etc each Friday that month.”
          Varje fredag den månaden, alltså. Plural.
          Eller:
          ”I did an etc on that Friday.”
          Den fredagen. Alltså singular.
          Och att hon råkade skriva ”a” istället för ”an” är inget man borde reagera på alltför mycket. Nej, ”a” är inte korrekt i den meningen, samtidigt kan alla dock göra fel när de skriver på ett annat språk. Huvudsaken är att man blir förstådd och att man på ett fint sätt, blir medveten om det. Ibland.

          Svara

   Fortfarande bara en gång i veckan. Andra gör behandligen två till tre ggr i veckan. Det är så den behandligen utförs i Stockholm. Vill hon få rätt på detta skulle hon kunna visa upp dokument. Men nej, det går inte för inget är sant. Det är ju bara till att se på hennes ig, hon har gjort massa annat under tiden. Tvivlae dock inte på att hon har mått skit över sina lögner och haft kontakt med vården.

   Svara

   Fast då skriver man väl ”den gjordes på fredagar” och inte ”den gjordes på en fredag”?

   Svara

    Om man skriver en avhandling eller en artikel men det var en kommentar i en blogg.

    Svara

     Eller om man bara skriver vanlig svenska.

     Svara

   Jaha… Så var det dax för nästa ord för Bellas styrkekrammonos armé att försöka gaslighta bort hennes OCD av lögner med… Stackas stackars ”DEN”

   Svara

    Hej griplöööv!

    Svara

     I wish I was 🤩 Men om Gripis läser detta och behöver anställa får hen gärna höra av sig (lovar att inte begära OB innan torsdagar kl 18)

     Svara

  Ja men låt oss diskutera detta igen pleeze. Var det verkligen på en helg?

  Svara

  Även om den gjordes på en fredag hade jag också sagt helg😅

  Svara

   Och en måndag då? Också helg?

   Svara

    Nej, måndagar är inte helg för mig då man har saker att göra dagen efter. Fredagar är helg för mig bara för att det känns som helg, man kan göra vad man vill efter jobbet för man är ledig dagen efter. Fredagar är ju starten på helgen liksom.

    Svara

     Så söndag är inte helg?

     Svara

      Behöver man verkligen berätta för dig att söndagar tillhör helgen? Har du aldrig sett en almanacka? Söndagar är dessutom sämsta dagen på helgen eftersom man måste upp tidigt dagen efter.

      Svara

       Men definitionen på helg var ju precis att man inte hade saker att göra dagen efter? Vilket gör att fredagen är helg men inte söndag.

       Svara

        Ingen har sagt det, utan skrivit varför fredagar känns som helg för den personen. På tal om fredagar, har du tråkigt idag som försöker vrida på vad andra skriver?

        Svara

         Japp, fick ganska tråkigt eftersom jag nyss fick veta att fredag är helg så jag tog såklart ledigt resten av dagen.

         Svara

          Skönt. Då har du långhelg nu. Gör något vettigt av dagen.

          Svara

          Hahaha, jag älskar dig!

          Svara

      😆

      Svara

     Idag är det fredag, yezzz! Jag stänger av burken, skippar alla videomöten och tar ledigt! 😂

     Svara

      Är ju inte det det handlar om utan varför Isabella sagt helg. Är det så konstigt för er att man säger att man gjort något på helgen när man gjort det på en ledig fredag?

      Svara

       Fast man kan väl inte benämna det som en ledig fredag för Isabella om hon var inlagd på psyket. Då är hon sjukskriven. Inte direkt så att hon tog en semesterdag för att unna sig lite ECT-behandling inför helgen.

       Svara

       Ja, jag hade då sagt ”jag gjorde det på fredagen”.

       Svara

       Nej det är inte konstigt men här letas det fel, här vill man sätta dit och kunna påstå att I L ljuger det är det som är grejen. De vet att hon inte ljuger om detta bara att hon är otydlig och minns dåligt. Andra kan säga fel men inte hon då är hon lögnare. Detta är löijligt och faktiskt ganska obehagligt, tycker synd om I.

       Svara

        Allt hon säger är lögn.

        Svara

       Ja konstigt. Om jag är ledig på fredag och jobbar lördag eller söndag då är inte fredag en helg.

       Svara

      Nej men när jag går hem för dagen så säger iaf jag att ”nu tar vi helg”

      Svara

       Ja om du går hem på fredag eftermiddag!

       Svara

     Vad fredagar är för dig är ju väldigt ointressant. Ex om stop skylt i trafiken inte betyder för dig att man inte mäste stanna.. Kommer du iallafall få böta om du blir stoppad av polisen om du kör förbi stoppskylt utan att stanna, lagar och regler gäller över personligt tyckande . Helg innebär lör + sön inga andra dagar.

     Svara

    Men hur många säger inte ”Nu är det helg” och ”Trevlig helg!” när man slutar på fredagen?

    Svara

     Det betyder inte att det är helg när man säger det.
     Glad Påsk betyder inte att det är påskafton när man säger det.

     Svara

      Fast man uppfattar det som helg. Precis som Bella kan ha uppfattat sin lediga fredag som en del av helgen. Det är inte konstigt att tänka att man gjort något i helgen om man gjort det på en fredag när man varit ledig.

      Svara

    Nej, för att den direkta biverkningarna håller i sig 2-3 dagar så att man kan säga att behandlingen är under fredagen men själva verkningen pågår under helgen. Som när jag fick cellgifter, då kändes det som att behandlingen gjordes under helgen fast den egentligen gjordes på en fredag. För resten av veckan (måndag – fredag em) mådde jag okej.

    Jag gissar att isabella fick behandling ungefär som mig, jag behandlades vid 2, sen låg jag inne fram och tillbaka under tre månader. Och när jag pratar med de som jag inte känner så väl så säger jag att jag var inskriven på sjukhus under tre månader, orka hålla på att förklara alla detaljer, men det finns ingen risk förstås att det
    Som jag säger granskas med lupp.

    Svara

    Måndag är en vardag. Googlade ”När börjar helgen” och svar från diverse forum är att folk anser att de har helg från att de slutar jobba på fredagen.

    Svara

     Därför uttrycket ”ta helg”.
     Här i Stockholm finns många veckopendlande byggjobbare som åker hem på torsdagen efter att ha jobbat in fredagen under veckan.
     De tar helg på torsdag eftermiddag. Dock utan ECT-behandling i de flesta fall.
     Innebär detta att helgen börjar för alla på torsdagen?

     Svara

      Lägg av… dessa försök till att ändra hela veckan för att rättfärdiga en mytoman. Nu slutar vi!

      Svara

   Helgen börjar kl 18 på fredagen och slutar kl 24 på söndagen.
   Så tänker jag och de flesta andra.

   Svara

    Precis. Och är man ledig på fredagen så känns fredagen som en del av helgen. 🤷🏼‍♀️

    Svara

     Känns som men är inte.

     Svara

    Jag är ledig varannan fredag och säger då att jag tar helg på torsdagen. Det är ingen som reagerat på det hittills så det är inte superkontroversiellt att kalla en ledig fredag för helg.

    Svara

     Vad fredagar är för dig är ju väldigt ointressant. Ex om stop skylt i trafiken inte betyder för dig att man inte mäste stanna.. Kommer du iallafall få böta om du blir stoppad av polisen om du kör förbi stoppskylt utan att stanna, lagar och regler gäller över personligt tyckande . Helg innebär lör + sön inga andra dagar.

     Svara

    Ja det kan givetvis KÄNNAS så. Men det är inte helg för det, utan bara en känsla du har. Helg är lördag, söndag och helgdag – ingenting annat!

    * helgdag = röda dagar.

    Svara

    Fredag är dagen före helgen, så tänker jag och de flesta andra i min närhet. Kan kanske bero på att vi vuxit upp på stenåldern då man jobbade hela veckan, måndag till fredag och så på lördagen kom helgen. Fast bara för att jag har den uppfattningen betyder ju inte att det är så för vi lever ju i ett fritt land med det sunda förnuftet. God helg… tror jag eller?

    Svara

   Alltså den här diskussionen… Enligt outtalade regler i samhället är vardagar måndag till fredag och helg lördag till söndag plus röda dagar. Sen att folk känner olika vilka dagar som är helg och inte är meningslöst i den här sammanhanget. Om nu Bella känner att fredag tillhör helgen är det vedertagna begreppet i vårt samhälle att fredagen inte är helg, det är en vardag. Inget arbete betalar ut helg-OB för fredagar till exempel. Butiker, banker, myndigheter osv har öppet på fredagar. Säger man att man gjort något på helgen kommer majoriteten tolka det som att det skett på lördag eller söndag för det är så det funkar i det här samhället. Då får man räkna med att folk missförstår och ifrågasätter om man sa helgen men egentligen menade fredag.

   Svara

    Fast är det verkligen så konstigt så man måste älta det i flera dagar? Om någon säger att de gjorde en sak i helgen men det var på fredagen, SO WHAT? Hänger ni upp er så om era kompisar berättar nått med? ”Jag hånglade med en snubbe i helgen” och så visade det sig vara på fredagskvällen och ni ba LÖGNARE fan vad du ljuger fredagar är iiiinte helgen.

    Töntar.

    Svara

     Skillnaden är väl att Bella sagt att hon gjort en behandling (som inte ges på helger) varje helg i en månad. Hångla med snubbar kan man göra varje dag på veckan så, nej då hade nog ingen ifrågasatt. Ifrågasätter inte här heller, gav bara min syn på VARFÖR fok ifrågasätter Bella. Diskussionen om vad som är helg och inte är så tråkig, är det typ fjärde inlägget här där det ska ältas?

     Svara

    Allt är de där jävla chipsens fel ”nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyys”

    Svara

    Helt rätt.

    Svara

     Var till 09:50. Helt rätt om helg. Punkt.

     Svara

   Autisternas riksförening har årsmöte i den här tråden..

   Svara

    Men lägg av…

    Svara

    Snarare alla obildade människor som inte verkar gått klart skolan eftersom man inte lärt sig skillnad på vardag och helgdag utan tror att det är en känsla.

    Svara

   Framförallt om det var en fredag eftermiddag. Då säger många ÄNTLIGEN HELG!

   Svara

    Och du fattar inte varför man säger det? Herregud, en vända till i skolbänken skulle inte skada en del härinne…
    Helg = lördag, söndag och röda dagar (sk helgdagar).
    Vardagar = måndag – fredag.

    Till och med en förskoleklass med sexåringar greppar det här bättre.

    Svara

   Lördag, söndag =helg.
   Om en sker händelse en fredag, så säger man att det hände en fredag.

   Svara

   Jag skulle aldrig boka ett möte med någon på en fredag och säga att mötet var under helgen. Eller fråga någon om vi kan ta en fika i helgen och mena på fredag.

   Låter lite konstigt med att säga att vi går ut i helgen och menar fredagen…

   Svara

  Skulle inte bli förvånad att hon hörde att någon fått ECT och det skulle absolut bli en del av hennes historia. Så dramatiskt och allvarligt. Som allt som händer Bella. Hon klarar ju inte av att leva ett vanligt och ärligt liv. Allting måste ständigt förstoras för att passa hennes ego och personlighet.

  Svara

   Är väl inspirerat från Linda Knausgård.

   Svara

    Precis vad jag tänkte när hon började prata om ECT; har hon läst Oktoberbarn nu och kände att en sådan story skulle passa bra in i hennes liv?

    Svara

   Nu tänker jag inte säga ngt om Bellas ECT eller ej. Men jag minns som tonåring när jag berättade för min dåvarande bästis, i förtroende, att jag kämpade med bulimi (något som jag skämdes för otroligt mycket). Hon var jättestöttande och tog det allvarligt. Men hon var också någon som gillade att stå i centrum och en vecka senare hade hon fest hemma hos sig. Jag kom dit lite senare och min vän satt i soffan och folk runtomkring henne. Och en killkompis tog mig åt sidan och viskade med bekymrad röst att stackars A, hon har ätstörningar och bulimi.

   Då hade hon liksom snott min berättelse och gjort den till hennes. Och jag som skämdes så mycket och inte ville att någon skulle få reda på något, fick låtsas vara deltagande… Samma tjej hånglade även med en kille hon visste jag var olyckligt kär i men men…nu har hon funnit Gud, eller Gud har funnit henne. Hon är frälst och den uppmärksamheten trivs hon med.

   Svara

    Det vore väl ett logiskt nästa steg för Bellsis också – frälst!

    Men ja, tror hon gör andras historier till sin.

    Svara

     Herregud, minns när Denis Maglic försökte provocera genom att blir frälst av någon sorts flummig ”astral” grej med utomkroppsliga upplevelser. Det höll i typ en månad.

     Svara

     Har ni läst Hajens blogg, iMarknaden, på sistone? Han verkar ha blivit frälst eller något. Verkar inte helt bra iaf. Hon kan ju återförenas med honom? Nu är de ju i samma sits på många sätt.

     Svara

      Vilken rolig vändning den här tråden tog.

      Svara

    Någon av Bellas gamla klasskompisar från gymnasiet kommenterade att hon gjorde exakt samma sak. Hon stal andras berättelser och presenterade dem dom sina egna. Vilket leder oss till idag…

    Svara

     Var har de sagt det?

     Svara

      Vet inte var, men jag kommer också ihåg att gamla klasskompisar till Bella påstår det.

      Svara

  Är inte det här ett gammalt inlägg? Tycker att jag sett det förrut?

  Svara

   😆😆😆

   Svara

   Det kom på en helg sist, fast det var nog en fredag nu när jag tänker på det.

   Svara

    😂

    Svara

   Säkert minst tre ggr förut. Önskar att IL gjorde eller sa något annat tokigt så att inläggen om henne bytte spår.

   Svara

    Det kommer nog, var så säker på det.

    Svara

  Hon har numera en ny assistent, sambon, som är med på allt hon gör och ger råd. Märkligt att hon är så motsägelsefull och vag samtidig övertydlig. Är hennes knep med övertydlighet som i P1 intervjun ett psykologiskt knep för att folk då tror på henne? Kan också vara att hon fått en ECT på en fredag och sedan inte ville ha fler? För garanterat att hon inte varit tvångsvårdad. Du kan inte tvingas om du inte är tvångsvårdad. De flesta som får ECT bor hemma mellan behandlingarna.

  Svara

   Kanske den nya partydrogen? Nej förlåt det var dåligt sagt av mig,

   Svara

  Fast hon menar ju att det gjordes på fredagar, inte att det gjordes vid ett tillfälle, EN fredag. Diggar inte Bella men blir löjligt när du hittar på saker i din granskning av henne.

  Svara

   ECT görs flera vardagar i veckan, alltså inte bara en vardag i veckan. Jag har mycket svårt att tro att hon fått en behandling med en hel veckas mellanrum.

   Svara

    Hos oss på psykiatrin gäller en i veckan. Man ska ju fasta och ha sig från 21 kvällen innan.

    Svara

     Fast nej. Man ger inte en i veckan någonstans.

     Svara

     Stollis! Du arbetar inte på psyk! Herregud- du går hur långt som helst i dina patetiska försvar😂Allt för att försöka dölja hennes lögner..😂

     Svara

     Du kanske menar hjärtstartat?

     Svara

     Man fastar som oftast från midnatt ej från 21.

     Svara

     🤣”… och ha sig” 🤣

     Svara

      Hahaha ja det kommer från nån som jobbar på psyk.

      Svara

  Den där människan är oerhört obehaglig. Har jobbat för många år sedan på psyk och reagerade direkt på att allt hon sagt om ECT inte stämmer. Hon har ju helt klart någon form av psykiatrisk diagnos för annars skulle hon inte bete sig på detta vis men hon borde snarare söka hjälp för sin mytomani än för depresssion. Hon ter sig inte direkt deprimerad och den där torgskräcken hon snackar om. Vilket skämt. Så oerhört synd om hennes mamma och syster som ställde upp och sen fick en kniv i ryggen. Så hemskt, jag hoppas verkligen att hennes barn inte drabbas av hennes sjukdom utan klarar sig ur detta som välfungerande personer. Blir ledsen och beklämd.

  Svara

   Hemskt vad många som helt plötsligt jobbar inom psykiatrin här inne. Med tanke på din text så är du ett lika stort skämt som du anser Bellas agorafobi är.

   Svara

    Den här bloggen har många läsare, varav en del jobbar inom psykiatrin. Självklart blir de som jobbar inom psykiatrin mer benägna att kommentera när inlägget handlar om det de jobbar med! Och för alla som någon gång jobbat på psyk är det glasklart att IL:s historia inte stämmer.

    Svara

     Eh…nej det är verkligen inte glasklart för alla som jobbat inom psyk.

     Svara

      Jo.

      Svara

      Jo. Mvh ssk på psyk

      Svara

    De flesta som kommenterar här har forskarutbildning. Många har redan disputerat.
    Själv har jag bara en kandidat från way back men jag har klarat mig bra ändå.
    Skulle dock gärna ha kunnat kalla mig docent. Det tycker låter flashigt.

    Svara

    Har du någon form av utbildning inom psykiatrisk vård så råder inga tvivel om att Isabella ljuger rakt av eller förvränger verkligheten, vilket kanske är samma sak. Att lida av torgskräck och samtidigt kunna hålla stora föredrag eller mingla på kändisfester i Frankrike. Det är orimligt. Då har du aldrig träffat nån som lider av detta på riktigt. Oavsett så är hela situationen tragisk. Jag trodde verkligen efter kraschen när hon var så jordnära och skulle börja vandra och återupptog kontakten med familjen att så bra nu tar hon tag i sig själv. Men nej. Såklart inte. Hon är sjuk och behöver hjälp.

    Svara

     Lol inte alls orimligt. Jag har agorafobi, med hjälp av kbt lever jag typ som vanligt även att problemen kvarstår. Har mest problem i stora varuhus och mataffärer numera. Agorafobi ser olika ut för alla och kan komma i perioder.

     Svara

      EXAKT! Har också agorafobi och kan hålla redovisningar och gå på stan med vänner/pojkvän. Är väldigt social i annars sällskap. Men helt själv klarar jag inte av att ens gå till ICA eller hämta ut paket på posten. Har några safe zones där jag kan promenera med hunden. Working on it though 💪🏻 Men iallafall: agorafobi är unikt var varje fall.

      Svara

     Men det finns väll tabletter att ta till hjälp om hon behövde vid tex mingel etc.

     Svara

     🍾=ingen torgskräck verkar det som.

     Svara

     Och några piller.

     Svara

     Och piller.

     Svara

     Är du helt bakom flötet? Självklart är det inte orimligt. Vad tror du terapi & medicin används för?

     Svara

    Jobbat många år i vården, men inte inom psykiatrin, men att el-behandling är planerad verksamhet, en narkossjuksköterska och narkosläkare behövs. På helgen jobbar man bara med akuta fall.

    Svara

   Du har kanske jobbat inom psyk, vad vet jag. Men då borde du även isf veta att man ska vara oerhört försiktig med att sätta diagnoser på andra människor enbart utifrån ens uppfattning om vederbörande.

   Svara

    Diagnoser sätts utifrån samtal med patienten och genom observation. Bella har varit vänlig nog att förse folk med spaltmeter av information om sig själv i sina sociala media, intervjuer mm. Tror att de flesta som jobbar inom psykiatrin har rätt klart för sig hur hennes diagnos lyder. Tror däremot inte att någon som jobbar inom psykiatrin är oprofessionella och basunera ut den på bloggar. Däremot är det inget fel i att bemöta sakfel när det gäller behandlingsmetoder och öppettider för behandling.

    Svara

  Hon var troligen till 99.99 % inte inlåst! Det är väldigt få som tvångsvårdas och ännu färre som tvångsvårdas i mer än några dagar

  Svara

   Vem har sagt att hon varit inlåst? 🤔 Gissar att hon menar skrivas ut och inte släppas ut.

   Svara

    Hon sade ju att hon inte fick lämna sjukhuset? Att hon svidat om och smitit ut? M.a.o. Isabella själv.

    Svara

    En expert på att bli intervjuad och expert på sociala media vet skillnaden och hon vet precis hur hon ska få rubriker. Mycket stor chans att hon medvetet överdrivet för att få rubriker.

    Svara

     Säkert, men hon har ändå inte påstått att hon varit tvångsinlagd.

     Svara

   Hade hon fått LPT hade det blivit en grej av det. Om hon var inlagd så var hon det på det vanliga sättet, dvs till största delen frivilligt. Tvekar dock fortfarande på att hon fått ECT då hennes historia verkligen inte går ihop på något håll, har haft vänner som fått ECT och inget stämmer.

   Svara

  Jag vet inte vad jag tror i det här, spontant lutar jag åt att det Isabella skriver inte stämmer. Men din granskning som går ner på ordnivå gör mig inte alls övertygad om att hon ljuger. Tvärtom blir det tydligt att letar man med syftet att hitta något särskilt, så kommer man hitta det. Jag upplever stt din granskning säger mer om dig snarare än något om Isabella.

  Du verkar gräva i detta endast för att kunna ”bevisa” att Isabella ljuger. Det förefaller uppenbart att du överhuvudtaget inte ens överväger tanken att det skulle kunna stämma, alltså verkar du endast leta efter sådant som ger tyngd till att det är lögner.

  Men att Isabella i intervju har sagt att hon fick behandlingar under helg måste inte betyda att det är en lögn, utan kan mycket väl vara ett slarvigt språkbruk.
  Ex. Hade jag fått någon behandling en fredag hade jag mycket väl kunnat säga att jag fick den under helgen. Slarvigt, ja, men för mig hade det varit som en förkortning av ”jag fick behandlingen inför helgen” eller att jag i och med ledig fredag upplever mig ha fått en långhelg.

  Att hon ibland sagt en behandling, ibland flera – det bevisar inget det heller. Slarvigt eller möjligtvis överdrivet språkbruk, eller om vi föreställer oss att hon faktiskt fått behandlingen så kan hon ju trots allt vackla i vad hon vill och inte vill säga offentligt.

  Oavsett vad hon fått för behandling eller inte så tror jag det är uppenbart för alla att hon inte mår bra. OM hon faktiskt har fått behandlingen så är det väl inte orimligt att hon också är mänsklig och ibland talar slarvigt eller ångrar sig kring hur mycket hon delar med offentligheten?
  Återigen, jag tror nog inte att hennes historia stämmer. Men din gransking framstår främst som konspiratorisk, på grund av att du endast verkar söka efter det som stöttar din tes och helt struntar i att överväga att hon talar sanning.

  Svara

   Jag håller inte med dig, Nelly. Min åsikt är att Camilla troligen har en strategi för dessa inlägg. Det kommer säkerligen mer i dagen om IL……

   Svara

    Ja, varför inte, du kanske har rätt!
    Men jag upplever i dagsläget att Camilla är konspiratorisk mer än något annat.

    Svara

     Håller med dig, visst är hon konspiratorisk och även strategiskt men hon VET att I L fått behandlingen men eftersom att I uttrycker sig luddigt så går det ju då att använda det och göra dessa inlägg för att få folk att tro att I ljuger och seänka henne.

     Svara

      Nej, hon VET inte. Ingen vet, förutom Bella. Inte du heller.

      Svara

      Isabella är en lögnerska

      Svara

    Fast Camilla har kanppt något att gå på och letar efter minsta lilla. Att vända och vrida på allt tills det passar ens agenda blir bara oseriöst.

    Svara

   👍🏻 Skulle nog säga att det vore väldigt konstigt om hon mår bra, eller mådde bra då. Hon har ju ljugit och kämpat i många år för att hålla uppe en fasad, när allt det fallerade och alla lögner kom ikapp så är det klart att smällen blev hård.

   Svara

    Exakt min tanke!

    Svara

   @Nelly: Fast det är ju mer i historien som inte håller så då blir detta en del i att bevisa detta. Hon ska ju dessutom ha varit inlagd i en månad (som vi inte lyckats förstå när den har infallit), hon har fått smita ut för att signera försäljningen av bolaget, hon minns ingenting etc etc etc. Fredag eller helg utgör bara en del i det stora pusslet som försöker läggas kring Isabella.

   Svara

  Jag ska ta ett snack med min chef. Enligt mina anställningsvillkor arbetar jag inte helger. Tydligen ingår fredagar i benämningen helg, enligt både Bella och flera här inne (om det inte är samma knäppgök som svarar på sina egna kommentarer) och då bör jag rimligtvis vara ledig på fredagar. Tack, kan jag hänvisa hit om han vill diskutera saken?

  Svara

   Är inne på samma spår. Jobbar oregelbundna tider men får inte helgtillägg när jag jobbar fredagar. Undrar var mina pengar är?

   Svara

    Fredag ger inget extra jämfört med måndag-torsdag.
    Handels avtal t ex har 18:15 resp 20:00 måndag-fredag som gränser för OB.

    Svara

     Där jag jobbar få vi ob efter kl 19 mån-tors och efter kl 17 på fredagar

     Svara

   Ändå nice att man får OB-tillägg för helg varje fredag!

   Svara

    Vilket avtal är det?
    Vanligen får man OB för vardag kväll 50% från kl 18 och natt 70% från kl 20.
    OB 100% från lördag kl 12 och hela söndagen.
    Något särskilt för fredagen brukar inte finnas i avtalen.

    Svara

     Ett jättebra avtal! Mitt fack håller på att förhandla fram att måndag också ska ingå i helgen. #blessed

     Svara

     😂😂😂

     Svara

   Fredag är en vardag, men din helg börjar när du går hem på fredagen. Eller känner du att helgen börjar först när du vaknar på lördagen bara för att nån kristen tönt bestämt att söndag och senare även lördagar ska vara helgdagar?

   Svara

    Helgen börjar kl 18 på fredagen vare sig du fortfarande jobbar eller redan ligger halvpackad i soffan med en taco i handen.

    Svara

     Min helg började 22.45 igår kväll, ledig idag.

     Om du inte fattar vad folk menar utan måste gå efter ”hur det är” så tycker jag lite synd om dig som tar saker så bokstavligt.

     Svara

      Du må vara ledig idag men helgen börjar ändå inte förrän kl 18.
      Skulle du kalla en ledig tisdag för helg också?

      Svara

       Bs, alla vet att helgen på fredagar börjar kl 15:00 oavsett om du är kvar på jobbet eller inte. Hjärnan är ändå inne i helgmood från eftermiddagen.

       Svara

       Det är inte ens samma sak. Du måste vara den enda som inte hade sagt ”skönt med helg nu” en torsdagskväll som sista arbetsdag.

       Svara

   Måste också göra det, så fort vi jobbar på helger är det övertid och ska resultera i flex! Tänk att få 8 timmars flex varje vecka. Blir en bra semester nästa år. 😉

   Svara

   Absolut samma knäppgök som svarar på sina egna kommentarer! Ibland leker Stollis även att han är emot Bella. Stollis är allt annat än frisk i kolan.

   Svara

  Problemet är väl att vi troligtvis ändå aldrig kommer få veta sanningen, med tanke på att allt är under sekretess. Har hon ljugit är det ju verkligen för jävligt (dock inte förvånande), men känns inte som det går att komma så mycket längre här.

  Svara

   Nja. Hon skulle ju kunna logga in på 1177 och ta en print bara och täcka för det som är känsligt, om hon nu skulle vilja bevisa något.

   Svara

    Nope. Det kommer inte räcka iom hot-lappen-på-bilen-historien.

    Det kommer att anklagad för att vara Photoshopat.

    Svara

    Förklaring till varför det inte kommer räcka i modd.

    Svara

     Upplys oss, o du store!

     Svara

    Jo jo, hon själv kan ju bevisa såklart om det är sant men så länge hon inte gör det kommer vi ju troligtvis inte få veta. Och tror inte hon skulle göra det ändå för att folk ifrågasätter och diskuterar = mer uppmärksamhet.

    Svara

  Jag orkar inte läsa om hennes påstådda ETC mer. Det är väl ganska uppenbart nu att hon inte har gjort en sådan behandling. Hon tror nog att hon har gjort det, ljuger man tillräckligt länge så blir det väl till slut sanning (i alla fall i ens eget huvud). Att hon varit inlåst på psyk betyder att hon alltså inte fått lämna avdelningen – då måste man väl ha haft en LPT (lagen om psykiatrisk tvångsvård) på sig. För man kan inte tvångsvårda och låsa in en patient hur som helst, det är olagligt.

  Fredag är INTE HELG! Ni som jobbar fredagar – säger ni att ni jobbar helger när någon frågar? Nej, fredagar är en vardag precis som en måndag eller en torsdag.

  Svara

   ECT menade jag ju.

   Svara

   Om du är ledig på fredagen, känner inte du att du har långhelg då? Fredag-Söndag?

   Svara

    Det blir väl inte helg för att man är ledig?
    Är det helg på måndagen om man inte jobbar då?

    Svara

     Det blir inte automatiskt helg, men absolut att jag skulle känna att jag har långhelg om jag är ledig från fredag kväll till tisdag morgon.

     Svara

   Folk kan inte skilja på verklighet och språkbruk. Det är som att man tror att det blir jul så fort någon säger God jul, om man skulle träffa dem tre dagar innan julafton. Att man önskar varandra en god helg när man lämnar jobbet fredag eftermiddag betyder inte att helgen inträder precis i det ögonblicket, även om det kan kännas så.
   Det är däremot väldigt osannolikt att IL skulle ha fått endast en behandling per vecka, sent på fredagkvällarna.

   Svara

    Fast det är ju exakt det som är poängen, att Bella kan ha sagt helgen för att hon uppfattat sin lediga fredag som en del av helgen. Precis som många andra vittnar om att de skulle göra.

    Svara

     Hur kan man ha en ”ledig fredag” när man är inlagd på en psykiatrisk vårdavdelning? Det blir bara snurrigare och snurrigare när folk i kommentarerna uppfattar och tolkar. Helg är lördag och söndag. Punkt.

     Svara

    Jag har sagt trevlig lördag till mig själv sedan i tisdags och på så vis kunnat moffa lördagsgodis alla kvällar.
    Funkar fin fint.

    Svara

     Lördag hela veckan, lördag hela veckan, lördag hela veckan lång🎶

     Svara

  Snälla, nu räcker det. Obehagligt hur mycket du bryr dig om ämnet.
  Tycker det var droppen när du skriver ett långt elakt inlägg på hennes födelsedag.

  Samt det hånande inlägget om klockan? Tror inte han analyserar hennes tidigare presenter innan han väljer sin. Fin klocka som hon uppskattar = bra present.

  Svara

  Varje helg de här behandlingarna. Det betyder flera ECT per helg. Fredag kväll och söndag då? Varför kollar inte journalisterna fakta? Har de inte frågat henne om detta är möjligt? Man brukar i anslutning till artiklar radio och tvinslag som handlar om psykisk ohälsa alltid ha en faktaruta och även råd om du behöver hjälp. Finns inget sådant vid intervjuerna med IL. Kan betyda att ingen journalist tror på henne.

  Svara

   Nej ECT ges inte på helger.
   Behandlingen görs må-ons-fre. 3 gånger i veckan, och i regel schemaläggs det minst 3-6 behandlingar

   Svara

  En plot twist: IL har ju sagt att hon i princip rymde från inlåsningen på sjukhuset för att skriva under avtalen om försäljningen. Är tanken att hon sen ska försöka hävda ogiltighet pga att hon saknat rättshandlingsförmåga till följd av den psykiska sjukdomen…

  Svara

  Jag har en anhörig som fått ECT efter åratal av inläggningar och ohälsa. Hur Bella levt sitt liv innan ”kraschen” men framför allt hur hon studsat tillbaka till lyxshopping, möten, nöjen och täta utlandssemestrar bara några månader efter behandlingen är helt helt rubbat utifrån det jag sett som anhörig. Hon har noll trovärdighet.

  Svara

   Nej det är inte ru bbat det är vanligt att behandlingen ger snabb effekt och att pastienter som får det blir bättre fort och pigga och glada igen men kan vara sköra en tid och få minnesbortfall. Det är inte heller svårt eller ovanligt att få dessa behandlingar som jag sett vissa påstått här – det är inte svårt att få och det rekommenderas ofta direkt när man söker för ångest, det är vanligt.

   Svara

    Du är ru bbad. Gå och få lite ECT direkt idag då så du blir normal, om det nu är så lätt att få.

    Svara

     Att det ofta skulle rekommenderas direkt vid ångest har jag aldrig stött på. Som läkare måste man alltid ha de bieffekter som finns i åtanke, och att behandla en ångestpatient med ECT är inte försvarbart när man ser till de bieffekter som kan uppstå. ECT är aldrig första alternativet när man talar om olika behandlingsformer, utan något man kan göra när andra ”lättare” behandlingsformer inte fungerat framgångsrikt. Enkelt beskrivit.

     Dock ser det väldigt olika ut beroende på patienten hur patienten kan leva sitt liv under behandlingstiden. En del blir fungerande väldigt snabbt, andra inte. Det är verkligen individuellt. De patienter som blir bättre i sin sjukdom kan visst leva livet normalt samma dag som de gjort ECT.

     Svara

  Min mamma genomgick ECT vid två tillfällen (och med tillfällen menar jag att hon var inlagd ett var veckor och gjorde behandlingen flera ggr) Det är för mycket fram och tillbaka turer för att jag ska förstå, men mamma gjorde behandlingarna mån, onsdagar och fredagar. Varannan dag. Vid första vistelsen för fem år sen fick hon komma hem mellan behandlingarna och även under helgerna. Nu senast under corona fick hon vara kvar hela tiden. Jag vet inte vad som är sant i IL:s historia, men jag vet att min mamma själv hade oerhört svårt för datum, dagar och vad som var vad. Både under behandlingen men hon tappade också
  Minnet kring mycket som hände innan och efter. Jag vet att IL har en en historia av att ljuga och vrida och vända. Det tvivlar jag inte en sekund på. Men OM hon har genomfört den här behandlingen är är det till att tappa minnet och bli förvirrad kring den tiden. Det förklarar ju dock inte varför hon stupljugit så mycket innan dess

  Svara

  Det var ett jävla ältande om detta. Märka ord hit och dit… jag tycker inte det är intressant längre. Det finns massor av saker som IL gjort som är värda att reagera på, men vilken veckodag något har inträffat på är inte en av dem.

  Svara

   Jo för att det är lögn. Hon ljuger om allt. Om man sitter och ljuger i rikstv om att man fått ECT, vad i ens liv är då sant egentligen?

   Svara

  Hon kommer säkert bli en fin mamma. Man behöver ändå inte en pappa som är en skitstövel så hoppas hon tar sitt förnuft till fånga och försöker få ensam vårdnad på ungen.

  Svara

   WHO?

   Svara

   Va?

   Svara

   Pratar du kanske om Emilia och Marcelo? Jag är också nyfiken på vilket inlägg du tror att du kommenterar på!

   Svara

  Jag undrar vad vi väntar på? Att IL erkänner lögnerna och börjar leva hederligt?

  Svara

   Vi väntar på boken skriven av någon närstående…

   Svara

  IL och Book, de bara snärjer in sig i lögner.

  Svara

  Vad många här inne inte förstår är hur förvridet och fruktansvärt det är när någon, speciellt någon som har en tendens att få rubriker skrivna om sig, använder psykisk ohälsa för att få uppmärksamhet. Vi pratar inte om en okunnig, osmart person här – tvärtom. Personen i fråga vet precis hur hon ska göra för att få uppmärksamhet från ex media. Hur många intervjuer har inte hon varit med i? Hon har ett eget varumärke. Hon vet PRECIS hur man ska uttrycka sig i tal och text för att locka till sig andras ögon och nyfikenhet. Detta är textbook i hur man manipulerar sig till uppmärksamhet och skriverier.

  Svara

   Exakt vad jag blir mest förfärad över i allt det här. Så uttänkt från hennes sida. Liksom ”vad ska jag dra till med för att skapa maximal uppmärksamhet kring MIG och avleda uppmärksamheten från annat?” Det hade i hennes värld inte räckt att det i tystnad träda tillbaka och ta en paus när det gick åt pepparn med företagen. Istället hittade hon denna story som flyttade fokus OCH genererade massa uppmärksamhet. Sååå mycket Excel över detta, haha, det är uppenbart.

   Svara

   Isabella Löwengrip är det som brukar kallas streetsmart. Hon saknar verklig intelligens men är slug och det är en egenskap som naturligtvis inte är särsklt vare sig vacker eller önskvärd eller öht bidrar till att utveckla sådant vi verkligen behöver i världen men kan vara mycket framgångsrik ändå. Det finns många exempel på högintelligenta personer har blivit upplurade av den här typen av mer primitivt fungerande individer som Isabella Löwengrip är ett exempel på och om det är materiellt välstånd en människa söker i livet är det definitivt bättre att vara slug än intelligent.

   Vad beträffar att hon ofta förekommer i intervjuer och så vidare tror jag förklaringen är ganska enkel och bäst beskrivs av två saker – en oneliner från filmen Erin Brockovich: ”They’re called boobs, Ed” och att hon smickrar mäns fåfänga. Det är nämligen intressant att notera att de som bjuder in henne nästan alltid är män medan de som ser rakt igenom henne är kvinnor. Det var en kvinnlig journalist och, skulle jag vilja påstår, Bloggbevakning som fick hennes inkomster från sociala mediera att gå ned till noll. Det är män som storögda (och förmodligen med blicken i hennes urringning) som sitter och okritiskt lyssnar till hennes lögner.

   Låt henne vara, bara, hon är helt ointressant. Vi har viktigare saker att ta itu med i denna värld.

   Svara

  Helg betyder lediga dagar. Helgdag är en ledig dag. Fredag är en vardag.

  Svara

   Alla jobbar väl inte kontorstid måndag-fredag?

   Svara

    Nä inte jag, men jag får helgtillägg men det är tyvärr inte på fredag;)

    Svara

  Om IL har hittat på detta för att få trafik till bloggen har hon ju lyckats. Hon kunde ju annars lätt bevisa motsatsen genom att visa upp journalerna. En gång visade hon ju upp ett kvitto på bloggen för att bevisa att hon betalat ett par skor, eller vad det nu var, med egna pengar. Så hon kunde ju rätt enkelt få slut på alla spekulationer. Men jag tror hon njuter av uppmärksamheten så det lär nog inte hända.

  Svara

  Psykiatrisjuksköterska här delvis jobbande på ect-enheten.

  Alltså såhär brukar det gå till. Man får en ECT-serie (behandling mån,ons,fred) inneliggande på sjukhus. Man brukar märka effekt efter 3-4 behandlingar. När man sedan har haft denna serien, kanske efter 9-12 behandlingar (individuellt såklart) så kan man bli utskriven och då köra poliklinisk ECT, även kallad ”underhålls ECT”. Då åker man hemifrån på morgonen, till sjukhuset, får behandling, åker hem. Den här polikliniska ECT:n brukar dock inte vara på fredagar, inte här där jag bor och jobbar iaf.

  Jag tycker det luktar osanning. Iaf det där med ”en behandling”. Osannolikt att det skulle ha gett sådan fantastisk effekt.

  Peace!

  Svara

  Att inte någon klampar bort till Danderyd och begär ut journalen, alternativt bryter sig in och stjäl den? Det är ju typ den nivån folk håller här.

  Svara

   Begär ut journalen? Du skojar va?

   Svara

    Mitt inlägg var ett skämt, ja. Men skämtet bestod i att människorna som härjar som värst här inne kött hade kunnat få för sig att göra något sådant.

    Svara

     *lätt, inte kött.

     Svara

  Nja, jag tror att Bella hittade på något som hon tänkte skulle ge henne sympatier och att ho svängde ihop en historia om detta. Sant? Nej, det är väl snarare så att hon gjorde ett besök och fick en medicin utskriven, men det var inte tillräckligt dramatiskt för Bella.
  Läget känns som det där med siffrorna, hon nekar och försöker bortförklara sig men det kommer nog inte att fungera till slut.

  Fortsätt CC.

  Svara

  Ett uttryck bland journalister är ”Kolla aldrig en bra story – då riskerar den att spricka” Jag förstår dem som tycker IL är en bra story hela hon! Men lite mer bakgrundskoll kan man tycka vore bra!

  Svara

  Jag har svårt för att tro på det där som skrivs angående hennes ECT-behandling.

  Låt mig förklara.
  ECT-behandling utförs först inneliggande. Man börjar med en ”serie”. En ”serie” består av behandling tre gånger/vecka. Måndag, onsdag, fredag vanligtvis. Efter tredje behandlingen KAN MAN märka effekt, men man fullföljer oftast serien till slutet, kanske 9-12 behandlingar är vanligast, en del mer en del mindre. Därefter går man oftast över till poliklinisk ECT. Dvs man blir utskriven och kommer till sjukhuset en gång i veckan för ECT-behandling. (Oftast tisdagar).

  Det där med att bar få behandling 1 gång i veckan när man är så ”djupt deprimerad” låter som ljug i mina öron.

  Ha det gött häj!
  /psykiatrisyrran på ECT-enheten

  Svara

   ECT behöver inte alls innebära att man är inneliggande patient i början av behandlingen. Finns många patienter som genomför poliklinisk ECT direkt. Allt beror ju på vilket skick patienten befinner sig i samt hur hemmiljön ser ut. ☺️

   Annars håller jag med om allt det du skrev, psykiatrisyd. ☺️

   Svara

    Jag vågar faktiskt påstå att man i 99% inte utför poliklinisk ECT första gången. Det är väldigt mycket som ska göras innan….. narkosjournal, ECTjournal, temp, lita på att patienten inte ätit innan vilket är vanskligt om patienten är i så dåligt skick (djupt deprimerad) som dom oftast är inför första behandlingen. Naturligtvis kan väl undantag ske men, näe, jag tvivlar starkt. Jag vågar iaf påstå att här där jag jobbar så sker det nog aldrig, jag har inte varit med om det under mina 14 år iaf. (Jag snackar om första gången man får ECT i livet. Hur man gör om behovet skulle uppstå om man får en dipp igen kan såklart skilja sig från person till person) ☺️

    Svara

     En sak till.
     Jag blir fan irriterad över hennes sätt att skriva. Hon når ut till väldigt många människor och jag tycker hon utför skrämselpropaganda. ”Kommer inte ihåg något under en månad”, nej men snälla. Att du skulle glömma bort en hel månad när du får en behandling, alternativt en behandling i veckan i fyra veckor är nonsens. Du kan drabbas av minnesförlust gällande just den dagen och eventuellt lite till men en hel månad. Nej.

     Jag blir så förbannad över att hon skrämmer folk. ECT är by far den bästa behandlingen vid många olika psykiatriska tillstånd, den skonsammaste. Patienterna slipper smacka i sig massa olika substanser (tycker såklart läkemedel är bra men kan man undvika så är det ju bäst), compliance är hög…. listan kan göras lång.

     Sådär ja.
     Trevlig helg.

     Svara

      Då ser det nog väldigt olika ut beroende på sjukhus då min erfarenhet är att man utför poliklinisk ECT även första gången. Patienten i fråga kommer till mottagningen först när remiss är mottagen för bedömning. Om remissen blir godkänd efter utredning får patienten återkomma för vidare information om vad som krävs och hur det kommer att gå till. Sedan kommer patienten ca 1h innan varje behandlingstillfälle och då dubbelkollar man att patienten inte ätit, druckit eller ätit vissa mediciner och får sedan gå hem igen efter att denne vaknat till och ätit frukost ☺️ Dessa patienterna förs en annan typ av dialog med innan varje behandlingstillfälle om hur denne mår, eventuella biverkningar osv eftersom denne ej är inlagd och därför inte kan iakttas av vårdare på avdelningen. Vill dock klargöra att dessa patienter alltid lämnas och hämtas av anhörig som man talar med när patienten behandlas för att höra om dennes iakttagelser…
      Verkar verkligen se annorlunda ut beroende på sjukhus ☺️

      Svara

      Har lämnat svar på ditt inlägg kl 14:35 om att våra erfarenheter är väldigt olika då jag vill påstå att många får poliklinisk även första gången… Förklarade proceduren men mitt svar ligger i modd just nu.

      Inlägget 14.42

      Instämmer helt med det du skriver! Sättet hon skriver om det på och hur hon använder behandlingen i sina inlägg tycker jag är osmakligt. Ja, det finns svåra biverkningar, men generellt är det en av de bästa behandlingarna som finns!

      Svara

       Ja helt sanningsenlig är hon då inte.

       En gammal psykiater sa till mig en gång ” pratar man mycket om patienten så är den personlighetsstörd” (ja, man sa personlighetsstörd då, nu Äre EIPS)

       och frågar man en psykopat ”vad har du på hjärtat?” Så svarar denne ”kranskärl….bla bla bla”

       Festligt ändå! 😂

       Svara

      Förstår inte vad ditt problem är och tycker det är skrämmande om du verkligen jobbar inom vården? En patient har rätt till sin upplevelse både av vård och behandling, det borde du känna till.

      Svara

       Det är väl klart att man kan tycka att en patient uttalar sig på diverse sätt även om man arbetar inom vården. Så länge man inte påstår att det patienten känner inför det som hänt är direkt fel gör man inget fel. Alla patienter har rätt till sin upplevelse samt sina känslor, men man kan fortfarande tycka att det patienten säger är skrämmande, då man kan tycka att det är skrämmande att det är så patienten har upplevt det.

       Svara

  Lyssna på Bella och Sheils poddd avsnitt ”missunnsamheten”, ganska övertygad om att hon faktiskt genomgått behandling.

  Svara

   *Sheilas podd

   Svara

  63 minuter har gått sedan inlägget publicerades. Var är du stollan?!

  Svara

   Hon kommenterade 10.02.

   Svara

  Har man fått en serie elbehandlingar kallar man det knappast ”Gökbobehandling”.
  Min svägerska var inlagd för djup depression och fick elbehandlingar.
  Hon talar om den tiden i hennes liv med stor respekt och tacksamhet mot de som hjälpte henne.

  Svara

  Fattar inte att hon orkar hålla på med alla dessa utspel och lögner. Det är ju hon själv som skapar allt drama och all medial uppmärksamhet. Hon är galen och uppmärksamhetskåt helt enkelt annars så hade hon taggat ner för länge sedan och satsat helhjärtat på att vara en seriös entrepenör istället för att skapa skandalrubriker i pressen. Allt ifrån privatgetter ,världens mäktigaste ,maffiahot,kärleksaffärer,lyxliv,hejdåsverige,depression osv osv Det är ju helt crejzzy och creepy. Nu har stackar lilla Bella även ångest för att hennes bolags ekonomiska magplask kommer att offentliggöras framöver. Men hallå det såg ju alla vettiga människor i ett tidigt stadie skulle komma (var var hennes revisorer och ekonomiska rådgivare då kan man fråga sig??) Är en simpel ekvation att lever man över sina tillgångar och har fler utgifter än inkomster så kan det bara sluta på ett sätt.

  Svara

  Camilla, har du haft kontakt med Martin Wicklin på P1?

  Skulle ju vara intressant att höra vad han säger om allt. Tror han fortfarande att hon talade sanning i deras samtal och tycke han att det är vettigt att låta henne få utrymme i media att säga vad som helst utan att bli ifrågasatt eller stoppas? Syftar både på alla lögner och förtal av familjen.

  Han fick ju massor av beröm för den intervjun av kollegor, det menades att han fick henne blotta sitt riktiga jag och vara ärlig och sårbar…

  Lurad! – kände väl vi andra som följt henne och visste att hon bara fortsatte att följa sitt excel-ark och att det var nya fabriceringar som kom ut hennes mun. Vi fattade att han (i detta fall) inte alls var en skicklig journalist utan att hon igen var en skickligt con-artist som med rena lögner duperade honom och styrde narrativt.

  Svara

   👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽

   Svara

  Isabella Löwengrip skriver och säger saker snabbt och kanske inte särskilt genomtänkt. Sen ska varje ord och formulering analyseras här, och hon ska dessutom hånas för allt hos Griplöv – och även på Flashback antar jag. Så galet alltsammans!

  Svara

   För att hon ljuger.

   Svara

  Isabella Löwengrip verkar hopplös på sina håll, är det därför hon upplever hopplöshet månntro?

  Svara

  OT; på tal om all diskussion om att utnyttja sina barn. Claudia galli concha gör nu Ellos reklam med barnen som innehåll.

  Svara

  Jag vet inte vad jag ska tro men helt klart verkar hon inte må särskilt bra.

  Jag hoppas att hon har bra och genuina människor i sitt liv som vågar ifrågasätta henne om de upplever att något inte stämmer. Det är lätt att dras till de som säger det du vill höra. Ofta är det de allra närmsta som ifrågasätter (av kärlek och omtanke) men med tyvärr med risk för att bli förskjutna.

  Svara

   Och gällande hennes behandling med ECT tycker jag man ska utgå från att hon talar sanning. Jag ser ingen anledning till varför hon hitta på.
   Om vi förutsätter att det hon påstår är sant så har hon definitivt inte mått bra. Av den anledningen tycker jag att detta ämnet avhandlats tillräckligt nu.
   Psykisk ohälsa ska man ha respekt för.

   Svara

    Men om man har mått så dåligt att man fått genomgå ECT så borde det väl ha märkts på andra områden? När jag var som djupast i min depression så orkade jag verkligen inte hålla en fasad uppe och skriva käcka inlägg på FB/IG eller vad det nu gällde. Jag kämpade för att överleva varje dag. Och har efter detta ändrat ganska mycket i mitt liv. Hur mycket har Isabella förändrat? Har hon lärt sig något av händelsen? Hur konsekvent är hon i sitt beteende? Tycker att det mesta pekar på att hon har hittat på.

    Svara

     Fast alla klagade ju på att de märkte att hon inte skrev sina inlägg själv.

     Svara

      11:43: fast så är det väl hela tiden i hennes blogg? Hennes ton och sätt att skriva är ju inte konsekvent alls. Så varför skulle det vara skillnad just i våras?

      Svara

     Jag tycker inte man ska ifrågasätta andra personers psykiska ohälsa inkluderat behandlingar de genomgått osv. Där går min gräns.

     I övrigt tycker jag att de som jobbar inom influenserbranschen måste och bör granskas. Denna bransch gynnas av ännu mera granskning. Just därför denna bloggen är så viktig.

     Svara

      12:06: fast det tycker jag och absolut när det framstår som att någon ljuger. Tänk på alla som verkligen mår dåligt och som tror att det är så enkelt som i Isabellas fall. Att man får ECT på direkten och sen mår superbra! Att allting bara ordnar sig som i ett trollslag utan att man behöver göra förändringar i sitt liv och leverne; lever jag i enighet med det som är jag? Umgås jag med rätt personer? Jobbar jag med rätt saker? Ska jag hänga ut mitt liv i tid och otid på sociala medier? Det finns så många frågor. Många får vänta i år på att få hjälp inom psykiatrin men Isabella fick gå före i kön eller?

      Och jag håller med dig om att branschen som sådan behöver granskas, och framför allt Isabella som är känd för att frisera sanningen.

      Svara

     Nettan.
     Förstår precis. Det handlar om att överleva, en dag i taget. Så är det oftast i flera månader. Till och med år. Veckor och månader som bortblåst från minnet. Verkligen mycket som man förändrar när man äntligen börjar ”leva igen”. Åtminstone här och nu i alla fall. Ta hand om dig ❣

     Svara

      Nettan,
      Ja vi alla som har mått och fortfarande mår fruktansvärt dåligt vet att det inte finns någon snabblösning på en, ibland flera, verkligt djupa depressioner. För många av oss är det ett under, faktiskt, att vi överlever. En dag i taget med näsan ovanför vattenytan.

      Svara

       💞💞💞💞💞

       Svara

   Hon har ju alltid omgett sig med ja-sägare. Hade hon haft vettiga medarbetare som ifrågasatt hennes beslut hade situationen varit en helt annan idag.

   Svara

  Jag tror att hennes blogg(person) är en mix av lite verklighet och mycket fantasi. För att göra den mer spektakulär och därmed få fler klick. Cash in.

  Svara

  Ot men är kenZas resa till Maldiverna ens värt det om dem måste göra hemska covid test varje dag? Som hon beskrev i sin senaste story: fast tycker det är för mycket fokus på kenZa, kizzie är i Portugal just nu och annica i Spanien :)) och speciellt kizzie pratade ju om att det var skönt att inte känna sig tvungen å resa

  Svara

  Jag tycker inte att man ska ifrågasätta Isabella, när det gäller hennes psykiska hälsa och vad hon har fått för behandling. Det är kränkande.

  Svara

   Varför tror du att hon valt att spinna på sin psykiska ohälsa? Jo för att hon vet att hon så slipper bli ifrågasatt för att folk trippar på tå runt den som påstår sig vara psyksjuk. Samt att hon riktar bort fokus från granskning av hennes tvivelaktiga handlingar. Taktik, taktik, inget annat. Jo, lite lögn också.

   Svara

   Om hennes psykiska tillstånd borde hon kanske hålla lite för sig själv om hon redan på förhand visste att det skulle bli skriverier. Tror hon bara vill ha uppmärksamhet?

   Svara

   Kränkande för alla som genomfördes ECT behandling på riktigt. Hennes sätt att beskriva den påstodda behandling är som att gå shoppa hos Shuterman. In och ut. Så ser det aldrig ut i verkligheten.
   Mvh
   En som jobbar på DS.

   Svara

   ”Jag tycker inte att man ska ifrågasätta Isabella, när det gäller hennes psykiska hälsa och vad hon har fått för behandling. Det är kränkande”

   Då känner jag att hon borde sluta hitta på historier och FÖROLÄMPA så många människor som faktiskt har ont i själen!

   Svara

  Sanden i ett timglas är väl inte föränderlig? Den är väl sand hela tiden?

  Svara

   🤦

   Svara

   Ja, ett timglas rör sig men förändras aldrig.

   Svara

  Tycker det är rätt att granska det här.
  Vi pratar om en företagsledare som iom det hon skriver har en inkomst.
  Hon har bevisligen ljugit rätt frekvent tidigare och tack vare det dragit in bra med pengar.
  Dags att lära alla ”bizznizz” women att inte ljuga och luras…det finns ju några stycken…

  Svara

   Granska vad? Vilken veckodag hon fått sin behandling?

   Svara

    Hennes miljoner fattar du väl? Eller har du gått på Bellas manipulationer?

    Svara

   tycker du verkligen att det är rätt att granska hur och när en person fått psykriatrisk hjälp? Att storma upp kommentarsfältet till den grad att det ska begäras ut journaler etc. Jag tycker detta är otroligt integritetskränkande, helt fel av Camilla som jag tycker kanske skulle må bra av att släppa IL ett tag.

   Svara

  Förljugenhet är ju influencers försäljningsknep!
  Skrattretande att någon litterat människa tror på alla falska von Obens.
  Men det är ju samma pack som raidar Ullared under pandemin!
  Deportera dem till Tinseltown for good!

  Svara

  12 behandlingar brukar vara standard, oftast 3 gånger i veckan på måndagar, onsdagar och fredagar för att det ska vara så effektivt som möjligt. Ger man ECT bara en gång i veckan är det för långt mellan behandlingarna och det får inte lika bra effekt. Då kan man lika gärna låta bli att ge dom alls. Enda gången jag kan tänka mig att man ger en gång i veckan är om man ger s.k. uppehållsECT men det ger man inte till personer som haft sin serie av ECT för första gången eftersom man inte vet om det faktiskt behövs. Men uppehållsECT ges ändå inte så intensivt utan kanske en gång i månaden. Så jag tror nog inte hon har fått ECT. Mvh sjuksköterska på sluten psykiatrisk avdelning.

  Svara

  Oavsett om flera här kallar fredag för helg så brukar de verksamheter som har helgstängt inom vården vara öppna mån-fre. Där räknas inte fredag förmiddag som helgdag eller jourtid. Det är bara att inse!

  Svara

  Det hade varit så lätt för Bella att ta en printscreen på begränsad del av sin journalkopia på 1177 och omedelbart få stopp på allt spekulerande. Journalföringen vid just ECT är inte privat eller utelämnande överhuvudtaget utan allt är väldigt ”tekniskt”, det står hur mycket narkosläkemedel som givits, vilken strömstyrka som givits osv. Men hon väljer att försöka tiga ihjäl spekulationerna vilket för mig iallafall bara är ytterligare bevis på att hon är sveriges största mytoman.

  Svara

   Varför ska hon behöva lägga fram bevis på att det hon säger är sant? Det här är ingen rättegång.
   Och tror du verkligen att spekulationerna skulle sluta då? Jag tror att en del skulle hävda att hon förfalskat journalen. ”Jag jobbar inom psykiatrin och så där skriver inte vi.” Osv, osv.

   Svara

    ”Jag är expert på journalanteckningar & texttolkning” hälsar USK från Vetlanda.

    Svara

   Hahaha. Vem skulle vara så fruktansvärt dum den tar en printscreen på sin egen journal för att motbevisa ett påstående på bloggbevakning? Snacka om precedence for the future & liiiite för mycket makt till Camilla över ens liv 😅 om man är influenser & hamnar på Camillas shit list som Isabella & några till gjort har man ju tre val, antingen skiter man i det & tar the high road, man anmäler Camilla för förtal eller man lägger sig platt för drevet & mår kasst. Tycker det hedrar Isabella hon tagit det första alternativet 😃

   Svara

  👌🏼att lägga sig platt är nog mångas önskan.Lite otäckt att man kan bli så besatt och hatisk.

  Svara

  På firandet av Paul Roberts födelsedag sitter han med en morgonrock han snott på ett hotell, man ser loggan. Vilken nollan han är👎

  Svara

   Vilket hotell har den loggan?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.