Speed dating på Monkybar Stockholm

Men alltså… det här?! 
??‍♀️

 

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Super spreader!

      Hanna Friberg hannalicious som på Rebecca Stellas butiksevent är sjuk nu…. man smittat exakt lika mycket innan man får symptom

        Eller hur. Blev säkert smittad på Eric Saades fest som hon var på.

      Hoppas verkligen Sverige håller på och stiftar nya lagar så att de kan tvinga folk att stanna hemma och ge böter om de bryter mot förbuden. Sverige är i rask takt på väg mot lockdown. Här i Finland har vi följt råden sen våren. Nej visst, kul är det inte men tack vare att vi följt rekommendationerna får vi nu under kontrollerade former gå på restaurang, träffa vänner mm.

      Här har vi 360 döda och Sverige har 6000 döda. Helt sjukt. Varför är det så svårt för svenskar att följa restriktioner?? Och numera t o m avrådan. Inte ens det följer svensken, nej för där måste man få göra vad man vill. Så barnsligt och egoistiskt och det kommer göra att många ännu kommer att behöva sätta livet till och många andra leva med livslånga coronaskador (något som även unga får). Hur tänker ni?

        Det går att läsa i svenska tidningar just idag om varför det blev så här.

        Anders Tegnell va inte på något sätt okritiserad i sitt beslut om flockimmunitet. I princip hela läkarkåren krävde en total nedstängning.
        Nu gick FHM emot all expertis och valde att ”hoppas” att vi skulle utveckla flockimmunitet, vilket inte hänt eftersom viruset inte beter sig som virus som funnits tidigare.

        Det är chockerande att jämföra antalet döda i Sverige jämfört med tex resten av Norden. Och i mina ögon var det så korkat att öppna upp äldreboenden när det gjordes med… detta kommer bli en sån katastrof.

          Fast de har väl aldrig gått ut med att det är flockimmunitet de strävar efter?

          Folkhälsomyndigheten har ALDRIG haft flockimmunitet som mål. Målet har varit att minska smittspridningen så att vården skall hinna med. Nu är vårdpersonalen slutkörd, och de sliter med att komma i kapp med operationer och även att få ut årets semestrar. Sluta sprid lögner! Jag har följt mer än hundra av deras presskonferenser, så jag vet!

        Svenskar är uppfostrade med att de är det utvalda folket som alltid vet bäst och alltid får göra som de vill. Sverige är ett barn bland vuxna grannländer. Svenskar är själviska, missunsamma och snåla, men vill få det att se ut som motsatsen. Världens största dagis.

          Lägg av, fan vad du raljerar ?

        Jag var i Finland hela sommaren och det var folk överallt. Ni öppnade nöjesparker. Så ”sen våren” är en överdrift.
        För övrigt KAN DET INTE BLI LOCKDOWN i Sverige hur mycket ni än tjatar om det.

    När började människans utveckling sakta ner?

      Efter industrialiseringen

        Hahaha

      När de började käka veganskt.

        ???

          Det är fakta att en vegansk kosthållning påverkar hjärnans funktioner negativt.

    Monky Bar hotade väl TNKVRT med förtalsanmälan efter TNKVRT spred artikel om en tjej som hade behandlats som piss/misshandlats av personal på Monky Bar?

    Herrejävlar så sjukt oansvarigt.

    Vilka idioter!

    Det har varit massor av influencers på Hallwylska ikväll också.

      JULBORDSTIME?!

    Speed på dig också haha extra inlägg så här sent, du ligger i.

    Jag är där just nu i egenskap av journalistik! Håll utkik efter världsnyhet SCOOOP om några dagar!

      Vidrigt.

    Alltså påriktigt vad i helvete? Kan folk sluta festa så att jag kan få fira en riktig student i vår? Blir så fkn irriterad att de räcker o blir så jävla mkt över kan jag tala om

      Slår vad om att du festade i våras när andra ville ta studenten ?

        Nej de gjorde jag faktist inte

          Stavar studenter så här nuförtiden…

    JAG MÅSTE DIT

    Efterblivna dårar!

    Skriv också inlägg om att influencern Alicia Lauterbach ska styra middag + barrunda där hon bjuder in några av sina följare. Jag är så bitter nu men skiter i de, blir så FUCKING JÄVLA IRRITERAD över att man inte kan ta hänsyn till de nya restriktionerna. Asso för i helvete. Låter verkligen som en gammal kärring och är 20 men seriöst haha

    Men hallå – vi måste ju gynna småföretagen typ barer, tandblekningskliniker, frisörer och bootoxmånglare.

    Ja det säger ju Toftby iaf. Att några stryker med på grund av det – tja…shit happens liksom.

      Yes, är man så mån om att stötta upp och hjälpa dessa företag så är det ju bara att skicka pengarna som ett bidrag utan att personligen möta upp. Det är världens dåligaste ursäkt.

        *sämsta

      Fru Bromma verkar vara inne på samma sak. Åkte ju även till Spanien för att stötta Lidl.

      Hon är inte så smart heller.

      Ellin,

      ”botoxmånglare”, vilket underbart uttryck! Säger det mesta liksom.

    Egentligen är det bara sorgligt att en grupp människor inte klarar av att förstå att jorden inte snurrar bara för deras skull och att de är de som håller liv I smittkedjan. Allt är inte en mänsklig rättighet. Jag förfasas över inställningen som finns hos dessa helblodsegoister som leker med andras liv och hälsa. Det är nästan så att jag inte tycker synd om de smittas och blir sjuka eftersom de inte bryr sig om vilka skador de kan påförs vanligt folk som klarar av att vara en del av lösningen.

    Fy fn så vidrigt av Monkeybar att ens tillåta det. Lär ju itne vara två meter mellan varje människa där…. usch!

    Och ännu en gång har idioten på fhm fel när han sa att vi absolut inte kommer ha ett allvarligt läge i höst, ingenting som ens liknar våren, och nu är det här. Han borde få sparken. Från sina tidiga dumförklaranden av folk som påstod att en pandemi var på väg till alla hundratals uttalanden han gjort som varit felaktiga, han borde inte få uttala sig offentligt längre. Idiotijävel

      Hade folk inte slappnat av när det såg ”ljusare” ut så hade läget kanske varit annorlunda.

      Det är faktiskt dags att fler ifrågasätter vänner/bekanta/familj som fortsätter med resor, middagar, fester & dylikt.

      Fast det är väl inte i närheten så många som ligger på intensiven i Sverige nu som det var i våras.
      Jag har precis varit frisk en vecka nu. Fick lite täppt näsa och kände att det var något med kroppen. Annars helt ok. Tänker att det är bra att unga, friska människor som mig får det så att vi kan få en flockimmunitet.

        Tänkte jag också i våras men tji fick jag! Helt frisk sedan innan, åker Vasalopp och cyklar långa sträckor for fun men blev knallsjuk i corona i mars. 2 månader sängliggande och kämpar fortfarande med rehabilitering. Kan inte jobba heltid än. Ingen kan veta hur sjuk man blir. Var försiktiga och stanna hemma!

          Jag är Corona sjuk sedan 1 juli, sängliggande har så ont i lungor, hjärta, huvudvärk, andfådd av att gå till köket ( bor i 2:a) . Svårt att orka göra frukost, laga mat, helt slut efteråt flåsar så länge , är tvungen att vila länge innan jag kan äta. Det är roligare att vara i karantän frisk än sjuk kan jag intyga . Jag hoppas så att jag inte får några permanent skador av Corona.

            Jag mådde som dig med liknande besvär. Jag har blivit bättre men är fortfarande svag, blir lätt trött och kognitivt trött. Men lungorna har läkt! Har fått fin uppföljning via sahlgrenska. Be om hjälp från din vårdcentral! Krya <3

              Tack , snälla Elin! ??

        Fast jag tror att det där är en farlig mytbildning som gör att tex influensers som vi lyft här inte tror att det är så allvarligt. Många unga blir också väldigt sjuka, även om få dör och behöver iva-vård. Vi vet heller inte vilka långsiktiga konsekvenser sjukdomen kan få om man hade den även med milda symptom.

      Fast det är väl inte hans fel att en stor del av Sveriges befolkning är så korkade att man låtsas att det inte finns något problem och fortsätter med speeddejting, reser utomlands och festar som om ingenting har hänt?
      Idiotjäveln du hänvisar till förväntade ju sig att befolkningen skulle fortsätta göra som tidigare, när smittspridningen i princip slutade. Det kanske var naivt att tro med tanke på alla idioter som finns men han hade iallafall inte fel och det är ju inte han som är idiotjäveln.

        De borde stängt ner

          Varför då ? I de länder de stängt ner har de inte lyckats bättre än Sverige, men däremot har de väldigt dålig ekonomi.

            Hur menar du nu? Menar du att Finland, Norge och Danmark inte har lyckats bättre?

            PS deras ekonomi är antigen samma som Sveriges eller bättre.

              Du kan inte jämföra ekonomier rakt av. Danskarna är väldigt… aggressiva med sina stöd till näringslivet, där svenska näringslivet inte alls har samma förutsättningar. Det jag försöker säga är att det kan lika gärna vara konstgjord andning som håller ekonomin igång och så kommer det surt efter. Vi får se.

                Du menar som Diana ovan gjorde? Samma med att jämföra länder som hade andra förutsättningar ang att stänga ner eller inte med Sverige och vad det skulle uppnå.

                De enda länderna som går att jämföra ca är de nordiska. Alla andra är för långt bort i tex demografi med även ursprungsläget på ekonomin för att det ska gå.

        Det är utan tvekan han som är idiotjäveln då han satte standarden för det här beteendet. Hela pandemins början gick ut på att negera att det ens kommer ett virus hit, han rakt av dumförklarade folk. Och ni som säger att ingen visste, jo, många visste och blev då kallade för ”alarmister” och svartlistade av fhm. Och det är faktiskt väldigt konstigt att ens enda jobb är att förutspå om eventuella virus har en chans att spridas i ett vsamhälle och att man inte ens lyckas göra det. Inte ens när det var helt logiskt att sjukdomen skulle kommit hit, när den redan fanns i Tyskland och Frankrike och tegnell närmas hånande skrattade åt reportern som frågade om det inte var dags att vi i Sverige gör något då det antagligen kommer hit (logik). Och så har han fortsatt exakt hela pandemin.

        Hur kan du ens ignorera siffror? Kolla på Norge, Danmark, Finland, de är inte i närheten av våra dödstal och inte är vi så mycket mer korkade än vad de är. Det är bara att deras ledning skött saker och ting och tagit det på allvar medan vi istället fått valet om vi vill ta det på allvar eller ej.

      Tyvärr funkar inte denna strategi längre då de flesta verkar skita i allt nu. Sverige är dock för mesigt för att ta i mer. Utan man står i princip och tittar på medans alltmer smittas och belastningen på sjukvården ökar.

        *Allt fler

      Alla har ju haft fel om den här sjukdomen. De som kom med domedagsprofetior i våras har ju faktiskt också haft fel.

        Fast Sveriges ekonomi har ju inte heller gått bra

          Men mycket bättre än de länder som stängt ner .

            Nope.

              Jo

                Nej det är den inte annat än att det har lånats till det och inte ens då. Och Inte för att ekomin har kunnat hållas igång. Det kommer dessutom visa sig i alla småföretag som de kommer låta gå i konkurs pga att de inte ville stänga ner, för då hade de varit tvungna att ge dem kompensationer, och det hade kostat staten multum.

      Svar till Anonym 03:19. VI KAN FORTFARANDE UNDVIKA EN ANDRA VÅG! Smittspridningen i samhället i dag är bara en tiondel, eller mindre, än vad den var i våras. Det som oroar i dag är att antalet smittade ökar med 50-70 procent varje vecka. Denna utveckling är mycket farlig och måste brytas NU! I våras hanterade vården problemet kortsiktigt genom att skjuta operationer på framtiden, samt genom att beordra personalen att arbeta övertid. Det är också många inom vården som ännu inte har fått ut sin sommarsemester. Det går inte att skjuta på operationer hur länge som helst, och man kan inte heller slita på de anställda månad efter månad.

    Vidrigt.

    En annan tänker på brev och dagböcker som man har kvar och som nog är lite pinsamma men ändå säger mycket om ens liv. De finns åtminstone bara i skåp och kartonger.
    Att för evigt finnas sökbar och påminnas om vad man har tyckt och hur man betett sig mot andra, det är ju en annan sak. Knepigt att göra avbön viralt OM man får en släng av självkritska insikter, eller omtanke av andra.

    Tyvärr så behöva det nog en total lockdown av Sverige för att folk ska stanna hemma. Har flera vänner som har sagt att dom kommer gå till gymmet och köpcentrum ”så länge det är öppet”.
    Ingen har dött av att ta lite ansvar, och avstå från diverse aktiviteter i 2-4 veckor. Men folk dör av covid-19 varje dag. Det är nästan så jag skäms över att kalla dom för vänner ??‍♀️

      Hade sagt upp bekantskapen och skaffat nya när pandemin är över. Tar inte folk ansvar och riskerar att döda någon så har jag slutat kalla folk för vänner. Svårt att cut out typ chefer och kollegor som är idioter men de man väljer att ha i sitt liv som är idioter kan man gott och väl säga tack och hej till.

        Sant!
        I och med att jag mest träffade dessa så kallade vänner på gymmet, träffas vi nu inte mer. Så den biten har löst sig själv kan man säga. ? Blir så ledsen över människor som inte kan tänka längre än näsan räcker.

    Ja självklart är det inte okej att ha detta event nu men orkar inte om den här bloggen ska bli någon form av coronapolis? Liksom finns ingen mindre relevant person än Txbbe från en av de tråkigaste ph säsongerna sen länge

    Att man tillämpar eget ansvar under en pandemi i Sverige är så galet, men du kan inte gå på systembolaget en söndag, för det har du inte eget ansvar. Bor i ett land i Europa som snabbt stängde ner i mars, införde restriktioner,folk fick börja jobba hemifrån osv. I september lyftes restriktionerna, och livet har återgått till det normala, dock uppmanar regeringen här att arbeta hemifrån om möjligt. Vi är nu en av dom säkraste länderna att resa till i världen.
    Gränsen var stängd till länder med ”röd” status och fortfarande måste man sitta i karantän vid inresa om man inte kan påvisa ett negativt test. Restriktioner är bra.

    Vi fick snabbt tillbaka i princip all vår frihet, att röra oss ute, gå på barer osv. Medan Sverige travar på. Varför införa restriktioner om det är flockimmunitet man vill uppnå i Sverige. Stackars alla dom som dött i onödan i sverige.

      Tack för info, men här är det Dr Död och Co som bestämmer. Här offras liv för en flockimmunitet som aldrig kan uppnås pga mutationer.

      Vilket land?

    Anmäl denna ”bar” den har redan fått stänga en gång för trängsel (https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/annu-en-krog-tvingas-stanga-i-stockholm/). Verkar inte finnas logiskt tänk alls där, bara pengar pengar. Speed dating i coeona tider, jeeez

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.