Triss i Instagram

Skönt att se att även Michaela Forni kan ”slumma till det” med lite billigare eye patches än de för dryga 1200 kr som hon gjorde lite smygis för förra veckan. 😉

 

Bland alla härliga ”farsdagsinlägg” på Instagram under gårdagen så stack den här ut lite extra. Det är inte alla som har en pappa att fira, och jag tänker lite extra på er efter att ha sett den här.

Och jag som trodde att Rebecca varit extremt nytänkande i dessa pandemitiden och tagit fram en självskanner till sin butik för att minimera smittspridning.
🙂

Det är ingen självskanner hon håller i handen – för den som fortfarande inte fattar vad det är – utan en mackapär som sprutar ut papperslappar.
SÅ besviken.
😉

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har Forni en städrock på sig?

      På mitt lokala apotek har personalen på sig något snarlikt…

      Hennes klädstil lämnar verkligen något att önska…

      Trodde det var nattlinne ?

        Som ser ut som en rock?

      Den är en pyjamas från Sleeper med äkta fjädrar och kostar 3200 kr. Det är knappast en städrock!

        Var är fjädrarna?

        Money can’t buy good taste…

          Fast varför måste man ha ”good taste”? Man ska väl ha det man själv tycker är snyggt 🙂 finns inga rätt och fel. Alla tycker olika.

            Nä man får såklart lägga hur mycket pengar man vill på fula plagg ?

              Förstår ni inte att hon kanske känner sig pressad att köpa alla dem här dyra sakerna när alla andra i hennes umgänge har sånt?!

                dom där

            Fast om den där ”rocken” fanns att köpa på Ica Maxi för 29.90 så tvivlar jag på att hon hade köpt den.

      Fick instant flashbacks till förlossningen av den rocken.. Liknar så mycket på det nattlinne man fick ha på sig (bor i finland, kanske ni får ha snyggare skapelser på er i Sverige?)

        Nix, det är samma mode här ?

        Får och får, man får väl ha sina egna kläder om man vill hellre.

          Visst får man väl de kanske. Men iaf här så lägger barnmorskan typ fram kläderna och säger ”och så byter du om till det här till att börja med..” typ. Skulle kännas jävligt udda att baa NOPE har med egna kläder :)) plus kläderna blir ju blodiga bajsiga och vettefasiken vad så rätt nice att slippa ta hem och tvätta dom.. Hade nog velat bränna dom efter men det är bara jag det

            Ja alltså när man föder barnet är det smidigt med sjukhuskläder såklart! ? Trodde ni menade efteråt.
            Bajsig? Oj, det blev jag inte!

              Ja många kvinnor bajsar i något skede av förlossningen. Trodde det var allmän knowledge 2020. ?

      Ser ut som rocken jag hade när jag jobbade på ett varuhuslager för länge sen.

    det är faktist en cash gun. 299 kr på partykungen

      Jag vill ha en sån, fast för mynt.

        Jag vill ha en sån med äkta hundralappar som sprutar ut, möjligt? Behöver öka mitt cash-flow ?✌?

    Vad har Forni på sig? ”Fint”

      Nattskjorta kanske?

    Men hur gör Rebecca när hon ska peta näsan? Torka arslet? Kanske att det finns något från Partykungen.

      Måste medge att hel RS börjar bli lite pinsam. Hennes reklam för sitt företag är för oseriöst!

        Lustigt jag tycker precis tvärtom. Alltså att allt känns väldigt amerikanskt & proffsigt. Sen behöver man ju inte gilla den stilen men hon känns oerhört seriös med sitt företag.

        Vi som är lite äldre kommer ihåg henne som klubbarrangör runt Stureplan. Hon var väldigt seriös redan som ”ung.”

      Kanske har sån dusch på sin toa hemma, som rengör direkt ???

    Tips! Therese Lindgrens video där hon tejpar sitt ansikte, sminkar o.s.v så hon till slut ser ut som ett Instagram-snyggfilter.. Brukar inte älska allt Therese gör men tyckte den var verkligen SUPER och alla borde se!!

    Hur kan RS företag gå runt egentligen? Vilka är det som köper hennes smink? Den enda ”influencer” eller typ realitystjärna som jag skulle köpa smink av är typ Kim K. Har aldrig gjort det men hennes företag känns mer seriöst? Föredrar dock etablerade sminkmärken som funnits länge, som Chanel och Lancome.

      Ellerhur. Känns inte särskilt proffsigt dethär!

        Tycker ändå hon gör snygga reklamer och kampanjer, men undrar som sagt vem som köper. Känns ju inte så originellt.

          Hon som person är jäkligt driven så jag tror ändå på den här serien om den är bra. Sen verkar hon ju börja i liten skala.

      Jag tror inte att företaget måste gå runt, men att det är en bonus om det gör det. Om det går för mycket på minus i några år stänger hon väl helt enkelt ner det och hittar på något annat, hon verkar vara rätt driven och företagsam. Hon behöver inte inkomster från sitt/sina företag för att finansiera familjens liv och livsstil och det är rätt vanligt att personer med mycket pengar (egna/föräldrarnas/partnerns) testar på olika affärsidéer, eftersom de inte vill vara bundna av en anställning, men ändå vill jobba med något de tycker är kul.

        Tycker hon är jäkligt intressant. Trodde först lite fördomsfullt det här bara var nån plastikopererad pH brud men det stämmer inte, hon har nånting- helt klart.

          Jo…ehhh…visst…

      Ska bli intressant se hur det går. Smink känns ju som en ”svår” marknad. Samtidigt säljer CAIA hur bra som helst.

        Eller gör dem? För vad vet vi egentligen förutom att de alltid säljer slut? Hur stora är släppen egentligen?

          Ja det gör dom. Brukar inte heller direkt lita på att det går bra för ett influencermärke för allt säljer slut, men Caia har ju visat jäkligt bra siffror. Bianca fick ju ut över 60 miljoner när hon sålde en del av Caia.

          Det går sanslöst bra för Caia. Dessutom har de ju otrolig starka namn som klivit in för att hjälpa till med expanderingen internationellt.

        Hennes märke har funnits i typ 4-5 år. Lanserades typ samtidigt som NA-KD!

      Så intressant. Skulle aldrig köpa något av Kim k. Tycker hon är den mest korkade kända människan och det finns verkligen inget normalt med henne. Pratar som en bebis, ihjälopererad, fake, ytlig, och den där videon när hon spelar snäll och tar kort med en handikappad flicka men gör det som att någon har en pistol mot hennes huvud visar bara hur oempatisk hon är. Och den där Michael Jackson systern ska jag inte ens prata om.

    Är inte Rebeccas skor försmå? :O

      Tror bara att er åkt upp där bak för att hon sitter ner… passar kanske när hon står och fötterna åker ner i tårna. Det saknas ju lika mycket fot där fram som det sticker ut där bak

    OT men nu släpper CAIA ytterligare produkter och Bianca spammar sin IG med reklam och predikar om hur fantastiska de nya läppstiften är. Undrar om detta är den stående strategin för CAIAs kommande lanseringar? Tycker Bianca är skön men är trött på att hon hypar sönder produkterna inför lansering och att hon hela tiden pratar om produktens ”formulering” (det heter formula! ??‍♀️). Någon mer än jag som känner såhär? Borde inte CAIA komma på något nytt sätt att marknadsföra sig?

      Uppenbarligen så funkar det ju? Varför skulle hon inte snacka bra om sitt egna varumärke herregud, hon tar väl fram de bästa produkterna enligt henne själv så vad ska hon säga då? Tror inte vi behöver oroa oss för vad som funkar eller inte, de verkar gå bra för CAIA och om de inte gör de tror jag dom kommer på nya sätt att marknadsföra sig själva? Eller vad vill du se för marknadsföring som ska vara så speciell, Kylie och Kim K gör exakt samma sak

      Hahaha stör mig också på att hon ALLTID HELA TIDEN säger ”formulering” istället för ”formula”…

      Alltså när hon säger ”de här har NI väntat på” och ”sooooom ni väntat mina vänner”!!! Så tröttsam människa. Vad vet hon ens om vad folk väntat på?

    OT men varför pratar Therese Lindgren så mycket om hudvårdsprodukter med dåliga ingredienser hit och dit, är så irriterad när de innehåller det ena eller det andra, när Indy Beauty har parfym i sig?

      +1
      Parfym är ju en av de vanligaste hudirritanterna.

      Apropå Therese så skoter hon reklam för Chimi, Eisenta, Madlady och någon ny secondhand app som heter Tise (?) på en och samma dag? Är inte det lite mycket??

        Oj, ja min autocorrect gick bananas där. **Gjorde hon reklam för Chimi, Risenta, Madlady och Tise på 24h haha

        Tise har varit igång i något år, inte en ny app. Kul att de fått ett uppsving dock!

        Och enligt Therese så skulle hon minska på sina samarbeten.

    Och priset till tantigaste pyjamasen går till…. ???…. Forni!

      Är det något fel på tanter eller?

        #inteallatanter

      Det finns ju bara ett kriterium för pyjamas som spelar roll; hur bekväm är den?

        Exakt, den där ser inte så bekväm ut ? lite stel. Och den där fjäderboan borde vara lite i vägen, i alla fall för mig som har gärna ligger på sida med handen under hakan typ ?

      Jaha så inte ens hemma kan man se ut som man vill. Hade hon haft ett nattlinne på sig hade hon varit offer för patriarkatet som inte ens kan mysa i en tantig pyjamas hemma.

        Tycker inte att det skulle passa hennes varumärke att ha en sliten bomullspjamas från H&M.

        Hon har den ju inte för att hon vill, hon har den ju för att den är dyr.

      Men vem vill ens sova på en hel rad knappar?
      Städrock med stora fickor.

    Jag har inte krävt någon speciell marknadsföring utan ställde bara frågan om någon annan än jag har börjat tröttna på sättet de pushar för och hypar produkterna? CAIA verkar ha mycket produkter på gång och jag tycker att redan nu känns det som att sättet de marknadsför sina produkter är mycket same same.

    Grattis till nya företaget ”AboutYou” som genom sin töntiga ”mystiska” reklam hos femtioelva intetsägande influencers fått mig att ogilla dem redan innan de lanserats. Vad de säljer? Mjukiskläder så klart i femton nyanser av grått…. vad annars?

    Vad tycker ni om alla kvinnor som lägger ut en hyllning till sina män på farsdag? Jag börjar spontant att grimasera varje gång jag läser ett sånt inlägg, trots att jag har en fantastisk pappa till mitt barn. Tycker det är så jävla töntigt och att det bara känns som en tävling. Det är liksom FARSdag, varför ska mammorna hålla på och hylla? PLUS varför ser man typ inte ett enda liknande inlägg på morsdag? Är jag en grinch?

      Ja det är du

        Haha tack för svar, jag kände det på mig ?

      Tycker inget särskilt 🙂 vill de hylla sina barns pappa på instagram så får de jättegärna gärna det. Är ju ändå 2020 så känns inte som en jättekonstig grej att göra. Ingenting jag irriteras över.

      Nästa söndag är det internationella mansdag!?
      Så då kan ni fira vilka män ni vill, bra va!!!! Och hur mycket ni vill.

      Skulle släppa det om jag var du. Var glad att dina barn har en bra pappa. Det räcker väl fullgott för att vara lycklig i livet.

        ❤️

        Va? Det räcker nog inte för de flesta för att va lycklig, krävs nog lite mer.

      I mitt flöde var det definitivt fler mamma-hyllningar på mors dag i maj än vad det var pappa-hyllningar på fars dag nu i söndags.

        Vem hyllade dessa mammor i ditt flöde? Andra kvinnor i mitt i alla fall. Kvinnor som hyllar sina mammor, svärmödrar, vänner osv.

        Mammor har all rätt att bli hyllade. Pappor hyllar vi alldeles för lätt.

          Jo men så är det ju alltid. Vem väljer män att hylla? Jo, typ idrottsstjärnor eller sin polare.

            Eller så har män inte ett patologiskt behov att fläka ut sina känslor på sociala medier.

          Hur många kvinnor följer du i förhållande till män?!

            Skulle säga typ 80% kvinnor och 20% män. Men nästan 100% av de jag känner har ju både en mamma och en pappa.

      Ja, man firar alltså fäder på fars dag. Det är inte föreskrivet vem som ska fira dessa fäder – deras barn, partners och/eller föräldrar – så släpp det ja.

    Booken är live nu, hennes gubbe kör bil och båda flamsar ikapp till musiken och han har allt annat än koll på vägen framför honom. Skrämmande att sådana människor har körkort och är ute på vägarna.

      My pratar i sin story om hur hon tar ansvar under corona…….

    Såg att Sandra B hade gillat friendforce inlägg. Har hon berättat nån gång om varför hon inte har någon kontakt med sin pappa?

      Första avsnittet i hennes podd Daddy Issues petar lite i det ja.

    Rebeccas frisyr alltså… det känns inte alls snyggt och väldigt wannabe Kim K, Beyonce etc som brukar ha så. Det känns som RS försöker anamma amerikanska trender och ”hämta” dem till Sverige.

      Alltså fulaste som finns när dom klistrar på håret på pannan sådär. Usch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.