Kenza är selektiv med kritiken hon svarar på

Jag har ställt frågan till Kenza om det rör sig om en sponsrad resa på något vis, men det har hon inte heller svarat på.
Inte heller hotellet har besvarat min fråga om samarbete.

183 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Trevlig helg på er. ❤
    Själv skiter jag i Kenza, loggar ut och tar ett glas vin eller fem.

      Skål!!

        Skål! Det är verkligen Pissdåligt av Kenza att inte kunna svara på några enkla frågor om ett samarbete när Sveriges största blogg frågar. Vilket tydligt visar en synnerligen låg respekt för en massa svenska läsare på flera sätt genom flera nivåer.

          wow alltså jag minns verkligen tiderna alla såg upp till Kenza the-girl-next-door när hon hade sin blogg och levererade innehåll och inspirerade med sina outfits. När hon körde giveaways och hade kontakt med läsarna.
          Fattar inte vilken typ av person hon blivit, jag irriterar mig på hennes persona och sympatiserar inte alls men henne på några plan längre. När hon gråter över att de inte kan punga ut 2 miljoner till 10 milles lägenhet.. NOLL igenkänning kan jag säga

            Vad skriver om hon 10 miljoners-lägenheten?

      Haha helt rätt! ?

      Skål för det. No comment betyder alltid JA.

      Ska också ta ett glas när jag slutat jobbet! Jobbar inom vården och behöver komma bort från pandemin.

        Unna dig ikvall!

      App app app, fredagar är INTE helg.

        Forskning visar på att med litet privat-ECT blir det mesta helg i skallen.

        Haha juste hade glömt

      Jag med! Trevlig helg, skål och svälj som man sa när det var goda tider.

    Hon blir mer och mer patetisk för varje år som går.

    Skrev hon i mars att alla som går ut är dumma i huvudet? Katrin Z-varning i så fall…

    Verkar som att hon tar bort negativa kommentarer med om man scrollar ner lite i flödet från Maldiverna för där finns inga kommentarer som ifrågasätter hennes resa ;o

      Det är klart! Det är ju Kenza! Hon är känd för att sätta huvudet i sanden och hoppas följarna glömmer hennes resande direkt. Hon har aaaalltid gjort. Det är typ hennes kännetecken.

      Jo jag såg dem nyss. Typ andra bilden uppifrån?

        Ja där ja. Men inte om du scrollar ner mer. Knappast så att folk börjat reagera nu i dagarna.

          Jaha ok.

    Heeelt klart sponsrad resa.

    Kenza är egoistiskt och bryr sig bara om pengar och lyx. Tänk vad dåligt hon mådde över hennes problem med att bli gravid och hur jobbigt hon tyckte det var att se gravida lyckliga kvinnor med stora magar. Nu är varenda bild hon lägger upp gravidrelaterad med handen på magen. Så klart hon ska vara glad, men det är så konstigt hur hon gör exakt lika dant. Tror hon också är besviken över att hon väntar en till son.

      Men gud så tröttsamt med kommentarerna om att hon skulle vara besviken. Vad har ni för belägg för det? Varför skulle en dotter vara bättre än en son?

      Det där är så sjukt sagt.
      Jag har en son. Jag kan med 100 procents uppriktighet säga att jag inte kunde bry mig mindre om kön. Man får ett BARN. Inte en docka att klä upp i klänningar och rosa volanger.
      Är typ orolig nästa gång jag blir gravid för att få sånna kommentarer.
      Ett barn är en gåva, inte ett kön. Väldigt tråkigt att folk tänker såhär? Var kommer det ifrån tror ni?? Resonerar människor likadant om man får två flickor?

        Jag är inte ts, men känner också att hon är besviken. Hon var så bitter på Dani som fick en tjej då när dom ännu hade podden. Började skratta rakt ut för det var så patetiskt!

          Sa hon det? Hon har väl känts väldigt tacksam att få barn har jag en känsla av

            Hon tog reda på att det var en pojke. Hade hon vetat att det istället var en flicka hade hon ställt till med världens gender- reveal. Vloggat och visat allas reaktioner. Nu var det inte lika roligt eftersom det var en till pojke.

              Men det kan vi inte veta. Är inget Kenzafan och ja hon förtjänar kritik för vissa saker. Men det där går man bara inte på, sluta.

                Man märkte tydligt hur bitter hon var när dani prata om flick kläder, avbröt henne direkt! Så jo, man kan läsa mellan raderna där.

                  Men bara håll käft. Håll er till ämnet och det relevanta, kritisera hennes pandemi-resa men låtsas inte som att ni vet något ni inte vet. Internet-idioti i sin renaste form.

              Men nej? Hon hade ju ett genderreveal (töntigt men men…). Där hon i början gjorde svaret svartvitt för att inte avslöja. Alla ba ”det är en flicka, det ser man på hennes reaktion”.. för att hon såg SÅ glad ut. Varför tror du att pojkar är sämre?

              Men nu får ni sluta! Vad är det här för sjuka spekulationer? Det här sitter i ERA huvuden. Hoppas ni en dag vaknar upp och skäms.

                Man kan läsa mellan raderna av hur folk pratar i en podd. Det var ingen hype över att hon skulle få en son. Och när dani fick veta att det var en tjej skulle det fan inte pratas alls om det. Det var bara hennes son som dom kämpat så hårt för att få som gällde. Tyvärr.

                  Alltså va? Ingen hype? Varför ska nåt kön hypas?
                  Så konstigt detta resonemang

        Ja folk är så. Jag har en son och när jag väntade andra var det ett himla frågande om kön.. blev så less! En pojke till blev det och nu kommer kommentarer om man inte skulle skaffa en lillasyster?? Eh va? Varför förutsätter man det, och om det vore så att.. är det bara att beställa en tjej då?

        Håller även med dig angående att folk säkert vill klä upp sina flickbebisar, och det är så jävla hjärndött??
        Uppklädda flickbebisar/barn med rosetter på skallen = kommentarer av folk: ”vad fiiiiiin du är”
        = de lär sig DIREKT att har jag fina kläder får jag uppskattning, min viktigaste tillgång är mitt utseende. I förlängningen ätstörningar å skönhetsoperationer, smink för miljarder.
        Orkar inte, skärp er flickföräldrar och tänk några steg längre.

          Ja håller med! Klär min flicka i mjuka praktiska kläder i olika färger och folk tror ofta att hon är en pojke bara för att hon inte bär rosa och en massa pynt hela tiden. Inte för att det spelar någon till vad folk tror om hennes kön men det visar verkligen att normen för hur flickor ska klä sig och se ut är stark redan från födseln.

            Verkligen! Å det har bara blivit värre, inget som blir bättre.
            Å samma med pojkar, har mina haft EN enda rosa detalj å resten typ blått har folk trott att det varit en tjej.
            Bra av dig iaf, kul att nån har vett man börjar fan tvivla

          Åh exakt! Är så trött på alla flickmammor som klär ut sina bebisar i sjukt osmidiga och opraktiska outfits bara för de vill höra hur söta barn de har!!! Redan från födseln ska tjejer lära sig att vara söta, för det är det viktigaste.

            Jag kan inte förstå vad problemet är med att säga att barn är söta, oavsett kön. Vad är de då? Intelligenta?

        Min andra graviditet var hemsk på det sättet. ALLA tjatade om ”hoppas verkligen att det blir en flicka den här gången”. Vissa kommentarer var kändes riktigt elaka. Fick en fin pojke till.

      Lugn dom kommer få tre till. Och det vet hon. Hon är inte orolig att hon inte hinner får n flicka.

        Det är ju inte säkert. Hon måste ju hela tiden skynda sig. Tre tätt är väl nästan självmord

      Jag tycker att det är väldigt trist att hon kritiserade personer som tillkännagav sina graviditeter vid högtider, när hon själv gjorde samma sak. Förstår dock lyckan av att kämpa med sin graviditet och visualisera sig ett fint tillkännagivande (speciellt som influencer), men man måste tänka till några gånger.

        Är det verkligen så hemskt att göra så? Varför? Har inte barn men är inte ofrivilligt barnlös och undrar helt ärligt.

          Det blir en redig dubbelmoral och egoistisk med tanke på hur stor hon är inom sociala medier. Det betyder inte att hon inte får vara lycklig och stolt, men hon pressar ut mag bilder och barn bilder (som hon först inte skulle) som om hon fick betalt för det. Och tyvärr får hon det sistnämnda också.

            Ja det förstår jag. Men varför ska man inte avslöja nyheten på högtider, många verkar emot det? (Även Kenza förut..)

              När jag var ofrivilligt barnlös var högtider jobbiga eftersom det var ett kvitto på hur lång tid vi försökt. Och varje jul tänkte/hoppades jag att nästa jul, då har vi en bebis eller är iaf gravida. Så kom nästa jul och så stod man där lika tom som året innan. Det hade känts extra jobbigt om någon berättade om en graviditet då.

                Ok, tack för svar!

      När hon skrev att hon blev ledsen över att se alla lyckliga gravida då var det ju inte så att hon var arg för att folk uppdaterade. Utan hon blev bara ledsen av det. Det är skillnad.

      Sen är det ju såhär: nu får hon skit för att hon lägger ut gravidbilder och ”borde tänka på alla andra som inte kan bli gravida” (varför ska hon det? Låt henne vara lycklig. Folk kan avfölja om de inte vill se!). Men hade hon låtit bli att lägga upp bilder hade hon fått skit för att hon inte bryr sig om sina barn…

        Oh du ser inte problematiken alls. Det handlar inte om att hon inte skulle få va lycklig eller stolt, men hon pressar ut ALLT om graviditet och barn som om hon fick betalt för det.

    Problematiken med att försvara resor som tex den Kenza gör har och göra med varför ska just HON resa? Om alla resonerade så som hon gör, dvs att alla reste och resonerade som hon gör, så skulle siffrorna aldrig minska.

    Jag har även sett en del som resonerat som så att ”det ändå bara är farligt för äldre, så de bör stanna hemma”. Inte nog med att det är ett sjukt egoistiskt sätt att tänka, så stämmer ju inte det heller och visar hur lite man förstår om det här. På sjukhusen ligger i dagsläget otroligt många människor i ALLA åldrar med infektionsrisk, som kan dö om de blir sjuka. De får dessutom ingen emotionell närvaro från anhöriga eftersom det är besöksförbud. Utöver det så riskerar läkare, sjuksköterskor och andra som jobbar inom vården att smittas påväg till och från jobbet.

    Slutligen så är det rent ut sagt patetiskt att så många inte kan sköta sig i Sverige, nästan häpnadsväckande med tanke på hur mycket frihet vi haft jämfört med resten av världen de senaste 8 månaderna.

    Det finns ingen ursäkt för att resa utomlands just nu på semester – verkligen INGEN. Alla kan gott vänta ett år med det. Blir lika frustrerad på Kenza som det där gänget som beklagade sig över att de satt fast på Kanarieöarna för att norweigan ställde in flighter. Cry me a river…..

      ??
      Hur tror Kenza mfl att smittan kommer in på äldreboenden och sjukhus? För att de smyger ut på natten och går på Riche? Hon verkar inte ha förstått att det är helt omöjligt att isolera riskgrupperna pga att någon måste ta hand om dem. Dessa någon springer fritt runt i samhället och plockar upp smittan. Ju mer smitta som finns ju större risk att personal och familj blir smittade och för smittan vidare till riskgrupperna. Iofs är det inte så konstigt att en influencer inte förstår det när Sveriges folkhälsomyndighet har en ledare som trodde att det räckte med att tvätta händerna för att skydda riskgrupperna…

      Vill börja med att säga att jag håller med dig i stort – Men tycker ändå att det här med hur dåligt vi sköter oss med tanke på hur mycket frihet vi haft – Det är ju just där skon klämmer. De länder där folk ”sköter” sig har ju inget val, det är inte människorna där som är vettigare utan det blir påföljder om de inte gör det. Så fort pubarna öppnade i England var det packat med människor, folk jag känner i USA som var högljudda på sociala medier över de som lämnade sina hem, började själva gå på restaurang så fort de fick. Norrmännen stannar hemma för att de måste.

      Jag försvarar absolut inte de som skiter i restriktionerna och lever som vanligt. Jag håller bara inte med om att det skulle röra sig om att svenskar är sämre än andra – Det är snarare imponerand hur stor del av svenska befolkningen som faktiskt har vett och empati nog att isolera och begränsa sig själva – trots att de inte MÅSTE – för att försöka hjälpa andra människor.

        Intressant tanke!

        Jag tror dock att i de lander dar de finns forbud och restriktioner sa inser man allvaret och de blir mer inprintat i huvudet att halla avstand, aldrig ga ut utan mask, restaurang ar en lyx osv.

        Jag forstar att folk tycker de e fett jobbigt i andra lander men i Sverige finns de RAD och inte restriktioner vilket lett till att manga – inte influencers – blivit sjuka och gatt bort.

        Ser hellre att de aldre och i riskgrupp far ga ute an att friska far harja fritt och ha kul. De ar inte att straffa dom som skulle overleva utan att ta hand om dom som kanske inte skulle.

          ???? exakt!

        Hur förklarar man att Finland har så lite smittade och döda? Dom har inte varit i lockdown, utan också levt efter rekommendationerna att hålla avstånd, tvätta händerna osv..

          Svenskarna reser mer, både inom land o h utom land.

            I Coronatider möjligen, vilket har visat sig att inte vara så smart… (Annars brukar skandinaver toppa listorna över de som reser mest i världen, och där ingår ju även Finland.) Hursom, hoppas detta elände snart är över för oss alla. Men det måste nog vaccineras innan det lugnar ner sig. Vi håller tummarna!

      Ah eller som Sofi Fahrman som gjorde en lista över platser att besöka nu i Europa när det är färre människor där under pandemin….

    Fröken egoist. Och så lite snyftinlägg på Instagram om att hon inte känner samma starka band som hon gjorde när hon väntade Nicola. Kenza i ett nötskal.

      Excel arket! Så genomskinligt.

    Det är bara serber som inte tycker serberna gjorde fel, och Carl Bildt.. och det är för jävligt.

      Vem tycker du gjorde fel?

      Vad mer exakt pratar du om…? Hälsar undrande serb.

        ja folkmordet på bosnierna och albanerna t.ex. 🙂 det är lätt att leka dum och glömma historien va? men de förtrycktas röst kommer alltid komma fram!

          Jag vet inte vad du känner för serber men jag vet iaf ingen som tycker kriget i Bosnien var nånstans ”bra.” Det var oerhört tragiskt för alla inblandade och effekterna ser vi fortfarande. Så väx upp, tack.

            VART har jag påstått att serber skulle tyckt att kriget var bra? Jag svarade den undrande personen på vad serber kan anse att de aldrig gjort fel på. Och jo, jag har stött på serber tvingar sitt språk och kultur på albaner, det är ett tydligt tecken. Förövrigt har jag noll etnisk koppling till balkan-länderna öht, jag berättar endast det jag har sett ur erfarenhet. Kom med sakliga argument istället för ”väx upp”, dagisnivå på dig.

              Jag och den undrande serben är samma person. Nu tänker jag avsluta den här balkandiskussionen med dig och hoppas att din etnifiering och dina fördomar släpper en dag.

          På vilket sätt hör käbbel om bosnier och albaner hemma här i kommentarsfältet?
          Lägg ner!!

          Varför pratar du inte om att kroater slaktar serber och svinar sig? Peta inte i skit

      Haha, oddsen att jag just idag lyssnar på P3 Dokumentär Folkmordet i Srebrenica och att de just när jag läser detta hör dem säga ”det ska visa sig att majoriteten krigsbrott begås av serber”?

        Åh, den är så bra! Men fruktansvärt hemsk.

        Debatten är ju helt skev. Vad juggar borde fokusera på är att ta ansvar för framtiden, inte bråka om vem som mördade mest på 90 talet. För i sanningens namn, vi vet alla att alla sidor mördade. Det finns ingen oskyldig i kriget på Balkan.

          Det är bara att titta hur många civila som dog i Bosnien vs. Serbien.
          Jag vet inte om du är medveten om att Serbien var den som attackerade först både i Kroatien, Bosnien och Kosovo.

          Jag vet inte heller om du är medveten om att serberna hade tillgång till 99% av alla militära krigsföringsföremål som förekom i kriget eftersom den jugoslaviska armén utgick ifrån Belgrad + man hade innan krigets början samlat in allt ner till minsta jaktgevär från bosniakerna, så att de, när det väl började pangas mot dem, inte hade något att försvara sig med.

          Jag vet inte heller om du är medveten om att det fanns koncentrationsläger för bosnisker.

          Jag vet inte heller om du är medveten om att inte en enda stad i Serbien blev belägrad. Inte heller radades det upp hela byar av män och massavrättades på några dagar i Serbien, inte heller i serbiska byar i Bosnien.

          Om nu ”alla mördade”, varför kom det ingen stor flyktingström med serber när kriget begav sig?

          Jag förstår att det suger att ha den historian med sig i bagaget för ditt ursprung, men det är historiskt felaktigt att försöka förringa det som skett genom att påstå att ”alla mördat”. Anledningen till att man aldrig kan gå vidare är ju för att den stora majoriteten serber konsekvent forsätter förringa och förneka. Det är ingen som håller dig personligt ansvarig, men du blir en del av problemet genom att förminska. Man kommer aldrig kunna fokusera på framtiden och man kan inte heller be de folkslagen som man gav sig på att göra detsamma om man inte kollektivt som folk gör upp med sitt förflutna.

            Varför utgår du från att jag är serb?

              Om du nu inte är serb: min sambo som är svensk fattade inte heller ”grejen”, ”det är väl bara att gå vidare”.
              Sen läste han på.

            Bra svar.

          Den dagen du förlorar halva din familj, för att de tillhörde ”fel” folkgrupp, genom att någon avrättar dem kan ju du fokusera på framtiden och inte bråka om vem som gjort det. 🙂

            Öh. Jag har varit med om exakt det. Varför jag inte tål etnonationationalister oavsett etnisk tillhörighet. Alla är övertygade om att de har en ”god” agenda men det är exakt samma skit. ?

              Absolut att nationalism är skadligt och jag är så långt ifrån nationalist som man kan komma, men nationalism har inget att göra med de siffror och the aftermath av kriget som vi har svart på vitt.

              Anledningen till att man inte kan gå vidare och bara köra kumbaya är för att det ständigt förnekas från den serbiska sidan. Så är det bara. Vad tror du att judarna hade tyckt om Tyskland och tyskarna om man hade förnekat folkmord och att ”alla var lika felande” när vi med facit i hand vet att det inte var så?

              Målet med kriget i Bosnien var att genomföra en etnisk rensning av bosniaker vilket man förnekar än idag med att bland annat säga ”alla blev lika drabbade, alla mördade lika mycket”. Nej, så ser inte verkligheten ut.

    Varför denna konstanta alarmism? Corona är inte dödligare än en influensa och alla restriktioner bör genast upphävas. Ni som bor i Sverige ska vara glada över att ni har så få restriktioner, förstår inte varför ni ropar efter mer nedstängning och skammar människor som lever fullt rimliga liv.

      Hur ofta har sjukhusen varit överbelastade av vanliga influensapatienter?
      Som gör att människor som behöver annan sjukvård får längre kötid för icke akuta ärenden.

        Sjukhusen är inte överbelastade.

          Jamenvisst, allt är en bluff. Är du antivaxxer och tror att 5G gör hjärnan till överkokt havregrynsgröt?

            Jag har aldrig vaccinerat mig som vuxen och har klarat mig utomordentligt.

              Har du gått ut grundskolan?

              ??‍♀️

              Som vuxen behöver du i princip bara vaccinera dig mot TBE om du bor i Sverige. Annars ska du vaccinera dig om du åker utomlands eller är i riskgrupp.

              Tack vare att majoriteten av de runt dig har vaccinerat sig ja, egoismens fula tryne visar sig åter igen.

          Men jo, vårdköerna var ju katastrof redan innan Corona!

            Värre nu.

            Ja, alltså det finns givetvis vårdköer, och de är värre nu under corona pga att sjukhusen av någon underlig anledning har flyttat resurser till coronavård (som under inga omständigheter är överbelastad) vilket i sin tur skapar ännu mer köer för annan vård. Problemet med svensk sjukvård är samma som innan corona, dvs den planekonomiska styrningen av vården. Fler personer dör av konsekvenserna av nedstängningarna än som hade dött av corona utan restriktioner.

              Intressant. Du lyckas skriva att vårdköerna förvärras pga att resurser förflyttas till covid och att ”inga problem finns, sluta skamma” i samma inlägg.

                Ja. Om du läser igen kanske du begriper vad jag skrev också. Mer resurser än nödvändigt flyttas till corona-avdelningarna vilket blir problem för övriga avdelningar.

                  Så då blir din slutsats man ska leva som vanligt och sprida covid?

                    Sprida corona låter onödigt. Är man sjuk bör man givetvis stanna hemma, vilket även gäller för influensa i min mening. Men som jag redan skrivit så leder nedstängningar till fler döda än utan nedstängningar. Det gäller att försöka vara rationell och tänka på alternativkostnader också.

                      Du verkar klok men jag tror tyvärr inte att så många här är intresserade av en saklig diskussion.

            Nej, det stämmer inte. Det finns gott om plats. Bor ni i småstäder?

              Bor i sthlm. Avd jag jobbar på har blivit covid- avd. Innan utfördes annan vård här.
              Aldrig omgjorts tidigare vid influensatider.

                Och jag är ssk på sus Malmö. Min avd har också gjorts om till covid avdelning.
                Eftersom personalen ska stanna hemma vid minsta symptom finns det nästintill noll personal att tillgå. Vi har ständiga inbeordningar och får sms om att jobba dygnet runt.

                Nej men visst, allt är peachy på sjukhusen…

              Varför ljuger du? Ring vilket sjukhus i region Stockholm som helst och fråga hur det ligger till.

          Är de inte? Har du bott under en sten den senaste tiden eller?

          Lyssna på detta sommarprat.

          Eveline Jacobson är sjuksköterska inom intensivvården. I Sommar berättar hon hur det var att arbeta när coronapandemin bröt ut – och när vårdens inarbetade rutiner kastades omkull.
          https://sverigesradio.se/avsnitt/1518779

          Bullshit. Min operation blev uppskjuten för andra gången i år pga covid den här veckan.

      Men börja inte nu.

      Håller med!! Det var ett jävla tjat om corona. Tycker var och en ska kunna välja hur man ska leva utan att bli påhoppad av moraltanter.

        Betalar du för och anställer dina egna vårdgivare, visst vi kan köra så.

        Men nu funkar in Sverige på det viset…

        Ta ditt ansvar, sluta gnäll och tänk på någon annan än dig själv.

        Trolleritrollera…

        Normalt har du rätt men resonemanget funkar inte när DITT LEVERNE RISKERAR ANDRA MÄNNISKORS LIV & HÄLSA.

        Så om man känner för att åka runt på stan och köra över folk med sin bil kan man göra det också? Kanske ta fram ett gevär och skjuta lite som man har lust med? Eller varför inte gå runt och spruta lite pepparspray på folk?!? Det kanske är kul!
        Asså ja känner verkligen att ja vill leva mitt liv utan alla jävla moraltanter där ute som säger att det är ”fel”…

          Du jämför att inte vara i husarrest med att skjuta människor… Inom biltrafiken gör man riskanalyser. Det skulle gå att undvika trafikolyckor om man förbjöd människor att åka bil eller bara köra typ 5 km i timmen. Men man har bedömt att kostnaden för samhället blir för stora. Istället har man tex trafikregler och förbud att köra påverkad. Kostnaderna för lockdowns kommer bli enorma för samhället och demokratin. Det har till och med Giesecke pratat om.

      Det känns som du har missat vad corona faktiskt är. För det första går det inte att jämföra med en vanlig influensa och för det andra är dödligheten större. Anledningen till detta är alla diffusa symptom som drabbar en patient sjuk i corona:

      • Feber
      • Hosta
      • Ont i halsen
      • Ont i magen
      • Snuva
      • Ont i händer eller fötter
      • Nedsatt lungfunktion
      • Förlorad känsel i händer och fötter
      • Ingen smak
      • Ingen lukt
      • Frossa

      Sedan har vi även följdsjukdomar som har visats:

      • Hjärnblödning
      • Hjärtinfarkt
      • Stroke
      • Förlamning
      • Försämrade lungor
      • Dålig balans

      Så nej corona är inte influensa.

        Har fortfarande varken smak eller lukt 6 månader senare. Att inte känna när ens barn skitit är fan ett handikapp. Ingen ide att käka lussebullar i år heller…

          Men du blir en jävel på att äta surströmming!

            Då missar hon ju det goda

              Sant, men då vill jag allt ha ett par knappar innanför västen.

                Det vill man ju oavsett

          Hoppas du snart är återställd ?

        Dödligheten är inte mycket högre än influensa här där jag bor. Influensan tog kål på vikingar och indianstammar innan vårt immunförsvar hanterade det bättre. Samma kommer ske med covid.

          Var så tuff tills det drabbar dig eller någon i din närhet. Peace ✌️

            Jag har redan fått covid. Sitter just nu utan smak eller luktsinne.

              Och jag tycker inte synd om dig. What goes around comes around!

    Vilka andra egenskaper än att heta Kenza istället för, vad vet jag, Anna, Eva, Maria? har hon som driver trafik till sina sociala medier? Är det något speciellt hon är känd för, mer än att vara mer än lovligt korkad?

      Men snälla, ät en pepparkaka och kon tillbaka sen.

        Svara på frågan istället.

      Fruktansvärt snygg och förhållandevis trevlig (utåt sett alltså, känner inte henne). En av de första stora influenserna.

        Finns många andra tidiga influencers som är snygga och trevliga men som inte uppmärksammas i dag. Det är väl hennes enda säljande skillnad, att heta något annat än ett vanligt namn.

          Värst vad du hakat upp dig på hennes namn? Finns det nån särskild anledning? Eller tänker du att enda anledningen folk pratar om ”Isabella” , ”paow” osv är deras ”exotiska” namn?

            Lista några tidiga inflencers med svenne-namn som finns kvar och är framgångsrika i dag, om du minns några.

              Men hon är svinsnygg. Det räcker. Hase gon hetat eva hade hon varit lika känd

                Ser mest ut som grodan Boll.

                  ? du är jättesöt det är jag helt säker på! Jobba lite på din självkänsla så slipper du den där jobbiga avundsjukan mot exotiska Kenza…

                    Exotisk? Haha vilket skämt.

              Isabella och paow dög alltså inte? Jäklar vad du låter avundsjuk…

      Är väl ganska enkelt. Hon målar upp sitt liv perfekt som ingen annan gör. Hon går helt efter normer och yttrar aldrig något avvikande för att fortsätta vara allas älskling. Nu däremot har hon gjort lite felsteg på slutet. En yta som inte stämmer går inte att dölja för alltid. Och hennes popularitet minskar ju faktiskt nu.

    Tycker generellt hon är ganska kvick i att bemöta all ”konstig” kritik hon får. Handen på hjärtat så tycker jag att ifrågasätts ganska ofta för både det ena och det andra i sina kommentarsfält (tänker på kommentarer av typen ”you are muslim, how can you dress this Way??” m.m. märklig kritik). Då har hon ofta ganska kvick och dräpande, skriver kloka svar som framkallar både hejarop och stöttning från sin mer rimliga följarskara.
    Allt detta tycker jag dock bidrar till ännu konstigare stämning kring tystnaden av den massiva kritiken gällande resan. Vi känner henne som ganska aktiv i sitt kommentarsfält, och medveten kring sin image, vilket gör det uppenbart att tystnaden är en högst medveten strategi. Hon hoppas uppenbarligen på att inte lägga ved på brasan genom att öppna för diskussion och ge svar på tal, utan istället tiga ut all kritik (och eventuellt avleda från den med hjälp av inlägg som det hon la upp idag på Instagram med sin graviditet).

      Kenzas excel-ark

        Kenza borde ge en kurs i how to fuck up your image

      För att hon inte kan förklara eller snyfta bort detta. Därefter det senaste ”dramatiska” inlägg för att fiska sympatier och att hon kämpar just nu för att folk ska glömma att hon rest under en jävla pandemi.

    Håller med! Det var ett jävla tjat om corona. Tycker var och en ska kunna välja hur man ska leva utan att bli påhoppad av moraltanter.

      Ja, för skulle var o en leva som den VILLE skulle ju inte alla viruset spridas ännu mer o skörda mer offer… ?

      Är verkligen människor på allvar så här egoistiska?!

      Håller med! Tänk att kunna gå runt på stan och misshandla alla man tycker är fula, dumma eller bara avvikande från normen utan att moraltanter ska lägga sig i. Så jobbigt.

      Hjärndöd kommentar. Det funkar inte att leva som man vill just nu din palsternacka.

    Hon försökte med samma taktik gällande den sponsrade Dubai resan men när hon tillslut insåg efter 2-3 veckor att kritiken inte lugnade sig så va hon tvungen att bemöta kritiken. Vi får se hur det går denna gång

      ”bemöta”

    Är det bara jag som tycker Kenza ibland beter sig som att hon är värsta juggen? Det är ju tydligt att hon har en helt annan mentalitet, utan influenser från balkan. Visst att hon gift sig med en jugge idag men blir man automatiskt en då? Tidigare tyckte jag hon pratade mer om sitt riktiga ursprung medans jag idag ser kommentarer skrivna på en knakig serbiska från henne.. Förstår absolut om hon tycker om kulturen och på många sätt ”lever inom den” med sin man men vafan, inte tror jag att jag är franska helt plötsligt bara för att min man är född och uppvuxen där.
    Förlåt för negativiteten, är förmodligen den enda juggen som lagt märke till detta.
    Menmen, Belle soirée, des Français

      Hur beter man sig som en jugge?

        Zlatan typ.

        Well there’s always a racist lurking behind the corner waiting to pop out! Till och med dem i Hällefors fick sig en känga. Fan har dem gjort dig? Stanna kvar bakom hörnet tack.

          Kolla IQ-resultaten som kommer fram i samband men mönstringen, och se själv hur det ser ut.

            Om några år, när du läst annat än typ Murray, så kommer du tänka tillbaka på detta och skämmas som fan.

              Kolla själv ditt fån, istället för att sitta på din höga häst. Officiell statistik, om man orkar leta.

                Officiell statistik på IQ hos juggar? Etnisk profilering är förbjuden i Sverige. Eller officiell statistik på IQ hos hälleforsare? Existerar inte heller. Har du rökt på?

                  HÄLLEFORS HÄLLEFORS HÄLLEFORS. Läs innan till. Eller är du från … Hällefors?

                  Jo, Rekryteringskontoret, tidigare Mönstringsverket har sådan statistik.

        Men så trevligt med lite rasbiologi såhär på kvällskvisten.

          Det enda som fattas är att någon börjar snacka skallmått.

      Näää sluta.. Inte så att hon tror att hon är jugge.. men hon umgås ju med en hela tiden. Klart det blir så att hon lär sig fraser osv.
      Jag tycker inte att hon försöker vara en jugge för det?

      Jättekonstig kommentar. Jag är jugge men tror inte du och jag beter oss lika…inte heller har jag nånsin tänkt att Kenza beter sig som en jugge hur man nu beter sig då. De flesta juggar beter sig ju som vanliga svennar? Vi bor ju här.

    VART har jag påstått att serber skulle tyckt att kriget var bra? Jag svarade den undrande personen på vad serber kan anse att de aldrig gjort fel på. Och jo, jag har stött på serber tvingar sitt språk och kultur på albaner, det är ett tydligt tecken. Förövrigt har jag noll etnisk koppling till balkan-länderna öht, jag berättar endast det jag har sett ur erfarenhet. Kom med sakliga argument istället för ”väx upp”, dagisnivå på dig.

      Ja, det är ju slut med alla heliga föreläsningspengar, så då återstår väl bara att sälja sig till annonsörer.

    Och Dasha är ute på stan som vanligt. Enda skillnaden är att hon stängt av funktionen att svara på hennes stories ? Så dumt, då är man ju fullt medveten om att man gör fel

      Och gör reklam för Halwylska. Idag skrev hon dessutom att vi har öppet för lunch på lördagar. Inte alls reklam från hennes sida. Men hon har ju anti-kroppar så regler gäller inte för henne.

      Snälla, ge inte denna blåsta wannabe flunsa utrymme.

    Dashas icke reklammarkerade reklam på story…. ”vi har öppet för lunch nu” sen när är hon restauranganställd?? ??‍♀️

    Problematiken är väl att vi (forskningen) faktisk inte vet vilka följder som ett insjuknande i covid betyder, och därför bör även folk som inte är i riskgrupp skydda sig. Vad lätta eller inga symptom kan betyda för din framtida hälsa, och därför vill jag undvika smitta. Dock lever jag ett någorlunda normalt liv; munskydd i en längre period (även innan det blev restriktion här i dk), mindre resande och färre utgång på restaurang och bar, tränar fortfarande men undviker större privata samlingar (10 personer är restriktion i dk) och en ödmjukhet inför den press covid betyder på sjukhus och samhälle.

    Blir så fascinerad att man kan resa till Maldiverna två gånger under samma pandemi samma år. Då kan man inte tänka på någon annan än sig själv och sina behov. Och vi ska inte ens nämna miljöaspekten! Tänker hon inte på sina sönerns framtid på den här planeten? Genuint nyfiken på hur hon ba totalt skiter i corona-rekommendationer.

      Undrar också hur man tänker? Det måste handla om att man är SÅ van att inte behöva offra någonting.

      Men Kenza har ju inte rest utomlands på heeeela sommaren. Det är ju ändå 2-3 resor som hon har avstått från nu i år, då är hon väl ändå värd en sponsresa till Maldiverna?

    Fattar inte hennes tjat med hashtag 2under2. Hoppas hon inser vilket otroligt jobb som väntar. Känns mer som något hon är stolt över, att bara hon klarar av det.

      Ja och N blir väl närmre 2 när lillebror kommer? Inte så att han är en bebis då ??‍♀️

    All respekt för Kenza är verkligen borta. Det var så lätt att relatera till henne tidigare när hon var en vanlig tjej som kämpade för att komma någonstans. Och det lyckades hon med och då tyckte jag att hon var grymt cool. Men framgången steg henne åt huvudet och nu känns det som att hon är på en annan planet där det bara är queen Kenza som gäller. Vi skulle rädda hennes Ivyrevel när det gick dåligt i början av pandemin. Hon själv åkte till Maldiverna och gjorde reklam för allt annat än sitt eget märke. Det är så mycket reklam för allt möjligt. Det blir inte trovärdigt. Särskilt inte när hon aldrig använder grejerna förutom i betalda poster. Och den här ”tyck-synd-om-mig” mentaliteten och offerkoftan på. Bara sluta! Återigen ingen tvingade dig att åka till Maldiverna. Igen för andra gången detta året. Inse istället hur jävla priviligerad du är.

      Spot on! Tragiskt är bara förnamnet.

    Ni som är upprörda att hon inte svarar på kommentarerna om Maldiverna, vad är det ni tycker att hon borde svara? Alltså vad skulle göra er ”nöjda” (i brist på bättre ord).

    Jag vill minnas att hon bemötte kritiken och svarade på frågor i sin Story inför resan. Förklarade hur DE resonerade och varför DE valde att resa osv. Sen får hon dagligen massa ifrågasättande kommentarer på sina kanaler om resan.

    Jag säger INTE att jag tycker att det är ok att hon reste men jag fattar heller inte riktigt vad ni förväntar er att hon ska ”svara”?

    Ett barn dör av hunger varje 4 sekund synd att man inte kan vara lika engagerad i att rädda alla undernärda barn

    Hon har alltså åkt till Maldiverna för andra gången i år. Två gånger under en pandemi dessutom. Finns liksom inget hon kan säga som kan försvara denna idioti. Så lika bra att fortsätta sticka huvudet i sanden och slänga in några snyftinlägg då och då ihop om att folk glömmer. Men ja, resan är såklart sponsrad och enda syftet är att kunna ta gravidbilder i bikini. Idiotiskt egoist med andra ord.

    Sluta följa henne på social media och att läsa hennes blogg, hennes existens och överpriviligerad liv är ju ett direkt resultat av antal följare och läsare. Jag har själv aldrig följt Kenza men andra influencers, men slutade här under tidig höst att läsa och följa dem som jag kände tog energi och läser fortfarande några få som handlar mer exklusivt om mina intresse.

    Vaaaarför mörkar man samarbeten fööör? Jag förstår inte? Har det med skatt att göra eller vad?

      Ja, samt att content blir mindre värt för följarna. Man scrollar snabbare förbi en ”i samarbete med”-post än en vanlig.

    Har helt ärligt avföljt henne på Instagram. Hennes jäkla tjatande om hur svårt det var och få barn, hur hon inte kunde känna glädje för sina vänner när dom var gravida och hur det stack i ögonen när någon la upp magbild fick mig att sympatisera men när hon nu gör EXAKT allt det där, varje jävla bild är magbild och barnsnack så orkar jag inte själv se det.
    Hon är kvinnan av dubbelmoral.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.