Stor artikel om Gardet i SvD

Journalisten Kristina Lindh har skrivit en väldigt bra artikel om Gardet och alla turer som omgärdat det sedan start. 
Karin ”Kajjan” Andersson och Hanna Bergwall medverkar och så även Unni Drougge, som nu sitter i Gardets styrelse. Den enda som verkar ha tackat nej till medverkan är Cissi Wallin, som istället la upp ett inlägg på Instastory med mailförfrågan och en kommentar att ”SvD inte gillar henne”.

Kristina Lindhs artikel ger en väldigt bra och relativt opartisk bild av allt som hänt kring Gardet sedan projektet startade och jag skulle vilja rekommendera den till alla som kanske inte känner att de hängt med i allt som hänt.
För det är en del. 🙂

I Cissi Wallins frånvaro blir det Unni Drougge som svarar på frågor, bland annat om det avslöjande som podden Haveristerna gjorde, och som innehöll information som identifierade och pekade ut en av Gardets medarbetare som en aktiv användare och debattör på det högerextrema forumet Nordiskt.nu.

Unni Drougge välkomnar avslöjandet som kopplar samman den tidigare Gardet-skribenten – som SvD inte lyckats nå men som själv kraftigt tagit avstånd från vad hon menar är falska påståenden – med en aktiv användare på det nazistiska forumet nordiskt.nu.

–Det var tacknämligt att den frågan utreddes eftersom vi inte hade kunnat upptäcka det själva. Vi har ju inte tillgång till de hackade databaserna.

Kanske är det bra att det är Unni och inte Cissi som uttalar sig i den här artikeln?
Hon är gammal i gemet (gamet?) och har varit en förebild och föregångare för mycket som har med feminism att göra. Att gruppera sig och gå samman är nämligen ingenting startade med Gardet, om någon nu trodde det. 🙂
Redan på 90-talet började det bildas feministiska nätverk och Unni Drougge var med i ett av dem.
Det kallades Morsorna och startades på initiativ av Linda Skugge, och bestod av kvinnor som hade starka positioner inom kultur och medier.

När jag först hörde talas om Gardet så tyckte jag det lät som en fantastisk idé.
Tror ni det fortfarande går att rädda upp eller är det för bränt som projekt efter alla dessa kaosiga turer?

 

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  CW drog det rejält i botten!
  Jag kommer aldrig stötta hennes projekt någonsin mer..
  Varken detta eller alla me2…

  Svara

   Jo men jag tror det kan räddas om de bara styr skutan rätt! Kan Roberto komma igen efter sina många turer som bara bryr sig om aig själv så tror jag nog att en grupp som värnar om halva befolkningen inte har några problem med det! Visst finns det bakåtsträvande surmusar som inte vill ge andra chanser men det kommer nog bara bita dom där bak i slutändan

   Svara

    Fast det är väl precis det här som mer eller mindre dödat gardet? Alltså det har gått upp för i princip alla att det sista de värnar om är halva befolkningen? De är ju bara där for their own gain- ”feminism” är ju bara en ursäkt för deras existens.

    Svara

     Enligt vissa. De har ju följare och folk aom stöttar dom eller är de bara ”idioter” eller ”köpta”? Uppenbarligen är ju inte din åsikt =fakta

     Svara

      Att det gått upp för ”i princip” alla betyder iof att det finns några få kvar.

      Svara

    Roberto har inte kommit tillbaka. Han är en loser och kommer alltid vara det.

    Svara

     Går inte nånstans att jämföra. Paulo liksom Cissi har möjlighet komma tillbaka som personer. Skillnaden dem emellan är ju att Cissi sålt en ideologi, där tror jag hon får det fruktansvärt svårt lansera sig som feminist igen. Men som skribent osv tror jag hon har alla möjligheter komma tillbaka.

     Svara

      Håller typ med om resten, men Paolo säljer också en ideologi. Förutom de traditionella maskulinitetsnormerna så har han själv sagt att han är militant motståndare till feminism.

      Svara

       Haha, fast om man vill vara ”sån” har ju han faktiskt varit mer trogen sina chauvinistideal än Cissi sin feminism. Skämt åsido, jag tycker båda förtjänar en andra chans & jag är inte ett dugg orolig för Cissi Wallin, hon är driven och intelligent och kan skriva. Däremot hoppas jag hon släpper feminismen och politiken, där har jag svårt tycka hon är trovärdig.

       Svara

   metoo är ju inte Cissis, o där borde varenda en bidra o stötta.

   Svara

   Feministiska nätverk fanns långt innan 90-talet 😀

   Svara

  Gardet har väl aldrig varit särskilt lyckat. Är nog försent att rädda.

  Svara

  Allt som Cissi Wallin är delaktig i går sönder. Allt, allt, allt. Och det är de andra som är med som får skulden. Undvik henne till varje pris!

  Svara

   Det är ju inte Cissi Wallin utan dagens svenska instagramfeminister överhuvudtaget. Det blir alltid bara interna strider och drama.

   Jag såg på ett feministkonto att de inte ens kan diskutera covid-19 utan att börja anklaga varandra för att ”skamma”. De är bortom allt hopp.

   Svara

  Kan ha fel men tror det blir knepigt rycka upp det. Kanske kan de starta om på ny kula.

  Svara

  100% för sent att rädda.

  Svara

  Bästa är väl att avsluta, göra sig av med Cissi och starta något nytt under ett annat namn och vara väääldigt noga med vilka som får vara med. Och balansera upp det så att ALLA kan känna att gruppen kan ge något.

  Svara

   Jag känner att ingen av kvinnorna som varit med i Gardet (ungefär fram till Haveristernas granskning förra året, har inte hängt med sedan dess) inger något större förtroende när det gäller att rodda en förening.
   Av granskningen framgick inte bara Cissis egna tokigheter utan även att alla andra var med på att sköta saker extremt oproffsigt. Donationer gick in på folks privata konton, det slarvades med redovisning och protokoll och så vidare. Ingen av de inblandade sa stopp. ”Kampen” var överordnad allt annat.
   De inblandade är säkert jätteduktiga opinionsbildare och skribenter men om de ska driva något i framtiden borde det skötas av proffs.

   Svara

    En man då? För att citera Unni

    Svara

     Varför skulle det behöva vara en man? För att fortsätta citera Unni.

     Svara

      Vet ej, det är så det står i SvD-artikel

      Svara

     Det handlar nog inte bara om administrationen. En förening som inte har nån annan raison detre än styrelsens personliga vinning och fame (antar jag, vad går gardet annars ut på) kommer att få det svårt i längden.

     Svara

    Tyvärr har de flesta av Sveriges mediafeminister psykisk ohälsa och diagnoser som ADHD och då blir det sällan bra.

    Svara

  Är det ens någon som vet vad Gardet gör och vad den är till för?

  Svara

   Faktiskt inte. Som jag förstod det startades det av några självutnämnda ”feminister” som proklamerar identitetspolitik. Men därutöver är det svårt förstå agendan.

   Svara

    Dracula feminister
    Suger bara blod till sig själva, från vem som helst

    Svara

     ”Feminister”.

     Svara

   Allt handlar om Cissi Wallin och allt annat handlar egentligen om Cissi Wallin

   Svara

  Jag tror att feminismen i allmänhet och svenska metoo-rörelsen i synnerhet tagit stor skada av att vara så intimt förknippad med Cissi. Det finns få andra opinionsbildare som så träffsäkert sänker trovärdigheten hos allt hon rör vid.

  Svara

   Så rätt! Tänk att en enda enskild person lyckas förstöra så mycket för så många under så lång tid. Och Cissi Wallin skiter i det.

   Svara

   De finns få ”feminister” jag har så svårt för som CW (även lady dahmer och liknande). Med all respekt, min uppfattning är att argumentationen är låg & ytlig när den inte är oetisk. Man vet inte om man ska skratta eller gråta när man ser propåer om transor, osv. Samtidigt tänker jag försvara CW här. Min misstanke är ändå att 90% av befolkningen som lyssnade till CW under hennes glansdagar under metoo tänkte ”ojdå, det här låter inte bra.” Har man då inte mer ryggrad än att man törs säga det av rädsla för drev och den makt hon hade då är man ju faktiskt medskyldig. Så tycker inte man kan skylla allt på henne nu heller.

   Svara

   Jag tror att den här typen av rörelser inte ska drivas av hemmafrufeminister. Veckopeng från pappi och ner med patriarkatet, det går inte ihop.

   Svara

    Nej nåt blir ju skevt onekligen. lady dahmers feminism t ex verkar ju mest bestå av att kvinnor ska hålla sig hemma och amma och sköta hushållet tills barnen är sju. Riktig 30 tals konservatism men 2020 går det tydligen att lansera som vänsterfeminism. Världen är uppochner.

    Svara

     Nej.. då tror jag inte du läst så mycket om vad lady Dahmer skrivit utan utgår ifrån dina egna fördomar om henne.

     Svara

      Stämmer inte, jag har läst vad hon har skrivit. All respekt för att du kan ha en annan uppfattning om henne men det där är vad jag tog med mig.

      Svara

      Vi lever i en rättsstat, börja där

      Svara

   Ingen av dem är förtroendeingivande.
   Samtliga är egofixerade, har komplex och är hysteriska.

   Svara

  Gardet finns det absolut ingen räddning för, absolut INTE. Bra och informativ artikel för övrigt.

  Svara

  I inlägget uppmanar Linnea Claeson sina följare att vara sig själva. Samtidigt taggades sex olika varumärken – utan någon reklammärkning. Nu har 21 anmälare, varav en majoritet under 18 år, anmält influencern till Konsumentverket för smygreklam.
  https://www.resume.se/marknadsforing/reklam/linnea-claeson-anmald-for-smygreklam-ger-sken-av-att-vara-aktivism/

  Svara

  Sveriges framgångsrikaste antifeminist.
  Tar allting ett steg längre BAKÅT

  Svara

   Men oj vad historielöst CC! Feminismen startade knappast på 90-talet. Men det var kanske där den började gå utför…

   Svara

    Förlåt, min kommentar hamnade på fel ställe. 😣

    Svara

    Klart jag vet att feminismen inte grundades på 90-talet, men det var då – enligt artikeln – som Unni Dougge profilerade sig som feminist i ett av dessa nätverk.
    Jag formulerade mig kanske lite otydligt…

    Svara

     Va!? Var inte Unni Drougge suffragett på 1910-talet?

     Svara

  Favorit i repris

  https://bloggbevakning.se/2020/09/22/cissi-wallin-galna-utspel-pa-instagram-igen/#comments

  Tolv råd till dig som tänkt samarbeta med Cissi Wallin.

  1) Räkna inte med att projektet blir någon framgång, oavsett hur stora ord som används. Det finns inte något projekt Cissi Wallin varit inblandad i som finns kvar och fungerar bra. Inget.

  2) Du kommer med intill visshet gränsande sannolikhet att komma på kant med Cissi Wallin. Ordentligt. Det spelar ingen roll hur goda kollegor ni är just nu, det kommer att gå åt helvete ändå.

  3) Spara alla mejl. Spara alla SMS. Ta skärmdumpar på det ni säger till varandra på sociala medier. Du behöver spara materialet i flera år, för Cissi Wallin är ökänd för att göra puré av tidigare samarbetspartners som inte längre faller henne i smaken.

  4) Lita inte på det Cissi Wallin säger. Never ever. Glöm muntliga överenskommelser. Skriv ordentliga kontrakt på papper om ni ska samarbeta. Ta hjälp av en affärsadvokat ett par timmar; de pengar du lägger ut på det får du tillbaka mångfalt i form av mindre kaos i framtiden.

  5) Pengar. Om det på minsta sätt är likvida medel inblandade i projektet du är en del av, så måste du vara ytterst varsam. Det har hänt att pengar flyttas mellan olika konton (som med Gardet), lösenord till konton ändras eller går förlorade, pengar försvinner; någon annan än Cissi Wallin får skulden och får sedan leva med ett rykte om att vara en bedräglig människa.

  6) Har du något solkigt i din bakgrund, ja, då riskerar du att Cissi Wallin anlitar en privatdetektiv för att hitta något hon kan använda för att trycka till dig om du inte passar dig.

  7) Var beredd på att Cissi Wallin använder sina omfattande sociala media för att trumma fram en trollarmé som gör allt för att svartmåla dig. Spelar ingen roll om du är man eller kvinna, har en stor närvaro i sociala media eller inte, är minderårig eller vuxen.

  8) Allt är patriarkatets fel. Det kan handla om att Cissi Wallins bok inte blivit vare sig uppmärksammad eller uppskattad, att hennes ”pet project” Gardet eller något annat tankar, att det regnar, bussen är sen. Om du inte ställer upp på att är så, ja, då får du skylla dig själv.

  9) Cissi Wallin är utrustad med ett sällsynt formbart minne. Spelar ingen roll vad som hänt när, var, hur, med vem. Var beredd på att få höra saker som inte alls stämmer överens med din egen minnesbild eller är dokumenterat på något annat sätt.

  10) Att ljuga om det mesta för att skapa en bra story är inget populisten Cissi Wallin bangar för. Skit samma att hon blir påkommen gång efter annan, det finns alltid något hon kan skylla på.

  11) Om du stör dig på att Cissi Wallin inte drar sig för att betala svarta pengar för ”hushållsnära tjänster” och sedan tjafsar om en hundralapp som skickades till fel barnflicka, så kanske du ska fundera på att säga ”Jag ska tänka på saken”, och sedan låta pratet om samarbete rinna ut i sanden.

  12) Du är bränslet i Cissi Wallins narrativ; allt handlar om Cissi Wallin. Det är du som blir bränd, utbränd, förbrukad.

  Lycka till.

  S.

  Svara

   Trams!

   Svara

   Hej Stina Wolter!

   Svara

    Du tror att Stina sitter här och skriver dagar efter hennes far gått bort?

    Svara

    Varför i hela friden skulle detta ha skrivits av Stina Wollter?

    Svara

     Den där listan såg jag första gången genom Haveristerna, vet ej om det är författat av dem.

     Det mesta stämmer ju oavsett avsändare, men det där med privatdetektiv handlar mest om du driver en hetskampanj mot Cissi och gräver fram fula privata tillkortakommanden som att pruta på barnflickan så kommer hon ge igen börja hetsa tillbaka.

     Svara

    Hur gjorde du den kopplingen? 🤔

    Svara

  Vad säga? Tror det blir såhär när ”politiker/ideologer/influencers” helt saknar visioner bortsett från den personliga agendan. Det håller ett tag men det kan inte hålla i längden för det finns ingen substans bakom ”ideologin” & förr eller senare ser folk det. Och då vill såklart ingen haka på längre.

  Svara

  Alla som var involverade i Gardet när fjortisbråket uppstod har verkligen visat sig från sin absolut sämsta sida. Att allt skulle vara en persons fel (Cissis) och att alla andra är offer för den personens ondska är också otroligt osannolikt. Karinkajjan är nog värst, herregud så bitter hon är på Cissi. Let it go, let it gooooo.

  Och nej, gardet går nog inte att rädda.

  Svara

   Tror det eller ej, det finns personer som är starka och drivande men med en dold agenda . Dessa kan med sin makt och list förstöra för många.

   Så ja, jag är helt övertygad om att Cissi står bakom allt.

   Svara

    Det finns inga ensidiga konflikter.

    Svara

     Jo, om ena parten är psykiskt störd.

     Svara

      Ja det är klart ni lägger all skuld på Cw! Det har ni gjort i ett halvår nu och kommer inte sluta heller. Väldigt moget, wow.

      Svara

       Fast den här gardetdebatten är ju rätt löjlig? Jag ”skyller” inte på Cissi, problemet är väl att de här brudarna tävlar om att vara sämst ideolog? Att föreningen inte höll och att de leker mean girls är väl bara ett symptom. De står ju inte för nåt. Bara för att jag skriver ut på instagram 7000 ggr att jag är ”feminist” eller ”dammsugarförsäljare” så blir jag ju inte det.

       Svara

      I fallet Gardet är samtliga inblandade psykiskt störda.

      Svara

   JA! Herregud vad hon är hämndlysten. Och hennes gubbe. Snälla nån. De snackas som om allt ansvar ligger på en person att det gick som det gick. Sen har kajjan några i sin svans som sitter och tycker så synd om K som varit utsatt för C. Nä, men snälla. Kan folk växa upp.
   C gör iaf en jävla massa. Och den som inte ser det behöver en synundersökning.

   Är pisstrött på de flesta instafeminister.
   Däremot har C vunnit mig efter ca 10 -11 år.

   Svara

    Ja Cissi är terf, stort att stötta det.

    Svara

     De som skriker terf i tid och otid exkluderar jag gladeligen från feminismen. Kvinnohat hör liksom inte hemma i feminismen.

     Svara

      Hur konstruktiv känner du att den här diskussionen om vem som ska inkluderas/exkluderas i den feministiska rörelsen är för kvinnors rättigheter? Känner du att fokus på debatten är okej? Eller är det nåt som gnager lite?

      Svara

       Va

       Svara

    Rätta mig om jag har fel men är inte dessa damers problem just att de inte ”gör” nåt- de ”är” (i sin lilla identitetsbubbla).

    Svara

    Tack 12:58, är heeelt med dig! Har alltid kännt att dendär gruppen som skriker högst är så otroligt falska.

    Svara

   Håller med. Hon har verkligen fått en hangup på Cissi.

   Svara

    Kajjan, ja. ALLT hon postat i perioder har ju varit (illa dolda) pikar till eller sågningar av CW – på minsta lilla småaktiga nivå. Av typen *CW postar bild med lila nagellack*, Kajjan två minuter senare ”skulle AALDRIG ha lila nagellack!”

    Svara

  Redan i slutet på 60-talet startade kvinnokampen! Grupp 8!
  Kvinnorna startade upp i ett kök i Hässelby och spreds sedan ut i hela landet! Mycket av det vi kvinnor har (politiskt) startade med Grupp 8! Men mycket finns kvar att kämpa för. Jag är ”gammal” i gamet och tror inte att de här nya tjejerna/ kvinnorna är rätt personer att driva en demokratisk och solidarisk kvinnokamp.

  Svara

   Nej där håller jag helt med dig. Jag är ideologisk feminist sedan barnsben men det här har enbart alienerat mig från ”rörelsen.” Vad hände och hur blev ”feminismen” i Sverige nåt såhär bedrövligt.

   Svara

   Tidigare än så. Hur tror du vi t.ex. fick rösträtt?

   Svara

    Det var ju tack vare kommunisterna. Alltså rösträtten kan inte feminister ta cred för, det var del i den marxistiska rörelsen (& erhölls mest pga rädsla för kommunismen hos etablissemanget på den tiden).

    Svara

    Ryska revolutionen. Man var rädd kvinnor skulle bli rekryteringsbas för röda faran. Hade inget med feminism att göra.

    Svara

    Otto, läs på om svensk historia 😊

    Svara

    arbetarrörelsen ”gav” alla rösträtt. Kvinnokampen var viktig men glöm inte att kvinnokampen var EN DEL AV arbetarrörelsen. Historiskt har det inte gått att skilja kvinnors kamp från arbetares kamp. Det är nu det finns ”liberala feminister”.

    Svara

  Har inte alls hängt med i det här, har knappt koll på vad gardet är för nåt, men den där medlemmen som skrev på nazistiskt forum, var inte det IRONISKA inlägg som DREV med nazisterna? Obs att jag inte har mer koll alls än det som citerats här på bloggbevakning, men det var iallafall så jag tolkade inläggen?

  Svara

   Jo såklart

   Eller så var det en konstinstallation.
   Allt glöm och förlåtet

   Nä nu ska jag gå och sparka ner valfri person på stan- helt ironiskt alltså, så då är det ok.

   Svara

   Ja det var i allra högsta grad ironiska inlägg som det här paret roade sig med. De som inte förstår ironi är barn och de som i största allmänhet inte är så smarta.

   Svara

   Ja, det är ju deras ”försvar”. Sen kan man ju ifrågasätta trovärdigheten i att nån lägger i stort sett hela sin fritid på att skriva tusentals (!) inlägg om judekonspirationer som skämt/trollning. Men visst, det är väl också en hobby…

   Svara

    Ja de skämtade på bekostnad av nazisterna. Den tid de hade att utöva denna hobby kanske, förslagsvis, berodde på arbetslöshet. Typ inge å göra på dagarna.

    Svara

   Jag vet inte om jag köper grejen att skriva rasistiska inlägg på forum och bloggar under flera år sen då man blir påkommen säga att man bara var ironisk. De inlägg jag tagit del har han iofs sagt emot andra, men genom att han försökt gå ifrån vad han ansett vara konspirationer och istället menat att det finns andra mer ”ärliga, icke-konspiratoriska och intellektuellt övertygande”anledningar att tycka illa om exempelvis judar. Så konstigt sätt att vara ironisk på. Då kan man ju skylla varje snedsteg på att man var ironisk då man blir påkommen. Om jag ser nordisk motståndsrörelse marschera genom stan ska jag haka på och sen då mina bekanta frågar vad jag håller på med kan jag bara upplysa dom om att jag marcherade ironiskt.

   Svara

   De hängde ju på dessa forum i flera år och postade tusentals inlägg. Märklig ironi.

   Svara

   Okej, jag är som sagt inte insatt i detta och har bara läst dom inlägg/kommentarer som citerats här på bloggbevakning (och det var bara några få meningar) men dom tyckte jag inte kunde missförstås som nåt annat än ironi och skämt. Men var det alltså flera medlemmar som sysslat med det?

   Svara

  Hörrudu, Kamilla Järvidé, journalisten heter Kristina Lindh – om du har lust att kredda riktigt.

  Svara

   Järvide var iof ett fantastiskt namn 😂 Tror du patentverket godkänner med bindestreck Järv- ide?

   Svara

    Snyggare utan bindestreck, finns ingen som heter det så det ska vara fritt fram att ta det!

    Svara

  Förklarar cicci w utbrott on dig på instagram

  Svara

   Va?

   Svara

   Cissi Wallin verkar vara en riktigt elak och hänsynslös människa

   Svara

    Ok

    Svara

  Klart att Unni backar Cissi, förutom gardet driver de ju en enormt framgångsrik podd tillsammans som efter nio avsnitt har hela nio st (9) paterons.
  Det måste vara ett nytt bottenrekord och ett bevis på att podden är totalt jäkla värdelös.

  Svara

   Ungefär som Gardet, nere i 54 patreons nu. Går åt rätt håll.

   Svara

    Nästa månad blir de ett 90-konto. Patreonkonton som tappat 90 procent av sina intäkter på ett år.

    Svara

     Va? Är det sant? Det är väldigt mycket kontroll på 90-konton. Tveksamt om de klarar av att hantera det.

     Svara

   Nio patreons är ett bra mått på intresset för den usla podden. Konstigt att inte Daddy Blomberg förbarmar sig och öppnar 100 patreonkonton?

   Svara

   Plus att Unni också är en jädra terf.

   Svara

    Den här terfdebatten som är fullständigt idiotisk exemplifierar väl bara vad som är fel med identitetspolitik från första början? Idag är det transexuella som ska exkluderas, i morgon är det nån annan. Sen finns det visst ingen rörelse kvar men vem bryr sig?

    Svara

  Kan du inte ha respekt nog att stava journalistens namn rätt, åtminstone?

  Svara

   Inte lätt att vara dyeklektiker.

   Svara

    Jag läste Dykelektriker.. Det kan fan inte va lätt det heller!

    Svara

     Bra alternativt yrke för Bellsis (ex?) boyfriend om konsten skulle sälja dåligt…

     Svara

      😴

      Svara

   Naew, blev du nöjd över din kommentar nu? Patetiskt.

   Svara

    Är det verkligen patetiskt att tycka att man stavar folks namn rätt..? 🤔

    Svara

  Vad har hänt med Cissis svägerska Lady Dahmer förresten? Bloggen är nedlagt och hon har inte postat något nytt på Instagram på flera veckor.

  Svara

   Kolla hennes story.

   Svara

   Hon har fullt upp att fnissa med Fayme, och att bli på smällen.

   Svara

    Groggar de mindre nuförtiden då?

    Svara

     Nej 🙂

     Svara

    Hon är för gammal för att bli gravid.

    Svara

     Lågt.

     Svara

   Hon verkar genomgå någon medelålderskris eller liknande. Hennes storys har de senaste veckor i princip endast bestått av bilder på hennes själv där hon tycker hon är snygg, bilder från förr och nu. Ingen text , ingenting. Enormt självupptaget, det kanske är för att provocera på något märkligt sätt? Hela världen står i brand men hennes konto är som ett tomt skal som ekar.

   Igår kom det en text till några bilder om att hon förr var vacker enligt gällande norm men hon mådde dåligt ändå. Okej? Känns som om hon har ett enormt bekräftelsebehov för tillfället.

   Svara

    Hon har svårt att släppa att hon inte längre är snygg. Hon är gammal och karlar attraheras inte längre av henne, så går det för oss alla. LD har dock inget att falla tillbaka på, ingen utbildning, ingen karriär, utan sin unga fertila kropp är hon plötsligt en tråkig och tjock tant.
    Därför öser hon ut bilder från förr.

    Svara

     Lady Dahmer kommer nog aldrig bli tråkig

     Svara

      Nu är det röka och kröka som gäller för henne

      Svara

    Blir det något av med hennes planer att flytta till en särskild by enbart för kvinnor?

    Svara

     var finns den byn? måste flytta asap

     Svara

    Nej, hon har tappat sitt engagemang.

    Svara

  Jag måste erkänna att jag har ett osunt beroende av att bevaka haverikonton som LD, Cissi Wallin och Gardet. Tyvärr så verkar alla tre ha gått i ide. LD har slutat uppdatera sin Instagram. Gardets nystart har också kommit av sig. Inga texter på hemsidan och inga uppdateringar på Instagramkontot på två veckor. Även Cissi Wallin ligger lågt.

  Svara

   Gardet är nu nere i 43 Patreons. All-time-low. En nedgång med 92 procent sedan våren 2019. Inga nya texter på hemsidan på sex veckor. Lägger man ner nu?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.