Slump eller spons?

 

Hur troligt är det att ALLA dessa influencer och andra offentliga människor fick sina julgranar som del av ett samarbete med Smålandsgran idag, samtidigt som Isabella köper sin själv?
Hon får den levererad på samma sätt, med samma pynt av Anna Benson och taggar både Smålandsgran och Anna Benson i sitt inlägg, men markerar det inte som ett samarbete?

Vad tror ni? 
Är det slump eller spons?

175 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så jävla trött på all smygreklam, eller snarare trött på oansvariga influerade som år efter år aldrig blir bättre på sitt yrke. Otroligt. Vilken framgångsbransch.

  Svara

   Anna B som driver detta företag har även tidigare glatt delat ut granar till influensers. Det var företagets första år. Det var också hennes svindyra utebord som kom upp på pooldäcket när Bella och Paul var i Italien. Isabellas gran var för kort. Förra året hade Bella en konstgjord gran dom var kvar efter en reklaminspelning i hennes dåvarande hus. Så detta med att hennes saker försvinner berodde nog på att de inte var hennes.

   Svara

    Ytterst oklar kommentar

    Svara

    Fast hon hade gran året före det också, en äkta, med kulor i. Vad spelar det för roll att hon hade en konstgjord gran förra året menar du, el om det lämnades kvar en gran efter en inspelning? Har alla frågor o trams om P tagits bort här, se där, bra det.

    Svara

   Eller så gör man so MU, hon råkar känna ägaren och kommer plötsligt på att hon ska ha en riktig gran för första gången. Å gissa, alla kan få rabatt😂

   Svara

    Skulle aldrig använda Mus rabatter. Hellre betala fullpris.Julgranarna är dock fina som Anna säljer.Mu lever i sin egna fantasivärld och vänder kappan efter vinden. Mer granskning på henne vore intressant.

    Svara

     Fattar inte hennes följare att hon luras? Läser de inga andra bloggar utan tror att hon bara gör reklam till sina vackraste, finaste vänner och att det bara är hon som ger rabatt? Ska bli skoj att se hennes riktiga gran i alla fall 😆

     Svara

   Ja dom pratar ju så mycket om att det här är faktiskt deras jobb.
   Men bete er som att det är ett jävla jobb. Inte konstigt att allt med influensers känns oseriöst

   Svara

  Ot men ändå inte. IL skrev ett inlägg igår om hennes samarbete med OPI. Nagellacket alltså. Hon skrev att hon använt OPI oavbrutet under 13 år. Frågade om detta i kommentarerna då hon också lanserat eget nagellack när hon ägde LCC. Frågade om hon inte använde sitt eget nagellack då hon lanserade det. Fick först kommentaren godkänd. Sen raderad.

  Svara

   Antar att du inte är förvånad över att kommentaren raderades 😀

   Svara

    De raderas inte, de syns först för dig själv sedan när de blivit framsläppta. Du får titta igen.

    Svara

     Först syns kommentaren ett tag när man tryckt ”Skicka kommentar” och sen försvinner den för den som skrivit.
     Kommentaren kommer tillbaka permanent först när moderatorn sett den.

     Svara

     Nu har jag tittat och den är inte
     Där. Kommentarer som skrivits efter min igår kväll däremot framsläppta. Vilken överraskning!

     Svara

      Jag såg iaf en liknande, så du kanske missat eller skrev någon annan nästan samma kanske. Hon har använt OPI länge har man sett. Det är väl inget fel att LCC lanserade nagellack för det hon kan väl ha använt flera eller menar du att Bianca inte kan använda andra parfymer eller smink än Caias nu då?

      Svara

      Du kanske missat den eller kanske IL missat den för det fanns iaf en liknande kommentar såg jag. Även positiva kommentarer har hon missat att släppa fram så det händer. Härinne r a deras ju annars men då är det okej?

      Svara

       Snark

       Svara

   Tänker också att hennes reklaminlägg är så jäkla dåliga? Har alltid varit också. Sitter alltid i en jäkla hotellsäng, så otroligt fantasilöst. Gör något mer genomtänkt om du nu ska bli influenser igen tänker jag. Kräver inte företaget mer?

   Svara

    Och dessutom sitter hon där stel som en pinne och stirrar in i kameran! Håller krampaktigt i nagellacken och läser som ur ett inövat manus. Efter så många år som reklampelare så borde hon väl kunna hitta på något annat?

    Svara

     Luddi

     Helt enig..
     Efter så många år med bloggande så borde hon ha mer vana framför kameran. Men vissa blir helt enkelt aldrig bra skådisar…

     Visst, hon blir snygg på bilder, men på videos är hon så otroligt stel, tillgjord, flamsig och kan inte prata rent och smackar och har sig och läser verkligen ur ett manus. Det blir bara så dåligt!
     Hon är rent ut sagt apkass framför videokameran… Var väl antagligen oxå att filmen Orion aldrig slog igenom.. 🤦‍♀️

     Tänker direkt på TVshop och alla dessa dåliga skådisar som bara säger Wow åt superlimgrejen som gör dig tränad framför tvn.. 🤦‍♀️🙈

     Svara

     Det kallas make a fast dollar med ett minimum av ansträngning.

     Svara

     Ja precis, låter väldigt inövat och stelt. Hon har uppenbarligen inte lärt sig nåt, hon som skulle starta en ”agency” i USA för att hjälpa företag med marknadsföring…
     Blir lite förvånad att företagen nöjer sig med så dålig marknadsföring. Hade de anställt en riktig pr-byrå hade de väl knappast nöjt sig med pitchen att sitta i en hotellsäng och lite lojt prata om produkten?

     Svara

     Och när hon gör något annat lite mer annorlunda så klagas det på det här till leda. Var och hur ska hon sitta istället tycker du Lisa, på en pall med benen isär, blunda och hålla lacken ovanför huvudet? Jonglera med lacken? Oj oj som ni hade klagat då.

     Svara

      Förstår du inte min kritik i min kommentar? Poängen är att hon aldrig gör något annorlunda… Är ju det jag säger, alltid samma sorts trista upplägg.

      Svara

    Och hon har alltid ALLTID använt produkten, även innan samarbete. Fast hon vet att det kommer granskas och avslöjas. Åter igen så dålig taktik om hon vill framstå som trovärdig nu för tiden

    Svara

     Jag tror att hon hittar på saker med hopp om att det ska uppmärksammas – all uppmärksamhet är bättre än ingen alls.

     Det här är tredje grejen hon ljuger om inom ett par, tre dagar. Helt plötsligt kom hon inte ihåg något under Gillis födelse och hon har inte firat jul överhuvudtaget med sin familj på många år.

     Hon hoppas nog att det ska tas upp här som inlägg eller kommentar så att folk själva vill kolla upp vad hon skrivit på bloggen. Mer besökare, mer betalt kan hon ta för samarbeten. Väldigt genomtänkt tror jag. Säkert ger även denna kommentar henne ett par besökare!

     Svara

      Hon avskydde att titta på serier för nån vecka sen!

      Svara

     Hon HAR använt produkten innan samarbete, hon har länge använt OPI har man kunnat se. Hon skrev att hon inte mindes när G kom ut för det gick så fort, och hon har inte firat julafton med sin familj dvs med syskon och sina föräldrar på julafton på många år och det är sanning. Det är sanningar.

     Svara

      Lite läskig kommentar… Har du dubbelkollat allt hon skriver menar du? Stalkervarning!

      Svara

       Det vet man om man läser hennes blogg och följt den. Folk som ifrågasätter och klagar på allt förvrider gärna det mesta, tyvärr. Mer läskigt med dom som sprider egna påhitt, förvrider och dagligen skriver nedlåtande.

       Svara

      Men hon skrev ju en hel bok om graviditeten *inklusive* förlossningen??

      Svara

   Denna kommentar finns på bloggen och har fått svar av Isabella. Är det din? Det dröjer ett tag innan de blir godkända.

   ”Jag förstår att du vill göra en bra kampanj för företaget som betalt dig för den här reklamen men det känns ganska märkligt när din text inte tycks överensstämma med verkligheten. Du brukar ju ha shellac och har väl haft det i massor av år? På senaste åren har ju till och med någon kommit hem till dig för att göra manikyr. Då har du ju knappast använt OPI alls. Och löwengrip gjorde ju nagellack förut, så antar att du använde de mellan varven…

   Och du brukar väl inte bara ha röda naglar, snarare nästan alltid ljusa rosa eller beige…”

   Svara

    Hon brukar använda OPI har man sett, hon har använt det tidigare, de har shellac. Och hon brukar ofta ha röda naglar, hon har nästan alltid det skriver hon, nästan inte alltid, så det stämmer ju.

    Svara

    IS har svarat att de också har shellac så att det är det hon har, inte det vanliga lacken (som hon gör reklam för) men det är ju en efterkonstruktion. Inte en chans att alla de som kommer hem till henne för att göra shellac har uteslutande OPI.

    Att LCC gjorde lack har hon säkert glömt, eller så använde hon aldrig de heller

    Svara

     Fast OPI är verkligen sjukt vanligt shellack på typ alla salonger. Håller också med om att det här är ett av hennes mer trovärdiga samarbeten.

     Svara

     När hon började med manikyr hemma och visade upp vilka färger som hon hade att välja på var det alltid OPI färger (använder man opi så känner man igen färgnamnen även om opi nämns). Så har hon varit någorlunda trogen till sin manikyrist så har IL använt opi 3 – 4 år minst

     Svara

      Aha, men knappast 13 år va? 😉

      Svara

       Opi har vairt ett top märke sen 80 talet så varför inte?

       Svara

        Precis, även om hon inte haft hembesök av manikyrist i tretton år så har hon nog använt OPI i så många år, iaf sedan 2011 vad man kunnat se i hennes blog och det kan ju vara ännu längre, som tretton år.

        Svara

   Hon går väl till salong eller en person kommer väl hem till henne och gör hennes naglar. Inte en chans att hon använder de hon gör reklam för. Trams

   Svara

    JO det gör hon, och de som kommer hem och gör naglar använder dom lacken. Inget trams, mer trams på vissa av kommentarerna här.

    Svara

   Men OPI har hon väl faktiskt använt? Jag har nåt minne av det. Tror inte nagellacken var så långvariga på LCC heller. Tycker faktiskt det här var ett av hennes mera trovärdiga samarbeten.

   Svara

    Folk ba ”men hennes eeeegna nagellack då!?!!111” som att man inte kan ha fler än ETT märke hemma? Olika färger? Olika SORTER?? Alltså, börjar känna mig som stollis nu, men det här är väl ändå helt hjärndött.

    Svara

     Det får vi hoppas att du gör. Så du inte tror att du är någon annan. Blir så konstigt då.

     Svara

  Gran redan?
  Löjligt.

  Svara

   Bättre än 300 påsar med köttbullar.

   Svara

    Godaste som finns.

    Svara

    Vad har köttbullarna gjort för ont?

    Svara

     De va en annan influenser som klaga över alla köttbullar hon fick.

     Hellre en gran för tidigt…

     Svara

    Tycker det där med annica Englunds pyramidspel å så fel. Sen inte släppa fram kommentarer eller svara på kritik. Verkar inte klokt.

    Svara

   Löjligt? Om någon blir glad av att pynta en gran hemma hos sig själv nu så är väl inte det något att klaga på?

   Alla pyntnazis får ta och tagga ner lite tycker jag.

   Svara

    ”pyntnazis”? Du tycker inte att du tog i nu i överkant? 🙄

    Svara

  Gran nu 3 veckor för tidigt.

  Svara

   För en ”riktig” gran så känns det som att den kommer vara tråkig till jul och tappat massa barr, dvs för tidigt. Vi har en investerat i en plastgran som ser nästan riktig ut och den åkte upp i helgen för att skapa riktig julkänsla hemma. Vi har småbarn och bebis och en katt som älskar att klättra och sova i granen och plastgranen har faktiskt hållit pall trots 5,5kg tung brittisk långhår..

   Svara

    Uppfostra katten bättre! 😻

    Svara

     Ha ha uppfostra katt… det är katten som uppfostrar människan. Vi fattar det inte bara.

     Svara

      Klart det går att uppfostra/lära en katt. Vad svamlar du om?

      Svara

      Jaha, det är därför så många kattägare struntar fullständigt i vad deras katter gör när de är ute och förstör grannarnas rabatter och skiter överallt.

      Svara

       Eftersom kattägare har arbeten att sköta är det lite svårt att följa efter katten överallt och säga ajabaja. Min katt vet att hon inte får vara på borden eller klösa på möbler. Det gör hon aldrig när jag är hemma, nog fan är det klösmärken på fåtöljen ändå, och ommöblerat på borden när jag kommer hem.

       Svara

        Och ändå ser vi typ inga lösdrivande hundar som är ute i flera timmar utan uppsyn och förstör för andra. Jag tycker att det är så konstigt att just katter och kattägare ska friskrivas från allt ansvar när andra sällskapsdjur måste hållas under uppsikt. Det är ju inte direkt så att hundar är födda till att gå i koppel, det är något vi lär dom och har domesticerat dom till. Varför inte lära katter samma sak?

        Svara

         Hundar kan orsaka större skador. Det är inte samma sak att lära en hund som det är att lära en katt.

         Svara

          Varför inte? Uppriktig undran alltså, jag har inte så stor koll på katter.

          Svara

           Till att börja med är det olika djur.

           Ditt svar gav på inget sätt en förklaring på varför det inte går att lära katter saker. Men ditt svar visade tydligt att det inte är lönt att ens gå vidare med det här. Tack för mig.

           Det är det enkla svaret. Det är olika djur. Vissa djurarter är enklare än andra att lära.

           När du är ute och går en promenad har du blivit anfallen av en katt någon gång?

          Min katt kunde då precis alla kommandon som mina hundar kan. Klart man kan lära dem samma saker, det gäller bara att hitta djurets motivation.

          Svara

         Håller verkligen med.

         Svara

         Kattägare friskrivs inte alls från allt ansvar, men till skillnad från hundägare är ansvaret inte strikt.

         Svara

          Borde vara.

          Svara

        Kattägare har samma slappa attityd som föräldrar som inte orkar ta ansvar och uppfostra sina barn. Så länge de inte är där och ser vad de gör så har de inget ansvar.

        Svara

         Det där påståendet tror du inte ens själv på.

         Svara

          På tal om att bli anfallen av en katt som någon skrev här ovan, det har fan hänt mig. Skulle förbi ett buskage som leder in till vår grind mot huset, helt plötsligt kastar sig en katt ut från buskaget och sätter klorna i mig. Det slutade med att jag fick sy två stygn precis ovanför ögonlocket, sjukaste och mest bisarraste som hänt. Hade katt under hela min uppväxt, och har tyckt om katter. Men man vet fan aldrig vart man har dom. Har försökt med lavendel och citron i trädgården efter, men deras piss får ju ögonen att tåras, plus att mina odlingar förstörs. Mina föräldrar har katter, och det är mysigt för dom såklart, men jag tycker mest att dom är besvärliga. Så jo, katter kan vara djävulens påfund likt att dom kan vara mysigt sällskap, smarta på många sätt men oerhört lömska också. Kattägare kan inte avskriva sig allt ansvar, är det inte en kennel som äger katten ska den kastreras, punkt.

          Svara

   Känner mig lite trött, men vi har alla olika traditioner, en del vill ha julmys innan och på julen och en del på julen och fram till påska!

   Svara

   Åh tyst med er. Låt folk pynta när dom vill. Trötta ni är.

   Svara

   Tycker också det är för tidigt, men i år kan jag nog ändå köpa att folk sätter upp den tidigare. Men låt det åtminstone bli december kan jag känna. En månad till julafton ungefär, känns som att de kommer hinna barra jättemycket.

   Svara

   Men Jeezus, låt folk få pynta bäst de vill. Detta mörka skitår behövs det mer än någonsin. Och vem skadar det att jag tar fram min julgran ”3 veckor för tidigt”? Vet du inte att folk som julpyntar tidigt är lyckligare?

   Svara

    Håller med. Låt folk pynta och ha det mysigt. Vi behöver verkligen allt bra detta jobbiga Corona år.

    Svara

   Så bra då att vi inte har några råd och rekommendationer från Julpyntsmyndigheten att ta hänsyn till. Var och en gör det den mår bäst av.

   Svara

    Vänta du bara, snart kommer julgransepidemiologen med restriktioner.

    Svara

     😂 Total gran-lockdown! Inga granar förrän tidigast 23:e december!

     Svara

   Så intressant hur granfrågan är så känslig för de som strikt pyntar ett visst datum. Pynta när du vill och låt andra ha gran året runt om de vill.

   Svara

    Håller med och jag hatar julpynt. Och vad gäller just gran så känns det så onödigt att hugga ner en levande gran och sen bara ha den nån vecka över jul. Då känns det bättre att folk tar hem granen redan i början av december och njuter av den flera veckor.

    Svara

     Gran är inte direkt en bristvara i det här landet….

     Svara

     Finns gott om gran i Sverige. Dessutom är det en bra inkomst för skogsägare.

     Svara

  Om det är en vanlig gran så kommer den väl att barra till Lucia? Om den står inomhus alltså.
  Det kan man trösta sig med istället för att vara avundsjuk på gratisgranar 🎄👎

  Svara

   Äsch, då får man väl ta in en ny efter Lucia då🤷‍♀️ lighten up sunshine

   Svara

   Du vet att du kan vattna dem?

   Svara

    Och slå av värmen i huset.

    Svara

     Men skönt, frysa ihjäl för att granen inte ska barra 😂 I Norge kläs granen ett par tre dagar innan julafton, helst kvällen innan. Mysig tradition!

     Svara

   De är kungsgranar och de klarar sig till nyår och lite längre om de vattnas. De luktar då dock mera damm än gran.

   Svara

   En kungsgran kan dricka melllan 10-20 liter vatten första dygnet inne. Vi brukar ställa den i en stor hink några dygn innan vi flyttar den till julgransfoten. Har man ingen hink och en liten julgransfot får man vattna en gång i timmen första dygnen.

   Svara

  Du kan du kolla Sannealexandras också, exakt samma och taggar inte.

  Svara

   Även Vimmelmamman, men hon brukar sällan reklammarkera.

   Svara

  Spons. IL vet ju inte ens vad granen kostar utan taggar ju Smålandsgran i inlägget…

  Hur ska hon kunna betala skatt på varan om hon inte ens vet vad granen kostar?

  Svara

   Hon får skriva upp att hon fått en gran och varifrån. Sen får revisorn ordna fram ett värde till Bellas självdeklaration.
   Bella fick också grejor från Design By Benson som ska värderas och beskattas 🙂

   Svara

    Och det dyra trädgårdsbordet var från Benson.

    Svara

     Då hoppas man att revisorn fått uppgift om bordet så Bellas självdeklaration inte blir felaktig 🙂

     Svara

      Revisorn följer väl hennes sociala media och kan lätt sortera vad som är vad. Rena bilderboken och godiset för en granskare. Tendensen nu är att lägga all reklam på stories för då blir det svårare för skatteverket att kolla upp.

      Svara

       Ja, då är det upp till influencern att hålla reda på allt som ska in i självdeklarationen.
       Någon som tror att det är lätt att missa sådant man ska betala skatt för?

       Svara

       Tror du att revisorn letar reda på sån info själv? Verkligen inte. Den granskar all bokföring som existerar mm, och bedömer dess rimlighet och trovärdighet och om det är bokfört enligt god redovisningssed. Revisorn får betalt av kunden, men ska vara opartisk, och vad innebär det i praktiken? Jo att den gör som den betalande kunden begär.

       Skatteverket kan göra en sån granskning som ovan. En potentiell köpare av bolaget kan göra en sån granskning. Revisorn, not so much.

       Svara

        Många egenföretagare menar med revisorn redovisningsbyrån. Det är ofta redovisningsbyrån som gör delägarnas privata självdeklarationer utöver bolagets redovisning, löpande skattedeklarationer och årliga inkomstdeklarationer.
        Revisorn i ett aktiebolag brukar inte göra så mycket väsen av sig utan går igenom det redan färdiga bokslutet.

        Svara

  Granen ska in 23:e december och ut tjugondag Knut. Allt annat feeeeel

  Svara

   Herregud, att ni orkar hålla på varje år. Låt folk göra som dom vill.

   Svara

    Nej punkt! .

    Svara

   Är uppvuxen med det men det är SÅ tråkigt! I mitt fall tog vi in granenndagen före julafton och sedan var vi inte hemma många stunder under julen. Vi fick börja njuta av den runt nyår och då känns det inte riktigt lika juligt.

   Inte ens mina föräldrar håller på den traditionen längre utan har börjat ta in granen ett par. Veckor före jul eftersom det är då den är mest magisk.

   Svara

    Så hade vi med. Sen flyttade jag hemifrån och skaffade plastgran, insåg också att jag inte skulle vara hemma över jul så tar upp min till Lucia istället. Men i år tänkte jag ta upp den redan i helgen som kommer. Mamma och pappa håller dock fortfarande på att ta in granen den 23:e.

    Svara

  Vilka fula granar!

  Svara

  Självklart spons eftersom de tar in och visar upp sin gran redan i november – innan följarna har hunnit köpa gran.

  Svara

  Anledning att influencerna har gran nu är ju att reklamkampanjen måste göras nu.
  Allt för att beställningarna ska rulla in till företaget till Jul. Annars skull nog få
  Av dom sätta upp granen på slutet av hösten. Det blir väl att slänga ut det barriga eländet veckan före Jul.

  Svara

   Jag tror nog faktiskt att många sätter upp sin gran redan. Såg bara i helgen hur folk köpte granar utanför ica. Och en kompis satte upp sin i lördags.

   Svara

    Fast de granarna som säljs nu är ju till för utomhus…

    Svara

     Tveksamt. Folk tar in dem.

     Svara

  Tror du är körd som tar allt för sanningar.

  Svara

  Nu vill vi se Påskreklam så man hinner pynta.

  Svara

  Anonym.

  Jag skulle vilja se Annie Lööf gå i taket…
  Hon blev ju själv förbannad på SD när de inte tog övergrepp allvarligt och nu hennes partikamrat? Kappvändare.

  Svara

   Situationen är ju en annan. Om personen som begick de vedervärdiga övergreppen varit hennes partikamrat hade du haft ett argument.

   Svara

  24 dagar kvar till julafton…..Undrar hur fräscha granarna är då? Snacka om att det inte blir skojsigt att klä av och ta ut dem sen. Själv skyndar jag mig att få bort granen medans den är så fräsch som möjligt för att slippa hitta barr i hörnen fram till midsommar.

  Svara

  Lite OT men om Löwengrip Beauty AB anges att fusion pågår. Ska det försvinna som eget bolag? Lättare då för norrmännen att låta märket försvinna samt att det är svårare att se hur märket säljer.

  Svara

   Finns nog ingen större anledning att ha kvar bolaget.
   Det blir smidigare att slå ihop Löwengrip Beauty med övriga bolag i Dermanordic-gruppen.

   Svara

  På tal om…?

  Svara

  Varför åker man till ett kontorshotell och skriver på den bärbara datorn/ redigerar bilder när man ska pga av Corona jobba hemifrån? IL har stort hus. En proffsfotograf som gör allt på en bärbar dator med liten skärm är inget proffs.

  Svara

  Granskning som vore intressant: Smålandsgran beskriver sig som ekologiskt, inga bekämpningsmedel etc – är det sant? Vem kollar sånt? En annan fråga, två anställda i bolaget, lönekostnader per man 200 tusen ca. Vilka skördar granarna? Är det inhyrt folk, varifrån? Är det som bärplockarna, underbetald människohandel?
  Anna Benson beskriver sig själv som serieentreprenör, på vilket sätt ? Hon är vd i Smålandsgran och har sedan ett vanligt influenserbolag, by benson finns inte som bolag (och inte heller hemsidan, kolla själva)

  Svara

   Alltid när jag hör Anna Bensons namn tänker jag på hennes ”konst” (http://annabenson.se/art/) och boken ”C” som känns som att smygläsa någons dagbok.

   Svara

   De köper väl granar från skogsägare som odlar och fäller granarna?

   Svara

    Nej, de fixar dom själva.

    ”Hemma på gården i Småland bedriver pappa sedan mitten av 70-talet egna odling av de flesta typer av granar. Odlingarna är dessutom certifierade av KRAV och enligt EU:s förordning för ekologisk produktion. Bekämpningsmedel eller andra otillåtna och miljöfarliga ingrepp används ej på våra odlingar. Mycket möda och kärlek läggs ner på granarna.”

    ”Smålandsgran är ett riktigt familjeföretag och familjen driver det tillsammans med hundratals anställda.”

    https://smålandsgran.se/om-oss/

    Svara

     Om de köper in arbetskraft hamnar det inte under lönekostnader utan förmodligen läggs det som direkt kostnad (dvs mot intäkterna av granarna för att få fram en marginal), eller som en ”konsultkostnad”. Så kolla högre upp i årsredovisningen för den kostnaden.

     Svara

  Men alltså, vi kan inte använda stoppapressarna.se som en källa 😂😂🤣

  Svara

  Vart är kommentarerna som undrar vart Paul tagit vägen? Är jag blind eller har dom raderats?!

  Svara

   Nej, de har inte raderats. 🙂

   Svara

   Undrar samma. Ser dem ingenstans?

   Svara

    Tack, det var jag som ställde frågan ovanför och jag har scrollat igenom kommentarerna flera gånger och ser dom inte.

    Svara

  Hah!
  Kul att detta dök upp. Såg att Nina Campioni la upp ett sådant inlägg i en lokal Facebook-grupp ”Enskedeborna” och blev en smula fundersam.
  ”Hej gruppen (admin får plocka bort om detta inte passar sig här) – för er som inte orkar släpa hem en julgran själv har jag fått möjlighet att ge alla jag känner 100kr rabatt på Smålandsgran, ekologiska julgranar som levereras till dörren och som också hämtas om man vill. Det är en kompis till mig som driver företaget. Samma rabatt gäller även på https://www.bybenson.com/ för den som behöver en julgransfot tex. Använd koden NINAJUL så får ni rabatten. God Jul! https://xn--smlandsgran-y8a.se/

  Fasiken så trött man blir på SMYGREKLAM och att de inte kan vara ärliga med att säga att de får provision för varje såld gran (vilket de absolut troligtvis får).

  Svara

   Antingen det, eller så hoppas de att tillräckligt många använder just deras kod så att de får ett betalt samarbete med företaget, även nästa år.

   Svara

    De stora får fakturera en rejäl peng per gran.
    De mindre får en gratis julgran + hämtning.

    Svara

  Anna Book då? Annars dom använt smålandsgran i 40 år! Eller vad det nu var. Varför får inte hon spons? 👏🙌🙏❤😍

  Svara

   *Anna som

   Svara

   HAHAHAHA skulle skriva detsamma! Stackars familjen Tolledano som har BETALAT för sin smålandsgran under alla dessa år. Kan någon snälla sponsa dom med en gran för lång och trogen betaltjänst?

   Svara

  Klart att det är spons, isabella älskar gratis + betalt.

  Svara

  OT från jul till Halloween. I senaste svensk dam är det reportage från festen Isabella och Paul var bjudna på. Maskerad på båten Vindhem arrangerad av festfixaren Johan Petre. Pris till bäst utklädda och det priset var en resa till drakulaslott i Transylvannien. Gästerna hade påkostade kostymer. Isabella är inte på bild. Kanske hon inte gick eller så vägrade hon vara med på bild. Alla gäster är inte på bild. Verkar som Paul brukar bli bjuden på denna årliga tillställning.

  Svara

   Men systrarna Graaf var där..

   Svara

   Skärpta rekommendationer hade införts i Stockholm när festen hölls. Verkar som att både Petre och Svensk Dam missat denna lilla detalj. En fest är inte en allmän sammankomst! En seriös festfixare hade tagit situationen på allvar och ställt in festen. De inbjudna som väljer att delta trots restriktioner är ju iofs lika korkade.

   Svara

  Camilla!!

  Kan du inte granska den här insamlingen alexia gjort med massa influensermammor där de ber oss skänka pengar? Kollar man vilka som skänkt verkar inte ens hälften av de själva skänkt 🤔 och vissa av de har skänkt några hundra bara, de har ju gott om pengar.. tunis har dock skänkt 20 000 👏

  Svara

  Böcker och design ligger i bolaget A.Benson AB. Granarna är fina. Hur ekologiska är oklart.

  Svara

  Universum markerar som spons. Vimmelmamman gör inte det.

  Svara

  ”Federleys pedofilvän nummer 2”

  VEM är det som skriver dessa texter?!

  Svara

  Varför står Isabella fortfarande skriven på sin gamla adress, Sjöviks väg 2?

  Svara

   Hon tror att man kan folkbokföra sig var man vill. Troligen en deal med nya ägarna till huset i Elfvik.
   Hade hon skyddad folkbokföring skulle man inte hitta henne alls i de vanliga sökmotorerna.
   Kvarskrivning på gammal adress finns inte längre.

   Svara

  Vilka köpta små reklamslavar de är ändå, dessa flunsor. Tvungna att klä gran redan i november. 😂

  Svara

  Köpte en julgransfot från detta företag, när jag beställde en julgran. Tyckte inte granen höll sig så fin sålänge och granfoten höll en jul sen läckte den vatten (:

  Svara

  Ingen här som har hört talas om adventsgran? Vi hade vår alltid ute men en del har den inomhus. Sen byter man gran till jul om man har lust.

  Svara

  Kan det inte vara så att Smålandsgran inte har ett samarbete med Isabella utan bara har skickat dit en gran?

  Svara

   Då borde Bella skriva det istället för att låtsas som att hon beställde just den granen.

   Svara

   Klart att de tar kontakt först innan de skickar en gran.
   Och accepterar man att ta emot ett ”bud” så har man ett samarbete = reklam.

   Svara

    Nej då är det ett PR-utskick. SKa dock skattas för men är inte reklam som måste markeras. I många länder brukar en del dock märka ut pr-utskick också som just det ex. #gift eller #prgift

    Svara

     Klart det blir reklam om man 1) accepterar att ta emot något 2) taggar/nämner produkten på sociala medier
     PR är bara ett annat ord för reklam som syftar till att sälja.
     Varför skulle företag annars göra PR?

     Svara

      Enligt dig kanske men inte enligt lagen

      Svara

  Äsch varför skippar vi inte att kräva att flunsorna ska reklammärka inlägg som är reklam?! ALLA deras inlägg är reklam , så de kan göra tvärtom istället. Skriv när det INTE är reklam. Enklare. För de torkar sig inte i arslet utan Lambi spons!

  Svara

  OPI finns här och där i Bellas blogg sedan 2011 åtminstone.
  Däremot borde hon har varit tydligare med att det är ett samarbete med Lyko gällande OPI.
  Länken går till Lyko.

  Svara

  Isabella hade ingen. rabattkod så troligtvis slump

  Svara

  Enda brottet måste vara att sätta in gran i november 😖

  Svara

  Smygsamarbetar med frissör i 2-3 års perioden.

  https://www.instagram.com/p/CIFOzX-n6h4/?hl=sv

  Svara

  Smygsamarbetar med frissör i 2-3 års perioden. 🤫

  https://www.instagram.com/p/CIFOzX-n6h4/?hl=sv

  Svara

  Svara

  Och hon smygsamarbetar med det är bara att scrolla i flödet.
  —> https://www.instagram.com/p/CHcVQHZliIi/?hl=sv

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.