Ellen Bergström och Sara Biderman är två av årets ”Mamas”

Jag frångår min ”inga barnprincip” för det här inlägget då jag bäddar in både Ellen och Saras Instagramposter.
De har nämligen blivit utnämnda till två av årets ”Mamas” av tidningen Mama.
Ellen är Årets Humor-mamma och Sara är Årets Fashion-mama. 

I sin intervju med Mama säger Sara följande klokskap, som jag tänker att fler än bara nyblivna mammor kan identifiera sig med.
Det kan ju vara lite allt möjligt som händer och som förändrar kroppen och livet, då man också kanske skulle må bättre av att mer gilla läget än att gå och vänta på att få tillbaka sin gamla kropp.

Att bli mamma kan förändra mycket, inte minst när det kommer till kroppen och kontakten med sitt gamla jag. Sara menar att det viktigaste är att inte gå och vänta på att ens gamla livsstil, kropp eller storlek ska komma tillbaka – och att undvika klädångest som att försöka komma i sina favoritjeans. // Sara Biderman

Även Ellen har blivit intervjuad i och med sin utnämning och hon bland annat berättar om hur hon använt humor för att hitta sin roll som mamma, och öppnar även upp om hur hon tidigare inte vågat satsa på att bli programledare för barn med tanke på sin alkoholkonsumtion, som hon tyckte gjorde henne till en dålig förebild:

Jag har länge haft en dröm om att bli barnprogramledare, men vågade aldrig eftersom jag drack som jag gjorde. Jag såg inte mig själv som en bra förebild och fick panik när folk skrev att jag var det. För jag var väl ingen bra förebild? Jag som drack mig stupfull varje helg. Det gjorde så ont att jag gång på gång drack fastän jag inte ville det.

Vad var det som gjorde att du klarade det den här gången?
– Det var en blandning av att min sambo valde att sluta dricka, att min bästa vän inte drack och att jag gick ut med mitt problem offentligt. Det gjorde att jag klarade det den här gången. Eller klarade det, nykterhet är en färskvara som jag inte tar för given. Det kommer ibland stunder då jag måste påminna mig själv om att jag inte kan dricka. Då brukar jag ofta tänka på dagen-efter-känslan och ångesten.

Stort grattis, mamas!!

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Väldigt klokt det Sara skrev faktiskt. Så enkelt men ändå så effektivt. Jag är en sån som definitivt hade tänkt och haft ångest över att inte se ut som innan. Jag har redan det och då har jag inte ens barn. Väldigt tänkvärt iaf ?

      Helt sant men det är precis samma sak som alla andra kändismammor säger. Eftersom nästan varenda en av dem är vältränad och smal så är det sannolikt bara plattityder. Vilket ändå är bättre än att sprida hets och ångest kring sin kropp, såklart.
      Tycker dock det är synd att vissa kvinnor envisas med att dela ut årliga priser till varandra för att de har blivit mammor och i kombination med det kanske lyckats säga något slagkraftigt om något en gång eller två, känns töntigt och barnsligt och som om vi inte tror mer om oss själva än så.

        Exakt, Sara började ju med mammabootcamp träning tidigt efter graviditeten och är ju inte direkt obrydd över hår och make.

        Håller med. När jag går upp i vikt har jag inte råd att köpa en helt ny garderob. Jag får glatt vänta på att komma i dom där jeansen igen.

          Precis! Saras svar känns så tillrättalagda. Hon ställde upp på en underklädeskampanj snabbt efter förlossningen. Varför kan hon inte stå för att hon har utrustats med en kropp som återhämtar sig snabbt. Det är inget fel med det. Vi har alla olika förutsättningar.
          Du uppmärksammar förresten helt fel mammor CamCam!!! De andra mammorna är betydligt intressantare

        Så sant. Tycker det är ganska obehagligt att dessa ”tävlingar” finns, uppenbarligen ska man slänga ur sig plattityder som man själv inte efterlever för att ”vinna”. Dubbelmoral. Ser inget positivt alls i sådana ”priser” eller utmärkelser, speciellt inte när det så uppenbart inte krävs att man lever som man lär. Mammastressen skulle nog minska om man slapp denna typen av ”utmärkelser” och bara fick vara mamma o fokusera på sitt lilla barn i lugn och ro, utan hycklande dubbelmoralister.

        Ja, det trycker jag också egentligen och tänkte kommentera det. Tycker hela grejen är lite töntig, men förstod samtidigt att:
        1) de kommer ha prisutdelning ändå, precis som Elles gala, Affärstidningens pris osv. Finns massvis med nomineringar och prisutdelningar som inte betyder något egentligen. Folk vet ju att det inte är Nobelpriset direkt. Tidningar vill ha prisutdelningar helt enkelt.
        2) det är säkert kul för de som är mammor och bryr sig om mammatidningarn (jag gör det inte, men kan förstå att typ gravida och andra tycker det är kul och intressent, each to their own liksom.
        3)

    Så starkt att sluta dricka! Ett välförtjänt pris. <3

      Fast då ska man väl få pris för det och inte för sin humor?

        Fast Ellen är rolig.

          Det kan ju diskuteras

          Hon är inte rolig. Hon har inte humor. Hon är hysterisk. Visst kan man tycka det är kul precis som att vissa skrattar åt bajs. Men humor är det inte.

          Det får stå för dig. Jag tycker hon är pinsamt och helt humorlös. Det hon håller på med är mer åt någon slags Stefan och Krister-fars. Förstår faktiskt inte vad som är minsta intressant med henne då hon mest känns skrikig och flamsig. Såg någon bild på henne och hennes unge för hon typ skev ”ojoj, nu fick jag bajs på mig”. Ingen är väl intresserad av det eller tycker det är kul?

    Det är inte klokt egentligen när man tänker på hur mycket tid man lägger på att önska sig annorlunda.
    När man var 16 ville man bara vara äldre. Nu vill man bara ha samma kropp som när man var 20, och när man var 20 ville man bara sova.

    Det är nog viktigt ibland och stanna upp och ”känna in sig själv”, vad gör jag egentligen mot mig själv, vill jag vara vältränad får jag väl se till att göra något åt det, eller helt enkelt acceptera den jag är istället.

      ???

      Exakt så.
      Sen när man blir 30 gör så många allt för att alla ska tro att dom är 25. Så knäppt och jag förstår inte varför ?
      Japp om man vill vara vältränad måste man träna och äta bra mat. Finns inga andra vägar…

      Samhällets normer. Det måste vara världens svåraste

    Du stavar hennes efternamn fel! Biderman!

    ”Sara menar att det viktigaste är att inte gå och vänta på att ens gamla livsstil, kropp eller storlek ska komma tillbaka – och att undvika klädångest som att försöka komma i sina favoritjeans.”

    Säger personen som ser EXAKT likadan ut som innan hon blev gravid. Nu kan det självklart finnas annat som ger henne ”ångest” men det där med att hon ska snacka om att man inte ska vänta på att kropp och storlek ska komma tillbaka blir bara fel. Men Ja absolut, hon kan relatera mycket till kvinnor som går upp en del efter graviditeten (ironi).

      Tänkte precis samma sak! Och hon poserade avklädd och gjorde reklam för underkläder bara veckor efter förlossningen. Alla kommentarer handlade om hur snabbt hon var ”tillbaka” och hur fin hon var.

        Ja, det verkar vara dubbelmoral och hyckleri som belönas med dessa priser. Ville man verkligen göra något för att minska stressen o hetsen bland mammor (att bli smala o vältränade igen) skulle man sluta dela ut dessa priser. Dubbelmoral och hyckleri verkar vara det de går efter, så dessa priser kan nog göra mer skada än nytta.

      Håller med! Det hade varit bättre att ge den till någon som VERKLIGEN var obrydd kring sin kropp och att man SÅG det!

          Vad vill du ha sagt med din kommentar?

      Men även om det är något som vi ser, så kanske hon mår dåligt och har ångest över det iaf? Höfterna växer ju, blir ofta bredare. Även om hon poserar ”glatt” så kan hon ju ha grov ångest.

        Jag skrev ju bland annat det också.
        Men då kanske man ska prata om hur livet efter graviditeten påverkar en psykiskt och inte fysiskt eller hur?

    NEJ!!! Ge inte Ellen mer luft så hon tror att folk tror att hon är rolig! Helt sjukt att hon kan vinna något som har med humor att göra. ??

      Eller huuuur!! Allt hon gör känns så himla framtvingat. Hon är för mycket…

        Åh NEJ! En kvinna som är för mycket! Det värsta en kvinna kan vara!

          Det gäller både män och kvinnor.

            Inteallamän

          Bring back jante!!!

          Man får vara hur mycket man vill. Men Ellen är en väldigt dålig skådespelerska och spelar på allt för att verka rolig. Hon får inga roller av en anledning. För att man ser att hon fejkar!

            Kolla på henne i BIT till exempel. Det blev bara larvigt. Men ja hon hade absolut passat i ett barnprogram, det är den nivån hon ligger på.

          Men snälla ge dig. Hennes humor är kass och det hade jag tyckt om hon så vore en man, men nu är hon inte det så atte…
          Så jävla tröttsamt att man inte ska få tycka till om något som någon gör bara för att denne är kvinna.

      Hon har fått mig att skratta flera gånger, och det är inte det lättaste kan jag säga.

        Det kanske är för att du har dålig humor?

        Vad är det dom är roligt med kiss och bajs? Samt någon som spelar över och uppenbart gör sig till?

          Ni klarar inte att en kvinna syns och hörs bara. Inte så konstigt, är många som tycker att en kvinna inte får vara rolig på sättet hon är. Hade hon varit man hade ni tyckt att hon var jätterolig. Sad but true.

            Lol nej? Finns massa kvinnor som gör sig till men fortfarande är roliga. Johanna Nordström, Petra Mede, Babben Larsson, etc.

            Hade absolut tyckt en man som betedde sig så var lika fjantig.

            Nej. Att man inte delar en viss typ av humor gör inte att man automatiskt har svårt för kvinnor som tar plats. Att det är rätt elakt att skriva om Ellen på det sätt vissa gör är en annan fråga. Man måste inte tycka någon är rolig, men ibland kan man sitta på händerna.

      Tycker hon är jätterolig och uppfriskande. Känns vettig i sitt tänk runt kroppen också. Sen är det alltid kul att se en vacker kvinna runt 30 som inte är fullproppad med fillers som i princip alla är numera.

        Vänta lite nu. Hon har alltid haft en extremt ” perfekt” kropp så då är det ju lätt att va avslappnad kring den.

      Vad menar du? Det är väl jäääätteKUL med buskishumor?

      ”Hihi vad tokigt jag fick bebisbajs på mig och hade inget ombyte”
      ”Jag blev sååå kissnödig så jag satte mig och kissade UTE?!”
      ”Har såna toookiga shorts på mig med avokados”

      Blir nästan provocerad över hur dåligt det är ????

    Hur kan du inte ta med Aysha? Viktigaste maman i år och högst relevant i sociala medier …

      Verkligen! Och Asabea är ju också mycket mer intressant än dessa man läst om tusen gånger innan.

        Och även Sofie Sarenbrandt! När jag läser om de övriga pristagarna ser det ju ut som om du har valt bort de tre mest intressanta vinnarna??

      ”Mångfalden” i denna blogg…

      Jag skulle faktiskt också vilja ifrågasätta varför du valt bort att lyfta fram Aysha och Asabea i inlägget, de faller ändå båda under kategorin influesers/instagrammare lika mycket som Ellen och Sara. Det skulle vara fint om du CamCam kunde öppna upp ditt tankesätt kring att välja att lyfta fram endast två av fyra vinnare. Om du tycker de känns ”orelevanta” för bloggen tycker jag att du ska gå in på deras profiler igen och fundera över varför du känner så.

        Okej jag vet att vi pratade om språkpoliser och liknande, men det heter irrelevant. Orelevant är inte ett ord. https://sverigesradio.se/artikel/6282751

        Relevant was borrowed from Medieval Latin relevare ”to bear upon,” from Latin, ”to lift up.” The prefix ir-, meaning ”not,” is a variant of in- before words that begin with the letter r.

          Tack för påminnelsen, du har helt rätt!

    Är det bara jag som tycker att Ellens humor är svintrist? ?

      Nej alla andra i Sverige förutom Elle.

      Ja, eller du och 10 till kanske.

        Vanessa, vi fattar att du tycker att Ellen är rolig vid det här laget. Faktum kvarstår dock att de allra flesta tycker att hon är krystad och skrikig.

          Jag tycker också att hon är rolig. Tror att sånna som du tycker att hon är krystad och skrikig för att det väcker något hos dig själv.

            Ja det väcker förnimmelser om ett skitjobbigt barn som leker teater, gormar, skriker och skämtar om kiss och bajs. Och om en person som har identitetskris och gör allt för att synas och höras. Själv har man växt ur det men uppenbarligen finns det folk som du och Ellen som fortfarande är kvar på det stadiet.
            ??‍♀️

              Men varför störa sig på det? Om man själv har vuxit upp brukar man ha lärt sig att inte lägga energi på sånt. Ofta stör man sig på andra pga problem hos sig själv.

              Det är skönt att det finns så många mogna personer här inne som du. Jättemogen kommentar. Är väldigt få videos/inlägg hon gjort om kiss och bajs i förhållande till annat.

                Handlar intervjuerna överhuvdtaget något om barnen? Som vanligt pratas det om dagens (oerhört känsliga) mammor (och vissa pappor) som ständigt pratat utifrån sig själv istället för att försöka se det från barnens behov.

                På tal om Ellen. Man har rätt att vara mycket men hon beter sig som en typisk tonåring (i ett kompisgäng) som ska synas och höras konstant. Det är som någon tidigare skrev inte svårt att förstå varför hon inte får roller. Hennes behov av att vara humoristisk lyser igenom och man ser för mycket av henne i rollen. Det blir lite som när barn (nej, inte alla barn) ska skådespela, mest konstlat.

            Ja det väcker ju inte känsla av glädje och vällust precis.

      Inte bara svintrist utan även pinsam.

    https://carolawetterholm.se/category/okategoriserade/

    Läs inlägget och hennes svar i kommentarerna. HUR kan man vara så korkad? Är hon det eller låtsas hon? Du borde skriva om hur hon uppmuntrar gång på gång att strunta i restriktioner.

      Haha herrgud. ??‍♀️

      Jadu… fattar inte heller vad hon håller på med. Jag jag jag jag.. läste och hon kommer dra hem samtliga i familjen inklusive sjuk förälder i riskgrupp. Och försöker göra sig kul över att inte Löfven fattar att hon minsann har massa barn. Det var inte det som var poängen ? liksom.. hon får ju ff träffa hemmavarande barn.
      Förstår inte hur människan kan ha en blogg som genererar samarbeten, minns ju ff den där resan de skulle göra för en väldig massa pengar med självhushåll ?

      Jävlar vilket långt inlägg, orkar inte läsa!

    Varför är Biderman så bra mamma då?

      För att hon är snygg?

        Ehhh…. Nej. Andra orsaker till att hon ”vann”.

      Det är hon inte. Dessa priser är ett skämt. Mest dubbelmoral vinner.

      ”Årets fashion-mama” är väl mer en utmärkelse för att vara ”fashion” + att man råkar vara en mamma. Känns inte som att hon främst blir prisad för sin prestation inom föräldraskap (OBS påstår givetvis inte att hon inte skulle vara en bra mamma på något vis, det vet jag inget om, men menar bara att utmärkelsen nog är tänkt mer som en utmärkelse kring fashion i relation till att faktiskt vara en mamma)

    Ellen och Sara är ju by far de minst intressanta av årets mama-pristagare.

    Jag tänker att det här är ett sätt att värva nya bloggare. Nu utser vi dig till årets mama och så får du blogga hos oss.

    OT: Har Annica Englund alltid varit så dryg som hon är nu? Jag har inte direkt följt henne innan, men såg hennes senaste stories om hur hon fick problem i incheckningen i Sverige när de skulle åka till Kanada.
    Så onödigt att försöka anklaga personalen för dålig service när det va hon själv som inte hade allt i ordning. Jag har själv jobbat på incheckningen och man KAN inte hjälpa alla som inte har sina saker i ordning. Oftast finns det inte tid, men det står också i villkoren när man köper sim biljett att det passageraren ansvar att ha allt i ordning. Därför att OM ett flygbolag ändå skickar iväg någon utan giltiga dokument så är det flygbolaget som också får böter.
    Stackars tjej på Arlanda som va tvungen att dels stå ut med Annica där men sen också då en skopa skit på Instagram ett par dagar senare.
    Vem vill ens ha något med Annica göra nu r tiden, hon verkar mycket osympatisk.

      Har ni märkt att bara Annicas läppar rör sig när hon pratar men resten av ansiktet är helt stelt. Om du håller för hennes mun med sitt finger/hand när du tittar på en video av henne hade du aldrig gissat att hon pratade.

        Överkonsumtion av botox och fillers.

      Jag började följa henne för att hon precis som jag verkar ha lätt att bli gravid och får många missfall. Fick avfölja henne för att jag inte stod ut med hennes attityd…

      Hon har alltid haft taskig attityd och är väldigt osympatisk.

        men taaaaack! Äntligen nån som sett hennes dåliga attityd redan från början.

      Jag tror hon har väldigt mycket ledsamhet o sorg inom sig, men hon verkar inte veta hur hon ska hantera det, då går det ut över alla runtomkring. På ett sätt har jag sympati för att hon går igenom svåra saker. Har dock svårare o svårare att känna sympati när hon verkar låta denna bitterhet gå ut över alla runtomkring. Det är inte deras fel att hon mår dåligt. Speciellt sånt som du nämner med incheckningen, den personen hade ju verkligen inget att göra med hennes mående.

      Jag gillade henne och tyckte hon var skön. Vi bodde i samma förening och mötte henne i tvättstugan några ggr. Sen är det nån som ringde mig typ 23.15 på ett nummer jag inte känner igen och jag smsar och frågar vem det är. Hon låtsas som att hon ringt fel. Jag kollar upp vem det är och lägger ihop 1+1 och inser att det är för hon missat att hämta ut sin tvätt i tvättstugan och försökte komma in i porten.. hon skrev ju nåt inlägg sen om att hon behövde assistent för att typ hålla koll på tvättider och jag kände bara herreguuuud. Ring fan inte upp random folk sent liksom?!!

        Vilken egoist

    Håller med om att det är lätt att sitta och säga att man måste ”acceptera” sig själv när man har platt, tvättbrädemage och kropp enligt normen några få veckor efter förlossning. Sen absolut kan det finnas andra saker som inte är som förr, men det känns lite platt när det kom från henne tyvärr.
    Men omgivningen kan vara så sjuk när man fött barn. När jag hade min hängmage och dallriga lår fick jag aldrig höra att jag var fin, men jävlar när jag väl tränat och fått platt mage då haglade ’komplimangerna’. Bästa är ”man kan ju inte tro att du fött barn”… Tack men det HAR jag ju!

    Men HALLÅ hur kan du inte nämna Asabea Britton på tal om årets Mama priser!!?! En kvinna som gjort riktig skillnad, som använder sin influencer-status (eller va man nu vill kalla de) till att faktiskt sprida riktig och viktig information till kvinnor (föräldrar) om allt från graviditet till förlossningsskador och amning o.s.v. SÅ mycket att lära sig! Rekommenderar till alla som vill ha barn, har barn eller bara har allmänt intresse.. Underbar är hon!! ??

    ➡️ Asabea tillsammans med några till (är inte 100% insatt bor själv i annat land så kan ej skriva under detta) håller på att samla in underskrifter för en lugnare och tryggare förlossningsvård för födande och barnmorskor i Sverige as we speak. Tror den kommer lämnas in imorgon..? Skriv under alla som vill stöda och tycker att detta är en viktig fråga!! ➡️ https://www.mittskifte.org/petitions/trygghet-och-lugn-for-fodande-och-barnmorskor-nu-det-ar-ett-krav?source=facebook-share-button&time=1600854659&utm_source=facebook&share=ad9d5db5-b48e-41c7-b455-ba690ef87d68

      Nej nej. Vi behöver alla läsa om Bidermans kamp mot sin icke existerande mammamage och Ellens kamp mot alkohol IGEN och igen!!

        Ja.. Det är självklart också oerhört ehhhm *viKtiGa* frågor… ?

      Jahopp märkte nu att det visst gick att skriva under från annat land.. Silly me ?

    Lite OT kanske
    Men är det bara jag som kan bli trött på alla bilder på mammor som ammar? Inte ur synpunkt att jag skulle bli äcklad för det blir jag verkligen inte. Utan mer alla amningsbilder där mamman ska se ut som någon urmoder… helig och liksom så jäkla bra…
    Liksom JA du ammar ditt barn som en miljard andra mammor varje dag. Förstår bara inte grejen. Har jag missat något?

      Håller med!

      För utomstående är det självklart väldigt ointressant och vanligt förekommande med mammor som ammar sina barn. Men när man själv är den som gör det kan det faktiskt kännas lite coolt, att kroppen liksom kan förse en annan människa med allt den behöver. Jag tyckte det kändes lite som att leva i symbios med en annan varelse.
      SÅ – ja, självklart en extremt ordinär förseelse för dig som betraktare – men, det kan vara en ganska cool känsla för mamman som hon kanske vill föreviga på bild för att minnas. Allt man gör är inte för att vara unik eller cool för andra, liksom.
      Allt gott!

        Ja alltså det förstår jag absolut. Har själv ammat. Det jag inte förstår är varför man måste ta massa bilder på det i konstiga positioner för hela världen… Men det förstår jag inte vad gäller mycket. Har inte bara med amning att göra.
        Ibland kan jag tycka att det känns ganska coolt att jag har ägglossning och mens och att gör att jag kan få barn. Men jag fotar inte det heller och lägger upp i sociala medier. Ja du fattar poängen.

          Aa jag håller med om att allt som man tycker är coolt eller liknande inte behöver publiceras på sociala medier om man inte vill!
          Mitt svar var mest fokuserat på denna mening ”Liksom JA du ammar ditt barn som en miljard andra mammor varje dag. Förstår bara inte grejen. Har jag missat något?”, varpå jag menar att även om en miljard andra gör samma sak och det inte är ett dugg spektakulärt för utomstående, kan det fortfarande kännas otroligt häftigt för den berörde

            Aaa förstår vad du menar. Har full respekt för att det kan kännas coolt! Jag tyckte också att jag var ganska cool när jag ammade. Men spammade mest mina kompisar på snapchat med bilder på min bröstmjölk som jag hade producerat helt själv. Nu när jag säger det är det ju väldigt märkligt ? Som tur var gjorde dom likadant.

      Känner samma, fattar inte hur man inte vill gå undan när man ska amma o ännu mindre vfö det ska filmas o läggas ut på sociala kanaler. Herregud, vet dom inte om att det finns galna människor som går igång sexuellt på amning o när bebin ammar. Alla vet ju att amning är det vackraste som finns ändå, utan att behöva visa upp det för miljoners människor o X antal äckliga peddon.

        Finns ju människor som går igång sexuellt på precis allt. Man kan ju inte gömma sig inomhus för det eller anpassa hela livet från det. Skulle jag gå undan varje gång jag skulle amma skulle jag behöva vara i sovrummet hela tiden. Jag har inget behov av att gå undan. Om mitt barn är ledsen känner jag snarare en stark instinkt att trösta och ge närhet. Om det råkar hända när jag är ute bland människor eller när vi sitter och äter så ger jag mitt barn det han behöver.

    Du lyfter de två som är minst intressanta! Varför nämner du inte alla fyra? Jättemärkligt.

    Okej.. men vänta här nu
    Så de väljer alltså att lyfta fram en kvinna som pratar om att inte ser tillbaka på sin ”gamla” kropp som själv uppenbarligen jobbat hårt för att få tillbaka just det..sin gamla kropp
    Hur kan man ens finna trovärdighet i det hon skriver? Så trött på lama influensers som ska vara så ”kloka” och politisk korrekta hela tiden bara för att köpa billiga poäng

      Hyckleri verkar vara ett kriterie för att få dessa ”priser”. Rabbla saker som låter politiskt korrekt men själv göra tvärtom. Själlöst.

    Jag tycker inte Ellens humor är speciellt rolig, känns ganska framtvingad eller typ bajs /kiss. Någon iscensatt dans. Någon sa tidigare i kommentarsfältet att det bara är hat mot kvinnor? Jag har massa kvinnliga komiker jag ser upp till. Jag tycker Ellen är en skön människa men en överskattad komiker

    Årets mamma? = lägger ut sitt barn på insta och olika sociala medier utan att barnet kan yttra sig?

    Haha, vilket skämt! Sara hopade ju i princip i sina vanliga jeans på BB! Gjorde reklam för underkläder några veckor efter förlossningen, ser EXAKT ut som hon gjorde innan hon fick barn, då är det ju jäääättesvårt att hiva ur sig sånt ?

      Gick in och kollade för har aldrig följt henne. Och ja, du har verkligen rätt ?

    Ja, att bete sig integritetslöst och ha dubbelmoral verkar vara viktigt för att vinna ”utmärkelser” likt de här?

      Skulle vara svar till kommentar om att lägga upp bilder på bebisar som själva inte kan ge medgivande till att exponeras

    Vinna pris som årets Fashion Mama? Vad är ens det? Ingenting, noll. Visa rumpan och posera ”sexigt” på Instagram och vinn ett pris. Grattis.

    Haha så meningslöst!

    Så många som skulle förtjäna nomineringen året bästa mamma som inte glidit fram på räkmacka i livet och har kändisstatus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.