Paradise Hotel anklagas för att tillåta och glorifiera mobbning för bättre tittarsiffror

Joakim Lundell: Ni bör se väljer produktionen och dom människor som jobbar och ansvarar på plats. Som TV skapare själv så skäms jag över att se hur detta kan tillåtas bara för att få mer drama och tittarsiffror. Mobbing ska aldrig vara okej eller glorifieras på bästa sändningstid.

Flera kommentarer som den här: Jag tror det inte, men jag hoppas och ber att ni i produktionen för @paradisehotelse kan ta med er två saker: 1. Vi är så jävla trötta på gamla deltagare nu. Det är inte bra tv och denna säsongen visade att de inte kan bete sig heller. En säsong räcker. 2. Ni MÅSTE ta större ansvar för era deltagare. Niklas sexuellt ofredade Josie - inget hände! Josie sysslade med mobbning från sin första jävla dag - inget hände! Ni måste se att det är riktiga människor ni arbetar med, och inte bara spelpjäser för underhållning!

Vinnarna i Paradise Hotel – Diana Moseni och Sebastian Månsson och deras kulceremoni hamnar i skuggan av alla de anklagelser om mobbning som fullkomligt väller in på Paradise Hotels Instagraminlägg.
Det som de flesta reagerar på är Josie Capllochs och Alexandra Nords beteende mot Diana, under säsongen men framförallt i finalröstningen. Ni ser det hela i klippet här.
En av Sveriges största influencers – Joakim Lundell – ifrågasätter produktionen och hur de accepterar mobbning på bästa sändningstid för att få bättre tittarsiffror.
Det är inte första gången ”mobbning” är på agendan för Paradise Hotel den här säsongen.
Även Angelica Blick har använt sina sociala medier till att kritisera sättet Paradise Hotel glorifierar att vara en skolmobbare i sin presentation för en av deltagarna.

Sällan har ett kommentarsfält fyllts av så mycket kritik och klagomål i direkt anslutning till finalen, men med tanke på det här och den situation som uppdagats runt Josie och deltagaren Niclas Hansen Johnson de senaste dagarna, så en sak säker.
Produktionen för Paradise Hotel behöver tänka till och tänka om, för just nu är det här programmet på god väg att bli en riktigt rejäl härdsmälta.

Vad tycker ni om det ni får se i klippet här ovan?

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men jag förstår inte riktigt…?

    De programen går ju ut på att mobba ut varann… Så har det varit i alla tider sen Baren, Robinson, Farmen osv.
    Skapa intriger, vinna tillit och sen krossa andra…

    Är det först nu poletten har trillat ner? ? ?‍♀️

      Jo. Men det har varit sån riktig ”mean girls” högstadie tjej mobbing på det. På ett sätt jätteintressant titta på, josie är the ringlederna som alla ser upp till, alexandra är jättesvag och mobbar för att verka cool och Hanna försöker glida undan och låtsas som att hon inte mobbar egentligen. Sen är alla vuxna. Men det var faktiskt jätteintressant att se, all cred till Diana som blev utsatt- hon visade hur man ska hantera tjejmobbare, se och lär!

      Och därför är det OK att hålla på såhär, eller? Josie är hur pinsam som helst. Jag förstår att Diana tar åt sig, men hon sköter det så himla snyggt. All credd till Diana för att ha hanterat dessa låga människor med mindervärdeskomplex från start till slut! Som någon kommenterade ovan, så är man även otroligt trött på att se Josie. Hon gör inte ens bra TV.

        +10000

      Jag fattar inte heller grejen! Det bästa sättet att protestera på är ju att inte titta! Dåliga tittarsiffror är det enda de begriper så lösningen är enkel! Titta inte… Problemet löst. För alla!
      Man slipper själv må dåligt för att man reagerar på det som händer.
      Dåliga siffror gör att nya säsonger inte är självklar.
      Det blir inga fler säsonger och inga fler behöver utsättas för mobbning.
      Och dessutom slipper folk alla dessa fd deltagare som plötsligt har en permanent plats i programmet…
      ”Just saying…”

    Förlegat heteronormativt format dessutom. Vem hade inte velat se Tanja och Diana stå i final tillsammans liksom? De enda värdiga vinnarna där inne just på grund av att det är de enda (av tjejerna i alla fall) som inte mobbats och gått på personangrepp. Paradise får fan styra upp sig till våren alltså, om till och med Joakim Lundell reagerar har man väl tabbat sig rejält.

      Håller med men hade ju inte varit hållbart att tävla om man fick välja vem som helst typ.. Då hade de ju fått köra lag mot lag eller något istället!

    Svårt att ta en del av kommentarerna seriöst dock. Folk som anklagar andra för mobbning och samtidigt skriver personangrepp.. Okeeeej.

      Lundell + sten + glashus:

      https://sverigesradio.se/artikel/7617498

    Jag har varit emot Josie och Alexandras beteende sen start, men det känns lite old news och de två har redan tagit emot jättejättemycket hat under 3 månaders tid nu. Bra att det riktas mer mot produktionen nu såklart än i början, men nu ska alltså tjejerna få hat IGEN bara för att produktionen inte tagit sitt ansvar… Blööh.

    Tycker Jocke sparkar in en öppen dörr, förstår verkligen inte varför han ska ha cred eller en klapp på axeln.

      Fast deras beteende är inte okej oavsett om produktionen har tagit sitt ansvar eller ej. Det är vuxna människor det handlar om som har behandlat någon annan illa. Jag tycker att det är bra att folk reagerar.

        Håller med. Är glad att folk säger ifrån och backar Diana, så oförtjänt mycket som hon bevisligen fick ta under inspelningen.

        Finns det något annat än mobbnings-tv nu för tiden? Allt ska röstas ut och väljas bort. Å varför tittar man ens på PH? Förstår inte lusten i det riktigt. Massa tomma och olyckliga fyllskallar som sätter på varandra i tid och otid, bråkar, skapar drama och intriger. Ledordet är fake. Fake bryn, läppar bröst, rumpa, naglar, hår..my gaad.
        Förstår att psykisk ohälsa stegras i samhället med de sjukliga idealen på personer och utseende.
        Så, nu har tant talat 😉 igen

          Kan bara hålla med föregående tant. Inte en centimeter naturlighet varken på kvinnor eller män efter de bilder jag sett och på typ tv-reklamen. Jag är kanske mer en Farmen-typ om man måste välja dokusåpa. Men jag har å andra sidan bara sett den säsongen Qris-tina var med där…

          Hur kul är det att sitta och kolla på folk som antingen förställer sig, eller kämpar med att bete sig naturligt?

          Håller inte helt med. Till exempel märker man ju nästan aldrig att de är fulla, förutom att de dansar och börjar hångla men det är ju aldrig att alkoholen står i centrum eller att de tar med fyllebeteenden. Ha sex, ja det är det la typ sammanlagt 4-5 deltagare som har gjort under hela säsongen, typ 5-6 gånger sammanlagt?

      Det är hur bra som helst att detta uppmärksammas igen. Jag hoppas inte att detta får gå förbi utan att de verkligen lär sig en läxa. Deras beteende är helt oacceptabelt. Hur kan de inte själva se eller förstå det? Jag tycker inte ett dugg synd om att de nu får uppleva att andra gaddar ihop sig mot dem, precis som de gick ihop om att trycka ner en tjej. Produktionen borde ha skickat ut båda två med huvudet före, men det är i slutändan inte deras fel att människor mår så dåligt att de behöver mobba andra.

        Spot on!! ??????

    Jag tycker det är skrämmande att ingen annan uppmärksammar det än Bloggbevakning. När det skrevs på Insta om NA-KD så hakade tidningarna på när de märkte att företaget fick mycket kritik men när det gäller t ex ett sexuellt ofredande mot Josie så verkar ingen ha tyckt att det är värt att lyfta trots massiv kritik mot PH.

      Josie berättar i sin youtubevideo att flertal tidningar hört av sig men hon valt att inte svara.

      Vem bryr sig om mobbaren josie??‍♀️
      Som man bäddar får man ligga.

        Word. ? Känner bara att hon är sen gammal, trasig människa som inte bör vara med i såna här program och visa sitt sanna jag.

      Välkommen tilö patriarkatet

    Trött på att Jocke alltid ska kalla sig tv-skapare.

      Han är ju det ??‍♀️ Är väl stort för han, att ha gått från enkla youtube klipp till större produktioner. Tycker han gör det förvånansvärt bra dessutom.

      Tycker ärligt talat han är duktig på det och förtjönar att få kalla sig det om han vill. ??‍♀️ Senaste programmet var förvånansvärt bra.

        Är det Hide and Seek? 🙂 Vill gärna se senaste.

      Är han inte det då? Han har skapat flera tv-program. Bara för att du inte är målgruppen betyder det inte att han inte är framgångsrik i det han gör.

        Alexandra har väl alltid varit en mobbare i de olika produktioner hon varit med i. Det började i Bachelor, jo hon har varit med där även om man inte känner igen henne, hon har betalat stora pengar för att få ett helt nytt utseende från topp till tå. Tänk va, att man kan hata sig själv så mycket.
        Det är där mobbingen börjar. I självföraktet.

          Blir dyrt nu då när hon måste operera om sig igen….

          (jesus alltså, gick ju inte känna igen henne från bachelor)

          Jag tål verkligen inte Alexandra. Genuint otrevlig människa.

            Tål inte josie

              Lika barn leker bäst. ?

          Alla hennes usla ursäkter om att allt är ”klippt” hela tiden håller inte. Man ser ju hur hon beter sig oavsett hur det är klippt och det är VIDRIGT! Hon påstår sig vara så oskyldig och inte snackat illa om nån tjej, när hon inte gjort annat än hånskrattat öppet och i synk varit vidrig.

          Fyfan.

      Hahaha – JA! Mitt i prick!
      Han är en självgod människa som fått tillgång till mycket pengar som han spenderar på att skapa nya märkliga ”serier” på Youtube som följs av barn och ungdomar utan större erfarenhet av livet…

      Han kommer att dansa en sommar eller två och sedan står han där med sitt hus i 80-tals stil som ingen annan kommer vilja köpa och han gärna kommer vilja sälja eftersom han tröttnat på stilen (15 år efter att den gått ur modet – igen) men inte kommer att kunna sälja eftersom ingen annan heller gillar det!
      Då går han i konkurs eftersom de som tidigare följt honom vuxit upp och börjat följa andra människor…

      Det är enbart och endast en tidsfråga…

    Jag undrar mkt om ditt inlägg om Frederick Federley? Du var såå säker på att han var helt ovetandes.
    Det var ett konstigt inlägg som också visade sig vara helt fel.

      Är inte det ganska typiskt för Camilla dock, att bara skriva vad hon tycker som sanning och sen ibland pudla i efterhand?

      Tyckte också det inlägget var sjukt skumt. Klar han inte är ovetandes… speciellt inte när det är flera som han umgåtts med ?? och dessutom efter dom fallit!! Som om en politiker inte kollar upp dem som de umgås med…. det är som talesättet ”man är som man umgås” ?

      Hon skrev om vad som kommit fram då. Eller visste du mer om det?
      Vill du veta mer läs tidningarna.

        Nähe du, det var inte hur hon uttryckte sig i inlägget.

          Jo

          Jag tror hon vill hålla det på en nivå om menlösa saker. Risken blir mindre att trampa fel. Till exempel Isabella Löwengrip

        Nu har du helt fel! Det här är ett stycke ur inlägget, första meningen är dessutom i fetstil. Helt Camillas egna åsikter.

        ”Fredrick ska på INTET vis behöva stå för, ansvara eller ens förknippas med den här andra mannens vidriga brott.
        Jag är helt övertygad om att ifall Fredrick känt till ens ett fragment av det mannen gjort sig skyldig till så hade han ALDRIG släppt in honom i sitt liv, eller sitt hem.”

          Hahahaha ja det där åldrades inte särskilt väl!

          Ja, jag var dum och godtrogen uppenbarligen. 🙁

            Lite så ja!

            Klart han visste. Världen är fortfarande full av idioter.

            Det var jag med! Trodde först att det var hans kompis och inte hans sambo (!). Trodde han fick veta om det nyligen men verkar vara i somras han fick veta. Han kanske ha haft svårt att hantera detta och harskuldkänslor – tänkte jag men är för naiv med sånt.

            Kollar på Bryssel is calling programmet och tyckte han verkade vara en duktig politiker.

              Jag har uppdaterat mitt inlägg med en enda mening, men har fortfarande svårt att riktigt landa i om det är negativt att INTE tro att en person skulle vara sambo med en person som Federleys ex, med vetskapen om vad han gjort?
              Att det är undantaget? Men jag kanske är godtrogen och naiv även där som hoppas på det?

            Du börjar bli en följetong…

      Men gud släpp det

    Jag undrar dock…. om folk tycker det är så fruktansvärt, varför fortsätter man att titta? Är det mer viktigt att få sin dos av ointelligent drama än att faktiskt ta ställning? Kommentarsfältet som visas ovan ska vi inte ens tala om, som någon annan skrev: å ena sidan fördöma mobbning, å andra sidan köra på klassiska personangrepp? Människor är fan dumma.

    Jag tycker det är rent av glyttigt som vi säger på ren skånska. Hela programidén går ju ut på mobbing, skitsnack och att gräla med varandra. Deltagarna vet väl vad dom ger sig in på, ”den som sig i leken ger” osv… Komma och gnälla på att det mobbas, jo men tjena det är ju det programmet går ut på, att ni ska mobba, frysa ut och bråka med varandra. ?

      Nej, program idén går ut på att vara smart och se till att vara kvar tills finalen. Skitsnacket osv var inte alls på samma nivå i första säsongerna.

        ”Går ut på att vara smart” – då har castingpersonalen misslyckats i rätt många år. ?

      Säger vi ”glyttigt”? Säger vi inte ”glöttigt”?
      Jösses… Så ”glöttig” jag känner mig nu! Har sagt ”glöttig” i 50 år och borde sagt ”glyttig”!

      Säger säkerligen fel på en mängd andra ord också… Tråkigt…

      Det enda som hjälper mot program som dessa är ju att minska tittarsiffrorna. Och det gör man genom att inte titta!
      DET är det bästa alternativet, tror jag…

        Glyttigt och glöttigt och glättigt är inte samma sak… framförallt glöttigt erkänns inte som ett ord.

    Paradise hotel, dokusåpornas återvinningscentral.

    Varje program med intelligens befriande människor plockar ut något mobboffer. Och produktionen låter det ske. Så är det i varje säsong. Tragiskt!

    När ska folk sluta kolla på PH? När ska det bli omodernt? SKRÄP-TV deluxe.

      Skräp tv är bra för psyket i mellan åt. Man kan gilla programidén men ändå vara emot hur de betett sig i år.

      Jag har ett rätt bra jobb där jag bland annat lär mig mkt om psykologi. Tittar på PH av två anledningar: skönt med ngt lite mer hjärndött efter en lång arbetsdag med komplext tänkande. Dessutom tycker jag att det är ett intressant social experiment att låsa in folk tillsammans på det där sättet, så mitt intresse för psykologi blir också tillfredsställt

        Men det är ju, i princip, samma saker som händer i varje säsong (och dessutom samma deltagare ofta)? Förstår inte hur det kan stimulera intresset för psykologi?

          Låter mer som ett svepskäl. Alla har väl guilty pleasures, det är okej att ha det.

    Varje program med intelligens befriande människor plockar ut något mobboffer. Och produktionen låter det ske. Så är det i varje säsong. Sen kan man ju undra vad för människor som ställer upp och förnedrar sig.

      Det berodde på att du särskrev.

    Hmm. Konstigt. Skrev två kommentarer och ingen blev godkänd…. ?‍♀️

      Men tjut då

    Kan vi även tala om hur produktionen väljer att avsluta säsongen med Stefan Löfvens röst där han säger ”Det är slutfestat nu” som om Coronaskämt passar in efter det vidriga finalavsnittet.

      Men lättkränkt much?

        Haha ja förstår att det låter lättkränkt när jag läser såhär i efterhand så chilla Pernilla. Var trött och irriterad imorse ?? men tycker fortfarande precis som Anna att det bara var lite osmakligt och onödigt

      Håller med. Jag är inte en ”lättkränkt” människa men tyckte det var osmakligt…

    Eloge för att du skriver mobbning och inte mobbing ?

    Snälla, kan någon bara förklara för Hannah och Amanda att craft på engelska INTE betyder kraft? De har tjötat i ett helt poddavsnitt nu om witchcraft och hur ”craft” är kraft osv. Ordet witchcraft betyder väl trolldom/häxkonst? Och craft är ju hantverk?? Jag gillar vanligtvis H&A, men detta gör mig tokig. Jag är också en tönt som inte vågar skriva något i deras kanaler.

      Hahaha jag dör ? Så arts and crafts blir Konst och kraft på svenska ???

      Lr hur, för att inte tala om:
      ”Asså”
      ”Asså såhär”
      ”Såå”
      Hanna säger detta om o om igen, som ett mantra, som en repig vinylskiva går detta på repeat om om igen, tänkvärt är att podden är ca 60 min, varav 25 min sponsrade inlägg…inte många minuter att spela på efter det där mantrat inkl. sponsen.
      Har lyssnat på dom i flera år men nu orkar jag inte längre. Sen det där ”craft ” – nämen nej, jag orkar verkligen inte längre??‍♀️Synd på Amanda, hon är skön ändå??

      Haha stör mig också så mycket på detta, men vågar inte heller kommentera. De är ju sjukt lättkränkta och känsliga så det skulle ju bli en hel podd med: ”Så bara för att vi gjorde lite fel med engelskan så skulle en person liksom säga TILL oss! Usch för såna typer! NEJ, vi är inte jättebra på engelska, men ska vi liksom inte få finnas då?” (Läs med Hannahs röst)

        Extremt lättkränkta, ja. De tillför inget positivt alls i mediebruset, fattar inte att de får uppmärksamhet, undrar varför? Lättkränkta människor som sprider nonsens och felaktigheter borde inte få skrika sig hesa i mediebruset. Bu för samtiden, hoppas på en bättre tid snart där en helt annan typ av människor får mer plats.

    Josie var den uppenbara mobbaren men Patriks beteende mot Diana gjorde honom till en del i den mobbningen. Riktigt vidrigt att inte kunna stå för att han valde Tanja för att han ville vinna och istället snackar skit om Diana påstår att hon visat sina ”rätta” sidor (bullshit, han ville själv ha ut Tanja bara någon vecka innnan). Riktigt lågt att ljuga ihop något om Diana för att kunna släta över sitt eget risiga beteende när han kunde behandlat henne med lite respekt och värdighet genom att vara ärlig.

      Förstår vad han ser i Erica efter detta. Kaka söker maka.

      Josie och Alexandra är två mycket, mycket små människor.

      Exakt detta. Sån gaslighting från hans sida. Stackars Diana.

      Sant! Som han sjönk efter det här fåniga beteende. Förstår att han föll för den mest manipulativa, svartsjuka, tråkigaste och kallaste personen (Erica). Kaka söker maka, som någon skrev. En dag vaknar han väl förhoppningsvis och inser hur märkligt allting är, vilket fult beteende han har haft, hur han har betett sig mot Diana och att hans tjej har utnyttjat honom till att hamna där.

    Reality-tv ÄR mobbning, det är liksom en del av formatet. Om man inte klarar hettan så lämna köket, om man bara vill se fantastisk godhet på tv finns alltid Go’Kväll. Låt oss som är för mobbning ha vår skit kvar.

      Wow ?

    Vet ni varför programmet överlever? Varför dessa dysfunktionella moraliskt handikappade människor kan fortsätta?
    Jo, eftersom människor tittar på det och det säljer reklam och annonser. Inga tittare innebär ingen reklam och det betyder inga inkomster. Dessa människor skiter i hur de påverkar eller skadar så länge det generar inkomster.
    Vill man påverka så måste man slå där det känns dvs i plånboken. De kommer aldrig att beröras av rätt eller fel, moral eller människorna känslor.
    De är tv- världens asgamar som lever på de trasiga resterna ingen annan vill ha.

      Jag tror exakt alla vet att PH fortsätter sändas pga att det har höga tittarsiffror.

        Ja och då är ju det som är problemet. Hacka inte på programmet. Ifrågasätt idioterna som tittar och stöttar skiten.

          Haha, igår satt jag med och hade första intervjuer för en ny tjänst på jobbet. En tjej svarade på frågan vad hon gör på sin fritid med att hon bla kollar på PH.
          Gissa om hon gick vidare till nästa intervju….

            Om du väljer vilka du ska anställa efter vilka tv program dem ser istället för vem som skulle kunna utföra jobbet bäst, då kommer ni snart ha stora problem på dit jobb.

              Om man har som intresse och klarar av att titta på PH så passar man inte på vår arbetsplats. Vi värnar om vår arbetsmiljö och har noll tolerans gällande mobbning och kränkande behandling. Att då anställa någon som tycker ett sådant beteende är kul att titta på säger ganska mycket om personens karaktär. För övrigt, att sedan berätta det i en intervju visar att personen inte bara saknar empati och karaktär utan även är korkad.

              Du behöver nog inte oroa dig. Det finns säkert massor av ställen kvar som behöver pucko.

              Haha, plötsligt blev alla nervösa över att det finns vuxna som inte är imponerande av PH. Jag är säker på att de skulle gråta om det inte innebar att lösögonfransarna lossnade och läpparna skulle spricka.
              Tro mig, vi är flera som sitter i positioner att kunna välja personal. Vi googlar alla, söker på sociala medier osv. Jag har tappat räkningen på alla vi sållat bort baserat på bilder och inlägg.

                Det där är det skenheligaste jag någonsin har läst.

                Vet dina kollegor om att du hänger här? Detta är ett av Sveriges sjukaste forum. Att som vuxen läsa och kommentera här inne är långt mycket mer problematiskt än att kidsen tittar på PH.

                Du sitter själv och läser och kommenterar på en skvallerblogg, så kanske dags att kliva av sin höga häst? 😉

            Vilket löjligt beslut.

    Kolla vad Ida Asperud har lagt ut på sin instagramstory gällande PH-produktionen.

    Och nu sitter Alexandra Nord och hulkbölar på sina stories…guilty much?

      Men gud. Påstår att hon är sen mobbade. Jag tycker INTE om henne och det är för att hon alltid beter sig så sunkigt. Givetvis ska folk inte skriva elaka saker (håll det för er själva eller prata om det med era kompisar om ni behöver ventilera det) men hon saknar ju totalt självinsikt. Var inte ett arsle så kommer folk inte tycka att du är det.

        Haller med dig. Klart hon inte fortjanar hot och pahopp osv och jag forstar att hon ar ledsen. Men om hon far skit efter varje program hon ar med i sa 1) VARFOR fortsatter hon vara med? och 2) varfor andrar hon inte sitt beteende? Att hon far skit gor inte att henne skuldfri, two wrongs don’t make a right lixom. Manga av Alexandras problem handlar ju om att hon ljuger och hittar pa saker vilket gor de andra deltagarna arga. Och sen forstar hon inte varfor hon blir ensam och utstott ?‍♀️ Sluta ljug bara sa skulle det nog bli battre.

    Vem tittar ens på det? Lundell tv människa? Nä… iq nivån 2020 är som bortblåst.

    Erika & fimpen!

    Erika verkar vara den mest otrevliga människa på hela jorden. Sur för minsta lilla och envis. Nej usch aldrig sett henne med glad energi. Nadia verkar så härlig.

    Och Patrik är så grå och tråkig.

    Fimpen – hans jävla fingrar dom pratar om. det enda jag tänker på är hur han stinker fimp och äckliga rök fingrar. Låt mig spy.

      Ja Erica är som en obstinat treåring. Så bedrövligt omogen.

    snälla lägg ner dessa pinsamma program så kan dessa människor ta studielån och utbilda sig istället för lån för operationer och tatueringar!Det är så pinsamt jag skäms! How low can you go??

      Fast dem skulle aldrig klara av att utbilda sig.

    Det som är skönt iaf är ju att allt finns på tv, oavsett hur det är klippt så har dem själva sagt orden dem sa. Och det finns solklara bevis att både Josie och Alexandra mobbat Diana och betet sig illa mot andra deltagare under programmets gång.
    Däremot när det kommer till Josie och Nicklas stor ord mot ord, men jag tror på Joise mtp att Nicklas inte drack någe mer efter den kvällen så känns det ju troligt att något faktiskt hände.

    Jag fattar inte att alla reagerar så starkt på det som hände just i finalceremonin. Jag vill minnas att det hänt flertalet gånger att en deltagare tydligt röstat på en av personerna i paret? Det är inte alls konstigt i mina ögon att man kan känna så efter att ha spelat hårt mot någon i en hel säsong.

    Med detta sagt så är mobbningen mellan deltagarna förjävlig.

    Jag vill också påpeka att jag är en av dem som tittar på programmet för att det är intressant att se beteende, hur de ser ut när de ljuger, psykiskt förändras genom säsongen.
    När det blir sex och snurra flaskan, mobbning och dåligt beteende mår jag dåligt, ifrågasätter min moral och letar efter skämskudden. Så vi finns, vi som tittar av den anledningen på riktigt.

    /30, barn, HR-jobb, ph guilty pleasure.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.