247 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ???

      Av alla ”fel” som Isabella Löwengrip räknar så verkar det alltid gå åt samma håll. vilken tur!

        Nu har de inte räknat fel hon har bara lite svårt att förklara det och vill vara ödmjuk men det är så att 1.5 milj är följare totalt i olika kanaler som blog, twitter, insta mm. kallas även räckvidd. Unika besökare är en annan sak och besök och sidvisningar. Det förväxlar många. Hon hade även 1.5 m blogbesök tidigare. Tyvärr har kommentarer som förklarar längre ner tagits bort.

          Men dra härifrån för fan

            Bloggbevakning kan döpas om till Dissabella.

          Nej, där har du fel. Den historien körde hon med först när hennes bluff avslöjades. Innan dess sa hon tex att hon hade över en miljon bloggläsare i veckan och 400k följare på IG. Hon ändrar sin story varje gång hennes senaste bluff avslöjas. Du kan lätt googla fram detta.

            Förlåt, ”1,5 miljoner på bloggen i veckan och nu även 400 000 på Instagram”. Detta skrev hon tex innan hennes bluff avslöjades.

            Nej det har hon inte haft. Bara bluff alltihop

              ”Hon sa möjligtvis fel”, ”det är lätt hänt att blanda ihop” osv osv
              alltså ?

                Blir så när man ljuger som en mani och har stort behov att vara något man inte är. Oftast kommer sådana här lögner när det är direktsändning. Många influencers som säger de mest häpnandsväckande saker live.

              Bluff!

          Det hennes partners är intresserade av är unika besökare vilket också var det som il och hennes medarbetare marknadsförde till sina partners. Med så många unika följare har du flera målgrupper vilket för företag har ett större värde än en eller ett fåtal målgrupper. Nu visade det sig att detta antagande som hennes partners gjorde inte stämde med verkligheten och de drog sig ur sina samarbeten. Räckvidden kan vara intressant när det handlar om en bred målgrupp men det viktigaste är ändå antal unika följare och vilja dessa unika följare i sin tur har i sina nätverk.

          https://youtu.be/OMfOJ1JuBN8

          Här presenteras hon av programledaren med att hon har 1,8 miljoner UNIKA följare.
          Kan du förklara räckvidd vs. Unika för oss som inte vet.

      ??????

      Alltså kan du inte berätta vad du trippar på? Verkar sjukt potent

      Du är sjuk

      IL är vidrig. Enligt hennes egna blogginlägg var hon med sina barn och shoppade. Antingen gjorde hon det och skiter i andra människor. Eller så ljuger hon om det för att få klick till bloggen och för att kunna profitera på pandemin. Finns ingen gräsligare mer smaklös person än hon.

        Jag tror att du skrev så bara för att ta udden av min kommentar och få fram tyckasyndom-kommentarer kring henne. Jag skiter i hennes utseende. Det är så jävla oviktigt. Det som är förskräckligt är hur hon beter sig.

        Inte förbjudet att shoppa?

    Hahaha gomorron solstråle! Det är bara du som ser nåt udda i en kvällstidnings rubriksättning, Isabella och resten av världen överlever nog. Du har blivit som Gunilla Persson och Åsa i Hollywoodfruar som behöver parterapi, fråga Isabella om hon är intresserad av en timme med dig ?

      Du skulle nog behöva en timme eller två själv…

      Nu var det ju frågan om vad för rubriker IL hade hoppats på. Inte Camillas behov av terapi. För övrigt är det nog du som behöver x antal terapitimmar för din besatthet över att försvara IL.

        Vilken onödig kommentar.

        Säga vad man vill om den ni kallar stollis, men ni känns som ett par högstadieelever så som ni direkt går på henne så fort hon kommenterar. Är det en mer vettig sysselsättning?

        Gissar att jag kommer få likadana kommentarer tillbaka själv. Varsågod att skriva vad ni vill. Tycker bara att det är som en jäkla skolgård här inne där det är helt okej att säga precis vad man vill till den konstiga ungen i klassen under medan andra hejar på.

          Håller med men samtidigt får vi inte glömma att majoriteten som läser och kommenterar här är vuxna, speciellt stollis är en vuxen person.
          Som vuxen har man ett fullt ansvar för hur man yttrar sig och man förstår också att man kan få mothugg för sina åsikter.

          Men visst, man behöver inte sänka sig till stollis nivå men det är svårt att låta bli ibland.

            Att ni är vuxna gör det bara ännu värre. Jag tycker inte att ”stollis” kommentarer inte bör bli bemötta, men sättet ni gör det på, kallar henne öknamn, spekulerar i hennes privatliv och eggar upp varandra är rätt vidrigt. Ni beter er som ett gäng högstadieungar. Att det är svårt för er att inte sänka sig till personens nivå säger bara väldigt mycket om er.

              Jag försvara inte drevet mot stollis. Däremot är det inte särskilt svårt att fatta att folk har tröttnat på samma gamla aggressiva kommentar så fort Isabella löwengrip kommer på tal. Hen har en kommentar på sin repertoar som går ut på att alla som inte delar hens uppfattning är idioter och as.

                Och när hen inte skriver något direkt under ett inlägg om Bella då är det i stället ”var äääär du stollis!!???” från dessa personer. De sitter och väntar på att hen ska dyka upp och skriva sin kommentar så att de kan svara något taskigt och få likes.

                  Jag ursäktar ingens dåliga beteenden vill bara förklara varför folk ruttnar och själva börjar med dåliga beteenden. Det hänger ihop. Stollis har väldigt dåligt rykte här och det har hon lyckats skapa helt själv. Sedan håller jag med om att det inte är särskilt smart att sänka sig till en låg nivå själv.

                Ja jag förstår att folk tröttnar. Men när de beter sig på exakt samma sätt tillbaka så är ju dem precis lika jobbiga och bidrar bara till ännu sämre stämning. De är inte ett dugg bättre än ”stollis”.

                  Det är uppenbart att vissa roas av att skriva taskiga kommentarer till hen och få likes av likasinnade.

                  Saken är ju den att om alla bara skulle strunta i kommentaren så skulle det vara bara en kommentar i mängden. Men nu gör ju de som svarar och gör sig roliga över hen att den kommentaren får uppmärksamhet och får stå för 50% av kommentarsfälten.

                    Att ignorera hens kommentarer är inte ok heller. Stollis har en aggressiv ton och hoppar på alla som inte håller med henne. Det är inte ok beteende och det är viktigt att säga ifrån.

                    11:46: Och hur bra har det funkat hittills tycker du?

                    11.46: Jaja men säg ifrån då. Men gör det utan att sänka er till samma nivå. Eller anmäl kommentarerna om de är aggressiva och elaka mot andra. Man måste ju inte direkt börja raljera om psykvård, missade mediciner, osv. Det är inte att säga ifrån.

                    11.54 bra förslag. Jag försvarar inte de ruttna kommentarerna. Jag har själv försökt bemöta en del av de mer vidriga kommentarerna med sakliga motargument. Till ingen nytta. Har även försökt ge Stollis ett annat perspektiv och då tyvärr bemötts med ett skitsvar.

              Jag håller helt med dig. Jag har skrivit liknande kommentarer förut – men då får man bara ”Hej stollis” till svar. Jag verkligen avskyr mobbning, mer än nånting annat. Och det är asfrustrerande när man själv totalt avfärdas för att någon obetänksam person väljer att tro att jag är den person jag ”försvarar”. Öknamn o dyl är f asen inte okej. Tack för att någon mer äntligen reagerar. Peace out.

            ÄR det verkligen svårt att låta bli?

          Honom.

        Fast det var ju kul för C att det blev såna rubriker så blev Cam glad, det var ju så jobbigt för henne att IL fick vara med i tv igen så det skulle hon ju såklart i vanlig ordning h åna och skriva negativt om IL. Det gör ju Camm så upprörd och rasande och nu fick hon lite njutning. Hon kämpar på med sina konton och sin sk-it för att sänka IL. Men C mår ju sååå bra.. sure sure.

          Det var nog jobbigast för IL att vara med i tv den här gången med tanke på hur programledarna inte nappade på hennes försök att släta över sin bluff.

          Men som vanligt, stollis, är du som en blind höna som alltid springer mot elden istället för bort från den. Är ska du ge dig?

          Dessutom har du C tjajat om detta så många ggr nu och skrivit exakt samma sak tidigare. Men det glädjer dig. Dock så framstår du bara som galen och besatt. Det är du som gör bort dig inte IL. Det är du som beter dig och det är du som är den som är mest pinsam. Och det tycker många tyvärr, och du har dålig självinsikt. Hoppas du mår bättre snart.

            Undra vem som är galen och besatt? Nog fan är det inte Cam i alla fall.

            Och nej – den som gör bort sig och är pinsam är IL och inte Camilla.

            ..Men du c ger dig inte förrän IL ligger på botten och du har knäckt henne totalt och sänkt henne. Varför? Vad har du inte själv ljugit om och vinnklat? – finns ju en del. Tror du inte att alla elaka skriverier här, fortal, kränkningar har påvekrat IL och var orsak till hennes depression? Det tror jag. Hur hade du mått om du utsattes på samma sätt?

              Tror du verkligen på det du skriver? Förstår du verkligen inte varför il hamnade i en djup depression? Vad tror du händer med en människa när hela hennes självbild rämnar mitt framför hela Sveriges ögon? Och kom nu inte och påstå att det var Camilla som fick henne på fall för då ger du henne cred för något hon inte bidragit till. IL sa det själv i tv soffan hon blev fartblind och de räknade fel.

                Fartblind sa hon ja, och det brukar ni ju skriva här att hon blev. Men räknade fel gällande 1.5 milj följare gjorde de inte men det finns flera saker som räknas och det är inte de själva som sitter och räknar varje läsare utan det gör mätverktyg. 1.5 mil var följare i kanaler, läsare är en annan sak, blogbesök en annan.

                  Nope

                  Hon sa i intervjun att de räknade fel. Nu tror jag dock inte att hon menade antal följare utan jag tror snarare att det som avsågs var bolagens resultaträkning. Dessutom har du rätt att slog man ihop alla hennes kanaler var det antagligen vid någon tidpunkt som hon hade så många följare. Men hon har aldrig haft så många unika följare.

                    Precis så. Hon har haft ca 1.5 milj följare, kanske är det något lägre nu vet ej. Unika följare har varit mellan 2oo-400k har hon tidigare sagt, bevisat, och det är väldigt mycket. Tror hon haft högsta antal av både besök och unika som någon personlig lifestyleblogg i norden haft.

                      Men GE dig!!!

            10:33 Vem är du egentligen människa? Förvånansvärt att du orkar skriva hur långa dessutom många försvarstal.

        Hon är inte alls en främmande människa för Stollis. De två lever i symbios i lögnernas värld.

          Det är något fel som är trasigt i dig.

        Fast vad spelar det för roll om det finns EN(!) människa som ägnar sitt liv åt att försvara Isabella!? Ingen här kommer att övertyga hen att Bella ljuger och bygger luftslott ändå så vad gör era svar på hens kommentarer förutom att dra ner stämning och vara rätt så taskiga faktiskt..?

        Scrolla bara förbi så får hen inte bensin på sin eld. Ni talar för döva öron och resten här håller ändå med er.

      Tycker snarare din kommentar är sorglig ?‍♂️

        Vad är sorgligt med den kommentaren??

      Åh (TS här), stort tack för alla kommentarer- tror aldrig jag fått så många ? Jag är inte ”stollis” och följer inte Isabella men sjukt kul se vad en del lyckas läsa in i mitt inlägg. Tack ska ni ha & gott nytt år på er!

        Gott nytt år till dig också. ? Undrar varför du blir förvånad över att du får kommentarer?
        Själv är jag mer förvånad över hur du lyckas tolka Camillas inlägg till att hon ser något udda i rubriksättningen. Hur tänkte du där?
        ?

          Din kommentar känns sådär ruttet smyg-otrevligt även om du trycker dit en liten festande emoji ?. Just fyi.

    Finns ju fortfarande ett gäng med styrkekramare som ropar hejarop och berättar för henne hur stark, modig och bra hon är. Antar att det var samma gäng som peppade henne när hon sket i familjen ,företaget, spenderade miljoner på trams för att framhäva sig själv och skulle bli världens mäktigaste kvinna.
    Hon kommer ända aldrig att fatta oavsett vilka rubrikerna är.
    Hennes blogginlägg verkar skrivna av en fjortonåring både när det gäller innehåll och språk. Folk tillrättavisar henne i kommentarerna och hon svarar glatt som en världsfrånvänd fjolla. Det är patetiskt på något sätt hur det lyser igenom hur korkad och obildad hon är. ”Jag trodde att fjärde advent alltid var på julafton”

      Ja det är så svårt förstå dessa kvinnors tankesätt, eller brist på kritiskt tänkande. Bella har ju verkligen visat upp alla sina osympatiska sidor under flera år, och mängder är lögner och skitsnack.
      Och ändå hejar de. Sjukt

        Det är ett socialt mediafenomen som syns tydligt på Facebook och Instagram. Msn får inte påtala deras idols brister. Syntes t ex när Åsa Ingrosso fick påtalan om avsaknad av reklammarkering. För övrigt fortsätter hon och Emilio med att glömma ange reklam trots att de tidigare fått påtalan av KO.

    Nej, hon har tidigare alltid blivit struken medhårs. En sak jag tänkt på är att hon säger samma saker i de flesta intervjuer. Alltså exakt samma meningar, som mantran. Man det verkar inte jennuint. Som att det är ngn annan som vill bygga bolag osv…

      Ja de är sällan något nytt kommer från henne, samma saker sägs i podd och intervjuer

      Genuint

        Camilla har redan ägnat ett inlägg åt alla som ska rätta folks stavning här inne. Bara sluta med det.

          Tycker personligen att man är snäll mot personen, tänk om hen skriver ”jennuint” i ett cv exempelvis?

            Var du personligen tycker om det får du ta på din blogg.

            Tänk om någon binder samman två huvudsatser med ett kommatecken i ett cv.

      Har tänkt på samma sak att hon alltid säger samma sak i alla intervjuer. Hela hon känns som en dålig såpa där hon har huvudrollen som vacker, rik, glamourös framgångsrik affärskvinna där hela världen ligger framför hennes fötter. Det är så fruktansvärt sorgligt att se henne gå igen livet med sin orealistiska dröm som hon vägrar släppa taget om.

        Hon visade en gång en av sina favoritböcker på IG och det var en bok om skådespeleri för skådespelare. Trots det känns hon bara så krystad.

        Ja får känslan av att det aldrig är ”hon” som intervjuas.

          Det är en hubot – kanske fick man till en fungerande Gabrielle till slut?

    Ja, faktiskt. Hon erkände ju att hon hade fel och gjort fel – upprepade gånger.

      Ja, på det sättet vinner hon säkert nya sympatier.

      Ja hon har ju förstått att hon anses modig om hon lägger sig platt, folk älskar det så hon kör stenhårt på det nu.

      Vi räknade fel. Klassiskt mans peak när man gjort fel och inte tar ansvar för det man gjort. Hon var och är ytterst ansvarig. Då säger man om man är modig ”Jag angav fel siffror”.

        peak nej autocorrect ska förstås vara språk.

          Jag fattade ändå precis vad du menade med peak ? tänkte att det var kodord för högt uppsatt man som inte vet vad han håller på med eller något liknande.

        Men vad ska hon säga då? Hur är det inte att ta ansvar? Hon menar ju att de angav fel, men det är inte fel för så har många gjort, det är vanligt att lägga ihop kanalerna och det kallas räckvidd och det var 1.5 milj. Hennes besök på bloggen var på 1.5 milj också tidigare. Unika läsare är en annan sak, många blandar ihop och förstår inte skillnaden. Men 200 k unika är mycket.

          Googla ”1,5 miljoner följare på bloggen i veckan och nu även 400 000 på Instagram” så hittar du en av många lögner Bella drog om att hon hade 1.5 miljoner bloggläsare i veckan. Det är inte svårt att googla fram hennes lögner. Först efter att hennes bluff avslöjades bytte hon till den nya storyn att det handlade om antal följare sammanslaget på alla hennes kanaler.

          Hon ljuger men du verkar ha svårt att erkänna det för dig själv. Frågan är varför du inte vill se sanningen.

    All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet ?

      Nej så är det tyvärr inte.

    Vad var syftet med den där intervjun? Varför va hon där? Hon känns inte alls aktuell eller intressant på något vis.

      Hon va ju där för att bygga upp intresset för hennes kommande bok. Hoppas att inte media köper den rakt av så som de gjorde med hennes ord under den här intervjun. Vet vi om någon faktakollar boken? Eller har hon tänkt ge ut den som roman?

        Hoppas verkligen den boken kommer faktakollas, hon kan ju skriva vilka lögner som helst annars (precis som hennes blogg). Finns det verkligen ett intresse för att läsa en självbiografi om Isabella?

          Den är skönlitterär enligt IL. Troligen för då kan man fabulera.
          Är det någon som tror att hon kan skriva en skönlitterär bok? Hennes blogg har ett språk som visar på enorma brister.

          Skulle tro att ganska många här inne skulle vara intresserad av att läsa den.

            (Av ren nyfikenhet alltså. Som med sommarpratet som iiiingen här inne skulle lyssna på men sen visste alla ändå vad som sagts i detalj)

              Absolut att nyfikenheten kan få en att vilja läsa men jag skulle aldrig gå och köpa och betala för att läsa den boken, kommer säkert komma recensioner på den och kanske Camilla kommer skriva om den så man behöver inte köpa och läsa själv ??‍♀️ Samma med sommarprat och hennes podd, finns många ställen att läsa om de på, man behöver inte lyssna

              Jag skulle varken lyssna på hennes sommarprat eller läsa hennes bok.

          Hon har skrivit den som roman och kan därefter fortsätta ljuga….

        SIN kommande bok

          Känns det bättre nu?

      Tror att de ville ha in en kvinna som gjort bort sig då det var tema. Hedman med kompisar var ju med också med deras story.
      Programledarna visade öppet att de inte tyckte om att hon fick vara med.

        Hur visa dom de?

        Nej, tyck vad du vill om Bella men du ljuger just nu mer än vad ni anklagar henne för att göra. Sluta med det.

          Bella är en kvinna som har gjort bort sig och det är just det hon intervjuas för nuförtiden. Hennes eget fel.

      Hon var där för att tv4 ringde och bad henne har hon skrivit, de ville ha med henne. Hon verkar ju väldigt aktuell här. Och det har ju så klart tv4 snappat upp, att hon omskrivs hela tiden så då verkar hon intressant och lockar tittar. Det är tack vare denna sida som hon får tv-tid.

        ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

    Redan med hennes sommarprogram lurade hon många som tyckte hon var så modig. Kvinnor med bra utbildning och bra jobb som inte innan visste vem hon var gick på det. Några trodde att SR kontrollerade sanningshalten innan programmet sändes. .. Suck.

      Min mamma sa det innan hon hade sitt sommarprat ”jag skulle vilja lyssna på blondinbella sen när hon pratar, jag tror inte hon är så dum som man tror”.

      Om hon lyssnade på det eller inte vet jag faktiskt inte.

        Fråga henne!

          Så viktigt är det inte för mig att veta, tyckte mest det var en intressant kommentar. Hon varken läser hennes blogg eller följer henne på Instagram utan har väl snappat upp lite i media samt har bilden av henne från då hon var med i Let’s Dance.

        ”jag tror inte hon är så dum som man tror”

        tror din mamma har rätt. hon är ännu dummare.

      Jo jag vet. På mitt jobb, där var det högutbildade kvinnor i karriären som var impade av hennes sommarprat. Såklart var de 40 + och hade missat hela sanningen om henne.

    Man undrar ju vad som kommer härnäst? Hon har ju levt tusen liv under sin egna livstid, spelat tusen roller – vilken kommer härnäst? Jag ska inte ljuga, jag är lite nyfiken ändå

      Jag tänker på alla broar hon har bränt och alla människor hon har offrat gör en bra historia, Familjen, hajen, mm. Vad kan hon göra nu? Vem blir nästa offer?

      Sen undrar jag en sak.
      – Isabella hade ett skönhetsimperium med 40 anställda.

      – Sen kom kraschen vilken bestod av att företag inte längre ville betala för reklam i hennes kanaler pga att Isabella hade redovisat fel siffror om antalet följare, reklamen nådde en tredjedel av antalet uppgivna följare.

      – Kraschen innebar att Isabella fick säga upp all sin personal.

      – Men försäljningen av hudvårdsprodukterna kraschade ju inte, utan bara annonsintäkterna på bloggen och Instagram.

      – Var skönhetsimperiet en bluff? Var de anställdas arbetsuppgifter att bolla med annonsering mm? Gick skönhetsimperiet så dåligt att lönerna för de anställda bekostades av Isabellas reklaminlägg för andra företag?

      Är jag den enda som undrar?

        Intressant frågeställning! För killen som blev VD för Invest fick jobba för Beauty en tid efter det att norrmännen tog över. Var nog en del att reda ut i denna soppa.

        Försäljningen av skönhetsprodukter var väl uppblåsta siffror? Distributören som hade köpt upp deras lager.

          Jag tror att göra om LCC till Löwengrip var det dummaste beslut hon fattat i affärsvägar. Jag älskade den rosa hudkrämen!

        Krämerna var ju bara så att hon skulle kunna lajva entreprenör. Som content till blogg/instagram så hon kunde bygga sitt personliga varumärke.

          Och så tänkte de att försäljningen av krämerna skulle öka i takt med att Bellas personliga varumärke blev starkare, men de missade att göra en image som folk faktiskt gillade. Så ur takt med tiden med privatjet och allt trams hon höll på med. Hade hon fortsatt på samma spår som innan hade det säkert lyckats. Ung, frånskild tvåbarnsmamma som driver företag tillsammans med andra kvinnor – hur fan kunde de sumpa det? Vilket jävla bra PR upplägg de kunde haft.

            Privatjet i kombo med kock och diverse hemmateam var ingen bra image. Ännu värre var det när det kom ut hur hemska hon och Pingis var mot personalen. Att utnyttja anställda är badwill.

            Tomat: precis! Det var det absolut största misstaget hon gjorde, att ändra sin image. Jag (och många fler) såg upp till henne och kunde relatera till hennes person när hon var småbarnsmamma som drev företag och kombinerade/bollade dessa två skilda världar. Jag tyckte hon var inspirerande som visade att det gick att både satsa på sin karriär samtidigt som man hade ett ”normalt” familjeliv. Sen när hon gjorde en helomvändning och skulle vara jetseter så tappade hon nog både mig och många andra som mest tyckte att hon prioriterade fel och var verklighetsfrånvänd. Helt plötsligt fanns det inget att relatera till eller se upp till. Jag undrar om bella inser att det var här allt gick fel? Hon skulle fortsatt med den personligheten och med LCC i den form den var i då, då tror jag att hon hade lyckats bygga det imperiet som hon så gärna ville bygga.

              Det tror inte jag. Dessutom var hon en frånvarande mamma, verkligen inget att se upp till eller ta efter.

            Det beror nog på Bella i grunden vill (ville) vara jetsettare mer än att ses som en frånskild tvåbarnsmor som bygger företag.
            Jag vet att många relaterade till henne och tycker hon gjorde en helomvändning från familjelivet men jag tycker precis tvärtom. Jag tycker helomvändningen kom när hon gifte sig och blev mamma och att karriär kvinna med jetset liv var mer som henne.

            Men jag håller med om att ung tvåbarnsmamma och företagare hade blivit bättre PR. Särskilt om de fokuserat på att produktionen är i Sverige.

        De hade väl sjukligt höga kostnader, typ lägenheten i NYC?

          Men kostnaderna för lägenheten i NY var ju för att expandera skönhetsmärket, så försäljningen av skönhetsprodukter borde ju ha täckt den kostnaden, men antagligen täcktes alla kostnader i skönhetsföretaget av annonsintäkter på blogg och insta, skönhetsföretaget gick inte runt utan var en front för den verkliga pengamaskinen – annonsintäkter.

            Nej det var för Invest. Hon skulle lära amerikansk filmindustri och andra bjässar om hur man gör succé på sociala media (fniss).

            Intäkterna täckte inte kostnaderna=förlust. Så enkelt var det.
            Annonsintäkterna låg i separat bolag och man kan inte flytta intäkter mellan bolag hur som helst.

        Snälla, sluta kalla det imperium.

          *väser genom ansiktsmask* ”No Gillis, I am your mother.”

        IL hade ett bolag som omsatte ett par miljoner med snabb tillväxt och stora investeringar så troligtvis spenderades det för snabbt. Om hon varit lite vettigare kunde säkert Beauty överlevt. Men troligtvis fanns inga reserver och stora ekonomiska åtaganden.

          Samt Isabella och Pingis tog ut så mycket de kunde ur bolaget i form av aktieutdelning. Man låter pengarna vara kvar och jobba i bolaget om man är seriös och långsiktig. Ni vet, bli ett nytt Elisabeth Arden.

            Tycker Pingis kommit billigt undan. Hon har låtit Bella ta hela smällen. Hon är själv helt moraliskt korrupt. Glöm inte hennes kopierade texter när hon skulle föreställa journalist.

          Men de hade flera bolag. Kom pengarna från försäljning av krämerna eller annonsintäkter? Om intäkterna kom från försäljning av krämer fanns det ingen anledning att bolaget skulle krascha för att det blev färre annonsörer. Då löper ju omsättningen på genom krämförsäljning!

            Annonsintäkter är Invest, Isabellas egna bolag. Krämer Beauty som Isabella och Pingis ägde.

            Det är bara en ursäkt. Bolaget var redan på väg att krascha. Krämbolaget. De hade ett himla flyt som trots allt lyckades få några miljoner för bolaget.

        Du har onekligen en poäng! Och jag undrar dessutom varför det har tagit henne så här lång tid att komma med en förklaring öht…
        På samma sätt undrar jag varför hon helt plötsligt lägger ut en bild på insta där hon (gissningsvis hon) ligger i en sjukhussäng hållandes en lapp om tips/påminnelser om saker att göra eller tänka på för tillfrisknande. Det hade varit lätt för henne att komma med npgon form av bildbevis tidigare på att hon faktiskt legat inne när ”alla” runt om tvivlade på det. Jag blir nog aldrig klok på hur hon gör och resonerar. Excelark eller inte.

    Det märks att hon tycker det är jobbigt att svara på frågan om siffrorna och att hon inte riktigt vet vad hon ska säga. Det brukar bli så när man trasslat in sig i sina lögner.

      De kan hon gott ha

    All publicitet är bra publicitet..??

    Det här med felaktiga siffror är ett bedrägeri mot hennes sponsorer. Att lättvindigt säga att ”vi” räknade fel håller inte. Det var ett medvetet försök att ljuga fram en större räckvidd för att få fler reklamsamarbeten. Om det varit ett riktigt räknefel hade hennes företag pudlat och ändrat i sin kommunikation. Istället fortsatte hon in i kaklet tills den sista sponsorn drog sig ur.
    Det var många tomma ord och floskler i intervjun, självmotsägelser och den nya köttbullemorsa-imagen kändes påklistrad. Kanske ett grepp för att få sympati, en jordnära persona som kommer att bytas ut så fort hon hittat något roligare att ”bygga”.

      Ljuget med siffror fortsätter på bloggen.

      Så är det. De visste mycket väl att det inte gick att räkna så egentligen, och det fanns de som sa det också, exempelvis bloggbevakning. Men i en video från Arlanda så skrattade de åt dem som påpekade att det inte gick att lägga ihop plattformar på det sättet. Så att komma nu och säga att de räknade fel är så jäkla cyniskt. Isabella ville ha 1,5 miljoner följare och vara störst i Norden, så då såg hon till att det blev så även om det innebar att hon lurades.

    Löwengrip Invest och hennes nya bolag Blonde Capital har bokslut 30 juni. På bloggen har hon visat att bägge bolagens bokslut är färdiga. Dock, enbart Invest är inlämnad till Bolagsverket och är ännu inte godkänd. Den lämnades in i mitten av november. Att hon håller på Blonde Capital är troligen för att i Blonde bokförs hennes del av försäljningen av Beauty bolaget. Den slussas vidare från ISPH holding. Tror inte hon har sin del kvar av ISPH, inte Pingis heller då de båda numera verkar var för sig. Men i februari borde denna uppgift komma fram. Så vad tror ni försäljningssumman var?

      ISPI*. ISabella och PIngis.

      Tror inte summan var så hög. Däremot tror jag att hon får lön från köparna mot att, ibland, göra kampanjer för märket. Gissar att hon får en rätt bra lön i tre år ca.

        Har också fått det intrycket av någon kommentar hon skrivit. Kan vara som en delbetalning och att hålla koll på att hon sköter sig.

        Ja, inte fick Bella och Pingis ut hela köpeskillingen direkt inte.
        Löwengrip Beauty gick dåligt allt sedan lanseringen av den nya, dyrare serien och Derma Nordic ville säkert villkora en del av köpeskillingen till insatser från de tidigare ägarnas sida – framförallt reklam i Bellas kanaler. Kanske finns det villkor om förbättringar av omsättning och resultat också för att hela försäljningsbeloppet ska betalas ut?
        Löwengrip Beauty AB är för övrigt nu upplöst genom fusion med systerbolaget Dermarome Stockholm AB. Ärendet har nyss blivit registrerat hos Bolagsverket och kungörs 5 januari.

          Fusionen pågår har angetts en tid. Förstår mycket väl att nya ägarna inte vill ha bolaget kvar då det nu är lätt att se hur märket utvecklar sig. De har haft häftiga rabatter den senaste tiden. Köp för 500 och få andra produkter till ett värde av ca 1500 kr är ett annat exempel Black Friday.

      Det är i ISPI Holding som intäkten från försäljningen av LB kommer att bokföras då det var ett helägt dotterbolag. ISPI har bokslut per 201231så vi kan få vänta till så länge som till 31 juli 2021 innan årsredovisningen blir offentlig.

        Om Bella tog ut sin del från ISPI holding innan den 30 juni så finns det beloppet med i Blonde Capital. Det är troligt för annars skulle hon inte hålla på det bolagets årsredovisning.

          Jag vill minnas att Bella skrev på bloggen att hon och Pingis hade skiftat ut tillgångarna som fanns i ISPI holding och att respektive holdingbolag nu har dessa aktier. Om sen detta skedde före eller efter försäljningen av Löwengrip Beauty återstår att se. Övriga aktier i ISPI var Flattered, Economista, Brandbassador och kanske något mer.
          Pingis har ett bolag Villanelle Ventures AB som har kalenderår. Men tyvärr kommer inte årsredovisningen att vara tillgänglig än på ett drygt halvår.
          Men som sagt, årsredovisningen för Blonde Capital bör finnas tillgänglig i början på 2021. Då bör vi se resultatet av försäljningen vare sig den skett i ISPI eller i respektive ägares holdingbolag.

          Vad menar du med ”tog ut sin del”? Enda sättet är genom utdelning. För att ISPI ska lämna utdelning till Blonde Capital måste resultat för 2020 ha fastställts vilket sker vid årsstämman 2021. Det går bara att ta emot anteciperad utdelning om om aktieägaren är majoritetsägare (i praktiken sker detta endast från helägda dotterbolag).

          Hur som helst säger den eventuella utdelningen som lämnas inget om själva köpeskillingen. Den får du fram genom att räkna baklänges från ”resultat från andelar i koncernföretag” i resultaträkningen. Aktierna i LB är bokförda till max 150 tkr, så lägg till 150 tkr till beloppet som står på den raden så får du fram köpeskillingen (förutsatt att detta är den enda transaktionen som skett avseende andelar i koncernföretag under året).

            Aktierna i Löwengrip Beauty kan ha överförts till Blonde Capital resp Pingis holdingbolag innan försäljningen ägde rum. På så sätt redovisas vinsten inte i ISPI Holding utan i de andra två bolagen. Frågan är dock om överföringen kan ske till bokfört värde i ISPI trots att de blivit värda mycket mer. Kanske det går i och med att det är samma ägare till alla bolagen?

              Bella har angett att hennes del av köpeskillingen gick till Blonde Capital men det behöver inte vara rätt. Dock brukar hon försäga sig om sådant.

                Ja på ett eller annat sätt är det där pengarna hamnat.
                Vilket också betyder att de kan tas ut av Bella antingen som inkomstbeskattad lön eller som utdelning vilken beskattas som kapitalinkomst med begränsning och resten som inkomst av tjänst.

                  När man tror att man ska läsa skvaller på en skvallerblogg men istället får läsa om inkomstbeskattningens grunder.

                    Inlägget om Tova Helgessons vibratorvideo är nog bättre anpassat för läsare med dina intressen.

                      Ja, det hade verkshöjd åtminstone.

              Det tror jag inte. Pingis har inget holdingbolag registrerat.

    Lyckades Nordic Tech House få nåt annat företag att dela sin lokal med när det Löwengripska hovet lämnade dom i sticket?

      Hur gick det i TR? Någon som kollat?

      Det ser väldigt sömnigt ut på platsen där de skulle ha kontoret.

    Finns det något kvar att säga om det här ens? Känns som att allt kring hennes påhittade siffror har sagts tusen gånger redan.

    Hur kommer det sig då att det fortfarande står fel siffror på bloggen? Dessutom var det inte räckvidd hon uppgivet, det var en efterhandskonstruktion.

      Men alltså lägg inte ens tid på att svara det här trollet. Låt henne hållas och köra sitt race, det är helt onödigt att argumentera emot för ingenting går in.

        Honom.

      Jo följare står det, 1.5 miljoner FÖLJARE. Så har det alltid stått där, länge. Följare är alltså de som följer kanaler dvs blog, insta, faceb, twitter… hoppas du förstår. Det står alltså inte fel sifror där. Räckvidd är samma som antal följare alltså.

        Men neeeeeeeej! Jag följer Katy Perry på instagram och Facebook, jag är EN följare, inte två. Hon når mig däremot på två ställen. Går jag in på hennes hemsida är jag fortfarande EN person.

          Är du verkligen säker på att du bara en person? I Isabellas värld kan allt hända? Är det hennes magiska krämer som gör att följarna blir klonade? Klonen Gabriella var en disaster.

            Sant… tänkte inte så långt.

        Hon har inte dessa siffror och det vet du mycket väl. Bara din kommentar om att det alltid stått så säger en hel del. Dessa mycket inaktuella siffror står kvar och det är ett medvetet val från din idols sida. Förstår att det måste vara svårt för dig att upptäcka att idolen var en lurendrejare.

    Haha, ”det beror på hur man räknar” ???
    Alltså INGEN har någonsin varit med ”fake it til you make it”-personifierad är IL!

    När hon hade kock, hem-manager, städare, lyxvilla, sminkös varje dag, flög till USA i first class varje månad, köpte lägenhet på upper East osv – och allt bara var ett luftslott. – undrar om det också berodde på att de ”räknar olika”?

      Isabella är en människa som precis som andra med samma problematik inte vet vem hon själv är och därför ikläder sig olika roller. Här hade hon ett förhållande med en mycket framgångsrik och förmögen man och då ville hon försöka matcha honom, vilket ju var dömt att misslyckas med tanke på att han byggt ett imperium under lång tid, långsamt och metodiskt. Känns just ordet ”imperium” igen, för övrigt? Det var det där med en persona.

      Av den här anledningen tömde hon ett företag som faktiskt var på väg att lyckas och kunde ha blivit mycket fint och framgångsrikt på sikt på pengar och exakt hur illa det blev kommer vi aldrig att få reda på, de lyckades ju sälja för något i alla fall. Kanske för en ganska bra summa faktiskt, det verkar ha varit en vänskapdsdeal initierad eller i alla fall på något sätt påverkad av den tidigare mannen. Vem vet, kanske kände han något slags ansvar för hur illa det faktiskt gick. Jag finner det inte otänkbart, om någon hade förnedrat sig så för min skull som Isabella gjorde för hans hade jag också hjälpt till om jag kunnat.

      Huruvida Isabella fått ”elchocker” är oklart men att hon inte mår bra tycker jag framgår tydligt. Det skulle inte jag heller göra i hennes situation – som jag i och för sig aldrig skulle försätta mig i. På något sätt har hon kört en karriär baklänges och slutar som mindre framgångsrik än hon var vid femton års ålder. Jag tycker inte synd om henne och det tror jag inte att någon annan heller egentligen gör, hon har förbrukat rätten till medlidande, på något sätt. Men det är tragiskt att se henne. Jag tycker faktiskt det. Och på något sätt borde hon få vara i fred nu, så att hon kan dra sig undan offentligheten och försöka finna någon form av lycka i sitt privatliv.

        Vilken problematik? Många kommentarer skriver att det bara är att googla på vissa symptom så dyker diagnosen upp.

        Jag har ingen erfarenhet av att ha en sån här person i min närhet, så jag vet inte.

        Problemet är att hon inte vill leva utanför offentligheten. Hon göds av att synas, leva lyxigt och framgå som framgångsrik. Hon skulle aldrig vilja leva i skymundan som hennes look alike Agneta F.

      Finns ingen first class att flyga till New York med från Sverige.
      Och lägenheten köpte hon inte (den skulle ha kostat 50 miljoner kr) utan hon skrev under ett hyreskontrakt.

      * hyrde lägenhet

    ”Kraschen”….man visste ju bara att hon skulle älta detta i en evighet. Hur många år ska vi nu höra om köttbullemamman??

    Precis samma tjat som under ”Karriären”. Samma tomma meningar.. hur orkar nån lyssna på eländet

      Ingen av hennes närmaste iallafall. Alla har dragit utom Sheila.

        Sheila och Marisol jobbar för henne.

    Om hon räknat fel eller inte kan förklara är lika illa. När man för en sponsor säger att man har 1,5 milj unika besökare till bloggen men i själva verket menar sammantaget alla ens kanaler, då är man illa ute. När förmodligen samma besökare är på flera av hennes plattformar.

      Plus att man inte redovisar siffrorna officiellt. Var hon inte konkursfärdig året innan hon och Simon kläckte idén med superlyxlivet?

        Jo visst har hon nämnt det! Hon och Simon kokade ihop något och vips så växte allt så det knakade igen.

          Vore kul om en seriös ekonomijournalist kunde göra en analys av detta imperium. Det har varit mängder med bolag inblandade och berg och dalbanan är mycket brant med mycket djupa dalar. Tror faktiskt hon själv har en del uppgifter om krascherna i ett blogginlägg. Framgångsrik – nej.

    IL är offer för sin egen samtid!

      Blondinbella är ett offer för sitt eget fett stora ego.

    Undrar hur det ska gå för podden? Den har halkat riktigt långt ner på topplistan. Till och med under poddar som numera är inaktiva.

      Märkligt att det är så tyst om att Sheila gått in i hennes bolag.

        Hon är suppleant. No biggie.

      Tröttaste podden nånsin, förstår att den halkat ner. Ingen av dom har heller direkt sköna röster att lyssna på, sånt kan iallafall få mig att sluta lyssna på en podd.

      Vem vill lyssna på de två?

        Nä det är inte så trevligt att lyssna på en som knappt kan andas pga astma. De låter titt som tätt också täppta i näsan.

          Ja precis som fayme, de är jätte jobbigt att lyssna på.

      Jag gav den ett försök,lyssnade på sju avsnitt tror jag. Jag står verkligen inte ut med Sheila, för mig är det Sheila som gör att jag inte vill lyssna.

        Samma här, hon är otroligt jobbig att lyssna på, kryper i hela kroppen hur hon pratar och vad hon säger ?

      Håller helt med! Vem lyssnar längre? Första och andra avsnittet lyssnade man ju på av rent intresse för att få höra förklaringar på allt man undrade!
      Men bara namnet på podden är ju märkligt!
      Vad betyder det, egentligen? Och den där parhästen till IL – varför vill någon spela andrafiol i IL:s orkester när förstafiolen är så uppenbart ostämd och ständigt spelar en helt annan melodi!?
      Att driva företag eller podd och för alltid förknippas med IL är knappast något som bör stå i ens CV…
      Nej – IL har verkligen gjort sin framgångsresa baklänges! Som störst när hon var 15 – sedan har allt bakåt…

      Och när hon nämnde de där elchockerna fattande man att hon riktigt tappat greppet! Tror inte ett dugg på att detta hänt!
      Ingenting i den historien stämmer! Och att hon ”skrev ut sig” från sjukhuset för att sälja sitt företag och sedan skrev in sig igen och fortsatte behandlingen! Va??? Vem har någonsin kunnat göra så någon gång???
      Nej – en lögn bland så många andra…

      Man kan inte göra annat än fundera över vad hon kommer att säga nästa gång.
      Denna människa som älskar att ”bygga bolag”, inte har tid att flyga reguljärflyg, inte äger ett par jeans, inte dricker alkohol, älskar hemmalivet och som numera tycker att familjen är viktigast (host, host)…

        Sheila sitter numera i alla Bellas bolag förutom ISPI Holding.

          Där har du den egentliga anledningen till att Sheila hänger med Bella. Så fint att linda in det i ”vänskap”! ?

        Där fick jag mental hicka. Familjen! Förstår att IL enbart menar barn och pojkvän men hon är faktiskt också syster, barn och barnbarn…

          Inga barnbarn va? ?

            IL har en mormor alltså är hon barnbarn. Frågor på det?

        Varför älskar alla här inne tankstreck och citationstecken? Är det samma person som bara skriver under olika namn (Mads, M, Ma, etc.)?

          Alla som använder frågetecken i sina kommentarer är också samma person enligt ditt resonemang isåfall ?

            Nej, du blandar ihop deduktion och induktion. Det handlar om skillnader i förekomst. Frågetecken används av alla, hela tiden. Tankstreck är mycket ovanligare.

    Det är så mycket med henne hela tiden att jag inte hänger med längre. Det är intressant hur så mycket kan ”hända” en enda person.

    Kan vi inte få en resumé på alla hennes projekt som floppat genom åren och hennes hybris under tiden.

    Tänk bara på projektet Gabrielle? ?
    Vilken vansinnig idé från början.

    Kommer hellre aldrig glömma Bellas entréer på kontoret när hon skrattar sitt galna osynkade skratt, och personalen ser mer än förskräckt ut. ?
    Eller Pingis initierade danser ????på kontoret som skulle förmedla den härliga stämningen, när det egentligen var tvärtom med mobbing och utfrysning av personalen.

      Just det gabrielle ?

        Det var så sjukt obehagligt när Gabrielle och IL konverserade med varandra på instagram, wtf liksom?

          Så sinnessjukt obehagligt! ?

      Det var väl i huvudsak bara Simon bland personalen som ställde upp på sång och dans?
      Det var ju hans specialitet snarare än det andra han tvingades hålla på med.

        Har sett otaliga danser med Bella, Pingis, Linus och Simon. ALLTID lika krystade!

    OT men hur går Petra tungårdens lägenhetsförsäljning? Ser inte att den är såld på Booli men borttagen på hemnet. Vet ni?

      Hon sa väl att de skulle testa bara, fick de rätt pris skulle de sälja, annars bo kvar ett tag till.

      Tror att hon har skrivit i bloggen att de ska bo kvar ett tag till. Att det skulle blivit för stressigt att sälja nu.

        Lite så man resonerar när man inte får lägenheten såld. Det blir så himla stressigt…

          De hade väl gjort ändringar på lägenheten med, trots att den är K-märkt? Jag hade inte vågat köpa, iom att man kan vara tvingad att återställa till original..

      Ett resultat av rånet? Det där hon ljög om *inte* utfördes av en invandrare.

        Alla ni som slänger med ordet ”invandrare” lite överallt i sammanhang ni inte själva medverkat i. Vad är en invandrare? Är det en person som till utseendet inte överensstämmer med ett ”typiskt svenskt” (vad det nu är)? Eller vet ni alltid hela den personen som ni benämner som invandrare historia och att personen i fråga kom hit från ett annat land och bosatte sig? Eller är det verkligen så illa att alla som inte ser ut som -jag vet faktiskt inte vad- är invandrare?

        Jag undrar verkligen.

    Gick in på Breakit och googlade Nordic Tech House och upp kommer mängder av artiklar med Bellas misslyckade företagsprojekt. Ofta har Bella och Pingis dragit sig ur och lämnat företagen med personal åt sitt öde.

    ”Inte det bästa för barnen”
    Hon visste mycket väl vad hon gjorde… Minns hennes beteende runt skilsmässan och efter, Odd fick ha dem hela tiden och hon provocerade glatt med hur mycket hon var ute i svängen och endast fokuserade på sig själv. Bara gå tillbaka i bloggen och läsa, om det finns kvar.. Och nu leker hon ångerfull.
    Så pinsam och lögnaktig människa.

      Hemsk person hon är!

    Ett meddelande till dig, Martina Bonnier: herregud vad folk skrattar åt dig bakom din rygg! Du verkar mer än lovligt korkad som fortsätter att hjälpa hålla kvar Isabella Löwengrip i medialjuset, men det är ju inte något nytt.

    Hälsningar från några av oss som tvingas arbeta för dig.

      Hon verkar verkligen så tappad. Finns inte en chans att hon haft den karriär hon haft om hon inte råkat heta Bonnier.

        Hon vill bara leka Carrie i Sex And The City.
        Tyvärr saknar hon utseendet som kan böra upp alla hennes dyra märkesklänningar!

          Har sett henne på gatan på Östermalm iklädd en tunn klänning utan något under. Man såg allt. Hon måste verkligen vara desperat.

            ?

            Vilken sköka! Mitt på ljusa dagen?

          Men gud så elak du är. Hur ser du ut själv? Please enlighten us!

            Tyvärr sant!

            Carrie var ju också rätt ful.

      Tvingas arbeta för dig? Driver Bonniers ett gulag eller vad?

      Ärligt, antligen tar man ansvar för sitt eget liv och säger upp sig om man inte trivs eller så slutar man bita handen som föder en. Eller iallafall vara försiktig med hur du skriver om din chef i sociala medier.

      Och jag förstår inte varför du tycker att det är Martina Bonnier som håller kvar IL i medialjuset? Om du jobbar i branschen så vet du väl hur det egentligen funkar?

        Varför tror du att Isabella Löwengrip får medialjus på sig? För att hon är så intressant som person? Ha, ha, ha!

        Finns ett samband mellan M Bonnier och Bellas utmärkelse som mäktigaste affärskvinna.

          Det som är bra för Bella blir bra för Bonniers – Bella drar in pengar till Tailsweep bl a.

        Martina Bonnier fixade så att Veckans Affärer (nu nedlagd) utsåg Bella till Näringslivets mäktigaste kvinna 2018 (tillsammans med Kerstin Hessius som nog gärna vill glömma det hela).

          Bella glömmer alltid att hon delade utmärkelsen med Hessius. Ganska märkligt och oförskämt.

    Ville hamna på Forbes omslag.

    Hånas nu på en skvallerblogg.

    Hon har iallafal börjat provocera igen för att få kommentarer. Se senaste inlägget där hon varit ute och handlat på stan med barnen (får väl hoppas att de också har antikroppar). Den här gången provocerar hon dock på bekostnad av liv och vårdpersonal. Hoppas hon tycker det är värt det. Smaklöst tycker jag det är iallafall.

      Märkligt att hon har antikroppar utan att ha varit sjuk. Likaså sambon. När var de sjuka? Hon agerar ytterst medvetet nu. Excelarket är igång.
      Seriösa offentliga personer berättar nör de fått Covid19 och varnar för hur hemsk denna sjukdom är.

        Antagligen den veckan då det var tyst på bloggen för hon var ”mobbad” i sociala medier.

        Hon ljuger om antikroppar.

        Väldigt många har covid utan några symptomer så att ha antikroppar utan att ha varit sjuk är inte ovanligt alls

        Alla influencers har antikroppar men har av någon anledning aldrig varit sjuka.

          De kan inte erkänna att de varit sjuka för då undrar alla varför de har sprungit omkring hela tiden bland andra människor och inte hållit sig hemma i åtminstone en eller kanske två veckor. Har de varit sjuka då skulle de ju ha smittat ner massor med andra.
          Så antingen ljuger de om antikropparna eller också ljuger de om att de inte haft några symtom.

    Anna Hibbs är med barn. Med vem?

      Men snälla. Om hon vill berätta med vem så lär hon göra det, annars är det väl inte i något att spekulera i?

      Men det var ett jävla tjat…

    Är det inte förväntade rubriker då?

      Tror faktiskt inte det var det bella tänkte sig. Hon ville nog mer se: ”ISABELLA LÖWENGRIP OM COMEBACKEN”, ”ISABELLA LÖWENGRIP: JAG HAR ALDRIG VARIT SÅ LYCKLIG SOM JAG ÄR IDAG” ”ISABELLA LÖWENGRIP: BARNEN ÄR MITT ALLT” etc.

    Även om inte Bloggbevaknings kommentarsfält är representativt för hela Sverige så tycker jag det ger en ganska god indikation på hur Isabella uppfattas. I skrivande stund 225 kommentarer varav nästan inga har någon positiv bild av henne. Detta kan Isabella INTE vara speciellt stolt över. Att väcka så mycket frustration och irritation hos så många. Kanske borde få henne att fundera ett varv till, är det något som är fel hos henne kanske? Här tycker jag inte det håller att dra till med ”men alla uppmärksamhet är positiv”, som det gick att säga när hon var en 15-årig bloggande ung tjej. Nej nåt har verkligen misslyckats här.

      Resten av Sverige bryr sig inte alls.

      Nej det säger bara något om vad de 225 personerna som kommenterat tycker. Tror inte folk bryr sig så mycket.

    Och det var nog sista gången IL gjorde interljuv med Aftonbladet, haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.