Therese Lindgren om att starta 2021

Therese Lindgren skriver ett inlägg om vad hon kommer publicera i sina kanaler under 2021 efter att ha gått igenom hundratals kommentarer från följarna.
Hon kommer inleda med ett pekpinnefritt ”veganuari” för att sprida information som kanske inte är så lättillgänglig för den oinsatte.

Jag är nyfiken på vad NI vill ha mer och mindre av här inne, så ta tillfället i akt att dela det med mig i det här kommentarsfältet.
Vad vill DU ha mer eller mindre av?
Alla kan så klart inte få sin vilja fram i slutänden, men jag vill jättegärna se vilka trender som finns hos er läsare för att göra ett så bra jobb som möjligt under 2021.

367 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Mycket, mycket mer gräv. Helt ointressant med sådana som Isabella Löwengrip.

      Nej, hellre inlägg om Bella än gräv om nobodies.

        Ja, mer gräv, Bellsan behöver det oxå grävas mer om. Blanda med det händer och andra djupdyk positiva och negativa som typ avsaknad av reklammarkering. Det sista särskilt om alkohol.

          Tycker inte det finns något att gräva om kring just Isabella längre. Nu är varje i lägg bara Camillas egen avsky mot Isabella och inget seriöst gräv. Människan gör ju ingenting? Hon har lika underhållande liv som min farmor. Allt hon gör är ju dessutom medveten provokation. Woooow hon umgås med sin kille på hotell. Woooow hon åkte in till stan. Wooooow hon följer inte restriktioner till 100% som majoriteten av Sveriges befolkning. Snark ?. Bella var intressant förut, när det fanns en riktig story kring henne. Nu är hon lika passé som Susanne Lanefelts benvärmare.

            Vi vet ju inte om det finns nått gräv… det är det Camilla ska överraska oss med ?

              Men vi vet redan att allt som kommer ur hennes munn är en lögn eller genomtänkt. Det finns liksom inget som skulle förvåna längre, hon är redan utmålad som en icke trovärdig person. ??‍♀️ Hon är i klass med Bert Karlsson, man vet att de är kassa personer liksom, spelar ingen roll vad som skulle komma fram.

                Alltså det behöver ju inte enbart vara om Bella.

                  Kommentaren handlade om just Bella.

                    Okej jag förtydligar: överraska oss gärna med gräv om Bella – OCH andra

          Får jag fråga vad det är som du tycker borde grävas mer om kring Bella? Allt har ju redan kommit fram. Ser inte att det skulle kunna komma fram något som chockerar runt henne längre.

        Mer gräv om Viktor F, Margaux, J Lundell, Pärleros, Pernilla W m.fl.

          Ja, mer gräv! Mindre långa uppsatser om saker som berör olika PK-ämnen.

      Gräv!! Om allt och alla!! Gärna Bella, gärna alla andra med. En nobody är ju inte så kul att läsa om men är annars inte så kräsen

      Mer gräv kring Hannah & Amanda och deras emellanåt huvudlösa och verklighetsfrånvända påståenden som att det tar fyra dagar att bli kvitt heroinberoende (”inga problem alls”)

      Gärna gräv om olika personer men på lika villkor, inget vinklade om vissa med dålig ton och hårda ord för att försöka påverka vad folk ska tro och tycka. Skriv likadant om andra som om IL eller likadant om IL som om andra dvs på samma sätt alltså utan vinkling, elak ton och där dina egna åsikter, tankar och syften lyser igenom för det gör dig själv icketrovärdig och får dig själv att se dålig ut.

        Man mår illa av ditt snack. Du är besatt. Så obehaglig.

      Nu kapar jag en tråd igen.
      Jag tycker du ska använda din plattform till att kritiskt granska och nämna de infuencers, kändisar m fl som trotsar regler och rekommendationer och ändå ger sig ut på t ex skidresor i dessa tider.
      Att våra ministrar handlat till jul som så många andra av oss är rena petitesser.
      Men Toftbytanten, Carola My Martens m fl åker till Åre och Sälen mm i tron om att de måste rädda företagarna där samt i tro att de kommer minsann inte kommer att skada sig.
      Blinda och döva för att skidorternas sjukvård redan går på knäna.
      Men DE kommer minsann åka hem om något händer.
      Jag blir så förbannad och jag skriver ideligen på deras sidor men vissa kommentarer är visst obekväma för dem.
      Nämns deras tanklöshet här i din blogg så märks det!!

        Jag tycker att detta har gjorts en del men håller med om att det bör fortsätta för att det ska uppmärksammas. Däremot så börjar jag bli lite trött på utformningen av dessa inlägg, och skulle gärna vilja se de mer ihopsamlade. Kanske att man gör en ihopsamling av flera ”coronaskurkar” och postar 1-3 gånger i veckan istället för att tillägna alla ett eget inlägg. Det behöver inte heller vara lika mycket text som förklarar flera gånger om allt de har gjort fel, utan kort och koncist. Sen förstår jag om det inte finns lika mycket att skriva om annat än Corona.

    Gillar alla ”vad händer på…” inlägg, snabb uppdatering av allt man inte själv orkar lösa sig till…

    Ett Öppet Spår för corona, snälla, ta tillbaka det.

      Håller med!

      Det går väl lika bra att diskutera i ett vanligt Öppet spår.

        Vissa vill inte läsa om det hela tiden, överallt. Jag läser den här bloggen och Camilla Läckberg när jag vill ha en paus från verkligheten. Det fungerade super bra med två öppet spår, ett endast för covid-19 pandemin och ett för allt annat, i våras. Jag orkar inte läsa folks åsikter, tankar, ilska,rädsla och liknande längre.

          Håller helt med!! Man orkar inte ständigt höra om corona. Separata spår helst.

          Men Camilla skriver ju om Corona konstant. Gilla eller inte men om man vill ha en paus från eländet är det väl inte hit man vänder sig?!

            Jag är ej TS men nu frågades ju om vad vi vill se mer/mindre av så då är det väl helt legitimt att önska sig färre Inlägg kopplade till Corona och ett coronafritt öppet spår.

      Zara Larsson har fått Covid19 och lagt ut testresultatet som bevis. Bra gjort av henne att vara tydlig. Hon mår skit.

        SLUTA !! hon mår inte alls skit av COVID, det vsr psykiska besvär hon skrev om. sluta sprid rädsla herregud

    Sluta med ”reklam” för flunsors klädsläpp och smycken och skit. Totalt ointressant.

      Lite roligt när dem snott design och så dock.

        Eller köpt från Kina men påstår att de designat ? sånna inlägg älskar jag, men skulle även önska en uppföljning. Senast hon med horoskop-berlockerna. Vad hände sen?

          Det där är så fail, fattar inte varför de inte bara ärligt presenterar det i stil med ”Jag har startat en webshop där jag tar in mina personliga favoriter.”. Många har ju följare som vill ha saker de har så hade ju funkat. När de hävdar att de själva designat framstår de ju istället bara negativt.

            Exakt, det hade ju varit helt okej. Men det kanske inte låter lika bra. Och blir man inte påkommen är det kanske nice att leva i en låtsatsdesignervärld.

          Ja! Exempelvis Erica Lindberg som numera tror sig vara designer av hårprylar trots att allting har tagits från Aliexpress. Dessa inlägg har alltid de roligaste kommentarsfälten 🙂

        Ja men det är ju en annan typ av inlägg än bara ren ”reklam” för en kollektion kläder.

    Mer lättsamma inlägg som tex hänt på instagram UTAN att du samtidigt skriver någon egen skit som drar ner det.
    Generellt det det behövs mindre av, att du vinklar allting negativt så att kommentarsfältet automatiskt blir negativt.
    Ditt eget inlägg för ett tag sen vore ju bra om du började följa.

    Sen blir jag också lite fundersam till hur ofta du gör som i förra inlägget, ändrar det influencern själv sagt så du får det att framstå som något helt annat. Man läser ju här inne för att slippa följa alla influencers, då är det ju bra om du återger rätt bild också.

    Blanda inläggen mer helt enkelt, det är okej med roligt och positivt också, allt behöver inte vara konstant fel och dåligt.

      Håller med! Skrev precis en liknande ang att inläggen ska vara sakliga utan personliga åsikter.

        Haha fast det är ju hennes blogg och inte en tidning. Förstår inte varför man läser en blogg men vill inte ha åsikter. Hon frågar vad man vill läsa mer om, alltså ämnen. Skitskum kritik. Kan gärna tipsa om aftonbladet eller expressen eller vad som helst som inte är en blogg.

          Skillnad på att ha åsikter om vad en influencer skrivit/gjort och att ändra återgivningen av det efter ens egna åsikter.
          I förra inlägget tex hävdade Camilla i sin text att Kenza skyllde konkursen på pandemin när det inte alls stämde med Kenzas egen text. (Som dessutom publicerades i samma inlägg.)

          Eftersom Camilla hävdar att hon sysslar med bevakning och tjänar sina pengar på att återge vad andra gör, så har hon ju också ett ansvar att återge vad de faktiskt gjort/sagt. Hon kan lägga till sina egna åsikter om det också men hon kan ju inte lägga ord i munn på folk.

            Fast Kenza drog in pandemin när det var snack om rekonstruktionen och det stämde ju inte med verkligheten. Det kommer jag så väl ihåg och jag läste Camillas inlägg nu också så.

              Ja när det gällde försäljningssiffrorna. Men det är skillnad mot att ange det som orsak till konkursen.

            Som hon brukar göra om Bellsan, hon satte bl a en pratbubbla i munnen på henne som om Bella sagt så. Inte okej.

          Hon frågade vad vi vill ha mer/mindre av. Personliga åsikter vill vi ha mindre av. Du behöver inte hålla med, men låt oss andra få tycka vad vi vill ?

            Instagram har inläggen du söker, helt fria från Camillas åsikter om det stör så mycket ? tycker det är sjukt att be camcam bara dela screenshots från instagram, känns som att ni som önskar det har gått vilse lite och söker nått annat än just denna blogg. Jag själv har alltid sedan start läst bloggen för att just Camillas take på allt flunsorna gör är underhållande, så tänker att just det är lite grunden i det hela?

              Hur är det med förståelsen egentligen? Det efterfrågas att Camilla slutar hitta på att influencers sagt saker de inte sagt, inte att hon ska sluta ha åsikter om det.

              Vad har det med instagram att göra? Vi är många som tycker det är tråkigt att läsa inlägg där egna känslor är inblandade. Där folk blir kallade idioter, dumma i huvet osv osv.

              ”Det är sjukt att be om” – hon bad ju om våra tankar ? Låt andra få tycka olika. Respekterar vad du tycker, så då kan ju du respektera vad vi tycker.

      Jag tycker tvärtom! Mycket mindre instagram, de kan man ju följa själv om man är intresserad av.

        Åh glömde! Mycket mindre Öppet spår oxå. Ibland känns det som det bara är öppet spår

    Mindre tjafs

    Mer gräv

      Ja!! Redan kommenterat ovan men ville skriva det igen. Älskar gräv! Tex, hur I helvete fick Lisa Anckarmann så många följare så snabbt. Folk som köper följare och fejkar och har sig vore så nice om det blev mer av. Lisa är ett så bra exempel för det kan inte stämma där att hon fixat allt själv. Har nämligen följt henne sedan hon var typ 18 och kan inte göra det aktivt längre för allt känns så fejk och överdrivet och köpt. Som sagt bara ett exempel men vill såå görna att sån skit ska bli outad.

        Lisa har fått sina följare pga alla collabs med influencers.

          Mm fast hur kom hon att göra collabs när hon var en nobody?

    Ena killen som är/var med på Las Palmas har i sina stories mängder med smaklösa grejer där han och generaldirektörens dotter gör på resa. Verkar bland annat utspela sig i Italien. Kolla!

      Ja det bli ju enkelt i och med tydlig kommentar.

        Måste vara genietsoderholm som driver gottsnack. Han är varken genie eller vet hir ett gott snack ter sig ut.

    Mindre Paow, hon behöver bli bortglömd för att få någon ordning på sig själv ?

      Stackars paow som har så ont i käken! Undrar varför?!

      Tänkte precis skriva det!

    Fler snubbar!!

    Mindre åsikter i inläggen, låt de vara mer sakliga. Och bättre kontroll ang rasistiska, otrevliga, utseendefixerade kommentarer. Mer fokus på positiva händelser. Fast kanske svårt om de är sakliga.. Fast går ju att lyfta influencers mer utan att lägga in personlig åsikt.

    Vissa kommentarer hinner bli långa trådar innan de tas bort.

    Två ÖS, ett vanligt och ett corona. Tror det behövs.

      +1 ang rasistiska kommentarer. Fy va det drar ner kommentarsfältet

        Ja, fast det är inte det enda som drar ner kommentarsfältet. Är man inte politiskt korrekt blir det livligt t.ex.

          Om man är rasist eller, vad menar du?

            Finns 100 saker till som inte är pk mer än rasism.

        Ja verkligen! :/

        Pakistan in the bag!

      Ja, lämna åsikterna till kommentarsfältet. Det är ofta du Camilla vinklar saker efter eget tycke så det blir något annat än influencers lagt upp/sagt.

        Exakt!

    Inga inlägg där man tvingas klicka sig vidare eller titta på klipp för att följa ditt resonemang. Sammanfatta hellre och sedan analysera.

      Håller med. Har inte Instagram och kan inte se någonting som länkar dit. Får bara upp att jag måste logga in. Vill verkligen inte ha insta heller och läser mycket hellre allt här. Förstår om det blir skitjobbigt för Camcam men det är min önskan iaf ?

        Har Instagram men vågar inte följa bloggbevakning, för vill inte bli blockad av Anna book!

          ???

        Är du bekväm eller, kanske borde va bra o ha Instagram för att hänga med lite. Slipper man dumma frågor här

          Vill inte bidra till att Instagram tar över världen ännu mer. Vill inte bli bombad med rövbilder. Känns så meningslöst att antingen sitta och titta på inredning, som jag ändå kan googla eller kolla på i tidningar, och att följa influensers. Vill inte att de ska få fler följer och därmed tjäna ännu mer pengar på sina låtsas-jobb.

          /En till som inte har Instagram

    Mindre dissabella.

    Mindre av dina egna negativa åsikter i inläggen. Älskar denna blogg något otroligt men det är inte trevligt att läsa vad du tycker om t.ex. Isabella Löwengrip. Uppskattar att läsa inläggen om såna som henne men kanske låta dina personliga (negativa) åsikter skina igenom, oavsett vem inlägget handlar om.

    Fortsätt gärna dina inlägg som rör reklam i sociala medier, älskar dem!

      Jag tycker det är okej att CC har en åsikt, MEN det är kanske hur ofta men framförallt HUR hon framför den som är problemet. Ibland så otroligt låg nivå, oprofessionellt, omoget och hatiskt. Det gör det pinsamt att berätta att man läser bloggen ibland.

      Mer korrekturläsning.

      Mer gräv. Mer nice blandning!

    Mindre Bondinbella (om det inte är gräv för då tycker i alla fall jag att det är intressant). Enda sätt för henne att hålla sig relevant är genom den här bloggen och jag tycker inte hon förtjänar att vara relevant längre.

    Tycker det är kul och intressant med felaktiga (eller uteblivna) reklammarkeringar och gräv är såklart alltid väldigt intressant.

    På tal om Therese. Många har förtroende för henne och jag hade verkligen det innan jag köpte hennes produkter från Indy Beauty. Hon talar så gott om sina produkter och trycker verkligen på att hon kan allt så bra, har koll på vilka ingredienser som är bra och dåliga och vilka man ABSOLUT ska undvika. Tycker bara det är märkligt när ALLA hennes produkter innehåller parfym och andra skitdåliga ingredienser som torkar ut huden och är dålig för miljön. Annat exempel är Sodium laureth.

    Hur kommer det sig att hon har stenkoll, men ändå gör produkter med dåliga ingredienser? Känns så falskt och som att hon utåt vill verka som en tjej med stenkoll på hudvård, men när en annan person som har koll dubbelkollar ingredienslistan så kan jag lista flera stycken olika ingredienser som är dåliga för hud och miljö. Hon måste väl vara medveten om detta?

      Man behöver ha i åtanke att hon är över 30. Vad som funkar på hennes mer mogen hy är långt ifrån vad som fungerar på alla.
      Parfym är btw inte automatiskt dåligt, beror helt på ens egna hy. En del reagerar och en del reagerar inte alls.

        Visst, fast jag antar att en majoritet av hennes konsumenter är under 30, hon satsar ju inte direkt på anti aging-produkter heller, vilket jag antar hon skulle gjort om hon tillverkade hudvård för personer med hy som är 30+. Dessutom är parfym pro-aging och torkar ut din hy, och för någon med stenkoll på hudvård är det bara märkligt att man väljer att ha parfym i alla sina produkter.

          Haha ”någon som har koll på hudvård”. Nästan alla professionella hudvårdsmärken använder parfym i sina produkter. Elemis, babor osv osv.

          Jaja vi är alla proffs på hudvård efter 2019.

        Men parfym är ju aldrig nånting bra. Parfym tillför inget positivt till huden vad jag vet.

          Det gör det inte automatiskt dåligt. Isåfl hade det inte förekommit i så många produkter.

            Men parfym är ju helt onödigt i hudvårdsprodukter och smink, och i värsta fall ger det en reaktion.
            Hudkrämer med parfym väljer jag alltid bort, liksom hudkrämer i (ohygienisk) burk.

            Men ska du gå mot all forskning eller vad är det frågan om? Det är dåligt. Allt fler konsumenter vill undvika det och EN HEL DEL märken har slutat göra produkter med parfym. Keep up, snälla nån.

              För att konsumenten fortfarande föredrar produkter som har en god doft. Dessutom är det mer avancerat att ta fram produkter än att bara kunna stoppa i det absolut bästa. Lätt att sitta och titta på Hyrem och tro att man är proffs och peka finger åt höger och vänster om man inte har insyn.

      Tycker generellt det är väldigt lite negativt om Therese, är det för att hon är ”störst”? Hon gör mycket positivt ja men också skenhelig och dubbelmoral. Är vegan men använder botox/fillers regelbundet…

        Hur har det förresten gått med hennes magproblem?

        Hur vet du att hon använder botox och fillers? Är bara nyfiken.

      Om du följer henne så vet du att hon inte har stenkoll. Samma med Bianca. De har båda dålig hy så uppenbarligen ingen koll

        Bianca lägger tusentals kronor på hudvård, alltifrån behandlingar och krämer men har ändå ingen toppen hy. Kan ju inte vara bra att prova så många olika märken och produkter som hon gör.

          Det är ju just det som är problemet. Hyn hos många klarar inte av konstanta byten av produkter och olika behandlingar, det får man t.o.m information om hos hudterapeuter när man går dit.

          Hennes bulimi är säkert en del av orsaken till den dåliga hyn. Hon proppar i sig en massa skit som förstör kroppen(och då menar jag inte förstör vikten!), som hon sen spyr upp.

        Fast alltså, man kan ha superkoll och ändå ha ”dålig” hy. Gjorde ett avbrott med p-piller förra året och fick massor av finnar, hudvården gjorde varken till eller från.

        De här kommentarerna är uppenbarligen skrivna av folk som aldrig haft problem med hyn. Det behöver inte orsakas inte av dålig koll eller bulimi utan en massa olika orsaker men allt som oftast genetiskt.

    Mindre inlägg om influencers som glömmer reklammarkera.

      Ja. Jag brukar inte bry mig om innehållet och scrollar bara förbi det som är ointressant, men det här ÄR verkligen ointressant. Så självklart scrollar jag förbi, men det är den enda typen av inlägg som jag reagerar på.

      Ja, eller en annan twist på det. Inte bara ett enstaka inlägg utan isf en riktig genomgång av ett dåligt skött arbete.

        Alltså inte bara för det skett på ett enstaka inlägg från influencern…

      NEJ! Mer sånt!
      Det är väl det som är bloggBEVAKNING om nåt!

    Mer variation. Vill höra mer om mindre influensers (och då inte bara om uteblivna reklammarkeringar) samt andra bloggare som ex Sandra Beijer. Är trött på kopplingarna till Isabella i var och varannat inlägg.

      +1!!! på den! Finns massor av intressanta mindre influencers – eller – de är egentligen inte mindre, men får bara ingen uppmärksamhet här. Tyvärr känns det som att det aldrig blir mer bredd här. Trots efterfrågningar så är det samma personer som figurerar. Jag vill ha mer Schulman, Jennie Hammar, Hanapee, Sandra Beijer, ALLA från ’Det skaver’ (podcast), Frändfors och Lyskova för att nämna några….

      Har också märkt att de ’influencers’ eller profiler som du sällan bloggar om oftast när de väl lyfts är pga någonting negativt. T ex de har trampat i klaveret eller uttryckt sig tokigt någon enstaka gång, medan allt annat bra eller roligt de faktiskt gör aldrig lyfts. Tänker t ex på Amir, som visserligen stundtals uttalat sig knepigt men till största delen är ödmjuk och otroligt uppskattande mot sina följare. Nu är han väl inte så aktiv längre (?), men som exempel…

        Mindre vithetsnorm. Dina senaste inlägg om nyår och klänningar och allt vad det är innehåller samma mall av influencer rakt av. Otroligt enformigt och vad jag tror: reflekterar inte dina läsare alls. Vi är nog en rätt blandad skara och uppskattar således en bredare representation.

          Och ja, detta hamnande fel…

    Mindre inlägg om reklam, corona och kläd/smyckekollektioner.
    Mindre negativa inlägg, lyft hellre fram positiva händelser.
    En bättre ton i inläggen generellt, ironi framgår sällan i skriven text och det framstår oftast som nedlåtande.
    Som några redan skrivit, mindre vinkling i din text, du drar egna slutsatser och får det att låta som fakta fast personen du skriver om inte alls sagt eller gjort det du påstår.
    Sen framför allt, ta in någon som modererar kommentarerna och radera allt tjafs och nedlåtande kommentarer.

      Får gärna va negativt här, så trött på alla flunsor, glada, pigga, ärtiga, följ dom i stället om ni vill fly verkligheten!

        Men ni som har taggarna utåt konstant finner ju fan allt negativt. Till och med musikhjälpen klagades det på. Så ni kan nog fortsätta hitta saker att klaga på trots positiva inlägg, är säker på att om någon influencer räddar en familj ur ett brinnande hus så kommer ni ifrågasätta varför personen inte stoppade branden i pågens bageri. Så stört är ert gnällande.

          Och allt kan inte vara rosenrött och gulliputtigt heller.

            Allt behöver inte vara det, går att blanda inläggen.

          Jag vill inte vara den som är den, men du menar Polarbröd, inte Pågen 😉
          Hälsningar besserwissern

            Brunnit hos Pågen också din besserwisser.

            Lesserwissern*

      BloggBEVAKNING ska ju bevaka, gräva, kolla, granska osv, vill man bara ha det glättiga, den falska ytan är det väl bara att gå till flunsorna direkt- detta är ju en blogg som ska granska dessa flunsor. Bra att det är en ”negativ” ton som motvikt till allt ytligt, glättiga och falskt som ofta presenteras i de sociala medierna. Får gärna vara en negativ ton här, men helst ganska neutral dock viktigt att gå bakom ytan och se hur saker ligger till. Jätteintressant och roligt att tex läsa om fuskande flunsor som blir avslöjade när de försöker kränga ”egrndesignade” prylar de köpt från något skräpbolag. Mer sådant! Konsumentupplysning så folk inte blir lurade.

        Nu menade inte jag att det bara skall vara glada och glättiga inlägg. Men inlägg där Camilla ber folk dra åt helvete, där allt är fel och elände och skrivs i en hånande och nedsättande ton är trista, speciellt eftersom kommentarsfältet här håller samma ton.
        Kritiska inlägg absolut, men man kan skriva dem med lite finess och saklig ton.

    Gärna mer inlägg om hur influencers/media profiler agerar nu i pandemin. Ta upp när dem skiter i restriktioner, alla deras resor. Om man kommenterar på deras instagram får man inget svar, kommentarerna raderas direkt.
    Gärna mindre om Isabella Löwengrip.

      Problemet där är ju att vi VILL att restriktionerna ska vara på ett visst sätt när de i verkligheten är på ett annat sätt. Tex finns det inga restriktioner kring att resa. Många länder som det är fullt tillåtet att resa till. Då kan man inte hävda att de inte följer restriktionerna. Däremot kan man göra ett inlägg om det olämpliga i deras agerande, men man kan inte luta det mot att de bryter mot restriktionerna.

        Umgås bara med de du bor med.
        Bara besök i mataffärer och apotek.

        Du kan inte resa och följa det.

        Jag vill absolut ha mer inlägg om influencers som inte skiter i reglerna och utsätter andra för fara.

          Det där är helt åt väggarna fel.
          Sluta sprid fake news!

          Om man inte bor med några är det okej att umgås med några få utvalda.
          Man ska låta bli att besöka ALLA butiker i onödan, även mataffärer och apotek.

      Nej, skriv inte fler inlägg om ven som följer rekommendationer och vem som inte gör det.

      Särskilt när folk här inte förstår vad som faktiskt gäller.

        Precis, man kan påpeka hur folk beter sig men man kan inte hävda att de bryter mot restriktioner som inte finns.

        Helt sjukt att folk fortfarande inte vet vad som gäller. ”Jag har lite ont i halsen, måste jag vara hemma?” ?

          Fast det är svårt när många varit sjuka sen mars… jag är en av dom. Kan inte stanna hemma för minsta lilla varje dag. Annars försöker jag följa restriktioner

            Nej det är inte svårt, du får testa dig så du är säker på att det inte är covid-19.

              Klart jag har testat

              Kan inte testa mig varje dag liksom

                Nej men om du vet om att du inte har covid-19 så behöver du ju inte stanna hemma konstant trots symptom sen mars. Ni som är sjuka på det sättet är ju trots allt undantaget och det viktigaste är att du inte smittar andra med covid.

        Nåt som folk helt tycks ha missat är att EN person från hushållet ska gå in i mataffären och handla – inte mamma, pappa och tre barn.

          Eller hur! Enda gången det är okej är ensamstående föräldrar med för små barn för att lämnas själva.

      Kanske ett Corona-heat en gång i veckan där man samlar skiten?

    Camcam snälla följ upp detta tips! Sandrawesters på instagram, som beskriver sig själv som en influenser med 50000 följare, kommer nu i dagarna att tävla ut en chanel flap bag, hon har en instastory om det och kommer säkert att lägga upp ett inlägg idag eller imorgon. Kruxet är bara att alla hennes väskor är piratkopior! Hon har gjort liknande tävlingar tidigare där fejkväskor lottats ut och vinnaren uppenbarligen varit hennes ett alternativkonto. Vinnaren denna gång kommer lätt också vara en privat konto med typ 10 inlägg och under 100 följare. Majoriteten av hennes följare är köpta, men tävlingsinläggen brukar få tiotusentals kommentarer av riktiga personer.
    Otroligt nyfiken på människa, det är något som inte går ihop med att under någon månads tid ha ackumulerat ett 30-tal (om inte flera) designerväskor, varav flera hermes kelly-väskor, till ett sammanlagt värde på lätt en halv till hel mille, på en revisorlön, i ett ikeahem, i kläder från chiquelle och gina ?

      Såg nu att dessa väskor och tävlingar kommenterats i bl.a. detta inlägg https://nyheter24.se/bloggbevakning/2020/12/01/hur-lat-far-man-bli-my-martens/, men iom den kommande tävlingen blev det ju aktuellt igen.

        https://nyheter24.se/bloggbevakning/2020/12/11/en-lite-otippad-moralpolis/ Här Är också ett inlägg där hon kommenterats

      Hittar inte hennes Instagram??

        Kontot heter sannawesters

      Glöm inte hennes nya favvo märke Jacquemus som hon flitigt tar bilder på. På alla bilder har hon dock prislappen kvar? till och med en bild när hon har ett plagg på sig hänger lappen fram. Brukar man inte klippa av den??

      Ja, något är definitivt något som inte går ihop med den tjejen!

      Yes, fler som ser igenom Sannas luftslott!
      Såå synd att kontot med jämförelsebilderna försvann. Där blev allt väldigt glasklart att hon definitivt har Piratkopior och att senaste tävlingen var uppgjord. Sanna repostade en bild från vinnaren där hon tackade för väskan som hon fått hem, problemet var bara att bilden var snodd från en annons på nätet som man kunde hitta genom att söka på väskmodellen på Pinterest. När jämförelsebildena publicerades var Sanna snabb som blixten på att ta bort sin repost och raderade även hela kategorin ”Give away” i sina highlightade händelser. Dessutom lösenordsskyddade hon sin blogg för att undvika att fler skulle kunna se att hon bara för något år sedan tipsade om märkes look a likes då hon inte hade råd med de äkta…
      något klingar fruktansvärt fel med denna tjej

      Kollade hennes siffror på Alla Bolag och det går iaf att konstatera att hon inte fått pengarna genom att hennes bolag går bra…

    Färre inlägg om felaktig reklam/utebliven reklam. Kör en samling en gång i månaden eller så om du absolut måste skriva om det.

    Ta ett djupt andetag och räkna till tio innan du publicerar. Det är inte trevligt när du är arg, upprörd, vad du nu är när du kallar folk för dumma i huvudet och liknande.

    Sätt fler skällsord på moddlistan.

      Håller med. Är otroligt ointressant att läsa om att någon låtit bli att reklammarkera sina instaposter. Tror att alla redan utgår från att allt som en influencer postar är sponsrat på ett eller annat sätt. Det är inte lika viktigt som om Exxon skulle sponsra SvDs ledarsida.

        Eller hur, det funkade i början av den här bloggen men nu vet alla att det är samarbeten.
        Om du ändå vill fortsätta med reklaminlägg Camilla så testa tvärtom, lyft speciella och bra samarbeten där influencern vävt in det på något annorlunda sätt. Typ Kammi och coolstuff hade ett långt samarbete förr där de skickade henne random saker hon sen testade, det var roligt att se på samt att det blev ärligt, funkade inte produkten så rekommenderade hon den inte.

        Jag gillar de inläggen! Influensers och företagen de samarbetar med BRYTER mot LAGEN. Ändå ska de framstå som professionella, yrkeskunniga, hårt arbetande, seriösa entreprenörer och egenföretagare men de har inte koll på en av de viktigaste lagarna som berör deras bransch? M a r k n a d s f ö r i n g.
        Hade gärna sett att CC även kontaktar företagen och frågar om de är medvetna om att influenserna inte reklammarkerar för deras samarbeten och hur de ställer sig till detta. Företagen har också ett ansvar.

    Ett separat ÖS för Corona.
    Gärna ett inlägg med överblick på alla Dashas företag och vad som hänt med alla (bla Helium och hennes hoodies).
    Vill också se ett inlägg med tidslinje över allas ILs vänner och vad som hänt med alla vänskaperna

    Annars gillar jag ”vad händer på IG” inläggen.

    Jag gillar vad som händer på Instagram. Och sedan när du provar tex en influencers hudvård etc.

    Dagens sprättben typ eller mer ”driv” med flunsornas perfekta (stageade) bilder/liv

      Ja, de var roliga när de förekom!

      Skulle precis skriva det. Inläggen med skopillare, sprättben och tofshållare var roliga.

      Ja det var lättsamt och kul, mer sånt.

        Sprättben är fortfarande högaktuella. Bara en serie med Biancas som en film vore underhållande.

    Inget mer Anna book

      Jooooooooooooo ?
      Och eftersom jag är gammal: systrarna Graaf, Johanna Toftby och tant Mona, tack!

        Men neeeeej, Mona skriver bara om alla hennes behandlingar och plastikingrepp, följ hennes blogg själv men släpp inte in det skiten här

          Glöm inte alla hennes långa utlägg om hur och varför hon känner och älskar folk. Typ en halv a4 varje gång innan hon ens påbörjar vad inlägget ska handla om. Om samma. Jävla. Personer. Konstant. JA VI VET ATT NI BODDE GRANNAR DU HAR BERÄTTAT SAMMA SAK 100 GÅNGER NU.

            Allt går på repeat på hennes blogg

              Ändå läser ni. Mycket går på repeat här också.

        Ja, och Gynning!

        Gräv gärna om härvan Maggan Graaf, My Martens och tant Toftby ?

    Respekterar Thereses djurrättsengagemang. Men så vitt jag förstått är hon vegan och har stora problem med sin mage och även en del andra hälsoproblem? Varför provar hon inte att lägga om kosten? Förstår att det är svårt men varför inte prova kött/fisk/ägg/smör från typ Gröna gårdar. Min hälsa och mage läkte när jag slutade med spannmål, bönor, nötter osv. Många vegetarianer äter sånt som är svårt för tarmarna att bryta ner och skapar inflammationer i kroppen. Håller med om att köttindustrin måste bli bättre men det är inte optimalt för unga kvinnors hälsa att leva som veganer..

    Angående denna blogg hoppas jag att du skriver mindre om influencers som enbart gjort sig ett namn på instagram genom sitt utseende. Alla Hannalicious, Molly, Hanna, Gertrude och allt vad dom heter. Dom skriver inte om någonting, ingen kreativitet eller entreprenörskap. Det enda de influerar till är utseendehets. Varför ska vi sponsra deras livsstil? De flesta verkar mest störa sig på dom. Gillar Sandra Beijer, UnderbaraClara, Therese Lindgren osv. Olika stilar men de har något att komma med åtminstone.

      Min mage blev mycket bättre av att ta bort alla animaliska produkter. Det är nästan som att vi är individer som har olika förutsättningar….

        Och jag mår förjävligt om jag ens skulle försöka mig på den typen av kost så bra sagt – vi alla är olika individer!

          De flesta mår dåligt första tiden sen blir det bättre. Precis som veganer som börjat äta kött igen mår för jävligt innan kroppen ställt om sig. Alla funkar olika, innebär inte att något är sämre än det andra.

            Nope. Har en mage som det inte funkar med inte svårare än så

          För mig tog omställningen från heavy meat eater till vego (men äter oftast veganskt) kanske… ett halvår? Efter 4,5 år fick jag av misstag i mig kött (trodde det var vegetarisk färs i mina enchilladas, språkförbistringar…) och jag spydde sedan hela natten (men inte mitt sällskap som åt samma så det var inte dåligt kött) ?

            Ja, för då var ju din mage inte längre van vid att äta kött ?

            Samma sak med laktos. Få i norden har äkta laktosintolerans på grund av en genetisk mutation. Om vi däremot undviker laktos och sedan äter laktos kan vi få en reaktion som kan misstas för intolerans, men som i själva verket inte är det. Precis samma sak med gluten.

              Precis. Det är ju en omställning åt båda hållen ?

            Jag reagerar också så på kött, ville helt frivilligt testa lite av pappas älgkött för något år då jag alltid älskat den rätten men blev as dålig i magen sen på natten.

              Tänker bara på de som ”inte tål bönor” och baserar på att det ätit en stor portion en gång och fått magknip och pruttat i 3 dagar.

                Så är det ju för alla oss som gått över till vego. När jag åt älgkött den gången var det som rinnande vatten. Eftersom jag inte vill äta kött tänker jag inte vänja kroppen vid det liksom. Men kan tycka att det är lite synd, någon gång ibland hade varit gott. Obs äter inte vego pga djuren innan nån börjar dilla om det.

            Det är pga att du får dåligt med magsyra när du äter veganskt och då kan du inte längre bryta ner kött. De veganer som går tillbaka till köttätande brukar behöva tillsätta magsyretabletter under den första tiden innan allt rättat till sig igen.

            Svar i modd.

      MINDRE om veganer och grönt!!!!

        Vaddå mindre? Tycker du det är många matinlägg här inne eller?

      Om du följer Therese så vet du att hon följer foodmap så hon har lagt om kosten massor.

      Vegansk mat är inte alls automatiskt dåligt. Halvfabrikat, kaffe och takeaway som Therese lever på (Iallafall hur hon delar med sig utåt) skulle få vilken mage som helst att balla ur. Hon lagar ju aldrig mat mer än vid samarbeten, då kan hon typ koka ett par potatisar till halvfabrikats schnitzeln.

      Skulle aldrig kunna äta det Therese äter. Äter jag eb liten mängd nötter eller ens sallad så blir jag sååå dålig i magen. Dessa är bara några exempel, finns såklart fler.

        Ja färska grönsaker är ju inte heller bra för magen om man har problem med magen.

      Jag håller med, de där är så sjukt ytliga och ointressanta. Kan inte hålla reda på vem som är vem. Tror många härinne inte bryr sig om dem så mkt

    Det är ofta samma influensers det handlar om i inläggen så gärna mer om poddare/poddar tex! Finns ju profiler till olika hälsopoddar, föräldrapoddar osv.

    Då och nu inlägg är roligt

      Ja det hade varit kul och fullt görbart eftersom många har bloggar som sträcker sig upp mot 15år tillbaka i tiden.

    Gräv mer! Gärna inlägg om Bella!
    Inte så kul med inlägg om reklammarkeringar. ?
    Avslöja gärna dubbelmoralen hos dessa snarstuckna snöflingor till influensers, som tjänar massa pengar och prylar, men dom inte tål minsta kritik!

      *som

      Håller med. De inläggen om reklammarkeringar är så sjukt trista

    Jag vill se mer neutrala inlägg där författarens personliga åsikt eller humor är en del av inlägget.

      Du missade ett – inte – där va, eller menade du det du skrev? Neutrala inlägg är väl att bara återberätta UTAN personliga åsikter menar jag.

      *inte är en del av inlägget.

    Jag skulle vilja ha en större blandning på inlägg. Som ytliga inlägg i stil med ”detta händer på instagram”, eller som var vanligt förut med ”veckans…” (typ veckans chock, veckans missförstånd, veckans erkännande etc.)
    Det blandat med längre djupare inlägg som till och med skulle kunna vara som en serie, som handlar om olika fenomen i influencervärlden. Som t.ex. vad det innebär att vara influencer, varför de fått för sig att reklammarkering är dåligt, när all forskning säger annorlunda och varför folk tenderar att ha en mycket hårdare ton i kommentarsfält jämfört med lunchrummet på jobbet. Typ lite mer ”tidningsartikel-form” på det hela där man kanske till och med får läsa intervjuer med influencers.

    Framförallt skulle jag vilja se att kommentarsfältet moddas hårdare och snabbare.
    Jag vill se åtminstone en jämn fördelning av positiva och negativa inlägg.
    Jag vill inte se några inlägg alls som skrivits i affekt där du ber folk att hålla käften eller dra åt helvete.

    Mer eget, nyheter inte inlägg som du fått tips om i kommentarerna.

      Då finns det inte mycket kvar…

      Varför? Vad spelar det för roll?

    Mer karlar! Många gånger kvinnliga influencers blir kritiserade här för samma beteende som män med många fler följare kommer undan med. Är väl Marcello som är undantaget

    Att du slutar bevaka dem du verkar ha bevakat hittills och börjar med sådana som driver intressanta bloggar. Det finns hur mycket som helst därute – bloggar om böcker, bloggar om film, bloggar om konst, om forskning, om….allt.

    Men jag antar att det inte är s a s affärsidén med den här bloggen. De där bloggarna jag talar om har säkert bara en bråkdel av antalet läsare som ”influencers” har, jag menar, en sida om klimatförändringarna, till exempel, kan självfallet inte slå ett putande arsle. Så då skulle ju antalet läsare här också minska avsevärt och så….tja.

    Men tänk vad kul det hade varit om fler hade tyckt att intressanta bloggar också var viktigare! Då hade man fått något slags hopp om mänskligheten, ändå!

      Vilka driver intressanta bloggar?? enligt dig. Det är ju så väldigt olika vad som är intressant.

    Good news 🙂

    Inget mer gnäll om influensers som reser eller går på café trots att vi är ”mitt i en epidemi”. Ingen bryr sig.

      Senaste inlägget om det är ju det mest kommenterade idag så det verkar ju som att ganska många bryr sig ?

        Och hur många kommentarer handlar om tjafs kring det hela?

          Är väl hederligt engagemang

      Håller med!

      Känns som att Camilla får panik så fort ngn går utanför dörren eller tar på sig en glittrig klänning. ”Är det coronavänligt?”

      Är så trött på hetsjakten som är i bloggen att jag ger det en vecka till, sen spärrar jag mig själv från att gå in här om man inte slipper skiten.

        Tja, ingen kommer att sakna dig, så gå du ut och trängs och dra på dig lite corona nu.
        Bye!

      Jag bryr mig.

    Inget mer om Blondinbella, hon är så tråkig och förutsägbar. Mer gräv och om trender bland flunsorna. Mer om riktiga influencers där du vågar ifrågasätta, istället för att ge luft och utrymme till fd influencers som jag tror får uppmärksamhet på din blogg och därför provocerar för att du ska skriva om dem.

    Fler bilder på dina katter.
    Färre bilder på hunden.

      Neeej! Inga djur tack. Älskar djur men inte på detta forum.

      Noll bilder från Camillas egna liv, ointressant i en blogg som inte handlar om henne. Kör det på insta istället.

    Mindre om Blondinbella och Anna Book!

      Alltså jag är helt okej med inlägg om dem när de gjort något som är värt ett inlägg. Men det känns som om mer än hälften av inläggen om de två numera är inlägg om absolut ingenting.

      Anna Book som tjatat om rean på sina hälsningar inför jul och nyår hehe och nu ville hon framhäva hur god hon är som minsann idiellt gav tips om porrfilterappen, precis som så många andra influencers/kändisar gjort fast UTAN att berätta att de gör det ideellt men Anna hon gör det idiellt minsann. Alltså. Och Kissie som fiskar efter att få sommarprata i P1, pinsamt.

      Nej mer om Anna Book och My, dom roar alltid.
      My åkte förresten till Åre idag, hon visste i förväg att hon gjorde fel om man tolkar hennes blogginlägg rätt?

        Slutar säkert med något benbrott. Eller att My stukar foten och måste till akuten alternativt åka ambulans pga feber. Tror knappast hon betalar hyra, tiggeri som vanligt tills företagaren tröttnar. Kul för katterna att åter vara själva.

    Mindre eller inget om Ex on the beach och Paradise hotel och liknande supersliskiga program. Mer djupare gräv även om det kanske inte bara är bloggare. Skulle vilja läsa mer om poddare men fattar att det är otroligt tidskrävande, men där får man ju mycket mer info än de folk skriver ut i text.

      Jag tycker tvärtom! Mer om ex och PH. Har börjat följa det slaviskt nu under min karantän och vill diskutera det med folk! ?

    OT men fundering till ämne. Varför får vissa influensers som ex Bianca skäll så fort så hon går utanför dörren för att handla och det pga av corona medan influensers som Cecilia Blankens som är i Åre just nu och åker skidor och lägger upp bilder hela tiden bara får glada tillrop och inte en enda tillstymmelse till fråga ens om lämpligheten med redan?

      Anna Kubel är också på semester och åker skidor…

      Mogi är också i Åre…

      Blankens hus är antagligen sponsrat från grund till tak men aldrig att jag har sett en reklammarkering.

    Mer gräv och ”avslöjanden”. Mindre Paradise hotel och liknande, samt random inlägg som egentligen inte handlar om någonting. Hellre få kvalitativa än att fylla ut med inlägg om att ens flunsa släppt någon ny kollektion med skor och en efterföljande fråga om vad vi egentligen tycker om lårhöga stövlar.

    Finns det inga äldre kvinnor och män som bloggar?
    Måste allt handla om 30-?

      Du har ju Graaf, Mona, Wahlgren, Wistam osv. Gå in på deras sociala media så finns det säkert länkar till deras äldre kompisar

      Mittlivpalandet.se

      Anja Rosenskjold om man gillar bakning, vloggar, rockabilly, vardagsliv osv. 53k följare på insta och 100k på youtube. 48år.

    Mer djupgående saker som tex IL och lappen.
    Mindre om reklammarkeringar!!!!!!

      Fast då ska det inte vinklas och förvridas för att skribenten har ett horn i sidan till någon och vill att det ska vara så negativt som möjligt för vissa som hen skriver om, utan i så fall grävas och skrivas djupgående på ett rätt, sant, reko och korrekt sätt och liksom på lika villkor för alla, och så har det tyvärr inte varit här hittills.

    De influencer jag vill se mer av är Jocke Lundell, speciellt hans grymma renovering. Alexandra Nilsson och JLC.
    Vad Yes Theory och Mark Rober håller på med.
    Senaste TikTok-trenden
    Och ”nu & då” inlägg med en jämförelse på hur en influencer har ändrats till det bättre.

    Alltså lite mer blandat av de olika sociala plattformerna och inte bara vad som händer på instagram.

      Håller med, granska och gräv om Jocke L, det finns ju en del och även om andra. Vissa kommer undan som gör och gjort en del skumt, tvivelaktigt och som ljugit en hel del, där det finns mängder att granska. Granska dem som tjänar stora pengar som Lindgren, Warg, Frisk med flera.

        Vad är det som får er att tro att det finns något smaskigt gräv om alla dock? Varför är Therese och Ida dåliga bara för att de tjänar mycket pengar? Innebär ju inte automatiskt att de har massa skelett i gaderoben.

          Nej ingen säger väl att dom är dåliga men om andra har skelett i garderoben så har dom, det borde inte göras skillnad på folk liksom. Vissa skammas för allt och inget och andra inget alls trots att dom har gjort typ samma saker liksom och värre. Ton, ordval och vinklingar i inläggen skiljer sig beroende på vem det handlar om liksom.

        Jag menade inte att man ska granska och gräva i dem. Bara sammanfatta vad de gör ibland.

          Fast varför inte granska? Jag tycker alla borde granskas på samma sätt, eller så ska ingen granskas. Logiskt sätt så borde väl dom med mest följare och som tjänar mest pengar granskas. Det finns anledningar att granska vissa som man kanske inte tror men som sysslat med saker som inte kommer helt upp i ljuset. Vissa kommer undan.

          Tycker absolut att det ska granskas och grävas i Lundells!!! De är skeenheliga och vinklar saker till sin fördel, alltid, det är så Jocke jobbar och alltid gjort. Han är bättre på många sätt idag men fortfarande opålitlig i mycket t ex tittarsiffror som de väl överdriver bland annat. Familjen Lundell lades väl ner pga dåliga tittarsiffror men han får det låta som annat?

            Man behöver inte granska precis varenda liten molekyl i precis allt. Man kan välja att leva med hela paketet också liksom och fokusera på positiva grejer.
            Precis som att ingen i världen granskar villkor för användande av saker. Man klickar bara i att man godkänner eftersom att man vill använda grejerna.

      Vill inte läsa om nån av dem 🙂

        Vad skönt för dig som sluppit det då.

          Eller hur? ? Trodde inlägget handlade om vad vi som läsare vill ha och inte ha, men jag måste ha uppfattat nått ?

      Haha så klart du tycker det Jocke. Eller är det möjligtvis Alexandra? Ja ja du har förändrats till det bättre och du var lite rolig på insta. Du Jocke har också förändrats till det bättre på vissa sätt men är fortfarande opålitlig och manipulativ och lyckas få allt att låta bättre än vad det i själva verket är. Du lyckas komma undan med mycket och nu önskar du mer uppmärksamhet här haha.

        Sådana här kommentarer vill jag se mindre av. De är så extremt tröttsamma

    Skulle vilja veta lite mer om vad som händer hos CW, LD, Elaine, Linnéa Claesson, Haveristerna och liknande.

      +1!!

      Håller med. LD var det längesen det skrevs om.

      Vore intressant om du kunde ta upp någon av all den skit som framkommit om Linnea…

        Nej! Inte mer skit! Vi behöver mer positiva grejer!

          Det positiva är ju att det går orimligt bra för henne trots allt?

        Känns ju som det tåget har gått. Är ju old news nu.

          Det pågår ju hela tiden, senast igår. Om LC alltså.

        JAAAAA

    Vill läsa om Lady dahmer och Anna suvanna davidsson.

    Inget mer cissi wallin och haveristerna.

    Mindre eller obefintligt med inlägg om reklammarkering. Who cares ?
    Annars bra som de är. Men dessa inlägg känns bara som utfyllnad. Läser aldrig

    Skriv om Paula Rosas skenhelighet.

    MER ANNA BOOK!

    Mer av : gräv! Kanske kan man ta lite ”genres”. T ex en vecka gräv kring en slags influencers, t ex matbloggar och nästa kring träningskonton på insta osv. Vet inte om det är görligt?

    Även kul när du sammanfattar, som de där ”detta händer på insta”.

      Fast vaddå, ska hon gräva där det inte finns något att gräva fram? Vet ni ens vad ett gräv om en person betyder? Måste ju finnas en anledning till det. Typ Bellas orimliga siffror var ett bra gräv.

        Finns ju massor som behöver grävas i. Omärkt reklam och diverse fiffel.

          Kanske inte som är i samma kaliber som Bellas, men ändock…

        Men vi vet ju inte om det finns något att gräva i?

        Fast det finns ju massor, detta tjat om Bella… finns andra siffror om andra personer som det i så fall borde grävas i, och det finns en massa annat om andra personer att gräva om men skribenten här har vissa hon hakat upp sig på och är besatt av.

    Själv är jag helt ointresserad av inlägg gällande reklammarkeringar.

      Jag med egentligen, samtidigt som de ju är en stor del av alla influencers jobb. Och dom sköter ju inte sitt jobb. Tycker det behöver uppmärksammas mer.

      Jag önskar mindre politiskt vinklade inlägg.

      Helt ointresserad av Wallin, LD, apan m fl.

      Vill gärna se mer gräv vad gäller oärliga flunsor.

        Skulle varit eget inlägg

    Mindre av inlägg där man fattar på förhand kommer leda till rasism (händer inte ofta, men då och då…).
    Mer om Schulman-klanen. I senaste Alex och Sigge podden berättade Alex om att han under 6 månader inte pratade med sin bror pga hans fd fru. Måste ha varit C och A… vad hände där?

    Snabbare sida. Knapp för att ta sig längst ner i kommentarsfältet. Ordna så att sidan ej hänger sig och laddar om!

      Är väl ett sätt att få mer klick, fusk?

      Ja och i alla fall för min del är det så svårt och trögt att skrolla på ÖS! Ju fler kommentarer ju svårare och trögare. Är det fler som det blir så för?

      Tror att jag nångång sett någon skiva om det? Tänkt att det kanske är min telefon som krånglar men funkar ju hur bra som helst i alla andra inlägg och allt annat. Så är det något du kan åtgärda Cam? Såååå jobbigt när det inte går att skrolla ordentligt och framförallt när det är sååå många kommetarer och som ändå man gärna vill läsa.

    Gräv på djupet om Mona. Känns som det finns mer än EN hund begraven där…

      Är redan gjort men för länge sen. Porrbutiks bakgrund osv osv.

        Men Gud så hemskt, en porrbutik ???

    Mer:
    1. Händer på instagram
    2. Positiva influenser som faktiskt bidrar till sundare åsikter
    3. Några välvalda internationella influenser

    Mindre:
    1. Paow, Anna Book och BB. Vill att de ska bli bortglömda.
    2. Reklammärkering inlägg. Nog är nog!
    3. Förklaringtexten till ÖS. Samma vaarje dag. Variera dig eller skriv. ”Ni vet vad som gäller, håll god ton”.

      Men det är väl verkligen inte en enda person som är tvungen att läsa förklaringstexten till ÖS. Om du inte orkar läsa den, gör inte det bara ?

        Läser förklaringstexten varje gång för att se om den rättats men nix, man kan fortfarande ”bli sattes på moderering”.

    Ja du Camilla. Här var det högt och lågt om vad som vill läsas om.
    Inget kan tillfredsställa allas viljor.

      Nej, det urvalet från ju Camilla själv göra men hon kanske kan få ett hum 🙂

    Tyckte inläggen om Åsa ingrosso var underhållande. Hennes sätt att ta kritiken var intressant. Mer sånt gräv 🙂

      Åsa Ingrosso har Anna Book-potential!!!

    Mer om schulmans!
    Tyckte också det varit kul med lite nostalgiinlägg du gjort, tex en gång samlade du alla låtar alla gjort, kissies singel tex.
    Mer om gardet!

      Åååh Kissie i… 1 2 3, faaaaanta och rosé.

      Vill veta vad det varit för fuffens på perfect day. Bella får mkt skit för att ha varit dålig som chef men finns nog mkt om H o A.

    Gå till botten & mera gräv angående ”sharenting”. Typ minireportage i flera delar. Hur ser lagstiftningen ut när barn exponeras på nätet? Vilket ansvar har de företag som betalar föräldrarna ex jollyroom, kidsbrandstore, Polarn & Pyret, Gina Tricot (ex Margeaux & Arnolds kollektion) mfl
    Är kontrakten juridiskt giltiga när det är influenser som är barn dvs omyndiga som gör reklam på nätet?
    Har företag laglig rätt att exponera barn som Arnold & skriva kontrakt med ena föräldern när barnet har två vårdnadshavare?
    Keep up the good work❤️

      Och ta upp fler personer och inte ge Margaux all skit. Mybabydolls, Marina, Mirka, Ida Warg.. Är många som hänger ut sina barn. Mybabydolls konto på insta samt blogg handlar tex enbart om de 10 barnen.

        Satu som har mybabydolls har dessutom nästan 250k följare på instagram. Måste väl vara mycket för ett svenskt konto?

    Större variation av influenser tex fler Y*utubes/med stora insta konton exp mimi höglin, helen torsgården, vanessasdesign, tiingeliinn, Saracelinaa på insta har ju relativt stora konton. Lite tröttsamt med samma namn hela tiden o avdankade C kändisar som öndå fläckar ut allt på diverse program på tv.

      Ja det känns som om du (Camilla) missat youtube helt. Många som är stora där som också är stora på insta.

      Who??? Nej tack

      Ja, youtube är en stor plattform med många stora influencers.

      Varför är you tube moddat för? ?

        Jag vill inte få inbäddade filmer i kommentarsfältet.

          Lätt fixat! lägg till domänen i det moddade ordet, så kan man diskutera den plattformen också.

          Varför vill du inte det? Vad bygger din åsikt om det på?

    1. Fixa kommentarsfältet så man slipper skrolla flera svar på 1 kommentar. Kanske att man kunde klicka på ”läs kommentarer” under startkommentaren.

    2. Inte fokusera på samma person i 10 inlägg i rad.

    3. Vara mer bred och inte klänga fast vid ”gamla godingar”.

    4. Älskar fakta mer än diskussion om åsikter. Så mer fakta om vad som är rätt och fel.

    5. Lyft det som någon gör bra också.

      Ja!!! Kommentarsfältet!

    Alltså, jag kommer ju helt osökt att tänka på den här tjejen när jag ser den här Therese.

    Samma genuina utstrålning. Dock enda skillnaden är att kanske en av dem gör det med glimten i ögat. 😉

    https://www.instagram.com/p/B5s_cv1HGoZ/

      Hahahahaha Therese har nog snott sina poser därifrån.

    Jag vill ha uppdateringar om influencers som lever lite annorlunda. Som inte nödvändigtvis är de syns och hörs mest, utan är duktiga på något annat än att festa och vara provocernade. (Jag menar inte att alla är det, men många har den aspekten i sina kanaler.)

    Exempel på intressanta personer:
    Jonna Jinton
    Kanske Underbara Clara? brukar inte läsa hennes blogg, men hon är en sådan person som jag tycker verkar lite mer intressant än de lite yngre influencerna. 🙂

      Haha hej Clara, så klart att du tycker det 😉

        VARFÖR skulle denna kommentar vara skriven av Clara?

    Våga ge dig på några fler. T ex Graaf och Toftby som verkar ha frikort.

      Lundells verkar väl ha mer frikort då, och Lady Dahmer, Elaine, Schulmans.

      Enig. Mer Toftby!

    Jag tycker att det är roligt att läsa nyfikna och undrande blogginlägg men har svårt för dömande och besserwisser inlägg som jag tycker att det finns för många av. Lite mer ”zen” och eftertänksamhet! Jag gillar att läsa om lite olika influencer, både mer eller mindre kända! Tack för ditt jobb!

    Jag tycker vi tar ett Blondinbella och Anna Book fritt år. Gud så skönt det hade varit att slippa dessa tragiska uppmärksamhetsberoende människor. Känns som dom båda hade mått så himla mycket bättre av att gå offline och finna sig själva ett tag. Du kan kanske hjälpa dem genom att inte ge dem mer uppmärksamhet. Det är ju inte allt givetvis men minskar trafiken något.

    Jag har hittat hit för bara några månader sedan och skulle önska mer nyanserade inlägg. Dvs mindre dömande och lämna mer till läsare att själva värdera det som visas/skrivs. Jag tycker också att det varit väldigt mycket fokus på enskilda influensers medan andra ”kommer undan” och då blir det ännu mer snett och mer likt mobbning.

    Mer ”Vad händer på instagram”. Mer korta inlägg. Mer inlägg utan twist på slutet som gör att kommentarerna handlar om det istället. Mindre om ”okända” influencers, haha. Har väl att göra med att jag börjar bli gammal helt enkelt, har inte koll på hälften av dem det skrivs om här. Överlag kanske mindre om ”influencers” som typ är känd från realityprogram.

    -Mer gräv!
    -Mer genomarbetade inlägg, gärna små serier av inlägg på något tema!
    -Mer gräv om influencers som Elsa Billgren, krickelins, Sandra Beijer, Etc! Finns mycket märkligt där, minst lika mycket weirdness som hos Anna Book och Åsa Ingrosso…
    -Bättre språk i inläggen. Önskar att C faktiskt spenderade lite tid på att se till att språket är korrekt och läsbart, inte bara rättstavat utan också utan alla konstiga syftningsfel. Gärna Cams åsikter i inläggen, men mindre Cam i språket. Det blir ofta tillgjort och tramsigt, märkligt krystade skämt och ordvitsar eller allegorier. Skulle föredra ett lite mer städat språk och att Cams personlighet syntes mer i valen av ämnen och åsikter. De bästa inläggen är de långa och genomarbetade!

    Kom på en sak till; könsfördelningen är lite skev. Vore intressant om lika många män som kvinnor granskades. Dock fortf sakligt.

      Könsfördelningen på influencers är ju väldigt övervägande kvinnor. Vore ju underligt om det skrevs 50/50 om kvinnor och män när det inte alls är representativt för verkligheten.

        Åhjo, det finns sjukt många män om man tänker efter!
        Influencers är inte enbart instagrammodeller liksom.
        Anledningen till varför du tycker att det är övervägande kvinnor handlar enbart om att du inte utforskat utbudet tillrääckligt.

    GÄÄÄSP på inläggen om någon har ”reklammarkerat rätt”. Extremt ointressant. I övrigt håller jag med många andra! Gräv, hänt på soc-med etc

    Fattar inte varför det efterfrågas neutrala inlägg. För mig är det här en blogg och inte DN. Det är ju roligt att läsa skribentens (Camillas) vinklingar och ”åsikter” om man så vill.

    I övrigt kanske jag är den enda här inne som fortfarande tycker det är roligt att läsa inlägg om den mest bizarra människan jag vet – Blondinbella. Bryr mig ganska lite om alla dussin-kopior-infuencers men tycker det finns viss underhållning i Bianca ibland. Läser gärna mer om Hanna och Amanda. Finner dem oerhört priviligierade och osympatiska. Där finns mer att hämta. Fast egentligen mest med Amanda.

      Älskar också att läsa om nr:1, Bella!
      Och vill gärna se mer om A och H

      Håller med om allting

    Älskar TramsFrans!
    Skriver om Kenza och Bella!

    https://tramsfrans.aftonbladet.se/2021/01/kenzas-foretag-i-konkurs/

      Intressant hur även han skriver på olika sätt om Bella och Kenza, även han gör skillnad på dem och skriver med olika ton. Inget illa om Kenza men alltid med en låg ton och dåligt vinklat om Bella. Nu är det så att Bellas företag Löwengrip drevs i minst fem år innan det såldes, det gick alltså inte i konkurs och det bolaget finns kvar – lite skillnad mot Ivy revel som gått i konkurs.

      Älskar också Tramsfrans. Synd att kommenteringen är död bara 🙁

      Och även Frans gör skillnad på dom båda. Han skriver inget nedlåtande om Kenza men med en annan ton om IL, och vinklat. SÅ tydligt. IL s bolag Löwengrip fanns i fem år innan det såldes, det har alltså sålts inte kursat, bolaget finns alltså kvar. Tror inget av IL s elva bolag kursat, iaf inte i hennes ägo. IL har sålt bolag, lagt ner, avvecklat och flera av bolagen finns kvar ännu sedan många år.

        Nej men inget går väl direkt bra? HH är ju riktig katastrof tex. Löwengrip hade väl kunnat ha någon framgång om inte den stora Entreprenöööören hade tagit det ena idiotbeslutet efter det andra och bara skickat hela företaget åt helskotta. Så jag håller med om hans analys i det fallet.

          Så klart du tycker det och håller med, du är ju en bella -h ater. Nu var poängen här att han också gör skillnad på folk och vinklar och troligtvis påverkats av c och denna blogg, som många andra, och att han har lite fel vinkling på det och verkar ha missat en del nämligen att bellas företag Löwengrip finns kvar sen många år och att det INTE gått i konkurs.

            ?

    Publicera inga inlägg där barn är med.
    Låt oss slippa Blondinbella.
    Granska bloggen Liws Lust och deras partnersida.
    Använd ett nyanserat och värdigt språk när du skriver, annars lär läsarna tyvärr tröttna. Vuxenmobbning är aldrig inne.

    Vill inte se:

    ”Den har inte reklammarkerat”, vem fan bryr sig egentligen?!

    ”Corona corona corona” hetsjakten så fort ngn går ut, så fort ngn träffar en vän etc.
    Kan du sluta vara en livrädd coronapolis?!

    Inget mer Blndinbella, toftby, eller My och Anna book”

    Vill se mer av:

    Sanna och Calle och deras lille Sam

    Vanligt skvaller som förr.

    MINDRE inlägg om reklammarkeringar. SÅ tröttsamt och alldeles för mycket om det!

    Damerna bakom Säker Stil borde granskas i sömmarna. De påstår sig stå bakom hållbart mode, men sedan är det ändå ett väldigt stort fokus på trender & shopping.

    Dessutom pratar de mest om DYR shopping, märken endast rejält privilegierade har råd med, väskor för 30-80 000 kr man ska ha flera av för olika behov… Verklighetsfrånvänt och med starkt överklassperspektiv!

      Håller med!
      Avskyr deras överklasstil och inställning. Snacka om att vara förmer.

        Men om ni vill läsa om Ulla o Bertas fotriktiga skor och kofta från Celbes så finns HJ

          Oj, det där var riktigt nyanserat du!

    Jag läser gärna om dina egna åsikter, men då ska du vara tydlig med att det är just dina åsikter och inte något som endast är ”den åsikten man ska ha(Pk om du vill).
    Jag skulle också uppskatta att du korrekturläser dina texter och skriver korrekt svenska. Det kan ändå vara personligt skrivet, men det kommer vara lättare för alla att förstå vad du vill ha sagt.

    Framförallt vill jag att du tar bort min ip-adress från moddlistan.

    Mer Pewdiepie! Fattar ärligt talat inte varför han är så osynlig här. Bianca och Isabella är ju inte i närheten av hans siffror. Och han gör inte bara spel, precis som Bianca inte bara gör smink. Orka kolla upp honom lite. Det är värt det.

      Han är störst av en anledning!

    Absolut mer djupgående undersökningar, eller kan kalla det detektivarbete! När det nu finns något.
    Annars tycker jag den är väldigt bra precis som den är.
    Jag hittade hit genom ”stoppa pressarna, svenska bloggare”… och en gång blev jag orolig så jag skickade ett DM åt dig och fråga hur du mådde.
    Sen dess är jag här dagligen, men brukar läsa varje dag!

    Som många redan påpekar före mig: färre inlägg som berör utebliven reklammarkering alt någon annan mer uppsamlad form på dessa. Dock så är det ju bara att bläddra vidare om de inte faller en i smaken, såklart. Tycker det är väldigt givande att kika in här så vill inte vara kritisk i onödan. Uppskattar det mesta av innehållet. Ser fram emot att följa Kenzas andra son med tillhörande kommentarer här inne, ifall det håller mellan Sandra B och Björn, hur det ska gå med Annicas ofrivilliga barnlöshet och relationen till E (brottades själv i många år med dessa frågor) m.m. Följer inte så många influensers så brukar mer hoppas på att någon av de ovanstående omnämns när jag kikar in här. Gillar snuskigt skvaller och spekulationer om folks kärleksrelationer och sexliv.

    Mest av allt hade jag velat se in i framtiden för att ta reda på ifall det håller mellan Kenza och Aleks livet ut. Har aldrig hört talas om en så ung och offentlig person som lyckats hålla ihop det med samme snubbe sedan tonåren. Är sjukligt imponerad av att de fortfarande framstår som nykära efter alla år, eller iaf vad som bilderna ger sken av. (Nej, jag är inte Kenza). Sedan undrar jag hur Elena Belle tagit sorgen efter den avlidne maken. Tidigare syntes hans namn i Instabion men är nu borttaget.

    Tycker du ska lägga ner ditt skitsnack om andra. Många gånger går du för långt. Du vet att du uppnanar till mobbning va samt mobbar själv?

    Granska influencer företagen mer.

    Inget mer om dina husdjur, tack. Kryper i hela kroppen när man måste läsa om dem.

      Klart hon ska skriva om sina underbara husdjur. Människor som inte gillar djur kan dra åt skogen. Tack på förhand.

        Ja, mera hussjur säger jag!

    ”Vad hände sen”- inlägg om bloggare som var populära förr men sen slutat att blogga eller ”förr&nu”- inlägg om de som fortsatt. Presentationer av imfluensers som är på väg upp, inlägg med samlat typ ”10 intedningsinfluensers”, 10 ”träningsinfluenser”, 10 djur på insta osv.

      Jatack vad hände med alla de där man följde förr som Kakhusets osv!

    Lite mer blandning det samma personer som figurerar hela tiden, gärna lite om de som är ”äldre”, Ebba von Sydow, Emilia Deporet, Isabell Monfrini, Karin Bastin, Jennie Hammar mfl

    Skriv om chloe schuterman

    Vill läsa om:
    Åsa Ingrosso
    Wahlgrens
    Hanna och Amanda
    Ebba von Sydow
    Bella
    Influensers som är falska
    Lättkränkta som Läckberg och Perelli

    Less på alla inlägg om smygreklam. Vid det här laget så stör det läsaren – anmäl och gå vidare i livet.

    Vänd på kommentarsfältet så senaste kommentarerna publiceras högst upp.

    Ska Anna Book skilja sig?

      Ånä det kan jag inte tänka mig.

    Mer korrekturläsning. Om du behöver hjälp kan du anlita mig ??

    TC candler har publicerat en lista på ”most handsome face 2020” för män. Och den som är först är pewdiepie… finns en liknande för kvinnor och där finns en 20 årig tjej från Uppsala med. Hon är ingen kändis och har drygt 5000 följare på instagram. Det hade varit en kul grej att skriva om. Speciellt då en ju faktiskt är influencer…

    Sluta delta i den allmänna mobbningen av BB och A Book!
    Det finns redan på Flashback som har gått över gränsen redan.

    Mindre Anna Book (helst inget alls. Så ointressant)

    Skriver igen då mitt svar inte verkade bli publicerat igår… Men mindre Bianca, Paow och Blondinbella!

    Hade varit intressant med mer gräv kring flunsor som tjänar pengar/ följare på sina barn tex janemarina, hon hänger ut hela sitt barn liv och sjukdom. Vet att detta kommit upp i kommentarerna för någon vecka sedan här!

    Kanske lite utanför boxen men konton på insta som vuxit stora som man inte vet vem som ligger bakom tex tyst_jag_foder. Är allt sant som publiceras där? Även schulmans hade varit intressant för de kastar ju ofta skit på andra i sin podd..

    Den extrema hypen kring rumpor! Tex @susannajungblom @gabriellajoss . Är deras rumpor äkta?? Gräv i det! Vill veta om det är riktiga ”ideal” eller bara fake !!!

    Mer inredningsbloggar tack! Elsa, Wood, Trendenser, Krickelin, Bradford osv osv

    Tack för en underhållande blogg! En av få som jag regelbundet läser numera.
    Personligen så är jag inte så intresserad av felaktigt märkta samarbeten, jag bryr mig helt enkelt inte om sånt så gärna mindre av det.
    De bästa inläggen är de som avslöjar olika typer av bedrägerier, t ex att Gynnings tavlor ofta är kopior av andra konstnärer.

    Ta bort inläggen om plastikkirurgi. De går över gränsen och uppmanar läsarna att kommentera utseende på ett sätt som inte är ok.

    Granskningar och liknande är bra och roligt att läsa, både Blondinbella men gärna hela spannet från ganska okänd till känd.

    …och fortsätt vara på dem om reklamen, hatar den där skiten.

    Jag gillar inläggen som handlar om dålig arbetsmiljö på nätföretag som NAKD. Kommer att påverka oss alla om sådant blir standard.

    Camilla!
    Jag blir så jävla trött på detta märkliga moddande du håller på med!
    Skrev enligt dina önskemål igår och jag bad dig också ta bort mitt ip-nummer från moddlistan(förstår verkligen inte varför det ligger där), men nä kommentaren har inte lagts upp alls. Vad fan!

      Du kan ju iaf skriva ett svar!

        Vpn

    Mindre coronabevakning! Influensers gör fel, det gör så många andra också. Känns inte särskilt häpnadsväckande längre. Coronabevakningen behöver ju inte slopas helt men blir lätt för mkt. Ett coronaheat i veckan som någon föreslog ovan kanske räcker?

    garna blondinbella hahah som alla andra sager, och mer om kandisar an om influencers. bor i spanien sen 5 ar tillbaka sa har inte helt koll men kul nar kandisar poppar upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.