Influencers som tar paus från sociala medier

 

Margaux Dietz tog paus från sina sociala medier från den 25/12 till idag, den 4/1 och Isabella Löwengrip har för tillfället också paus från sina. 
Det kanske är cyniskt av mig, men jag tänker direkt att de är ute och reser och inte vill få skit för det.

Några fler cyniker där ute, eller tror ni att de bara tagit några dagar ledigt och ligger på sofflocket och pillar sig i naveln?
Jag tycker visserligen att det är BRA att de inte uppdaterar från eventuella resor, men en så här lång radiotystnad är ändå misstänksamt med tanke på att ALLT normalt sett ska uppdateras om.

Vad skulle ni tänka om jag hade försvunnit i en hel vecka?
Att jag blivit kidnappad av flunsklubben?

215 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror Margaux tog paus för att ”slippa” bemöta kritiken från Jacob 🙂

      Yes, stoppa huvudet i sanden och make it go away!

        Såg en live på Anna B. Hon har finfilter även där. Om man tittar på hennes haka tar den alla möjliga former. Ögonvitorna är kritvita. Ids inte nämna tänderna. Men en person som är så jordnära och ärlig enligt henne själv. Jag baxnade. Det var en flera timmar lång live. Av hennes 50k följare tittade 120 personer när jag var inne. Är det liksom värt det? Den tiden för att bygga sitt varumärke för drygt 100 personer? Jag blir matt. ?

          Jaa du kan se resten på youtube! Jag brukar ha det på när jag ska sova. Finns ingen som babblar som Anna Book.

      Hon har varit på solsemester, det framkom förra veckan

        Hur då?

        Ja, har det inte ryktats (så heter det väl inte?!) en hel del om att Margaux är ute och reser? Känns som om det är väldigtctriligt då men inte sett någonting förutom reklam hos henne på sistone.

        Ska bli intressant om hon bemöter Jacobs kritik och om det blir någon förändring. Troligtvis inte då Arnold är fokus i hennes videos. Känns inte ens som att det kommer någon video de veckor Arnold är hos Jacob utan det är alltid sjukt mycket fördröjning så hon sparar säkert på materialet. Har ändå sett hennes som lite annorlunda men nu har jag tröttnat på henne också. Har i princip avföljt alla influensers som inte sköter sig.

        Alla som påstår detta, är det någon som har något som helst underlag för det? Dela/länka gärna.

      Hon har varit ute och rest!

        Å Maggan Graaf är ute å reser hahahha…det här gäller inte flunsorna, den här pandemin…absolut inte dem.

          18:22 Det var riktigt komiskt det inlägget som hon skrev, åker till Spanien för att skriva på boken, som hon tidigare skrivit om på bloggen att boken skulle gå i tryck, har för mig att det var i november 2020. Det verkar som bokförlaget inte blev nöjda med resultatet, då boken inte gick i tryck. Och nu måste systrarna skriva lite mer, men så jobbigt det låter att sitta i Spanien och skriva lite på boken, får hoppas att de inte blir utbrända…

      och Isabella för att media inte skrev speciellt postivt efter hennes interjvu i TV4. Tror dessutom att hon mår rejält dåligt, hon behöver ett mål och nu har hon svävat runt i ett år. Hoppas dock att hon faktiskt bara bestämt sig för att mysa med pojkvän och vara jobbfri.

        Jag hoppas hon åker dit

        Phillippes lägenhet ligger till salu. Kanske inte så kul ha exet på samma innergård. Hoppas han flyttar tillbaka till Gbg.

          Är det bekräftat att de gjort slut?

          LOL!!!!!!!

          länka pls

            https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-ostermalm-stockholms-kommun-ostermalmsgatan-81,-bv-17199923

            Nej det är inte bekräftat men han lyser ju med frånvaro under hennes födelsedag jul nyår etc. Plus att hon inte promotar hans filmer 🙂

              Redan såld?

                Den syns inte där före visningen verkar det som.

              tack! hoppas att dom kan sluta bli ihop nu. snälla för bådas bästa ’

          De var väl dessutom inte tillsammans när B köpte lägenheten? Sjukt att köpa lägenhet så nära sitt ex, men det var väl hennes avsikt kanske

      Ingen kommer sakna marqaux- Marcus
      Bara bra hon försvinner helt

      Hon hann väl slänga upp ännu en video på A efter det, läste jag.
      Tyvärrr

      Men är det inte konstigt att heta Margaux? Ska det uttalas som Margot?

        MARGAKS

        Jo udda namn, men tror det är franskt?

        Ja som Margot på franska – ”margå”

      Margaux är i costa Rica. Väldigt säker källa.

      Ytterligare tusen följare borta från Margaux. Följer detta med spänning ??

    Om du hade försvunnit så hade jag tippat på att stollis hade kidnappat dig

      Ja C verkar inte vilja/kunna försvinna, men hon borde ta en paus hon också. Denna blogg stressar folk och troligtvis henne själv också, så ta du dig också en paus eller åtminstone minska ner på inlägg. Varför inte Margaux som rubrik överst förresten, och Elaine som tar långa pauser, för att hon troligtvis åker på resor då, du tror inte hon är på resa nu då?

        Ouch ?

          Bellsan är kass

        I kommer före M i alfabetet men båda är taggade i sina respektive kategorier. 🙂

    Bella: ute och reser

    Margaux: har inte haft Arnold och har därmed noll att posta ELLER inte vill bemöta kritik ELLER är ute och reser

      Gick in och kollade på hennes instagram, tyvärr får hon ju typ 50K mer likes när arnold är med 🙁

      Exakt, hon har inget att posta av intresse om inte han är med har man ju förstått, varför denna fascination över hennes son vet jag inte men de är tydligt han som drar tittare.

    Vet inte varför Bb behöver paus hon är inte mer aktiv än en privatperson på blogg och insta. Varför måste man skriva ut just ”paus”? Hon är upptagen med annat helt enkelt, säkert resa ned till Pauls utställning eller nått

      ???

      Fast att meddela att man tar bloggpaus några dagar är ju bra gjort istället för att bara strunta i att blogga i veckor som vissa gör utan att meddela sig. Men det är klart att det ska klagas på det också, hade hon inte sagt något så hade ni klagat på det istället. Att inte visa att de är på resa, OM de nu är det är också bra just nu, helt rätt. Men som sagt IL kan inte göra något rätt enligt somliga.

      Hon har inget att skriva om. Hennes liv är tomt.

        Vems liv är inte tomt? Följer man rekomendationerna så händer det fan inte mycket. Har spelat jenga tills jag snart eldar upp de där små träbitarna. Att veckohandla känns ju som värsta utlandssemstern numera.

          Inte alla.
          Är man högst ansvarig för krisberedskap så åker man söderut och dansar runt en uppblåsbar gran i en pool.

            Japp. Myyyyycket viktigt att få semestra lite så kan vanliga svennebanan vänta lite till på att få umgås med sina familjer. Spyr fan på dem politiker som visat att de tror att regler inte gäller dem.

              Ja fy! Vi har inte träffat familjen i England på över ett år nu. Farmor och fastrar har inte fått träffa sin nya familjemedlem trots att vår bebis är 6 månader nu och lär dröja mycket längre. Min man har inte träffat sin mamma eller syskon på över ett år. Men det bryr sig inte någon GD om för semesterresan var ”nödvändig” tack för den.

                Åh detta är precis som vi. Har 7 månaders bebis som inte träffat sin familj i England heller. Är så ledsen över alla som umgås med familj och vänner som att det inte finns någon pandemi.

    Cyniskt tänkande från mig. Läste bara om influensers som pausar och direkt tänkte på resor mm som de inte vill komma fram för de inte vill få kritik för det men vill ändå inte avstå från det. Sen kom jag till din mening med samma misstanke.
    Så ja. Du är inte ensam.

      Min tanke är dock vad ni vill att de ska göra istället. När de lägger ut precis allting så är ju inte det heller bra.

        Inte resa/festa/springa på stan för skojs skull oavsett om det läggs upp eller ej?

          Fast när det inte läggs upp så vet ni ju faktiskt inte om de gör det eller inte.

    Bella har förmodligen radiotystnad för att slippa kritik för det hon företar sig.
    Hon har säkert rest iväg med Paul och skulle få massor med negativa kommentarer för att hon struntar i pandemin osv.
    30 december fick hon en del kommentarer om att hon inte skulle skriva om sådant som retar upp följarna. Man behöver inte skriva om allt. Bella svarade ”Sant. Får undvika att skriva om allt. Glömmer faktiskt bort”.
    Hon verkar faktiskt lättat över att någon skrivit till henne att hon kan undvika att skriva om allt – i synnerhet sådant som avslöjar att hon bryter mot diverse förhållningsregler.

      Att hon ”glömmer” att folk blir arga när hon skriver att hon varit och shoppat på stan eller gjort nåt annat korkat, tror jag noll procent på. Klart hon vet det, hon är ju drottningen av provokation.

        Glömmer bort att hon inte bör berätta om allt, inte att folk blir arga det kan hon inte undgå att märka, tyvärr.

    Fast Isabella reser ju utan dåligt samvete med jämna mellanrum, så jag ser inte varför hon plötsligt skulle vilja dölja en tripp? Hon är kanske faktiskt ute och reser men vill kanske bara göra det i lugn och ro och slippa blogga och fota hela tiden. Själv skulle jag tycka det vore fruktansvärt tärande om jag (eller min partner) levde sina dagar med en mobilkamera oavbrutet framför nyllet. Jag hade blivit galen till slut.

      Tidigare när hon rest under radiotystnad har hon dykt upp med större tuttar, mindre näsa eller mer mejslad haka efteråt.

        Hon har kanske fått corona på riktigt?
        Förra gången var det bara antikroppar hon köpte från Kina.

        NEJ, det har hon inte alls. SLUTA LJUG!!!

          ??

          Du har rätt, hon gick på en magisk diet som gjorde att tuttarna slutade hänga som trötta påsar efter amning av sig själv. Dieten gjorde att allt hon la på sig hamnade i brösten, till och med lyfte dem.

          Jag har inget emot plastikoperationer, you do you. Har inget emot att Bella inte pratar öppet om det heller, tycker alla har rätt till sin egen kropp. Men att som utomstående som du hävda att hon inte gjort något åt det är ju bara patetiskt. Syns ju hur väl som helst, varför låtsas att det inte är så?

            Kanske gasbildande mat som bönor, ärtor och linser kan göra att brösten lyfts?
            Pneumatiskt alltså…

        E x a k t! Jag tror mer på att hon ska göra/har gjort något ingrepp än att hon är ute och reser…

      Hon måste utnyttja sitt ETC-klippkort, det var reapris nu.

        ECT

          Säg det till Bellsan. Hon skriver ECT hela tiden. Det blir väl så när man ljuger om en behandling man aldrig fick.

            Neeej, hon skriver ETC menade jag.

        Etcetera etcetera etcetera etcetera etcetera etcetera etcetera…. Eller har hon kanske klippkort hos tidskriften etc?

    Absolut är det därför. Men tycker flunsorna borde,oftar,ta pauser. Allt de gör måste inte ut i offentligheten.

    Margaux reser med nya flamman

      Vem är ens nya flamman? Känns som det varit flera hon dejtat efter Emil va och inte en och samma person som hon ”berättat” om?

      Vem är de?

        Nisse från Hökarängen.

        Känns sunt om hon inte berättat det än och tycker inte man ska snoka. Alla har rätt att dejta och lära känna varandra innan man gör det officiellt.

    100 % att Margaux är på tur med nya dejten.

    Maggan har varit med killen hon dejtar till Costa rica, hon var bortrest redan innan Jacob publicerade sitt inlägg. Kanske därför han ”passade på” när han visste att hon skulle vara offline ett tag.

      Skulle hon inte åka till Maldiverna med Arnold?

        Ny bok på gång?

        Jo det var väl därför hon i början av december gjorde ett nytt pass till honom.

      Är inte Viktor och Emil i costa rica?

        Och Maxinne?

      Vem är killen Maggan dejtar??

        Sean C*nning

      Dags för ny bok, nu med temat nyaste pojkvännen i landet xxx?

    Jag tror med att de reser. Men bra ändå att de inte skyltar med det.

    Moa Mattson är hemma hos Molly Rustas utomlands och är inte så aktiv på storys längre✌?

    Vet ej om denna typ av OT är tillåtet Camcam, ta bort i så fall 🙂

    På @bykj.se säljer de fjärilshalsband för 242 kr. Vet att exakt dessa går att få på Aliexpress för 24 kr. När jag skrev till en tjej ”Dessa finns på Aliexpress för 24 kr, spar dina pengar” så blockade @bykj.se mig haha. Pinsamt tydligen! Tack vare dina inlägg om Mygelmenti och co så har polletten liksom trillat ner, så många sådana här shoppar som förmodligen beställer in bulk från Aliexpress som de sedan säljer dyrare. Att vissa påstår att de designat produkterna själva är verkligen the cherry on top.

      Att ta in dem och sälja här är inte olagligt eller etiskt fel (enligt mig), om du agerar återförsäljare har du ett ansvar till kunden rörande kvalité, hållbarhet och andra garantier. Köper du direkt från Wish är det billigare, ja, men ingen som kan ge dig garantier.

      Så länge en person inte hävdar att de designat någonting själva tycker jag att vi ignorerar Wish och AliExpress.

        Sant iofs! 🙂

        Eller så köper vi saker som inte är tillverkade i fabriker där människor utnyttjas.

          Det är också en bra idé. Det blir svårt med en fungerande vardag, men det är i teorin en bra idé.

      Det är en webshop, de flesta webshopar fungerar så att de tar in produkter och säljer vidare. Inget fel med det.

        Fast det är verkligen inget fel med det så länge de inte hävdar att de designat det själva.

          Fast lite fjantigt att blocka någon som påpekar det.

            Varför då? De vill ju tjäna pengar som alla andra. En mindre webshop har kanske inte råd att förlora kunder. Är ju ditt eget ansvar som konsument att välja var du vill handla.

    BB tog en dagtur med Viking Line till Åland och nu vet hon inte hur man går av…
    Fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka…

      ”Är vi inte framme i Genèvesjön snart?”

        Lejk Kåmå!

          Topp tre italienska sjöar!! 😉

      Det kallas att tura nonstop! ?

        Helsingborg-Helsingör t.o.r.
        Typ.

      Flashback till då Pernilla Wahlgren ”glömde” att gå av båten:
      https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/jPmd0o/pernilla-wahlgren-missade–aland

    De är säkert ute och reser vilket såklart är superknäppt, men tycker ändå att det är mycket bättre om de i alla fall inte skriver om det.

    Men klart man ska unna folk lite ledigt på riktigt. Och om de reser (vilket inte är olagligt) så är det väl bättre att de gör det i tysthet utan att dela det i sina kanaler.

    Trist inställning för övrigt, alltid tänka det mest negativa om folk btw

      Googla och titta på klippet när Armita pratar om förtroende i Fråga Lund ? jag tror att det korta klippet skulle ge dig och många andra en hel del svar rörande din slutkläm.

      Tyvärr har ju flunsorna fått fram det med allt de ljuger om osv

    Men det är exakt såna här inlägg som ger känslan av att hela din blogg går ut på att skapa drev/negativitet och bara leta fel hos folk. Du har tidigare sagt att influencers ska kritiseras för det de lägger upp offentligt. När de nu inte lägger upp något ska de istället kritiseras för det och eventuellt få en massa livlösa på sig som ska försöka klura ut om de är ute och reser eller ej. Skulle det inte vara bäst att bara hålla sig vad de lagt upp istället för att spekulera en massa?

      Tänker det samma faktiskt. De måste ju få ha något slags privatliv och då borde det få vara när de väljer att ta ledigt.

    Ja aldrig har det tagits så mycket pauser som i år. Så jäkla genomskinligt.

      Det har gått fyra dagar av året…

    Trist inställning att inte greppa att vi befinner oss i en pandemi

      Det har ingen missat. Men blir väldigt skevt när politiker själva reser, julshoppar osv. Förstår att folk inte lyssnar längre. Blir ju så när den som har ansvaret själv inte följer vad han sagt. Kolla bilderna från Göteborg och Stockholm på nyår, hundratals ute på gatorna. Är ju inte bara influencers som struntar i det.

        Stor skillnad på att göra ett snabbt ärende i en närliggande butik och att resa utomlands med alla de människor man riskeras smittas av på resan dit, under tiden och dessutom riskera få hem nya virusstammar till Sverige. Aldrig nödvändigt att resa utomlands på semester, kan dock vara nödvändigt att handla mat osv.

          Ja för alla de hundratals som var ute på gatorna på söder på nyår var alla påväg till coop för att handla mat. ??‍♀️

          https://www.google.com/amp/s/amp.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/polisen-om-nyar-otroligt-mycket-larm-om-raketskjutningar

          Öppnat en tidning det sista? Är inga småbesök i mataffärer kritiken gäller. Statsministern har flertal gånger besökt gallerian för att shoppa. Morgan Johansson likaså. Ebba Bush festar. Dan Eliasson åkte till Las Palmas. Magdalena Andersson var i sälen och åkte skidor och trängdes med folk i skiduthyrningen.

        Men samtidigt. Spela Roland om politiker inte följer rekommendationerna, är du inte intresserad för din egen skull att göra det? Eller skulle alla göra det bara för politikernas skull?
        Jag stör mig sjukligt på de som inte följer men det gör ju inte att jag själv slutar följa rekommendationerna bara för det? JAG vill inte bli smittad, JAG vill inte riskera att smitta andra. Blir ju sjukt kontraproduktivt att bara för att Lasse inte följer så ska inte jag göra det heller. Lasse kan ju jag skita i (efter att jag har hjälpt honom att förstå vad det är vi sitter i knät på). Bara för att någon inte sopsorterar eller en annan kastar skit på någons fönster så börjar ju inte jag göra likadant. Bara för att någon beter sig rövigt måste ju inte jag bete mig rövigt. Äh jag är på dåligt humör.

    Tycker det är helt okej att ta en paus och jag bryr mig ärligt talat inte vad de gör den tiden. Kan de inte tänka efter och ta täeget ansvar så får det stå för dem. Blir konstigt när man i ena stunden ger dem skit för att de delar med sig av allt för att sen genast misstänka dem när de väljer att ta en paus.

    Kan du undersöka det som sprids om kontot @sannawesters på instagram?
    Hon påstås arrangera flera tävlingar där personen som vinner är hennes egna fejkkonton. Nu tävlar hon ut en chanelväska som det ryktas om är 1. Fejk 2. Ingen kommer vinna utan ”vinnaren” som kommer lottas är hennes fejkkonton 3. Hon blockar alla som skriver något om detta

      Hon måste ha välidgt mycket pengar om hon har råd att skänka bort en så dyr väska i nästintill perfekt skick trots att hon kan få mycket för den second hand på t.ex Vestiaire collective

        Hon har inte råd…. it’s all fake ?

      Vem är hon? Ser inte skillnad på henne, Filippa Hägg och Lovisa Barkman typ.

    Tror inte Bella försöker dölja att hon reser, jag tror hon medvetet valt att provocera med sånt + gå och shoppa och fika med barnen för att få trafik och reaktioner. Möjligtvis kan pausen vara en liknande metod också, att hon vet att folk blir nyfikna på varför hon har en paus och på det sättet håller hon läsare och haters kvar.

      Ja exakt, varför skulle hon helt plötsligt bry sig vad andra tycker om hennes resande.

      Exakt så tror jag också.

    OT My Martens är inte vara i fjällen, hon umgås också med dr alban + familj.

      OT vad ska vi göra åt det? Jättebra alla som bryr sig och håller restriktionerna, men helt seriöst så förstår jag alla som struntar i det nu när så många politiker totalt struntat i det.

      Inte dr Alban utan hans ex Kin Hermansson. (Verkar som Dr Alban är i Dubai med döttrarna).

        Aha ok!

        Oj, visste inte att dom gjort slut. Trodde det var stabilt.

          Hahaha!!!

          Det funkar…. inte längre.

    https://www.monasuniversum.se/2021/01/04/okej-vi-kor/

    Då är sånt här mer intressant. Mona ber hennes läsare swisha ihop 4000kr (till hennes nummer) till en sovsäck åt en hemlös. Vilket absolut är en fin tanke men hur kommer det sig att Mona inte själv köper en? Mona shoppar och gör behandlingar för en månadslön varje månad. Hon säger sig brinna för Vid din sida. Ändå verkar det sitta väldigt långt inne att ta från egen ficka när hon vill köpa något till dem och ber alltid sina följare om pengar istället. Är inte det väldigt skenheligt? Hon ber dem dessutom swisha exakt belopp innan hon stoppar, skriver ingenstans att hon själv lägger in 500kr eller liknande.

      Eller tar pengarna från samarbeten under en månad. Vartannat inlägg är ju samarbeten.

      Låt det gå till hur fan som helst men få fram en sovsäck till honom.

        Om man ska klappa sig själv på axeln varje vecka för att man hjälper till med Vid din sida är det jäkligt snålt att följarna ska stå för kostnaden när man själv slösar pengar på skitsaker konstant.

      Litar inte på ett ögonblick på Monas ”insamlingar” och hoppas att ingen annan gör det heller.

      Nej hon har väl inte direkt något bra track record kring det. Som sist när hon skulle möta upp alla som ifrågasätte henne och visa upp bevis men hotade alla i samma mening så de inte vågade komma dit. ??

        Till anonym 17:40

      Vore det inte bättre att hjälpa den hemlösa mannen få kontakt med socialtjänsten för att ansöka om boende?

    Lustigt att flygskam och begreppet smygresa kom redan före corona.
    Verkar vara minst lika aktuellt nu. Folk reser och döljer det för att slippa kritik – inte för att de är miljöfientliga utan för att de är osolidariska som inte bidrar till att minska smittspridningen.

      Varför är det lustigt? Kom ju med klimatrörelsen, var ju lika bra som det är nu. Även om jag tror att många kommer resa mer när de väl kan resa igen.

        Om/när corona försvinner och det är fritt fram att resa igen så tror jag nog att flygskammen tar paus även fortsättningsvis.
        Miljön är inte viktig när man tar igen nödvändiga resor man avstått ifrån 🙂
        (byt till elbil eller laddhybrid så kan man flyga till värmen några år till)

    Tror Isabella med sambo åkt där det är varmt i vattnet så han kan prova julklappen han fick av henne. Hans firma verkar gå dåligt då hon ger honom kamerautrustning. Ska vi tippa på Dubai med bonuspoäng som betalning? Kanske som förlovningsresa?

      Eller så fick han kamerautrustning för att det var vad han ville ha? Är ju hans intresse.

        Intresse? Är det inte hans arbete, arbetsutrustning köper man väl in själv till sitt företag.

          Självklart. Då kan man dra av momsen och göra avskrivningar som minskar skatten.

            Och du förutsätter att Bella är så smart så hon tänker på det?

              Det om något tänker hon på.

          Jo men även hans intresse. Varför hänga upp sig på vad någon väljer att ge sin partner i julklapp ?

            Troligen ersättning för de bilder han tidigare i höstas tog till bloggen hennes. IL gör inget utan baktanke och skulle nog tro att kvittot används i både hans och hennes företag.

              Smart! Hennes nya bolag kommer att heta Rent-a-kvitto.

        Ingen seriös företagare önskar julklappar som är till företaget. Men det kan vara en gåva från hennes företag. Skattepliktigt dock.

          Ej avdragsgill för givaren och skattepliktig för mottagaren.
          Knappast ett särskilt lyckat upplägg alltså 🙂

          Ja för gud förbjude att man har samma fritidsintresse som det man jobbar med. Jobbar du med djur och har djur hemma? Big no no.

            Men va? Det är ju inte ens jämförbart.
            Som någon skrev ovan: arbetsutrustning köper man ju in själv till sitt företag.
            Du vet, avdragsgilla kostnader osv.

              Om han inte vill använda den i sitt företag då utan slit och släng på fritiden? ELLER, hör och häpna, så brukar man inte direkt veta om vad man får i julklapp och Bella köpte det utan hans vetskap och han hade därför inget att säga till om.

        Är han en någorlunda vettig företagare så köper han sin kamerautrustning i bolaget. Avdragsgillt och med momsavdrag. Allt annat är ju korkat och som att slänga pengar i sjön. Köp honom en scarf eller tonade glasögon i julklapp istället ?.

          Hur är det mottagarens fel vad han får i julklapp? Är ju Bella som är köparen här. Du tror inte han hade tänkt som du gör?

    Åh hade glömt challizz!
    Har hon fått hjälp med ptsdn hon fick efter elstöten?

      Åhh! Vad heter hon på insta?

        Obs, sökte såklart på ”challiz” men hittade ej.

          Charlene stardust

    Hon har tappat det helt, hennes stackars katt som fortfarande lever borde omplaceras. Tänk att leva med en människa som lever i en fantasivärld och inte kan släppa taget om den döda katten. Vem tar hand om den när hon har klippkort på sjukhuset?

      Hurvet man att den lever?

      Och hur kan sjukvården spela med utan att remittera henne till psyk?

      Munchausen?

        Åhmen oj, läste din kommentar heeelt fel!

      Förlåt men sorg tar mer 2 månader. Även efter ett djur. Inget konstigt att man inte släppt tanken på djuret än…?
      Jag tror fortfarande att jag ”hör” min äldsta katt utanför dörren ibland även nu 1 år efter jag avlivade henne.

    Klart att Bella måste få ta en paus (utlandsresa)!
    Ni förstår att hon har det mycket stressigt i sin vardag. Varannan vecka med barnen och poddinspelning någon timme i veckan och sitta och låtsasjobba på ngt kontorshotell ibland.
    Phu, säger jag bara! ?
    Arma människan är ju helt slut antagligen. Dessutom har hon lyckats få in antikroppar mot corona också!

    Jag tror att Isabella tar paus för att väcka spekulationer. Sedan kan hon såklart vara på resa också, men det har hon ju aldrig dragit sig för att berätta.

    Nån som borde ta paus är Maggan Graaf. Hon blir så jäkla sur om nån ifrågasätter hennes val. Och nu basunerar hon ut att hon är i Spanien för att skriva bok med syrran. Eller hur? och en massa tjejkompisar som ska med!!

      Fast kan känna att folk går på henne lite väl hårt också. Hon får ju kritik för precis allting även när hon inte gör något alls – då får hon kritik för att hon är tråkig. Hon har verkligen dragit till sig varenda bitter klimakteriekossa i hela landet.

        Tycker hon får väldigt lite kritik. Bättre att hon meddelar att hon pausar bloggen istället för att skriva pliktskyldiga och meningslösa inlägg en gång var tionde dag.
        Varför dra ner det till att kritiken kommer från bittra klimakteriekossor? Säger tyvärr allt om hur du ser på dina/Maggans läsare.

          För att de är det? Var ju bara att kolla kommentarsfältet under indian inlägget, varenda en hävdade att de var äldre och minsann alltid sjungit så och fattade inte aaaaalls problemet. Maggan får visst mycket kritik. Och nej jag är inte Maggan, tack gode gud för det fyfan att ha hennes bakgrund med allt hon gått igenom, rejält tröttsamt med det tjatet här inne.

    Tycker det är lite underligt att influencers som förhoppningsvis ska vara bra på kommunikation och marknadsföring av sina varumärken inte kan erbjuda content när det inte handlar om samarbeten. Händer det inte något intressant som de kan dela med sina följare och fans om det inte handlar om konsumtion?

      Var följer du personer? Jag kollar mycket på influencers vloggar, och där bjuder de på mycket från sina liv som inte har med samarbeten att göra.

    Tänkte svara dig men nä. Känner bara att du måste vara uppe med Lucy bland diamanter och flyger.

      Camilla tog bort kommentaren från stollis som det här var svar till. Du kan ta bort den här också om du vill Camilla då det inte är svar på inlägget.

    Jag kan tycka att det är lite komiskt när influensers tar ett par dagar mobilfritt och kommer tillbaka ”som helt nya människor”. På två dagar (?) fick SanneAlexandra sådana insikter och ett sånt lugn enligt henne själv. Men är ändå tillbaka med 711 uppdateringar dagen efter igen.

      Igenkänning dock, så kan jag känna när jag kommer tillbaka till jobbet efter helgen.

    Borde inte paus vara = lediga = vad de gör under sin ledighet är som privatpersoner? Tror säkert att de gör saker de inte ska, men varför spekulera när man inte vet? De borde ju också ha rätt till något privatliv och det får väl då vara under sånna här omständigheter tänker jag. Annars heter det ju att vi kan ha åsikter om allt just pga att de själva lägger upp om det.

    Jag tror vi konditioneras att bli ett angiverisamhälle.

      När vi redan har ett ”ljug allt du orkar”-samhälle, så varför inte?

    Sofi Fahrman har också tagit paus (jullov). Övertygad om att hon är ute och reser.

      Haha var väl Sofi som gjorde en lista på alla ställen hon ville besöka ute i världen pga färre turister där under pandemin. <3

    Mia Skäringer, som är korrektheten och godheten personifierad, tar också paus från sociala medier för att slippa försvara sina resor. I somras var det Medelhavet som vanligt men hon glömde säga åt maken att ta paus, och han la upp en avslöjande bild 🙂
    Nu har han stängd profil så att han inte ska råka göra samma misstag!

      Ja tänk, de är helt vanliga människor.

        Tycker du? Jag tycker Mia är en typisk kändis av idag, men som inte vill stå för det utan smusslar med resor och plastikkirurgi.

          Kändisar är även de vanliga människor. Tror du de är speciella för att de har mer på kontot? De äter och skiter som alla andra.

            Nej kändisar lider väldigt mycket mer av dubbelmoral än vanliga människor.
            Fasaden är allt för dem. Vanliga människor lägger upp bilder från semestern, Mia Skäringer ”tar paus från sociala medier” när hon åker till Capri under pandemin, för att slippa kritik.

              Fast vanliga människor har också varit försiktiga med vad de lägger upp under pandemin, så det där håller inte. Folk har ju varit rabiata och ifrågasatt allt. Vi la upp en camping bild i somras och fick såååå mycket kritik, och då satte vi upp tältet mitt ute i ingenstans och inte på en camping. (Kunde såklart inte personer veta). La inte upp ett skit från semestern efter det.

          Visst fan är hon opererad. Helt nytt ansikte.

            Hon har fillers överallt

    Jag längtar till avslöjandet…. ???????????????

      Vilket avslöjande?

        Nått troll som tycker det är lämpligt att spekulera i om någon är gravid. Ignorera.

    1 vecka är löjligt, kolla på Joana Swica som var borta i 2,5 månad på digital detox i somras!

    1 vecka är löjligt, kolla på Joana Swica som var borta i 2,5 månad på digital detox i somras!

      Hon spelade in Robinson ??‍♀️

        Hur vet du det?

    Helt övertygad om att Paulas paus var exakt därför, för att få ”slarva” med restriktionerna i fred. Hon vill alltid verka så helylle utåt.

      Trots att hennes morfar dog i covid-19, men det verkar inte hjälpt medvetenheten.

        Japp.. Paula bad mig dra åt helvete i somras när jag frågade hur hon kunde vara så nonchalant mot restriktionerna när morfarn precis gått bort……. så jag slutade följa henne då. Skenhelig är hon!

      Precis. De skulle ha åkt till sälen eller vad de var med barnen för att åka skidor. Men hon skrev att barnen blev så så ledsna när de berättade att de inte kan åka skidor nu pga detta.. Det tror jag vad jag vill på. De är säkert i fjällen dem med. Hon har reklam inlägg på bloggen nu som garanterat är tidsinställt. Skenheligt när hennes morfar gick bort i covid19.

    Såg Bella på Arlanda för några dagar sen. Påväg till Dubai

    Tror det är pga intervjun som inte blev som hon tänk.

    Margaux är brun på hennes senaste stories på Instagram. Klart hon har vart utomlands!

      Vilket ypperligt tillfälle för Margaux, Isabella och alla andra smygresenärer att göra reklam för en brun utan sol-produkt eller en spraytansalong. För en gång skull kommer de varken se orange eller gråa ut, vilket är ganska ovanligt i bus-reklamer.

      La märke till precis samma sak. Så brun har hon inte varit sen i somras. Hon har definitivt varit utomlands.

    Yayanaomis sambo har haft covid… de som är SÅ perfekta och aldrig gör några fel!

      Men det är väl inte att höra fel att få covid?

    Det tror jag också.
    Jag är ute och reser nu. Uppdaterar ingenting någonstans nu.

    Bella är nog på resande fot alternativt dags för något skönhetsingrepp.

    Gisses vad alla TROR saker här inne:P

    Margaux har bloggpaus minst en gång i veckan och varje gång ska hon skriva att åååh sååå välbehövligt att vara helt ledig för först gången på hundra år. Ingen har pauser så ofta som maggan. Är det för att hon ej har kontent öht när hon ej har Arnold? Tragiskt i sånnafall

    Många influenser mm som är uppe i Åre med. Bla Carola, har väl aldrig åkt skidor i Åre vad jag vet förut.. Pernilla o Linus är där med kidsen också, Perelli med flera. Så dåligt!

      My Martens
      Jennys matblogg

      Är också i Åre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.