Mona skriver ett förbannat inlägg hos Magdalena Graaf

Hund med förstoringsglas

Nu är hon i Spanien för att skriva på sin bok och någon tyckte att hon skulle ha ”gett fan i att berätta det” i bloggen men vet ni vad som händer då? Då är det nån som minsann kommer ha sett henne där och då blir kommentarerna ännu jävligare för att hon undanhållit något.

Offentliga personer är offentliga personer och ska givetvis granskas, men att bara komma med skit och taskiga kommentarer gör ju inte situationen bättre. Eller? Det finns som sagt ibland anledningar till att man agerar på ett visst sätt.

Den här streamingen på julafton som hon hade, var något hon gjorde HELT utan att tjäna ett korvöre. Jag vet t ex att hon betalade 51.000 kr för kamerautrustningen. Ur egen ficka. Det fanns inte en enda pryl hon fick för egen del. Så att sitta och läsa hur flera av er skriver att hon minsann gjorde det för pengarnas skull, ”för det vet man”, gör mig galet irriterad. Särskilt med tanke på att det BARA handlade om att ge ensamma människor lite sällskap. Det har uppenbarligen gått så långt i den här bloggvärlden att vi bloggare har baktankar med var och varannat inlägg vi skriver. Jag har bloggat i 14-15 år och kan säga att klimatet inte doftar rosor direkt längre. Jag är tacksam över att 99% av mina läsare fantastiska men så är jag inte heller en kändis utan en vanlig svennebanan.
[…]

Att driva en blogg betyder inte att man förväntar sig att alla ska slicka en i röven och att allt är fluffiga moln, välkammat och fint. Det skulle blir jäkligt tråkigt då. ALLA har rätt till en åsikt men det är sättet man uttrycker den på som jag reagerar mot. // Mona inne hos Magdalena Graaf

Jag kan delvis hålla med Mona här.
Magdalena är en offentlig person som absolut ska kunna granskas, men att det är skillnad på kommentar och kommentar. Ibland handlar det inte om VAD man säger, utan snarare HUR man säger det.
Det gäller mig själv i högsta grad.
Att skriva att det är synd att Magdalena inte dog av sin hjärnblödning i ett sätt att kritisera exempelvis hennes Spanienresa torde vara en tämligen olämplig kommentar att skriva för de allra flesta människor, medan det absolut är en relevant kommentar att ifrågasätta resan då den mer framstår som någonting Magdalena och Hannah ville göra, snarare än behövde göra.

Den hamnar väl på ungefär samma nivå av nödvändighet som Dan Eliassons julresa till Gran Canaria.
Den var inte nödvändig utan han ville kort och gott fira jul med familjen.
Hannah och Magdalena kan skriva sin bok på hemmaplan men vill hellre skriva den i Spanien.
Nu anser ju jag att kraven är betydligt högre på Dan Eliasson än en eller två Graafsystrar, men själva principen för resonemanget är detsamma.

Jag vill flika in att jag läst och grunnat över kommentarerna ni skrev med önskemål vad gäller den här bloggen.
Tusen tack för all input och jag planerar att försöka implementera så mycket av det som möjligt här inne på ett bra sätt.
Ett önskemål var fler granskningar, och jag håller med om att jag det är extremt bra innehåll, men ha i åtanke att alla sådana inlägg tar lite längre tid än att skriva vanliga inlägg. 

Bara för att ni inte ser någonting på en gång betyder inte att det inte jobbas med ”bakom kulisserna” så att säga. 😉

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Anonymiteten i kombination med den rigorösa yttrandefriheten som vi har i Sverige bjuder in till att kreti och pleti tror sig ha rätt att sprida ofredanden, förtal och ibland regelrätta hot.

    Korkade människor blir liksom inte smartare med hjälp av Internet.

      OMG jag var först!!
      Det säger mycket om min passiva inställning till livet just nu…. nä, får gå ut i slasket med hunden en sväng.

      Al, yttrandefrihet har inget med en individs rätt att kritisera en annan person. Yttrandefriheten är medborgarnas lagstadgade rätt att kritisera staten. Jag önskar att folk kunde lära sig det åtminstone 2021….

        OM DU LÄSER MITT INLÄGG SÅ SER DU..
        Att det står ” Tror sig ha rätt..”

        Jag är plågsamt medveten om allmänhetens bristande kunskap gällande yttrandefrihet, sekretess med mera.

      ”Kreti och pleti”? Så du tycker att flunsor har större rätt att skita i restriktioner, än ”Kreti och pleti” dvs vanliga, okända människor, har att kritisera densamma? Tror att alla inser att hot o hat inte är ok, däremot brukar ju flunsor ofta kalla berättigad kritik för hot och hat. Smidigt sätt att komma undan kritik. Tänk efter vilka som inte får kritiseras och du har en fingervisning om vissa samhällsstrukturer…..

        ”Kreti och pleti” är ett uttryck.
        Min kommentar var en reflektion över att Internet i kombination med okunskap hur yttrandefriheten fungerar gör att allmänheten tror sig kunna skriva vad som helst under anonym flagg.
        Förstår faktiskt inte riktigt vad du blev upprörd över om jag skall vara helt ärlig. Det skrivna ordet kan ibland bli lite onyanserat och svårtolkat, ber om ursäkt om så var fallet.

          Nu när jag läser mitt svar så hörs det högtravande i mina öron…?, det var absolut inte meningen…

        Om inte kommentarer i stil med ”synd att du inte dog” är hat så undrar jag vad som är det.

        Uppenbarligen inser inte alla att hat och hot inte är okej. Om du läst kommentarerna i Maggans blogg så vet du att hon fått oerhört mycket hat även innan corona. Och inte i form av konstruktiv kritik som översätts till hat.

          Jag har läst Maggans blogg i många år och har inte sett oerhört mycket hat. Inte ens mycket hat. Knappt något hat. Kritik är inte hat. Sluta devalvera detta ord.

            Om någon önskar mig död så kommer jag uppfatta det som att personen hatar mig. Det är inte att devalvera ordet hat.

              Håller med

              Den kommentaren är såklart vidrig men jag reagerar på att anonym ovan skriver att Maggan har fått ”oerhört mycket hat”, i så fall har de kommentarerna inte publicerats i kommentarsfältet.

                Jo, det har de men de värsta tas ganska snabbt bort. Även en hel del om hennes äldsta sons tragiska bortgång.

    Såklart är det för mej att ha lika respekt på Internet som jag har för personer ute i livet. Men undrar varför Mona svarar istället för Magdalena? Läste att någon där skriver under massa olika namn men går till samma ip-nummer. Varför håller personen på så. ? Hoppas hon blockerar den människan. Sedan att skriva rena elakheter är ju verkligen inte ok. Jag tycker det är sjukt och det förstör bara. Det måste finnas gränser

      En skillnad med liknelsen är att främlingar bjuder in oss till deras liv för att tjäna pengar på det.

      Tänk om Monas universum eller någon av systrarna Graaf bara skulle ha max 500 följare var, varav 250 kommenterade superpositivt på deras inlägg, då hade de inte kunnat leva på sociala medier, så de vill skapa engagemang och röra om i grytan. Se på Katrin Z, hon är totalt intetgande så hon kör helt på provokation, Anita Klemens också. (något om sinnestillstånd hos de som väljer att gifta sig med en Schulmann)

        Maggan provocerar själv rejält. Har läst bloggen sedan 2008/2009 och hon skriver på ett annat sätt nu.

    Magdalenas resa dit är inte nödvändig, men något som hon valt ändå. Däremot är Hannahs resa nödvändig då hennes barn ska till pappan som bor där och barn får inte flyga ensamma just nu. Att dom stannar kvar där och sedan reser hem tillsammans med barnen efter ”pappa-veckan” är väl något bra istället för att flyga fram och tillbaka flera gånger.

      Exakt! ? konstruktivt och bra.

      Då har väl Magdalena kunnat tagit med sig barnen. Så har det varit en mindre som åkt. OM hon nu var ”tvungen” att åka.

        Varför ska Magdalena resa med systerns barn?

      Klarar inte Hannah att åka själv med sina barn?

        Det kan ju faktiskt vara så att hon inte klarar det. Om man läst hennes blogg senaste tiden så har man kunnat se och läsa att det är något som plågar henne oerhört just nu. Så ja, det kan vara så att hon inte klarar av att resa själv.

          Enligt storys mår hela gänget utmärkt ✌️

            Hur är det med läsförståelsen?

              Du som löst gåtan – vad menas?

      Hannas resa är inte heller nödvändig. Pappan har just varit i Sverige och hade kunnat stanna några dagar till och tagit med barnen.

        Eller så hade de avstått umgänge de här sista dagarna före skolstart.
        T o m fyra-åringarna i min närhet förstår att man kan inte göra allt man önskar just nu. Så nog hade hennes tjejer förstått om de fått lov stanna i Sverige.
        Hannah skriver ärligt på sin blogg att hon följer med för att barn inte får flyga själva men Maggan däremot brer ut att hon ska ner och skriva bok när Filip och barna är i Sälen.
        Maggan behövde INTE resa för att skriva. Ligga i säng under ett täcke och svulla godis och tv hade hon kunnat göra hemma.
        Det är inte konstigt alls om hon får negativa kommentarer och kritik för hennes inlägg är provocerande!
        Men att angripa och önska henne död osv, det är ändå att dra det lite för långt.

      Pappan var ju här under jul då kunde han väl stannat en extra vecka så slapp dom resa ner. Hon skyller på barnen helt enkelt.

        Så verklighetsfrånvänt att skriva som du gör.

        Ja, precis, han var ju just här.

      Ja men då hade inte maggan behövt åka med och vänner till dem? Det gör bara att smittan ökar att spridas mer, än om bara hon som hade en bra anledning till att åka åkte med barnen?

    Så bara för att man tycker att man måste få resa är det OK, kritiken är berättigad tycker jag men ska framföras på rätt sätt.
    Men har dom över huvud taget följt några rekommendationer hos systrarna Graaf?
    Nyss var hon livrädd p.g.a sin ”hjärtsjukdom” nu går det att resa, röka, festa mm. Det blev väl för tråkigt att spela livrädd och offer när pandemin drog ut på tiden.

    En annan önskan var även att du skulle korrläsa dina texter. När ska du implementera det?

      Äh, let it be.

      Gnäll lite mindre så blir det nog bra.

        ”Okej” Camilla.

        Camilla, jag personligen tycker att den här typen av kommentarer är minst lika störande som de Stollis skriver.

          Gnäll lite mindre så blir det nog bra.

            Vi är inte samma Anonym ? tycker bara att den typen av kommentarer tillför absolut noll och ser lite taffligt ut. Precis som allt annat gnäll som inte kan hänskrivas konstruktiv kritik.

    Mona är en hycklare, hon både hänger ut och kritiserar folk som det passar henne. Hon har ju alltid haft världens bästa läsare, så varför sitter hon på Maggans blogg och gnäller.

      Vilka personer har Mona hängt ut?

        Pappan till 29-åringen. Med all rätt.

        Alla kompisar och släkt som hon dumpat genom åren. Det är många.

      Det är liksom ens rätt att göra när man har en blogg. Man får skriva vad man vill.

        Tydligen inte, hon blev väl dömd för förtal. Man får inte skriva vad man vill om folk på en öppen blogg, skriv i en privat dagbok om du måste vara elak.

          Hon blev dömd för förtal – men det var något hon valde själv att bli. Hon visste att det troligen skulle bli så och hon säger att hon skulle göra om det. Jag hade gjort samma sak, hon skrev om sin dotters förövare, en pedofil.

            Han är ett as, men man får ändå inte skiva vad man vill.

              Jo, det får man men man får också ta konsekvenserna av det.

        Nej, man får inte skriva vad man vill.

          Menade nog inte förtalsangrepp.

        Nej tycker inte man får skriva vad som helst för man har en blogg. Även bloggare måste ta hänsyn och sätta gränser.

      Håller med, klarar inte av Mona längre efter det sorgliga inlägget om hennes pappa som gått bort. Okänsligt skrivet och sådana människor undviker jag. Synd att hon är och tramsar hos Vid Din Sida, har massor att lämna men vill inte stöta ihop med den falska människan. Hon är överallt och påtar i hopp om att bli känd.

        Ja visst är det sorgligt med föräldrar som överger sina barn. Oerhört okänsligt gjort av hennes pappa. För det var väl det du menade?

        Ja tänk om fler var så hjälpsamma som Mona, då hade världen varit lite bättre. Fint av henne att ställa upp och hjälpa sina vänner och de äldre, jättefint och bra tycker jag men du kallar det trams. Och det var inte okänsligt av hennes pappa menar du? Tycker det är du som tramsar och verkar okänslig, vill du verkligen hjälpa genom att lämna så gör du det oavsett liksom.

      Tycker det är bra av Mona att hon ryter ifrån åt Magdalena, det var bra skrivet av henne. Isabella L skulle också behöva någon som ryter ifrån åt henne.

        Varför ska Mona ryta ifrån? Klarar inte Magdalena att sköta sitt ” jobb” som influencer, bör hon väl sluta att blogga?

    Jag slutar snart läsa den här bloggen med tanke på coronavinkeln. Vad vet vi om skillnaden på ville och måste och alla fina detaljer som definierar valen vi gör. Det finns ingen avrådan mot att resa till länderna inom EU. UD hade kunnat utfärda en om det behövdes. Det är otroligt få fall av covid-19 som kan spåras till flyg eftersom det är så pass strikta restriktioner kring flygresor. Spanien har hårdare regler än Sverige. Spanien och många länder BEHÖVER i allra högsta grad turismen. Kan vi sluta hålla på att demonisera att resa. Det är inte värre än en onödig tur in på HM. Vilket jag tror ALLA gjort någon gång av någon anledning som vi ändå tyckt varit befogad.

      ?

      Och hur kom smittan hit tror du…? ? Muterade virus och smitta som dras med. Nej, fortsätt ”demonisera” resorna! Vi är många som sköter oss, deras idiotiska resor ska inte normaliseras i nuläget.

      Hej svej! Skönt att bli av med dig!

        Fan hoppades att 2021 skulle automatiskt utrota människor som dig.

          Sådär säger man väl fan inte.

      Få fall?
      Hur tror du vi fick in smittan från början?

        Globaliserad värld?

          Ja resor då antar jag, eller går vi mellan länderna?

    Mona kanske skulle fokusera lite mer på att sluta fota hemlösa och lägga upp på bloggen istället för att bemöta kritik som Maggan får.

      @Flodhästen. Amen to that.

      Verkligen. Dessutom VET hon vilka en del av de hemlösa är och vad dom har gjort men dessa ställer hon upp för utan betänkligheter.

      Fast jag tycker nog att hon belyser ett stort samhällsproblem i och med det. Och är noga med att fråga om det är OK att hon gör det.

        Jättebra hon tar upp vad utsatta äldre människor får stå ut med. Sådant ska inte mörkas. Måste vara helvetet på jorden att ligga under broar och frysa på vintern. Sverige har råd med att ordna bostad till dessa människor.

      Hon frågar ju dem om hon får fota och lägga upp. Ska hemlösa inte få synas bara för att de är hemlösa…? Tror det hjälpt många av dem att få en extra slant dessutom, nu känner man ju igen även dem som inte ser hemlösa ut.

        Jag ifrågasätter inte att hon hjälper hemlösa, det är fantastiskt. Jag hittar däremot inget i hennes inlägg som säger att hon har frågat om lov? Har hon frågat alla som dyker upp på bilderna, även de som syns (tydligt) i bakgrunden. Jag vet att det är ok att fota människor, men att fota utsatta människor kanske man ska tänka över en gång extra.

          Men inte skulle Mona fota dom mot deras vilja. Det tror jag inte.

          Vilket hon gör, vilket hon skrivit och svarat på gång på gång. Även nu i senaste inlägget.

        Var väl förra året som VDS var ute och det hörde på en film att strunta i stt fråga. NN är så gammal ändå.

          Fast det var ju inte Mona som sade det utan en annan person som ständigt hyllas och alltid vill framställa sig som så god men tyvärr känns lite falsk ibland, lite hycklande och känns inte helt ärlig alla gånger.

    Att Mona skriver ett sånt inlägg är bara pinsamt. Stäng kommentarsfältet istället, det är inte det som gör att cashen rullar in.

    Kamerautrustningen var det väl hennes näringsverksamhet som köpte, och hon kommer att använda den fler ggr än bara på streamingen.

    Det är klart att offentliga personer även kan vara väldigt snälla oavsett hur deras public persona är. Men den här kritiken handlar om att det pågår en pandemi, lyckligtvis finns det ett vaccin och kan inte de här flunsorna som reser i tid och otid vänta ett par veckor tills våren då de kanske har fått vaccin och resten av Europa kan börja andas ut?

    På tal om Mona så har jag två nyfikna frågor:

    1) anledningen till att de lämnade sitt förra hus? Camcam skrev i bloggen att hon visste varför och att det inte var det skälet Mona uppgav utan något betydligt ”smaskigare”. Skulder? Sedan har det inte skrivits mer men jag undrar verkligen. Vilka är folk som kan sälja och köpa hus för såna summor?

    2) vad hände med Kenneth, dotterns hund? Fitterbittan (som blev blåst på massor av pengar av Mona med make och tvingades anmäla det) var visst inblandad i köpet på nåt sätt (tror hon bidrog ekonomiskt?) och har skrivit att allt runt hundens förehavanden är märkligt. Dottern verkar ha ny hund numera. Ett tag skrevs det ju om Kenneth hela tiden, knäpptyst nu

    Ja sånt funderar jag på när jag ser Mona nämnas.

      Undrar också saker. Varför skrev Mona Mail till ägarinnan på butiken Plain Vanilla att hon skulle spotta henne i ansiktet om dom skulle ses på gatan. Vad föranledde det mailet?

        Men va, berätta mer!

        Johanna på PV var ju kompis med Mona förr. Men vittnade sen till fitterbittans fördel i rätten varpå Mona skulle spotta på henne. Om jag inte minns helt fel.

          Ahhhh, tack nu vet jag vad det handlade om. ?

      Detta undrar jag också över. Är så mycket som inte verkar stämma ang Mona.

      Det där skulle jag också vilja få svar på.
      Sedan undrar jag hur det kommer sig att både Mona och Maggan umgås när den sistnämnda borde ha känna till den där baksidan av branschen som universumparet verkade inom? Alltså inte att hon själv råkat illa ut, men att hon borde ha stött på de tjejer som hamnat där.

      Så fort det uppkommer ngt som inte går att förklara viftas det bort med att det finns flera skäl till det som hon inte kan skriva om. Därför kunde inte förra hunden synas på bloggen, därför behövde de åka till Spanien i somras, därför behövde hon X och Y.

        Är det så konstigt då? Det kan ju mycket väl vara sant, även bloggare måste få ha ett privatliv. Eller kräver du total transparens?

          Absolut inte men det används så fort NN blir ertappad med byxorna nere. Lämplig ursäkt.

      Ja lite lustigt att skriva om mer granskning i ett inlägg där Mona figurerar. Hon har märkliga ekonomiska förehavanden. Det året hon skulle betala skadestånd hade hon enligt egen utsago 0 kr i inkomst. ”Levde på maken” hette det. Men hon hade samarbeten på bloggen … tjänade hon inga pengar där? Hon och maken har x antal bolag med massa konstiga resultat som inte ser helt rätt ut. Han har ett rykte om sig att vara mycket otrevlig mot personal, hon frontar krimskrams och lägger på hur mycket som helst i marginal.
      Bortsett från detta förefaller hon osympatisk i sitt ständiga bedömande av utseenden, kläder etc.
      Där finns nog en del att hämta om man vill granska.

        Det vore intressant! Ekonomi verkar i alla fall inte vara ett problem för paret. Och du skriver om branschen paret verkade inom – var det verkligen porrbranschen?

          Nej de sålde sexleksaker. Vilket hon är helt öppen med. Huset flyttade de från för att ägarna blev hemförlovade pga Corona. De hyr sina hus.
          Finns inget skumt där

        Hon fixade väl medvetet 0 i inkomst för att försöka undgå skadestånd.

    Systrarna Graaf minns jag från det glada 90-talet då dom åkte land och rike runt och visade upp sina silikont*ttar på klubbar och discon. Jag fick en puss på kinden av nån av dom. Det var tider det!!!

      Varför skriver du inte tuttar bara?

        För att det var silikon?

        T****r.

      Ja,systrarna Graafs så sorgligt patetiska,enorma bekräftelsebehov tycks då inte ha minskat med åren men tänk om de satsade på någon utbildning som ledde till ett bra arbete istället.Något de kunde vara stolta över för sig själva och för sina barn istället för allt detta ytliga själslösa tomma liv.Då skulle de få respekt och uppmärksammas för det. Det är så uppenbart hur dåligt de mår nu.

        Jag tror det var denna tomhet som blottades i julfirandet. Systrarna är två personer totalt utan intellekt och klass. Det ser ju dessutom all kritik som påhopp. Nu är det aldrig någonsin ok att skriva personangrepp. Men tror dom på riktigt att någon med normalt vett tycker att det är ok att, mitt i pandemin, resa på semester till Spanien .Maggan verkar ju vilja provocera och det lyckas hon ju med hela tiden så jag fattar inte varför hon klagar. Som man bäddar får man helt enkelt ligga. Jag tror dock att det är dax att lägga ner bloggen eller stänga kommentarsfältet.

          Är svampbobfyrkant klass?

        Önskar både Peter och Filip lyckliga liv framöver med nya kvinnor, som de har mer gemensamt med.
        Ibland skaffar sig rika män en ”trophy wife”, men förr eller senare så tar alltid sådana äktenskap slut.

          Förlåt men knappast troféer…

          Grattis till Filip hans nya kvinna som är en välutbildad byggnadsingenjör.
          All lycka till Filip och Ivana❤️

    Ursäkta om jag inte hänger med! ? Men varför skriver Mona på Maggans blogg? Verkar mycket knäppt!

    Är Bella hemma från Dubai än?

      Hon modererar hennes kommentarer. Kan tänka mig att det är rätt skönt för Maggan att slippa läsa skiten som folk skriver.

        Så kan det vara, men det är också helt frivilligt att ha en blogg överhuvudtaget!

      Inte knäppare än det du gör. Vad spelar det dig för roll om B är hemma? Så nyfiken, jobbigt för dig att hon inte uppdaterar.. och så gissar du att hon är i Dubai och sprider det ryktet. Du är läskig.

      haha bellas blogg modererade bort min kommentar om att de ryktas att hon är i Dubai….. annars brukar mina kommentarer komma igenom. Men inte den om Dubai.. så de avslöjar ju!………

    Maggan har ju slutat kommunicera med sina läsare, märks tydligt att hon inte vill blogga längre. Det är ju helt ok! Hennes val såklart.
    Jättemärkligt att Mona svarar på frågor i Maggans blogg. Mona har tidigare skrivit om just den kommentaren om hjärnblödningen, har svårt att tro att det haglar in hemska kommentarer av det slaget. De kommentarer nu som är mest hätska kommer ju från de som ska försvara Maggan när hon får saklig och rättmätig kritik. Mona tycker uppenbarligen att det är ok med kommentarer som ”må ni hatare dö coronadöden, närhatarkärringar, klimakteriekossor” osv. Härligt hög klass på försvararna. De flesta kritiska kommentarer är balanserade och det är definitivt inte näthat.

      Har inte alls svårt att tänka mig att det rasar in kommentarer av det slaget för folk är idioter.

    Frågan är varför Maggan får mer skit än Martin Melin gällande att resa till Spanien för att skriva en bok? Var ett inlägg här för inte så länge sedan och där gick det att se att Martin ”enbart” fick positiva kommentarer om sin resa. Vad är skillnaden mellan dessa två? Båda åker till Spanien för att skriva på en bok? Förstår inte varför vi gör skillnad på folk och folk?

      Frågan kom upp i en kommentar på Maggans blogg. Maggan får mer skit pga att hon har en ”ganska bitchig” jargong på sociala medier, typ ”Som man ropar får man svar”

      Maggan kör med att de ska skriva bok för att slippa arg kritik, och Hanna kör med att hon måste lämna barnen. Bättre de sagt som det var och inte skylla på diverse saker. Skulle inte boken släppas före jul, är väl egentligen två män som skriver den. Det är ett sätt också att kunna dra av som jobbresa, är därför som alltid Melin, Läckberg m fl kör med det. Gynning åkte väl dit på det en gång.

      Trodde att systrarnas bok var färdigskriven men hjälp av de två herrarna som var med dem i Thailand förra året.
      De har ju båda skrivit att boken skulle gå i tryck någon gång förra året, och de gjorde reklam för boken på sina bloggar.
      Men det verkar som det inte var sant, för boken utkommer först i Maj 2021.
      Så resan till Spanien är bara en dålig ursäkt.
      2020-11-03 skriver HG på sin blogg: ”Där satt/låg vi i olika hörn av soffan och jobbade. Nästan klara. Två veckors slutarbete sen går den i tryck. https://hannahgraaf.com/2020/11/03/i-nod-och-lust/

    Bra skrivet Camilla! Exakt så ❤️

    Känd person som absolut ska kunna granskas? Wow, du är verkligen en digital paparazzi!

    STOPPA PRESSARNA

    Dan Eliasson gick på gayklubb med manligt sällskap i Las Palmas. En Snål dricksare med enligt klubbägare.

    Jag har reflekterat över att din ton mot Mona förändrats på senare tid, sen hon började umgås med cicci w, tidigare verkade du ha väldigt mycket agg emot henne, du var väldigt hård mot henne med negativa inlägg, allt vändes så negativt som möjligt, du var inte nådig. Du verkar ha gått vidare från c w också, och ingen negativ hård ton mot systrarna g heller längre, bra det.

      Håller med dig. Undrar vad som hänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.