”Forget where you came from” – Isabella Jedler

Don’t be fooled by the rocks that I got
I’m still, I’m still Jenny from the block
Used to have a little, now I have a lot
No matter where I go, I know where I came from (from the Bronx!)

Jag antar att den här dängan från JLo inte ingår i ”Livets soundtrack” i Isabella Jedlers huvud? 
Ni vet, ledmotivet man spelar i huvudet när man kaxigt går omkring eller åker bil på något skönt ställe.
”Om det här var med i en film, vilket musik skulle spelats då?”
Forget where you came from?
Never forget where you came from?

Vad tycker ni om Isabellas resonemang?
Är ni Team JLo eller Team Jedler?

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Team Jedler!

  Är man snygg och rik så utvecklas inget intellekt eller djup. Det bevisar hennes text.

   Ok solstråle.

   Skulle nog säga att hon tolkar saken fel. Om man har vuxit upp med mindre men jobbat hårt för att ta sig vidare i livet så blir det med en större tacksamhet och stolthet när man vet hur livet kunde varit.

   Likadant omvänt. Om du haft en bra start i livet men inte tagit tillvara på de möjligheter som du fått. Tänk på var du kom från och ta lärdom av dina misstag. Kanske kan du komma tillbaka ifrån ett våldsamt förhållande/skulder eller var det än må vara. Om inte annat tala om för dina barn att gå inte i mina fotspår.

   Team JLo.

    Skulle precis skriva det. Det är ett citat om att vara ödmjuk och tacksam. Antingen har Jedler (min telefon vill skriva Jerker hela tiden) bara missförstått eller så har hon missförstått med flit för att få något att skriva om. Hursomhelst – Team JLo ?

     Ja ödmjuka människor gillar jag. Jag kommer från ett bra ställe men oj vad livet varit tufft ibland. ?

      Jag gillar också ödmjuka människor, tror att det blir ett bättre samhälle om det inte är de som skryter och skriker mest som får plats, utan att det finns ett litet motstånd mot att låta skrytskrikisar hållas, och istället göra en ansträngning för att ge plats åt ödmjuka.

      För det ligger i ödmjukas natur att inte förhäva sig och ta en massa plats.

      Om inga motkrafter finns alls och alla bara flyter med, blir det tyvärr ofta skrytmånsar utan substans som hörs och syns mest.

      I Sverige har vi haft en ganska fin kultur som just gynnar de som är ödmjuka och använder sina begåvningar för att göra det bättre för andra, för samhället.

      Tyvärr har mycket av det försvunnit nu och mediokra medelmåttor utan talang men med massor av ”självförtroende”, dvs skrytförmåga, tar ohämmat och oblygt plats.

      Detta gäller många, ett exempel är ju en kändisgubbe som nämnts här nyligen som började som ingenting/loser men av samhället fick en massa chanser, bla en värstingresa, för att sedan utnyttja samhället o skattemedel maximalt för att gynna sig själv och sin sons födelsedagsfest……. snacka om att vara motsatsen till ödmjuk och komma ihåg var man kom från. Ett typexempel på en medioker medelmåtta utan talang för annat än egoism, som skryter om saker han inte skulle haft om inte just vårat solidariska samhälle möjliggjort att personer utan substans fått möjligheter….

       Bra skrivet! Ja med sociala media översvämmas vi av medelmåttor som skrävlar och tar plats. Dessa människor har funnits i alla tider skillnaden är bara att alla dessa mediokra medelmåttor nu har en röst.
       Jag är dock rätt säker på att med tiden kommer människor att tröttna och helt enkelt stänga av alla dessa röster som faktiskt inte bidrar till något av värde till någon annan än sig själva.

       På vilket sätt utnjyttjar han skattemedel? Du menar skattemedel han själv varit med och bidragit till mer än vad du någonsin kommer? ?

        Vilken bitter kommentar! Läs på lite om gubbens tvivelaktiga affärer istället för att fjäska för fjantar! Utnyttjar man systemen så som han gjort till ”affärer” som skapar destruktiva mönster bidrar man inte till samhället, tvärtom.

        Antar att du menar Jan Emanuel Johansson fd s-politikern som blev dömd för bokföringsbrott, försvårande av skattekontroll och skattebrott. Att ha för vana att låta sina företag betala för sin privata konsumtion och investeringar är inte att bidra till samhällets skatteintäkter utan att undanhålla samhället skatteintäkter. Så är det vad du tycker är att bidra.

   Oj, här flödar föraktet.

   Sanslöst hur kommentarsfältet blivit så giftigt. Inte ens peppande inlägg kan få vara utan förakt och nedlåtande kommentarer. Tragiskt.

    Du verkar negativ! Ser många bra o fina kommentarer, men man ser väl det man vill se. Kanske kommentarsfältet blir bättre om du inte är så bitter?

     Haha det här kommentarsfältet blir bättre om man inte är bitter? Ja absolut, för är man bitter tycker man ju det här kommentarsfältet är normalt. Är man en frisk människa ser man ju hur bittra ni som skriver här är. Inte alla men många och då syftar jag inte på detta inlägg

      Oj vad bitter du verkar! Varför hänger du här om du inte gillar det?

     Så de som påpekar att folk här är taskiga är bittra? Haha så kränkta

      Du verkar kränkt, lider med dig! Hoppas du mår bättre snart!

    Menar du att Jedlers IG om att glömma sin bakgrund var peppande?
    Jag tycker snarare att hennes inlägget är väldigt föraktfullt. Att komma från en småstad är tydligen skit. Hennes uppväxt var tydligen dålig enligt henne. Att se ner på folk som inte har pengar vet ju alla att det är vad man gör. Tråkigt om hon blev mobbad för det är väl det enda som är skit.
    Det är inte många som får bra betyg utan att jobba hårt för det.
    Näe min fråga till Jedler är vem fan tror du att du är?

  Team JLo!

  Camilla, kan inte du granska Anna Bey på School of Affluence lite mer? Nu har hon precis kommit hem från en resa till Seychellerna, hon shoppar och träffar folk varje dag, och har rest hela förra året. Hon förtjänar lite granskning…

   Är hon svensk? Har aldrig förstått var hon kommer ifrån eller bor. Inte följt henne jättenoga kanske jag bör påpeka 🙂

    Japp! Hon är svensk

    Ja men hon riktar sig inte mot en svensk publik om det spelar någon roll??‍♀️ Hon var med i paradiset hotel för mååånga år sen med sitt riktiga namn (som jag glömt nu)

     Vaaad?? Har hon varit med där? Jag kollade på några av hennes videos förra året när det skrevs om henne här i nån kommentar. Så fascinerande, så ur tiden. Ger råd hur man ska klä sig, hur man ska prata, vad är den rätta sminkningen, var man ska börja hänga osv. om man vill hitta en rik gubbe ?

      Haha ja, hennes riktiga namn är Aija Räty

       Det var värst. Jag var säker på att hon hade ryskt påbrå, inte finskt.

        Hon är född i Estland och har en finsk pappa och en estnisk mamma!

         Hon är född och uppvuxen i Linköping.

      Verkligen! Så ur tiden att jag hade svårt att sluta titta ? En slags dinosaurie. Fascinerande

   De har väl andra restriktioner i Schweiz

    Generellt striktare än i Sverige dock. Generell rekommendation att man ska stanna hemma, alla som kan jobba hemifrån ska göra det, man ska träffas max 5 personer åt gången från max 2 hushåll, mask ska helst användas så mycket som möjligt och alltid på arbetsplats, lokaltrafik och offentliga platser som t.ex. tågstationer, restauranger och bara är stända såväl som nöjesställen, sporthallar/gym, kulturella nöjen som museum etc.

  Jag säger som prinsessan Madeleine. Allt som händer en i livet har en mening. Några blir mer jämlika än andra.

   Haha det bar Orwell som först skrev det citatet…. inte Madde ?

    Lite kul att Madde citerar George Orwell dock. Vore kul sänka en öl med henne för att få veta hur livet sett ut från hennes perspektiv, hon måste ju ha sett en del.

     Tihi.

      ?

       Är du inte bekant med tihi????

       Maddes ”tihi” är en klassiker numera ❤️

       https://youtu.be/_8nmJ9W8yQ0

        Hahaha första gången jag såg det ? guld.

         So otroligt stelt, men ”tihi” stod ändå med i manuset för att lätta upp den konstiga stämningen lite.

   Djurfarmen.

   ”Ok”, führer…

   ”Nu vänder vi blad…”

    Fast det var hennes pappa som sa det.

   Värdelöst citat tycker jag. Finns mycket skit som händer både en själv och andra i ens närhet av bara otur. Tänk worst case som exempelvis att utsättas för en våldtäkt eller annat våldsbrott. Vad är meningen med det?

    Vet inte om det fanns någon djupare mening med våldtäkten jag utsattes för när jag var 16, men känner ändå att jag på grund av den har lärdomar om mig själv som jag inte hade fått annars. Det som inte dödar, det härdar.

     Själv blev jag traumatiserad av min och lämnade inte hemmet ensam på en låång tid efteråt. Hade gärna varit utan den lärdomen (?) det gav mig.

      (Obs obs.. menar inte att förminska eller ironisera över din erfarenhet. Ser att det kan tolkas som det.)

      Tror det handlar om hur man är som människa, helt enkelt ?

      8 år av våldtäkter och inget jag är glad över, men det har lärt mig massor om mig själv.

       Jävla offermentalitet…

        Nej tycker jag inte? Hon vänder det ju till det positiva dvs lärdom så hur fick du in offermentalitet?

        Vad är det för fel på dig

     Ja eller så finns det vissa saker som sker helt meningslöst och orättvist och även om det ger lärdomar så hade man tusen gånger hellre varit utan den lärdomen i livet. Fråga vilken förälder som helst som har mist sitt barn till exempel.

     ”Det som inte dödar, det härdar.” Det där stämmer inte alltid. I många fall blir man mer och mer kantstött som människa och kommer inte tillbaka starkare utan mer nedbruten.

  Man behöver väl inte göra varken eller: vare sig låta sitt förflutna definiera sin framtid eller låtsas att man ett annat förflutet (what btw?).

   Haha tänkte samma.

  Är det inte två skolor? Alla som är anhängare av ”the secret” tror väl på team jedler? Sen tänker jag det måste bero lite på vilken uppväxt man haft- var den relativt bra och trygg ska man såklart köra J-Lo men var den helt vidrig (utfattig, utsatt för våld, misshandel, mobbing) så ska man ju självklart köra en Jedler, låt inte din bakgrund identifiera dig om den inte var bra. Så förståelse för båda!

   Det känns som att J. Lo är den mer framgångsrika av de två, så hennes skola är ju lite mer lockande i så fall! ?

    Hon kanske hade ett kärleksfullt hem, vilket Jedler säger att hon inte hade. Sånt kan man inte välja.

   Så jag som växt upp fattig, mobbad, våldtagen och slagen ska bara glömma allt? Jag är inte min bakgrund, men den har gjort mig till den jag är idag och inget jag vill glömma.

    Ja PRECIS så ska du tolka kommentaren- det är ju fullständigt uppenbart, varför frågar du ens.

  Jag fattar i n g e n t i n g av det här inlägget. Vad handlar det om?

   Ha ha! Lite mer kött gick man ju när texten i hennes inlägg dök upp. Snabb sida det här. Snabb. Inlägg från Instagram blir aldrig bra.

    Jag har laddat om sidan tre gånger och kan ännu inte se inlägget/texten. Blir bara hänvisad till instagram. Kanske efter lunch…

   ”Definierar din bakgrund dig 100%” eller ”kan du skapa dig en framtid på dina egna villkor” typ. Det är frågeställningen.

   Inte jag heller. Gissar att det anspelar på någon text tillhörande Jedlers instagraminlägg. Den eventuella texten syns inte när inlägget ligger inbäddat på det här viset, varför blogginlägget framstår som totalt obegripligt.

    Men eller hur! Blev fan orolig för min intelligens där ett tag för det var fan omöjligt att få ihop det… Ha ha!!

   Får inte upp texterna under instagrambilderna? Skulle uppskattas om de stod med så att man förstod vad Camilla syftar på i sin text?

    Köp en samsung. Bilder ingår ?

  Jag är född och uppvuxen i en korrupt diktatur. Vi hade inte mat för dagen och livets alla aspekter genomsyrades av förtryck, terror och hopplöshet. Jag såg blodet flyta på gatorna när regimen störtades.
  Är så glad för att jag kommer ihåg min bakgrund, den ger perspektiv varje dag. När jag tar en varm dusch, handlar mat på stormarknaden och lägger min valsedel i lådan – det är stora ögonblick av tacksamhet och uppskattning. Skulle verkligen inte vilja glömma bort det!

   Precis! Din bakgrund har fått dig att bli mer ödmjuk och tacksam som person ♥️

  Känns inte dessa resonemang lite 1700-tal där man skulle veta sin plats?!
  Jobba hårt, umgås med människor som vill dig väl & var en trevlig och bra medmänniska så kommer man en bra bit på vägen!
  Och försök att få själv om du känner att du behöver de!

  Det beror ju helt på hur man menar?

  I jLos fall känns det ju mer som ”jag är rik nu men jag är samma tjej som du var vän med, jag har inte låtit det stiga mig ur huvudet, jag är inte snobbig för att jag är rik”

  Och i Jedlers fall ”min barndom var inte bra, jag vill glömma för att få må bra, jag skapade mig en fantasivärld och lyckades ta mig bort från det jobbiga”

  Så tycker inte man kan jämföra de två direkt….

   Exakt. Och jag tolkar jedlers text som att man inte ska gå runt och älta det som varit också. En del ÄR sin taskiga bakgrund och låter det hindra en från att göra det man vill eller ”skyller på det” när man inte är nöjd med hur livet är nu.

   Äh jag vet inte. Känns inte som att det är jämförbart med jlo. Hennes text handlar ju mer om att pengar och kändisskap inte ändrar vem man är.

   Men var den verkligen inte bra? Vet ingenting om henne, det jag läser från texten är att den var ganska standard men hon önskar att hon växte upp i en paradvåning på östermalm?

    Hon skriver ju ”shitty background, bullied, no money and bad in school.”
    Skulle knappast kalla det standard.
    Sedan vet jag inget om henne men i hennes text tolkar jag det som att hon inte mådde bra när hon växte upp.

     Hon kommer från en basic medelklassfamilj, började modella i högstadiet. Hade många vänner. Visst kan hennes liv ha varit ”shitty” för det, men…

      Isåfall är det ju lögn det hon skriver? Basic medelklass är ju inte fattig tex. Vad jobbade hennes föräldrar med? Känns märkligt att skriva om sin historia så, men å andra sidan är det ju vad hon säger att hon gör i inlägget, fabricerar en ny historia, bara det att det verkar vara en annan historia än vad som sägs? Trött på att alla bara hittar på, känns både gjort, passé och inte så intressant.

       Har du verkligen belägg för att hon är en lögnare? Hon borde väl veta bättre än du.

       Läste hennes blogg för länge sedan, och tror hon har brutit med sin familj. Man vet aldrig vad som pågår bakom lykta dörrar.

        Vilken halmdocka, vad menar du med ”belägg”? Kommentatorn ställde ju en fråga, inte ett tvärsäkert påstående. Herregud vad folk förvränger och är sekundärkränkta, om det inte är så att flunsorna själva skriver här undercover…..

     Som jag förstått har hon haft en fruktansvärd relation till sin mamma, blivit utnyttjad utan att familjen brytt sig och gett henne skulden. Även mobbad i skolan.

     Ingen ska behöva ha det så. Vet dock inte hur jag ställer mig i frågan som det här inlägget lyfter. Har själv inte haft ett liv som gått som en dans och sitter med väldigt dålig självkänsla och självförtroende idag

      Det vore ju bra om hon förklarade lite mer om bakgrunden till sina tankar, det blir väldigt luddigt annars och folk kan tolka in lite vad som helst. Men kanske är det det som är meningen?

  Jag vill hellre se ett inlägg om Anna Books bastu!

   Hahaahaha ja!!

   Världsrekordbastu! Det skojar man inte bort!

    Jag är mer intresserad av vad en bastugrad är..

     Det kan jag lösa åt dig. Det är värmen i bastun som räknas i det.

      Räknas den i Celsius?

       Jajjemen

    Hon slog ju någon form av rekord när hon tog sin power walk för något år sedan också. Hon är en riktig talang!!

   Och nu går hon live. Kanske blir ett personligt rekord i antal timmar live idag också.

   Tycker att det är fascinerande att hon fräser att hon ”verkligen INTE gillar att besvara frågor om avstånd, tider, grader, vikt, gram…” osv när hon själv noggrant redogör för sin dag genom numerologi på högsta nivå:
   135 grader i bastun
   2 gånger tvättas håret med schampoo minsann
   14.25 var klockan då de varken hade ätit frukost eller lunch
   1 timme sov hon på soffan tillsammans med amor

    Det brukar låta så från de som tex gått ”livets hårda skola” när man vill diskutera något som kräver lite allmänbildning och bildning.
    ”Jag är inte intresserad av” = ”jag kan inget om det där”.

  Hon måste vara den yngsta flunsan som ser äldst ut? Trodde lätt hon var typ 40 år gammal.

   Hur ung ser du själv ut ?
   Onödig kommentar.
   Men sen ska jag väl lägga en onödig kommentar med ? jag trodde ändå hon var runt 30-34 när du sa detta så googlade Och det stod 24! Skulle aldrig trott det

   Tycker mer hon ser ut som en ung tonåring. Fattar att hon har fixat en del men 40? Har du sett en normal, vanlig 40-åring? Menar inget illa, jag tycker det är vackert att vara normal, åldras normalt men skulle aldrig ta henne för 40.

    Hon ser ut som ca 35. Ser verkligen inte ung ut. Kenza ser fortfarande ut som 25-26 typ

     Haha ouch ”ser inte ung ut” när börjar man räknas som gammal då? Skulle inte säga att 35 är gammal direkt ?

      Hon ser inte gammal ut men inte som 25 heller. Jlo ser ut som 35. Isabella med.

    Ung tonåring haha? Nej. Kolla på kenza som är
    Flera år äldre som ser yngre ut. Finns flera exempel. Hon ser äldre ut än 24! Det är väl inget negativt lagt i det utan hon ser mogen ut hade aldrig gissat på En dag under 30

   Plastikkirurgi är inte alltid smickrande. Se Kylie Jenner.

  Eller så kan man göra som IL och hitta på var man kom från ?‍♀️

   Alla vägar bär till Bella….

  [Borttagen kommentar]

   Ok.

   Nej det gör hon inte. Du är säkert fin du själv ?

   Intressant att denna kommentar togs bort men när folk skriver meterlånga inlägg om Rebecca Stellas operationer eller blindknbellas bröst går det bra

    Alltså verkligen så konstigt. Biancas utseende lynchas i kommentarerna och analyseras men en rätt mild kommentar blir borttagen direkt? Patetiskt

  Känner att Jedler misstolkar/inte förstår vad som menas. Tolkar inte alls ”don’t forget where you came from” som att mitt förflutna definierar vem jag är.

  Dels handlar det om: wow, jag började där och nu har jag tagit mig hit, vilken resa/utveckling jag har gjort.
  Men jag tycker även att det handlar om: till exempel göra en klassresa, glöm aldrig hur det var då och var tacksam/ledsen över vad som är nu. Till exempel från arbetarklass till övre medelklass, att man aldrig får glömma det som en gång var.

  Men jag tror iofs att livet skapar och formar oss, inte att vi skapar oss själva.

   Jag tror att vi är mycket mindre fria än vi tror och ibland kan det vara en trygghet. Samhället och världen har olika spår, en viss utveckling, där vissa roller ska fyllas för att ge hopp.

   Tex finns det vissa roller för ”self-made man/woman” men även vissa roller där man ska bygga på det gamla som varit, tex sin familjs eller släkts historia.

   Så spelar vi bara de roller vi fått så bra vi kan.

   Mycket mindre än vi tror kan vi styra över, även om det skenbart kan verka så, för att det finns olika roller i samhället, bland annat de som ska flytta iväg, skapa något nytt.

   Dock tror jag samhället kommer bli mer så att vi ska bygga från den grund vi har, familj, släkt, rötter- just för att pendeln håller på att svänga från ”the American dream” till att vara stolt över sina rötter och sin härkomst.

  Det är ju bra för henne men att hon ”kommit dit hon är” är ju för att hon ser ut som hon gör+fixat till sig till ännu bättre?!
  Jag menar, hon är ju inte chefsjurist eller så…

  Jag önskar att jag kunde glömma mobbningen och en mamma som körde min självkänsla i botten. Känslan av att aldrig riktigt höra till för att man inte har en lika självklar plats i världen som andra, alltid vara rädd för att bli arg, besviken eller ledsen på någon för att man vet inte om ens känslor är på riktigt. Så istället är jag alltid glad, ställer aldrig till en scen eller bråk, tycker att allting är alltid ok och gör allting som andra ber en om och på kvällen har jag svårt att sova för jag undrar om det är mitt fel att någon inte har svarat på ett sms. Det är utmattande och jag önskar att jag någongång kommer att landa i att jag faktiskt duger precis som alla andra och är värd att ha som vän.

   Jag har haft samma känslor som du beskriver och för mig hjälpte det jättemycket att gå till en psykolog. Jag vet att det inte är för alla och du kanske har testat det men det är annars ett tips

   ? Relaterar så till det du skriver ?

   Jag tror att ett sätt att långsiktigt kunna må bättre, är att, som du lite gjort nu, sätta ord på det du känner och varit/Är med om, att vara ärlig mot dig själv och se mönster, även om det är jobbigt. Du har en viktig uppgift att berätta om vad det du varit med om kan leda till i fråga om nedbrutet självförtroende och självkänsla.

   Det är helt galet att det finns strukturer där människor blir systematiskt nedbrutna under så många år. För du är inte ensam, din historia delas av många. Och det är viktigt att de rösterna hörs med.

  Kluven till detta. Jag förstår vad hon menar, för de som klänger sig fast vid sitt förflutna och gör det till sin syndabock blir väldigt patetiska människor med stor offerkofta på. Jockiboi är ett bra exempel, som ständigt drar upp att allting var hans mammas fel för hon var dum och skolan var dum och p.g.a. dem började han knarka, det var absolut inte hans eget fel bla bla…
  Samtidigt kan det göra en mer ödmjuk att komma ihåg var man kommit ifrån. Jag har själv gjort en klassresa och lovat mig själv att aldrig glömma bort hur mina föräldrar slet och slavade för att ge mig och mina syskon ett bättre liv. Att se deras arbetsskador och sjukdomar orsakade av alkohol och tobak gör mig mer bestämd att inte själv hamna i den situationen utan kämpa på för att bygga ett friskare och bättre liv för mig och mina eventuella framtida barn. Och samtidigt vara ödmjuk och alltid komma ihåg att hjälpa de med sociala problem på de sätt jag kan det, att inte äcklat vända bort blicken från alkoholisten eller den hemlösa. Känns som om denna Bella läst The Secret nyligen? Jag läste en bit men slängde bort den för många år sedan. Tyckte det kändes som om den uppmanade till att man skulle leva i någon slags ego-bubbla…

  Det här påminner Om en släkting till mig som har en vanlig inkomst och bara köper märkes kläder, hudvård och hår produkter. Lever över sin budget är ofta pank men ska alltid se ner på mig för att jag köper vanlig hårfärg på Åhléns eller att jag köper hudvård hos nivea. På ett Jätte nedlåtande sätt. Usch

  Varför ska allt bara handla om att va rik och ha dyra saker och produkter, mår fan illa.

  Ganska konstigt inlägg, och när du länkar till folks Instagram får dem gratis reklam för deras sociala medier hade aldrig vetat vem denna kvinna var utan dig. Måste det vara på ett sätt? Man kanske vill komma ifrån vart man kom från eller så känner man att man djupt ner är den man var från en början.

  Förstår på ett vis vad hon menar… I dagens samhälle skyller folk på att dom inte har några möjligheter alls , bara för att ” dom är där dom är” och andra människor klappar dom förminskade på huvudet och tycker synd om dom.
  Fuck det ! Sånt är livet och vi ALLA startar från olika förutsättningar, som sätter prägeln för hur hårt vi måste jobba för att nå vissa resultat i livet. Och de är bara du som kan förändra resultatet . Bara DU. Och när man inser hur hårt man måste arbeta är de bara att sätta igång och utgå från vad man har NU och vad som behövs GÖRAS för att få DE ANDRA . Så ja , hon har rätt i att din bakgrund inte ska sätta hela prägeln på va du KAN nå .

  Eehh… håller med absolut, men hon har ju intr uppnått någon större ”framgång” på egen hand? Letat rika äldre män som försett henne med högre livskvalitet.

   Nej sant faktiskt … så många olika jobb och projekt hon haft , men inget blir riktigt slutfört . Och sedan blir de lite som Isabella L , att de rinner ur sanden och man hör inget mer om de . Byta jobb efter 2 månader , sen är de något nytt. Och sen ytterligare något nytt kort projekt och ”mål”

   Är hon med någon rik man nu? Hon verkar inte bo fint i alla fall..

  Varför hakar alla upp sig på att Jedler ”tolkat fel”? Har jag missat något? Vad jag kan se är det Cam som gör en jämförelse med J.Lo, och inte Jedler?

  Läs inlägget med öppna ögon istället för att jämföra Jedlers inlägg med J.Lo’s låt så kanske ni läser det ur en annan vinkel. Ni behöver ju inte hålla med henne, men jag förstår inte alls varför så många anser att hon misstolkar något. Hon har ju bara en annan vinkel på meningen?

  Sluta definiera dig själv varifrån du kommer, du kan lyckas med vad du vill oavsett din bakgrund, älta inte det gamla – så tolkar jag hennes inlägg. Jag förstår inte hur ni tolkar inlägget? Det kanske är jag som tolkar helt annorlunda men nu känns det ju som att folk letar fel. :s

  Vad exakt har hon nått? Förutom att vara ihjälopererad och influencer?

   Hon kanske anser att hon har kommit långt jämfört med vad hon hade då.

   Jag jobbar på Ica och är ensamstående morsa. Kanske inte mycket i andras ögon men jag anser att jag har nått långt med tanke på var jag kommer från. Allt handlar ju inte om yttre faktorer heller utan kanske hur nöjd man är med sitt liv och vad man har i sitt liv som ger en glädje och mening osv.

    Siw! Är det du?!

    Ja det har du rätt i.. men tänker mer på influenceryrket, det är så svårt för mig att ta det som ett riktigt yrke

  Hon är så irrelevant.. vet inte vad hon bidrar med som influenser alls

  Tips på inlägg Cam: Underbara Claras blogginlägg ”Vad händer när influencers blir rika?”. Många intressanta spaningar i både inlägg och kommentarer!

   Jag undrar hur Biancas pengar kommer att påverka följarna. Hur mycket kan hon influera när hon lever ett helt annat liv än följarna? Ingen som följer har råd med alla märkesväskor, lägenheter utomlands, renoveringar, etc. Och när hon försöker göra reklam för Chimi och lågprisleggins blir det inte trovärdigt när alla vet att hon själv har Dior och Lululemon.

  Så dumt. Men kollade in IJ på IG, och visst är hon snygg och verkar ha en rik man, men utöver det förstår jag faktiskt inte vad hon åstadkommit i livet?

  Ja, det märks att hon är ung, om man säger så…

  Kan detta vara en reaktion på claras inlägg? Så att man inte ska tro att hon är priviligierad utan ”kämpat” för att bli rik o känd?

  Men har hon köpt sina följare?

   Ja, det kan man fråga sig. Verkar inte vara många som känner till henne. Jag känner bara till henne eftersom jag är kompis med hennes lillasyster. Som för övrigt inte alls är lik henne till sättet (på ett positivt sätt)!

  Har så mycket mer respekt för människor som kommer från att inte ha något till att bli framgångsrika, synd att hon ska låssas som det inte e så, varför skulle man inte vara stolt över vad man gått igenom undrar jag?

  Att inte glömma var man kommer ifrån är inte synonymt med jantelagen, att inte inbilla sig att man ÄR nåt. Det är två helt olika saker. Det handlar inte om att man inte är värdefull.

  Att inte glömma sina rötter är för mig samma sak som att komma ihåg hur det kändes att vara där ”långt nere”, att vara obetydlig i andras ögon och behandlas därefter. Vad det gör med en.

  Att förstå att bara för att det går bra för mig i dag så har det varit annorlunda en gång – och det är fasiken inte lätt att vara nere på botten.

  Det handlar om att inte döma andra, t.ex. för att de gör ”fel” val. Ibland innebär valmöjligheterna bara pest eller kolera.

  We are a self-sufficient Surat Escorts Agency that has picked the premier blessing day, awesome, and warm desire younger girls in town in addition absolutely sudden locales of city, as a sample nearby cities in Surat, to skip on you the proper doses of vitality. These town desire girls are sure and coached younger ladies, World Health Organization understand your wants and have each one of the aptitudes to make every second proceeded with them an difficulty to recollect. Every one of our younger women clothes keenly and have all round tailored our bodies that in an relatively blaze stands out adequate to be noticed. These wonders manipulate themselves extraordinarily properly and are remarkably specific regarding their cleanliness. You are sure to stop up dispiritedly refined on with their connecting with approaches that,the second you meet them.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.