Bantning och brott mot marknadsföringslagen i en av de största tjejgrupperna på Facebook

Bildkälla: Facebook Honey & The bees

Gruppen Honey & The Bees är en av Sverige största tjejgrupper på Facebook med sina 157 000 medlemmar. 
Gruppen bildades av Lina Taha som bland annat utsågs till en Sveriges 33 mäktigaste mamas 2017 och har omskrivits av Sveriges Radio som en facebookgrupp utan hat och hot.
Det kan säkerligen fortfarande stämma, däremot är gruppen varken fri från vikt och bantningshets eller smygreklam och det är faktiskt grundaren själv, Lina Taha, som gör sig skyldig till detta.

Hon marknadsför nämligen produkter som hon benämner som ”naturliga kosttillskott” för att gå ner i vikt och när hon frågan om varför hon inte skriver ut att det rör sig om ett reklaminlägg så svarar hon att ”det är hennes grupp och hennes företag”.
Det är ju lite intressant…
Med hennes resonemang så borde alla få göra som de vill på ”sina bloggar” eller ”sina Instagramkonton” men det får man ju givetvis inte.
Jag har fått ganska många mail från medlemmar av gruppen som är både besvikna och irriterade på att grundaren av gruppen både gör smygreklam och att det är för just bantningspreparat.

Jag tycker det är tråkigt att se att en grupp som varit så pass positiv för tjejer i alla åldrar, nu används av grundaren för att kränga bantningsprodukter, samtidigt som det bryts mot marknadsföringslagen.
(Inte lika tråkigt som att lägga en hel dag på att härja om virtuella knivar, men ni fattar… 😉

Jag har sökt Lina Taha för en kommentar.

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ändå att man gör reklam för en produkt som fått en att gå ner 2.5 kg. Det är en normal variation för en kvinna under en menscykel.

  Svara

   😂 Det är näst intill normal variation från morgon till kväll.

   Svara

    Verkligen 😂😂😂😂😂😂

    Svara

   Eller ett toalettbesök, haha.

   Svara

   Men Lina försöker tjäna på allting. Hon tar också 500 kronor om någon vill göra en live i hennes grupp. Andra admins fick inte någon del av kakan alls, så de lämnade en efter en.

   Svara

  Den där gruppen är 0% fri från hat och hot. Snarare ett lågstadie där alla drar varandra i håret. Har aldrig varit aktiv i gruppen men tycker det är underhållande att sitta som en fluga på väggen och läsa alla dramatiska inlägg.
  Administratörerna ser sig själva som influencers. Har ibland tävlingar där masn kan vinna billigt skit om man går in och följer alla 10 på instagram och kommenterar deras bilder.

  Svara

   Haha ja, jag sa en gång ifrån när en admin gjorde reklam för ett biljetthajsföretag där man propsade att medlemmar skulle köpa kunna biljetter till någon match för typ 4ggr normala priset. Presenterade det som en deal. Jag blev blockad från gruppen i en vecka. Sökte admin för svar men fick inget svar. Min uppfattning är att om man säger något fel i gruppen så ryker man, medan folk får hålla på och mobbas och skriva om bisarra saker till höger och vänster.

   Svara

    Skulle kunna köpa**

    Svara

   +1 angående admins och deras beteende. För att gå med gruppen nu så är det ett krav att du följer Lina och nån/några andra admins på instagram! Förut va det enda kravet att man identifierade sig som tjej och hade en profilbild typ.

   Dessutom gör Lina och hennes kusin/syster whatever reklam i gruppen heeeela tiden

   Svara

    De vill man ska följa de på instagram för att kunna få fler sponsorer. Ju fler följare desto större chans till gratis prylar. Som den där Negin taha livade dag in i dag ut för att nå 10 000 på insta. Så skulle hon få någon väska av sin man. Drog den hela tiden att kom igen nu tjejer lägg till mig sp ja får min designer väska nu. 😂 Allt är ju teater. Hon ville bara nå gränsen, efter de har hon haft många samarbeten. 👏🏼

    Svara

   Glöm inte att man måste betala 500kr för att ha en live där man vill sälja kläder…..

   Svara

  Herregud 🤣 ”det är min grupp och mitt företag” Så barnsligt!

  Svara

   Vad säger Facebook regler om att folk måste betala henne för att ha lives? Är det verkligen något som är tillåtet?

   Svara

  Jag har så mycket fördomar om folk som är med i stora tjejgrupper på Facebook..

  Svara

   Vad för fördomar?😂 (är inte med i någon)

   Svara

    Ensamstående morsor som fick barn när de var 20. Hänger på tjejgrupper och på familjeliv. Bor i småstäder. Har en ny kille som är bonuspappa till de två tidigare barnen och nu är hon gravid med deras kärleksbarn. Han lämnar så klart strax efter ungen fyllt 2 år. Hennes fritidsintressen är vinkväll med tjejerna. Ja typ sånt.

    Svara

     Synd att säga men du har fel.
     Det är alla möjliga typer där inne. Allt från 14(way to young) till typ 70 år (märkligt det med), det hänger familjemammor, singelmammor där men allra största gruppen är tjejer i tjugoårsåldern. Jag är själv medlem men passar inte alls in på din bild. Jag är dock inte aktiv och pallar inte ens att ta mig för att gå in stadigt för att se vad som händer i gruppen mer än det som råkar synas i mitt flöde. Gruppen har dock blivit för stor för dessa admins att kunna ta hand om så det är mest en marknad för öppen mobbning och diktatur numera. Folk beter sig som rent skräp där inne.

     Svara

      Tillägger dock att jag själv tror att admins tycker om klimatet då det verkar dra till sig ännu mer shitheads som skapar skit. På det viset håller de sig aktuella. Ingen kritik för ges till admins och översteadmin har en stor grupp av fans som attackerar alla som säger minsta lilla.

      Svara

       Låter snarlikt ett annat ställe… 🤔

       Svara

        Din egen fb grupp? 😉

        Svara

         Försök igen.

         Svara

      Det är väl inte synd att säga. Jag säger ju själv att det är fördomar.

      Svara

       Alltså jag menade inget illa🙈

       Svara

        Haha nej jag menade inte det heller. Jag förstår ju att det bara är min bild av de tjejerna som är med. Därför är jag medveten om att det är fördomar och det stämmer antagligen inte på alla som är med.

        Svara

     De älskar ”fashion” (Nelly.com och Dennis M) och inredning (Dollarstore, Jysk och Desenio) och kämpar på med sin MLM-”karriär”.

     Svara

     Och man delar inlägg och insamlingar och annat heeeeelt utan källkritik.

     Svara

      Hade en person i en grupp som bad om pengar till en ”ensamstående mamma” (som hon inte kände) skrev bara att denna mamma behövde pengar och angav ett nummer att swisha till. Ingen mer info alls. Inte så att man ba ”shut up and take my money”

      Svara

       Hoppas verkligen att folk inte går på sånt där. Har ju avslöjats hur mycket som helst där folk bara försöker lura till sig själva pengar genom att vädja till folks empatiska sidor genom snyfthistorier och sedan tar pengarna själva för lyxkonsumtion. Om man vill hjälpa ska man gå via stora, etablerade, seriösa organisationer som lätt kan kontrolleras, var alla pengar går. Hoppas ingen låter sig bli lurad av denna typ av falskspel, finns hur många samvetslösa, egoistiska människor som helst som ser chansen att finansiera sina lyxvanor/onödiga vanor genom dumsnälla lättlurade fånar.

       Svara

     Den nye bonuspappan ser ständigt gravid ut. 🙂

     Svara

     Haha, inte för att jag kan sia om framtiden men resterande beskrev på pricken en bekant som är stolt moderator i en tjejgrupp på fb.

     Svara

     Är inte den större delen av medlemmarna människor som bara vill roa sig med att betrakta drama på avstånd? Känner en del som är med i tjejgrupper, ingen är aktiv utan samtliga vill bara se spektaklet och emellanåt dela med sig av det. Finns ju en anledning till att mycket därifrån hamnar på Dr. Status…

     Svara

      Haha exakt. Jag är med i en del grupper bara för att få följa dramat, är mitt guilty pleasure att få skratta och förfasas över vilka sjuka grejer som pågår där haha

      Svara

    Att hon använder ”dem” fel chockar mig inte kan jag säga.. typ den nivån jag förväntar mig.

    Svara

   Jag är med just för att jag tycker att de flesta inlägg är ren underhållning

   Svara

    Vad betyder Tw-vikt som hon skrivit överst i inlägget?

    Svara

     Triggerwarning för inlägg som handlar om vikt

     Svara

      Ahh tack!!

      Svara

   Jag gick med i en matgrupp för barn pga ville ha lite tips om olika maträtter. Gick ur den efter ca 2 veckor då det känns som att så märkliga människor skriver i dessa grupper. Admin är duktiga, men föräldrarna bara kan inte låta bli att pika andra, höja sitt egna föräldrarskap. Kändes generellt som att folk har för mycket trist dötid att ta igen på ett osunt sätt genom att skriva i dessa grupper.

   Svara

   Det har jag också men gick ändå med i Theres grupp t time.
   Samma skit där. Eller inte reklam för bantning men massor av dramatiska människor som ska 1: fråga vad hon ska köpa till pojkvännen i present 2: fråga vad hon ska göra med något problem med pojkvännen 3: ”visa bild på ditt husdjur!”
   Nivån på alla diskussioner är på mellanstadienivå och Therese använder gruppen för att marknadsföra sig själv och locka till tävlingar.

   Facebook duger bara till roliga memes numera. Allt annat är bara Flashback light.

   Svara

    Har man INGEN vän eller familj man kan fråga i stället för tusentals främmande kvinnor?

    Svara

     🤷🏻‍♀️

     Svara

   Jag förstår inte varför man skulle ha något gemensamt med hundratals bara för att man är kvinna?

   Svara

    Inte jag heller. Folk tjötar om systerskap och skit. Sorry tjejer, men ni är inte och kommer aldrig bli mina systrar och jag vill heller inte bli er.

    Svara

  Ja men nu r nog hon glad över uppmärksamheten iaf. Det har ju varit den stora drömmen.
  Innan var man mer eller mindre tvungen att följa hennes instagram för att få bli medlem i H&B, man får aaaldrig ifrågasätta dessa reklaminlägg som de kör upp i tid och otid, då blir du blockad, som admin är hon helt osynlig både i kränkande inlägg som homfobiska, transfobiska samt rasistiska osv. Märkligt ändå att hon bryr sig så lite då gruppen numera år ett företag. Då borde man väl bry sig lite. Det enda bra jag kan komma på är säljliven för 500:-/person som säljer, där går en del av summan till välgörenhet sägs det.

  Svara

   Det var på tiden att ngn skrev lite om det här.
   Gräv gärna lite mer.

   Svara

   Välgörenhet? Vilka organisationer är det? Får QueenFeyli-vibbar 🙂

   Svara

    Ellas hjältar. Har svårt att tro att de hade bluffat en sådan sak.

    Svara

   Vem säger att det går till välgörenhet? Jag har bara sett hur Lina och andra admins försvarar sig med att gruppen är ett företag och att dom lägger tid på att ”ta hand” om gruppen, att de andra admins fakturerar Lina varje månad.

   Svara

    Lina säger att det gör det. Hon skriver det när hon blir ifrågasatt.

    Svara

   Va?? Vad då för nåt? Säljlive för 500:-? Snälla berätta mer. Vad fan är det jag läser….

   Svara

    Haha det är så jävla märkligt fenomen! Tjejer betalar 500 kr till den här ägaren av gruppen för att få tillåtelse att hålla i en livesändning i gruppen där de visar upp olika plagg de vill sälja och så får folk buda. Brukar kolla på dessa lives ibland för det blir bråk och personangrepp som saknar motstycke när typ någons bud inte uppfattats av den som livear. Minst en gång i veckan är det nån som haft en säljlive, fått betalt för plaggen och inte skickat ut ett skit och blockar de som köpt och så är bråken i full gång igen.

    Svara

     Men jisses. Ja det låter som upplagt för drama.

     Svara

   Man måste fortfarande följa hennes IG och göra en massa andra saker.
   Testade precis att gå med bara för att jag vill se vad det år för sida men jag vägrar göra en massa saker.

   Svara

   Det är inte sant, administration tar ut det som lön har de ju sagt

   Svara

  Sen kan ni ju bara vänta in raseriet som kommer att bli nu när de vet att ngn att skvallrat😂

  Svara

   mAn FåR iNtE DeLa FrÅn DeN gRuPpEN

   Svara

  Gick in i Lina Tahas insta och nästan varje inlägg är reklaminlägg men saknar reklammarkering. förstår inte varför såna som inte följer reglar och lagar kan fortsätta yrket.

  Svara

   Men hallå…det ju hennes grupp och företag. Ingen ska ju lägga sig i sägen hon🤷🏽‍♀️ Då måste det ju stämma

   Svara

   Lina har en enskild firma regad som antagligen är där hon redovisar intäkter från fb och ig. Omsättningen är låg 50-99 tusen kr så antingen har hon väldigt få samarbeten eller så får hon betalt i produkter som hon inte tar upp förmånsvärde för. Jag hoppas att hon är noggrann eftersom Skatteverket granskar just dessa mini influensers lite extra.
   Hon har sedan ett ab regat för bantningsprodukterna. Rätt ok omsättning med tanke på att hon är nystartad. Intressant att se hur det gått 2020.

   Svara

    Eller så får hon betalt i pengar hon inte redovisar kanske?

    Svara

     Så kan det ju vara om hon samarbetar med oseriösa företag. De flesta företag som har samarbeten redovisar sina utbetalningar till influensers både avseende pengar och produkter. Det är ju en kostnad för företaget.

     Svara

  Det är samma sak i en annan stor tjejgrupp på fb, ”Alexandras angels”. Hon som har gruppen, Alexandra, säljer nuskin och lägger ständigt upp reklam för det. Givetvis måste man skicka PM för att få info om produkten och pris :))

  Svara

   Åh, Alexandra… Blir inte förvånad dock, hon har hållit på med en del skumma saker i sina dagar. 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Har du något exempel? Mvh nyfiken

    Svara

   Har alltid undrat om hon har varit en han tidigare?

   Svara

    Nej, det har hon inte. Det vet jag med hyfsat stor säkerhet. Däremot tränar hon ju mycket och har opererat sig massor och det kan ju se ut så då.

    Svara

    Nej, det har hon inte. Dock har hon gjort en del, tror hon är uppe i 2-3 näsoperationer, fillers etc. Sen har hon tränat extremt mycket.

    Svara

  Är med i den gruppen också, mycket drama. Tycker hon som har den utnyttjar sin position

  Svara

  Dags för ny IL inlägg? Hon är mästare på att vara lyhörd – not. Nu är det fullt fokus på dottern. Klädbudsspons omärkt till dottern! Dotterns ansikte syns med mera.

  Svara

   IL är ointressant.

   Gräv i vulverinekoos i stället.

   Svara

    tycker man kan granska aishaummharum också som therese lindgren precis började följa och vill göra video med. aishas konto var öppet tidigare, hon har 30k+ följare och är salafist med burka. hennes följare är såå ”fascinerade” av att hon inte får lyssna å musik, visa sig osv osv. hon skriver om hur ”fantastiskt” salafismen är 🤮

    Svara

     aishaummharun med n ska det vara*

     Svara

     och menade 10k+ följare, inte 30. antingen minns jag fel eller så har många avföljt för nu är hon nere på drygt 8k.

     Svara

     Hon behöver ju inte vara militant salafist för det? Jag har själv svårt att förstå att man väljer att leva så men det är väl ändå inte så svårt att respektera det?

     Svara

      du tycker inte det är konstigt att försöka ge en fin bild av salafismen? och medvetet eller omedvetet försöka få andra unga tjejer att också konvertera, som hon själv gjort? skulle du skriva att man får respektera det också om hon istället hade varit nynazist?

      Svara

       På vilket sätt försöker hon få andra att konvertera? Jag följer inte henne. Men är hon aktivt ute efter att få med andra eller svarar hon på frågor när andra undrar? Om du förstår hur jag menar…

       Svara

        hon romantiserar det och försöker bygga upp en fin bild. vill göra video med therese lindgren osv (som dessutom delade hennes konto). medvetet eller omedvetet, som jag sa, oavsett blir unga tjejer intresserade och fascinerade och vill veta mer. alla skriver hjärtan 🤮 snöbollseffekten..

        Svara

         Men är det henne man ska kritisera? Om hon tycker att det är bra så tycker hon det. På samma sätt som att någon i nmr tycker att det är bra. Snarare ska man väl kritisera att unga tjejer inte ifrågasätter det utan köper det rakt av?

         Kommer alltid att finnas de som romantiserar liknande, men vi måste väl lära oss att tänka själva?

         Svara

         ”ok” 🤮

         Svara

       Om hon tycker att det är toppen så är det väl inga konstigheter att hon säger det? Nynazism och salafism är två skilda saker, så givetvis skulle jag inte det.

       Svara

        då får du nog läsa på…

        Svara

         Oh, honey… Följ ditt eget råd.

         Svara

          bye aisha 👋

          Svara

           Men lägg ner, tönt

     Kritiken emot henne är väl mer att hon startade en insamling till en ”syster” som hade det dåligt men pengarna gick till henne själv. Sen hur hon lever sitt liv och vilken religion hon har är väl inte något som ska kritiseras 🙂

     Svara

      oj det visste jag inte ens! har någon anmält henne för bedrägeri?!?

      Svara

    Gick in och läste på hennes insta för första gången idag, har ploppat upp lite varstans kritik mot henne. Vad i hela är det ens som händer där?

    Svara

  Har funderat på att gå med. Nu är jag glad att jag avstått. Pinsamma människa! Såna som hon som får ”yrket” att framstå som oseriöst. Bra att granska henne!

  Fattar inte riktigt varför 17 000 följer henne på insta, känns som en förortsbrud med fillers och noll egentlig talang.

  Svara

   Hahaha jag är med i gruppen för underhållning. Skriver aldrig något (okej jo ibland har jag svarat på någon kommentar som varit helt uppåt väggarna och som spridit felaktig information) men älskar att följa alla tjafs 😂

   Svara

  Varför är man ens med i dessa tjejgrupper?

  Svara

   För underhållning!! Jag och mina tjejkompisar skriver aldrig något men vi delar med varandra och garvar åt alla knäppa människor som delar med sig av helt sjuka saker.

   Svara

    Samma här, min syster och flera kompisar är med i en annan tjejgrupp och skickar skitroliga saker… 😄

    Svara

  Tycker absolut att Lina och de andra admins borde granskas. Ifrågasätter man deras reklaminlägg eller beslut öht blir man blockad, dom gör reklam för aaallt (giriga gamar), reglerna som gäller stenhårt för alla medlemmar gäller inte admins osv.

  Svara

   Värst är väl ändå hon den där Josefine Boysen som är grundare av Girlsquad?! 😥

   Svara

    Omg jaa, hon är vidrig faktiskt haha tycker hon är den värsta.

    Svara

  Att ens göra reklam för bantningspreparat när de vet hur unga tjejer som finns med i gruppen. Känns inte så ”girlpower” 🤔

  Svara

  Det är sådana här granskningar som är intressant. Finns mycket skit om dessa tjejgrupper att gräva upp. Förutom reklambrott är det mycket som är moraliskt tvivelaktigt, bland annat har de i pink room haft personer som tipsat om sugardating och att sälja sex.
  Dessa personer har mycket mer makt än en random gammal bloggare, Vulverine som någon skev om längre upp är en annan som skulle behöva granskas.

  Svara

  Influencer OT.

  Margaux hade ju en välbehövlig paus från sociala medier i början av året. I senaste videon berättar hon att hon inte sett sin son på två veckor och videon verkar inte ha filmats igår direkt. Konstigt att ta paus från både sitt jobb och barnet, borde man inte passa på att umgås med familjen när man inte jobbar?

  Svara

   Men barnet är ju hennes jobb juh, då kan man inte förväntas ta hand om det utanför filmtid. Vore waste of content..

   😢 alltså detta är riktiga barn med riktiga känslor. Hur kan man vilja vara ifrån sitt barn i två veckor? Varannan vecka föräldrar brukar tycka det är nog så jobbigt att vara utan en vecka i taget och det här är ett litet barn 💔

   Svara

    Men herregud chilla. Barnet lider inte av att vara med sin andra förälder i två veckor.

    Svara

     Mammor är oumbärliga tills barnet är 18 år. Är mamman borta mer än 5 minuter så skadas anknytningen och barnet får ptsd för evigt. Det vet alla.

     Svara

      Däremot räcker det gott och väl att barnet träffar pappan varannan helg.

      Svara

     Det handlar väl inte om att barnet tar skada av att vara hos den andra föräldern, jag tror gott att han har det lika bra hos pappan. Ensamstående mammor och pappor jag känner brukar försöka vara så mycket som möjligt med sina barn när de är på semester.

     Svara

   Han firade jul med Jakob i Göteborg.

   Svara

   Han firade jul med sin pappa, hon var på Costa Rica med Sean i 2 veckor – influencers tar bara semester när de inte ”kan” visa upp sin vardag som content (och att resa när restriktionerna precis blivit hårdare och alla blir lynchade för att kliva ut genom dörren är inte content som går att visa).

   Svara

   Det värsta är väl ändå att hon promotar VLAD i sin senaste youtube, okej att hon spelade in vloggen innan han la ut sitt pedo-klipp men hon lade ju upp vloggen efter, han hade väl kunnat klippas bort och inte få mer tid där han syns (utan att kritiseras), eller har jag helt fel??

   Svara

    Det måste jag ha missat. När promotar hon Vlad? Dessutom sjuuukt passande för henne just nu att hon inte har kommentarsfält på Youtube.

    Svara

  Finns en annan fbgrupp som heter något med ”skönhetstips”, där admin ständigt gör reklam för cocopanda. Hon lägger även upp när hon köper fake-LV där de kritiska kommentarerna raderas direkt.

  Svara

   Hon förnekar såklart samarbete, men gör återkommande hauls med cocopanda osv..

   Svara

  Kan alla snälla gå in på Dafgårds instagramprofil (dafgards) och likea senaste inlägget så Leif Mannerström blir ”veganare” en månad 😂

  https://www.instagram.com/p/CKlxde_JX7P/?igshid=n827i0hqio14

  Svara

   Varför det?

   Svara

   ?

   Svara

   Uuh tycker Dafgårds är så cringe (för att använda ett 2019-uttryck) i sin marknadsföring. De försöker typ vara som Oatly och Hedvig men lyckas inte (pga…. Dafgårds?)

   Svara

   Jag brukar sällan vara den som skriver ”Hej xx!!” och menar att det är exempelvis influencern själv som kommenterar. Men baserat på språket och emojin i kommentaren + instagraminlägget samt den usla målgruppsanalysen (vem bryr sig om Leif Mannerström här??) så tror jag att kommentaren är gjord av en Dafgårdsanställd som försöker göra lite reklam

   Svara

  Bullshit på långa vägar. Kan folk träna och äta rätt istället för att trycka i sig pillar o annat skit?

  Oj lät som en typical foliehatt men .. ja menar sånt är bara skit?

  Svara

   Folk vill alltid ha en quickfix och genvägar.

   Svara

  Jag blockade Lina när jag var med i gruppen, mest för att läsa drama som kunde vara så kul😂, men jag fick genuint ont i magen av att hon drev gruppen men den skeva inställning till saker som hon har. Helt ignorant inför mobbningen som skedde men raljerade och fick hejarop när hon uttryckte sina åsikter om homosexualitet (som hon är emot). Tillslut gick jag ur för ärligt talat, man sponsrar bara en idiot(er) genom att vara med i den gruppen. Drama finns överallt, familjeliv är nya favoriten!

  Hon borde granskas hårdare och petas ner från alla listor som skulle kunna säga annat om henne än att hon är en dålig människa som behöver se över ett å annat med sig själv. Jag tror absolut att människor kan ändras om dom är öppna för det.

  Svara

  Är hon en offentlig person

  Svara

  Både denna grupp och Pink Room är en skam för mänskligheten. CANCEL!

  Svara

  Brukar aldrig skriva något ont om influencers eller liknande här inne men kan inte hålla mig nu.
  Lina och hennes grupp är så mycket fel att jag inte ens vet var jag ska börja. Är inte någon som helst girlpower där inne. Var med där för några år sedan och blev kickad när jag skrev att jag i nån tråd inte ville ha barn eller pojkvän. Hennes svar till min kompis om varför jag blev kickad: ”Vi ser henne som ett troll då det är väldigt osannolikt att en tjej inte vill ha barn eller ett förhållande.”
  Det finns INGET utrymme att vara olika där inne. Mycket inlägg på min tid handlade om hur man bäst gjorde så att mannen blev tillfredställd. Alla tjejer som varit utsatta för nåt typ av övergrepp fick typ klassiker-frågan om kort kjol.
  Mest ytliga inlägg om dyra väskor, bröllop och botox. Ja, jag är också ytlig. Men finns det inte något vettigare att ta upp nån gång?!
  Var du inte tillräckligt snygg, hade barn och man och ett fint hem så var du inte en riktig kvinna.
  Inte ett dugg förvånad över hennes oreklamerade inlägg.
  Vet ej varför jag ens var med där.

  Svara

  Gick ur alla tjejgrupper förut. Pallade inte alla homofober, inklusive Lina taha själv som är det.

  Svara

  Minns när hennes dotter fyllde år och gjorde ett inlägg där hon skrev ”idag fyller gruppens prinsessa år” 😂

  Svara

  Skulle inte säga att gruppen är fri från hot och hat eftersom Lina Taha själv tystar alla som säger emot henne och hotar med att kicka folk ur gruppen om de kommenterar något som emotsäger henne öht.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.