Margaux Dietz har förlovat sig

Det var bara några ynka veckor sedan Margaux Dietz presenterade sin nya pojkvän Sean för följarna, och enligt hennes utsago så hade de båda ”suttit ihop” ett tag och spenderar all tid tillsammans.

Enligt Margaux så är det rätt om det är lätt, det är i alla fall texten hon skivit under sitt senaste inlägg som visar pojkvännen, iklädd handduk runt midjan, på knä på ett snöigt tak, och med en ring i högsta hugg.
Han har alltså friat till Margaux som gladeligen tackade ja till att gifta sig med honom.

Med lite tur så hittar hon en giltig vigselförättare den här gången, så att det inte bara blir en stor sponsfest som förra gången det begav sig och Ebba Busch rattade vigseln. ?

En får gratulera, en får gratulera. ❤️

274 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Grattis! Hoppas att de blir lyckliga tillsammans

      Ger det året ut. Max

        Ok solstråle.

        +1

        Ett år är alltid ett år!

          Vilken snygg kille!

        Kärleken är evig det är bara föremålen som växlar.

          Så fint skrivet

      Vem tog bilden? Hade han rekryterat en kompis som stor och tryckte på taket bakom en balk? Eller en inhyrd fotograf? Hade det fotas även om hon sagt nej? Eller friade han hemma vid morgonkaffet på en tisdag och så arrangerades bilden i efterhand?

        Eller hur, så cringe och stageat att ha nån som står och fotar det. Men hey, annars har det väl inte hänt!

          Elin Nylund OCH Sigetty fotade det speciella tillfället uppe på taket. Undrar var de fakturerar? Arbetsmiljön är ju farlig med tanke på antalet människor uppe på taket plus all snö!!

            Är en takterrass

        Ja hur gör folk som har foton från sitt frieri? Ser ofta det på insta men vem fotar?

          Min man friade när vi var på promenad i central park. Han frågade en förbigående om han kunde ta en bild på oss, viskade i mannens öra när jag inte hörde att han skulle fria och bad honom ta massa bilder. Jag hade ingen aning! Blev bra 🙂

            Låter lite gränsöverskridande.
            Någn som vill göra en grej offentligt som borde vara privat för er två. Kul att fria offentligt så kanske den som blir frågad egentligen vill säga nej men får dåligt samvete och säger ja eftersom det är ett offentligt frieri…

        Dumt att han har en skitig handduk (syns på bild 2 och 3) – hade de ingen assistent som såg och bytte den före photoshoot? Ingen i postprod som kan photoshop?

          Hahaha ja gud vad äckligt ?

        Arnold kanske

          Blir ju ingen riktig förlovning om du inte har en tredje part som spontant ploppar upp out of friggin nowhere och tar bild! ?

        Tänkte på samma sak. Viktigt att dokumentera.Duger ju inte att bara skriva ”Vi har förlovat oss” eller bara strunta i det helt och hållet. Nä det ska dokumenteras för hela vida världen. Kanske går att tjäna en hacka när erbjudanden trillar in från juvelerare, bröllops- och eventföretag, resebyråer, designers som gör bröllopsklänningar osv. Gratis är gott!

      Det kanske är fejk? Som bröllopet.

      Trött på henne ?

    Det känns som att ”influensers” inte är så mycket för att sitta och vänta på saker! De lever ett liv i fast track!!

      Behöver content!

      Hon försöker ju uppenbarligen göra allt för att hålla sig intressant på vilka sätt som helst nu!

      De behöver flera barn att exponera för pengar och lajks

        Eller en ny pappa till barnet som godkänner exponering.

    Vad roligt! Grattis!

    Åh så kul!
    Hur gör de som friar till den andra egentligen med ringar? Om man vill göra det till en överraskning och inte börja fråga om den andras ringstorlek och så? Chansar man och köper lite större ring som man sen förminskar om det behövs eller kör man på attrappring?

      Ingen aning, jag friade inte med ring. Men om man friar till en person som har andra ringar kanske man kan ta med sig den och på så sätt få rätt storlek?

        Haha det gjorde min man men råkade ta fel ring. Blev bra ändå. Han hade nämligen tänkt att den skulle sitta på höger hand (som är fallet i Tyskland) men ringen han köpt var för liten eftersom han mätt en ring som jag hade på vänster. Alltså fick ringen sitta på vänster istället för höger och vi gick inte tillbaka med den. Min man har även han sin på vänster av den anledningen.

      Ofta ingår det en justering i storlek. Min kille friade med en standard-storlek, just för att han inte skulle behöva fråga mig eller göra mig beredd på frågan. Jag behövde förstora den lite, men det var inget problem!

      Man kan ju alltid pika sin partner och visa ringar man tycker om ifall man vill. Det gör jag, haha. Och om man har ringar sen innan kanske man kan mäta en man vet passar och ta med dit man tänkt köpa!

        Eller så väljer man ringar tillsammans efter frieriet.

        Nej men så töntigt? både hör och läser om tjejer som gör så, alltså åh jag tycker det är så töntigt, hur lägger ni fram det ens? ”Råkar” ha en sida med ringar på skärmen när han går förbi? Säger ”den här var ju fin, kom ihåg det…”??

          Man är väl vuxna människor som kan ha en konversation om sina framtidsplaner? Jag och min sambo pratade massor om giftemål och frieri innan han friade. Han nämnde att han hade hört att man brukar använda en attrap och då kom vi helt okomplicerat in på samtalet om ringar, och jag visade vad jag tycker är fint. Tycker helt ärligt att det är töntigare att det ska vara tabu att som kvinna vilja diskutera både hur och när man ska förlova sig. Ser inte alls rimligheten i att det bara ska vara mannens beslut.

            Varför kan man inte bara bestämma tillsammans att man ska förlova sig om man ändå diskuterar allt från Ringval tills när det är dags? Förstår att det är mysigt att bli friad till men det känns så himla.. trist? Att veta att en överraskning ska hända och att man var med och planerade den till sig själv?

            Fast det kanske bara är jag som är grinig nu. En möhippa är ju mysig att bli överraskad med även om man vet att man kommer få den. Fast då har man iof inte vart med och planerat den ?

              Jag och min make visste båda att vi ville gifta oss med varandra, och han hade även frågat efter min ringstorlek så jag visste att ett frieri var på väg, och det kan låta tråkigt för andra men för mig var det ett väldigt fint ögonblick. Jag visste inte när han hade planerat att gå ner på ett knä och jag hade inte valt ringen heller, så det fanns ändå några överraskningar. Känns mer som normen här i USA att mannen friar, och jag har helt ärligt inte något emot det.

            Det är en sak att diskutera, en helt annan att pika som anonym 12.14 skrev. Att pika, eller hinta, är vad jag tycker är töntigt. Jag tycker inte heller att det ligger hos mannen, vill kvinnan fria ska hon göra det, vill man att det ska vara ett gemensamt beslut, ja men varför inte.
            Men som sagt, det töntiga är att pika/hinta om vad man vill ha.

      Min man tog en ring jag hade hemma och tog med den till guldsmeden och valde ut en ring i samma storlek. Han hade stått bakom mig en gång när jag sminkade mig och fjantat sig och provat ringar på mina fingrar, och jag fattade noll, men det var inte första gången han fånade sig

        Gulligt ju! ?

        Vad gulligt och smart av honom

        Min man gjorde samma sak. Men han låtsades fria till mig och skämtade om att han hade velat sätta en ring på alla mina fingrar, så han tog några ringar jag hade och la dem på mina fingrar. Eftersom jag nästan aldrig använde ringar, så märkte jag inte när ringen som passat mitt förlovningsfinger spårlöst försvann.

      Gäller inte mig. Men en kille lånade ringar från en smyckesbutik. Friade och sen gick paret tillsammans till butiken och valde ringar. Under tiden ringarna tillverkades hade de låneringarna.

      Man kan ju fria utan ring också.

        Eller med en sten. Sen får hon göra ringen hur hon vill ha den 😀

      Min man snodde en av mina ringar jag bär emellanåt och mätte. Inte svårare än så. 🙂 (Det lustiga var att jag har snäppet fetare finger på vänster hand, men efter några kg viktnedgång så passade den)

        Kanske var en pik från honom.

          Det där var inte särskilt trevligt sagt av dig.

          Att jag skulle fettsuga mitt vänstra ringfinger? 🙂 Låter osannolikt. Den passade alltså perfekt på höger ringfinger, men inte vänster, de första månaderna.

            ???

            Haha tror inte det är ovanligt, hela min högerhand (och arm) är större än min vänstra, därmed är även högerfingrarna större än de vänstra fingrarna.

              Vanligt om man är högerhänt eftersom att man använder höger hand och arm mer då så blir den starkare.

                Såklart. Lite värre om man är tennisspelare som jag är, skillnaden i storlek är det nämligen inte bara jag som ser, som det ofta kan vara annars.

        Haha lite samma här som jag svarade på någons kommentar ovan ?

      Till Jos!

      Min fästman friade till mig med en ring jag hade redan hemma, som han tagit i smyg ?sedan gick vi ut och köpte riktiga förlovningar tillsammans så vi båda fick den vi själva ville ha. Enklare än så var det inte ?

      Min blivande man friade med min mormors ring han fått av min mamma! Så vi kan välja ut ringar tillsammans sedan:) Men mormors enkla guldring med 80 år på nacken kommer definitivt sitta kvar också!
      Drömde om min mormor den natten, den första med hennes ring på min hand, 20 år efter hennes död. Häftig känsla.

      När min sambo firade till mig vid tolvslaget på nyår så höll han fram sin farfars ring som symbol! Tyckte det var så otroligt varmt och romantiskt när han gjorde det! Sen gick vi ihop och kollade på ringar 🙂
      Han hade läst att om man verkligen inte har stenkoll på både stil och storlek hos sin partner, så ska man inte chansa haha. Jag gillade hur han gjorde ?

      När min man friade på The Strip utanför Bellagio i Las Vegas stod våra vänner bland alla människor, utklädda med kameror där både bilder togs och själva frieriet filmades totalt utan min vetskap. Våra vänner var senare vittnen då vi valde att gifta oss samma kväll.
      Så inte superkonstigt att någon dokumenterar men kanske lite väl stylat. Jag ser inte ut sådär när min man friade… ???
      Dessutom, ringen han friade med var hans morfars gamla släktring så den var väldigt stor vilket gjorde att jag först trodde det var ett skämt… 52 sekunder tog det innan jag svarade JA 😀

        Tog du upp tidtagaruret och mätte de 52 sekunderna?

          I och med att det filmades så vet hon nog tiden pga det.

      Jag (kvinna) friade till min kille. Beställde standard ring – passade inte alls. Vi beställde sedan officiella ringar tillsammans för han ville vara med och välja sin själv. Var kul att göra det tillsammans! Vi valde olika material också för han behöver slitsammare pga sitt jobb m.m.

    Det roliga med influensers är att de självmant utsätter sig för det som ”riktiga” kändisar skyr som pesten, nämligen att ständigt vara jagade av en dåre med kamera som ska fånga varje stund av deras liv. Vem fan är det ens som tar bilderna i det här läget? Varför är de klädda som om de nyss kommit ur duschen? Stod kameramannen och väntade i snön medan de duschade?

      Kan det bli mer cringe än såhär? ?

        Syftar då på bilderna, inte din kommentar

    creepy!!!

      Tror inte det är på riktigt.

    Det första alla som förlovar sig brukar göra är att visa upp ringen. Men inte hon. Och inte sitter det någon på fingret heller.

      Den kanske inte passade? När vi förlovade oss hade vi inga ringar just då, eftersom vi tittade på ringar gemensamt sedan och väntade på att de skulle komma osv.
      Jag friade till min man med ett par graverade manschettknappar 😛

      Åh älskar såna facebookbilder. Två par knubbiga händer (helst i dåligt ljus med ett furubord i bakgrunden) som poserar med ringar ????

        Hahahah åh gud vad jag skrattade. Så klockren kommentar ???

        Haha hatar förlovningsbilder, oavsett hur de ser ut.
        Min kompis förlovade sig i somras och då var de vid en sjö, så det är väl fina bilder så sett, men kändes så tillgjort.
        Blir lite värre när man fick en snap uppenbart bara sekunder efter att det hände och kort därefter både en instastory och inlägg på Instagram. Jag vet att folk gör som de vill, men kan inte låta bli att tycka det är så tråkigt att ALLT måste upp på sociala medier direkt.

      Man måste inte ha ring för att vara förlovad.

        Men uuuugh, JO det måste man. Sluta försöka vara en special snowflake….

      Skulle aldrig visa upp att jag förlovat mig eller nån ring i sociala medier. Det är ju liksom mellan mig och min partner.

        Ok ??

      Min kusin tog en bild på sin ring i ett badrum med toaletten i bakgrunden. Gud vad jag skrattade när jag såg den bilden ?

    Vilket spännande liv människor utan impulskontroll verkar ha?

      Haha japp. Måste även vara så himla smidigt att bara köra på som man vill utan att tänka över hur det påverkar någon annan, sitt barn tex. ?

        Finns ju så många andra som tänker på hennes barn så…

    Herregud. Allt för uppmärksamhet

    Men vem var där och tog bilderna?? Känns otroligt stage-at

      Så tänker jag med alla frierier man ser på Instagram osv.

      Verkligen! Känns som han friade före bilderna togs. Och sen gjort om det igen för bilderna.

        Ryktas ju om ett frieri redan i costa rica 🙂

      Stativ och självutlösare ser det ut som. Han kanske friade ”på riktigt” först och sedan gjorde dom en liten bildgrej av det hela. I efterhand.

      Tänkte precis det, vem fan tar bilderna. Jättespontant liksom, not. ’Kan du ställa dig därborta med mobilen redo så att jag kan spontanfria’….
      Men grattis, kul ändå, kärlek är alltid härligt.

        En tjej har kommenterat på bilden att hon var den som filmade och tog bilderna, att hon var mer nervös än Sean osv. På sin instagram har hon lagt ut bild när hon själv står där

      Elin Nylund. Duktig filmare och klippare.

        Är det hon som filmar Margauxs youtube är hon inte jätteduktig alls.

      De kanske inte var ensamna där? Om han friar när de tex är på spa med en eller två vänner är det väl inte så konstigt att någon fotar eller filmar. Nu har jag inte detaljstuderat detta frieri så vet inte om det skedde under en ensam intim stund eller bland andra människor.

      Haha vilken bild man fick framför sig. ”Älskling, följ med upp på taket! Skippa kläderna men ta på dig skor, det är trots allt minusgrader ute. Vänta, vi frågar om någon kan fotografera oss där uppe”
      Herregud… så vi har kommit till den punkten att det är dessa influencers som ska inspirera. Blev precis lite mer taggad på livet! ? Eller inte

        Takterrass till hennes lgh

    Otroligt kul för dem! Men allt jag ser är Seans smutsiga handduk…

      Hahahhah! Nu kan jag inte heller se något annat. Det borde de ju lätt kunnat redigera bort tycker man haha.

      Han vart tvungen att torka bort lite skit från asken efter att ha gömt den mellan skinkorna.

      Hon kanske fiskar efter samarbete med Via?

    Känner till den där Sean. Han har varit gift en gång tidigare. Kul att kunna dela egenskapen impulsivitet ihop med sin käresta ???

      M var ju också gift. Eller, hon var brud på ett bröllop. Lika barn leka bäst. Det här blir bra content!

        Snarare hon var ”brud” på ett ”bröllop”.

      Var inte han tillsammans och sambo med en annan tjej fram till typ oktober förra året också? Det svänger fort…

    Så roligt för dom! Grattis.

    Think of the children!

    Är det bara jag som undrar vem tog dessa bilder på Margaux och pojkvännen?

    Var gömde han ringen?

      I rumpan

        Kul. Om man är 7 år.

          Eller 37! Som jag!

        Fisring fick plötsligt en helt ny innebörd

          Eller ”ringmuskel”

        hahahahahaha

        Förklarar varför handduken är skitig. Han torkade av ringen

      I en snödriva kanske

    Snart i en vlogg nära dig!

    Såg ni Alexandra Nilssons töntiga stories om detta? Tycker det är riktigt töntigt och cringe att hon ska hålla på att pika sin pojkvän och typ tjata sig till att han ska fria till henne. Hon har hållt på och hintat i flera år, döpt vloggar till ”då gifter vi oss!” osv.

      Stackarn… ingen vill ha henne ?

      Tänker ändå att det måste vara jobbigt för henne i och med att hon varit med honom i så många år och vill gifta sig. Tror ni Andreas kommer fria?

        När han vill så tror jag han hör det. Tror fick det känns lite pressat fön flunsornas pojkvänner att komma på ett extra speciellt sätt att fria på

      Fyfan vad jobbigt att va en sån person. Förstår varför Andreas avvaktar.

      Hon kan väl fria själv? varför vänta på att han ska göra det?

    Content, content..

      Precis min tanke, känns som hon gör allt för content nu och vill desperat ha uppmärksamhet och nytt fokus efter kritiken gällande sonen och nu när sonens medverkan ska minska. Känns verkligen så men visst de kanske är kära också eller är det en pr-grej, vem vet. Känns lite sådär uträknat och stagat liksom men jag kanske är cynisk.

    Tycker Alexandras reaktion på detta i instastories är så cringe ??‍♀️

      Jag tyckte att det var riktigt roligt 🙂

        Tycker inte jag eftersom hon pikat och hintat till sin pojkvän i flera år om att hon vill att han ska fria.

          Vilken ärlig frieri ifall han känner sig pressad för att hon tjatar höger och vänster. Det ska ske naturligt.

            Haha men vadå ska ske naturligt? Tycker det här är så jävla märkligt. Alla andra stora beslut pratar man ju om som ett par, en kanske vill ha barn lite tidigare, eller bo i hus istället för lägenhet, eller vill flytta till en annan stad. Det diskuteras och man är öppen med vad man vill och man kompromissar. Så kommer det till frieriet och helt plötsligt har vi backat 100 år i tiden och kvinnan ska snällt vänta på att bli vald? Att mannen ska bestämma att NU är vi som par redo för detta steg? Och om hon har talat om att hon faktiskt VILL förlova sig så är det cringe och pinsamt?

              Kan tillägga att min när min sambo friade, efter att jag varit väldigt tydlig med var jag stod och att jag väldigt gärna ville gifta mig med honom, så det var i allra högsta drag ett ärligt frieri från hans sida och han är inte det minsta pressad eller tvingad utan supernöjd med siutationen 🙂

              Fast snälla, det handlar ju om att han inte vill göra det. Om hon pikar betyder det ju att hon är redo, så varför friar han inte? För att han inte vill.

                Nej han är väl inte redo än, förstår inte varför det skulle göra henne cringe eller pinsam för att hon är det?

          Om han inte friar så vill han inte. Han är förmodligen inte tillräckligt kär, då hade han gjort det för länge sen. Inte svårare än så ?? Har en väninna som fortf väntar på att hennes kille sen 10 år ska fria. Lär gå fortare om hon byter karl.

            Man kan vara precis lika ”kär” utan att vilja ingå äktenskap. Vissa tycker det är en förlegad företeelse.

              Nej det är sånt människor intalar sig vars partner aldrig friar. Män är inte så svåra. Dom är inte tillräckligt kära bara. Simple as that.

                Om du inte är kär, gör slut. Om du är kär, var ihop. Jag friade för att min man ville gifta sig. Kände inte överdrivet starkt att jag inte kunde tänka mig att gifta mig så då gjorde jag det som en snäll gest. Att jag ville leva med honom visste jag ju redan så hade inte han velat gifta sig hade vi varit sambos.

          Varför friar hon inte själv kan man ju undra?

    Får väl hoppas hon väljer en annan vigselförättare än Ebba Bush den här gången ?

      Varför det?

        För att folk ogillar Ebba och det viktigaste med ens bröllop är att andra är nöjda med det.

          Hon är ju jättepopulär bland folk i samma ålder och samhällsställning som Margaux. Men det är klart, bittra socialister brukar hata på henne.

            Sen när blev den korkade och minst sagt obehagliga amerikanska retoriken (”bitter socialist”) så vanlig i Sverige? Usch!

            Du tror inte att hon är illa omtyckt för att hon försöker köra över en gammal dement man för att få köpa ett hus. Eller att hon vill sammarbeta med SD? Eller att hon festar mitt i en brinnande pandemi och sedan anklagar andra för att med berått mod döda folk.

            Bland folk som gillar att vräka äldre män och festa i brinnande pandemi alltså?

            Jättepopulär är nog en stark överdrift. Men heja dig Ebba-lovern! Kämpa ❤️

          Nja, för att bröllopet ska vara giltigt kanske? ?

            Var deras äktenskap ogiltigt eller gifte de sig juridiskt vid ett annat tillfälle än festen?

              De gifte sig aldrig.

                Kul med fest i alla fall. Det kan man aldrig få för mycket av.

                  Dock lite konstigt att bjuda in till bröllop men inte gifta sig? Vill man ha en storslagen fest ihop för att fira sin kärlek bara kan man ju göra det ändå än att låtsas gifta sig.

                    Gästerna kanske visste att det inte var ett juridiskt giltigt bröllop utan en ”kärleksfest”. Lite som folk som bjuder in till fest för att förnya löften efter x antal år. Töntigt tycker jag men fest är ju alltid kul.

                      Får en sur uppstötning av konceptet ”kärleksfest”

        För att hon inte hade rätt att viga? Rätt viktig del om man vill gifta sig nämligen!

    Jahopp det gick fort. Grattis till det lyckliga paret!

    Man får gratulera men nog känns det lite cringe, stagat och pr. Bilderna liksom, vem har fotat, endast iklädda handdukar? Allt för uppmärksamhet, de känns uppmärksamhetskåta liksom och båda har nyligen varit gifta, ena la upp sitt bröllop på YT och den andra hade sponsrat fake-bröllop. Men visst de är säkert kära.. och så samma citat som IL nyligen la upp – Är det rätt så är det lätt.

      Margaux var ju inte gift dock.. men i ett seriöst förhållande iaf.

      Var kan jag se hans bröllop?

        Finns på youtube.

          Ja det förstod jag också, men vad söker jag på. Sökte på hans namn men fick inte upp något.

    När kommer deras nya influencer-marketing-baby?
    :/

      Skönt också att den bebisen kan exponeras utan att någon förälder säger ifrån.

    Jag får känslan att detta är en clickbait? PR trick ? Han täcker boxen med handen på ett onaturligt sätt och hon har ingen ring på handen på någon av bilderna… Hon skriver inte att han friade eller att hon sagt ja, bara en ring-emoji och att han gått ner på ett knä… skulle inte förvåna mig om det handlar om något annat

    Vem tog bilden? Är detta fake? ?

    Grattis till paret! Själv väntar jag på att min sambo ska fria efter 8 år tillsammans 😉

      Varför friar inte du till honom?

        Har inget bra svar på det mer än att jag verkligen, verkligen vill bli friad till! Jag vill faktiskt inte vara den som friar själv

          Ok?? hoppas han friar snart då.

            Haha ja! det får vi hoppas 😀

          Han kanske känner samma?

        Det bästa är att bara prata om det och bestämma tillsammans tycker jag ❤️ Oftast vet man väl om den andre vill gifta sig, varför ska den ene fråga?

        Men kvinnor ska helt enkelt inte fria! Inte naturligt nånstans

          Det vet väl alla att först upptäckte vi elden, sen att mannen måste fria och sen hjulet! Det är sen gammalt!

      Detta kommer låta sjukt elakt, men det är det inte. Tror tyvärr inte att din kille är tillräckligt kär i dig. Då hade han friat för länge sen. Min man hade ett ex innan mig som han var tillsammans med i 10 år. Han ville aldrig gifta sig då, sa han. När vi blev tillsammans friade han inom ett år.
      Du förtjänar att vara med en man som älskar dig över allt. Kan ha fel…. men tyvärr brukar det stämma.

        Undra varför han stannade kvar så länge hos henne då? Luktar mansbebis som gillade att hon tvättade hans kallingar och lagade mat.

          Han visste inte att man kunde älska någon mer antagligen. När man har varit i ett långt förhållande är det lätt att bli blind!
          Hehe nej han är nog inte det minsta mansbebis. Han är underbar och vi delar lika på allt gällande hushåll och barn! Men tack för omtanken ?

            haha sorry låter som han hittar på de där bara

            så när ni varit tillsammans i flera år så blir han blind då också eller?

          Vilken förlegad kvinnosyn du har? Så en man har bara en kvinna till att tvätta hans kläder? Herregud….

        Eller så betyder inte förlovning/giftermål lika mycket för alla. Min sambo pratar konstant om hur han längtar efter barn med mig och vad vi ska göra när vi går i pension (om typ 40 år lol) men han är inte alls sugen på att fria, utan vi kommer gifta oss av praktiska skäl om/när vi får barn. Jag hade gärna blivit friad till och gift mig nu, men spelar inte jättestor roll för mig heller längre (även om det hade varit nice med en fet förlovningsring ?)

          Men om det betyder mycket för den ena, som flera här i kommentarsfältet säger. Att dom hintat osv, men mannen ändå inte gör det. Då tror jag det beror på brist på känslor.

            Att gifta sig är ingen kul grej man bara gör. Helt sjukt att bli tvingad till äktenskap bara för att ens partner vill. Jag har själv en romantisk bild av bröllop som gjort att jag velat gifta mig hela mitt liv, men jag har all förståelse för att alla inte ser det så. Utan att det är ett rättsligt avtal man ska ingå.

            Man ska inte göra saker man inte vill. Vill ena partnern gifta sig och andra inte gifta sig är det inte självklarhet att dem ska gifta sig.

        Alla kanske inte vill gifta sig? Konstigt svar!

        Öh……..

        Elakt sagt… urk

        Eller så tjatade då så mycket så han gifta sig med dig för att du skulle sluta tjata?
        Eller så hade du bättre ekonomi än honom så han gifta sig med dig för ekonomisk trygghet?

        Ganska elakt att säga att det var pga att han inte älskade sitt ex som han inte gifte sig..

    ”Är det rätt så är det lätt” var ju exakt den frasen Blondinbella sa när hon och Odd förlovade sig eftrt 3 mån. Så känns ej som den går att använda längre ?
    Men stort grattis till dem

      Har Odd kvar Isabella-tatueringen?

    Då kan hon ha det som content istället för sonen.

    Håller till december.
    Känner ju för fan knappt människan.
    Usch

    Dags för Ebba att ta på vigselförrättarlooken igen!
    Hoppas de blir lagligt vigda denna gång.

    1a december gick hon ut med att de hade träffats ett par VECKOR

    Inte alls avundsjuk hur lyckliga alla andra är..

    Fy fan vad avundsjuk jag blir. Min kille har fortfarande inte friat efter fyra år tillsammans.

      Kanske ta upp det med honom. Att du tycker att ni ska gifta er. Varför är detta en så känslig fråga att ta upp i vissa förhållanden?

        Jag menar.. folk går ju inte runt och väntar på att sambon ska överaska en med en ny bil eller nytt hus. Varför är äktenskapet så noga att det överraskas med på storslaget romantiskt vis? Vi lever inte i en amerikansk film…

          Ja och det ska pratas igenom också för att det innebär en hel förändringar juridiskt sett när man gifter sig.

          Det är inte bara att gifta sig.

      Välkommen till klubben. Snart 6 år här. Vi har pratat om det en del men ändå ser jag ingen ring i sikte. Börjar bli gråhårig av att vänta. Jag får minsann inte fria för det vill han göra. :)))))) ska boxa till honom

        Han är inte tillräckligt kär. Tyvärr.

          Men kan du lägga av?!?

          Kanske därför många som är gifta också skiljer sig ?

        Sjukt många som slänger med att partnern inte är tillräckligt kär etc. Är övertygad om att dem flesta inte kommer till skott pga prestationsångest typ. Man har en vision om att frieriet ska bli perfekt, tillfället etc etc. Det byggs upp. Och ”tjatar” den andre så kan jag bara tänka mig att pressen bara förvärras. Men precis som livet så kommer väl saker emellan och så skjuter man på det and so on…

          Nej det är bara ursäkter inget annat. Vill man verkligen fria och älskar sin partner är det sjukt enkelt.

            Fast nja. tror majoriteten av dem som vill bli friad till har en rätt romantiserad bild av hur det ska ske. Precis som man vill att en födelsedagspresent ska vara genomtänkt och planerad så är det väl självklart att man förväntar sig det av sin partner vid ett frieri? Av de manliga vänner jag har som friat så har ekonomin o ”livspusslet” varit främsta anledningarna till att det fått gå några år. Jag menar, har partnern som dröm att gifta sig något år efter frieriet (som många vill), så kanske man avvaktar tills man har den ekonomiska situationen och kan fullfölja det. Eller tex, att barn kommer in i bilden, större bostad = massa mer prioriterade utgifter. Ringen får liksom vänta oavsett hur kääääär man är. Realistiskt enligt mig.

          Det verkar vara en och samma person i kommentarsfältet. Hen har kanske en pissig erfarenhet själv?
          Så himla konstigt att själva giftermålet ska va så viktigt. För min del är det att jag fortfarande vill bli sams med min man trots att vi varit jätteosams. Att vi gifte oss för tio år sedan spelar bara roll när jag kommer på att vi har årsdag först och får vara lite triumferande. Att han är ute och åker pulka med barnen medan jag får vara hemma i tystnad är så mkt viktigare än en status.

      Han är inte tillräckligt kär förmodligen. Gå vidare.

        Hahah chilla? Han kanske bara inte vill gifta sig? Jag vill tex inte gifta mig. Vi Finns också. ?

          Då är man inte tillräckligt kär. Inte du heller. Byt partner

            Eller så vill vissa ta stora beslut när de känns rätt för dem, om du inte vill gifta dig tre gånger under en livstid… Lätt att fria till någon när man är nykär, för mig är det mer betydelsefullt när man verkligen känner någons utan och innan och fortfarande vill dela livet med varandra. Ibland får man vänta in rätt tid och landa i ett stort beslut.

              Jag tror att om man känner så som du beskriver, har man aldrig älskat någon tillräckligt mycket.

                Haha så du menar att jag aldrig älskat någon tillräckligt för att jag samtidigt vill ta vettiga beslut? Ja då tar jag den. Hellre det än att vara på sin tredje äkta man och än en gång påstå att ”DETTA faktiskt är the one”

            Det finns andra skäl till att inte gifta sig. Exempelvis kan man redan ha varit gift och haft dåliga erfarenheter av det. Man kan också ha en religiös övertygelse om vad äktenskapet är som gör att man inte vill gifta sig om det inte sker inför Gud (eller annat) och med alla de krav som finns i just ens egen religion, samtidigt som ens partner inte delar den tron. Äktenskapet är inte bara en ren kärlekshandling för alla människor, för många har det andra innebörder också som kan göra att man väljer att avstå från det. Vissa är mot äktenskap av politiska skäl. Osv. Oerhört förenklad bild att det beror på att man inte är tillräckligt kär, och dina upprepningar av det påståendet börjar bli rätt tradiga.

              Så kanske det är för kvinnor. Men män funkar inte så. Dom är enkla och det som händer och det dom säger är helt enkelt det dom menar.

                Jag ser att du antagligen hänger på FDS och har en avhumaniserande manssyn samt en förkärlek för förenklade förklaringar, men om du tror att religiös övertygelse är irrelevant för starkt troende män, att män inte kan ha starka politiska ideal som de vill upprätthålla eller att det kan finnas andra skäl till att vilja avstå från äktenskapet, så har du bra dålig förståelse för hur människor fungerar. Vissa människor har integritet nog att inte lova saker under oärliga former, vilket då kan inkludera ett äktenskapslöfte inför en Gud som den andra inte tror på, att ingå ett juridiskt bindande avtal som de anser är grundat i förtryck, osv.

                Om du är starkt troende katolik och din partner inte vill ha barn eller är steriliserad och nöjd med det, så vill du antagligen inte ingå i ett äktenskap eftersom det katolska äktenskapet involverar en plikt att skaffa barn och inte är giltigt om en part är steriliserad utan att ångra steriliseringen. Uppfattar du det som att fela mot Gud att ingå ett sådant äktenskap så kommer du inte göra det.

                Religiös övertygelse är extremt viktigt för de som är starkt troende. Även om de är män.

                Den här personen trollar bara.

            Mata inte trollen 😉

          Men om det är jätteviktigt för din man? Du kan inte tänka dig att göra det även om det inte är viktigt för dig?

            Fast det är ju inte något man bara gör för att vara snäll emot någon annan, det är en ganska stor grej att gifta sig

        Gud vad du håller på i detta kommentarsfält ? Piiiin..

      Fyra år är ju inte såå länge dock? Inte för att gifta sig.

    Satan så bittert det var här då?

    Kul för dem! Mer kärlek åt folket ?

    Här går det undan i barnbacken!

    Apropå juridiska vigslar så var jag på en katolsk vigsel i Italien för 18 år sedan. Då fungerar det tydligen så att de katolska prästerna inte juridiskt kan viga ett par utan alla som gifter sig har gift sig borgerligt strax innan. Detsamma var det med en annan kollega jag hade med indiska rötter. De åkte till London och hade ett hinduiskt bröllop, men gifte sig borgligt i Sverige innan.

      Ganska vanligt i andra länder att man har ett juridiskt bröllop och ett för själva festen. Detta enligt olika utländska vänner så ta det inte som en absolut sanning.

      Så även i Frankrike.
      Alla som gifter sig i Frankrike måste först göra en sk borgerlig vigsel. Det gäller fransmän och alla övriga nationaliteter. Är man ett svenskt par är det enklast att ordna den borgerliga vigseln i Sverige.
      Varje kommun har en borgerlig vigselförrättare och vigseln äger rum i rådhuset, la mairie. Den borgerliga vigseln är så att säga den juridiska delen av äktenskapet. Bröllopet – den kyrkliga ceremonin kan man ha eller inte. Den behövs inte för att äktenskapet ska vara giltigt.

      Samma i Tyskland.

      Är samma i Tyskland, endast borgligt räknas juridiskt så många ”gifter sig” två gånger. Låter alltid så himla oromantiskt när de går till rådhuset på lunchrasten en onsdag innan hämtning på förskolan för att det var då det fanns lediga tider att ingå äktenskap. När det sen är dags för ”bröllopet” och den stora festen så har en del redan varit gifta i några månader och ibland år. Märkligt.

        Är väl inte så märkligt egentligen? Äktenskap i juridisk mening är ju en endast ett kontrakt där man i relation till staten förbinder sig som part till diverse skyldigheter och förmåner. Är ju egentligen helt rimligt att det genomförs just av en myndigheten och inte en random präst. Bröllopet är ju ”bara” en kulturell grej, en fest, med massa omkring som inte har någon betydelse alls för äktenskapet i sig. Känner du dig verkligen snuvad på konfekten över att du inte fick bevittna det juridiska kontraktet träda i rum under ett bröllop? Känner att det spelar väl rätt lite roll, man går ju på ett bröllop för att fira med fest i första hand, vad det nu innebär för paret som gifter sig.

      Så var det även i Sverige förr. Mina morföräldrar var frikyrkliga och gifte sig både borgerligt och sen i Allianskyrkan, för själva ceremonins skull.

    Jag vet inte, men så fort det är barn inblandade blir såna här grejer helt fel för mig. Barnlösa kan göra vad de vill, gifta om sig varje vecka om de känner för det. Men det är så jävla orättvist för ungen. Hoppas hon verkligen tänkt igenom detta (förmodligen inte) och inte bara tänker på sig själv.

      *Barnfria om jag får be ?

        Det får du inte. Be alltså.

        Ja, för det var precis det kommentaren handlade om.

        ”Barnfri” betyder inte ”barnlös”. En barnfri person är en förälder som temporärt inte har det omedelbara tillsynsansvaret för sitt/sina barn. En barnlös person är någon som inte är förälder.

          Va? Nej. Barnfri är de som väljer att inte ha barn. Barnlös är de som vill ha barn men inte har.

            Du får kolla på svenska.se, saol som är vårt rättesnöre re svenska ord säger: barnfri är lika med en barnfri helg.

              Du vet att ord kan skifta betydelse också? Snart kommer ordböckerna behöva ändras, då kanske du kan hänga med i matchen också.

          Men man är inte ”barnlös” om man inte vill ha barn…

      Fast varför är gifta sig värre än att bara vara sambo? hur påverkar giftermålet barnet liv mer än om dem enbart hade varit sambos?

    Nog fan är det lätt när man varit tillsammans i några månader bara ?

      Och inte har barn ihop ?

    Luktar fejk. Varför är Elin där och fotar? Otroligt oromantiskt annars.

    Själv väntar jag med spänning på Elsas RECEPT för te och smörgås… sorry för OT

    Kollar ni Bellas live nu 😀 😀

      Fråga: ”Blev ni kära vid första ögonkastet?
      Bella: ”Jaaa det blev vi!”
      Paul: *tyst*

        Jag har aldrig intresserat mig för Bella tidigare men alltså hon verkar ju galnare än Anna Book… Jag ska fan börja följa!

          Hon var inte det minsta galen, finns inga likheter med Anna B. IL blockade inte en enda och hon var glad och ödmjuk, kändes som sig själv och kändes äkta faktiskt. Paul var härlig också, det var en väldigt trevlig live faktiskt.

        Men vad fan! Jag ville ju se liven! Finns den sparad nånstans?

        Han var inte alls tyst, han pratade väldigt fint och kärleksfullt om Isabella, råder ingen tvekan om att det är äkta kärlek där. Tycker de var jättehärliga, det var en riktigt härlig live faktiskt. Strax över 1300 var inne som mest och den höll på kanske 20 – 30 minuter.

          Kämpa! ?

      Nej.

      Hoppas du fixar ett inlägg om denna Camilla!!!

    Inför förra bröllopet skickade hon ut sponsorpaket till flertalet företag för att företag skulle gå in och satsa pengar. Så det blev inte direkt ett bröllop för att fira kärleken, utan mer ett bröllop för att tjäna pengar.
    Får vi som företag motta förslag på sponsringspaket även denna gången? Återstår att se.

      Jaha, så du sitter på inside information? Du får gärna hålla oss uppdaterade! Please! 🙂

    Jag kan inte låta bli att undra hur många av alla influencers som kommenterat med 5 hjärtan som i själva verket sitter hemma och ba Vad I h-e? Redan?

      Men vad jag har missat! Haft en sociala medier detox i ett par månader och jag är säker på att hon hade en annan pojkvän då.. eller så är jag som fått allt om bakfoten ? väldigt förvirrad nu men men. Grattis till dom båda!

    ”Om det är lätt så är det rätt” är väl Isabellas favoritcitat.
    I mitt tycke (något med facit i hand) tycker jag väl snarare att det är = att det inte håller så länge. En relation är ju trots allt aldrig lätt HELA TIDEN. Tror att tankesättet ”lätt=rätt” lägger en härlig grund till att det tar slut när det inte är så lätt längre.

      Fast citatet är ju ”är det rätt så är det lätt”

    Klart som fan att det är lätt när man precis har blivit tillsammans och är helt nyförälskade haha. Känns som två tonåringar som inte har någon erfarenhet ifrån tidigare förhållanden. Tycker också att man kan chilla lite när det är ett barn med i bilden.

    Grattis till content!! Den nya lägenheten ska ju betalas och så ska det hinnas med att skriva äktenskapsförord. Tror det kommer att falla platt så småningom.

      Enligt sambolagen tillfaller hälften till sambon om man flyttar in samtidigt, men det visste väl M. NU kan han flytta in! No worries.

        Är det inte om man kan visa på att boende införskaffats i syfte att nyttjas av båda som det gäller? Alltså att man kan flytta in vid olika tidpunkter och ändå räknas det som ett gemensamt införskaffat boende beroende på omständigheterna?

    Har dom fotograf med sig eller har dom stativ som dom sedan posar framför? Vad tror ni?

    Glöm det jag skrev. Såg att andra var i samma tankar högre upp

    Vem står i bara handduk i snön på taket med fotograf? Känns redan stageat ?

    Är det rätt så är det lätt… men går det för fort så är det en klassisk varning på mörk triade personlighet.

    Detta är 100% fejk. Vi ser inte ringen när han står på knä eller på de efterföljande bilderna.

      Vet inte vad jag ska tro, men hon behöver ju faktiskt inte ha tagit på sig den direkt.

    I Johanna Nordström och Edvins podd berättar Johanna att hon fått meddelande av en tjej som sa att hennes kompis hade sett MArgaux och Sean i Costa Rica under jul/nyår och att han friade redan där.
    Känns väl inte helt omöjligt nu när han friar, eftersom att första frieriet i Costa Rica aldrig har hänt (eftersom att hon inte varit där ?)

    Vet någon varför det tog slut mellan Margaux och Emil? Dom gick väl ut med sitt förhållande i somras?

    Med tanke på allt sjukt M har gjort för pengar, samt saknar någonsomhelst form av integritet ser jag inte detta som något annat än ett PR trick. Jag blir förvånad över hur många som skriver att M saknar impulskontroll? Men snälla, hon vill verka som att hon är ”spontan å lite galen” men
    hon är ju otroligt beräkenlig och gör att för att få fortsätta stå i rampljuset. Kvinnan har för fan ”gift” sig för content + säljer ut sitt egna barn!! Det har sett mörkt ut för henne både sen barnboken å nu senast kritiken från exet. Men nu kommer plötsligt drömprinsen och på en kvart är de förlovade! Nämen vilket sammanträffande och bra timing. Tror att de två har en ”deal” som gynnar dem båda, jag får NOLL kärleksvibes av de där två asså

      +1

    Är denna förlovning lika fake som hennes bröllop?

    Vilket kommentarsfalt… da vet jag i alla fall var man hittar Sveriges mest missunsamma / avundsjuka manniskor!

    Dhaka University Admission Result 2020-21 has been Published. It can be known by sending SMS and Admission Website of University of Dhaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.