Snälla influencers – skapa inte content kring era barn

Två inlägg av Denise Desmond där hon vill beta vad hon ska försöka lära sin dotter och filma, och ber följarna skicka frågor till sin 2.5 åring
Bildkälla: Denise Desmond Instastory

Jag förstår att man kanske har brist på idéer och saker att göra med ett litet barn med de begränsningar som covid-19 lett till,  särskilt eftersom barnets pappa inte träffar barnet mer än några enstaka dagar varje månad.
Jag förstår det, men det betyder inte att det är en bra idé att involvera ett litet barn på det här viset på sina sociala medier med massor av följare.
Ett barn ska inte användas som ett experiment för att mamman ska ha en video att publicera, och borde heller inte svara på frågor  från vuxna människor, i en frågestund som specifikt riktar sig mot det lilla barnet.

Snälla föräldrar, skapa inte content som bygger på era barn. 
De är inte kapabla att förstå innebörden av att publiceras på föräldrarnas sociala medier, även om de för tillfället kan tycka att det är kul att spexa framför kameran.
Hitta på något annat istället…

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förskräckligt ?‍♀️

      Mer än förskräckligt.
      Dan det är ju lika med att vara hallick. Tryck ut ungarna och se pengarna komma in… vidrigt.
      Lagstiftning är ett måste … nu..
      Stackars alla ungar. .

        Riktiga A kändisar som vi sett i Hollywood har alltid gjort ALLT för att skydda och gömma sina barn från spotlight. Sedan kommer dessa och gör det här mot sina barn för att förmodligen senare försöka hävda att de alltid velat sina barns bästa. No way. De ville tjäna pengar själva och använda sina barn, barnarbete. Pengarna går ju inte ens till barnen utan till mammorna. Kanske får barnen en slant men då skall tilläggas att mammorna lagt en nivå på vilken typ av integritet som de låter allmänheten trampa på gällande sina barn.

        Hur KAN man vara en så dålig förälder?

    Ansvaret ligger hos föräldern ifråga så klart, men om följarna hade lite vett så borde de säga ifrån och även avfölja om personen i fråga forsätter med att exploatera sitt/sina barn. Det är det enda som fungerar.

    Så ni som följer dessa föräldrar, ta ert ansvar och säg ifrån!

      Undrar om det hjälper att säga ifrån. Att sluta följa tror jag är ett tydligare ställningstagande. Tror inte saker som att ”sluta visa dina barn, jag avföljer nu” biter på en influencer, minskat antal följare gör det nog mer.

    Vi behöver verkligen en lagstiftning, den här idiotin kommer inte upphöra förrän dess.

      Vi borde ta efter Frankrike.

      ”I Frankrike kom nyligen en lag som kan straffa föräldrar som använder sina barn som influerare i ekonomiska syften. Föräldrarna kan få böter och fängelse upp till fem år. Den världsunika lagen röstades igenom enhälligt i den franska senaten och kommer att träda i kraft i april.” Källa: SVT

        Men snälla. Glögg!???? säljs det bara på julen? Behöver glögg NU!

          ????

          Blossas vinglögg finns året runt, enligt min svärfar som varit butikschef på Systemet. Oftast står den på lagret och de kan vara lite ovilliga att hämta haha, men det är bara att insistera!

    Vem är hon ens?!

      Hon var med i temptation island, ex till Antonijas nya kille

        Ok. Då fattar jag att jag inte har en aning om vem denna ”okända” är.

        Är det hans dotter också?

          Ja

    Den moraliska aspekten aside så ja, sluta gärna med barn i sociala media. Det är SÅ JÄVLA TRÅKIGT att se folks ungar då de ser exakt likadana ut och gör samma saker. Brukar rapportera bilder på barn på insta som barnpornografi då jag tycker det är ett perverst beteende att fläka ut sina barn. Plus att det också är det näst tråkigaste innehållet efter hundar.

      Men gud det är ju helt fel väg att gå. Vanliga bilder är inte barnporr så det ska du ju ge tusan i att rapportera på så vis. Kan ju förstöra för alla. Bara för att du inte gillar att se barn alls så behöver de inte betyda att alla gör det? Låt bli att titta på sådana konton istället då?

      Avfölj istället

      Det stjälper barn utsatta för porr när man gör begreppen luddiga på det sättet. Vattna inte ur begreppen snälla.

    Hon vill så, så, så gärna bli känd.

      Haha, ja, det är skrivet i pannan.

        Ja verkar så.

      Jag tycker om Denise. Hon ger positiv energi och känns ofta genuin.

      Jag skulle också önska att alla mammabloggare hittade ett sätt att fortsätta utan att exponera barnen på detta sätt. Jag tycker att det är intressant, väcker tankar o idéer, tips och igenkännande. Har själv en 2,5 åring så är väl målgruppen.

        Tycker tvärtom. Hon gör sig till så mycket.

        Jag gillar med Denise och hade gärna sett mer av henne och mindre av hennes dotter i hennes sociala medier. Jag tycker att det är väldigt tråkigt att kolla på andras barn på Instagram och i vloggar.

        Jag kan känna att det är väl det största som finns för för dem. Är det så farligt eg.? Har inga barn men 3 katter och mitt insta kryllar av bilder på dem. Är det fel också?
        Barnet är ju centralpunkten i dessa människors liv. Å är du då flunsa så är det väl naturligt att barnen är med?
        Tycker det är skillnad på vad man gör.
        Finns ett fantastiskt kattkonto på insta. Älskad av alla. Gör hon också fel? Gör lejonkillen fel som driver ett naturreservat med räddade djur som har över miljoner följare?
        Är det reklam..inte ok. Är det livet. Helt ok tycker jag.

          Förlåt men i det här fallet kan du inte jämföra barn med katter, även om jag har full förståelse att djur kan vara ens allt. Din katts arbetsgivare, framtida skolkamrater, partners osv. kommer inte kunna googla fram ’gulliga’ bilder på när hen kissade utanför lådan eller du lärde hen ett trick på bara en dag.

      Haha. Oliver Hunt då. ??

    Jacob har verkligen startat en het diskussion om ett viktigt ämne ?‍?

      Det är synd han inte har någon täckning bara.

        Haha va?
        Om det är bakgrundsmaterial du likställer med ”täckning” så måste du fan ha sovit under en sten de senaste tre-fyra åren. Annars får du nog pausa rökat/tjacket lr va du går på en stund.

          Eller så menar hen täckning som i räckvidd. Alltså att han inte når ut till så många via sin plattform

          Tror 18:51 menade att han kastar sten i glashus.

    Bra att du äntligen skriver om Denise. Har länge reagerat på hennes extremt omfattande exponering av dottern. Ingen situation är för stor eller liten att filma verkar det som. Kollar man hennes stories är det nästan inget annat innehåll än dottern. Hon borde verkligen upphöra med det.

    Tveksamt dock om man kan påpeka sånt här, känns alltid som det blir till en fråga om ”ifrågasätt inte föräldraskapet, varje förälder känner sitt barn bäst” och att man därför håller tyst?

      Håller med dig. Tyvärr tror jag inte att hon har något annat ”intressant” att visa på sina sociala medier än sin dotter, förutom att försöka se sexig ut på bild….

    Ska du inte ta upp underbara Clara? Eller är det bara dem du stör dig på som ska pratas om gällande detta? 🙂

      Jag stör mig inte ett dugg på Denise. ?

    Men var det någon som kommenterade när Antonija exponerade barnet?

      Ja det var det!

      Var inte det ett annat barn?!

    Lite tröttsamt med dessa inlägg om barn-exponering trots att jag förstår att det är ett viktigt ämne att ta upp och diskutera. Men det känns som ett oändligt ältande Inom vissa topics här (förvisso är det kanske det som behövs för att dessa influencers ska förstå problematiken i det hela) men ja, ändå lite tröttsamt..

      Håller med. Väldigt mycket nu senaste tiden. Känns som ett oändligt ältande och tjat.

      Ja, det börjar nog lite lite många på raken! Finns ju inte supermycket att diskutera heller.

      Jag tycker tvärt om! Barns integritet på nätet är in my opinion så mycket mer värt än skriva om, jämfört med att influensers inte reklammarkerar när de fått ett par träningstights.

    Fyfan va äcklad jag blir av dessa giriga sk föräldrar!
    Varför gör de på detta sättet?
    Äcklas!

    Vem har frågor till en tvååring herregud??

    Men varför skulle man vilja ställa frågor till en 2,5 åring?? Finns det ens vuxna som är intresserade av en 2,5 åring som inte är ens egna barn? (Om du inte är en sjuk jävel vill säga).

      Jag undrar också det? Asså tvååringar är ju söta men man konverserar ju knappast med dem för konverserandets skull. Så jäkla konstigt.

    Hur många timmar har Anna Book haft en live nu? Jag såg henne live före 16 när jag fortfarande var på jobbet och hon håller fortfarande på!

      Hon tog en paus vet jag runt 17.30(?), för då var hon inte live iaf. Såg att hon var det nu igen.

    Jag tänker även på alla sjuka människor som finns här i världen och som går igång på småbarn – vi behöver inte göra dom tjänster genom att profitera på våra barn. Obetänksamt alltihopa om jag uttrycker mig milt.

      Men det går ju inte att göra något åt. Kan vara någon som tänker snuskiga tankar när de ser ett barn på ICA också (och smygfotar för den delen). Just det här tycker jag inte ska vara styrande, man ska inte låsa in barn för att pedofiler ev kan tänka saker om dem om de ser dem. Det enda som händer om man går runt och tänker på den risken hela tiden är att man själv mår dåligt. Även om all fotografering av barn, barn i filmer osv helt upphörde kan kan pedifiler fortfarande se barn genom att bara vistas i samhället, och tänka på dem.

      Här tror jag faktiskt vi mår bäst av att inte fundera så mycket över vad pedofiler gör i sin ensamhet eller inte, och fokusera på att skydda barn för att bli utsatta för övergrepp som de själva faktiskt märker av.

      Däremot lättklädda bilder osv är en annan grej, men att man att barn aldrig ska få synas på inspelat material för att en pedofil kan se det och tänka något snuskigt köper jag inte.

        Alltså jag hr funderat så mkt sen du svarade på mina kommentarer häromdagen.

        Ditt resonemang håller inte. Bara för att vissa skulle göra det på ICA så behöver vi väl inte göra det på Instagram? Varför är det rimligt tycker du? Om ngn fotar mina barn på ICA så är ju det ngt de får anstränga sig att göra och något jag dessutom kan förhindra om jag ser det, men om jag fläker ut dem på sociala medier så är det ju jag som serverar ett jävla smörgåsbord. Hur kan du inte se skillnaden? Ingen förespråkar att vi ska låsa in barnen, men vi IFRÅGASÄTTER att de inte sätter barnens välmående först. För det gör en inte när en beter sig såhär. Dessa föräldrar sätter sig själva, sina behov, åsikter och känslor först.

        Vet du om att det finns teknik idag som gör att om det finns tillräckligt med bilder på en person så kan de redigeras in i film? Vet du att det redan idag finns en utbredd business i att ID-kapa influencers barn den dag de fyller 18? De vet ju ALLT om dem, superenkelt att kapa, ta lån i deras namn och förstöra hela deras liv. VAKNA!

        Nej men absolut? Låter superrimligt att bara köra på och lägga ut exakt precis allt på våra barn utan deras samtycke på sociala medier och bara inte tänka på att det finns sjuka människor som sedan sitter och använder det. Jätterimligt, T. Verkligen. Jag kan ju slänga ut lite på mina barn direkt här bara, eller? Det är nog lösningen på alla problem egentligen – bara sluta tänka på dem! Framför allt när det är vi vuxna som inte verkar kunna se var gränsen går på barnens bekostnad.

        Nä, jag blir så sjukt provocerad av ditt resonemang. Riktigt upprörd faktiskt. Har du ens barn? Fattar du ens vad du pratar om eller vad du förespråkar?

        Det här är det dummaste jag läst.
        Jag hoppas så innerligt att du inte har barn. Alltså verkligen, innerligt.

    Sjuka människor. På riktigt. Sjuka människor.
    Låt era barn vara!!!

    Jag gillade Denise pga hennes positivitet på livet men jag blev besviken när hon skrev detta och att hon alltid exponerar hennes dotter. Å andra sidan förstår jag att man som influencer som får många kommentarer om ens barn vill fortsätta att exponera barnet. Som när man får många kommentarer om ens utseende- då fortsätter man att vilja se bra ut. Man tappar verklighetsförankringen och i detta fallet blir barnet utsatt.

    Fayme gör också samarbeten kring barnen och visar upp sina barn väldigt mycket överlag.

    Dessutom så berättar hon nu att hon har vabbar sedan 8 dagar tillbaka. Högst oklart då hon är på utflykt med barnen och drar även med LD och hennes barn på äventyr. Verkligen Coronasäkert.

    Två dagar sedan:
    ”Packade matsäck och upptäckte nya platser.
    Vi gick i fantastisk skog, fikade på olika (lika fina) platser, hittade stränder, bergsklättrade och letade efter en grotta.”

    Idag:
    ”Vabbar sedan förra onsdagen (alltså 8 dagen) och ligger efter med allt jobb men ikapp med kvalitets tid med barnen.”
    ”Vi var ute hela dagen idag också. Tror vi ska göra trolldeg i morgon, eller cykla till en närliggande sjö? Eller åka till lekpark? Men sporlov blandat med vab fortsätter och allt annat får stå åt sidan.”

    Luktar bidragsfusk för att kunna vara hemma och chilla med barnen under lovet utan att tänka på poddar och samarbeten. Alltid gött med lite extra pengar när man ändå vill ha lov med ungarna!

      Håller med dig om att det är dumt att umgås med andra när man har sjuka barn, särskilt nu under pandemin.

      I övrigt håller jag inte alls med om att det ”luktar bidragsfusk”. Vabben detta år har varit extrem då man måste vara hemma med u princip fullt friska barn pga mycket restriktiva förskolor. Jag har också varit tvungen att hitta på diverse aktiviteter med mitt ”sjuka” barn för att aktivera och hålla nöjd. Självklart varit tvungen att ta vab då jag inte kunnat jobba samtidigt.

        Men att vara hemma i minst åtta dagar för ett ”i princip fullt friska barn”? Höll alla förskolor på det så skulle samhället stanna upp. Men jag hör vad du säger och förstår den aspekten!

          Just nu pga Corona så måste man vara hemma minst 7 dagar efter barnet insjuknat och får enbart lämna på förskolan om milda symptomet kvarstår. Så det är inte alls konstigt.

            Fast nej, det stämmer. Barnet kan vara sjuk i en dag och måste sen stanna hemma två symptomfria dagar för att få återvända. ”Vid symtom behöver barnet stanna hemma så länge det har symtom samt ytterligare två dygn som ska vara helt utan symtom.”

            Detta gäller om barnet har varit sjukt i minst fem dagar och feberfri i två dygn:
            ”Om sju dygn har gått sedan barnet blev sjuk och de två sista dygnen varit utan feber och att barnet i övrigt varit friskt, kan barnet ändå gå tillbaka till förskolan och annan verksamhet även om det har kvar lätta symtom som till exempel lätt hosta eller lätt snuva. Detta baseras på bedömningen att man vid ett normalt tillfrisknande inte smittar andra med covid-19 efter sju dygn.”

            Att vara vabba i åtta dagar visar alltså på att barnet har varit sjukt i minst sex dagar.

              På vår förskola gäller att om barnen haft symptom i mer än 24h måste de vara hemma i sju dygn. Om sju dygn har gått och barnen ändå inte blivit av med sista snuvan eller hostan får man lämna ändå.

                Ja, vi har samma regler. Nu har vi fått börja acceptera att en vanlig förkylning innebär ca 10 dagar hemma.

                Beror delvis på att man börjar vabba tidigare, vid riktigt milda symtom som snuva, hosta. Och det är väl klokt eftersom att man smittar som mest i början. Sedan går det ca 3-5 dunderförkylda dagar där film, barnvagnsprommis och bokläsning duger. Därefter har man ca 3-5 dagar med lätta symtom men ändå snyta näsa flera gånger om dagen, snabbare trött men ändå rastlös, lätt hosta vid ett par tillfällen dagligen. Då får vi inte lämna förrän detta förbättrade tillstånd pågått minst 24h. Så vabben avslutas alltid med typ 3 dagar där man måste hitta på något med ett barn som mår bra, pigg och alert men ändå inte får vara på föris.

                Extremt stressande. Vi är två som delar på vabdagarna som tur är. Jobbar dessutom inom vården och stressen där är maxad. Man vet att det påverkar enormt att man är hemma.

                  Vid dunderförkylning är det inte konstigt ifall vabbdagarna drar iväg.

                  Anonym / 06:33 skriver att barnet måste vara hemma i sju dagar oavsett om barnet bara har symptom i 24 timmar och du skriver att ni har samma regler. Det är naturligtvis helt galet och inget som FHM rekommenderar. Att förskolor gör upp egna regler är inte ok.

                Fast då måste förskolan hittat på egna regler, det står klart och tydligt att från FHM: ”Vid symtom behöver barnet stanna hemma så länge det har symtom samt ytterligare två dygn som ska vara helt utan symtom.”

                Det känns som om förskolan missuppfattat riktlinjerna och då måste ni föräldrar säga ifrån. Det är helt orimligt om man har ett barn som endast har symptom en dag eller två ska sitta hemma i minst sju dygn. Hade alla förskolor och skolor haft de riktlinjerna hade inte samhället fungerat.

                https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/hur-lange-bor-jag-stanna-hemma/

      Fayme och LD har inte direkt brytt sig om pandemin innan så det kommer inte som någon överraskning. Däremot tycker jag att Fayme också är duktig på att exponera och använda sina barn för att skapa innehåll trots att dom pratat om detta i podden som problematiskt. Speciellt dottern tycker jag används mycket, framförallt på deras Patreon men även i podden och på instagram.

      Bidragsfusk skulle jag dock inte hålla med om, även om dom inte verkar ha någon stress att gå ut podden direkt, som dom ändå hävdar är deras jobb.

        Ja, dottern är hon väldigt förtjust i och vill gärna visa upp henne när hon säger roliga saker. Man ser också att dottern är väl medveten om kameran.

    Paula ger tips på Corona-säkra aktiviteter att göra med barnen på sportlovet, och så åker hon själv till fjällen med sina. Och så försvarar hon sig med att hennes man minsann inte får någon kritik. Men det är ju paulas blogg ?

      Hon drar aaaaalltid det kortet. ”Hugo får ingen kritik. Bara jag!”, är så extremt trött på henne. Undrar om hon verkligen är så dum eller om hon bara spelar? Tror dessvärre på förstnämnd.

    Helen Torsgården gör ju också content av sina barn. Videos som best of Selma osv. Lika illa där tycker jag.

      Tänkte precis nämna henne. Hela hennes content kretsar kring barnen, känns det som. Känns mer och mer olustigt. De flesta som följer henne verkar göra det för barnens skull. Så skulle inte de vara med så har hon inte mycket kvar. Själv började jag följa henne för getternas skull, men de ser man inte mycket av längre.

        Getterna är så tråkiga, så skönt att man inte får se dem nu.? gillar att kolla på deras renoveringar och projekt, därför följer jag henne?

          Jag följer henne enbart på grund av alla djuren! När det blivit mindre djur kollar jag mindre på hennes kanal.

    Kanske BVC och vänta-barn-kurser borde utvecklas och lägga till ämnet ”barns integritet på nätet”…

    Oh, wait: ” Begreppet ”sharenting” har dykt upp på senare år, som beskrivning av när vårdnadshavare publicerar bilder på sina barn i sociala medier. Det är ett exempel på hur den mellanmänskliga integriteten kan ta skada. Föräldern tycker att hen lägger upp en harmlös men fin bild på sitt barn – medan barnet inte alls är bekväm med att figurera i förälderns flöde, åtminstone inte med just den bilden.

    Barnets rätt att bli lyssnat på samt rätten till sitt privatliv regleras i barnkonventionen. Att publicera bilder på egna barn kan därför vara i strid med andemeningen i barnkonventionen, om barnet inte vet att bilden publiceras eller inte vill att så sker.”

    Källa:
    https://statensmedierad.se/nohate/jagvillpratamedmittbarn/foraldraguiderombarnsnatanvandning/hurskyddarjagmittbarnsdigitalaintegritet.4281.html

      PS: Barnkonventionen är lag sedan ett drygt år tillbaka.

    Och Apan satt i granen-Anna lägger ut bekräftad covid och stigande feber på IG, för att några timmar senare åka och köpa tårta och fika med barnen ute. Kanske inte jättesmart, varken själva handlingen eller att lägga ut allt… nu rasar kritiken in i kommentarsfältet.

      Va? Finns det verkligen folk som åker iväg och handlar med berått mod när de har Corona? Snacka om att passera varenda gräns som finns. Fy f-n, det är värt ett eget inlägg.

        Vad arg jag blir när jag själv ligger här i covid och inte ens sambon vågat åka och handla utan vi levt på det som fanns hemma

      Är det inte böter som påföljd? bor i norge och här kan man få riktigt stora böter.

        Jo det är det.

      Helt sinnessjukt!! Blir så jävla arg, känns som hon svarar lite passivt aggressivt på kritiken också med att hon vill ha länkar där det står att man måste stanna hemma haha, testa att gå in på fohms sida så står det ÖVERALLT att man ska STANNA HEMMA om man har bekräftad covid, hur fan kan man tro något annat??? Att en läkare sagt till henne på telefon att hon får vistas utomhus trots smittad är ju också helt bonkers men hon måste ju fan kunna ta till sig råden som varit EXTREMT tydliga från dag 1. Man baxnar.

      Min pappa dog för övrigt i covid för en månad sen (han blev smittad på sjukhuset när han åkte in med andra besvär) så på något sjukt sätt tar jag varje aningslös influencer som skiter i råden jättepersonligt och blir så jävla LEDSEN och arg. Tänker på min stackars pappa som hade levt idag om vi bara fått ner smittan från första början ?

        Jag beklagar förlusten av din pappa ❤️ Jävla skitsjukdom.

        Håller med om det passivagressiva bemötandet. Det är inte nödvändigt att åka och köpa tårta. Hon skriver ”vad är skillnaden mellan det och att åka och testa sig på drive-in. Jaa, att testa sig är då mer nödvändigt än att köpa tårta iallafall! Jag tycker också att man är en dålig förebild för sina barn, då man genom detta beteende inte visar att är man smittad stannar man hemma. Det handlar om respekt för andra människor. Hon ska ju ut och in genom trapphuset. Något kan hände med bilen, barnen, ja vad som helst.
        Så. Jävla. Onödigt. Bara.

        Det är så tydligt att alla har sina egna förklaringar till varför just de måste göra vissa saker och inte följer restriktionerna. Jag är så otroligt trött på all bortförklaringar. Varför ska hon ens fråga vården om hon får gå ut?! STANNA INNE BARA.

      Var det inte hon som skulle börja med autoimmun kost?

        Det var väl förra veckan ?

    Tycker dock att två av de mest extrema är Denice Moberg och Alexandra Bring.

      Eller hur, när ska Alexandra Bring granskas? Hon publicerar mängder av material på barnen varje dag.

        Håller med, tusentals sparade händelser på barnen hos Bring, fattar inte. Hennes kille får man däremot inte se, honom respekterar hon.

      Ja, Mimmi Kapell är också någon som borde granskas mer i det här avseendet. Hon lägger nästan upp ännu mer på sina barn.

        Och fru Reinhold.

        Och fru Reinhold.

        Och fru Reinhold.

        Och fru Reinhold.

        Och fru Reinhold.

        Tiingelinn gör inget annat än att exponera sina barn..

        Älskar Mimmi <3

      Eller Sanne Alexandra

    En som verkligen har rensat bland sina bilder är Yaya. Hon har ju verkligen haft barnen i centrum, finns knappt en bild kvar. Misstänker att hon är rädd att få kritik iom att frågan är i hetluften nu.
    Likaså inte en bild från deras fjällsemester tidigare i år. Det är iofs bra för det inspirerar ju ingen annan att åka på skidsemester.

    Tycker det är vidrigt av Denise. Hennes barn har ju aldrig blivit tillfrågad. Kräks på dessa kändiskåta flunsare som utnyttjar deras barn pp detta sätt.

    Har ni sett att Mybabydolls gör intervjuer med sina barn? Barnen kanske inte kommer uppskatta allt hon lägger ut om några år…

    Varför är du så besatt av henne? SKAFFA DIG ETT LIV!!!!!!!!

    Nu har Matiette börjat göra samarbeten där bonusdottern spelar huvudrollen i reklamen.

    Tycker Denise tagit det bra efter det här inlägget – inte gått i omedelbar försvarställning och klagat på ”hat” utan tagit åt sig och ska tänka på det framöver. Snyggt!!

    ????

    Tingelinn är ju en som knappt kan publicera något annat än bilder på sina barn.
    Hade hon inte haft barn så hade hon inte haft en speciellt stor följarskara.

    Bingos nya video alltså nej. Han gör saken värre. Frågar det stackars barnet framför kameran. Barn vill ju göra sina föräldrar nöjda och vara till lags mycket. Att då lägga ut en film där han konfronterar sitt barn visar verkligen att han inte kopplat alls. Usch tycker så synd om honom. Detta är inte ok.

    Mimmi höglin har stort sett byggt sin youtube runt sina barn bara ?‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.