Mer än en macka med Keyyo

Kan det egentligen gå fel när man kombinerar tre av mina personliga favoriter i en och samma video?
1. Keyyo
2. Dag Tolstoy
3. Bröd

Jag tror faktiskt inte det, och det här första avsnittet av Keyyos mack-samarbete med Pågen – Mer än en macka med Keyyo – är beviset på det.
Trots att hela videon är ett reklamsamarbete så ser jag redan från emot nästa avsnitt.
Snacka om en lyckad reklamkampanj när man som tittare till se mer.
Dock kan det bli svårt för Keyyo att bjuda i kvinnliga influencers.
Jag tror nämligen inte att det passar sig så bra i programmet att göra en avokadotoast, som man äter genom att först ta femton bild till Instagram, sedan skrapar avokadon från brödet, som man sedan slutligen lämnar kvar på tallriken när man går.

Favoritmackan?
Det är en delad vinst mellan två bröd från vårt lokala konditori ”Delselius”  här på Värmdö.
Det ena är deras vörtbröd med russin och det andra är deras Skärgårdsbröd.
Brödet är helt klart viktigare än pålägget.
Med tanke på att jag avskyr frukt i mat så är det här en inte helt logisk lista, jag vet, men så är de här bröden också de enda undantagen till min annars så benhårda ”anti-frukt i matprincip”.

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fel på filmen?allt är svart

      Nej, den funkar men alltså varför ska man titta på det där?

      Funkar för mig

    Sorry om jag frågar i fel tråd ?

    Åkte Bingo MED barnen från Spanien till Kläppen?

      Konstigare om han åkte UTAN barnen?

      Japp, men stannade till i Marbella först…

    Vet inte ens vem dag är…

      Leo Tolstojs släkting

        Har verkligen undrat – är de släkt!? (Kanske jättedum fråga haha)

      Gör helt okej roliga sketcher på Instagram och har varit med i Farmen.

      Lyckliga du!

    JAG ÄLSKAR DAG!!!!!

    Bageribröd är bästa vardagslyxen. En surdegsfralla med smör, ost och gurka… Ett glas O’boy till så är det packat och klart, tack och hej.

    Som flitig hemmabagare är jag väldigt anti Pågen. Tråkigt bröd.

    Nån som har hört dagens Fredagspodden med Hannah och Amanda?

    Första segmentet: ”Det är INTE synd om Meghan. Hon bodde liksom på ett slott??? Blabla massor av pengar…”

    Andra segmentet:
    Hannah: ”Den här pandemin alltså… Det är faktiskt så att jag inte fick tillfälle att använda mina Gucci-sandaletter en enda gång förra sommaren…. :'(”
    Amanda: ”Nääääe :'(” (oironisk)

      Läste i Fredagspoddens vänner-gruppen på fb att flera regerat på hur den pratade om Meghan. Lyssnade nyss och tyckte inte alls det var så farligt.

        Jag tycker faktiskt att det var rätt smaklöst. Det klingar rätt falskt att håna en människa med psykisk ohälsa bara för att den är privilegierad. De själva är ju två privilegierade kvinnor som brukar prata om sin psykiska ohälsa, men eftersom Meghan är mer privilegierad än dom så var det ju genast ett problem….

        Jag tycker det är bisarrt. Grejen är ju också att meghan led av psykisk ohälsa för att hon blev särbehandlad och mobbad, inte minst av brittisk press. Tycker det visar på omänsklighet men också en speciell världsbild att tycka att det viktigaste i livet är status och pengar (och att ingen kan må dåligt då, det är ju det ultimata tillståndet)? Så är det ju inte, det kan vara det viktigaste i livet för Hannah och Amanda men det finns ju väldigt många människor som prioriterar och värdesätter helt andra saker.

      På grund av ointelligent svammel och skryt som detta slutade jag lyssna på deras podd för många år sen. Jag kan inte förstå att en enda tänkande människa kan lyssna på dem.

      Och: jag är ingen intellektuell snobb. Min favoritpodd är Pernilla Wahlgrens och Sofia Wistams.

    Jag äter inte bröd, men bakar det gärna.

      Jag kan äta brödet du bakar ?

    Sjukt charmigt koncept och Keyyo är så jävla skön! Dag är kul på instagram men här var han…. så stel och trist? Keyyo fick liksom bära honom.

      Allt jag sett av Dag som inte är när han gör sin karaktär så är han stel och oskön??

      Älskar Keyyo! Och Dag, på instagram. Men Dag utanför sketcherna verkar inte vara någon rolig person. Har hört honom i Mina vänner boken-podden, och han verkade väldigt dryg, medvetet dryg på nåt sätt. Hörde också honom på p3 nån dag, också där var han nonchalant och tråkig. Men kanske han bara är ovan med situationen. Kul content bjuder han ju på iallafall i sina egna kanaler!

    Är det inget öppet spår ikväll?

    Keyyo <3 <3 <3

    Älskar Keyo för hon verkligen inte skäms för det hon äter! Inga jävla sallader som äts dag ut och dag in!
    Där har vi en bra förebild för små tjejer!

    Hummus på morot och vitlök, inte en kikärta så långt ögat kan nå :’) säkert svingott men om det är en hummus vet jag inte riktigt…

    Varför skulle hon inte få kvinnliga gäster? Skrapar alla kvinnor av pålägget från sina bröd och tar femton bilder av sin mat för det har jag helt missat isåfall

      Tack! Väntade på en sån här kommentar!
      Tråkigt CAM att du drog en sådan generalisering. Finns nog ett stort antal influensers som inte tar bort avokadon. Som äter hela mackan. Och som happens to be women! Man får nog bara söka sig till rätt personer helt enkelt.

      Exakt, Cams lilla känga till kvinnliga influencers där hon diskret reducerar dem till ytliga, ätstörda bimbos.. va FINT 🙂

        Det kommer från det här inlägget – https://nyheter24.se/bloggbevakning/2018/02/22/the-aftermath-of-the-bloggfrukost/ – som handlar om detta – https://www.familjeliv.se/blogg/lisaabefelt/denna-tisdagen-i-bilder-134670 – som jag anar att ni inte läst. ?

          Du förväntar dig att vi ska ha läst och kommit ihåg ett 3 år gammalt inlägg? Sjukt sunkig kommentar faktiskt, varför ska du sänka alla kvinnliga influencers så? Du borde verkligen försöka hålla dig mer objektiv när du ”rapporterar”, för dina personliga åsikter är alltid antingen tråkiga eller dryga.

          Nej, det är nog ganska risky också att dra skämt som kommer från ett så gammalt inlägg. Jag själv har ingen som helst koll på vem den personen är heller. Det kanske finns de som både kan koppla ditt skämt till det inlägget och/eller tyckte att det var kul utan att veta var det kom ifrån. Men min åsikt står fast vid att det var ett dåligt val av ”skämt”. För som du ser var det inte helt självklart att det var Lisa’s åsikt du skrev om. Sen är ju hon också en person. Och ditt inlägg uppfattas inte gälla ”en” person. Utan kvinnliga influencers.

          Men my bad om det var helt självklart för majoriteten om första tanken gick till lisa abefelts inlägg från 2018. Jag ska vara mer påläst nästa gång!

    Dag? Den dryge fan från farmen??

    Stör ihjäl mig på Dag! Kan vem som helst kalla sig för komiker nu för tiden??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.