Sofia Wood får trollbrev och Cissi Wallin drar in psykvården

Sofia Wood har fått ett brev skickat till sig med postenoch postar ett inlägg med texten "Vad trevligt att öppna posten". I brevet står följande: Tyckte om dig tidigare, tyckte du var cool, lagade nya, spännande rätter och hade ett snyggt hem. Vad har hänt? Du ser ut att ha åldrats 10 år, långt stripigt hår som börjar bli grått. Färglöst hem, fula möbler, gräslig vas. Möbler som inte passar ihop, det ser förjävligt ut. Sen ditt val, flytta tillbaka till Norrköping. Har du inte större ambitioner än så? Bo nära din familj, guuud så töntigt, ängsligt och osjälvständigt. Din mamma som inte lyckats med något och din bror som verkar vara allmänt tråkig och osäker. Det har jag märkt hos dig och som är så provocerande. Du klarar ju ingenting själv. Har inte ens ett eget körkort, det är ju inte klokt. Låta din man köra dig överallt. Du har visat en helt annan sida som gör att jag får spykänslor när jag ser dig, ditt fula hem med äckliga kladdiga och smutsiga möbler och din fula stil. Bo du där i Norrköping, ingen kommer sakna dig.
Bildkälla: Sofia Wood Instastory

Tyckte om dig tidigare, tyckte du var cool, lagade nya, spännande rätter och hade ett snyggt hem. Vad har hänt? Du ser ut att ha åldrats 10 år, långt stripigt hår som börjar bli grått.
Färglöst hem, fula möbler, gräslig vas. Möbler som inte passar ihop, det ser förjävligt ut.

Sen ditt val, flytta tillbaka till Norrköping. Har du inte större ambitioner än så? Bo nära din familj, guuud så töntigt, ängsligt och osjälvständigt. Din mamma som inte lyckats med något och din bror som verkar vara allmänt tråkig och osäker.

Det har jag märkt hos dig och som är så provocerande. Du klarar ju ingenting själv.
Har inte ens ett eget körkort, det är ju inte klokt. Låta din man köra dig överallt.

Du har visat en helt annan sida som gör att jag får spykänslor när jag ser dig, ditt fula hem med äckliga kladdiga och smutsiga möbler och din fula stil. Bo du där i Norrköping, ingen kommer sakna dig.

Sofia Wood är sist i raden av influencers som fått fysiska brev skickade till sig på posten, frimärke och allt.
Förra gången var det Magdalena Graaf. 
Mängden ansträngning som krävs för detta fascinerar alltid mig.
Du ska alltså sätta dig och skriva brevet, skriva ut det, stoppa det i ett kuvert, leta fram vederbörandes adress och skriva den på kuvertet, köpa och klistra på ett frimärke och slutligen lägga det på brevlådan.
Det är ett ambitiöst troll, det går inte att säga något annat. Hen hade kunnat sätta sig och bara knappra ner samma text i en kommentar, dm eller mail, men icke sa Nicke.
Ironin i att frimärket är stämplat med en ”Glad Påsk-stämpel” kan jag heller inte låta gå onoterat.
JA, GLAD PÅSK PÅ DIG OCKSÅ, DITT DUMMA TROLL!!!!

Innan jag går vidare i mitt inlägg så vilja bara punktvis ta upp sakerna som den arga brevskrivaren tar upp i sitt brev och använder som kritik mot Sofia, men som jag ser helt tvärt om på.
Alltså saker, sidor eller egenskaper som jag själv värdesätter i mitt liv, positiva saker som jag själv aldrig skulle välja bort.
Mina kommentarer har en annan färg under varje punkt.
Ni kan väl lämna en kommentar om hur ni ställer er till samma saker.

 • Färglöst hem, fula möbler, gräslig vas. Möbler som inte passar ihop, det ser förjävligt ut.
  För mig är det viktigare att trivas i mitt hem, än att andra ska tycka att det är snyggt och jag älskar att matcha nytt och gammalt.

 • Sen ditt val, flytta tillbaka till Norrköping. Har du inte större ambitioner än så? Bo nära din familj, guuud så töntigt, ängsligt och osjälvständigt.
  Att bo nära min familj och mina nära och kära är det absolut största och bästa med att ha flyttat tillbaka till Sverige. Att min mamma flyttade från Småland till Värmdö efter att man pappa gick bort är något jag uppskattar och gläjs över varje dag.
  Att vilja ha älskade människor i sin närhet är varken töntigt, ängsligt eller osjälvständigt. Däremot kan det skapa starka band mellan exempelvis barnbarn och deras mor eller farföräldrar på ett sätt som är svårt på distans.
  Jag kommer aldrig mer ta min familj för givet och uppskattar varje dag som vi fortfarande får ha varandra.
 • Det har jag märkt hos dig och som är så provocerande. Du klarar ju ingenting själv. Har inte ens ett eget körkort, det är ju inte klokt.
  Nu har ju jag körkort och har svårt att relatera, men ni som inte har det, hur känns det att bli marginaliserad ner till ett osjälvständigt och viljelöst kolli, endast pga er oförmåga att lagligt framföra en bil?
  Jag skulle tro att det går alldeles utmärkt att inte ha körkort, särskilt om den andra delen av ens relation har ett och kan köra när det behövs.

  Det betyder ju inte riktigt att man skjutsas runt som Drottning Elisabeth på Englandsturné.
 • Du har visat en helt annan sida som gör att jag får spykänslor när jag ser dig, ditt fula hem med äckliga kladdiga och smutsiga möbler och din fula stil.
  Det där låter inte kul, har du testat någon av dessa produkter? (Ej adlink)

NU! –  går vi vidare i inlägget.

Cissi Wallin: Undrar hur många män som fått liknande brev på posten, som Sofia Wood just fick (Jag har fått liknande, alla mer eller mindre offentliga kvinnot jag känner likaså)...? Vi borde kanske utöka psykiatrin f.ö.
Bildkälla: Cissi Wallin Instagram

Någon som drar det hela lite längre än så är Cissi Wallin, som postar det här inlägget på Instagram där hon tar upp brevet Sofia fått, och som hon avslutar med orden ”Vi borde utöka psykiatrin f.ö” – som om dessa två saker skulle höra ihop.

Jag fick det här mailet av en av mina läsare som är läkare inom psykiatrin, och som reagerar kraftigt på Cissi Wallins text, där hon skriver följande:

Jag blir, som läkare i psykiatrin, väldigt provocerad av detta inlägg. Att slänga sig med att folk som skickar hatbrev ev är människor som behöver psykiatri är otroligt stigmatiserande.
Bara för att man är elak/dum i huvudet behöver man inte vara psykiskt sjuk och bara för att man är psykiskt sjuk behöver man inte vara elak/dum i huvudet.
Hade hon antytt att folk som är utvecklingsstörda eller handikappade, döva, blinda, mörkhåriga osv sannolikt skickade fler hatbrev så skulle det ta hus i helvete (med all rätt) och detta är lika diskriminerande och i värsta fall avskräcker såna här uttryck människor som behöver det från att söka psykiatrisk vård pga fördomar/stigmatisering.
Riktigt tråkigt om det skulle vara som hen skriver, att såna här uttryck kan avskräcka människor som behöver det, från att söka psykiatrisk vård pga fördomar/stigmatisering. 
Varför inte bara kritisera brevet och dess innehåll?
Varför dra in psykvården?

169 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår inte varför du ska bemöta vad ett troll har skrivit? Det göder ju bara denna person.

  Svara

   Ja, så många nivåer av uppmärksamhetssökande här:
   1) knasbollen som skickat brevet
   2) SW som väljer att publicera
   3) CW som väljer att kommentera
   4) psykiaterns proffsutlåtande
   5) Camilla som bakar ihop det hela

   Saken hade helst kunnat avslutats så nära led 1 som möjligt.

   Svara

    Hahahahha verkligen!

    Svara

     Men nu är ju det här en blogg om sociala medier. Att söka uppmärksamhet ligger därmed i sakens natur för alla inblandade. Dessutom är det bra att problemen belyses!

     Svara

      Jag tänker att hon menar att de behöver utöka för att alla kvinnor mår dåligt för de får såna här brev?

      Svara

    Jomen då hade vi ju inte fått något att kommentera… 😀

    Svara

    Ja, så som Cissi Wallin brukar göra.🥴

    Svara

     The typical CW: ”Hur kan jag göra det här till MITT problem?”

     Svara

    Jag tror att det är en läkare som har skrivit det! Sakliga argument och väldigt lite trycka till cw.

    Svara

    Nu pratar du om dig själv igen. Tragiskt.

    Svara

    En läkare som använder sig av ”dum i huvudet ” var klart det lägsta av allt.

    Svara

     *benämningen

     Svara

   Att en läkare inom psykiatrin fortfarande använder ordet ”utvecklingsstörd” är minst lika stigmatiserande. Det ordet ska/får inte användas inom vården längre, vilket hen borde veta om hen verkligen är läkare inom just psykiatri.

   Svara

    Vad ska man säga istället?

    Svara

     Funktionsvarierad är det jag har lärt mig att man ska säga.

     Svara

      Att ha diagnosen utvecklingsstörning medför ofta funktionshinder av något slag. Men det finns fler funktionshinder/funktionsvariationer än diagnosen utvecklingsstörning. Brytningsfel medför ofta funktionshinder som kan avhjälpas med glasögon. Vilket medför att handikappet för personen med brytningsfel mer eller mindre försvinner.

      Svara

      Lol

      Svara

      Finns dock jättemågna som ogillar det order pga att det förminskar problemen….

      Svara

       Exakt så!! Särskilt idag när de flesta måste kämpa livet ur sig för att få rätt till assistans eller stöd i skolan. Det heter funktionsnedsättning och ingenting annat!

       Svara

        Ja, det är ett grundkriterium för att diagnos kan ställas.

        Svara

     Just utvecklingsstörning har ersatts av intellektuell funktionsnedsättning (förkortat IF), det är den vedertagna termen som används bland annat inom habiliteringen, men det är ju många som fick sin diagnos för ett tag sen och dessa personer har fortfarande utvecklingsstörning som diagnos ”på pappret”.

     Vissa vill använda funktionsvariation istället för funktionsnedsättning, för att betona att det är ett annorlunda sätt att fungera, men inte nödvändigtvis en nedsättning (alltså att det skulle vara sämre än normen). Andra anser att termen funktionsvariation är förminskande eftersom det osynliggör kampen som en funktionsnedsättning ofta ändå innebär.

     Svara

      Vad är det för fel på handikappad?

      Svara

       Förut sa man även idiot, imbecill eller efterbliven. Varför gör man inte det längre? Med tiden utvecklar orden negativa konnotationer, så även handikappad, och används nedsättande. För att minska stigma och för att personer som går under dessa benämningar ska slippa dras med förlegade uttryck så utvecklas språkbruket hela tiden.

       Jag har jobbat med denna grupp och när man har diagnossamtal med barn som nyligen fått sin IF diagnos är det fint att se hur de inte lägger någon värdering i sin IF eller kopplar det till ett skällsord som de hört i negativa sammanhang. De lär sig istället att deras IF är en del av dem, och något som innebär att vissa grejer är svåra och andra grejer är lättare, men att det inte är något fel med det.

       Svara

        Handikappad är inget nedsättande ord. Läste Natalie Eriksson (https://www.instagram.com/natalieerikssonss/?hl=en) med en cpskada som föredrar ordet handikappad, då hon tycker det beskriver bra och att det var lättare för henne att säga. Då har hon blivit påhoppad och fått arga kommentarer om det. Sjukt.

        Svara

         Självklart kan individer ha olika individuella preferenser, och det bör då självklart respekteras i kommunikation med denne.

         Men generellt anser många att handikappad är ett förlegat ord och kämpar för att få bort det från officiella benämningar som tex handikappsbad. Det används t.ex. inte längre i vetenskapliga texter, inom forskning eller inom habiliteringen (den verksamhet inom hälso- och sjukvården som arbetar med personer med funktionsnedsättningar).

         Svara

          Ibland ska vi vara så pk så att det blir löjligt..självklart måste språket utvecklas men inbland blir det fokus på det som inte är problemet..dvs bemötande och allas lika värde och rättigheter. Funktionsvariationstoalett

          Svara

         Ja men det är ju som att det finns vissa personer som kallar sig själva för n-ordet. Det betyder inte att det är ett okej ord att använda eller kalla andra.

         Svara

          Men SNÄLLA. Du kan inte jämföra n-ordet med handikappad. Herregud. Går utmärkt att använda ordet handikappad.

          Svara

           Hahaha vem är du att bestämma vad som går att jämföra?

       När jag pluggade för länge sedan, fick vi lära oss att handikappet är olika stort beroende på omgivningen. En person som förflyttar sig i rullstol upplever större handikapp om strömbrytaren sitter så högt upp att den inte går att nå i sitthöjd.

       Svara

        Precis, handikapp är ett bra ord som beskriver väldigt bra. Att folk har fått för sig att det är negativt är bara löjligt.

        Svara

         Löjligt eller inte, det används inte längre i forskning eller vetenskaplig texter av den anledningen oavsett vad gemene man kanske tycker.

         Svara

        Ja men precis! Mötet med omgivningen är ju en aspekt av att ha en funktionsnedsättning, idag brukar man prata om det du pratar om som funktionshinder. Ett funktionshinder är ett hinder som uppstår i omgivningen när det inte finns anpassningar (tex om det inte finns en ramp vid en trappa för en person med rullstol – då uppstår funktionshindret), medan funktionsnedsättningen/funktionsvariationen ligger hos personens funktionsförmåga

        Svara

    Vad heter det nu? Tycker nog att jag sett icd-koden utvecklingsstörning i intyg jag tar del av i tjänsten.

    Svara

     Intellektuell funktionsnedsättning (IF)

     Svara

     Läser vårdutbildning och läroböckerna säger iallafall utvecklingsstörning.

     Svara

    Fast det är ordet som ska användas. Finns ingen anledning att försöka hysch-hyscha. Jobbar med utbildning för vuxna med utvecklingsstörning och det är ordet som används i lagtexter och som eleven måste ha får att studera hos oss..

    Svara

    Tror DEFINITIVT inte att det är någon riktig läkare som skrivit mejlet. Känner många läkare och de uttrycker sig aldrig med såna termer utan endast medicinska termer. Ett helt annat språk! Reagerade direkt på det….

    Svara

     Klart att det inte är, personen vill ju bara utmåla walin som dålig, det är ju syftet. Väldigt genomskinligt och uppenbart.

     Svara

    Tänkte exakt samma sak. Det är ingen läkare som skrivit det. Är mer än 10 år sen ”handikappad” och ”utvecklingsstörd” försvann ur den medicinska vokabulären. Inte ens chans, det är bara ännu ett troll.

    Svara

     Du har helt fel.

     Svara

   Ingen frisk människa lägger väl tid på att skriva hatfyllda brev till folk de inte känner? Klart det är nåt fel på dom.

   Svara

    Jo, men att vara dum i huvudet är inte en diagnos. Således finns det tyvärr inte heller något botemedel eller behandling förutom möjligtvis ”livets hårda skola”. 🤷🏼‍♀️

    Svara

  Livat på Maggans Instagram….

  Svara

   Konstigt va? När hon ständigt gör bort sig.

   Svara

    Det var ett aprilskämt. Kanske inte det skojigaste eller mest innovativa, men Hare Gudrun – folk får väl ge sig lite.

    Svara

     Men det var klumpigt. Hare du med.

     Svara

      Kan du snälla förklara VAD som gör det klumpigt?

      Svara

       Fattar du verkligen inte det själv?

       Svara

        Jag fattar inte heller vad som är kränkande i ett gravid-skämt? Äldste skämtet i boken? Inte särskilt kul i min mening men hur är det något att bli upprörd över?

        Svara

         Det finns faktiskt de som inte kan bli gravida.

         Svara

          Och?

          Svara

          Jaha? Vad menar du?

          Svara

          ”Två tomater gick över en väg..”
          STOPP!
          Det finns faktiskt folk som är allergiska mot tomater!

          Svara

          Jag är arbetslös så ingen får dra ett skämt som har med jobb att göra!!

          Svara

        Men fatta att allas högsta prio inte är att tänka på ofrivilligt barnlösa. Skämtet var uttjatat och därför inte särskilt kul, men det var inget klumpigt eller kränkande skämt. Alla ni snöflingor som inte förstår att världen inte snurrar kring er och era känslor får ta och skärpa er.

        Svara

     Ungefär den nivån man skulle kunna tänka sig men hon och hennes gelikar tycker säkert att de inte bara är kul även väldigt påhittigt och innovativt😂

     Svara

     Bingo gjorde likadant skämt

     Svara

    Vadå gör bort sig? Det är första april idag. Jag tycker det va ett helt rimligt april-skämt. Hon kan verka konstig ibland men hon besitter också en stor portion av självdistans, vilket uppenbarligen många andra INTE gör och blir förfärade av minsta lilla.
    Jag hade gärna haft Maggan som vän tack vare den egenskapen. Det ska va högt i tak.

    Svara

     Hon besitter även en hel del nonchalans.

     Svara

    Ja hon saknar ju helt taktkänsla och koll på samtiden

    Svara

     Om detta ska va samtiden då vill jag inte att den ska va sån här.

     Det va roligare förr.

     Svara

   Varför?

   Svara

    Hon gjorde ett aprilskämt om graviditet på sin insta.

    Svara

     Vart skrev hon skämtet? Är det borttaget nu? Kan inte hitta på hennes insta

     Svara

      Men du ser ju att hon ber om ursäkt för det???? God stupid

      Svara

       Det där är ju också ironi… vem hade kunnat vänta sig DEN reaktionen på ett sån april-skämt liksom. Hoppas verkligen inte hon ångrar det.

       Svara

      Det finns ju kvar! Just nu tredje bilden..

      Svara

    Hon har aprilskämtat om att hon är gravid.

    Svara

     Ojoj då kommer de ofrivilligt barnlösa och ballar ur kan man tänka sig ja… Maken till lättkränkt grupp ser man sällan annars.

     Svara

      Ska riktiga gravida kvinnor inte heller få visa sin graviditet? Eller ska ingen få berätta saker om sina barn längre…? Med risk för att någon tar illa vid sig.

      Svara

      Precis.
      Fattar inte problemet. Folk borde vara med i min tid som practical joker. 😂. Det här va ju ingenting.

      Svara

       Fast Maggans skämt är inte roliga längre, tyvärr …

       Svara

        Det blir ju lite urvattnat till slut.

        Svara

        Fäääääääshion…

        Svara

         Ryser av obehag när hon gör det där.

         Svara

          En får hoppas att Louie kommer uppskatta att vakna upp i circus Scott varje dag mer än Filip gjorde.

          Svara

           Han ÄR ju Cirkus Scott

        Hennes skämt har aldrig varit roliga. Men hennes följare tycks ju gilla den nivån.

        Svara

         Vi är många som tröttnat.

         Svara

      Det sjukaste är ju att 95% är kvinnor som blir lättkränkta ÅT de barnlösa, dom har själva inte det problemet 😂😂. Jag hade epitetet “ofrivilligt barnlös” i två år hos vården innan det blev bebis. Inte fan blev jag kränkt åt att folk lurades på sociala medier att de var gravida den 1 april 🤦🏼‍♀️.

      Svara

       Men orka mallorca att skaffa barn

       Svara

      Men vad har hänt!! Får man inte skämta alls idag, helt sjukt!!
      Hur kan Magdalenas skämt göra så ofrivilligt barnlösa blir kränkta? Jag förstår inte.. då borde de blir kränkta av varje gravid person de ser eller?
      Ibland tycker jag vissa grejer är att gå för långt men verkligen inte detta. Men kanske bara jag?

      Sen är det helt sjukt hur en person kan skriva så vidrigt under hennes instabild.

      Svara

      Bara sluta. Det här är en av anledningarna till att jag inte ens har berättat för min bästa vän att jag har gjort IVF, genomlidit två missfall och aldrig kommer att få barn. Jag vill inte att mina vänner hela tiden ska tänka på vad som är ok att skämta/ prata om om eftersom det tydligen är vida känt att vi ofrivilligt barnlösa är de mest lättkränkta som någonsin har satt sin fot på denna jord.

      Svara

      15:37 Stackars dig! Brist på empati…

      Svara

   Gick in för att kolla . Skrattade mest åt hennes glajjer och yviga hår, påminde om något – Sebastian i farmen 😂

   Svara

  Cissi Wallin inser att hon inte längre är särskilt intressant som kulturprofil, och gör allt för att få några sekunders uppmärksamhet. Ungefär som Anna Book, men på en helt egen nivå.

  Cissi Wallin, du är så körd i mediasverige. Det vet du. Shit vad folk skrattar åt dig.

  Svara

   Ja jävlar vad det är lätt att lura med Cissi i varenda drev.

   Svara

   Cissi, nu när Gardet har lagts ner, varför fortsätter du med att låta patreonpengar komma in på kontot?

   https://www.patreon.com/gardet

   Vad händer med dessa pengar?

   Svara

    Hon köper monsteras för dom?

    Svara

    Jag håller med. Varför stänger man inte Patreonkontot när Gardet lagts ned?

    Svara

  Det här är ett brev från någon hon känner. Aldrig att någon random skulle göra sig besväret.

  Svara

   Varför skulle inte det hända?

   Vet du hur många störda människor det finns?

   Svara

   Har du sett alla troll och störda på instagram, vissa lägger massor av tid dagligen på att kränka och trakassera somliga, och de hänger härinne också. Brevet är ganska sjukt och det osar avundsjuka och jo det kan vara en person hon inte känner, en random.

   Svara

   Klart det kan vara någon random, finns alla sorters människor där ute, en del betet sig som mellanstadiemobbare livet ut. Däremot har kanske brevet inte så mycket med Sofia att göra egentligen, hade inte Sofia hamnat i skottgluggen för den typen av hat hade nog någon annan. Går ju knappt att göra annat än att skratta.

   Svara

   Kan va Länsstyrelsen🐩

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Du verkar inte heller helt sund i din besatthet 🙃

   Svara

    och här var en av galningarna, de hänger härinne.

    Svara

   Pratar du om dig själv nu?

   Svara

   Cam, nu börjar jag tröttna lite på bloggen 🙁 det är FÖR LÅNGA INLÄGG med alldeles för mycket text och om folk man inte känner igen..? Saknar kortare, mer bild-fulla inlägg om influencers!!! Tack

   Svara

    Upptäcker att jag senaste dagarna bara scrollat ner till botten utan att läsa nånting pga orkar inte? Om fler håller med, like please

    Svara

     ”De e för mycke text ju.” Suck. Läs en veckotidning.

     Svara

     Du är en sån som kollar på nyhetsvideor istället för att läsa va?

     Svara

    Då bör du nog börja läsa lite böcker.

    Svara

  Jag tror inte nödvändigtvis man måste vara psykiskt sjuk för att skicka ett sådant brev, men det är absolut inte något en tillfreds person skulle göra. Vad vinner man på det? Att känna sig nöjd att veta att ens ”hatobjekt” har läst förolämpningarna? Måste väl vara därför man skickar brev, så personen inte ska kunna klicka på ett snabbt ”delete”….? Konstigt och tragiskt och patetiskt, men psykiskt sjuk är man nog inte förrän man går över till någon slags stalking och väntar utanför porten. :-/

  Sedan en annan sak… Jag är över 30 och saknar körkort. Det finns två enkla förklaringar: 1. Ekonomi. Jag är fattigt uppvuxen och mina föräldrar hade inte möjlighet att lägga undan pengar till ett körkort till mig och min syster. Har heller inget arv att ta från av denna anledning. Alla är inte födda med silversked i munnen, men vi är ändå bra människor på andra sätt. 🙂 2. Brist på tid och kontakter. Idag har jag pengarna till ett körkort men jag jobbar mycket, har inte lust att sitta med näsan i en teoribok, och har ingen lämplig person som kan vara handledare och övningsköra med mig.
  Jag har gjort ett aktivt val att bo i centrum och har i princip aldrig känt att jag MÅSTE köra en bil NU för det är akut. Är det akut på riktigt så ringer jag 112… Sedan kan man tänka på alla de som aldrig får ha körkort p.g.a. funktionshinder som synnedsättning eller sjukdomar (grav epilepsi t.ex.). Är de också osjälvständiga och patetiska?

  Svara

   Same

   Svara

    ting

    Svara

     Et

     Svara

  Jag hade förut kontakt med en person som hade nån typ av diagnos(er), och hen kunde skriva liknande som i brevet till mig när hen inte gillade något jag skrev/gjorde. Påhopp om allt möjligt. Så det kan ju vara något sådant också, måste inte vara nån psykopat liksom. Men obehagligt ändå såklart.

  Svara

  Skriv gärna något om att Gardet försvann från nätet i helgen utan kommentar från grundaren Cissi Wallin. Instagramkontot finns dock kvar. Där fortsätter man att be om bidrag från läsekretsen. Fast inga nya poster har lagts upp på två månader.

  Svara

   Men bidrag är väl frivilligt?

   Svara

    Hört talas om ordet moral?

    Svara

     Fortfarande frivilligt.

     Svara

      Bara för att du tycker att moral är frivilligt, innebär det inte att särskilt många håller med dig.

      Svara

       Men ingen tvingar dig?

       Svara

        Tvingar mig till vad? Att hålla moral som en viktig del av ett fungerande samhälle?

        Svara

   Sant men Gardet borde väl göra ngt för de pengar de får? Nu har man inte ens betalat domänavgiften för sajten. Så sent som i julas lovade man att nysatsa och söka presstöd m.m. Det blev inget alls av det.

   Svara

    Gardet är en fängslande blandning av stöddighet och oduglighet.

    Svara

  Nån som vet om Gustav Björklund finns på Tinder? Helvete vad fin! Är fan sugen på att flytta till Linköping!

  Svara

   Vem är det då? 🙂

   Svara

    Hade en youtubekanal med Johanna Öholm.

    Svara

   Om du kan stå ut med hans ”sjukdom” där han aktivt söker andra kvinnors bekräftelse ständigt så

   Svara

    Lätt! Ska bara ha honom en gång.

    Svara

     Usch.

     Svara

     😄

     Svara

  Nja….jag undrar om detta är brev från Troll….kanske är det influencern själv som skrivit dem.
  Breven är ganska uddlösa egentligen om man skulle skriva och säga vad man uppfattar som störande med Wood,
  kanske det skulle snarare vara hennes läspande, hennes mycket märkliga sätt att tala…ja det skulle helt enkelt vara andra saker.
  Men just detta med sitt märkliga tal har hon själv tagit upp som en öm punkt…det konstiga med brevet är att det just mycket noggrannt undviker alla de riktigt ömma punkter som Wood själv berättat om i sin podd. Tror inte att någon gjort sig omaket att skriva detta elaka brev, utan det är nog snarare fabricerat, precis som en gång Löwnegrip gjorde, för att få sympatier.

  Svara

   Ja, det är en trolig/möjlig förklaring. Excelark i att lätt, snabbt och smidigt få både sympatier, uppmärksamhet och relevans.

   Svara

   Lägg av. Alltså på riktigt lägg av.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Pratar du om dig själv nu igen?

   Svara

  Ju mer jag läser om (och av) Cissi Wallin desto mindre lust får jag att läsa något nytt. Med en så pass stor plattform och så många följare, borde man inte då nagelfara vad det är man skriver fem gånger om innan enter-tangenten?

  Det är de intelligenta, psykiskt friska, som väljer att vara elaka som är värst.

  Svara

   Så sant! Tänk hur mycket gott Cissi Wallin skulle kunna göra, om inte egot var i vägen.

   Svara

    Fast har gor hon ju inget fel. Helt frisk ar man val knappast om man kanner sig manad skriva ett sant brev till nan.

    Svara

     Ha, ha! Du är då för rolig.

     Svara

  Ska du inte bemöta Cissi Wallins sågning av dig?

  Svara

   Jag vet inte vad det handlar om och bryr mig helt ärligt inte heller, så nej…

   Svara

    Alltså det känns ju helt klart som att hon har nån hållhake på dig 😬. Blinka två gånger för ja 🙃

    Svara

     Jag bryr mig helt enkelt inte om hennes åsikt, så enkelt är det. 🤷🏼‍♀️

     Svara

   Cissi vill bara ha uppmärksamhet utan innehåll. Låt henne torka bort.

   Svara

   Men vad skrev hon?

   Svara

    Att alla andra i hela världen är dumma som inte gör som Cissi Wallin vill. Det är hon som har tolkningsföreträde. Alltid.

    Svara

     Nej det skrev hon inte, hon hade många poänger faktiskt. Det finns på Monas insta story också, fanns i alla fall.

     Svara

      Spännande! Kan man få ett kort referat? 🙋🏼‍♀️ Om inlägget på Monas?

      Svara

  En influencer provocerar en läsare, som skriver ett otrevligt brev till influencern, som publiceras och provocerar Cissi Wallin, som skriver ett inlägg som provocerar en psykolog….

  Svara

   Så skapas content i flera led.

   Svara

   Du fortsätter att skriva om dig själv. Fantastiskt.

   Svara

  Fast jag ger cissi ratt har. En terapitimme eller tva till brevskrivaren hade garanterat inte skadat.

  Svara

   Inte för henne heller.

   Svara

    Fast nu domer du ju cissi for annat hon sagt och gjort. Just har har hon ju helt klart ratt, inget konstigt.

    Svara

     Nej, hon har inte rätt.

     Svara

   Det hade nog varit lämpligt. Jag tror att läkaren mer är ute efter att man ska vara försiktig med att sätta likhetstecken mellan idioti och psykisk ohälsa, för att människor som verkligen behöver söka hjälp kanske låter bli för att inte förknippas med idioti.

   Svara

  Om man inte har körkort är det väl en jättebra idé att flytta till Norrköping, där finns ju spårvagn.

  Svara

  Halllå tramsfrans har avslöjat innehållet i framgångs-goodiebagen!

  Svara

   Var det ett aprilskämt eller var det på riktigt det som värderades till 5000? Är hela ”framgångspodden” egentligen ett aprilskämt?

   Svara

   Hoppas fan han inte signade upp.

   Svara

  All heder åt den läkaren som står upp för sina patienter. Jag tror att många har upptäckt att det är Cissi w som behöver vård! Hon är körd.

  Svara

   Jo hon verkar inte riktigt vara i balans. Svingar åt alla håll hela tiden. Rättshaveristiskt beteende.

   Svara

  Jisses….Vedervärdigt brev. Väldigt oklart vem som har mage att skicka ett sådant till någon man inte känner (eller känner?).
  Får faktiskt lust att posta ett fint påskkort och skriva massa gulliga grejer till Wood.

  Svara

  Vet inte vad som är värst. Att man skriver det Cissi skriver om psykiatrin eller att en läkare inte benämner funktionsnedsättning eller intellektuell funktionsnedsättning korrekt.

  Svara

   Ja, dumma läkare som inte har koll på åt vilket håll PK-kompassen snurrar just i dag, skärtorsdag. Det går fort i PK-Sverige.

   Svara

  Jag vet inte om personen är läkare inom psykiatrin eller inte men det hen säger stämmer till 100%… Hot och hat är inte lika med en psykisk störning. Ibland är folk bara monster av ingen anledning.

  /Psykiatrisk sjuksköterska

  Svara

   Det var jag som skrev inlägget. Jag ÄR läkare, det har Camilla naturligtvis kollat upp eftersom hon ser mitt fullständiga namn och då behövs bara en snabb googling.

   Jag vill inte tjafsa med folk här om min titel eller mina ordval utan lägga fokus på sakfrågan och jag vill tacka dig för att du som kollega backade upp mig med dina erfarenheter. Jag lever med en ständigt känsla av att vi som jobbar med psykiatrin är de enda som backar både våra patienter och den vård vi bedriver. Tyvärr finns det mkt fördomar mot våra patienter även inom vården och studier visar att psykiatriska patienter får sämre somatisk vård. Så vi måste fortsätta backa dem -vi som kan och vet och känner dem -som människor. Tack för pepp och för att du valde psykiatrin som arbetsplats. Det gör mig stolt.

   Svara

    ❤️

    Svara

   Men kan inte en person behöva psykologi även om den inte har en psykisk störning? Personen som skrivit brevet mår uppenbarligen inte bra

   Svara

  Förlåt men vad fan är det som sker i vår värld 🤣

  Svara

  Äsch folk är patetiska. C har blivit en Mona Sahlin. Folk förlåter aldrig den förbannade Tobleronen 🤣

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.