Vad gör Antonija Mandir egentligen i Marbella?

Hon påstår att hon är det för att leta hus, men Instagramkontot @exonphspoilerse har publicerat dessa bilder där Antonija är ute och klubbar.
Jag håller med, jag hoppas Antonija stannar kvar där borta för vi vill inte ha hit smittan.
Stay away!

Kan vi sen även ta en sekund och prata om det här klippet?
Allting som sker hade varit supergulliga och jättemyspysigt romantiskt om det inte var så att det satt flera kameror uppsatta för att fånga ”the special moment” så att det sedan kan publiceras som content.

Jag tycker det får den motsatta effekten istället.
Blä liksom…

Tack för tips!

164 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså jag skulle inte vilja ha mitt förhållande som jobb… så därför nlir detta urkigt för mig.
  Kände samma inför Antonijas alla hjärtansdagklipp.
  Om jag måste planera och repa romantiska ögonblick in i detalj sådär är jag hellre utan. Hur vet man vad som är hjärtligt längre?

  Svara

  Ja, vad för hon där..? Skiter i restriktioner? Sköter sig själv och definitivt skiter i andra? Bidrar till smittspridning? Beter sig som en rövhatt, får skit för det och sen gråter ut på sociala medier?
  Jag har för längesen tappat tron på mänskligheten. 😥🤦🏻‍♀️

  Svara

   Vi får ändå komma ihåg att flunsor inte är mänskligheten. Alltså, inte hela mänskligheten. De är väl typ människor ändå men inte representativa… Ja ni fattar. De kanske har svårare att ta till sig information än resten av mänskligheten. Deras primära kännetecken är ju trots allt inte intelligens. Eller så är de helt enkelt bara egoistiska och som du skriver, rövhattar. Därav deras frekventa fokus just på sina rövar?

   Svara

   Som boende i Spanien blir jag enormt provocerad av detta. Själv sitter vi i lockdown i vårt område, finns inte på kartan att jag skulle kunna åka till Marbella eller någon annanstans heller för den delen. Sen pratar dessa resenärer om hur säkert det känns för det inte är så mycket folk ute. Klart som fan att det inte är när vi som bor här håller oss inne och respekterar restriktionerna.

   Svara

    Kan du förklara hur det där hänger ihop? Har olika regioner olika restriktioner? Jag har kollat på några av Antonijas videos från Marbella och det känns som de kan leva på ganska mycket som vanligt med munskydd, uteserveringar (och uppenbarligen klubbar?). Som boende i Sverige får man intrycket av att alla länder har superstrikta lockdowns men jag antar att det inte stämmer helt…

    Svara

     Har inte vi också så? Olika strikta restriktioner i olika regioner men samma grundrestriktioner eller hur man ska förklara de

     Svara

      Jo, rekommendationerna varierar såklart något men de primära såsom antal man får umgås ute/folksamlingar/tider på krogen etc gäller ju hela landet

      Svara

     https://www.nytimes.com/interactive/2020/world/europe/spain-coronavirus-cases.html

     Just där Marbella ligger verkar ha klarat sig bra, har många kollegor i Spanien och redan förra sommaren var Marbella inte särskilt drabbat. Madrid drabbades ju superhårt, hörde från en kollega som bott där i 40 år att flygplatsen (som är jättestor och ligger nära staden) ett tag inte kontrollerade de som flög in i Spanien och därför var det lätt för folk som rest långt ifrån att direkt komma in mitt i city = och sprida sjukdom…

     Svara

     Bor oxå i spanien och min region har det mkt striktare än regionen marbella ligger i. Vi får inte åka runt till olika regioner och alla resturanger osv stänger kl 18 och det är utegångsförbud från kl 22 och det är MASK tvång tillomed när du solar på stranden. Asså du måste ha mask överallt hela tiden förutom i ditt eget hem!
     I marbella tror jag att resturanger/barer stänger halv 11 på kvällen så det bli nog mer ”fest” där, men det betyder inte att det är lagligt för det. Du får böter då. Otroligt ignorant att komma hit som icke boende o leva efter egna regler

     Svara

    Är fler svenska Influencers som är i Marbella just nu….. dåligt och äckligt beteende. De skiter totalt i det.

    Svara

     Nej äckligt är det inte. Sluta tjata om att allt du ogillar är äckligt. Det visar bara att du inte förstår innebörden.

     Svara

    Låter ungefär som vi lokalbor i fjällområdena har det i Sverige. Väldigt provocerande.

    Svara

  Känner ett par som rest mycket , båda har covid och planerar att resa så fort dom är friska……

  Svara

   Sjukt… man undrar hur många de hunnit smitta…

   Svara

   Inte på något sätt värre att åka till Marbella än Sälen. Det finns inget virus i Spanien som vi inte redan har här i Sverige.

   Svara

    Men det beror ju på vad man gör i Sälen. Är du bara utomhus och bor med ditt hushåll, så är det ju mycket större risk att du sprider smittan om du klubbar i Marbs

    Svara

    Som du vet om. 🙃

    Svara

   Själviska människor!

   Svara

   Du tar ju upp detta resande par i varje kommentarsfält..?

   Svara

    Troligen är det hen själv som är ute och far, och nu fått viruset. Och kommer åka direkt hem är frisk haha

    Svara

     **när hen**

     Svara

  Man blir bara förbannad när de lägger upp sånt där.
  Själv åker jag och handlar 1 gång, på sin höjd, i veckan efter jobbet för att inte vara ute bland folk.
  Och då är jag ändå vaccinerad.

  Svara

   Ja det är ju inte sann kärlek när allt är intränat och putsat på.undrar hur många tagningar och försök som togs innan hon lade upp detta?

   Anus.

   Svara

   Heja dig!

   Svara

   Så får du nog skylla sig själv. Ingen kommer tacka dig

   Svara

    JAG tackar hen.
    Jag är innerligt tacksam över ALLA som ”sköter sig” så att säga.
    Eftersom det finns en uppsjö av människor som inte har möjlighet (av flera olika anledningar en av dessa är låg intelligens samt egoism) att sköta sig.

    Därför är det viktigt att vi som kan gör det vi ska.
    Hade alla struntat i restriktionerna hade det varit kaos.
    Sen kan det kännas orättvist att vissa skall uppoffra sig – men jag ser det som att alla inte förstår och då får jag göra lite extra för att täcka upp för dem. Sånt är livet, lite orättvist i bland.

    Svara

     Jag säger också ”heja dig” ”heja oss som sköter oss”.

     Egoister får mig mig också att tappa tron på mänskligheten. Denna pandemi har verkligen visat vad folk går för. Alla kändisar som visat att de skiter i restriktioner och rekommendationer. Personer runt en som också visat vad de går för (föga förvånande var det personer man hade kunnat räkna ut innan hur de skulle bete sig).

     Vi som sköter oss ska fasiken ha en klapp på axeln. Resten kan väl emigrera nånstans så vi slipper dom.

     Svara

    Jag tackar också personen och alla andra som följer restriktioner och inte beter sig vidrigt egoistiskt. Tycker att de som skiter i restriktioner, speciellt de som reser utomlands, är patetiska. Och att de som gör vad de kan för att minska smittan är värda all respekt. Heja dem- på riktigt.

    Svara

    Ja visst anonym 8.31
    Och du är en av dessa som skiter i andra. Förbannade egoist.

    Svara

   Veckans höjdpunkt – storhandling på ICA maxi 😂

   Svara

    Veckans höjdpunkt är väl ändå fredagar. Jag hatar att handla mat Corona eller inte.

    Svara

     Om man sitter inne väldigt länge och inte träffar vare sig familj eller vänner, då är storhandling vid 20 tiden på kvällen veckans höjdpunkt jag lovar.

     Svara

   Förlåt, men är bara så otroligt trött på alla som måste kommentera att ”själv har jag minsann inte..” osv. Vi är många som följer restriktionerna, hoppas jag.

   Svara

    Det är väl en bra jämvikt. Skulle ingen påtala att de efterlever vad som krävs så hade normen plötsligt blivit vad som visas av alla influensor- folk är dessvärre inte smartare än så

    Svara

  Hon håller även en kamera?

  Svara

   ”Det kommer självklart att vloggas” skrev A i en story 😩

   Svara

   Detta är så sjukt cringe. De har en helt uppsättning av kameror samt att båda parter håller en kamera i handen. Förhållandet verkar handla om likes, kommentarer och delningar av deras inlägg som något ”goals”-par, men det faller pladaskt av hur stagat allting ser ut att vara: samt vilket par hyr ens in en fotograf för att ta ”relationship goals” foton?😂 Jo, Antonija och pojken.

   Svara

    Förhållandet verkar så fejk, inte äkta alls. Folk som är kära på riktigt har ju ofta bara ögon för varandra och vill inte blanda in en massa andra människor i sitt förhållande och höra okända människors åsikter om förhållandet. Här har vi människor som hysteriskt sätter upp kameror överallt och publicerar foton o videos i parti och minut. Inte direkt att leva i stunden. I call bullshit.

    Svara

     Håller tyvärr helt med. Det är jättesynd att det har blivit så. Det är lite Trueman Show över detta.

     De låtsas vara i en fin relation för att växa sina egna konton och få en större följarskara. Men ingenting av detta känns sådär jätteäkta. Hur kan de ens tillåta sig att känna genuina känslor när precis allting ska delas inför kameran eller med massor andra personer som konstant är runt dem? Killen är ganska okänd men får tusentals nya följare bara för att han är i en relation, och Antonija (som redan varit relativt stor innan) når en helt ny grupp av följare genom att vara en förhållande-person aka en relation-”goals”-person.

     Svara

    Två attentionwhores har funnit varandra. Vilken saga! 💕💞💕

    Svara

  Camcam nu får du nog se över kommentarsfunktionen. Mina kommentarer kommer inte fram om jag inte använder vpn. Trodde du ville undvika att uppmuntra användningen av det…?
  Jäkligt tröttsamt iaf. Jag har inte skrivit något tveksamt så jag fattar inte vad grejen är?

  Svara

   Men vad ska hon göra åt saken menar du?

   Svara

  Det är respektlöst att hon dagligen postar hur fantastisk det är där borta, soligt, varmt, härligt osv medan vi som som har samhällsansvar under pandemin har bla valt att inte resa pga vi vill bromsa smittspridningen. Det är som att spotta på vår ansikte. Det är inte skryt av hennes sida, utan världsfrånvänd beteende.

  Jag tycker inte att det är ”nödvändig resa” för att leta hus i marbella. Det är varken viktig eller brådskande. Och det här med husletande verkar vara ett betalt samarbete med en mäklarfirma med tänka på att de tittar på hus som kostar en multum.

  Vill även påminna att hon var på en ”hemlig” nyårsfest i Sverige där flera sedan fick Corona.

  Svara

   Sluta följ då.
   Simple.

   Svara

    👍🏻👍🏻👍🏻

    Svara

     Håller med 06:34
     Om influencer inte vill följa rekommendationer och bara är upp i sitt eget alter ego, kanske borde någon lära dem RESPEKT iallafall. Respektera att alla är inte privilegierad att kunna dra iväg pga av PANDEMI och JOBB DE MÅSTE INFINNA SIG PÅ oavsett de vill eller inte, men dom gör det med livet som insats.
     Dessa influencer kunde åtminstone avstå publicera bilder på hur de festar och reser som om de inte är pandemi i världen. Skulle skämmas om jag haft en anhörig, dotter/son eller dylikt som under rådande omständigheter publicerar bilder av total avsaknad av respekt.
     Ni kan resa, men skit i att publicera det på nätet. TACK

     Svara

  Folk alltså.. Avföljde nyss en mindre influencer, Cassandra Klatzskow. Födelsedagsfest med typ 7 andra, alla står nära och dansar, de kramas och pussas. Och det är inte en liten bubbla (vore dessutom för stor) hon umgås med olika hela tiden.
  Gillar henne egentligen men det här var droppen. På hennes konto verkar inte corona finnas, vill inte stötta såna 🙁

  Svara

   Då skulle jag få avfölja halva min instagram. Det är dagligen små fester, kalas osv…men man ska inte kasta sten i glashus.

   Svara

    Gör det.

    Svara

   Fast det är väl ändå inte så farligt? Alla där kanske hade antikroppar? 7 pers känns ändå relativt coronanpassat.

   Svara

    Det är det här tankesättet som gör att spridningen inte minskar…
    Man kan smitta även med antikroppar och man vet inte när det de går ur. Och just de närmaste vännerna har det? Inte troligt. Det är inte enligt restriktioner och rekommendationer alls. Umgås med ditt hushåll och om du är ensam med en liten bubbla på 2-3 personer som inte träffar några andra.

    Svara

     Och 8 är normen i samhället och det som gäller för privata sammankomster.

     Svara

      Inte fler än 8 i offentliga sammankomster ja. Man ska inte umgås så många privat.

      Svara

       Utomhus.

       Svara

     Ja med det är inte heller rimligt att folk ska sitta en och en ensamma i ett år. Man får umgås med vänner och personligen tycker jag det är mycket värre med influencers som reser kors och tvärs och är ute och festar på krogen.

     Svara

      Ja i små bubblor… Inte med alla sina vänner precis som förut.

      Svara

       Nej men 7 pers på ett födelsedagsfirande är inte ”alla sina vänner precis som förut” det är ett litet firande med sina närmsta.

       Jag tror det är ytterst få personer här inne som följer rekommendationerna till punkt och pricka.

       Svara

        Tycker också det är väldigt dumt gnälla på ngn som firar sin f- dag utomhus 8 pers. Hon har uppenbarligen ansträngt sig för att göra rätt.

        Svara

         De var inomhus ju.

         Svara

         Ja för smittan gör undantag för just födelsedagar!

         Svara

        Men hon träffar alla vänner precis som förut menar jag… inga sociala bubblor direkt.

        Svara

         Och hur vet du det? Baserat på Insta? Tror faktiskt ingen lever ”som förut” just nu…

         Svara

          Ja hon visar sitt liv på insta med massa olika vänner, som förut. Tyvärr gör ju många det, därför vi har problem.

          Svara

          hahahjo Bingo och hans klan verkar ju göra det. Reser och har sig hit o dit hela tiden.

          Svara

        Förstår att spridningen inte avtar om alla har så slapp inställning som ni…

        Svara

    hahah fast de spelar ingen roll…..? man kan smittas eller smitta även om man har antikroppar. Och man ska inte ha små fester heller! Är ju just pga sånt de sprids!

    Svara

   Reagerade också på Cassandras födelsedagsfirande, men framförallt eftersom hon gnällt och klagat såååå mycket på hur andra beter sig, både i sin podd och på instagram. Men klart det inte är lika viktigt när det är hennes födelsdagsvecka det handlar om! Gillar henne, men gud vad jag stör mig på folk som gnäller på andra och sen inte är ett dugg bättre själva.

   Svara

    Oj, visste inte att hon klagade, lyssnar inte på podden. Så märkligt.
    Ja verkar va en så mysig tjej på andra sätt, synd.

    Svara

  Är ju Victoria Eklund (vann love island) på en av bilderna. De verkar ju hänga ganska mycket där nere, även om hon ger sken av att ”bara ha myskvällar hemma i huset”.

  Svara

  Jag såg att en influencer firade att hon nu hade haft antikroppar i ett år. Hur vet hon att hon fortf har antikroppar? Och om hon nu fortf har antikroppar är det väl ingenting att fira.

  Svara

   Ingen forskare eller någon annan vanlig dödlig vet hur länge antikroppar varar men influensers dom vet. 🙃

   Svara

    Trust me, I am an influencer

    Svara

   Dasha är som besatt att skryta om dessa antikroppar lol…
   Synd bara att de inte skyddar mot mutationerna…

   Svara

    Synd att det inte hjälper mot dumhet heller…

    Svara

   Hon tog väl ett test? Jag har en vän som var sjuk för ganska exakt ett år sedan och som testade sig häromdagen (för tredje gånger under det gångna året) och där det visade sig att hon fortfarande hade antikroppar. Trodde faktiskt inte det höll i sig så länge själv. Men det finns som sagt test som kan ge svaret på om man har antikroppar eller ej och det får man anta att den influencers du pratar om har koll på.

   Svara

    Iaf i Sthlm är antikroppstesterna stoppade för allmänheten (senast jag läste, rätta mig gärna om det ändrats).

    Svara

     Det stämmer nog, min vän tog sitt via jobbet

     Svara

     Finns att köpa självtester med mer än 98% tillförlitlighet på apoteken

     Svara

     Från 1 april får man inte testa för antikroppar, eller man kan inte boka själv i alla fall.

     Svara

      Klart du får och kan (!) skillnaden nu är ju bara du måste betala ca 300 kr privat iom att regionen inte bekostar dem.

      Svara

       Region Uppsala har alltid tagit betalt för antikroppstest. 200kr. Men nu försvinner möjligheten helt. Ingen kommer få testa sig mot antikroppar i Uppsala län.

       Svara

        På Apoteket här kan man köpa antikroppstest nu.

        Svara

        Klart du kan och får 😊 Du kan bara inte be regionen om det! Men alla privata aktörer finns ju kvar.

        Svara

         Aha! Tyvärr var de slut här, men ändå. =)

         Svara

    Svenskprovtagning.se säljer antikroppstest bl.a. 👍🏼

    Svara

   Antikroppar innebär heller inte att man är fri från smitta och inte kan smitta andra. Nämndes på nyheterna igår.

   Svara

    Nej men risken sjunker avsevärt. Som med vaccin.

    Svara

   Inte ens de som fått vaccin får ju leva utan restriktionerna.. men ngn ursäkt måste de väl ha för att öppet skita i allt.
   Tänker att hon som gravid ändå borde vara extra försiktig, antikroppar idag betyder ju inte antikroppar imorgon

   Svara

   Man testar sig såklart. Jag har haft antikroppar i snart ett år, fortfarande ett bra skydd. Flera på mitt jobb har insjuknat nu men jag har klarat mig utan minsta förkylning.

   Och nej, jag har ett jobb där man inte kan jobba hemifrån och ja, jag är glad över mina antikroppar. Så många som är sjuka nu, men inte jag.

   Svara

    Man har väl inte antikroppar mot alla förkylningar för att man haft Covid? 🤣

    Svara

     Nej men att jag inte blev smittad av kollegorna. Kunde ju fått en förkylning iaf.. Men tydligen är antikroppar ett väldigt bra skydd.

     Svara

      Antikroppar mot Covid-19 skyddar mot förkylningsvirus menar du?
      Kanske är det handtvätt och distans till andra som påverkar.
      Vare sig man är vaccinerad eller har antikroppar efter genomgången infektion ska man ju fortsätta med de åtgärder mot smitta och smittspridning som vi hållit på med nu sedan drygt ett år.

      Svara

       Men nej, menar att jag inte blev sjuk av deras sjukdom. Jag var helt enkelt skyddad mot att få något av deras smitta. Då satt jag ändå i samma lilla rum som två kollegor under närmare 8 timmar, de insjuknade sedan på natten. Tänkte att jag kanske skulle känna något jag med men ingenting har hänt.

       Förkylning i sig är ju ett symtom så det är så jag menar.

       Handsprit hjälper föga. Tvål och vatten är det som gäller.

       Svara

   Hon testar sig privat typ varannan månad, och mellan dessa test gör hon covid-19 test, även det privat, utan symtom men innan hon ska göra något speciellt, som innan påsk då de skulle träffa släkten…görs ett och annat inlägg om detta.

   Svara

    Dumhet är genetiskt.

    Svara

  När hon kommer hem får hon sätta sig 14 dagar i karantän, fixa att mat och annat blir hemkört och går hon ut så är det solo-promenader som gäller utan någon kontakt med andra. Jag följer henne inte så det får ni andra säga till partypinglan.

  Svara

   Kommer inte att hända..

   Svara

  Är det inte dags att #dumpainfluencerna ? Så länge dom klarar sig undan med den här typen av beteende så kommer dom ju bara fortsätta i all evighet… en influencer för mig borde influera, inte provocera (då är man en provencer, eller nåt…)

  Svara

   Jepp! 👍🏻👌🏻👏🏻

   Svara

  Hur kommer det sig att så många följer dessa influencer som är totalt oinspirerande? Inspirerar dom någon? Uppriktig fråga! Jag älskar instagram och youtube och följer många influencers men inte en enda svensk. Det är på grund av att ingen av dom har en egen stil/smak utan börjar en med nått så kör alla! Ett exempel är dessa färglada brudslöja (snittblommor) det har ALLA! Samma inredning, samma kläder. Dom är bara kloner hela högen. För att nämna två som jag följer utomland: lydia elise millen och tamara kalinic

  Svara

  Vad heter låten i Antonijas video?

  Svara

   Aicha – Ya Levis

   Svara

  Varför har denna människa ens följare? Cancel her.

  Svara

  Vad händer med inlägget om marmormöblerna? Börjar ju onekligen verka som att den här bloggen och företaget har något skumt samarbete på gång.

  Svara

   Eller så skrev Cam sina åsikter som fakta, och så visade det sig inte vara sant…

   Svara

    Om så vore fallet är det ju ännu viktigare att inlägget kommer upp igen med en rättelse.

    Svara

  En person i min närhet frågade om vi ville följa med till Spanien nästa vecka… 🤦

  Svara

   Herregud…

   Svara

  https://nyheter24.se/amp/noje/952430-influencer-salde-svartkontrakt-for-800-000-kronor-javla-typer

  https://www.etc.se/inrikes/kand-influencer-salde-svartkontrakt-800-000-kronor

  Förlåt för OT men Detta är så sjukt. Att det inte tagits upp mer är skumt. Eller kanske de varit inlägg här som jag missat? 😱

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Varför skriver du inte om detta Camilla? Eller har jag missat det?

   Svara

    Cam skrev någon gång att hon kommit överens med ansvarig utgivare att inte skriva om det. Antar att det är lätt att åka dit för förtal om det börjar name droppas i kommentarerna

    Svara

     Aha, tack!

     Svara

     Vem det är finns ju dock på Flashback.
     Tycker fortfarande Camilla kan skriva om detta även om hon inte nämner namn. Detta är kriminellt och helt galet. Fängelse i straffskalan…
     Men sen är ju denna person känd i Sthlm att inte direkt ha så hög moral…

     Påverkar inte sånt här visum i USA?
     Villkoret för att ha visum är väl att man inte utreds eller är dömd för brott?
     Hennes man som hon är gift med är ju från Kanada så han har väl Inte heller green card.

     Svara

      Det går inte eftersom folk ändå skulle envisas med att namnge i kommentarsfältet på alla sätt som går, oavsett hur mycket jag moddar.

      Svara

     Men är inte det konstigt? Det är ju redan ute på tidningar. Känns så konstigt det är helt andra regler här… förtal-grejen börjar fan ta över allt

     Svara

  Kan liksom inte ta någon på allvar längre när allt ska vara så gulligt, kul, mysigt, härligt och fritt samtidigt som kameran står riggad och allt görs i syfte för att visas upp. Lite som mitt guilty pleasure Josephine Dahlberg som lägger upp ”härliga” dansvideos, meditation och morgonritualer och pratar om nuet, mindfulness och välmående samtidigt som hon riggar upp en kamera i skogen och hoppar runt som att hon är fri och lever i stunden men allt göra för att visas upp.

  Hur mindful är man när man sitter med en kamera i ansiktet och gör sin fotomin medan man mediterar?

  Svara

   Låter som cringedrottningen Jonna Jinton också.. 🤣

   Svara

    Eller framför allt hennes superobekväma kille. Mår så dåligt av hans uppsyn när han tvingas isbada, vara romantisk, skutta över ängarna etc framför kameran.

    Svara

     Sant. Han verkar vara en väldigt privat och blyg person. Till skillnad från henne som ska fläka ut ett skådespel inför miljoner tittare. Men det är val… tja, influencers i ett nötskal. x)

     Svara

     De har gift sig så jag tror nog att han faktiskt accepterar att hon gör det hon gör ett antal år till. Kanske hon ändrar stil och blir mer ”privat” när-om hon får barn. Till skillnad från många andra online så tycker jag att hon har en skön stil. Hon tar sig inte alls så seriöst som ni tror. Uppenbarligen tycker ca 3 miljoner personer över hela världen samma sak.

     Svara

      Alltså, jag gillar Jonna. Och jag hoppas verkligen att hennes kille/man ”accepterar” det hon gör (varför skulle hon behöva hans godkännande?) – mycket av det är väldigt fint och välbehövligt alternativ till andra influencers. Min kommentar gällde bara att HAN inte ser ut att vilja vara med, och att det blir jobbigt att se på hans obekväma medverkan.

      Svara

       Han är blyg! Växte upp i samma område som han och hans bror.

       Svara

      Alla får tycka vad de vill såklart.
      Har följt henne i ca 8 år och jag tycker inte hon tillför något längre, det är bara skådespel för att pleasa en publik som tror på tomtar och troll..

      Svara

   Huuuur kan man tjäna pengar på det där? Vem köper ”kristaller”?! Och en bok om att typ ta det lugnt (vilket ju är lätt när man lever med en mångmiljonär)

   Svara

   😅😅

   Svara

   Har du själv provat att spela in något för presentation? Pröva att göra ett vanligt boktips inför kameran, faktiskt inte alls lätt. En del har mer talang än andra att vara naturliga och sig själva framför kameran.

   Att sedan rigga en kamera för att filma en ”spontan” kram blir ju sådär lagom ”spontant”… men så är det på väldigt många reality-TV-såpor också.

   Svara

    Har svårt att förstå din kommentar? Eller kanske du hade svårt att förstå ursprungskommentaren? #förvirrad

    Svara

     Ursprungskommentaren handlade om att filma något för ”uppvisning” och att den som tittar har svårt att ta det som personen framför kameran vill förmedla, på allvar. Jag skulle vilja påpeka att det är inte alldeles lätt att göra det – förmedla glädje, entusiasm eller lugn meditation eller något annat. En del kan, de flesta av oss är nog ganska mediokra.

     Svara

    1. Tycker ju inte att hon är naturlig eller ”sig själv” framför kameran, utan snarare tillgjord till att börja med så vet inte vad du vill ha sagt med det.
    2. Jag har gjort betydligt svårare saker än ett ”enkelt boktips” (tack för förslaget haha) framför kameran och även inför stor publik tackar som frågar.
    3. Min poäng var liksom inte att hon gör dåligt content (hon är absolut bra på att låtsas att henne dans är spontant) utan snarare att JAG personligen har svårt att ta hennes budskap (som hon för övrigt tjänar stora pengar på) på allvar eftersom hennes agerande visar på motsatsen till den livstil och det tankesätt hon förespråkar. Du kanske tycker olika och det är okej.
    4. Detta är inte första gången du svarar på en kommentar genom att samtidigt framstå som både nedlåtande och lite man-splainig samtidigt som du också verkar missa lite av poängen och dra in irrelevanta saker i konversationen. Det är min feedback till dig utfall du kanske själv behöver jobba lite på vilket budskap du förmedlar osv.
    5. Man kan leverera ett budskap och ev kä

    Svara

     ok. jag tror vi missar varandra litegrand här eftersom vi tycker så olika om Jonna och jag ville ta henne i försvar.

     Synd att du uppfattar det jag skriver som nedlåtande, för det var inte meningen. Jag vet inte vem du är ”anonym”, men jag står för det jag skriver och du kan lätt klicka och kolla upp mig.

     Svara

  Narcissisten – influencer- snart är skillnaden obefintlig mellan narcissisten och influencer
  ….anser sig vara viktigare och mer betydelsefull än andra i sin omgivning – vilket omgivningen ständigt utsätts för
  ….drivs av rikedom, makt
  …har ett överdrivet behov att stå i centrum- Vill du boosta en narcissists redan uppblåsta ego kan du inte ge nog med bekräftelse. Men förvänta dig absolut inget tillbaka (från Amelia tidningen) haha så sant
  …Har orealistiska uppfattningar om sina egna rättigheter. Eftersom en narcissist anser att allt kretsar kring det egna jaget, sätter hen upp helt egna spelregler som hen dessutom förväntar sig att andra ska spela efter helt utan att ifrågasätta. (från Amalia tidningen)

  Skrämmande likheter av personlighetsdrag. Googla lite narcissism så (BOOM nutidens influencer) (inte alla men vissa är helt verklighetsfrånvända)

  Ni andra vanliga medmänniskor som lever i en Pandemi, Tvätta händerna, håll avstånd, stanna hemma vid sjukdom- solidaritet och medmänsklighet <3 Fy fasen vad ni är bra!!! respekt
  och till alla med samhällsbärande jobb – STORT TACK

  Svara

   Jag tänkte direkt på Katrin Z och Bella.

   Svara

   Och när folk har berättigad kritik gnäller de om ”hat och avundsjuka” oavsett vad det gäller. Tvätta händerna- ”buhu ni är bara avensjuka å hatar buhu”. Dessa narcissister är skadliga för samhället. Sluta omedelbart följ och skäll ut dem efter noter när de beter sig vidrigt. Det är viktigt att inte låta narcissister hållas, det blir en skadlig påverkan på befolkningen och samhället. Folk måste bli mer kritiska till dessa narcissister.

   Svara

    Avensjuka????

    Svara

     Så fort en influencer/narcissist blir kritiserad/granskad/ifrågasatt kommer deras oförmåga att se sig själv utifrån. Deras värld är självcentrerad och för självgod.
     Så du anonym 13:15 som skrev frågetecken bakom avundsjuka så menas de följande. En influencers/narcissist sätt att ta kritik är obefintlig och därför slänger de ur sig – DU ÄR AVUNDSJUK för de har inte förmågan att rannsaka sig själv.
     De är för egenkär och besitter inte se sig själv utifrån. Du kan aldrig tillrättavisa en typsik narcissist, de är för arrogant och självcentrerad. Så avundsjuka är ett återkommande inslag du hör influencer/ narcissister tar till när de blir ifrågasatt alternativ haters för att andra inte tycker som dom gör.

     Svara

  O Pernilla Wahlgren är i marbella och träffar andra människor, men hon har å andra sidan skitit i restriktionerna helt sedan pandemins början så vem är förvånad.

  Svara

   Att hon inte haft corona än är ett under, eller har hon haft det?

   Svara

    Hon kan ha t-cellsimmunitet, eller genetiskt tur då vissa människor tydligen klarar sig undan trots att personer i samma hushåll har Corona.

    Svara

     Jag och min dotter har klarat oss trots att min man varit smittad två gånger.

     Svara

   Den där Pernilla lär inte sätta sig i karantän minst 7 dagar efter hon kommit hem. Knappast ungarna hennes heller. Trots man bör göra det även fast man har antikroppar. Undra hur många som ens bemödar sig läsa på FHM innan utlandsresa?

   Har tappat all respekt för Pernilla detta året. Så äckligt nonchalant hon och hennes väninnor är.

   Svara

  Jeanette Svedbergs konto, hennes Instagram nämndes igår, är fan i mig något av det sjukaste jag sett. Jag trodde ingen kunde ha mer filter än Anna Book men hon slår henne med hästlängder. Och et värsta är att hon driver skönhetskliniker och lockar nya kunder med sina filterbilder… Är folk så naiva att de tror att hon typ bara sminkar sig bra?

  Svara

  Hon var på klubben med Matilda Karlsson, Jenna Nevring och Victoria Eklund

  Svara

  Camilla? Varför hamnar mina kommentarer i modd titt som tätt alternativt att de inte syns förrän 2 timmar senare??

  Svara

   Samma här!

   Svara

  Å Houseofphlilia har dragit till fjällen..

  Svara

   Finns inga restriktioner mot att resa till fjällen så länge man reser smittsäkert och håller sig till restriktioner på plats…

   Svara

    Folk måste sluta argumentera med ”mAn FåR fAkTiSkT rEsA” det betyder inte att det är lämpligt just nu!!

    Svara

     Men ni coronapoliser som tycker att era åsikter väger tyngre än vad regeringen säger, hur tänker ni då? Vem är ni att bestämma vad som är lämpligt och inte?

     /En som inte varit i fjällen eller liknande, men trött på dessa översittarfasoner. Man får förhålla sig till de regler och restriktioner som finns och vill man sitta och hitta på egna är väl det fine, men sluta kräva av andra att de ska följa dina egna påhittade.

     Svara

      Men exakt så, de tycker att deras åsikter väger tyngre än vad regeringen säger!
      P A T E T I S K T.

      Svara

     Vad är det för fel att resa i egen bil, medtagen mat, till ett fritidshus och åka längdskidor, pulka etc och inte träffa en käft utanför sin egen familj? Folk tror att fjällen = trängsel på after ski och restauranger men skidåkning och andra måste ju vara den mest smittsäkra sporten…

     Svara

    Beror på vart fjällen ligger. I Västerbotten är det reseavrådan både det inom och utom länet.

    Svara

    Jo i Västerbotten är det hårdare restriktioner med reseavrådan inom och utom länet. Så du har fel att det inte finns.
    Jag tycker det är märkligt att människor inte ens håller sig uppdaterade vad som gäller i Sverige.

    Svara

  Cringe.

  Svara

  Isabella reste till idre igår och ätsjälvklart sponsrad av takbox.se för att hon nämner deoch inte ens egen mat kunde de ta med sig nämner ett lokalt företag som levererat mat och skafferi varor till de för en veckas vistelse allt för att verka mer viktig än alla andra. 🤮

  Svara

  De vibbar jag får från henne och nu kan jag ha helt fel för jag följer inte henne. Men när jag ser allt sånt här med Oliver, så ser jag bara en tjej som är fruktansvärt hjärtekrossad. Att Jack va den som tog steget att göra slut, hon blev dumpad och nu desperat försöker bevisa för honom att hon gått vidare, strö salt i hans sår att hon nu funnit the man, den perfekta mannen. För allt handlar om att visa hur perfekt Oliver är och vilken kärlek de har.
  Jag kan ha helt fel troligtvis har jag det men det är vad jag får för vibbar, det känns så oäkta.

  Svara

   Tror det var Antonija som valde att göra slut för hon blev ”tvungen”. Dem var nog inte på samma plan i livet helt enkelt.
   Men allt med Oliver känns så oäkta om det måste läggas upp varannan sekund. Tror båda dem vill trycka upp deras ”lycka” i ansiktet på både Jack och Olivers dotters mamma. Patetiska båda två känner jag. Ryker väldigt mycket PR om deras förhållande.

   Svara

  Borde snarare vara Spanien som säger att de inte vill ha henne där med tanke på att Sverige har en smittspridning på över 680 fall på 100 000 och Spanien har dryga 160 på 100 000. Problemet i Sverige är att majoriteten inte följer restriktionerna. Influencers bidrar absolut till sin del men majoriteten av Sveriges befolkning sköter sig ju inte heller (även om alla inte sitter och åker utomlands så följer de inte restriktionerna till 100%).

  Men till de som sköter sig och håller på restriktionerna – heja er – men tyvärr är ni för få.

  Svara

  Det är väl inget konstigt att en ung festprissa går på klubb när hon är i Marbella? Man tittar knappast på hus dygnet runt.

  Svara

   Hoppas att detta var en sarkastisk kommentar 😉

   Svara

  ”Smittan”. Det är så uttjatat nu med denna skrämsel. Det ÄR inte pesten. Det är en väldigt låg dödlighet och en extremt eftersatt sjukvård är det stora problemet.
  Jag har själv haft ”smittan” i två veckor. Många andra också i 2 dagar eller en vecka. Vi bygger immunitet. Ni bygger så mycket rädsla.

  Ja visst ”jag känner en som känner en som fick ligga i respirator”. Tack då vet jag. Men alla andra sjukdomar då? Solidaritet? Ingen borde köra bil för folk dör och blir skadade för livet. Ingen borde dricka alkohol för alkoholskador belastar vården med 60.000 patienter om året.
  Stanna upp och tänk. Fokusera på era egna liv och inte att reta upp er på andras.
  Att leva är en risk. Varje dag.

  Svara

   Så jävla dumt resonerat. Grattis (eller tyvärr med ditt synsätt?) att det gick så lätt och bra för dig.
   För många gör det inte det. Så håll käft och visa respekt för alla som förlorat nån.

   Svara

    Räknas det om man dör av andra saker eller finns bara covid nu…?
    Trist med så otrevlig ton men du och många andra är ju bevis på hur dåligt psykiskt folk mår…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.