Margaux Dietz nästa bok blir en erotisk roman

Hon avslöjar inte så mycket mer än så, men i reklamfilmen på Instagram så slänger Margaux slänga, suktande blickar efter en kvinna som går förbi. 
Boken är alltså hennes skönlitterära debut (i kategorin vuxenböcker), trots att det är Margaux själv som vi ser i videon.
Den handlar om rätten till njutning och att vi kvinnor inte ska behöva be om ursäkt för vår sexualitet, ett ämne som jag tycker är både bra och viktigt.
Om det görs på ett bra sätt.
Man kan antingen göra det på ett bra sätt, eller så kan man skriva en bok Katrin Zytomierskas ”Bucket List” som jag fortfarande känner mig litterärt skändad av att ha lyssnat på, och då är det snart 4 år sedan som jag genomled den.
Jag hoppas att den var en ”once i a blue moon” och att inga liknande böcker någonsin ser dagens ljus.

Det här bli Margaux Dietz tredje, eventuellt fjärde bok.
Tidigare har hon skrivit ”Ditt bästa liv” och ”Arnold reser till Sydafrika” som är en barnbok, och den 26 april släpps även barnboken ”Drömma stort” som handlar om att livet är fullt av möjligheter och som görs i samarbete med ”Min stora dag”.
Jag såg det när jag gick in på Adlibris för att dubbelkolla så jag inte missat någon smygsläppt bok.

Vad tror ni om Margauxs erotiska roman?
Bra eller anus?
Skojar bara….
Tumme upp eller tumme ner?

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ärligt talat: otroligt pinsamt. Dessutom, om man inte kan skriva bra nog för att klara av det utan att ta hjälp av en spökskrivare är inte skönlitteratur något för en. Det är en sak att ta hjälp av en spökskrivare vad gäller en självbiografi, men inte en skönlitterär bok.

  Svara

   Hon skriver i inlägget att det är hennes skönlitterära debut?
   Var får du spökskrivare ifrån?

   Svara

    Hon ska ha en spöksskrivare, det framgår i Margaux video.

    Svara

     Varför då framstå som att man själv gör debut? Känns inte som samma sak. Varför ska man ha en spökskrivare om det inte är typ en biografi eller liknande? Vad är det hon står för i verket då? Idén?

     Svara

      Ja, Sandra det är en bra fråga. Språket är ju verkligen A och O i en bok, en fantastisk historia förstörs lätt av en medioker författare och en bra författare kan skriva en bra bok om ingenting.

      Svara

       Det flesta kan komma på en bra idé men långt ifrån alla kan skriva ut idén som en sann författare. Så att säga att man själv gör romandebut genom att ha kommit med en idé är väldigt fräckt. Jag tycker inte man ska få säga att man gör skönlitterär debut, då får man säga typ ”Från min idé kommer den här personen att skriva en bok”. Men hoppas spökskrivarens namn får vara med på ett hörn? Annars är det ju bara fult.

       Ja, jag har skrivit tre kommentarer här redan, för jag är väldigt engagerad haha.

       Svara

        haha älskar ditt engagemang! Det märks att du har ett äkta intresse för litteratur 🙂 Jag har hunnit med ett helt gäng kommentarer jag med, men har ju bara hetat anonym så det är inte så lätt att se.

        Svara

         Jo eftersom det är ett brinnande intresse för mig och att jag vet hur slitigt det är att skriva romaner så tycker jag faktiskt inte det är rätt att man ska kunna kalla sig författare utan att han skrivit en bok på egen hand! Men nuförtiden kallar ju sig var och varannan kändis författare fastän de inte många fall inte har förtjänat titeln. Så bajsnödig är jag, men jag tycker verkligen så.

         Svara

          Jag förstår det du känner Sandra. Det är så sjukt krävande att skriva en, två, tre och fler böcker och bli refuserad. Sen läsa att influensers och andra kändisar får bokkontrakt på en idé som de pitchar…

          Svara

          Jag som också skrivit tre böcker so far och debuterar skönlitterärt till sommaren har fortfarande svårt att kalla mig författare för jag har väldigt stora krav på just den kategorin…Nobelprisklass alltså. Jag skulle skämmas ihjäl att påstå att jag gjorde debut fick ett debyutantporträtt om det inte var jag som SKRIVIT boken!!!! På allvar måste väl royaltyn utgå till den som skriver? Och sen måste de dela den…på något vis. Herregud! Nej, den ska jag såklart inte läsa eftersom jag inte är ett dugg intresserad och inte vill bidra med en enda krona till MD. Herregud vart är vi på väg? Influencersarna är vår nya elit, de kommer bli ministrar inom en generation….skona oss

          Svara

           Spökskrivaren brukar få 50% av förskottet men inte royalties. Det är vanligt att kändisars skönlitterära romaner spökskrivs, ofta av någon som jobbar på eller nära bokförlaget. Om det är en förlagsmedarbetare som skriver så tror jag inte de får mer än sin vanliga lön. Det är väldigt olika hur mycket input kändisen vill ha i sin roman, ibland finns kanske bara en grundidé men andra har tankar om varje kapitel. Sen finns det ju gränsfall, där de skriver själva men får mycket mer tid, stöd, hjälp med redigering osv än man kan förvänta sig som ’yrkesförfattare’. Det är ju sitt etablerade varumärke/kändisskap de säljer på. Jag som författare har inga problem med det, det är bra med storsäljare som drar in pengar till förlagen. Då kan de satsa tid och kraft på smalare författarskap de finner intressanta och ’värda att ges ut’ men som kanske inte garanterar inkomster.
           Handlar det om en självbiografi så brukar medförfattarens namn stå med på omslaget, om det finns en sån. ’Berättat för XX’ eller ’skriven tillsammans med XX’ (ofta en journalist).

        Min trötta hjärna har stora problem med att få ihop skönlitteratur och Margaux Dietz i samma mening spökskrivare eller inte. Jag undrar lite försiktigt hur skönlitteratur kommer att vara från en person som uppenbart saknar inlevelseförmåga och fantasi och som hittills inte uppvisat ett intressant språkbruk. Infinner sig samma känsla hos mig som när jag läser mina gamla noveller från sexans svensklektioner? Fast det är ju klart hennes målgrupp är ju mellan 10 till 15. En ungdomsbok är det alltså fråga om här vilket kanske säljer upp emot 50 000 ex. Ja varför inte?

        Svara

        Tror inte idén är hennes, är nog någon annan som kommit på idén och säkert inte hon själv som skriver den nej utan någon annan. Hon hänger ju en del med Pascal och gänget. Kanske Sean, men det är margaux som säljer med sitt kända namn och ansikte.

        Svara

         Är målgruppen hennes 11-12-åriga fäns, är tanken att de ska köpa boken och lära sig och uppmanas att ha sex med sina väninnor. Alltså. Annars så köper nog alla andra influencers och kändisar boken de fjäskar ju för fullt för Margaux likaså för Viktor F och Bianca. Att andra mobbas sönder medialt och på soc med säger ingen något om men om Bianca får kritik ujuj då är det hat. Ser inte att hon får så mycket hat mest kärlek och idel hyllningar här och var, finns däremot andra som får näthat i mängder och nätmobbas något fruktansvärt men det sägs det inget om.

         Svara

          Vilken tur att Bianca och Benjamin nu får tid i diverse poddar där de kan beklaga sig om att de ”får hat varje dag och fått hat som barn” så att de får sympatier nu när det kommit fram i media vad deras pappa gjort. Det är så uppenbart en plan och strategi att de ska snyfta ut i poddar just nu för att de ska få sympatier istället för att riskera att tappa följare, fäns och trovärdighet osv pga pappan. Bianca höll ett långt snyfttal i en vlogg också precis innan det kom ut i media om pappan, så strategiskt. Tur de har en mamma också som kan hylla dem offentligt och på sina stora kanaler och att de kan hylla varandra och snyfta åt varandra, det har de stor nytta av.

          Svara

           Ursäkta? Vad är du för missunnsam människa som kan skriva en så elak kommentar.

     Så klart hon inte skriver själv. Det fattar man.

     Svara

     Men om hon inte skriver boken själv, vad är hennes roll då? Idéspruta åt författaren?

     Svara

      Förmodligen är uppdelningen: Spökskrivaren skriver och Margaux är erotisk. Jag ser fram emot att ligga i hängmattan och inte läsa den.

      Svara

       Låter ändå som en genial affärsidé. Finns det någon annan lättlurad författare där ute som vill samarbeta? Du skriver boken och jag sitter inoljad och glansig i ljuset från en DVD-brasa. Vi splittar intäkterna 50-50!

       Svara

        En bilderbok? Den kanske man kan överväga i hängmattan.

        Svara

        Hahahaha! Tack för dagens kommentar!

        Svara

       Haha! Samma här. ”M är erotisk” lol. Alltså nej tack!

       Svara

      Ansiktet utåt, hon säljer boken liksom. Tror inte ett ögonblick på att hon skriver den själv, tror inte alls hon jobbat på den ett halvår som hon säger. Och den ska släppas redan till hösten, samtidigt som Bellas bok, är det för att konkurrera ut Bellas bok tro. Lika lite som Margaux jobbat fram produkterna som bär hennes namn och jobbat med det i ett år så tror jag inte hon skriver eller skrivit på denna erotiska bok heller, och inte i ett halvår. Fake.

      Svara

      Det brukar kallas medförfattare, de ska ha halva royalty osv….

      Svara

     Ska hon sitta o prata snusk Med någon som skriver ner det eller vad

     Svara

    Otroligt pinsamt att säga de är en debut då asså hon frontar ju någon annans verk då. Är de så de ska sluta att de frontar all yrke utan någonsonhelst kunskap fräscht. Vem ställer ens upp på att dela majoriteten av pengarna från boken för att en ska fronta de man själv skrivit. Asså hade hon gått en skrivkurs eller bara skrivit helt på måfå så hade folk köpt den ändå den enda skillnad här är ju att hon tar cred för någon annans verk ska de inte behöva jobba alls utan bara sätta sitt ansikte på saker. Folk har verkligen blivit lata och bekväma! Samma med hennes kroppsvård som ägs av apotek där hon bara har sitt namn på samma med Linn Ahlborg Rebecca Stella Alice stenlöf de äger inte ens sina varumärke för det gör ett företag som heter hubso hubsos personal gör allt så samma person som designar till Alice designar till Linn sen får influncerna en procent på de som de säljer. By Bianca var lika dant. Vågar de inte satsa? Bianca vågade ju de med caia och de gick bra. Lyssnade på podd med hubsos vd där hon berättade allt detta jag skrev ovanför. Stabilt när de inte ens äger sina varumärke blir lite svårt att ta sig ur jag menar tänk om de går skitbra då kanske man vill ha pengar själv nej då ska någon annan äga ens varumärke jag förstår inte hur 0 businessminded de blivit och vågar ta 0 risker. Som egenföretagare får man ibland ta risker investera eget kapital och äga sitt varumärke.

    Svara

   Tycker tvärt om det låter klokt med spökskrivning. Roligt om Margarux kan inspirera till lite bokläsning, och om den är spökskriven är den antagligen betydligt bättre än om hon hade pillat ihop den själv.

   Svara

    Jag förstår bara inte hur md kan vara författaren om det är någon annan som skriver. Som någon skrev högre upp, rimligt i självbiografier när den egna historien ska berättas, men om man bara är ansiktet utåt för en bok 🤔 eller vad är hennes roll här egentligen?

    Svara

  Snark. Det är en spökskrivare (källa: det är hennes definition) som kommer att skriva boken.

  Erotisk bok till barn, lol.

  Svara

   ”Jag känner att det finns ett hål i det litterära utbudet när det kommer till erotiska och igenkännande berättelser skrivna av kvinnor för kvinnor.”

   Hål var ordet …

   Svara

    Intressant uttalande, hon har nog inte läst så mycket gissar jag.

    Svara

  Det är väl inte alls hennes skönlitterära debut om hon skrivit två barnböcker tidigare?

  Svara

   Barnböckerna är det väl egentligen hennes mamma som skrivit?

   Svara

   Barnböcker är inte skönlitteratur.

   Svara

    Fel! Det där är ett så fördomsfullt och trist synsätt. Barnlitteratur ser aldrig som dint, eller som riktig litteratur. Jag hör till dem som gott tycker att Astrid Lindgren kunde fått nobelpriset, men det var såklart aldrig aktuellt eftersom det inte var fint nog.

    Svara

     Man kan inte jämföra Astrid Lindgren med andra författare. Hon slår författare i alla led. Vi älskade personen Astrid lika mycket som böckerna.

     Svara

      Kna man verkligen inte ens jämföra Astrid Lindgren med andra författare? Finns väl fler bra barnboksförfattare tänker jag.

      Svara

       Astrid var inte ”bra”. Astrid var magnifik.

       Svara

    Jodå det finns både skönlitterära barnböcker och fackböcker för barn.

    Svara

     Och poesi.

     Svara

   Även självbiografier räknas som skönlitteratur enligt en mer strikt definition av skönlitteratur kontra facklitteratur

   Svara

   På vuxenfronten alltså…

   Svara

   Men barnböckerna handlar ju om Arnold och hans familj 😉

   Svara

    Dvs inte skönlitterärt

    Svara

  Pallar inte med henne. Men bättre tjäna pengar på detta än sjuka gråtvideos med sonen, sååå… ”tumme upp”.
  Fast ändå ner.

  Svara

  Svårt att säga om en bok som inte är släppt är bra eller inte. Gillar tanken och idén.

  Svara

   För mig räcker det här med att läsa den sk. idén , känns endast som ett nytt desperat försök att klämma fram pengar på.
   Pinsamt är vad det är.

   Svara

   Vilken tanke?
   ”Erotisk.”
   ”Bra tänkt!”

   Svara

    ”Säg åt spökskrivaren att notera den geniala idén!”
    ”E-R-O-T-I-S-K”
    ”Bra, då har vi grunden klar, bara resten kvar!”

    Svara

     😂

     Svara

  jag tycker det låter väldigt pinsamt

  Svara

  Min första tanke var men snälla. Börjar bli lite löjligt med allt hon ska göra, hon försöker lite för mycket liksom. Skriva erotisk roman?! Är det hon själv som skriver verkligen? Ska hon agera i film sen också med tanke på reklamsnutten. Jösses. Hon ska väl släppa padelracket också? Och den store entreprenören och kreatören Viktor Frisk som inte verkar kunna reklammarkera rätt trots att han jobbar med det och startat reklambyrå. Alltså jag tycker de försöker lite för mycket så det blir pinsamt.

  Svara

  Tänk att det fanns en tid innan detta. När man inte sålde ut sig och integritet var något attraktivt. En tid där kultur inte handlade om att sälja ut sig och göra samarbeten. När texterna betydde något.

  Med det sagt – toppenidé – om det hade varit genuint.

  Svara

   Det gjorde det ju dock. Bara på andra sätt. Kändisar har i alla tider sålt ut sig, vare sig det handlade om ett märke på jeansen de bar eller vilka klubbar de besökte. Reklam fick vi i mängder via filmer. En cocacola burk snyggt placerad precis framför någon som pratar. Exakta konceptet som influencers håller på med är inte heller nytt, it tjejerna gjorde exakt samma sak hela 00 talet men använde paparazzis för att nå ut istället för instagram.
   Enda skillnaden nu är att det är lättare att nå ut på egen hand.

   Svara

    Synd att du missade hela indiescenen!

    Svara

     Det där är ungefär som att säga ”synd att du missar alla privatpersoner idag”.
     Att det finns folk som inte gör som influencers, innebär inte att det inte finns ett beteende hos influencers liksom.

     Svara

      Fast det är ett extremt kommersiellt klimat idag. Allt ska säljas ut. Och nej, det har inte alltid varit så. Det finns generationer som har värnat om oberoende.

      Svara

     Ex-akt

     Svara

  Definitivt ANUS, alla dagar i veckan.
  Varför inte producera toalettpapper, där snackar vi vinstpapper!

  Svara

   Är väl som den här skönlitterära boken som bygger på Isabella Löwengrips liv. Isabella skriver och skriver och sedan är det en förlagsredaktör (kallas här för medförfattare) som skriver om det hela så att det går att publicera och kallas för roman.

   Svara

  Bra erotiska romaner där kvinnor tar plats finns redan. Simona Ahrnstedt har vi och hon skriver romantiska böcker bra och låter kvinnor ta plats! Vi behöver inte en till.

  Mvh bitter författare som själv har fått kämpa som ett djur för att bli utgiven. Blir äntligen det nu i juni men som jag har kämpat. Förstår ju att kändisar har förtur, det är helt naturligt eftersom pengarna finns där och förlagen satsar helst på sånt som ger garanterat omsättning. Men ändå.. Om hon har spökskrivare är det ännu mer trist och sorgligt. Att skriva en roman gör man inte på en eftermiddag. Det kräver otroligt mycket tid och engagemang och bortprioriteringar av annat. Tvivlar på att M har haft den tiden så som hon kör padel och förlovar sig och lägger upp filmer på sin son. Men man vet aldrig, hon kanske har jobbat med den i flera år? Vad tror ni?

  Svara

   Självklart har hon inte jobbat i flera år med den.

   Fantastiskt att du blir publicerad! Hoppas att jag kan få en chans att läsa ditt verk!

   Svara

    Nej självklart inte, troligtvis inte i ett halvår heller som hon säger. Om detta varit planerat innan och hon skrivit ett halvår så hade hon berättat om det tidigare. Den ska ju släppas redan i höst samtidigt som Bellas bok släpps, det får mig att tro att PDM ligger bakom idén med Margaux bok och nej klart M inte skriver själv. Podden med brorsan blev ingen succé, verkar nedlagd, så då ska det plötsligt släppas erotisk bok istället. Undra om Therese L. tänker f*n att inte jag kom på det före. Asså.

    Svara

   Jag som alltid trott att författa en bok är själva knappandet på tangenterna. Att i timme efter timme, dag efter dag på papper krafsa ned sin idé bestående av delar man inte sällan lånat eller fått inspiration till hos någon annan. Därefter inser man att det blev skit, så man gör om det. Och sen gör man om det igen. Man sliter i sitt anletes svett tills den ursprungliga dyngan är så polerad att man inte skäms ryggraden ur sig så man bara är en liten amöba kvar. Då skickar man in ex-dyngan till ett förlag och väntar i fem månader på att med lite tur få ett nej… Och då börjar man om igen tills man en dag plötsligt får ja av förlaget, under förutsättning att man gör om lite till… Och sen tjänar man efter alla tusentals timmars jobb en riktigt usel lön.

   Jag måste omvärdera detta. Eller vad är det att vara författare nu för tiden?

   Svara

    Allt du skrev var fantastiskt, och sorgligt sant.

    Svara

   För att inte nämna alla miljontals fanfictions skrivna av kvinnor, mestadels som är lemons/smut ;P

   Svara

   Grattis Sandra till publicering! Det är så jäkla kämpigt, hoppas att jag kommer dit någon dag också.

   Svara

    Kämpa på! Fy fasiken vilket tålamod man behöver ha!

    Svara

  Hon kollar ju på tjejen med mindre intresse i blicken än när jag ser ett par skor som jag vill ha? Om det är den typen av spänning som utlovas i hennes bok kan den nog gott stanna på bokhyllan…

  Svara

   Jag uppfattar det som att den andra kvinnan är frisläppt och margaux representerar dom kvinnor som inte är det eller? Hon kollar med lite avund och fascination. Att hon ser nåt hon vill vara snarare än ligga med. Eller ja det kanske slutar med att dom ligger ändå men ni fattar.

   Svara

    Då kan jag säga – i alla fall från min sida – att många av oss som inte är frisläppta verkligen inte är avundsjuka över hon som byter killar och ligg lika ofta som underkläder.

    Svara

     Håller med, men det verkar vara så margaux ser det.

     Svara

  Är det någon som läst Katrins bok? Känner att jag ryser redan innan och skulle i princip aldrig ens våga öppna den.

  Svara

  Nellie Berntsson söker nytt stall IGEN

  Svara

   Är det verkligen till sig själv då?

   Svara

    Gissar att det är till en eller flera hästar.

    Svara

   Har hon inte sökt nytt i ett par månader nu? Var ett inlägg om det till och med, hon bekräftade att det var för henne själv/verksamheten i en story efter det. Nått att det var jobbigt att sköta gård typ.

   Svara

  Så ofantligt trött på att dessa flunsor ska göra allt.
  Dom tänker bara på vad dom kan tjäna mest pengar på. Gärna ska det vara i tiden och pk. Dom anlitar någon som kan fixa det åt dom och sen släpps det i deras namn och pengar håvas in.

  Svara

  Helt ärligt vem bryr sig? Hon som alla de andra är ju totalt ointressanta?Allt handlar ju bara om att kränga? Skulle inte falla mig in att köpa något av dessa tjejer…..

  Svara

   Inte jag heller men samtidigt vet man att det kommer sälja som smör, och det är tråkigt när det finns så mycket annat därute som faktiskt håller kvalité.

   Svara

  Alltså min kompis har efter en BA i engelska och MA i kreativt skrivande lyckats ge ut en bok via Unbound, det är alltså upp till författaren att själv samla medel att ge ut boken, hon har även kommit tvåa (tror jag) i NYC Midnight challenge. Så har vi influencers som får göra minsta lilla utan talang.

  Köp Embers av Josephine Greenland, hon är halvsvensk och skriver på engelska. Finns på Bokus!

  Svara

   Kul för henne! Litteraturvärlden förändras allt mer och fler ger ut själva för att få mer kontroll på utgivningen

   Svara

  Tycker det är för mycket Margaux nu, tycker inte hon tillför något varken som influenser eller programledare.

  Svara

   Håller med för mycket, men det ska smidas medan järnet är varmt och andra drar nytta av henne också så att säga. Det räckte tydligen inte med drömmen om att få bli programledare och få släppa skönhetsmärke och vara entreprenör nu ska hon även bli erotikförfattare. Konstigt att hon inte börjat kalla sig författare också. Skönhetsserien är det ju inte hon som ligger bakom el jobbat fram heller, det fick hon till sig. Hon har det bra Margaux, pengarna rullar in… det brukar hon ju skryta om lite fint också. Suck.

   Svara

  Tycker så jäkla synd om alla på riktigt duktiga skribenter som kämpar för att få en bok utgiven. Och så kommer dessa reklampelare och får det hur lätt som helst för att förlagen vet att dumma, unga människor kommer köpa oavsett vilken skit det är. 🤬

  Svara

   Verkligen. Samma sak med böcker som har omvandlats i appen Chapters. Jag vet inte hur dessa personer ens kan få kalla sig författare det är så pinsamt dåligt. Bara kolla på Wattpad så åker skämskudden fram.

   Svara

  Jag tycker den här kvinnan har fått storhetsvansinne. Har jag fel? Är hon medveten om hur verkligheten ser ut….

  Svara

   Det har hon alltid haft. En av den mest uppenbara narcissisten inom sociala medier

   Svara

   Hon har alltid haft det.

   Svara

  50 shades of Grey 2.0

  Svara

   Men VA?! Vad baserar du det på? Du verkar inte veta vad 50 shades handlar om, finns ingenting sådant i Margauxs filmsnutt.

   Svara

    Älskar hur upprörd du blir över ett skämt hahaha.

    Svara

    Hon säger själv i sin youtube-video att det är en blandning mellan 50 shades och sex and the city

    Svara

  Jag sänder i all stillhet en styrkekramiz och en tanke fylld av kollegial medkänsla till den redaktör som så småningom ska sätta tänderna i denna berättelse om kvinnlig njutning och sexuell frigörelse.
  Humor och sex brukar vara det som på riktigt skiljer agnarna från vetet vad gäller litterär gestaltning. Finns ingenting som är lika svårt att få att lyckas med i romanform.

  Svara

   ”svårt att lyckas med”, skulle det stå.

   Svara

  Men Herregud! 🤦‍♀️
  Vem bry sig om den romanen, skulle inte ens läsa den om den var gratis.

  Svara

  Jag har försökt hitta förlaget som ska få äran att ge ut boken. Det verkar inte vara hennes tidigare förlag Bookmark. Finns iaf inget på hemsidan som antyder det. Eller så har de inte hunnit med att lägga upp pressreleasen.
  (Vid närmare eftertanke har jag aldrig varit med om att ens de mest etablerade författarna skickar ut pressreleaser om böcker som ska utkomma om ett halvår.)

  Svara

  Ni som skriver att spökskrivaren borde få sitt namn på bokomslaget har missuppfattat vad en spökskrivare gör.
  Det är skillnad på spökskrivare och medförfattare.
  En spökskrivare är alltid anonym. Uppdragsgivaren får kalla sig författare och upphovsman.
  En spökskrivare kostar ofta runt 100 000 :-
  Och är vanligare än man tror.

  Svara

  Vad har hänt med kvalitet? Är det något som någon flunsa är bekant med?

  Dessa amatörer, det enda det kan är att luras och kränga skit, samt se löjliga ut på bild.

  Svara

  Ja någonting måste hon ju tjäna pengar på nu när hon inte längre kan fläka ut sonen som hon vill. Nu ska hon alltså bli ”författare” hahhah. Är det liksom nästa influencergrej nu? Nu räcker det inte längre vara ”designer” längre. Fler flunsor kommer haka på denna författargrej nu. Skrattretande men ändå tragiskt.

  Svara

  Bara jag som tycker Marcelos tjej Emilia är så himla sur hela tiden? Och jäkligt negativ? ”Hon är rädd för det” och ”kan inte göra det”, medans Marcelo verkar mycket mer glad och kärleksfull mot henne (trodde jag aldrig skulle skriva det, men ja han är faktiskt det) medan hon sitter och är sur och gnäller om precis allt.. Så tråkigt.

  Svara

   Är du deras inneboende?

   Svara

  Råder ingen brist. Det finns kvinnlig erotik som är skitbra – Venusdeltat av Anais Nin, hon skrev den på uppdrag av nån rik farbror. Innehåller allt, även hbtq så inte bara ”kvinnlig njutning” (md:s ord, n b)
  Och Sandra, Shuggie Bains refuserades 44 gånger. 44. Och Dumskallarnas sammansvärjning ännu fler gånger, utgavs först efter förf död då hans mamma gick runt och tvingade sig in på förlag.
  Det har f ö aldrig givits ut så många böcker i Sverige som nu. Ibland tänker jag att man kanske inte behöver få sin bok utgiven, att ha skrivit den kan räcka. Fråga sig varför man skriver alls? Eller ge ut på eget förlag. Riktiga förlag går efter pengar, det är självklart. Då blir det bara säkra kort. Vilket de tror md är.

  Svara

  Personligen tycker jag att marknaden för en erotisk bok om kvinnlig sexualitet är känns mättad. Får typ bara reklam om det från amazon, goodreads och på facebook, och jag är inte ens en stor läsare av den kategorin..

  Svara

  Vem kommer att köpa boken?
  Hennes målgrupp är väl ändå typ 9-12 åringar?

  Svara

  Att gå från att skriva barnböcker till att skriva erotiska. Nä. Rimmar fel i mina öron. Luktar lite desperat och tappar all trovärdighet som författare oavsett vem som står för skrivandet.

  Svara

  Någon som kan förklara hur hon blev känd?! Hon dök upp från ingenstans och är fan överallt nu 😭😩

  Svara

   förlossningsvideon var nog grejen!

   Svara

  Förstår ingenting… Jag är en stor-konsument (alltså vi snackar 3-4 böcker i veckan) av romance-böcker så jag vet att marknaden definitivt INTE saknar böcker skrivna av kvinnor för kvinnor, där både erotik, passion och girlpower får ta plats…! Herre gud kolla bara Simona Ahrnstedt vars framgång bokstavligen bygger på kvinnlig power och passionerat sex. Eller någon av alla andra tusentals författare inom romance?? Jag undrar genuint om Margaux levt under en sten eller vad hände egentligen i denna tankevurpa?

  Svara

   Jag förstår inte heller. Kan hon inte läsa på lite innan hon uttalar sig och snackar om hål? Läs en bok tack, gör lite research om genren. Suck.

   Svara

  Varför vill man sätta sitt namn och ta åt sig äran för någon annans arbete? Jag förstår ärligt talat inte det. Har man själv verkligen skrivit en bok är det ju en sak. Men om någon annan skrivit den?

  Svara

  Lämnade lite åt fantasin.. frågan är om någon vet om det handlar om kärlek mellan enbart kvinnor eller är det omvänd fifty shades?

  Svara

  Sen på bollen att kommentera, men reklamfilmen känns snarare som den marknadsför någon slags ny sprit eller drink 😂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.