Jessica Lagergren separerar och visar upp nya huset på Instagram

 

Jessica Lagergren och Andreas ”Ibbe” Ibohm delade för två dagar sedan, identiska inlägg på Instagram där de berättar att de valt att gå skilda vägar. 
Att de har två fantastiska döttrar som de kommer att älska livet ut, och som inte ska behöva läsa om deras separation i framtiden, varför deras inlägg är det enda som kommer skrivas om saken.
De har köpt varsitt hus med gångavstånd till varandra och Jessica har delat en bild på hur hennes hus kommer se ut när det är färdigbyggt.

2014 publicerade Jessica ett inlägg där hon berättade för läsarna hur hon och ”Ibbe” träffades, för den som kanske vill ha lite bakgrundsinformation om dem:

Han med stort H heter Andreas, men kallas mest för Ibbe. Vi träffades genom vår gemensamma vän Maria. Såhär gick det till: Ibbe och Maria åt middag en kväll och pratade om kärleken. Ibbe undrade när han skulle träffa någon, varpå Maria frågar: “vad vill du ha för typ av tjej?”
Ibbe: “Hon den där Angelica (läs: min tvillingsyster) verkar härlig. En sån vill jag ha.”
Maria: “Hon är ju upptagen, men hon har en tvilling.”
Great tänkte Ibbe och skickade iväg ett mess till mig på Facebook.
Någon vecka senare, en varm dag i maj hade vi vår första dejt – på hans båt. Han öste på med champagne, räkor, oxfilé och vin. En riktig musöppnare helt enkelt! Och the rest is history! Till våren har vi känt varandra i fantastiska tre år.
Paret ber om respekt för att de inte kommer skriva om eller diskutera sin separation mer än dessa identiska Instagraminlägg – för barnens skull. 

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det har gått flera dar och du har fortfarande inte skrivit några stasi-inläggnom Bellas Idreresa! Hon bryter ju mot båda dina kardinalbud, reser mitt i en pandemiiii och reklammarkerar inte ordentligt. Där finns material till flera dagars pekpinnar.

  Svara

   Hon är inte aktuell

   Svara

   Bella är verkligen ute, hur hårt hon än försöker vara nån fortfarande. Korkad brutta som avslöjade att allt bara är provokation. Gäsp

   Svara

    Ja det genererar fler kommentarer att leka coronapolis i allmänhet istället

    Svara

   Du verkar ha full koll på läget, så vad behöver du mig till? 😉

   Svara

    Men skriv om ständigt aktuella Anna Book! Nu har hon dumpat ännu en vän offentligt. Däremot ”glömde” hon visst att informera (ex-)vännen själv om sitt tilltag. Tydligen förstod inte Åza Brennander att det var henne alla syrliga inlägg på Annas Insta handlade om. Anna kände sig supersviken. Åza fattar ingenting. Anna avföljde Åza som gladeligen fortsatte följa Anna. Gud vet hur det gick upp för Åza till slut att Anna numera inte är hennes vän, men snabbt som tusan avföljde Åza Annas konto. Uj uj uj, vilken soppa va! 50-åriga tanter upphör aldrig att förvåna…

    Svara

     Anna lär ha använt sitt välkända blockeli-block-finger till slut, när hon inte fick det gensvar hon hade förväntat sig?

     Svara

     Haha, så jobbigt när man gör en ENORM affär av ett break-up offentligt och *svikaren* inte ens förstår det själv. Fail.

     Svara

      Booken hade tydligen inte varit riiiktigt ärlig för 106 veckor sedan, enligt Booken själv. Så kan man också kalla det om man blir påkommen med en lögn. Det var kanske droppen för hennes tidigare vän. Alla har sin gräns.

      Svara

      Vill någon vänlig själ delge en icke insatt vad detta enorma svek bestått av? Haha. Och nej orkar faktiskt inte gå in på Annas insta för att reda ut soppan själv.

      Svara

       Det vet vi inte! Allt är väldigt mystiskt.

       Svara

        Åh, förstås. Haha.

        Svara

     När ska folk lära sig att INTE hänga med Bookis??!
     Man ska hålla sig undan den giftormen.

     Svara

   Ja viktigare änn annat om henne. Fler får Corona och en del fortsätter resa. Inte ok.

   Svara

   🍓 ­K­o­­­l­l­­a i­n m­i­­n t­­o­n­­å­­­r­i­n­­g­­­f­i­t­t­a ­­­-­­ http://foto071290.us17.club

   Svara

  Det är rätt vanligt att man en tid efter en GBP (fetmaoperation) separerar från sin partner då man får en helt annan typ av självkänsla/självförtroende och vill ut och se världen.. Som Jessica nu gjort. Exakt ett år efter sin op.

  Svara

   Ja, både på gott och ont.

   Svara

   Fast de har väl alltid haft ett svajigt förhållande? Jag lyssnade på Tvillingpodden för flera år sedan och det kändes som att de var nära att separera redan då. Minns att Jessica sa rakt ut ”nej men, det är inte bra” när Angelica frågade om hur relationen var just nu. Men sedan verkar de ha jobbat igenom det. Tråkigt att det slutade såhär! Men sånt är väl livet ibland.

   Svara

   Exakt min tanke! Väldigt tydligt hur extremt självkär hon har blivit bara de senaste halvåret, gick bara och väntade på att hon skulle meddela en separation. Riktigt sorgligt hur en operation och utseende kan förändra en person så mycket….

   Svara

    Oj, och allt detta vet alltså du av alla människor? Coolt.

    Och fantastiskt när kvinnor börjar älska sig själva, underbart!

    Svara

   De har separerat på prov tidigare och det var svajigt redan innan Jessica blev gravid med nr 2..

   Svara

    Ok, ”vi skaffar ett barn till. Då blir allt det dåliga i vårt förhållande bra…”

    Svara

  Sorgligt ändå när de har krisat tidigare och då funderade på att gå skilda vägar men Jessica ville ha ett barn till. De hittade tillbaka till varandra, skaffade ett barn till men går ändå skilda vägar. Hoppas att de i alla fall mår bra!

  Svara

   Att skaffa ett barn till i en redan dålig relation är aldrig en bra idé, snarare tvärt om.

   Svara

    Jag vet och håller med dig. Men det var ju så de gjorde…

    Svara

     Fast deras relation var ju bra när dom skaffade sitt andra barn? Dom hade det dålig, gick i terapi vilket ledde till att relationen var mycket bättre.
     Sen verkar det som att det har blivit sämre igen tyvärr.
     Synd men blir nog bra i slutändan.

     Svara

  Det är ju såklart det bästa att separera när det känns bäst (så ingen missförstår mig), men ändå så synd.. Så synd att det inte blev som det var tänkt alltså. Att man trodde att något var rätt och fantastiskt och skulle vara, men så blev det inte så.

  Det är så synd att jag nästan blir poetisk.

  Svara

  ”Musöppnare”! Hahaha!!!

  Svara

   🤮

   Svara

    Om en man använt uttrycket hade jag också reagerat så. Om en kvinna själv väljer det, lite halvt om halvt skämtsamt men med lite allvar bakom…? Då känner i vart fall jag lite annorlunda.

    Svara

     Men ändå så ofräscht.

     Svara

  Musöppnare? När man trodde man läst alla osmakligheter så kommer en till.

  Svara

   Men snälla, man brukar skämtsamt säga att Vitt vin och räkor är en musöppnare. Är du född under en sten??

   Svara

    Haha jag har aldrig hört det.

    Svara

     Samma här! Å tycker det låter osmakligt även om nån blir kränkt av det

     Svara

     Jag har aldrig heller hört det och är inte född under en Sten 😂 kan säkert ha med ålder, var man bor/umgängeskrets osv att göra ifall man känner till vissa uttryck eller inte. Inget att vara otrevligt över 🤷🏼‍♀️

     Svara

     Det kommer från den klassiska svenska filmen Repmånad med Lasse Åberg.

     Svara

    I Alingsås eller?

    Svara

     Hahah älskar dig.

     Svara

    Ja om man är trash säger man så.

    Svara

    Haha det är det garanterat 😂

    Svara

    Brukar säga? Är du född på kvarterskrogen?

    Svara

   Hahaha men det var väl inte så farligt.

   Svara

    Nej, tror ingen tycker det var ”farligt” bara ofräscht och osmakligt.

    Svara

   Leg spread:er

   Svara

  Tycker det är sååå sorgligt! Gillade verkligen dem som par och familj.
  Tänkte tyvärr att med tanke på Angelicas skilsmässa och sen separation så kan det tyvärr blibdet som tippar över för Jessica o Ibbe.
  Det är ganska vanligt att om ett eller flera par i närmaste kresten separerar så följer ofta ngt mer par med inom en treårsperiod. Med reservation att det kanske var fem år det stod.
  Man pratar ju mkt med sin bästis om sin separation men också om allt som är bra med det, om fjärillarna man får som nykär etc, då är det lätt att man själv rycks med eller börjar granska sin egna relation.
  Men även efter en viktoperation som Jessica gjort är det väldigt vanligt förekommande med separation, man behöver landa i sitt nya ja både fysiskt och mentalt, det tar sin tid.
  Fint att de verkar vara vänner och löser det så bra som de kan.

  All kärlek till dem!

  Svara

   Fast Angelica är väl inte den största förespråkaren av det, eller? Hon skriver ju ofta hur olycklig hon är av det här med att ha barnen på halvtid och att hon aldrig kommer komma över den sorgen, att missa halva deras uppväxt.

   Svara

    Nåt att skriva om är ju hur Angelica, likt Bella, alltid hittar den stora kärleken. Som hon skriver om sin nya nu skrev hon om Niclas för något år sedan och Stefan innan det.

    Svara

     Men är det inte lite så då?
     Lite som att ingen gifter sig och tror att man någonsin kommer skilja sig, och ändå händer det hela tiden?
     Obotliga romantiker helt enkelt…
     #handhjärtantillalla
     😉

     Svara

      Vore ju mer tråkigt att skilja sig, träffa någon ny och känna (likväl som till offentligheten säga) ”nej men han är ju bra och så, absolut. Och visst älskar jag honom men det är ju inte inte samma kärlek som med mitt ex!”

      Svara

    Ja visst gör hon det. Men hon klarar ju inte att vara själv, och tror hon gillr det där första äret eller två. När allt är fluffigt och rosa, som vi alla gillar, och när det klingar av blir hon deprimerad och grinig, mår dåligt och tror att kärleken är slut.
    Och pratar hon då hela tiden om det där fluffiga och om ”livet är för kort för att inte blablabla” så är det klart att det blir lättare att väljaatt separera om man har dokus på det roliga och självständiga bitarna.
    Tror inte Jessica är så snabb på att träffa en ny så om ett år så är båda singlar och guuud vad kul de ska ha. Gissar jag.
    Och nej, det är inget fel i det. Men klart nan färgas av omgivningen.
    Nu menar jag inte att de separerar pga av Angelicas liv, men med tanke på jessicas nya syn på sig själv och gillar det hon hört så var nog det en av alla hundra anledningar till att hon vågade ta steget. OM det nu var hon som ville.

    Hoppas bara det blir bäst för alla parter.

    Svara

  Då kan man ju låta dom få sköta allt privat med, har typ aldrig läst nåt speciellt ang henne innan så att det kommer nu känns rätt ”onödigt”. De ber om respekten att typ låta dom vara, förutom deras egna inlägg. Så låt så vara, respektera och låt bli 🌸

  Svara

  Jessica har gått ner massor av vikt på ett år efter en gastric bypass-op…och det leder ofta till skilsmässa, jag förstår inte varför det ofta är så (?)

  Svara

   Samma med antidepp. Man ser livet med nya ögon.

   Svara

    Är väl snarare så att om man mår dåligt och får antidepp så behövs även vissa andra förändringar ske i livet för att man ska kunna leva utan bl a ångest. Och då tittar man nog närmare på sitt förhållande och tar tag i det om det inte är helt 100.

    Svara

   Är det en biverkning menar du? 😉

   Svara

   Att en part i förhållandet plötsligt blir utseendemedveten och börjar träna/gå ner i vikt är ofta en indikator på att denne är på väg bort.. Inte alltid såklart, men ofta.

   Svara

   Man får ofta lite av en ny identitet efter en så stor fysisk förändring. Det finns statistik som pekar på att många efter en gbp skapar sig nya beroenden såsom spel, sex eller alkohol. Så något sker verkligen i psyket efteråt.

   Svara

    Oja, och skilsmässor är tyvärr jättevanligt efter nåt år..

    Svara

   Samma när någon av parterna blivit nykter. Kan tänka mig att man vill ”börja ett nytt liv” och då är det svårt när den andra parten kanske påminner mycket om sitt gamla liv (som man vill bort från).

   Svara

   Man kanske blev överviktig på grund av faktorer i ens liv som gjorde en olycklig.

   Sen undrar jag om det finns ett samband mellan gbp och skilsmässa eller om det bara är så att många skiljer sig, gbp eller inte.

   Svara

   Hej. Jag är gbp opererad. Var tillsammans med en kille under den tiden, (före och efter) men som jag gjorde slut med ca 1 år efter operationen. Ja det kanske är vanligt. Men en gbp operation kan också göra att man börjar älska sig själv mer, ser sitt värde och därmed förändras. Inte för att man givetvis skulle bli snyggare men det händer faktiskt något inuti en också, vilket jag kan intyga. Jag och dåvarande killen var bra för varann just då, men i det långa loppet hade vi inte varit det. Jag gick ifrån att hata mig själv och nöja mig med bra till att älska mig själv och nöja mig med det som är bäst för mig.

   Svara

  Önskar Jessica, ibbe och barnen all lycka för framtiden

  Svara

   Bor hon i Stockholm? Hur har någon råd med ett nybyggt hus ensam? 🤯 jag har jobbat inom vården i 12 år och min lön ger mig inte ens lånelöfte till 25kvm i skärholmen 🤪 men kul för henne det var ett väldigt fint boende 🥰

   Svara

    Åkersberga, det är ett radhus hon har köpt.

    Svara

     Ett radhus under konstruktion, då? Det ser hur som helst jättefint ut.

     Svara

      Skulle gissa att det är ett BRF-radhus alltså du betalar mindre men har en ganska hög avgift. Man bygger så för att fler ska ha råd med ”hus”. Och eftersom de bor i Åkersberga kan det nog kosta 2-3miljoner om de är väldigt små.

      Svara

    Har en kompis som är nyskild, jobbar på bank och tjänar nästan 60’000 i månaden, tre barn. Men kan inte köpa hus i Stockholmsområdet… Hus och lägenheter är på tok för dyra i förhållande till vad folk tjänar. Att en heltidsarbetande ensamstående inte kan köpa något stort nog att bo i med två barn är sjukt. Systemet är trasigt.

    Svara

     Ja speciellt med den lönen! Även en ensamstående förälder med 20 000 netto borde ha råd till skäligt boende. Men icke.

     Svara

      20000 netto är ju inte jättemycket om under såna omständigheter. Bankerna vill väl ha rätt mkt säkerhet nu.

      Svara

     Det är hennes barn som drar ner. Jag har ungefär samma lön, inga barn och singel, och får lånelöfte på fem miljoner. Bor i sthlm.

     Svara

      Nice!

      Svara

     Men man måste ju inte bo i hus för att set ska va stort nog. En trea i en förort får hon nog lån till.

     Svara

    Handlar ju inte om vad man tjänar bara utan vad man har för kapital att lägga in👌🏼 Om du redan är och har varit på bostadsmarknaden i Sthlm länge då har man några miljoner. Det har dock inte JesIca! Menar bara att det inte spelar roll vad man tjänar. Jag vet lågavlönade som kan bo flott för de har mkt att lägga in och jag vet högavlönade som inte går lån pga att de inte har några pengar på banken

    Svara

     Det handlar både om hur mycket kontantinsats du lägger in och hur mycket du tjänar. För du kan ta större lån om du tjänar mer. Så om du har en normal kontantinsats men jättehög lön kan du köpa dyrare.

     Svara

    Och det är ju billigare med nybygge då det är ju inte heller konstigt

    Svara

     Va? Verkligen inte alltid…

     Svara

    De gjorde bra pengar på huset de sålde.

    Svara

  Massor av kramar till er båda. Jag vet att skilsmässa gör ont av någon anledning. Åh så ledsen att höra, men hur trevligt av dig att hantera detta på ett smidigt sätt. Livet är långt! Kram!

  Svara

  OT, så Bianca och Philippe ses igen!

  Svara

   Tror du att jag bryr mig?

   Svara

    Tror du att hela världen kretsar kring dig?

    Svara

   Har hon gått ut och berättat detta?

   Svara

   Men näääääe?! Äre sant?! De är de sjukaste jag har hört

   Svara

   Jag undrar om Bianca någonsin kommer lyckas bryta denna destruktiva cykel.. Är det såhär dom vill fortsätta leva sina liv och blanda in barn i denna ekvation? Vara ihop 6-7 månader för att sedan göra slut, vara ifrån varandra 6-7? månader för att sedan ses igen. Det känns som att dom bāda lever i en illusion kring vad dom hade velat att deras relation skulle vara och i och med det så slösar dom så viktiga år på något som är otroligt destruktivt :-/ Sorgligt att se detta pågå, år efter år..

   Svara

    Så lever många svenskar. Skillsmässa, träffa ny efter en månad. Skaffa barn med nya och sen gör man slut igen efter nått år och så träffar man en tredje….stackars barn!!!! Fyfan

    Svara

     Många svenskar? Jag känner ingen här i min akademiska medelklasstad som lever så…

     Svara

     Minns en granne jag hade, hon var kring 25 och hade 3 ungar med tre olika farsor.. Lite kul när det var kalas och varsin unge ropade efter sin pappa som kom på besök men hon måste ju haft bra relation med alla eftersom de kom förbi nästan samtidigt.. Lite ”tomten är far till alla barn” var det allt 😀

     Svara

      Synd att de inte var bröder. Jag hade en granne som skaffade barn med bröder…

      Svara

       Hur blev de där släktträffarna? 😂

       Svara

        Hahaha ganska stela, och barnen hade svårt att veta om de var syskon eller kusiner 😂 gladast var nog barnens farmor 😂

        Svara

         Både och ju… 😄

         Svara

       Så kan man ju oxå göra 😛 ..En annan historia jag har kring ämnet är en som en bekant berättade, där en bror tog över både fru+hus från sin bror som blev utslängd, minns inte alla detaljer kring det hela men ja.. Lät himla sjukt i alla fall :/

       Svara

       Min mormor har två systrar som blev ihop med varsin bror ur ett brödrapar 😅 Barnen blev typ dubbelkusiner.

       Svara

       Granne på landet som vid 23 byggde hus helt själv med sin 19-åriga tjej (jag vet…), som innan huset stod klart lämnade honom… för hans bror… som bor 200 meter därifrån.

       Svara

        Hahaha, inte lätt när utbudet är begränsat!

        Svara

     Beror nog på vilka man umgås med, känner ingen som lever så

     Svara

   Det är väl så att ingen vill bli ihop med Bianca och ingen vill bli ihop med Philippe. Hon är så extremt offentlig att det skrämmer bort alla, och vilken tjej vill ha Biancas ex liksom.

   Därför snurrar hjulet bara runt runt, de vill inte vara ihop men är de inte ihop så är de ensamma.

   Svara

  …och då gör du ett inlägg när de ber om respekt!!!

  Svara

   De har själv valt att dela sitt liv i sociala medier och lever på det.
   De ber om respekt men utan drama i systrarnas liv skulle ingen vara intresserad av de 😊

   Svara

   Exakt! Och tillåter spekulationer.

   Svara

   Vad tänker du att syftet med Bloggbevakning är, om inte att skriva om det som andra delar på sociala medier?
   Hade du varit nöjd med om sidan var helt tom?

   Svara

    Jag tycker att du gör helt rätt. Det är ju hela syftet med bloggen. Sen handlar det om vuxna människor som själva valt att tjäna pengar på att leva i offentlighetens ljus.

    Är människor vettiga i skallen nu så kommenterar de inget respektlöst 🙂

    Svara

  Rätt intressant. Här om dagen så råkade jag av en slump se när dom gjorde en pojke/flicka video på youtube under den andra graviditeten och där ser dom allt annat än lyckliga ut. Första tanken som slog mig var vad har dessa två gemensamt?

  Känns som allas historia ser likadan ut, tjata sig till ett barn till, göra operationer istället för att kämpa och sen separera för att ”livet har mer att erbjuda” ingen verkar tänka på dom stackars barnen. Dom flyttade väl nyligen till sitt nya hus dessutom..

  Om det redan är dålig så sätt inte fler barn till världen åtminstone.

  Svara

  ”Paret ber om respekt för att de inte kommer skriva om eller diskutera sin separation mer än dessa identiska Instagraminlägg – för barnens skull.”

  Så vad gör Camilla på Bloggbevakning? Jo hon skriver ett inlägg om det och öppnar upp för diskussion i sitt välkänt elaka och omodererade kommentarsfält….

  Svara

   Skulle hon inte gjort ett inlägg hade det tjatats om skilsmässan i var och varannat kommentarsfält här oavsett. Bättre att det diskuteras under ett inlägg och sen är det bra med det.

   Svara

    Bättre då göra ett inlägg utan kommentarsfält och stänga ner diskussionen innan den ens börjar. Nu spekulerar ju folk hej vilt.

    Svara

     I see your point, samtidigt har ju denna vuxna människa valt att leva i offentligheten och tjäna pengar på att visa sig själv, sitt liv, barnen, familjen, inredning och gud vet allt. Att vara sitt eget företag blir otroligt grötigt och det bevisas gång på gång.

     Inget ont mot Jessica, jag tycker hon verkar härlig och jag förstår intentionerna med att vilja hålla separationen privat.

     Svara

   Fast vi spekulerar inte och tycker att det är en god nivå på kommentarerna idag. Tycker mest att det är sorgligt att det ska vara så svårt att hålla ihop ett äktenskap (är själv skild).

   Svara

  När kommer en uppdatering på marmorborden?

  Svara

  Har inte den blekaste aning om vilka dessa människor är. Helt ointressant

  Svara

   Ok. Men verkar vara många andra som har koll på vilka de är 🙂 allt kretsar inte kring dig.

   Svara

  Saknar update på bella! Läser hellre här än hennes blogg, tror vi är många andra som tycker likadant. CAM cam! Leverera

  Svara

   Bella är ointressant.

   Svara

  OT men My Martens senaste inlägg?? Hon framstår som en riktig galenpanna??

  Svara

   Läste det, hur menar du? Hon berättar ju bara om sin sjukdom?

   Svara

  Kommer tyvärr inte som en chock. Tycker aldrig att dom verkat kära? Synd om barnen som sagt.. speciellt när man tror att det ska rädda förhållandet att skaffa ett barn till.

  Svara

   Fast det behöver de ju inte trott? Jag ser inget fel i att skaffa barn med en person man tycker är en bra förälder och som man redan har ett barn med. Hellre att man gör så, får fler barn med en person trots att kärleken inte är sprudlande än att träffa nya partners konstant å få ett barn med varje. Tycker inte att föräldrar måste vara kära eller ens ihop för att det ska bli bra.

   Svara

  Englasshowroom kör så fula knep på bloggen hon bäddar snyggt in affiliate länkar som leder till att tjäna pengar tillhennes egna kassa men märker inte ens ut inlägget att den innehåller adlinks affiliate adtractions så oseriös som bloggare influencer för er som vill och orkar är det bara att se att det stämmer. Så här skrev hon dagens inlägg…färgerna jag dras till: Jag har helt fått dille på färg, som varje vår och dras till härliga pasteller och glada färger. Både på blommor och kläder : ) Rosa nyanser, lila, citrongult…

  …vårtrend jag kommer satsa på: Har egentligen inte fastnat för någon riktig trend än. Kommer såklart köra på trenchen och den är ju både klassisk och trendig.

  …jag köpte till hemmet: Dessa örngott i silke. Ska vara bra för hud och hår och jag far ju runt som en karusell om nätterna så tänker att det kav vara snällt med extra snällt material för att spara på både ansikte och hårsvall : )

  …serien vi börjat kika på: Berts dagbok ser vi med barnen. Finns på Cmore och är såå rolig och bra! Tips!

  …som jag spanat in: Vill ha dessa ribbade tights i vitt! Så himla sommarfräscht!

  …jag cravar: Gröna smoothies! Alltså så fräscht och gott!

  Svara

   Det är visst reklammarkerat, längst upp. Men det kanske ska stå på nåt annat sätt? Jag unnat henne några kronor på mina mkt sällan förekommande klick, hon lever ju inte på bloggen längre och det är kul att hon ändå fortsätter med detta hopplöst utdaterade medium som bloggar är

   Svara

  Hade hellre läst om mina föräldrars skilsmässa än om första dejten beskriven som en musöppnare 🤮

  Svara

  känslan är att tvillingarna lagergren är svåra att leva med då de alltid sätter sin tvilling i första rummet, jämt, oavsett vad.

  och känslan deras sociala medier utstrålar är att det är deras sätt att leva, lära och göra som är det enda sättet i en relation och inte så som en eventuell partner vill, förtutom Angelica som vänder sin kappa efter den vind hennes partner blåser och när hon sen vaknar upp efter att nyförälskelsen lagt sig inser att hon tappat bort sig själv.

  Svara

  Jag kommer sakna Ibbes inhopp i podden!! ☹️

  Svara

  🍓 ­K­o­­­l­l­­a i­n m­i­­n t­­o­n­­å­­­r­i­n­­g­­­f­i­t­t­a ­­­-­­ http://foto071290.us17.club

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.