Carola lämnar Let’s Dance – får Keyyo ny chans?

 

Carola hoppar av ”Let’s dance” av hälsoskäl. Aftonbladet kunde på tisdagen avslöja att produktionen informerats om att programmets största stjärna lämnar tävlingen. – Vi spenderade gårdagen tillsammans och jag respekterar Carolas beslut till 100 procent, hälsan framför allt, säger hennes danspartner Tobias Karlsson.
Bildkälla: Aftonbladet

I lördags var det en mycket besviken men också rörd Keyyo som tvingades lämna Let’s Dance.
Hon uttryckte besvikelse eftersom hon kände att hon och danspartnern Hugo fortfarande hade mycket mer kvar att ge, men skrev under gårdagen på Instagram, om hur tacksam hon var för att ha fått ta del av det här härliga dansäventyret.

Men måste det vara slut då? 
Eftersom Carola nu hoppar av tävlingen så behöver de väl ett till danspar för att fylla ut alla program som är planerade för Let’s Dance?
Varför inte låta Keyyo komma tillbaka och få en chans till?

Keyyo!! – klapp klapp klapp – Keyyo!! – klapp klapp klapp. 

Keyyo?
Eller vem vill ni se tillbaka i Let’s Dance?

 

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Undra om Carola fick lämna för att hon blev för kåt på Tobias. (Inget hat, men alltså, det kan verkligen vara så att hon fick en hangup på honom)

      Haha va?

      Då borde väl alla som blivit ihop med sin danspartner ha fått lämna..? Har inte Sigrid blivit tillsammans med typ alla hon dansat med, behövde de lämna?

        Alla? Typ 2 va?

          Behövde de två lämna?

          Och poängen var att de inte behövde lämna trots att de blev ihop så varför skulle Carola behöva lämna för att hon blev ”kåt på” sin danspartner?

          För övrigt känns det väldigt lösryckt att påstå att hon blev det.

            Han är väl inte straight hallå

      Är det den rimligaste förklaringen tycker du???

        Jag tror att Carola inte klarade av det mentalt. Om man lyssnar på det hon sagt både på LD och i intervjuer så vill hon vara bäst. Klara varenda sak perfekt. Att dansa är inte hennes nr1 och då klarar hon inte av det.
        Tror helt enkelt att hon inte klarar av att göra saker som hon inte anser att hon är bäst på.

          Det vet jag ingenting om. Tycker bara att det är jättelöjligt att tro att det var för att hon blev för kåt på den hon dansade med.

          Hon har jättebra men det lyste igenom att hon inte verkade känna någon glädje med dansandet utan var väldigt perfektionist.

        Den enda rimliga förklaringen. Hon va för kåt.

      Du måste ju vara dum. Kåt på?! Fult skrivet. Jättesynd carola hoppar av. Och ledsen för Tobias skull. ?

        Låter som att ts är en 15årig kille. Om hen inte är det så uttrycker hen sig som en i alla fall.

      Han är ju homosexuell.

        Exakt!

      Nu är inte jag kanske den vackraste av alla män, men jag tror att jag har större chans på Tobias än vad Carola har ?

        Man kan väl förvisso vara kåt på någon som har annan läggning än en själv.. Även om jag tvivlar på att det är anledningen till att hon lämnade.

        Jag tror det finns en stor anledning till att du är singel.

      Han är ju i och för sig homosexuell så hon lyckades inte i alla fall och Arja Saijonmaa stod honom ännu närmre. Fånig kommentar.

    Keyyo är en sådan sköning! Träffade henne när vi var med på samma TV-inspelning. Brukar aldrig se kändisar så kände mig ganska bortkommen bland alla medieproffs som verkade känna varandra och vara polare. Men hon var så genuin och inkluderade mig som om det var den naturligaste saken i världen. Heja hon!

    Off Topic. Men ser ni skillnad på svenska influencers som är blonda och har på sig aimin-outfits i beige? Jag ser så många namn susa förbi här och jag tycker verkligen att alla ser exakt likadana ut. Är det bara jag?

      Nej men så följer jag inga influencers heller, nog lättare om man ”känner” dom.

      Spyr på färgen beige. ? Äger faktiskt en beige jacka, så borde väl inte säga det där. Men beigea hem, beigea outfits… ?

        Den är ljuvlig. Passar bra om man vill smälta in med en vägg oftast.

    Ja tack in med Keyyo igen!

    Åhhh, vad jag önskar att Keyyo får komma tillbaka. Så himla duktig och världens solstråle.

      Hoppas att Keyyo får en andra chans att komma tillbaka. Så fin kvinnlig utstrålning när hon dansar. Tycker inte att det enbart handlar om perfektion, saknas karisman så blir det platt.

    Hoppas inte lösningen är att ingen åker ut på lördag… In med Keyo igen! Om hon och Hugo vill samt hinner träna på en dans.

      Och Hugo är så snygg ?

        SÅ SNYGG ??????

    Inte förvånad, diva som hon är så passar det väl inte längre in i hennes liv.

      Då hade hon nog inte ställt upp från början. Hon visste nog vad det var för program hon tackade ja till.

        Hon sa ju att hon inte förväntade sig att det skulle vara ”så här”…. sen ville hon inte förklara mer.

          Men så är det väl nästan alltid när Carola pratar och ska berätta någonting att det är mest massa osammanhängande ord. Efteråt tänker jag vad säger och menar människan egentligen. Oklart.

      Alla andra var lika duktiga, minst, som Carola, det funkar inte i hennes hela-Sverige-älskar-mig-bubbla.

      Hehe är flisan här på besök???

    OT: Gråtfest på Tookens live idag. Utlovas att hon lägger ut den på sin egen Insta. Hon har konfronterat ett troll som betett sig helt ofattbart idiotiskt. Bravo Anna! Men sedan spårar det tyvärr ur när hon totalt utan insikt yrar om hur god och snäll hon själv är. Det blir liksom så bitter eftersmak av alltihopa när man vet hur hennes egen dotter har suttit i rätten och blåljugit om sin stöld. Eller en annan familjemedlem där mamman ställt upp och vittnat till hens favör i utredningen och också blåljugit. Eller historien om mattorna, eller hennes manager som blåstes på sitt gage. Ja, listan kan göras lång…

      Hoppas den hamnar på Youtube så jag kan se den sen?

        Ligger på hennes Insta som inlägg som alla som inte är blockade kan ta del av.

      Oooooo drama!! ?

        Ett drama utan dess like som kör igenom hela känsloregistret. Obehagligt…

        Ooooooofferallen är på!

        Herregud. I en timme sitter Anna och talar om detta ickedrama och får tröst av främlingar. På nätet. Gör något vettigt av din tid, Anna!

      Men även om jag tycker Anna är kostig så är det inte rätt att driva henne mot självmord, hon säger själv att hon inte orkar. Man skulle bara sluta att följa henne på sociala medier, vilket jag inte gör eller har gjort någonsin så får hon liva själv.

    Ja mera Keyyo i rutan, så charmig, gald och söt.

    Hon verkar älska att dansa och så hoppas verkligen de tar henne tillbaka.

    OT:

    Haha, alltså, jag tycker om Bianca! Inget illa mot henne, jag gillar henne. Men är det bara jag som tyckte det kändes lite ironiskt med henne senaste story? Hon skrev ”förstår ingenting” och så var det en video på en tjej som ”ska visa sin riktiga mage” när inte dom ”intryckande träningstightsen” är på. Tjejen var ganska slank dåra, och hade ingen särskilt valkig mage. Så det var ju en rätt ”bra” grej av Bianca ur ett perspektiv.

    Men eftersom Bianca inte verkar kunna se det som är fint/bra med henne själv (hon verkar ha en ganska negativ självuppfattning) så tyckte jag det känns jätteironiskt att just Bianca ska kommentera ”förstår ingenting” gällande den här videon och tjejen. Jag menar, Bianca har ju exakt samma sak att jobba på själv… 😛 (att kunna uppskatta sig själv och hur hon ser ut och inte hänga upp sig på detaljer med utséendet)

      Fast det är väl inte konstigt. Jag har dåligt självförtroende när det kommer till mitt utseende och är inte nöjd med min kropp osv medans jag inte ser något fel på andras kroppar som är i samma storlek som min egna. Men är ofta hårdast mot sig själv

        Ja, att man har hårdast mot sig själv vet jag om. Men jag tänker att Bianca isåfall borde förstå att alla har sina egna idéer om sig själva. Jag skulle ju t.ex. kunna publicera en bild där det ena halvan av bilden representerar Bianca för ett halvår sen (innan hennes bröstoperation) och den andra halvan nu, efter hennes bröstoperation och skriva ”Förstår ingenting”. Med meningen att jag tycker hon är fin på båda bilderna och inte behövde förändra något?

        Men okej, det kanske inte är exakt samma sak. Men för mig blir det iallafall lite ironiskt när någon som själv vill vara utan minsta defekt reagerar på att någon annan ser en defekt hos sig själv.

      Skillnaden är väl att Bianca har självinsikt och inte står och försöker skapa några veck på magen för att visa upp ”verkligheten” på instagram.

        Denna tjejen är Chiara Ferragni som har fött två barn. Spänner hon inte sig så blir väl magen så som på videon, tror inte det är ovanligt bland kvinnor som fött barn

        Bianca lägger inte upp videos där hon försöker skapa veck på magen utan hon lägger upp bilder där hon ligger på ett behandlingsbord och får LPG behandlingar som har som syfte att ta bort fettdepåer från kroppen, slimma samt tighta till så Bianca om någon borde verkligen förstå..

      Var inte själva grejen att tjejen precis, för 14 dagar sen, fött barn? Och då ser ut som om hon aldrig varit gravid men ändå skall lägga ut någon body positive video och visa att även hon har valkar. Och det var detta som Bianca ”inte förstod” eftersom den tjejen då bidrar till hetsen om att gå ner gravidkilon jättefort.

        Men Bianca verkar inte ha någon självinsikt i frågan då hon själv bidrar till utseendehetsen precis lika mycket som Chiara Ferragni gör. Tycker Bianca uppmanar till hetsen mer än vad Chiara gör då Chiara ej opererat sig så som Bianca gjort utan har tränat och alltid varit vältränad under hela hennes karriär. Bianca tränar inte, gör fillers, botox och förstorar läpparna och nu har hon även lagt sig under kniven och opererat brösten då hon gått ned så mycket i vikt senaste året så hennes bröst blivit mycket mindre…

        Tycker Bianca borde rannsaka sisgjälv innan hon lägger kommentarer som hon gör till Chiara.

    Hoppas att Keyyo får en ny chans då hon var sist ut. Dessutom trist att åka ut som skadad.

    Tror mest på att ingen åker ut på lördag. Och det tycker jag blir bäst.

      Borde snarare bli bäst att Keyyo kommer tillbaka får nu utan Carola finns enbart män kvar i finalen. En kvinna förtjänar en chans och speciellt Keyyo som fick värdelösa poäng på grund av sin skada när hon dansade tio gånger bättre än Carola.

        Vadå en kvinna förtjänar en chans…folket har röstat! Jag vill visserligen ha tillbaka Keyyo, men hade velat det om hon var kille också.

          Alla som hade blivit satta i en duell mot Filip hade åkt ut. Han kommer vinna och det tror jag tv4 har planerat.

            Men hålla har han och Peggen gjort slut eller? Spänningen är olidlig!

        Hon har väl i och för sig fått en chans. Så vad menar du att hon förtjänar en chans?

    Hon är så härlig keyyo 🙂

    Min bestämda åsikt är att när Carola inrett att hon inte är självskriven som vinnare längre så var det inte roligt längre att lägga tid på lets dance.
    Hon hade nog aldrig kunnat ana att tex Anis skulle besitta en sådan talang för dans och att Filip och Anis faktiskt kommer kunna vinna över henne.
    Då är det bättre att dra sig ur än att bli utröstade så tror jag att hon resonerar.

    Har alltid älskat Carolas röst sångmässigt men alltså hon verkar ju helt socialt handikappad, hon kan ju knappt svara på frågor och än mindre föra en dialog utan att det känns typ översatt och animerat. Som en dåligt översättning från kinesiska och att det är därför orden kommer så konstigt och o melodiöst ur henne. Bara konstigt alltihop.

      Tycker om carola. Antagligen är det benskadan som spökar. Hon och Tobias har dansat så fint ?

    Tråkigt för Carola förstås, men bra för programmet. Det har varit alldeles för mycket fokus på henne.
    Hoppas Keyyo kan komma in igen.

      Inte konstigt att det alltid blir fokus på Carola, för hon är en helt fantastisk person.

    Hoppas hoppas! Älskar Keyyo!

    Är det verkligen så otänkbart att hon lämnade tävlingen pga skada eller liknande?

      Varför sade hon inte det förra veckan då? Eller blev hon plötsligt så mycket sämre efter sin paso?

        Tja… kan väl hända saker på en vecka? Jag vet inte.. Men konstigare saker har väl hänt.

        Blev hon plötsligt mer diva sen förra veckan också? Så uppenbart att vissa bara letar fel och är negativa om exakt alla.

        Hon har ju haft skador under hela lets Dance. Hon har ju visat upp alla skador på insta. Läs på hennes insta så ser ni anledningen varför hon hoppar av. Jag förstår henne och tycker hon gör helt rätt!

    Bättre att ingen åker ut denna vecka i så fall.

    Jag tycker om Carola. Ja, hon är lite kaos. Men förut har jag sett henne som väldigt märklig och väldigt pantad. Men jag upplever henne inte alls pantad idag. Jag tycker tvärtom hon är skön! Och jag blir lite förvånad när jag läser här hur många som tycker att hon är märklig/spånig nu.
    Jag kände mer att ”vad skönt det är att Carola sista åren fått lite upprättelse”. Jag var glad över att hon nu kanske skulle mötas med mer respekt.
    Jag tycker hon verkar härlig och tycker det är synd att hon lämnar!

      Det är nog du som är korkad med tanke på ditt ordval, pantad….

    Måste väl finnas nån Wahlgrenare som gärna ställer upp?

    Svaret på ditt spekulerade är Nej varför skulle Keyyo få komma tillbaka! Då kan väl alla som åkt ut få komma tillbaka ? Det är ju trots allt en tävling….

      Nu är det ju en som självmant valt att gå ur tävlingen och då kan ett par komma tillbaka. Agnes åkte ur Idol men kom tillbaka och vann hela smeten.

    Jag vill se självaste KATRIN Z!!!!!
    Mohahahaaaaaa……

    Redan efter dansen i fredags förstod man att Carola skulle hoppa av, hon såg ut som om hon skulle svimma och var väldigt osammanhängande när hon pratade. Det var lite obehagligt att se.
    Nu hejar jag på Filip och Linn????

    https://www.englasshowroom.com/2021/04/27/senaste-10/ kolla hur hon försöker kränga på sina följare produkter med clicktradedubler utan någon märkning 😀

      Hon har blivit så tråååkig, besatt av att träna, utseendet och lite köptips på det. Inget intressant med hennes blogg längre, hon varken inspierar eller bidrar med någon feelgood blogg.
      Hon känns tom lite som fast i 20 års åldern lite deppig på något vis 🙁

    Nej, jag tycker inte hon ska få ett fripass in igen. Har man blivit utröstad så är man ute ur tävlingen. Punkt. Lös det med dem som är kvar istället. Eller avsluta en vecka tidigare. Det är ingen som kommer gråta över det.

      Lätt för dig att säga. ”Lös det”
      Nu gjorde de på det bästa sättet, Keyyo kom tilbaka

    Synd att Carola hoppar av för mig, för jag gillar henne och tycker hon är så otroligt sympatisk och klok och hon visar sin sårbarhet. Men hon gjorde säkert det rätta, och det krävs mycket att stå upp för hur man känner sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.